# #

22 Οκτ 2014

Gallup: Η ελληνική κυβέρνηση είναι η τρίτη πιο μισητή στον κόσμο

σαμαρας βενιζελος


Την τρίτη θέση μεταξύ των χωρών που οι πολίτες τους μισούν περισσότερο τις κυβερνήσεις τους καταλαμβάνει η Ελλάδα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα Global States Of Mind, που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία Gallup και τα αποτελέσματα της οποίας αναδημοσιεύει ο ιστότοπος 247wallst.com, μόνο ένα 14% των Ελλήνων εμφανίζεται να αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά.
Ετσι, και σύμφωνα με τη λίστα που καταρτίσθηκε από τα αποτελεματα της έρευνας, η Ελλάδα εμφανίζεται να είναι τρίτη σε όλο τον κόσμο στις κυβερνήσεις με χαμηλό βαθμό αποδοχής από τους πολίτες. 
Πρώτη στη λίστα είναι η ..

O Γ.Φαρμάκης ενημερώνει τους συνδημότες....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

Κατά  την  συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου στις  20/10/2014  αναδείχθηκαν  κάποια   θέματα και  στα  πλαίσια της ενημέρωσης των συνδημοτών μας θεωρούμε χρήσιμο  να τα σχολιάσουμε.

1.       Σύμφωνα με τον Δήμαρχο αλλά και τον αντιδήμαρχο κο Λάππα προχωρεί   με γρήγορους ρυθμούς η μεταγραφή της δημοτικής έκτασης των 13.500 στρεμμάτων στο Λιτόχωρο. Μάλιστα όπως  μας ενημέρωσε ο  κος δήμαρχος μετά  την  λήξη της νέας προθεσμίας που δόθηκε  σε όσους είναι  ιδιοκτήτες μέσα σε αυτή την έκταση  για  να  δηλώσουν τις ιδιοκτησίες τους,  η υπόθεση θα μπει στην τελική ευθεία. Η νέα προθεσμία αφορά μόνο  όσους δεν το είχαν κάνει ή δεν είχαν  προλάβει  την προηγούμενη φορά.   Η  διαβεβαίωση του κου Λάππα ότι τελικά θα είναι εφικτή  η  μερική μεταγραφή της έκτασης και θα εξαιρεθούν οι ιδιοκτησίες των ιδιωτών που έχουν τίτλους κτήσης είναι μια ...

Η "χρεοκοπημένη" Αργεντινή μετά την εκτόξευση δορυφόρου ετοιμάζεται να παραγγείλει και μαχητικά αεροσκάφη!


Μετά την εκτόξευση του πρώτου εγχώριας σχεδίασης και κατασκευή δορυφόρου η Αργεντινή είναι έτοιμη να παραγγείλει και νέα..

Κύριε Κουκοδήμε...........

Image

Κύριε Κουκοδήμε,
Μέχρι σήμερα, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στον νομό Πιερίας  6.564 οικογένειες επέλεξαν να ..

Απέτυχε και η δεύτερη απόπειρα κατάργησης της Διαύγειας....!!!!

Υπογραφή Μητσοτάκη και αιτιολογική έκθεση για την απόπειρα κατάργησης της Διαύγειας - See more at: http://www.parapolitiki.com/2014/10/ypografi-mitsotaki-kai-aitiologiki-ekthesi-gia-tin-apopeira-katargisisi-tis-diaygeias.html#sthash.J6Os5vgP.dpuf
Υπογραφή Μητσοτάκη και αιτιολογική έκθεση για την απόπειρα κατάργησης της Διαύγειας




Έριξα μια ματιά στην τροπολογία για την αποδυνάμωση της Διαύγειας όπως αυτή κατατέθηκε στη Βουλή μετά τη δήλωση της Εύης Χριστοφιλοπούλου περί λάθους. 

 Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, η τροπολογία φέρει κανονικότατα την υπογραφή του «μεταρρυθμιστή» Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ η σκοπιμότητα της εξηγείται (ή ομολογείται) ..

