# #

21 Ιαν 2012

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι....Η καλυτερα, Ευτυχισμένοι όσοι είναι πανηλίθιοι !!!


ΠΑΠΑ-ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ



Νέο ιερό
τουρκοβυζαντινό σκάνδαλο



 


Τα αρπακτικά τής (β)ρωμιοσύνης ξαναχτύπησαν! Ρωμαίικο σκάνδαλο πρώτου μεγέθους με αρχιμανδρίτη αρχηγό και καταχραστή ξέσπασε στο Γηροκομείο Αθηνών με την πρώην αμύθητη περιουσία του, που έγινε καπνός. Όμορφα πράγματα... 

Ο εν λόγω αρχιμανδρίτης, Προκόπιος Μπούμπας, βρέθηκε τυχαίως στο ρόλο παρωδία τού προέδρου τού γηροκομείου με τους συγγενείς του να τρώνε με χρυσά κουτάλια, με κορυφαίους λαμογιο-πολιτικούς και golden-boys να διαπλέκονται και να αρπάνε λεφτά νύχτα με τσουβάλια, με μυστικές διαθήκες, μίζες, λεφτά κάτω από τα ράσα, με γιοσάκηδες κι άλλους φαρισσαίους αρχιερείς να εμπλέκονται στο σκάνδαλο, με στημένους δικηγόρους να προσλαμβάνονται νύχτα και συμβούλους να εισπράττουν 10.000 ευρώ το μήνα καθαρά. Ε ρε μάνα μου...

Συνολικά, τα χρέη τού πτωχευμένου γηροκομείου φθάνουν τα 23 εκ. ευρώ. Διάφορα κόμματα και άλλα δημόσια σημαίνοντα πρόσωπα τής Ρωμιοσύνης, όπως και μεγαλοεπιχειρηματίες, έχουν ενοικιάσει ακίνητα τού γηροκομείου σε κάποιες περιοχές με παρωδία ενοικίαση για πολλά χρόνια και με ελάχιστα χρήματα. Ελεήστε τους χριστιανούς...

Ούφ... σιγά τα ωά... δεν αγγίζει καν το σκάνδαλο τού Βατοπεδίου, μην κάνετε έτσι ποίμνιόν μου...

"Έχουμε ήδη πτωχεύσει και μας κοροϊδεύουν"


Πρέπει να  πράξουμε ακόμα πιο δυναμικά. Να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους!   Να μένουν εκεί, αιχμάλωτοι της ηλιθιότητας, της ματαιοδοξίας και της φιλαργυρίας τους."
Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, λέει ευθαρσώς τη γνώμη του για τους πολιτικούς και όχι μόνο.
Χειμαρρώδης ήταν σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό "ΕΓΩ" o Χάρρυ Κλυνν, που μίλησε "έξω από τα δόντια" για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας, τον "πόλεμο" που έχει δεχτεί, τον Λαζόπουλο και το μέλλον της Ελλάδας.
"Η κατάσταση ίσως είναι περισσότερο άσχημη απ' ό,τι φαίνεται. Στην ουσία έχουμε ήδη πτωχεύσει και μας κοροϊδεύουν. Αρχίζει μάλιστα και γίνεται συνολική η κοροϊδία. Έχουμε μια κυβέρνηση - ανέκδοτο, στην οποία πρωθυπουργεύει ένας άνθρωπος που δεν τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, αλλά είναι στην κυριολεξία υπάλληλος της Goldman Sachs, που έχει κατορθώσει να αλώσει την Ευρώπη", είπε σχολιάζοντας την κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα. 
Όσο για το πώς φτάσαμε ως εδώ, είπε: "Τη χώρα μας την πτώχευσαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 χρόνων. Το μεγάλο έγκλημα όμως έγινε από τον κύριο Παπανδρέου (...).

Επιστολή στον Έλληνα βουλευτή : Γνωρίζω ότι γνωρίζεις...



 
Αγαπητέ εκπρόσωπέ μου – το Σύνταγμα σε λέει υπηρέτη αλλά στην δημοκρατία δεν χρειαζόμαστε υπηρέτες,

Στην ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου μου είπες ότι δεν γνωρίζες, ότι δεν είχες ενημερωθεί, ότι δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς. 

