# #

21 Οκτ 2017

Τέτοιο κυνικό και ξεδιάντροπο ανδρείκελο του πλανητικού ιμπεριαλισμού δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…


Τσίπρας: «Η Ελλάδα άλλαξε κατηγορία»!!! 
Τέτοιο κυνικό και ξεδιάντροπο ανδρείκελο του πλανητικού ιμπεριαλισμού δεν έχει ιστορικό προηγούμενο… 


Έχει δέσει την Ελλάδα, οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά, χειροπόδαρα στους διεθνείς ληστές και δημίους της ανθρωπότητας και κομπάζει με αυθάδεια: 
«Η Ελλάδα άλλαξε κατηγορία»!!!


Υπέγραψε στις ΗΠΑ τα θανατηφόρα συμβόλαια θανάτου της εθνικής μας υπόστασης και κυριαρχίας και ο Τσίπρας καυχιέται για την..

Τσίπρας: Το απόγειο της ξεφτίλας (Βίντεο)



Πόσο μπορεί να εξευτελιστεί ένας εξουσιομανής πολιτικάντης και σε τι επίπεδα εθελοδουλίας μπορεί να φτάσει το διαπιστώνουμε στο βιντεάκι που παραθέτουμε. 

Δεν χρειάζεται να κάνουμε τον παραμικρό σχολιασμό. 
Αρκεί να παρακολουθήσουμε τι έλεγε σε συνέντευξη τύπου, τέλη του Σεπτέμβρη του 2009 ο Αλέξης Τσίπρας και απόσπασμα δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό. 

Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους....

Τι σας νοιάζει αν η Ελλάδα δώσει 2,4 δισεκατομμύρια στις ΗΠΑ για F-16; Φοβάστε μήπως η Ελλάδα χρεοκοπήσει;


Ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται ειρωνικά και επικριτικά σχόλια από όλες τις πλευρές για τον ξαφνικό έρωτά του για τον Ντόναλντ Τραμπ -για τον οποίο πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ έλεγε «ελπίζω να μη μας βρει αυτό το κακό»- και για την μεγάλη του αγάπη για τις ΗΠΑ.

Με αυτά που ακούω και διαβάζω, έχω την εντύπωση πως τα προηγούμενα χρόνια η Ελλάδα ήταν Κούβα και δεν ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες που καθόριζαν την πολιτική της Ελλάδας.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον Αλέξη Τσίπρα -ο οποίος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο του 2015 αμέσως μετά το δημοψήφισμα-, θα ήθελα να θυμίσω σε όλους πως οι Έλληνες έκαναν κυβέρνηση την Αριστερά, ή «Αριστερά», πέντε χρόνια αφού η χώρα χρεοκόπησε και είχε ήδη φάει δυο Μνημόνια κατακέφαλα.

Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε κυβέρνηση από επιθυμία των Ελλήνων για στροφή προς την Αριστερά -ούτε επειδή οι Έλληνες έγιναν αριστεροί- αλλά από ανάγκη και από έλλειψη άλλων επιλογών, αφού τα δυο κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία κυβέρνησαν για άλλα πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία και κανείς από τους υπεύθυνους για την χρεοκοπία της χώρας δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη.

Καλά, αμνησία έχουν πάθει όλοι στην Ελλάδα;

20 Οκτ 2017

Να, γιατί είναι μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας από τους προγενέστερους…

Τσίπρας: Ο «αριστερός» αμερικανοτσολιάς…



Υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό στους πιθηκάνθρωπους Έλληνες πρωθυπουργούς, το χαρακτηριστικό των ασύστολων και ατόφιων ανδρεικέλων:
Κάθονται σε στάση προσοχής και λιβανίζουν με τα ίδια λόγια (σαν καρμπόν), τους Προέδρους των ΗΠΑ (τα σύμβολα της πλανητικής βαρβαρότητας και κτηνωδίας). 

Ο «αριστερός» Τσίπρας ο οποίος μέχρι να γίνει πρωθυπουργός εκτόξευε ρουκέτες εναντίον του ΝΑΤΟ και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, σήμερα με επαρμένη δουλικότητα υμνολογεί τις ΗΠΑ:
 

«Η Ελλάδα είναι ..

17 Οκτ 2017

Ένα έργο που θα κόστιζε αρχικά περίπου 1εκ ευρώ, δημοπρατήθηκε για 400.000 ευρώ (!!!).