Βόμβα Bloomberg: Τρεις ελληνικές τράπεζες θα αποτύχουν στα stress tests



Κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες το πρακτορείο Bloomberg κάνει λόγο για αποτυχία τριών ελληνικών τραπεζών στα τεστ αντοχής (stress tests).

Το Bloomberg ''πατάει'' σε δημοσίευμα του Efe news service, το οποίο επικαλείται τραπεζικές πηγές χωρίς όμως να τις κατονομάζει.

Όπως δημοσιεύεται ''τρεις ελληνικές τράπεζες,

Κυβέρνηση αποτυχημένων διαλύει την Ελλάδα...ολοσχερώς


Η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο φαίνεται πως έχουν χάσει τον έλεγχο του χειρισμού των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.
Δυστυχώς αποδεικνύονται παντελώς ανίκανοι και κατώτεροι των περιστάσεων αφού δεν μπορούν να επιτύχουν ούτε τα ελάχιστα θετικά αποτελέσματα για τη χώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τρόικα έχει μεταφέρει στο οικονομικό επιτελείο την πλήρη αντίθεσή της στο θέμα των...

21 Οκτ 2014

Κρυφή αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών...!!!


sxoleio-mathites-kathigitis-daskalos

Πληθαίνουν οι καταγγελίες εκπαιδευτικών ότι δέχονται πιέσεις να μπαίνουν στα κενά τους και να καλύπτουν την απουσία προσλήψεων εκπαιδευτικού προσωπικού και τα περισσότερα από 5.000 κενά που αυτή η πολιτική έχει δημιουργήσει.
Ταυτόχρονα, υπάρχει διασπορά φημών ότι υπάρχουν άρθρα και νομοθεσία που επιβάλλουν στους διευθυντές, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, να ..

Με την Απογραφή, αλλοιωσαν τις εκλογές! Να λοιπόν πως..."ανθίζουν" οι...Ελιές και....φουσκώνουν τα Ποτάμια.

"Εστίασαν"στον Μόνιμο Πληθυσμό, αλλά τις εκλογές τις 
  έκαναν με τον Πραγματικό Πληθυσμό ή De Facto, στον
  οποίο δεν εστίασαν.






Η τελευταία απογραφή στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε το 2011.

Σκοπός της απογραφής πληθυσμού,όπως ρητά αναφέρεται στο ΦΕΚ της Προκήρυξης Διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτηρίων και

Πληθυσμού-Κατοικιών,ήταν:

Η συγκέντρωση πρόσφατων στοιχείων για τα δημογραφικά,οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού,για τη σύνθεση των νοικοκυριών και τις συνθήκες στέγασής τους καθώς και για τον οικοδομικό πλούτο της Χώρας.
Εκτός των παραπάνω,τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη ρύθμιση ποικίλων διοικητικών και νομικών θεμάτων,όπως η κατανομή κρατικών επιχορηγήσεων στους ΟΤΑ,η ρύθμιση εκλογικών θεμάτων,κλπ.
Δεν θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες,στο θέμα της ποιότητας της απογραφής,παρά το γεγονός οτι και άλλες επιμέρους παρατηρήσεις και στοιχεία,κεντρίζουν την προσοχή μας και διαμορφώνουν το επίπεδο της αξιοπιστία της.
Στις ελληνικές απογραφές,σύμφωνα με την ΚΥΑ 1524/Γ5-473/17.4.2011 και µε την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για την προκήρυξη διενέργειας της τελευταίας απογραφής του 2011 απογράφεται: Ο Νόμιμος Πληθυσμός,ο Μόνιμος Πληθυσμός και ο Πραγματικός Πληθυσμός ή De Facto.
Οροι,οι οποίοι εξηγούνται παρακάτω:...

Ο "τσολιάς" της Ελληνοφρένειας σε συνέντευξη με τον "Τσιρίδα" Α, Γεωργιάδη (Βίντεο)

Το ‘χει η μέρα σήμερα να ασχολούμαστε με τον «Τσιρίδα» -κατά  «Ελληνοφρένια»- βουλευτή τηλέμπορα.