Στην ψηφοφορία αυτή εκπρόσωπε ψήφισες, μεταξύ άλλων, το κεφάλαιο Α του εφαρμοστικού νόμου που αφορά την «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας.

Σε εκτιμώ εκπρόσωπε και πιστεύω ότι πράγματι δεν ήξερες τι ψήφισες γιατί αλλιώς δεν θα το ψήφιζες ποτέ! 

Λοιπόν αγαπητέ βουλευτή έχεις μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξεις τα πράγματα.

Με την νέα δανειακή σύμβαση θα ξαναέρθει στην Βουλή η παλαιά δανειακή σύμβαση την 
  οποία έχει υπογράψει μόνο ο πρώην υπουργός οικονομικών και κατά συνέπεια δεν έχει καμία νομική ισχύ.

Επίσης θα έρθει στην Βουλή προς κύρωση από 180 βουλευτές, εκείνος ο εφαρμοστικός νόμος που δεν είχες προλάβει να διαβάσεις και ειδικά ...

Γειά σας...Είμαι από την κυβέρνηση...

Εμπαιγμος...Κοροιδια...Αδιαφορια...






Αξιότιμοι βουλευτές του Ν. Πιερίας...Μήπως θα μπορούσατε να βάλετε από ένα 100στάρικο;


Image
 Αξιότιμοι βουλευτές του Ν. Πιερίας...


 Μήπως θα μπορούσατε να βάλετε από ένα 100στάρικο από τους παχυλούς σας μισθούς για να μεταφραστεί σε 5-6 γλώσσες μια σημαντική επιστολή, σχετικά με το τεράστιο χρέος της Γερμανίας απέναντι στη χώρα μας;


 Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς οι απλοί πολίτες!


 Θα το κάνουμε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, πως οι Γερμανοί θα έπρεπε να...

Πως θα την κοπανησουν τα λαμογια...???

Καταστρέφουν τα αρχεία του κράτους ???

Στους ποσους βαθμους κελσιου ειναι αποδεκτο να πεθανει ενας αστεγος;;;





Περίπου 10 άστεγοι βρέθηκαν για ακόμη μια νύχτα έξω από το γυμναστήριο, με την ελπίδα ότι θα έβρισκαν μια ζεστή γωνιά να κοιμηθούν, καθώς η θερμοκρασία εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με τις κλειστές πόρτες του κτιρίου. 

Ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος, δήλωσε στο protothema.gr, δικαιολογώντας την απόφαση του δήμου, ότι «απόψε επειδή δεν μιλάμε για έκτακτες καιρικές συνθήκες και η θερμοκρασία έχει ανέβει σχετικά με τις προηγούμενες ημέρες, αποφασίστηκε να μην ανοίξουν απόψε οι πόρτες του Ρουφ»…

Το δελτιο των οχτω....



...και οχι μονο !!!


Βλεπουμε εδω και πρωινες εκπομπες....


Τα σχολια δικα σας

ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά επιμένουν... ανθενωτικά




Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως έχουν βρεθεί ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά από το επίμονο ενωτικό προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ:

 Ενδεικτικό είναι ότι και τα δύο κόμματα αντέδρασαν στη χθεσινή συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στον ΑΝΤ1 κατηγορώντας τον, για τον... κεντροαριστερό αριστερισμό του!

 Συγκεκριμένα ο Μ. Μαΐλης από το ΚΚΕ κατηγόρησε την ηγεσία του “ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ” ότι χρησιμοποιεί “προεκλογικά σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.” αναφερόμενος στις προτάσεις για χτύπημα της φοροδιαφυγής και αναδιανομή του πλούτου(!) και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ως λύση την “κεντροαριστερή κυβέρνηση”.

Από τη μεριά της, η Δημοκρατική Αριστερά είδε “απρόκλητη επίθεση του Αλ. Τσίπρα” εναντίον της και συνέχισε:

Φρουτο-σαλατα...

Χόρτασε η Ψείρα και Βγήκε στον Γιακά...

