# #

17 Σεπ 2011

Τα εδωσε ολα ο...Σαμαρας !!!!


....Και τι ειπε.......Οτι ελεγε κι ο συμμαθητης του ο γιωργακης προεκλογικα!!!
Οτι ελεγε και ο "φιλος" του ο κωστακης πριν εκλεγει......
Τα ιδια λοιπον κι ο αντωνακης ....
ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ...
το κοινο τους στοιχειο ???
Ολοι κανανε ακριβως το αντιθετο...

Γνωριζουν ποιο ειναι το σωστο...και το λενε !!!
Γιατι κανουνε το ακριβως αντιθετο ???

ΓΙΑΤΙ???

Εχουν, λοιπον , κι ειναι πασιφανες, την ιδια πολιτικη, το ιδιο σκοπο ...
Το σχεδιο ειναι παλιο και το δουλευουν καλα...
Θελουν να ξεπουλησουν την Ελλαδα και τους Ελληνες και , μαλλον , πληρωνονται πολυ καλα γι αυτο...

Αστα Αντωνακη μου...αστα καλυτερα....
Το χουμε μαθει το παραμυθι σας....
Δεν μασαμε αλλο!!!

Ειμαστε μαλακες που σας ψηφιζουμε τοσα χρονια ...
Το ξερουμε...το καταλαβαμε , αν και πολυ αργα....

ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


"΄Κατεδάφισαν" ξενοδοχείο στη Σύρτη τα μαχητικά του ΝΑΤΟ - 354 οι νεκροί των δολοφονων δυτικων "δημοκρατων"...



ImageΤελικά, φαίνεται ότι ο Μ.Καντάφι είχε δίκαιο όταν έστελνε επιστολή στον ΟΗΕ και ζητούσε από τον διεθνή οργανισμό να παρέμβει για να εμποδίσει μαζική σφαγή των κατοίκων της Σύρτης από το ΝΑΤΟ: 



Μαχητικά του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν κεντρικό ξενοδοχείο της Σύρτης και ένα συγκρότημα κατοικιών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 354 άτομα, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο εκπρόσωπος του Μουαμάρ Καντάφι, Μούσα Ιμπραήμ.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο εκπρόσωπος του Καντάφι με το πρακτορείο Ρόιτερς αναφέρει:...

Μια κρίσιμη συνάντηση «γέννησε» την ΠΓΔΜ


 


«Τι το θέλατε αυτό, ποιος θα φυλάει τα σύνορά σας, εσείς δεν έχετε στρατό, δεν έχετε συναλλαγματικά αποθέματα, δεν έχετε νόμισμα, πού πάτε, πώς θα επιβιώσετε;».

Στην κρατική ντάτσα, στην Αχρίδα, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς εξαγριωμένος τα ψέλνει στον Κίρο Γκλιγκόροφ, για την απόφαση των Σκοπίων να αποσχισθούν από τη Γιουγκοσλαβία.

Είχε προηγηθεί το δημοψήφισμα της 8ης Σεπτεμβρίου του 1991 στο οποίο ο πληθυσμός της μέχρι τότε «Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας», με ποσοστό 95,09% τάχθηκε υπέρ της ανεξαρτησίας. Όμως, πάνω από τις πέτρινες γέφυρες του Βαρδάρη, πλανιόταν ο φόβος του Μιλόσεβιτς, αλλά και η αγωνία για τις αντιδράσεις της Αθήνας.

Ο πόλεμος είχε αρχίσει, Κροατία και Σλοβενία είχαν αποσχισθεί ήδη, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη ετοιμαζόταν να κάνει το ίδιο και τώρα οι Σέρβοι έχαναν και τους αδερφούς και συγκάτοικους του Νότου.
Θα το ανεχόταν αυτό ο σερβικός παράγοντας και πώς θα τους επέτρεπε ο πανίσχυρος τότε Μιλόσεβιτς να φύγουν;

Ο Εωσφόρος στην έφορη κοιλάδα




«Οι άνδρες που κατάφεραν να κόψουν το κάπνισμα, βελτίωσαν τη σεξουαλική υγεία τους περισσότερο από όσους το ξανάρχισαν μετά από μια παροδική διακοπή, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα που δείχνει ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ακόμα και για όσους δεν θεωρούν ανησυχητικές τις επιδόσεις τους.
Οι ερευνητές πειραματίστηκαν με 65 άνδρες, που δεν αντιμετώπιζαν κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα και οι οποίοι έκοψαν επί οκτώ εβδομάδες το τσιγάροΤους έδειξαν στο εργαστήριο -πριν και μετά το κόψιμο του καπνίσματος- «τολμηρά» φιλμ και, την ίδια στιγμή, μετρούσαν σε ποιο βαθμό διεγείρονταν σεξουαλικά οι εθελοντές. Παράλληλα, κατέγραφαν τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών εκτός του εργαστηρίου…»


Όσοι το κόψουν, θα απολαύσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Όσοι το συνεχίσουν, θα παραμείνουν «αργοί» κι έτσι θα τους απολαύσουν οι γυναίκες. Τους πλάκωσαν στη τσόντα στο εργαστήριο και μετά δεν είδαν βελτίωση εκτός. Οποία έκπληξη. Η πραγματική ζωή είναι σκληρή.

