# #

28 Ιαν 2017

Ξεσπάει σε λίγο «το αντάρτικο της ελιάς»

Το νου σας μην ξεριζώσετε τις ελιές,λόγω επιδότησης.




“ Σε λίγο οι τρελλοί θα μας πουν πως είναι… «τρελλά ελαιόδενδρα»… ”

Ο Γιώργος Λεκκάκης, γνωστός συγγραφέας – δημοσιογράφος, για τις θέσεις και απόψεις του γύρω απο την Ελλάδα, την παράδοση, τη φύση και το περιβάλλον παρουσιάζει άρθρο που καθιστά τους Έλληνες πέρα από ενήμερους του θέματος, υπόλογους αν δεν αντιδράσουν…

Κάνει λόγο για την συντονισμένη προσπάθεια καταστροφής των γνήσιων ελαιόδενδρων της Ελλάδας και την αντικατάστασή τους από...

Νέος κόφτης, ανάστροφος. Τι άλλο θα σκεφτούν;



Οι υπουργοί Οικονομικών (το γνωστό Euro-group) των χωρών που μας σώζουν 7 χρόνια τώρα, με τα γνωστά σωτήρια αποτελέσματα, στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του Δ.Ν.Τ. (μην το χάσουμε και σκάσουμε από τη στενοχώρια), ρίχνουν στο τραπέζι την πρόταση για ένα ακόμα σώσιμο. Τέτοιο σώσιμο, που θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει…

Στα πλαίσια της αξιολόγησης νούμερο 3.762, ετοιμάζεται η επόμενη συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους «θεσμούς» (γελάει ο κόσμος, ότι θέλουν οι «θεσμοί» γίνεται και τα δικά μας γιουσουφάκια το παίζουν σκληροί διαπραγματευτές, που τελικά υποκύπτουν στις πιέσεις, υπό τον υποτιθέμενο «αιώνιο» φόβο του grexit). Σε αυτή τη συμφωνία σκέφτονται να ενσωματώσουν τον ανάστροφο κόφτη.

Τι είναι ο ανάστροφος κόφτης και τι διαφορά έχει με τον κανονικό, που μας κόβει τώρα;

Αδωνις-Εβραίοι: Άσσος ημίχρονο, διπλό τελικό!


Μεγαλύτερη αξία, όταν τα λέει ρασοφόρος Μητροπολίτης.

Στ' άρματα, στ' άρματα, εμπρός στον αγώνα. Εάν δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας, σας ενημερώνω ότι η Ελλάς βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών. Ο εχθρός έχει εισέλθει εντός των πυλών. Η Πόλις εάλω. Η Ελλάς βρίσκεται υπό κατοχή. Το επιβεβαιώνει αυτό ο πλέον καθ' ύλην αρμόδιος για τα εθνικά θέματα.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Κατά κόσμον Αθανάσιος Λενής. Πρώην χωροφύλαξ επί εθνοσωτηρίου επαναστάσεως 1967-74. Λαβών τον βαθμό του ταγματάρχου, δίδασκε στις σχολές στελεχών της Χωροφυλακής και της Αστυνομίας. Αποστρατευθείς με τον βαθμό του αντισυνταγματάρχου το 1976. 
Ο μεγάλος αυτός Ελληνας, με ανάρτησή του στο fb, είπε αυτά που δεν τολμάει να πει κανείς: 

Αφιέρωμα για εκπαιδευτικούς που δε θεωρούν τα παιδιά...παιδιά τους

Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από ανθρώπους που δεν συμπαθούν (βίντεο)...


Η ομιλία της Ρίτα Πήρσον, δασκάλας επί 40 έτη, συγκινεί και προβληματίζει. 
Η ομιλία έγινε σε ένα συνέδριο της TED. 
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί...

27 Ιαν 2017

Ένα ζουρλομανδύα γρήγορα!

Τεράστια κρίνεται η επιτυχία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που γενικά είναι τυφλή αλλά τώρα άνοιξε τα μάτια, αφού ο Άρειος Πάγος αποφάσισε τη μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν λάβει μέρος στο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου.