PSI + Αγγλικό Δίκαιο = Ελληνική τραγωδία…



Μάριος Μαρινάκος Δικηγόρος
Οι δηλώσεις Άκερμαν (16-12-2011) αποτελούν την επίσημη, πλέον, επιβεβαίωση και από την πλευρά των δανειστών, πως το δίκαιο των ομολόγων του PSI+ είναι το σημαντικότερο ζήτημα στις διαπραγματεύσεις
Αν το δίκαιο των ομολόγων του PSI+ ήταν το αγγλικό, τότε σε περίπτωση πτώχευσης, η Ελλάδα θα έπρεπε να πληρώσει το χρέος της στους δανειστές, σε ευρώ παρά το γεγονός, ότι σε περίπτωση ενδεχόμενης επιστροφής της σε εθνικό νόμισμα, η χώρα θα είχε επιστρέψει σε ένα σημαντικά υποτιμημένο εθνικό νόμισμα. 
Αυτό θα προέκυπτε ως υποχρέωση της χώρας από τη διεθνή πολυμερή σύμβαση μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, η οποία μάλιστα, δυνάμει του αρ 28 παρ 1 του Συντάγματος της χώρας θα κατίσχυε έναντι κάθε άλλης (ακόμα και αντίθετης διάταξης) της Ελληνικής έννομης τάξης. 
Έτσι, το χρέος της Ελλάδας θα πολλαπλασιαζόταν και καθώς η χώρα θα αδυνατούσε να το αποπληρώσει, οι δανειστές θα αποκτούσαν δικαίωμα κατάσχεσης επί της ελληνικής περιουσίας, με βάση το Αγγλικό Δίκαιο.
Η πρώτη συνέπεια, λοιπόν, θα ήταν μια νομισματική ομηρία στο ευρώ και πάντως, μια νομισματική δέσμευση του χρέους μας σε ένα συγκεκριμένο νόμισμα, ανεξάρτητα από την ενδεχόμενη πολιτική βούληση της χώρας, να επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα. 
Κατά δεύτερο λόγο, το ελληνικό χρέος, ως υπαγόμενο και θεωρούμενο υπό το πρίσμα του Αγγλικού «State immunity act» (1978) δεν θα...

...παρα οι κουμουνιστες !


Το ονειρο του καθε αντρα...!!!


Παν Παν

Ετσι μπουρδέλο που κατάντησαν την Ελλάδα μας, μάλλον οι πουτ@νες θα μας σώσουν



Μτά την Τζοιύλια η οποία ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει κόμμα, ήρθε η σειρά της Ντούβλη  να σώσει την "τιμή της Ελλάδος .


 Με επιστολή  στην Μέρκελ της ζητάει...

Τιμια πραματα...Καθαρες κουβεντες


Τι κάνει ο ΓΑΠ στην Κόστα Ρίκα;


AjrZl64CMAAYrNQ
 Με αφορμή την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα.

 Εκεί θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να λάβει μέρος στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς την Δευτέρα και την Τρίτη, 23 και 24 Ιανουαρίου.

Δεν έχεις ανοιχτήρι ? Δεν πειράζει, έχεις παπούτσι !!!


Παν Παν

ΕΣΕΝΑ, ρε @ρχίδι, τι σε νοιάζει ;;!!



Αγόρασα σπίτι. Και μεγάλο αυτοκίνητο.
Πήγα διακοπές στη Χαλκιδική. Στη Σάμο. Και στην Κέρκυρα.
Εκδρομές στο Πήλιο. Στα Ζαγόρια. Και στο Καρπενήσι.
Πήγα σε ταβέρνες. Και στα μπουζούκια.
Εστειλα τα παιδιά μου φροντιστήριο. Και στα αγγλικά.
Τάδινα χαρτιλίκι. Τάκανα δώρα Χριστούγεννα. Στα γενέθλια.
Ξόδεψα...το παραδέχομαι...
Αγόρασα εγγλέζικη καπαρντίνα. Ιταλικό παπούτσι.
Εβραϊκά λεμόνια. Πατάτες απ'την Τουρκία. Ψάρι Νορβηγίας.
After save. Κολώνιες. Σαμπουάν. Αρωματικό σαπούνι.
Ξόδεψα...το παραδέχομαι...
Κέρασα αγιορείτικο κρασί στην Ειρήνη. Κοιμήθηκα μαζί της
σε ακριβό ξενοδοχείο. 
Κάλεσα στο σπίτι μου τους φίλους μου. Να φάμε και να πιούμε.
Να γλεντήσουμε. Να αγαπηθούμε.
Ξόδεψα...το παραδέχομαι...