Στην σημερινή τηλεοπτική σατιρική εκπομπή, αφού αρχικά παρακολουθούμε τον Α. Γεωργιάδη ευρισκόμενο σε παροξυσμό και εκεί που αρχίζουμε να συμπάσχουμε με το δράμα του που «δεν αντέχει» και  κοντεύει «να σκάσει», γιατί λόγω Τσίπρα, θα "πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού", έρχεται ο «Τσολιάς» να του πάρει συνέντευξη και να βάλει τα πράγματα στις σωστές του διαστάσεις.

Σε μεγάλα κέφια ο συντελεστής της «Ελληνοφρένειας» «στήνει» ένα διάλογο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματικά είναι ευρηματικός και χαρίζει χαμόγελα...

Κυριάκος ..."η χώρα θα αποταθεί ικέτης στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο"????


Σε μια επίδειξη του γνωστού οικογενειακού ήθους, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «είτε η χώρα θα αποταθεί ικέτης στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο, είτε θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ. Λαφαζάνη, το προφίλ του οποίου ενδεχομένως να κοσμεί το νέο χιλιάρικο».

Βέβαια ουδείς γνωρίζει εάν το νέο νόμισμα των εκατό Ευρώ θα φέρει, ανφάς ή προφίλ, το λογότυπο της Siemens, αλλά η δήλωση Μητσοτάκη, μόνο πολιτικό troll δεν είναι. 

Είναι ενταγμένη...

Oμόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου για το νόμο για τα οικονομικά των κομμάτων





Με το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση για τα οικονομικά των κομμάτων όχι μόνο δεν έχει στόχο την αντιμετώπιση της διαπλοκής επιχειρηματικών οικονομικών συμφερόντων με τα πολιτικά κόμματα και βουλευτές, όπως υποκριτικά ισχυρίζονται, αλλά αντίθετα τη νομιμοποιεί θεσμοθετώντας τις συναλλαγές κομμάτων και βουλευτών με τους επιχειρηματικούς ομίλους θεσπίζοντας μάλιστα και έκπτωση στο 100% των..

Μια συνταρακτική πρόταση οικονομικής ανάπτυξης...

Με ένα μη κρατικό πανεπιστήμιο ανά νομό, θα κολυμπάμε στο χρήμα !!!



Σε περιοδεία στις Σέρρες του προσωπικού κόμματος που διατηρεί, ο Σταύρος Θεοδωράκης κατέθεσε ακόμα μια συνταρακτική πρόταση οικονομικής ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα είπε:

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι βαφτίζονται "εγκληματίες" απ'τον εργοδότη


Επιμέλεια Χρήστος Αβραμίδης
Από την μία δεν πληρώθηκαν, και από την άλλη αντιμετωπίζονται και σαν εκβιαστές οι πρώην εργαζόμενοι στον Φούρνο του ..

Πόσο πιο κάτω;Παρακαλάει τους δανειστές να ζητήσουν την υπογραφή του Τσίπρα στο νέο μνημόνιο

Αντεπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ακυρώσει την αντιπολιτευτική επιθεσή του θα επιχειρήσει ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς όπως τον συμβουλεύουν τα μέλη του επιτελείου του Μαξίμου.

Θα ζητήσει από τους εταίρους στην ΕΕ να υπογράψει και ο κ. Τσίπρας τη συμφωνία με τους δανειστές η οποία είναι ...

Η ανάπτυξη είναι στο δρόμο...Έρχεται...

Πώς μπήκαμε στο ΔΝΤ.... Και πώς θα "βγούμε"... ΔΕΙΤΕ ραγιάδες μου, παραμυθιασμένοι!!!

...

Μη μιλάς... Δες...

Γέμισαν οι τράπεζες με τα λεφτά μας....Και το χρέος ανεβαίνει....ανεβαίνει...


Αυτοί έκαναν το χρέος τους...