Με τη νέα οικονομική πραγματικότητα οκτώ εβδομάδες χωρίς τσιγάρο δεν είναι τίποτα.  Με τσάι και φρυγανιά θα τη βγάλουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, για να βγουν τα χαράτσια. Αν και υπάρχουν και κάποιοι που επιχαίρουν με τα νέα μέτρα για τα ακίνητα. Οι σώγαμπροι, που τους έπρηξε η καλή τους με το σπίτι της, οι άστεγοι που αλλάζουν παγκάκι κάθε βράδυ για να αποφύγουν την εφορία και οι ενοικιαστές που δεν θα...

Οριστικό: Δεν δίνουν την 6η δόση - Ζητάνε πρόσθετα μέτρα!



Image





 Οριστικό: Η 6η δόση δεν πρόκειται να καταβληθεί ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να καταβληθεί εγκαίρως΄!
 Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλβγκανγκ Σόιμπλε πριν λίγα λεπτά "Η 6η δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ θα καθυστερήσει να καταβληθεί στην Ελλάδα. Πρέπει να δούμε κάποια πράγματα"!


 Με την άνεση τoυ γεγονότος ότι δεν έχουν λαμβάνειν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από την 6η δόση οι Ευρωπαίοι με την άνεσή τους πιέζουν μέχρι ασφυξίας την Ελλάδα και ωθούν την κυβέρνηση στη λήψη και νέων μέτρων.


 Eίναι και μία επι8εβαίωση του γεγονότος ότι δεν ενδιαφέρονται για την "υγεία" της Ελλάδας, αλλά αποκλειστικά για την "υγεία" των τραπεζών τους!


 Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος προσπάθησε να δικαιολογήσει το γερμανικό "χαστούκι" υποστηρίζοντας ότι...

Τον Όλυμπο; Να το βγάλετε από το μυαλό σας!



Από την Πέμπτη 16.09.2011, σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ, γίνεται εκτενής αναφορά στη δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με τίτλο «Χαρακτηρισμός της χερσαίας περιοχής του όρους Ολύμπου ως Εθνικού Πάρκου». Το σχέδιο αναρτήθηκε στο Διαδικτυακό Τόπο Διαβουλεύσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής στις 13 Σεπτεμβρίου 2011, 21:00 και θα είναι ανοιχτό για σχόλια μέχρι την 13 Οκτωβρίου 2011, 23:59
(βλέπε
http://www.opengov.gr/minenv/?p=2664) .

Image
Για μεγέθυνση κάντε κλικ στο γράφημα.
Μετά λοιπόν από έναν αγώνα πολλών ετών, θα διευρυνθεί ο θεσμοθετημένος με βασιλικό διάταγμα από το 1938 Εθνικός Δρυμός Ολύμπου και η προστατευόμενη περιοχή θα ορίζεται πλέον σε ευρύτερα όρια. Με άλλα λόγια, επιτέλους, θα ικανοποιηθεί το αίτημα της επέκτασης των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου, για το οποίο η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, εδώ και δύο χρόνια, οργανώνει τη συλλογή ψηφιακών υπογραφών μέσα από μια διεθνή καμπάνια για την ανάγκη άμεσης νομικής προστασίας του βουνού των Θεών.
Ένα από τα 4 αιτήματα της ομάδας μας προς το ΥΠΕKA, το ΥΠΠΟ και τη Δασική Υπηρεσία ήταν η «θεσμοθέτηση συγκεκριμένων κανόνων προστασίας έτσι ώστε να μην επαφίεται η προστασία στον πατριωτισμό της διοίκησης και την αντοχή της στις πολιτικές/κομματικές πιέσεις.» Βλέπε αίτηση για την επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου εδώ .
Σχεδόν όλα, όσα επίμονα τόσα χρόνια, απαιτούσαν οι φίλοι του γηραιού Ολύμπου από την Πολιτεία, θα ικανοποιηθούν, αν βέβαια εκδοθεί -ως έχει- το Προεδρικό Διάταγμα το οποίο τέθηκε από χθες σε Δημόσια Διαβούλευση.
Θεωρούμε την υπόθεση αυτή αναγκαία, διότι στο φύλλο της 17ης Σεπτεμβρίου 2011 της ημερήσιας εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Απροστάτευτα 5.000 στρέμματα στον Όλυμπο». Στο άρθρο αυτό, η δημοσιογράφος κ. Χαρά Τζαναβάρα, μεταξύ άλλων αναφέρει: ...

Αποδοκιμάστηκε ο Π. Μπεγλίτης στο Κιάτο



ImageΕν μέσω της ταραχώδους κατάστασης που επικρατεί στο Αιγαίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης εθεάθη να πίνει αμέριμνος τον καφέ του σε καφετέρια στο Κιάτο, στην εκλογική του περιφέρεια, όπου όμως τον περίμεναν αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις από ομάδα 60 περίπου πολιτών για τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.


Το
 αξιοσημείωτο όμως δεν είναι το περιστατικό αυτό, όσο η απάντηση που έδωσε ο υπουργός στους εξοργισμένους πολίτες, σύμφωνα με παρευρισκομένους:...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενεργοποιήθηκε το σύμφωνο στρατιωτικής συμμαχίας με Ισραήλ!