Αγριο «κράξιμο» σε βουλευτές της ΝΔ στην Νάξο (ΒΙΝΤΕΟ)




stylianidis_naxos-300x238Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης και Ευρυπίδης Στυλιανίδης  «τα άκουσαν» από τους κατοίκους της Νάξου, οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με έντονες αποδοκιμασίες.
Οι δύο βουλευτές βρέθηκαν στο νησί, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της ΝΔ στην Πάρο και τη Νάξο, αυτό το σαββατοκύριακο.
 Όμως αιφνιδιάστηκαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των κατοίκων του νησιού που άρχισαν να τους βρίζουν ενώ πολιόρκησαν και το δημαρχείο επί δύο ώρες.
.........

Ο Γιωργακης ξυρισε το μουστακακι του....???

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Μ Ε Τ Α Ν Ο Ι Α Σ...!!!


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΟΥ Σ. ΜΠΙΛΙΛΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Μ Ε Τ Α Ν Ο Ι Α Σ

Μπιλιλής Νικόλαος
Σκηνοθέτης A.C.S. Ανταποκριτής επικαίρων Τηλεοράσεως
Μητροπόλεως 61
Θεσσαλονίκη ΤΚ 54623
Τηλ/φαξ 2310 274325


Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Μπιλιλής Νικόλαος του Σταματίου και της Γεωργίας, γεννηθείς εν Θεσσαλονίκη στις 7 Αυγούστου του έτους 1926, κάτοικος Θεσσαλονίκης οδός Μητροπόλεως αρ. 61 Τ.κ. 54623 δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του Νόμου περί ψευδούς δηλώσεως ότι:

   Είμαι κάτοχος ιστορικού κινηματογραφικού αρχείου με γεγονότα της Θεσσαλονίκης από το έτος 1911 μέχρι και το 1990 και γενικότερα όλης της Ελλάδας με αναρίθμητα θέματα που το μήκος τους σε φιλμ των 35 και 16 χιλιοστών (| “θετικό”, “αρνητικό”,  “αναστρεφόμενο”) είναι 80.000 μέτρα.

Επίσης κατέχω ελληνικά και ξένα κινηματογραφικά φιλμς των 35, 16 και 9,5 χιλιοστών με : επίκαιρα, ντοκιμαντέρ, κινούμενα  σχέδια, κινηματογραφικά έργα κ.λ.π. από το 1895 έως το 1975 όπου το μήκος τους είναι 190.000 μέτρα καθώς και τρέιλερ κινηματογραφικών έργων, ελληνικών και ξένων 35 χιλιοστών (1960 – 2005) 300 τεμάχια, περί τις 20.000μ ΣΗΜ. Πάρα πολύ μικρό μέρος του κινηματογραφικού υλικού, περί τις 10 ώρες, μεταγράφηκε σε D.V.D. +R και περί τις 20 ώρες σε V.H.S. - Πλην των ως άνω φίλμς κατέχω  ακόμη:

α) 30.000 κινηματογραφικές φωτογραφίες, αφίσες κ.α. ελληνικές και ξένες στο πρωτότυπό τους από το 1920 έως το 2005.
β) 100 φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης (1890-1965)  και 1500 (1974-1976) στάσεις στο πρωτότυπο αρνητικό τους
γ) Αθλητικό φωτογραφικό αρχείο Θεσσαλονίκης και περιοχών της ΟΛΩΝ των αθλημάτων 1974-1976 σε 7950 στάσεις, στο πρωτότυπο αρνητικό τους
δ) Αρκετά μηχανήματα ιστορίας κινηματογράφου ως εκθέματα από το 1790 έως το 1960
ε) Άριστα λειτουργούντα μηχανήματα εικονοληψίας, προβολής, “μοντάζ”, των 16 και 35 χιλιοστών με μεγάλο αριθμό συμπληρωματικών εξαρτημάτων τους
στ) αρκετά άλλα κινηματογραφικά είδη που την περιγραφή τους δεν έκρινα απαραίτητη.