Να γιατί πάει καλά η γερμανική οικονομία...!!!




Δείτε....

20 Οκτ 2014

Τι είπε ο Αντώνης ο Α΄ ο τεράστιος



Και μεις τα....

Κριστίν...Άσχημα τα πράγματα για τον Αντωνάκη

....

Δε σε σώζει αγόρι μου... 

Αργεντιμή.... Ένα κατεστραμένο κράτος!!!

...

Δείτε....Έτσι θέλει να μας κάνει και εμάς ο Τσίπρας!!!
Αργεντινή....

Τώρα και στο αντάρτικο η Γιάννα...



Θα μας μουρλάνουνε εντελώς....

Πότε θα ξυπνήσεις ραγιά μου???

Όταν το ΚΚΕ πανηγύριζε για την νίκη του ΠΑΣΟΚ του 1981!


Έχει κουράσει η πολιτική γραμμή της ηγεσίας του ΚΚΕ, που όπου βρεθεί ταυτίζει την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αυτών των δυνάμεων που χάρισαν την χώρα στους δανειστές της, εξαθλίωσαν εκατομμύρια λαού, με τον ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται με ένα σαφές αντίθετο σχέδιο, με τις όποιες αντιφάσεις (αν δεν ήταν αντίθετο δεν θα υπήρχε άλλωστε αυτός ο πόλεμος εναντίον του από όλο το σύστημα). Το ΚΚΕ, έρχεται και λέει ότι σήμερα που μιλάμε στην χώρα κάνουν το ίδιο κακό το δίδυμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και ΣΥΡΙΖΑ, αφιερώνοντας την πλειοψηφία του λόγου του σε επιχειρήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας πιο "χαλαρή" την παρούσα κυβέρνηση.
Ας δούμε την παρακάτω φωτογραφία......

Bρέθηκε και άλλο ψηφιδωτό στην Αμφίπολη !!!

....

Ίσως το...παλαιότερο!!!  ΔΕΙΤΕ...

Τα 12 χειρότερα προϊόντα που έχουν φτιαχτεί από την Monsanto [λίστα]



Αυτά είναι τα 12 πιο επιβλαβή προϊόντα που έχουν φτιαχτεί από τον γίγαντα της βιοτεχνολογίας, την Monsanto:

1. Ζαχαρίνη
Η απλή ζαχαρίνη είναι ...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ




     Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Δίου Ολύμπου με 24 θέματα ημερησίας διάταξης :

«H Ελλάδα ΣΕ 1,5 λεπτ..BINTEO»

Αφιέρωμα της Google: «Ελλάδα σε αγαπώ σε 1,5 λεπτό»  

Αφιέρωμα της Google: «Ελλάδα σε αγαπώ σε 1,5 λεπτό».«Hello Greece, Hello World» μας χαιρετά η ελληνική ομάδα της Google μέσα..

19 Οκτ 2014

Tρωμε ανθρώπινα έμβρυα χωρίς να το ξέρουμε και στην ΕΛΛΑΔΑ???……….Διαβάστε τα προιόντα

Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. 
Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική ή και αηδιαστική

Είναι, όμως, πραγματική. 

Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό…έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.



SOK
Μιλάμε για «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων.
Η… Senomyx είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί εμβρυϊκά κύτταρα ως «τεχνητές γεύσεις».
Έτσι,

Το έγκυρο ΣΚΑΙ...!!!

Βγαίνουμε , είπε ο Αντώνης, από το μνημόνιο...Νέες μειώσεις μισθών για 600.000 μισθωτούς!!!!!!!!


Μπροστά σε μία μεγάλη, πρωτόγνωρη αλλαγή των αμοιβών τους θα βρεθούν πολύ σύντομα 600.000 εργαζόμενοι στο δημόσιο.

Οι περισσότεροι θα δουν τους μισθούς τους να μειώνονται για ακόμη μία φορά σε ποσοστό που θα κυμαίνεται από 2% ως 12%, ανάλογα με το..