Image
Τουρκικές ειδικές δυνάμεις μεταφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο με μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 σε μία προσπάθεια της Άγκυρας να δείξει ότι «εννοεί» τις απειλές της και δεν θα διστάσει να επιχειρήσ�...
Image

Άκρως ανησυχητικές πληροφορίες για «περικύκλωση» της Μεγίστης (Καστελόριζο) από τουρκικά φωτο-αναγνωριστικά και μαχητικά αεροσκάφη τις τελευταίες 48 ώρες μετέδωσε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους επικοινωνία, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές .

Αποτέλεσμα αυτών των πληροφοριών ήταν να συμφωνήσουν άμεσα στην ενεργοποίηση της μυστικής στρατιωτικής συμφωνίας που υπεγράφη πριν από 12 ημέρες από τον Π. Μπεγλίτη στο Ισραήλ.


 Σύμφωνα με πληροφορίες "Ο Γ.Παπανδρέου ξεκίνησε την συζήτηση για τις ναυτικές δυνάμεις  ότι έχουν συγκεντρωθεί μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης και προσέθεσε ότι: «Ανησυχούμε ιδιαίτερα γιατί τις τελευταίες 48 ώρες οι ισραηλινές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει αυξημένες...

κ. βουλευτή, σού 'ρχομαι



Αγαπητέ κύριε βουλευτή, ξέρετε πως είμαι ανεπάγγελτος και ζώ με  φιλοδωρήματα, διανέμοντας "χαρτομάντηλα", με την επωνυμία "(ξέρετε πώς)".
Επίσης, θέλω να ξέρετε πως τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ, με δανεικά και αγύριστα φίλων, κατάφερα να πληρώσω.
         Σήμερα το πρωί, έλαβα, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, το "εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών τέλους επιτηδεύματος" ν.3986/2011 και καλούμαι να πληρώσω ένα ποσό που δεν έχω, έως τις 30/9/2011. Με φορολογείτε  για τους έξι μήνες που άντεξε ανοιχτή η τελευταία μου αποτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα, το 2009.
 Όπως γνωρίζετε και δημόσια έχω δηλώσει, η δραστηριότητα αυτή έκλεισε, εξ αιτίας της εμφάνισης των "ρυθμίσεων" του μνημονίου, που ψηφίσατε εσείς, οι σοσιαληστές, (συγνώμη για τα "ορθογραφικά" λάθη) και εξ αιτίας της  οριστικής αδυναμίας μου να ανταποκριθώ σε ασφαλιστικές εισφορές, φόρους, χαράτσια, τεκμήρια  κλπ.
      Προσπάθησα να ζήσω, κάνοντας μελέτες για κοινοτικά προγράμματα μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, αλλά αυτές η φίλη,  κ. Λούκα Κατσέλη, τα παρέδωσε στις τράπεζες, οι οποίες , με περισσή και "θεμελιώδη" διαφάνεια έγιναν "πολλά σε ένα": Μελετητές, παραλήπτες, αξιολογητές, ελεγκτές και διαχειριστές. Πού να μείνει χώρος για τους ...

Xορστ Ράιχενμπαχ: "Λεφτά υπάρχουν" ...Τι εννοει ο..."επενδυτης" ???


Xορστ Ράιχενμπαχ: "Λεφτά υπάρχουν"
«Η Ελλάδα αποτελεί θαυμάσια ευκαιρία για επενδύσεις»


Βασική προτεραιότητα κατά τον κ. Reichenbach είναι να γίνει η Ελλάδα πιο ελκυστική για επενδύσεις... 


 Τι θελει να μας πει ο "ποιητης"???


 Απλο και πληρως κατανοητο ! Αν και η γλωσσα που χρησιμοποιει ο αφεντης ωραιοποιει την ληστεια που θελουν να κανουν , ονομαζοντας την "επενδυσεις"... 



  Θελουν λοιπον, φθηνο εργατικο δυναμικο, θελουν νομουν που θα τους επιτρεπουν να απολυουν οποτε τους καυλωνει υπαλληλους και εργατες, θελουν να μην φορολογουνται οι επιχειρησεις τους...Και οταν τα εχουν ολα αυτα τοτε (ηδη οι περισσοτεροι νομοι εχουν ψηφιστει , ερημην μας,)...θα ερθουν να ..."επενδυσουν"!!!
  
 Ακουμε και μεις οι...φτωχοι συγγενεις αυτης της χωρας που καποτε ηταν δικη μας, απο τα ξεπουλημενα καναλια , τους παπαγαλους να μιλουν συνεχως για...επενδυσεις  , για χρημα που θα πεσει στην Ελλαδα και χιλιες -δυο αλλες μαλακιες...


