# #

30 Ιαν 2021

Ενας ανέμελος χαρούμενος Μωυσής

 



Δεδομένο είναι ότι Πρετεντέρηδες και Μπογδάνοι θα χάσουν την όραση τους και θα πάθουν αφωνία στον σημερινό "γαλάζιο συγχρωτισμό" που έγινε στα Τρίκαλα. Πάντα αυτό συμβαίνει σε ανάλογες κομματικές νεοδημοκρατικές φιέστες. 

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο εμείς, παρά να..

Εκλογή Μπάιντεν: Με το «καλημέρα» γίνονται σκόνη οι αυταπάτες


Με το «καλημέρα» γίνονται σκόνη οι αυταπάτες ακόμα και για τον πιο δύσπιστο, που έκανε το λάθος να πάρει στα σοβαρά τις διάφορες παρόλες που ακούστηκαν για την εκλογή Μπάιντεν.

Ενα από τα πρώτα «δημοκρατικά» χτυπήματα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ είναι η αναγνώριση του...

29 Ιαν 2021

Κάποτε...Μια ζωή χωρίς άδεια

 


Θα λέμε στα εγγόνια μας παράξενες ιστορίες.

Ότι βγαίναμε απ’ το σπίτι και καθόμασταν πολλοί άνθρωποι γύρω από ένα τραπέζι, χωρίς μάσκες.
Χωρίς άδεια.

Πίναμε, τρώγαμε και καπνίζαμε, παίζαμε μουσική με τις κιθάρες, χορεύαμε, μέχρι το ξημέρωμα.
Χωρίς άδεια.

Κάποιες νύχτες ξερνούσαμε.
Κάποιες νύχτες βουτούσαμε στη θάλασσα.
Χωρίς άδεια.

Και πηγαίναμε στα μαγαζιά ν’ αγοράσουμε βιβλία, παπούτσια, μαγιό.
Χωρίς άδεια.

«Και γιατί δεν πεθαίνατε, παππού;»

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρόταση για ...«μονά - ζυγά» στην κυκλοφορία των πολιτών

 

Μια πρόταση «βόμβα» έφερε στο τραπέζι ο Χαράλαμπος Γώγος προτείνοντας να εξεταστεί το ενδεχόμενο να περιοριστεί, εάν χρειαστεί, η μετακίνηση των πολιτών επιλέγοντας ποιος θα κυκλοφορεί τη μια ημέρα και ποιος την άλλη ανάλογα με τον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητάς τους... 

Δικαιολογώντας αυτό το απίστευτο και ιδιότυπο σύστημα ...

ΟΛΟΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!

 

ΧΩΡΙΣ  ΣΧΟΛΙΑ....





Ωδυνεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν, η Δικαιοσύνη!

Αυτό, κατά την προσφιλή αρχαιοελληνική ρήση σημαίνει ότι, "κοιλοπονούσε βουνό και γέννησε ποντίκι" και αναφέρεται στην περίπτωση, όπου κάποιος καταβάλλει ή παριστάνει ότι, καταβάλλει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχει όμως μικρό έως μηδενικό αποτέλεσμα .

Φράση - γάντι, στην υπόθεση των 28 κατηγορουμένων, για τη Συμμορία του Ποδοσφαίρου, όπου η, επί οκτώ χρόνια,

“Η ΕΕ μπορεί να στραφεί στα εμβόλια από Ρωσία και Κίνα”! Βρε πως τα φέρνει η ζωή…

 

Τη δυνατότητα της Ε.Ε. να στραφεί στα εμβόλια Κίνας και Ρωσίας, ως απάντηση στις εταιρείες που δεν τηρούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις παράδοσης εμβολίων, αναδεικνύει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στο Radio North 98 και στην εκπομπή “Βόρειος Αντίκτυπος”.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο εμβόλια, τα οποία έχουν εμβολιάσει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, τα οποία δεν έχουμε λόγο να μην τα θεωρούμε ασφαλή πριν τα ελέγξουμε ή να τα αφήνουμε έξω από τη συζήτηση», τόνισε. «Μιλάμε για το ρώσικο και το κινέζικο. Βέβαια και αυτοί δεν έχουν επιδιώξει να πάρουν άδεια στην Ευρώπη. Ενδεχομένως να ...