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ


    

Ούτε τα προσχήματα δεν μπορεί πλέον να κρατήσει η δημοτική αρχή

Τα όρια της προχειρότητας  και της κακοδιαχείρισης  τα έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό.   Το «όραμα» για τον δήμο μας, το «όραμα» για το Λιτόχωρο ήρθε σχεδόν εξ΄ουρανού σε μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με οριακή μάλιστα πλειοψηφία( πέντε δημ. σύμβουλοι – κάτοικοι Λιτοχώρου το καταψήφισαν). 

Η απόφαση πάρθηκε με την θετική  ψήφο της...

ΚΙΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Τις τελευταίες μέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Έχοντας καταρχήν την ιδιότητα των Δημοτών θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε για το τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και το τι πρόκειται να συμβεί το προσεχές διάστημα στον τόπο μας σχετικά με την “ανάπλαση της Αγίου Νικολάου”.


Τι έχει συμβεί:

1. Το Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Μαΐου 2016 ενέκρινε την μελέτη ανάπλασης της Αγίου Νικολάου.

2. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Μαρτίου 2017 η αντιπολίτευση σύσσωμη πρότεινε την ανάκληση της μελέτης και την ακύρωση της δημοπρασίας παρουσιάζοντας επιχειρήματα υπέρ των δημοτών, αλλά η δημοτική αρχή με οριακή πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της παραμονής στην μελέτη ανάπλασης της Αγίου Νικολάου όπως αυτή κατατέθηκε με τα σχέδιά της.

3. Η δημοτική αρχή υποστηρίζει σε όλους τους τόνους ότι τίποτα από αυτήν την μελέτη και φυσικά τα σχέδια που έχει στα χέρια του ο εργολάβος δεν μπορεί να αλλάξει διότι είναι εγκεκριμένο από την περιφέρεια και από το δημοτικό συμβούλιο. Όπως κι αν έχει επιτευχθεί αυτή η πλειοψηφία.

Τι συμβαίνει:

16 Οκτ 2017

400.000 χιλ ευρώ για την ανάπλαση της οδού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο

Αποτέλεσμα εικόνας για 400.000 χιλ ευρώ για την ανάπλαση της οδού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο

Ξεκίνησε από την Παρασκευή  6-10-2017  η ανάπλαση της οδού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο   και βρήκε  τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Λιτοχώρου, στην πλειονότητά τους  αντίθετους και εξοργισμένους. 

Ξεκινάει ένα έργο που θα επηρεάσει την μορφή και τη ζωή του Λιτοχώρου για τις επόμενες δεκαετίες.                                                                   

Τέτοια έργα που απαιτούν μείζονες αποφάσεις οφείλουν να ακολουθούν τα θεσμοθετημένα στάδια των μελετών και της διαβούλευσης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η απόφαση ελήφθη βεβιασμένα χωρίς την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών και με την έντονη αντίδραση της Αντιπολίτευσης.                                                                                                                   
Τα ερωτήματα που προκύπτουν  είναι πολλά . 

Γιατί δεν προηγήθηκε  μελέτη σκοπιμότητας; 

Γιατί δεν έγινε κυκλοφοριακή μελέτη;  

Ο Τσίπρας έχει ξεπεράσει σε όλα τον ΓΑΠ, ιδιαίτερα στην ανοησία και την ψευδολογία...

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ολοκληρωτικού και αφηνιασμένου παραλογισμού; 
Λάθος! Αυτά που ζούμε είναι φαινομενικά παράλογα. Για το 4ο Ράιχ και τις ΥΠΕΡ-εθνικές ελίτ των μαφιόζων του χρήματος είναι απολύτως ΛΟΓΙΚΑ… 
Απλώς, αυτή η ΛΟΓΙΚΗ του ίδιου του καπιταλισμού και της πλανητικής εξουσίας είναι ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ…


Σήμερα αυτά τα χαρακτηριστικά της ιμπεριαλιστικής κακουργίας έχουν πάρει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ, μακάβρια και φρενοβλαβής ΜΟΡΦΗ… 

Γι αυτό οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα και βραβεύουν τον ΓΑΠ για τη δωσίλογη προσφορά του, για τις υστερικές υπηρεσίες του στους διεθνείς μαφιόζους του χρήματος.

Το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της International Leadership Association (ILA), απονεμήθηκε στον ΓΑΠ, για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011, ακριβώς διότι ο ΓΑΠ εκτελούσε τα «συμβόλαια θανάτου» των μαφιόζων του χρήματος, με όλη την έπαρση, την αυθάδεια, τη δουλικότητα και τον κυνισμό της βλακείας ενός ψυχρού και πωρωμένου δολοφόνου…