 Και φυσικα , κανεις δεν λεει οτι θα "αγορασουν" τον πλουτο της χωρας, χωρις να πληρωσουν φραγκο...
 Οτι οι μισθοι θα ειναι των 300 Ε...
 Οτι οι ανεργοι θα ειναι στρατιες ολοκληρες, για να μπορουν να επιλεγουν τον πιο φθηνο και υπακουο...
 Οτι δεν θα υπαρχουν πλεον συνδικατα (θα απαγορευτει ο συνδικαλισμος, μην γελιεστε...Αν το ψαξετε λιγακι, θα διαπιστωσετε οτι στις χωρες που γινονται "επενδυσεις" και απο Ελληνες"επενδυτες", πχ στα Βαλκανια, εχει ουσιαστικα απαγορευτει ο συνδικαλισμος σε χωρες οπως η Βουλγαρια, η Σερβια, το Μαυροβουνιο, η Ρουμανια κλπ...)για τυχον , λεμε τωρα, διεκδικησεις....

Ακουμε και μεις ...οι μαλακες Ελληνες !!!


Αριστοφανης

Τι ...προτεινει η ΔΑΚΕ για το νεο χαρατσι ...μεσω ΔΕΗ


Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τον κεφαλικό φόρο η ανάλγητη και ανίκανη κυβέρνηση επιβάλλει σε όλους τους πολίτες να πληρώσουν νέο χαράτσι για το ακίνητό τους, χρησιμοποιώντας ως φοροεισπρακτικό μηχανισμό την ΔΕΗ, προκειμένου να εκβιάσει με διακοπή της παροχής ρεύματος, όσους δεν καταβάλλουν το νέο διπλό φόρο.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, να πρωτοστατήσουν και να μην προχωρήσουν σε καμία διακοπή ρεύματος.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο ταμείο των παρακαταθηκών και δανείων, χωρίς να καταβάλλουν το χαράτσι για τα ακίνητα.

Καλούμε την Διοίκηση της ΔΕΗ να πράξει το αυτονόητο, να επικεντρωθεί δηλαδή στο συμφέρον της εταιρείας και των πολιτών και να κάνει τη δουλειά της, η οποία φυσικά δεν είναι να κόβει το ρεύμα στους πολίτες που πληρώνουν την αξία κατανάλωσης ρεύματος της οικίας τους.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι όλης της χώρας, οφείλουμε να ξεσηκωθούμε για να ανατρέψουμε την βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και τους εκφραστές της.



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Ανακοινωση για εκδηλωση...συζητηση των μη αποσπασθεντων εκπαιδευτικων Πιεριας

ΠΡΌΣΚΛΗΣΉ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΉΤΗΣΗ

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/αθμιας εκπαίδευσης Πιερίας που δεν πήραν απόσπαση να συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργανώνουμε το Σάββατο 17/9 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης. Θα είναι παρόντες οι βουλευτές του νομού μας, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για το θέμα των αποσπάσεων.

Στην συζήτηση -ενημέρωση καλούνται να συμμετέχουν και  εκπαιδευτικοί από άλλους νομούς.

                              

                                                                                                                              Από την επιτροπή αγώνα μη αποσπασθέντων εκπαιδευτικών Ν.Πιερίας

Μαύρο από τις αγορές στις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου



Μα γιατί επιμενουν τόσο με την περίφημη υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου κορυφής;
Μας λένε οτι πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει κι ότι δεν πρέπει, ακόμη και να πάρουμε δυσάρεστα και παράλογα μέτρα προκειμένου να υλοποιηθούν και μάλιστα κατά γράμμα, οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου που ήταν λέει "πολυ θετικές για την Ελλάδα"(εξ ορισμού;).

Τι είναι άραγε αυτό που επιβεβαιώνει στην πράξη το οτι ήταν πράγματι θετικές αυτές οι αποφάσεις για την Ελλάδα ή για την Ευρωπη; Να σας πώ τι; Απολύτως τίποτα.
Μας λένε επίσης ότι πρεπει να κάνουμε τα πάντα για "να πείσουμε τις αγορες", να "κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους". Μόνο που αυτά τα δύο δεν συναντιούνται καθόλου. Γιατί; Μα γιατί οι αγορες έχουν ήδη βγάλει στην πράξη την ετυμηγορία τους για τις αποφασεις της 21ης Ιουλίου που είναι απόλυτα καταδικαστικη.

Σας την περιγράφω με λόγια αλλά και εικόνες...

Παιζουν μαζι μας οι αφεντες και οι ντοπιοι υπαλληλισκοι τους...

...

Άμεσος ο κίνδυνος της στάσης πληρωμών...???




Κόλαφο για τον Βενιζέλο αποτελεί η απόφαση της τρόικας να μεταθέσει χρονικά την επίσκεψη της για τον Οκτώβριο πράγμα που σημαίνει ότι αναλόγως μετατίθεται και η απόφαση για την έκτη δόση  κι έτσι το Δημόσιο βρίσκεται αντιμέτωπο με το ενδεχόμενονα κηρύξει στάση πληρωμών.




 Όπως επισήμως έχει δηλώσει ο Σαχινίδης τα ταμιακά διαθέσιμα εξαντλούνται στις αρχές Οκτωβρίου  και εφόσον δεν ...

Nεο χαρατσι...


Ασφάλιστρα... 4χ4

thumb


Έρχεται νέο χαράτσι για τους οδηγούς Ι.Χ. οχημάτων, οι οποίοι πρό­κειται να επιβαρυνθούν με μεγάλες αυξήσεις 20% στα ασφάλιστρα, λόγω του μεγάλου οικονομικού ανοίγματος του Επικουρικού Κεφαλαίου και της μη θέσπισης από το υπουργείο Οικονομικών «πλα­φόν» στο ύψος των αποζημιώσεων που καταβάλλει για ζημιές από ανα­σφάλιστα αυτοκίνητα.