Κορονοϊός: Στο “κόκκινο” η Αττική και άλλες περιοχές, τι μέτρα ανακοινώθηκαν, τι θα γίνει με τα σχολεία

 

Επανέρχεται από αύριο στις 6 το πρωί ο Χάρτης Μέτρων Υγειονομικής Ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19.

Διαμορφώνονται δύο επίπεδα υγειονομικής ασφάλειας, το επίπεδο Α’- επιτήρησης (το οποίο απεικονίζεται με κίτρινο χρώμα) και το επίπεδο Β’ – αυξημένου κινδύνου (το οποίο απεικονίζεται με κόκκινο χρώμα και) στο οποίο ισχύουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα. Το επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας κάθε περιφερειακής ενότητας καθορίζεται από το επιδημιολογικό της φορτίο. Οι επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές κατατάσσονται στο κόκκινο επίπεδο, στο οποίο μπορούν να μπουν τόσο Τοπικές Κοινότητες και Δημοτικές Ενότητες, όσο και Δήμοι, Περιφερειακές Ενότητες και ολόκληρες Περιφέρειες αν το επιβάλλουν τα δεδομένα.

 

Και στα δύο επίπεδα ισχύουν οριζόντια μέτρα για όλη την επικράτεια, που αποτελούν τη βάση της προσπάθειάς μας.

Τα μέτρα αυτά είναι τα εξής:

Ο Δήμαρχος που κάνει τη διαφορά : "Οι κυβερνήσεις παγκοσμίως διαχειρίζονται την πανδημία βάζοντας στο επίκεντρο τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων"

 Ο Δήμαρχος που αποδεικνύει στην πράξη ότι ..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ και ότι, έστω και στα δεδομένα ασφυκτικά πλαίσια, υπάρχουν δυνατότητες άσκησης μιας διαφορετικής αυτοδιοικητικής πολιτικής.


Συνέντευξη στον Κώστα Γκιώνη


Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, με πάνω από 210.000 κατοίκους, φοιτητούπολη και κύριο λιμάνι διασύνδεσης της χώρας μας με την Ιταλία. Από το 2014 έχει δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη, στηριζόμενο από τη Λαϊκή Συσπείρωση: πρωτοεκλέχθηκε έχοντας πάρει 25,1% στον Α΄ γύρο, και αρκετοί θεώρησαν ότι η επικράτησή του τη δεύτερη Κυριακή του 2014 με 63,5% ήταν ευκαιριακή. 

Ήρθε όμως το 2019, όπου στον Α΄ γύρο έλαβε 40,6%, για να εκτοξευθεί στον Β΄ γύρο στο 70,9%. Αυτό σημαίνει ότι, πέρα από ιδεολογικές προτιμήσεις και πολιτικά παιχνίδια, ο πατραϊκός λαός εκτίμησε το έργο του Κώστα Πελετίδη και του επιτελείου του στην πρώτη τετραετία. 
Ακόμη και αν η περίπτωσή του θεωρηθεί «εξαιρετική», φανερώνει ότι, έστω και στα δεδομένα ασφυκτικά πλαίσια, υπάρχουν δυνατότητες άσκησης μιας διαφορετικής αυτοδιοικητικής πολιτικής, που ...

Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΠΛΑΤΑΙΝΕΙ: ΕΥΡΩΠΗ-ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (VID)


Μπορεί στο διπλωματικό πεδίο ΗΠΑ και Ευρώπη να επιθυμούν ολοένα και μεγαλύτερη προσέγγιση και σύγκλιση, ωστόσο γεωλογικά η απομάκρυνση των δύο ηπείρων είναι γεγονός που υπολογίζεται μάλιστα στα τέσσερα εκατοστά κάθε χρόνο.

Οι τεκτονικές πλάκες, πάνω στις οποίες «πατάνε» η Βόρεια και η Νότια Αμερική, απομακρύνονται κατά τέσσερα εκατοστά κάθε χρόνο από τις πλάκες της Ευρώπης και της Αφρικής, καθώς ο Ατλαντικός Ωκεανός πλαταίνει ολοένα περισσότερο.

Έτσι, σπρώχνει όλο και πιο μακριά τις ηπείρους στις ...

28 Ιαν 2021

Νέα τραγωδία στον Όλυμπο....