Ο εγχώριος διαφωτισμός - ξέρετε τώρα, το Μέτωπο Κοινής Λογικής ή Ακραίο Κέντρο ή Μεταρρυθμιστάν - ενθουσιάστηκε πολύ με την απόφαση του Αρείου Πάγου κι αυτό είναι πολύ διπολικό, αφού όταν η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφασίζει ότι οι απολύσεις ΔΥ είναι αντισυνταγματικές, είναι διεφθαρμένη και κατευθυνόμενη, ενώ όταν αποφασίζει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι το ίδιο αντισυνταγματικός,

Η αμνησία στη χώρα θερίζει. Παρθένες όλοι.



Ο Κώστας Σημίτης παραχώρησε συνέντευξη στον Χρήστο Χωμενίδη, και ρίχνει ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου για την ένταξη της χώρας στο πρώτο Μνημόνιο.

Ο Χρήστος Χωμενίδης, δεν αντέδρασε στα όσα είπε ο Κώστας Σημίτης για τον Γιώργο Παπανδρέου, αν και ο Χωμενίδης ήταν ...

Αφιέρωμα στους πολιτικάντηδες...







Πριν 20 περίπου χρόνια η Ανάβρα ήταν απλά ένα απομακρυσμένο χωριό της Μαγνησίας, όπου λίγοι κάτοικοι και πολλά ζώα συμβίωναν σε ένα ερειπωμένο και εγκαταλελειμμένο από τους πάντες τόπο. 


Λίγα χρόνια μετά, όχι μόνο κατάφερε να σταθεί όρθιο, αλλά και να γίνει το χωριό πρότυπο ανάπτυξης για όλη την Ευρώπη. Με ποσοστό ανεργίας στο μηδέν και με μέσο όρο ηλικίας τα 40 έτη, ο πληθυσμός ...

Εκλογές στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς

Φωτογραφία του Dionisis Kehagias.

26 Ιαν 2017

Η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ακατοίκητη χώρα της Ευρώπης...


Σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, το 35% των πολιτών ζει με εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ ετησίως αλλά ολόκληρη η χώρα είναι τρομοκρατημένη από 7 μαλακισμένα που σχημάτισαν με τα χέρια τον αλβανικό αετό.

Παράλληλα, το 75% των πολιτών είχε μείωση εισοδημάτων το 2016 σε σχέση με το 2015 κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού τι είναι το εισόδημα των πολιτών για να αυξάνεται; Το εισόδημα του Μπόμπολα και του Λάτση;

Το εισόδημα των πολιτών πρέπει να μειώνεται διαρκώς μέχρι να μηδενιστεί και να ζούμε όλοι από τις φιλανθρωπίες του Μαρινάκη, του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη, οι οποίοι θα αναγκαστούν να...

Τις άρπαξε;;;



Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χτες έναν γλοιώδη τύπο, υπηρέτη όλων των αφεντάδων, ένα «γυμνοσάλιαγκα το εκσυγχρονισμού» όπως ευφυώς είχε χαρακτηρίσει ο «Ριζοσπάστης» τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Όπως διαβάζουμε στο «κουτί της Πανδώρας» αυτός ο τσανακογλείφτης της εκάστοτε εξουσίας, ο οποίος δεν διστάζει να συκοφαντήσει κάθε εργατικό αγώνα που γίνεται, να δώσει άλλοθι στον κυβερνητικό θίασο που κάθε φορά υπηρετεί για οποιοδήποτε αντιλαϊκά μέτρο παίρνει, δεν μπόρεσε με την άνεση του να απολαύσει το ποτό του καπνίζοντας το πούρο του, και μάλιστα σε..

Δεν εκδίδονται οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί...

Την απόφαση να μην προχωρήσει στην έκδοση στην Τουρκία των 8 Τούρκων αξιωματικών που διέφυγαν στην Ελλάδα την επομένη του πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν, έλαβε το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου. 
Την έκδοση των 8 ζητούν οι Τουρκικές αρχές για αδικήματα που συνδέονται με την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016. Στην Τουρκία επικρατεί αναστάτωση, προφανώς δεν..

ΟΡΓΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...


Έχουμε γράψει αρκετές φορές για την αλλαγή στάσης της Σερβίας, υπέρ των ελληνικών θέσεων στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και την ιστορική συγγνώμη από τα χείλη του Σέρβου ΥΠ.ΕΞ Ίβιτσα Ντάτσις. 

Η Σερβία λοιπόν έχει ξεκινήσει την έμπρακτη εφαρμογή αυτής της αλλαγής στάσης. 
Το Βελιγράδι τύπωσε στις επίσημες σερβικές αποδείξεις διοδίων, στην περιοχή του Πρέσεβο κοντά στα σύνορα, την ονομασία...

24 Ιαν 2017

Μια ανοικτή εκρηκτική επιστολή προς τους μετόχους του ΟΤΕ

Ανοιχτή επιστολή


Προς: Τους μετόχους του Ομίλου ΟΤΕ.



 Με ανοικτή επιστολή τους προς τους μετόχους του ΟΤΕ, η 'Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων του ΟΤΕ', στηλιτεύει την κάκιστη πολιτική των πρώτων. Αναφέρεται στην επιστολή η κακοδιαχείριση που έχει γίνει σε επίπεδο επενδύσεων, απεμπλοκής από τη γραφειοκρατία, εθνικών συμφερόντων και συνθηκών εργασίας.

Σας την παραθέτουμε για να κρίνετε μόνοι σας.


Κύριοι μέτοχοι,


 Σήμερα, 8 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση-παραχώρηση του δημόσιου ΟΤΕ στην κρατικών συμφερόντων Deutsche Telekom, είναι νομίζουμε αναγκαίο να γίνει ένας απολογισμός για την πορεία του Ομίλου ΟΤΕ.


• Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις που υποσχέθηκαν δυστυχώς δεν ήρθαν. Αντί γι’ αυτό:  

  Απέσυραν τον ΟΤΕ από την FYROM πουλώντας την Cosmofon και την Germanos Telecom για 190 εκ. ευρώ.

  Απέσυραν τον ΟΤΕ από τη Σερβία πουλώντας την Telekom Serbia για 380 εκ. ευρώ. 

  Απέσυραν τον ΟΤΕ από τη Βουλγαρία πουλώντας την Germanos Telecom και την Globul για 717 εκ. ευρώ.

  Πούλησαν το μοναδικό δορυφόρο που είχε η χώρα της Hellas–sat για 208 εκ. ευρώ.

   Σύνολο… αποεπενδύσεων 1,5 δις!

• Οι σταθερές θέσεις εργασίας μειώθηκαν κατά 6.000 και αντικαταστάθηκαν με μαύρη και ελαστική εργασία. Η πολιτική αυτή συνεχίζεται με την σημερινή νέα «εθελούσια» αποχώρηση την οποία ανακοίνωσαν. Το κόστος μεταφέρθηκε στο ασφαλιστικό σύστημα.

• Η επιχείρηση χάνει συνεχώς έδαφος προς τον ανταγωνισμό και η εμπιστοσύνη που απολάμβανε παραδοσιακά από ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού εξαντλείται. Τα υψηλά τιμολόγια, οι αφανείς χρεώσεις και τα ψιλά γράμματα (χαρακτηριστικά που αντέγραψε από τους ανταγωνιστές) κλονίζουν αυτή την εμπιστοσύνη και χιλιάδες πελάτες αγανακτισμένοι την εγκαταλείπουν.

  Όλα αυτά μπορεί να αυξάνουν πρόσκαιρα τα κέρδη του ΟΤΕ που κατευθύνονται προς το Βερολίνο (μέχρι και τα παλιά καλώδια μεταφέρονται ακατέργαστα για να γίνουν scrap στη Γερμανία), μεσοπρόθεσμα όμως και σε συνδυασμό με άλλες εξελίξεις (κατάργηση περιαγωγής κ.λ.π.) κινδυνεύει το στρατηγικό μέλλον της επιχείρησης.