Σύμφωνα με πηγές της ασφαλιστικής αγοράς, τρεις είναι οι λύσεις για το κλείσιμο της «μαύρης τρύπας» των 700 εκατ. ευρώ του Επικουρικού Κεφαλαίου:

Ο. . . εραστης!



Η κυρία είναι στο κρεβάτι με τον εραστή της... Ξαφνικά ακούνε το αυτοκίνητο του συζύγου να παρκάρει έξω απ` το σπίτι. Ο εραστής τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί.
Η κυρία, πιο ψύχραιμη, του λέει:
- 'Πήγαινε στη γωνία και κάτσε ακίνητος!'
- 'Μα...'
- 'Δεν έχει μα! Κάτσε εκεί που σου λέω!'
Πηγαίνει στο μπάνιο και φέρνει baby-oil και ταλκ. Τον πασαλείβει με το λάδι, τον πασπαλίζει ολόκληρο με ταλκ και του λέει:
- 'Κάτσε ακίνητος και κάνε το άγαλμα!'
- 'Μα...'
- 'Κάνε το άγαλμα, που σου λέω, αλλιώς μας έσφαξε και τους δύο!'
Μπαίνει ο σύζυγος και βλέπει το άγαλμα.
- 'Τι είναι αυτό Μαρία;'
- 'Α, τίποτε! Είχα πάει στους Παπαδοπουλαίους το Σαββατοκύριακο κι είχαν ένα τέτοιο άγαλμα και το ζήλεψα. Δεν σε πειράζει που πήρα κι εγώ ε;'
- 'Α μπα, τι να με πειράξει;'
Έκατσαν, έφαγαν, είδαν τηλεόραση και κάποια στιγμή έπεσαν για ύπνο. Κατά τις τρεις τα ξημερώματα, ο σύζυγος σηκώνεται, πάει στην κουζίνα, ανοίγει το ψυγείο, φτιάχνει ένα σάντουιτς, παίρνει και μια μπύρα και πάει στο άγαλμα.
- 'Έλα ρε, φάε, πιες!'
Ο εραστής

παγώνει απ` το φόβο του...

Άρθρο-κόλαφος στους F.Times:Η Ελλάδα θα τα κατάφερνε, αν έπαυε η ανθελληνική υστερία της Γερμανίας!



Image

Η εφημερίδα Financial Times φιλοξενεί ένα αφοπλιστικό άρθρο του Jeffrey Sachs, ο οποίος υπήρξε ο νεότερος σε ηλικία καθηγητής Οικονομικών στο Harvard, ενώ στη συνέχεια η καριέρα του εκτοξεύτηκε ως σύμβουλος σε κυβερνήσεις του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπου και εφάρμοσε θεραπείες-σοκ.


Ο Sachs υποστηρίζει ότι η Ευρώπη κινδυνεύει με καταστροφή, εάν η Γερμανία συνεχίσει το ανθελληνικό της παραλήρημα και εάν η Τρόικα μονίμως απαιτεί από την Ελλάδα λιτότητα (!)


 Ιδού το άρθρο με τίτλο "Η Ελλάδα μπορεί, οι Γερμανοί την εμποδίζουν!"

Χαοτικη οπερα.....Υπεροχο !!!

Γαμα τα φιλε...γαμα τα ! Με κεφαλαια γραμματα ...


To ΠΑΣΟΚ χείρον του Χάρου...

thumb
Της Τζένης Κ.
Στο έργο του Λουκιανού, Νεκρικοί Διάλογοι, ο κυνικός φιλόσοφος Μένιππος αναφέρεται ως ο μόνος άνθρωπος που διέσχισε ποτέ τον Αχέροντα χωρίς να πληρώσει τον οβολό στο Χάρο επειδή, απλούστατα,  δεν του βρισκόταν οβολός.

 Ήτανε πανί με πανί ο μακαρίτης. Στο διάλογο αυτό, για την «οικονομία» του ενσταντανέ,  πρωτοδιατυπώθηκε και η ατάκα «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος…».

 Μπρος στην προφανή λογική της αρτιότητα (και βέβαια δεν μπορείς να πάρεις κάτι απ’ αυτόν που δεν το έχει για να σου το δώσει) ο Χάρος συμβιβάστηκε.

Κατέβασε την κουκούλα του χαμηλότερα και τράβηξε κουπί μέχρι που ο Μένιππος αποβιβάστηκε στον Άδη.

Ύστερα γύρισε σεμνά στο αγκυροβόλι του και ούτε που διανοήθηκε να αποστείλει το ασπρόμαυρο μπουγιουρντί (διότι δεν υπάρχουν λεφτά για έγχρωμες λυπητερές) με το εισπρακτέο ποσό. Άλλες εποχές. Άλλα ήθη. Στην αρχαιότητα οι Χάροι ήτανε Χάροι με το Χ κεφαλαίο. Ενώ σήμερα οι Χάροι είναι Χάροι με το Χ κεφάλαιο…

16 Σεπ 2011

Ο λόγος που η Ελληνική Εκκλησία χαίρει μοναδικής και εγκληματικής ασυλίας από κάθε μορφή υποχρέωσης προς το κράτος και την κοινωνία είναι ο αριθμός των πιστών. Αυτοί που αποκαλεί «ποίμνιο». Τα πρόβατα...