 

Τελευταία πληροφορία αναφέρει ότι...δυστυχώς και οι δύο ορειβάτες είναι νεκροί.
Πρόκειται για τους Θεόδωρο Χατζόπουλο αναισθησιολόγο και Τηλέμαχο Ζαφειρίδη, παθολόγο-εντατικολόγο στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα, στη θέση Ξερολάκι, στον Όλυμπο.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Πυροσβεστικού Σώματος στο twitter οι δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν από εναέριους διασώστες του Ε/Π SuperPuma του Π.Σ. και συνεχίζονται οι ενέργειες για την ανάσυρσή τους.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες ο τρίτος ορειβάτης,

Ένας επίγειος παράδεισος...

 

Μία υδάτινη διασκέδαση στο βουνό των Θεών.


Το ποτάμι Ορλιάς ονομάστηκε έτσι από το βουητό του νερού του. Σύμφωνα με την παράδοση, ο Ορλιάς είναι ο αρχαιότατος ποταμός της Πιερίας, ο οποίος “χάθηκε” από την ντροπή του, αρνούμενος να εξαγνίσει τις Μαινάδες, δηλαδή τις μαινόμενες γυναίκες της Πιερίας, που θέλησαν να ξεπλύνουν εκεί τα χέρια τους από το αίμα του...

Λεπτοκαρυά... Άρχισε η διάνοιξη δρόμου στην παραλία





Όπως κατεβαίνουμε στην παραλία από την κεντρική υπόγεια διάβαση,αριστερά μετά τον "Μασούτη", ξεκίνησε η διάνοιξη του δρόμου. Ένας δρόμος υπερπολύτιμος,ο οποίος θα διευκολύνει την κίνηση των αυτοκινήτων και των πεζών προς τη συγκεκριμένη περιοχή αλλά και προς τον παράλληλο με   τις σιδηροδρομικές γραμμές δρόμο.

Σε πρώτη φάση,σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τον Δήμο, θα χαλικοστρωθεί προς το παρόν και ελπίζουμε ότι σύντομα θα ...

27 Ιαν 2021

ΟΛΥΜΠΟΣ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΦΩΤΟ)



Η περιοχή του Ολύμπου καθίσταται ως μία από τις πλουσιότερες χλωριδικά περιοχές της Ελλάδας και θεωρείται «ο Παράδεισος των βοτανικών» με 1700 είδη και υποείδη φυτών, τα οποία αντιπροσωπεύουν το 25% της ελληνικής χλωρίδας. 

Από αυτά πάνω από 160 φυτικά taxa ανήκουν σε κάποιο καθεστώς προστασίας, δηλαδή είναι σπάνια ή φύονται μόνο στον Όλυμπο και πουθενά αλλού στον κόσμο! Ο δε αριθμός των 26 ενδημικών φυτών του Ολύμπου, αποτελεί τον μεγαλύτερο αριθμό ενδημικών φυτών που απαντάται σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό βουνό.

Ανάλογα με το υψόμετρο στον Όλυμπο φύονται από μικρά σεμνά και ταπεινά αγριολούλουδα μέχρι μεγάλα και εντυπωσιακά ευθυτενή δέντρα. 

Ο επισκέπτης ανάλογα και με τις εποχές του χρόνου θα δει ορχιδέες, ανεμώνες, ίριδες, καμπανούλες, κενταύριες,

«Κάθε μέρα πάνω από 20 άτομα από τη Βόρεια Μακεδονία γίνονται Βούλγαροι πολίτες»

 



Σόφια.

Σε μόλις 10 χρόνια, 65.000 κάτοικοι της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας έχουν λάβει βουλγαρικά διαβατήρια. 

Κάθε εργάσιμη ημέρα για τα τελευταία 10 χρόνια, σχεδόν 25 άτομα από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας γίνονται ..

“Tσεκούρι” στην απλή αναλογική των τοπικών εκλογών..Οι αλλαγές

 


Τα κυβερνητικά σχέδια για την κατάργηση της απλής αναλογικής στις εκλογές για την Τοπική Διοίκηση και την δημιουργία ενός καλπονοθευτικού συστήματος που θα ευνοεί την «κυβερνησιμότητα» ανέπτυξε ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης στους δημάρχους της Αττικής, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Μ. Βορίδης, πέρα από την κατάργηση της απλής αναλογικής, προβλέπεται η κατάργηση του ποσοστού άνω του 50% που απαιτείται για την ...

