# #

17 Φεβ 2018

Σπανίως κοιμάται κανείς Χατζατζάρης και ξυπνάει Κολοκοτρώνης.

Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη - Media


 Τελικώς πάλι «νικήσαμε». Κάτι είπαν οι Αμερικανοί (που αν κάτι είπαν, αυτό δεν ήταν υπέρ μας), κάτι είπαν οι Ευρωπαίοι (εξετάζουν τη σπάλα του σφάγιου οι μάντεις), πάλι «νικήσαμε». Κάτι είπε ο Τσίπρας στον κ. Γιλντιρίμ τηλεφωνικώς και πριν να τελειώσουν οι μονάδες του κινητού, πάλι νικήσαμε...

  Απορώ με τόσες νίκες παντού.
(στις διαπραγματεύσεις με την Ένωση, με τη FYROM, στις πιτσικουλιές με την Τουρκία), πώς μπορούμε να διαχειριζόμαστε τους... θριάμβους μας χωρίς να παθαίνουμε ίλιγγο.

  Επήλθε «αποκλιμάκωση» στα Ίμια.

  Μετά φανήκανε δύο κότερα και μια φρεγάτα τούρκικη σε..

ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ .... ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS !!!



https://www.kinima-ypervasi.gr/

Όταν προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου ή μαλάκας γίνεσαι ή εντελώς γελοίος.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν τα φάγαμε μαζί..Αυτοί τα φάγανε ..Και φάγανε πολύ καλά.

Και είναι απλά τα μαθηματικά...

11 Φεβ 2018

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Περισσότεροι από δέκα (μέχρι στιγμής) οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!!!!






Χαμός με τις υποψηφιότητες των Δημάρχων για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο του ερχόμενου έτους.

Αν και οι επερχόμενες αλλαγές στον νέο εκλογικό νόμο για τους Δήμους δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, οι ...αρχηγοί των συνδυασμών έχουν δραστηριοποιηθεί και ξεκίνησαν ήδη τις εμφανίσεις τους σε δημόσιους χώρους με πολλά χαμόγελα, υποσχέσεις σε υποψήφιους συμβούλους τους και δημότες, συνεντεύξεις τύπου και πολλά πηγαδάκια σε όλα τα χωριά μόλις εμφανιστούν με το καλό κοστούμι....

Ο νυν Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος (ο οποίος δεν πολυγουστάρει τα κοστούμια) δήλωσε στο μπλογκ ότι θα είναι υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές με τους ήδη συμβούλους του αλλά και με φρέσκους υποψήφιους(αρκετά ονόματα έχουν πέσει στην αντίληψή μας-τρανταχτά ονόματα από όλους τους πολιτικούς χώρους,αλλά δε..

Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο. Φτώχια καταραμένη! Να μη σου τύχει…

Η ελληνική τηλεόραση και ειδικά το ενημερωτικό κομμάτι έχουν ακούσει πολλά για την ποιότητα και το επίπεδό τους. 

Όλα αυτά μέχρι σήμερα. 

Γιατί μετά την αυτοψία του STAR στο σπίτι του Άδωνι για να αποδείξει ότι δεν έχει κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του, αλλάζουμε επίπεδο και φτάνουμε σε ως τώρα απάτητες κορυφές. Κανείς δεν μπορεί να αφήσει χολή και υπονοούμενα για το επίπεδο της ειδησεογραφικής ενημέρωσης....

Φιδέλ....Θετικά τα νέα!!!!!

Μίζες υπάρχουν

Κορόιδα να τους πληρώνουν και να τους ψηφίζουν υπάρχουν. 

Όλα μια χαρά


Σκάνδαλα + Ατιμωρησία = Μνημόνια

Τα μνημόνια δεν θα ήταν απαραίτητα εάν δεν είχαν προηγηθεί τα ...