Η Φορολόγηση Της Εκκλησίας Είναι Αμαρτία?

Μπορώ να γράψω περισσότερες λέξεις χολής και μίσους από όσα αστέρια υπάρχουν στο γαλαξία για την Ελληνική Εκκλησία με αφορμή τον αστερίσκο αυτό, που αναφέρει ότι από το χαράτσι που θα πληρώσουν όλοι οι Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων με το λογαριασμό της ΔΕΗ εξαιρούνται (μεταξύ άλλων ευαγών ιδρυμάτων όπως οι πρεσβείες και τα γήπεδα) και οι εκκλησίες.

Οι εκκλησίες. 
Μέρος της ακίνητης περιουσίας της ιδιωτικής εταιρίας που λέγεται Εκκλησία της Ελλάδος, μιας εταιρίας που δεν παράγει τίποτα και που έχει γιγάντια αποθεματικά, αχανή πλούτο και καμία υποχρέωση σε κανέναν, εκτός αν υπολογίσει κανείς το σοφό Γκάνταλφ στον ουρανό.
Οι εκκλησίες, που εμφανίζονται σε κάθε γραφική γωνιά αυτής της χώρας, στρογγυλές, σα λευκά σπυριά γεμάτα πύον (αλλά άδεια από ανθρώπους), όλες ηλεκτροδοτημένες, όλες αυθαίρετες.
 Χτισμένες στα πιο απίθανα (και συχνά τα πιο όμορφα) σημεία της χώρας, σε διπλανές γειτονιές, ενίοτε και απέναντι η μία από την άλλη, χωρίς κανένα λόγο ή λογική, μόνο και μόνο για να θυμίζουν ότι το μέρος αυτό είναι μια θεοκρατία, σαν ούρα του μεγάλου ρασοφόρου λύκου που δηλώνει «εδώ είναι η δικιά μου γειτονιά».
Αυτές οι εκκλησίες. Όλη αυτή η γης, όλος αυτός ο χαραμισμένος πλούτος. Δεν θα πληρώσουν ούτε ευρώ, ούτε...

Ο πρωθυπουργός του 8%


Και μη χειροτερα . . . . !!!!

thumb


Δεν ξέρουμε πως κοιμήθηκε παραμονή της ΔΕΘ ο Γεώργιος Καρατζαφέρης, γνωστός και ως Κωλοτούμπας, ή Καρατζαφύρερ, σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, αλλά το σίγουρο είναι ότι ξύπνησε πρωθυπουργός.

 Και μάλιστα όχι πρωθυπουργός της σειράς αλλά από αυτούς που κατέχουν επάξια μια θέση στο Πάνθεον της Ιστορίας και συνομιλούν με τα μεγάλα πνεύματα της εποχής τους και του παρελθόντος.

 Για λόγους σεμνότητας πάντως δεν παραλλήλισε την εμβέλεια της προσωπικότητάς του με εκείνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, και άλλων επιφανών ανδρών της ιστορίας.
Κατά την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ ο περί ου λόγος, λοιπόν, κήρυξε τον ανένδοτο κατά του κομμουνισμού που εδώ και δεκαετίες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Μητσοτακικής παρένθεσης και της κυβέρνησης Καραμανλή σαρώνει τη ...

Η κρίση ξεκίνησε - Βγήκαν τα νορβηγικά - Σπεύδει το Π.Ν. - Ετοιμότητα στις Ε.Δ.



Image





Η κρίση ξεκίνησε:
 Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΕΘΑ , το νορβηγικό σκάφος M/V BERGEN SURVEYOR και τα τρία συνοδά σκάφη απέπλευσαν από την Αττάλεια πριν τρεις ώρες περίπου και ήδη βρίσκονται εγκλωβισμένα στο ελληνικό σύστημα επιτήρησης, το οποίο παρακολουθεί τις κινήσεις τους κάθε δευτερόλεπτο.
 Αυτή την στιγμή έχουν ξεκινήσει σεισμικές έρευνες. Aρχικά κινήθηκαν προς τα όρια τουρκικής και ελληνικής υφαλοκρηπίδας και τώρα κινούνται ανατολικά, εγγύτερα στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα.
 Τα νορβηγικά σκάφη παρακολουθούνται από απόσταση από μία φρεγάτα και ένα περιπολικό του τουρκικού Ναυτικού, ενώ στην περιοχή πετούν αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμο CN-235-100. 
Από ελληνικής πλευράς έχουν ήδη γίνει διαβήματα σε Άγκυρα και Όσλο και μονάδες του ελληνικού Στόλου σπεύδουν στην περιοχή.
 Μόλις εισέλθει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα θα προσεγγιστεί από τα ελληνικά πλολεμικά και θα του ζητηθεί να αποχωρήσει άμεσα. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά…

Η Μέρκελ... φιλούσε υπέροχα.



thumb


Θα προτιμούσε απέναντί του στην οθόνη τον φίλο Μπαράκ, άντε τη Χίλαρι.

