# #

6 Μαρ 2019

Μια άρρωστη υπόθεση σε μια άρρωστη Ελλάδα ...συγκαλύπτεται

Για πολλά σκάνδαλα έχουν κατηγορηθεί στελέχη της ΝΔ όλες αυτές τις δεκαετίες, όμως αναμφίβολα η άρρωστη υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη είναι κάτι που σοκάρει.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και νυν στενός σύμβουλος του Κούλη, αγόραζε συστηματικά σεξ από κύκλωμα διακίνησης ανηλίκων (trafficking) στην διαλυμένη οικονομικά Μολδαβία.
Ένας ..

Δήμος Δίου-Ολύμπου....Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου..Τα Θέματα


«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

Αποτέλεσμα εικόνας για δήμος διου ολυμπου

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 06.03.2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

5 Μαρ 2019

Κέφι, χορός, τραγούδι στο οχτάωρο του σουπερμάρκετ αν δε σε ψήνει η προοπτική ΟΑΕΔ

Υποχρεωτικά κέφια από τους αχάριστους εργαζόμενους ζητά διευθύντρια σούπερ μάρκετ

Μια αρκετά πρωτότυπη προσέγγιση στο concept εργασία και χαρά φαίνεται πως εμφανίστηκε σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market». Η περιφερειακή διευθύντρια καταστήματος φαίνεται πως δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το πόσο κεφάτοι έδειχναν οι εργαζόμενοί της, οπότε αποφάσισε να τους το θυμίσει με έναν κάπως επιτακτικό τρόπο.
Έβγαλε λοιπόν μια ανακοίνωση, στην οποία τους τονίζει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, τα οποία πρέπει υπό Κ.Σ. να τους ωθούν να χαμογελούν, ακόμη κι αν δυσκολεύονται μια μέρα επειδή είναι Δευτέρα, έχουν hangover και πρέπει να πληρώσουν τη ΔΕΗ. Αυτά είναι κατά σειρά ότι α) πληρώνονται στην ώρα τους και β) ότι έχουν δουλειά, ενώ στο δ) ξαναγίνεται αναφορά στο ότι έχουν δουλειά, σε περίπτωση που κάποιος δεν το κατάλαβε με την πρώτη.
Για να συμπληρωθεί το μάθημα εργασιακού σαβουάρ φερ, η διευθύντρια υπενθύμισε επίσης στους εργαζόμενους ότι ακόμη κι αν ..