«Λάθος συναγερμός» για το πιστοποιητικό εμβολιασμού στους Σέρβους τουρίστες




Σερβικά μέσα ανέφεραν νωρίτερα ότι οι δύο υπουργοί συμφώνησαν στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας που θα καθορίζει τον τρόπο εισόδου των Σέρβων τουριστών το ερχόμενο καλοκαίρι, με πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα εκδίδουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές στη Σερβία, ενώ όποιοι δεν έχουν το σχετικό πιστοποιητικό θα μπορούν να εισέλθουν στην Ελλάδα μόνο με την επίδειξη αρνητικού PCR τεστ ή τεστ αντιγόνων, με αντίστοιχο καθεστώς να ισχύσει και για τους Έλληνες που επισκέπτονται τη Σερβία.

 – Μεγάλο ενδιαφέρον των Σέρβων να επισκεφθούν την Ελλάδα 

Όμως....

26 Ιαν 2021

Εκπαιδευμένοι μια ζωή να είμαστε πειθήνιοι, αποσπασματικοί χωρίς κριτική σκέψη, μονοδιάστατοι, «τηλεοπτικοί», χειραγωγήσιμοι.

Η «θρησκειοποίηση» της ατομικής ευθύνης


 Της Σωτηρίας Μαραγκοζάκη


Γιατί κανένας στίχος σήμερα δεν ανατρέπει καθεστώτα

Κανένας στίχος δεν κινητοποιεί τις μάζες

(Ποιες μάζες;… Μεταξύ μας τώρα

Π ο ι ο ί  σκέφτονται τις μάζες;…

Το πολύ : μια λύτρωση ατομική – αν όχι ανάδειξη!…)

. Τίτος Πατρίκιος


Τα τηλεοπτικά κανάλια με τα προκλητικά διαφημιστικά «πακέτα», ενώ ο αργός θάνατος του εμποράκου είναι πλέον γεγονός, ανέλαβαν σχεδόν ένα χρόνο τώρα να επικοινωνήσουν το μήνυμα για την τεράστια σημασία της ατομικής ευθύνης στη μάχη κατά του κορωνοϊού. 

Μείναμε και παραμένουμε σπίτι, προμηθευτήκαμε μάσκες προστασίας και αντισηπτικά κάθε είδους, η υγιεινή των χεριών μας έγινε εθισμός, η τήρηση των αποστάσεων από ανάγκη φιλοτιμία, η αποστολή sms πριν από κάθε μας έξοδο μηχανική κίνηση του δείκτη, η αποδοχή της νυκτερινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας «για το καλό μας» αποδεκτή χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Καλώς! 
Εν ολίγοις ενοχοποιηθήκαμε και αυτοενοχοποιηθήκαμε, όχι μόνο για τη διασπορά του ιού μα και για ..

Τα δάνεια του ’21..όταν ξεκίνησε η ληστεία

 


Στις 12 Απριλίου 1823 η έκθεση της δωδεκαμελούς επιτροπής, που είχε ορίσει η Β' Εθνοσυνέλευση για να συντάξει ένα πρόχειρο προϋπολογισμό του επαναστατημένου Έθνους δεν άφηνε κανένα περιθώριο για την κρισιμότητα της κατάστασης: 

Τα έξοδα του πρώτου εξαμήνου του 1823 θα ανέρχονταν σε 38 εκατομμύρια γρόσια και τα έσοδα σε μόλις 12 εκατομμύρια γρόσια. 

Η φορολογία, οι τελωνειακοί δασμοί, οι λείες, τα λάφυρα, τα λύτρα, ο εσωτερικός δανεισμός, οι εισφορές ντόπιων και φιλελλήνων, δεν ήταν ικανές να ισοσκελίσουν τον προϋπολογισμό. 

Η έκθεση της Επιτροπής κατέληγε με την προτροπή να γίνεται καλύτερη διαχείριση του δημόσιου χρήματος από τους τοπικούς άρχοντες και την ανάγκη να αναζητηθούν νέοι πόροι. Η ανάγκη εξωτερικού δανεισμού ήταν πλέον μονόδρομος.

Στις 2 Ιουνίου 1823 το Εκτελεστικό (Κυβέρνηση) εξουσιοδότησε τους Ιωάννη Ορλάνδο, Ανδρέα Ζαΐμη και Ανδρέα Λουριώτη να μεταβούν στο Λονδίνο και να συνάψουν δάνειο 4.000.000 ισπανικών ταλλήρων. 