 Όμως, τι να κάνει, η δουλειά απαιτεί και θυσίες.

 Στήθηκε λοιπόν ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μπροστά στην γιγαντοοθόνη και ετοιμάστηκε για την τηλεδιάσκεψη με την Αγγέλα και τον Νικολά.




Περιμένοντας χτυπούσε νευρικά το χέρι του στο γραφείο γιατί οι δικοί του στο Νιουγιόρκι δεν είχαν καταφέρει ακόμη να του κλείσουν ένα ραντεβού, έστω και στο πόδι, για μια φωτογραφία με τον Πρόεδρο...
Δεν μπορεί, σκεφτόταν ο πρωθυπουργός λίγο πριν αρχίσει η τηλεδιάσκεψη με τους Ευρωπαίους (κατώτερους των περιστάσεων) ηγέτες, κάπου θα τον πετύχω τον Μπαράκ στους διαδρόμους του ΟΗΕ. Μια βδομάδα θα γυροφέρνω εκεί...

VillaΒafo:το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών στην Ελλάδα.



Στις 3 Αυγούστου είχε κάνει αίσθηση στην κοινή γνώμη η είδηση ότι αποποινικοποιείται πλήρως η χρήση ναρκωτικών χωρίς να προσδιορίζεται προς το παρόν το είδος της ουσίας, εφόσον είναι για ιδία χρήση.

 Ενάμιση μήνα μετά και ενώ το νομοσχέδιο είναι υπό κατάρτιση, άνοιξε το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα...


 στην Θεσσαλονίκη, το Villabafo σύμφωνα με το epicnews.gr. Πλήθος φοιτητών ήδη έσπευσε να δοκιμάσει την ποικιλία ναρκωτικών που προσφέρει το κατάστημα.


Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, η ιδέα προ-υπήρχε εδώ και καιρό από τα αντίστοιχα Coffee Shops της Ολλανδίας έλειπε όμως το νομικό πλαίσιο που θα στήριζε μία τέτοια επένδυση στην Ελλάδα.

Το VillaBafo αποτελεί το 1ο Coffee Shop στην Ελλάδα όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν ποικιλίες ναρκωτικών ουσιών πριν αγοράσουν αλλά και να παραγγείλουν το ναρκωτικό της επιλογής τους, εφόσον αυτό δεν διατίθεται άμεσα.

Η εταιρεία πίσω από το Villabafo ήδη συζητάει με μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της συμπρωτεύουσας με σκοπό την...

Χαοτικη οπερα..δειτε το βιντεο, ειναι υπεροχο !!!

Στη Βουλή οι καταγγελίες για "διόγκωση" του ελλείμματος το 2009...




   
Στη Βουλή φέρνει, μέ ερώτησή του, το θέμα της αποπομπής των μελών του δ.σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, κάνοντας λόγο για ακραίο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που εγείρει θέματα νομιμότητας και αξιοπιστίας.

 Στην αντεπίθεση το μέλος του δ.σ., Ζωή Γεωργαντά, με καταγγελίες περί αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος και παράνομης λειτουργίας της Αρχής κατά το τελευταίο έτος. Εξηγήσεις και άμεση διερεύνηση των καταγγελιών ζήτησε από την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας.

 Σκληρή απάντηση από τον Γ. Παπακωνσταντίνου.
Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM η κ. Γεωργαντά κατήγγειλε αφενός ότι όλες οι αποφάσεις υπαγορεύονται από τη Eurostat και έρχονται στην ΕΛ.ΣΤΑΤ μόνο για να σφραγιστούν και αφετέρου ότι υπάρχουν έξωθεν πιέσεις για την αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος:
«Ήθελαν να έχουμε το μεγαλύτερο έλλειμμα στην Ε.Ε και μας ανάγκασαν να συμπεριλάβουμε στοιχεία των ΔΕΚΟ, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουμε την Ιρλανδία που είχε τότε έλλειμμα 14% και το δικό μας έφτασε το 15,4%», υποστηριξε η... κ. Γεωργαντά.
«Η διαδικασία είναι παράνομη ...

«STOP στις μετακινήσεις πολιτικών, προκαλούν βία»!



Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της Τούμπας, εκφράζει τα συναισθήματα όλου του οπαδικού κόσμου που του απαγορεύεται να ακολουθήσει τις ομάδες στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Με την λογική ότι επειδή γίνονται επεισόδια, σταματάνε οι μετακινήσεις των οπαδών, έτσι και επειδή γίνονται επεισόδια όπου πάνε οι πολιτικοί, οι...

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Μάκη...





Ψωμιάδης: Είμαι πολιτικός κρατούμενος

Η Διεθνής Αμνησία και όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα θεωρούσαν σίγουρα πολιτικό κρατούμενο συνείδησης τον κατηγορούμενο Μάκη ως μέλος της οργάνωσης "Βάλτα να πάνε", επειδή τα κίνητρά του ήταν και είναι πολιτικά.  

Η ακόλουθη ανακοίνωση δεν είναι η άποψη κάποιας ομάδας ή οργάνωσης αλλά του υπογράφοντος και μόνο.

Στους απανταχού συντρόφους,

Στέλνω αυτή την ανακοίνωση μέσα από το κρατητήριο. Η αποτυχία της καπιταλιστικής κοινωνίας...