Όλα τα πιο πάνω φιλμς τα ...

Η επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης "μιλάει" και ...."Μακεδονικά"!!



Ο εξευτελισμός και η προδοσία δεν έχουν όρια.......

Η ανοχή έχει τα όρια της...
Εδώ βλέπετε την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Παρατηρείστε προσεκτικά την εικόνα...



Είναι η σελίδα όπου μπορείς μέσω διαδικτύου να κλείσεις εισιτήρια. (δείτε την ΕΔΩ)

Η φωτογραφια....αφιερωμενη στους Παγκαλους και λοιπους ...Ξερουν αυτοι !

O Πούτιν επισπεύδει τον South Stream...



 Ο όμιλος του φυσικού αερίου Gazprom ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2012 να κατασκευάζει τον αγωγό South Stream, μέσω του οποίου το προϊόν από τη Ρωσία θα φθάνει στην ΕΕ μέσω Μαύρης Θάλασσας.

   

Η κατασκευή του αγωγού προηγουμένως υπήρχαν εκτιμήσεις ότι θα άρχιζε το 2013.

    Στη σημερινή ανακοίνωση του ομίλου διευκρινίζεται ότι την εντολή επίσπευσης των εργασιών "έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Πούτιν".

   

Η οδηγία του Πούτιν --την 30ή Δεκεμβρίου-- δόθηκε αμέσως μετά την άδεια που παρείχε καθυστερημένα η Άγκυρα το υποθαλάσσιο τμήμα του αγωγού να περάσει από τα χωρικά της ύδατα.

   


"Πρόκειται για έργο. . .

Παμε Συνταγμα ???


Τα ειπε καλα...???

Αναστολή πληρωμών στις ελληνικές πρεσβείες???


  • Διακοπή στη μισθοδοσία των διπλωματικών υπαλλήλων και των εργαζομένων
Προβλήματα στην καταβολή της μισθοδοσίας σε πρεσβείες και προξενεία σημειώνονται αυτή την περίοδο, με αποτέλεσμα να μην πληρώνονται όχι μόνο έλληνες διπλωματικοί υπάλληλοι αλλά ακόμη και εργαζόμενοι στις αρχές εξωτερικού που προέρχονται από τις τοπικές κοινωνίες και βοηθούν στο καθημερινό έργο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη υπάρξει αναβολή (ή κατ' άλλους αναστολή) της οφειλόμενης περί την 20η Ιανουαρίου καταβολή της μισθοδοσίας των αρχών εξωτερικού.



Αυτό φέρεται να έχει αποφασίσει η...

Μας φορτώνουν όπλα για να μας πνίξουν...


«Ξαφνικός έρωτας» από ΗΠΑ και Γερμανία

Μας φορτώνουν όπλα για να μας πνίξουν
Αεροπλάνα και τεθωρακισμένα άρματα ξεφορτώνουν στις αδύνατες πλάτες της Ελλάδας, Γερμανία και ΗΠΑ, για να πάρουν ίσως και την τελευταία σταγόνα μιας στυμμένης λεμονόκουπας που λέγεται Ελλάδα.
Την ώρα που το 40% των μαχητικών αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας παραμένει καθηλωμένο στο έδαφος λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, από προχθές βρίσκονται στην Ελλάδα αντιπρόσωποι των αεροπλάνων « Γιουροφάιτερ» (κατασκευής ενός ευρωπαϊκού κονσόρτσιουμ με μεγαλύτερο μέτοχο τη Γερμανία) για να μας πουλήσουν αεροπλάνα που αυτή τη στιγμή μένουν απούλητα στα υπόστεγα της κατασκευαστικής εταιρίας.
Εάν τελικά γίνει αυτό το «deal» (όπως πιέζει η Μέρκελ , έτσι εξηγείται και η αλλαγή της στάσης της προς το θετικό για την Ελλάδα) η χώρα μας θα βρεθεί να χρωστάει άλλα 6 δισ. ευρώ στους Γερμανούς που θα μας έχουν δέσει χειροπόδαρα και στον αμυντικό τομέα και θα μας έχουν κυριολεκτικά στο χέρι – κάτι δηλαδή σαν...