"Λαδώνονται" οι βουλευτές; Τα κομματικά ταμεία είναι έξω απ τις μίζες;

 

"Λαδώνονται" οι βουλευτές; 

Αποκλείεται. 
Μας το είχε βεβαιώσει στο παρελθόν ο Τσοχατζόπουλος, μας το επιβεβαίωσε ο Μαντέλης, μας το ανέλυσε ο Παυλίδης, είχαμε διαβάσει την διατριβή που είχε κάνει για το θέμα ο Τσουκάτος και το εμπεδώσαμε με την διάλεξη Μιχελάκη».

Μια άλλη παράμετρο, για το πόσο σάπιο και διεφθαρμένο είναι το πολιτικό σύστημα, μας δίνει με ανάρτησή του (αρχική φώτο) στο twitter ο Γιάννης Μανώλης

Ο τύπος αυτός υπήρξε για δεκαετίες πρωτοκλασάτο συνδικαλιστικό στέλεχος της Ν.Δ –εδώ και χρόνια έχει διαγραφεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης-  και ως εκ τούτου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Οπότε είναι ξεκάθαρο το υπονοούμενο που αφήνει με την ανάρτησή, η οποία έγινε με αφορμή το σκάνδαλο της Novostris.

Μας λέει δηλαδή ότι πέρα από πρόσωπα η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία έδινε και μίζες στα ταμεία των κομμάτων εξουσίας. 

Αλλωστε γιατί αυτή να ακολουθούσε διαφορετική τακτική από την Ζήμενς; 

Ολοι θυμόμαστε την κατάθεση που έδωσε  η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, ΑικατερίνηΤσακάλου, στην δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την «σύμβαση 8002» μεταξύ της γερμανικής εταιρίας και του ΟΤΕ.  

Σύμφωνα μ’ αυτή, η μάρτυρας, τόνισε στους δικαστές ότι το «πρόγραμμα χορηγιών» σε πολιτικά κόμματα αντιστοιχούσε στο ..

Δεξιά πάει ο λαός, γιατί ο γιαλός είναι στραβός. Εμείς μια χαρά αρμενίζουμε, σύντροφοι…!!!!!


Χώρα άχαρη κι αχάριστη....


ΣΤΑΘΗΣ
Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη - Media



  Οι αγανακτισμένοι μάς μύριζαν, οι συλλαλητήριοι μάς ξίνισαν, ας μείνουμε μόνοι μας εμείς με μας που μας αρέσουμε. 

Τουτέστιν:
  «Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε». (Εθνικός ύμνος του ατομικισμού και της αυταρέσκειας).

- Μα τι λες; 
«Εμείς αδερφέ μου τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο» κι όχι για να τον χωρίζουμε, μάλιστα με στημένες πολώσεις καθώς αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί και θα προσπαθεί όσον έχει (τη δοτή από τον κάθε Μοσκοβισί) εξουσία.

  Έλεγε ο Τσίπρας: «θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν». Μια τέτοια λογική απαιτεί οπαδούς, συνεπάγεται διχαστικό (εν προκειμένω εμφυλιοπολεμικό) λόγο. 

Μάλιστα στον βωμό ενός άδειου πουκάμισου – διότι «ποιους θα τελειώσει ο Τσίπρας ή θα τον τελειώσουν»; τους άλλους μνημονιακούς;

  Για τους αριστερούς, τους κομμουνιστές, όλους τους αγωνιστές  λαϊκής κοπής, οι συγκεντρώσεις, τα συλλαλητήρια ήταν μια οιονεί Εκκλησία του Δήμου μέσα στην οποία θα μπορούσε να γίνει ζύμωση, να διακινηθούν ιδέες, να καλλιεργηθούν σχέσεις, να αποκρυσταλλωθούν αποτελέσματα. 

Σήμερα, πολλοί από μας (και ως κόμματα και ως ομάδες και ως πρόσωπα) αντιμετωπίζουμε κάθε λαϊκή σύναξη που δεν ελέγχουμε υπό το κράτος του δόγματος ...