Χτυπα ξυλο...!!!




Λιαντίνης - "όποιος χτυπάει ξύλο..."


Πως να γλυτωσετε την εισφορα για το σπιτι...


Με μια απλη προσθηκη....

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ…

Δειτε το βιντεο....Υδωρ , το ισχυροτερο καυσιμο στον πλανητη !!!



ΣυνΕλληνίδες,ΣυνΕλληνες,

η δημοσιοποίηση που έγινε προ τριημέρου,δημιούργησε κύμα ενθουσιασμού,ελπίδος και σχολίων,κυρίως θετικών μα και με κριτική διάθεση και απορίες.

Σκοπός μας,ήταν να υπενθυμίσουμε σε όλους,πως η Ελλάς έχει εφεδρείες και πως κανείς δε μπορεί να σταματήσει την Αναγέννηση αυτού του ηρωικού Έθνους που μόλις ξεκίνησε.

Σήμερα επικοινωνούμε ξανά μαζί σας,καταρχήν για να σας ευχαριστήσουμε για τη θερμή υποστήριξή σας, και εν δευτέροις για να προσπαθήσουμε να αποκαθηλώσουμε όσο είναι δυνατόν τη λογική του "αδύνατου" και του "ανέφικτου".

Αγαπητοί φίλοι,η λύση που προσφέρουμε δεν αποτελεί μέρος καμιάς τεχνολογικής εφαρμογής που είναι γνωστή ώς σήμερα,μα πρωτοπορεί ,και στόχο έχει,την ενεργειακή αυτονόμηση της Πατρίδος μας.

Ηταν αναμενόμενος και ο ενθουσιασμός αλλά και οι απορίες που έχουν εκφραστεί.

Σήμερα,θα αποδεσμεύσουμε ένα...

«Χαρακτηρισμός της χερσαίας περιοχής του όρους Ολύμπου ως Εθνικού Πάρκου, καθορισμός ζωνών προστασίας αυτού, χρήσεων, όρων και περιορισμών»


Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος «Χαρακτηρισμός της χερσαίας περιοχής του όρους Ολύμπου ως Εθνικού Πάρκου, καθορισμός ζωνών προστασίας αυτού, χρήσεων, όρων και περιορισμών»


O Όλυμπος, το μυθικό βουνό, αποτελεί το υψηλότερο και επιβλητικότερο βουνό της Χώρας μας και χαρακτηρίζεται από τεράστια οικολογική, αισθητική και ιστορική αξία.
Η  ποικιλία των μικροκλιμάτων και των αξιόλογων γεωλογικών σχηματισμών που κυριαρχούν στο σύνολο του ορεινού όγκου συντέλεσαν στην μεγάλη συγκέντρωση  σπάνιων οικοτόπων και ειδών χλωρίδας και πανίδας  καθιστώντας την μια από τις περιοχές με την σημαντικότερη βιολογική ποικιλότητα  στην Ευρώπη.
Η προστατευόμενη περιοχή του Ολύμπου καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του βουνού, συμπεριλαμβανομένων των....

Γίναμε αποικία....



cristina

Κίνημα στο facebook για ανοιχτά Πανεπιστήμια!




Χιλιάδες φοιτητές δικτυώνονται ζητώντας να λειτουργήσουν κανονικά οι σχολές τους.

Την ώρα που η ένταση στα πανεπιστήμια κλιμακώνεται και τα τμήματα που έχουν βάλει «λουκέτο» έχουν ξεπεράσει πλέον τα 300, ένα νέο φοιτητικό κίνημα που λέει ...

H "αθλιότητα του διαδικτύου" ξαναχτυπά



Έχει δίκιο ο πούστης!!!!

Το κείμενο είναι για να καταλάβετε τι εστί "ithacanet".
 Κι ύστερα, ο Παπαϊωάννου θέλει να καταργήσει την ανωνυμία.
 Αν το κάμει, κινδυνεύουμε σοβαρά να υπουργοποιηθούμε.
 Ενώ εμείς, το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι "επανάσταση", ανωνύμως και ψευδωνύμως. 
 Η "Φιλική Εταιρεία", ο "Μίκης Ζέζας" και ο "Άρης Βελουχιώτης" ήταν ψευδώνυμα.



 Για φανταστείτε να είχαν ονομάσει την Φ.Ε., "Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Μέτωπο"; Είναι δυνατόν να κάνεις επανάσταση, με το ονοματεπώνυμο σου; 
 Το κείμενο που ακολουθεί κατατάσσεται στην κατηγορία "Παιδεία", στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος του ithacanet. Παραθέτει πληθώρα ιστορικών και μορφωτικών στοιχείων.


Έχει δίκιο ο πούστης!!!!
Πριν ένα μήνα περίπου, όταν o βασικός αρθρογράφος του ithacaNet, με αφορμή ένα ατυχές άρθρο που «έφερε»  την υπογραφή του Μίκη Θεοδωράκη , κατέληγε με την απειλή ότι θα ετοίμαζε την διακήρυξη του κόμματος, για το Μινάρισμα πίστεψα ότι τα νερά του Καραβόμυλου είχαν κάνει κάποια ζημιά.
Αμέσως ειδοποίησα τον...