Eν τω μεταξυ, κακήν κακώς επιχειρείται το κλείσιμο της όλης υπόθεσης των δύο οικονομικών εισαγγελέων. ..


Όλο το πόρισμα για τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς


Στην πλήρη συσκότιση της υπόθεσης των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη οδηγεί το τελικό πόρισμα του Αρείου Πάγου σχετικά με τις καταγγελίες τους για άνωθεν παρεμβάσεις στο έργο τους.

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για τρεις επίμαχους φακέλους και για έναν δημοσιογράφο, ο οποίος δεν κατονομάζεται, και για μία υπηρεσιακή παρέμβαση με γενικόλογες αναφορές.

Οι απειλές για τη ζωή τους και ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός

Σύμφωνα με το πόρισμα του Α.Π., το οποίο διαβιβάζεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς έκαναν αναφορά για έναν δημοσιογράφο, ο οποίος τους επισκέφτηκε τον Νοέμβριο και τους ενημέρωσε ότι μεγάλος παράγοντας που έχει σχέση με χρηματοπιστωτικό οργανισμό (σ.σ. τράπεζα) είναι εξαιρετικά ενοχλημένος.
 Κατά τους οικονομικούς εισαγγελείς, ο δημοσιογράφος τούς είπε ότι το τηλέφωνό τους παρακολουθείται από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Μ. Σφακιανάκης), καθώς και ότι απειλείται τόσο η ζωή τους όσο και του...

Πώς στήθηκε το σκηνικό λεηλασίας...



thumb
Το Βερολίνο έχει εδώ και μήνες (από τον Μάιο του 2010) καταστήσει σαφές και χωρίς περιστροφές το πώς εννοεί την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα.
 Ήταν η περίοδος του περασμένου Οκτωβρίου και της επίσκεψης του αντικαγκελαρίου Φίλιπ Ρέσλερ, που τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου «διαφήμιζε» ότι, μαζί με τους 100 επιχειρηματίες που τον συνόδευαν, έφερνε μαζί του και τα βαλιτσάκια με το γερμανικό χρήμα για επενδύσεις.

Δυστυχώς τα... βαλιτσάκια γνωρίζουμε πολύ καλά από άλλες υποθέσεις και πώς και για... ποιους έρχονται.

Οι προσεκτικοί στα λόγια του Ρέσλερ διάβασαν την αλήθεια.
 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Γερμανίας ανέφερε ως άμεση προτεραιότητα (δηλαδή προϋπόθεση) της «Πρωτοβουλίας για Επενδύσεις και Ανάπτυξη στην Ελλάδα» τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) όπου θα εφαρμόζονται ειδικά νομικά ή διοικητικά πλαίσια. 
Ξεκάθαρες οι γερμανικές βουλές, οι οποίες δεν δικαιολογούν τον πανηγυρικό τόνο που είχε δώσει η Αθήνα στην επίσκεψη:
 χαμηλό εργατικό κόστος, ελαστικές εργασιακές σχέσεις, αλλά και ειδικό φορολογικό και νομικό καθεστώς είναι το...

Η λεηλασία της Ελλάδας: 90 εκ. ευρώ τα «μαύρα» του Γ.Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ


Image
Εν μέσω οικονομικής κρίσης και ενώ η χώρα βούλιαζε και η κυβέρνηση επέβαλε την απάνθρωπη φορομπηχτική πολιτικής τους σε μισθωτούς και συνταξιούχους το ΥΠΕΞ μοίραζε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε αγνώστους ή τα διέθετε όπως η πολιτική του ηγεσία (Γ.΄Παπανδρέου, Δ.Δρούτσας και Σ.Λαμπρινίδης) πίστευε ότι έπρεπε να τα διαθέσει.

Χωρίς υπογραφές, χωρίς αποδεικτικά, απλά ανοίγοντας το χρηματοκιβώτιο και παίρνοντας δεσμίδες από 500άρικα και δίνοντάς τα ή βάζοντας τα όπου ήθελαν ή όπου έκριναν σκόπιμο οι ίδιοι...

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ...



 
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012
Ώρα από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ.
Τοποθεσία
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΠεριγραφή
... ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Το 
Apagón (in Spanish, literally, blackout)"απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας.Έσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα!Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