Η επιτροπή καθυστέρησε να αναχωρήσει, λόγω έλλειψης...

ΟΙ κατηγορίες ανθρώπων, είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ !!!


Εδώ και 10 μήνες σε πάνε με το: 
Υπομονή για 2 εβδομάδες ακόμα, σε τρομοκρατούν, σε χτυπάνε στο φιλότιμο και στην αγωνία σου για το μέλλον και την υγεία σου. 

Παράλληλα κάνουν τα πάντα για να σε διαχωρίσουν από τον συνάνθρωπό σου: Αρνητές του ιού, της μάσκας, αρνητές των εμβολίων και εσύ τους ακούς. Σύντομα θα λένε και εδώ για Δημοκράτες και για εχθρούς της δημοκρατίας.
Αν αυτή είναι η Δημοκρατία ΤΟΥΣ, χάρισμα τους.
Ξυπνήστε και ανοίξτε τα μάτια σας!

ΟΙ κατηγορίες ανθρώπων, είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ !!! 
Όσοι..

Ανακύκλωση στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

 




Ο Δήμος Δίου - Ολύμπου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών σε θέματα καθαριότητας, ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων κι αποβλήτων αποστέλλει σε κάθε σπίτι ενημερωτικό υλικό. Εκεί μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις μορφές διαχείρισης αποβλήτων που μπορούν να κάνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου μας:

 

- μπλε κάδοι:

Δήμος Δίου-Ολύμπου : Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης του ΔΣ

 

«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

 


Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα Παρασκευή  29 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».


Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ...

Ένας Θεϊκός Προορισμός

 


Ξεκίνησε η νέα ψηφιακή καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Δίου - Ολύμπου με μήνυμα Dream now, experience later. Συνεχίζοντας το κεντρικό θέμα «Δίον-Όλυμπος: Ένας Θεϊκός Προορισμός» («Dion-Olympus: A Divine Destination»), η νέα καμπάνια παρακινεί το κοινό να ονειρευτεί τις στιγμές και κυρίως, τις εμπειρίες, που μπορεί να ζήσει στον προορισμό και τον προσκαλεί, μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν,

25 Ιαν 2021

Γ. Ζαμπέτας: Ο άνθρωπος που γεννήθηκε με το μπουζούκι αγκαλιά

 

Ο Γιώργος Ζαμπέτας ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με το ιδιόμορφο στιλ στις εκφράσεις, γεννήθηκε σαν σήμερα 25/01/1925, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Μάρτη 1992  και σίγουρα εκεί ψηλά κρατά πάλι ένα μπουζούκι και συνθέτει...

Και η κόρη του Κατερίνα, που μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και την απέτρεψε ο πατέρας της συμβουλεύοντάς τη να κοιτάξει τα γράμματα, εξέδωσε πριν τρία χρόνια βιβλίο με τη ζωή του, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγκυρα, με πολλά εύθυμα περιστατικά, λεπτομέρειες για τις δημιουργίες του, τις συνεργασίες του με μεγάλους συνθέτες και τραγουδιστές με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Γιώργου Τσάμπρα.

Ο Ζαμπέτας γεννήθηκε στην...

Κορονοϊός: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΧΙΚΙΝΗ ;;;

 


Ο Δημήτρης Κούβελας Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη. 

Οπως είπε το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι σημαντικό και δεν έρχεται σε αρκετές ποσότητες. Το σημαντικό στην διαχείριση της πανδημίας είναι τα μέτρα Υγείας που έπρεπε να παίρνονται νωρίτερα. Επρεπε να κάνουμε άλλες δομές, όπως πρωτοβάθμια. Οταν δεν έχουμε αυτά τα αυτονόητα,

24 Ιαν 2021

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ: 5 ΔΙΣ ΝΕΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΟ 11ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2020 !!!

 


Τα 5 δισ. ευρώ ξεπέρασαν οι απλήρωτοι φόροι στο εντεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2020, παρά τις αναστολές πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων εξαιτίας της πανδημίας.

Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ δείχνουν ότι στα βιβλία της εφορίας στο εντεκάμηνο προστέθηκαν ληξιπρόθεσμα χρέη ...