  Το χειρότερο όμως είναι ότι,

Οδοιπορικό στο Βελιγράδι....Υπέροχες φωτογραφίες μιας πανέμορφης πόλης

Μπέογκραντ στα σερβικά σημαίνει Λευκή Πόλη. Στην πραγματικότητα το Βελιγράδι μόνο λευκό δεν είναι. Είναι όμως γοητευτικά άναρχο, συναρπαστικά αντιφατικό και, πάνω απ’ όλα, ολοζώντανο.
Η Πλατεία της Δημοκρατίας (TRG Republike) είναι το πιο κεντρικό σημείο στην πόλη και όλοι δίνουν... ραντεβού κάτω από το άγαλμα του Πρίγκηπα Μιχαήλ (ραντεβού στο άλογο!).
 Το Βελιγράδι  ιδρύθηκε πριν από περίπου 7.000 χρόνια από τους Κέλτες, συνδέοντας  δύο ποτάμια τον Σάββα και τον Δούναβη,  δύο περιοχές την Πανοννική πεδιάδα με την βαλκανική χερσόνησο αλλά και δύο πολιτισμούς τον δυτικό και τον ανατολικό. 

Το αρχικό όνομα της πόλης ήταν Σιγκιντούνουμ.
Καθώς βρίσκεται ακριβώς στο ..

Κάποιοι Έλληνες -πολύ έξυπνοι άνθρωποι- τσακώνονται ακόμα για τα κόμματα...



Στην Ελλάδα ζούμε μια μοναδική κατάσταση.

Το επίσημο συνολικό ποσό δανειοδότησης πριν την κοινοβουλευτική έρευνα ήταν 284,9 εκατομμύρια ευρώ αλλά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής, το ποσό ανέρχεται στα 417 εκατομύρια ευρώ.

Παρά την οικονομική ύφεση, από το 2011 τα κόμματα δανείστηκαν 54 εκατομμύρια το 2011 και 48 εκατομμύρια το 2010.

Από το σύνολο των οφειλών, η ΝΔ οφείλει 210 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 196 εκ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (ΑΤΕ), η οποία το έχει καταγγείλει.

Το ΠΑΣΟΚ οφείλει 190 εκατ. ευρώ, από τα οποία 158 εκ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (ΑΤΕ), που επίσης έχουν καταγγελθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ...

Λευκό ή...Μαύρο;

Φωτογραφία του Manolis Hatzidimitriou.


Τα σχόλια , δικά σας....

23 Ιαν 2017

Η Ελλάδα βρίσκεται παγκοσμίως στη 2η θέση αμέσως μετά τις ΗΠΑ, όσον αφορά την καταβολή του ποσού για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ.

Σχετική εικόνα

Ένα από τα ζητήματα που έθιγε συχνά ο Ντόναλτν Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ήταν ότι οι άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ δεν δίνουν το ποσό που απαιτείται σε στρατιωτικές δαπάνες για τη συμμετοχή τους.


Το ποσό αυτό έχει οριστεί από τη συμμαχία τουλάχιστον στο 2% του ΑΕΠ της κάθε χώρας και, όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη, για το 2016 μόνο τέσσερα μέλη της συμμαχίας ανταποκρίνονται στο στόχο.
NATO χάρτης
Η Ελλάδα ...

Με πανηγυρικό τρόπο ξεκινούν και φέτος οι πατροπαράδοτες αγροτικές κινητοποιήσεις που γίνονται κάθε χρόνο λίγο ξεκινήσει το Καρναβάλι.



Οι αγρότες με το επιμελημένα ατημέλητο στυλ τους -με τα μούσια και τα αμπέχωνα- βγαίνουν με τα τρακτέρ στους δρόμους και δίνουν μια ευχάριστη νότα στον βαρύ φετινό χειμώνα.

Στις φετινές κινητοποιήσεις συμμετέχουν για πρώτη φορά και οι ...

Τι ετοιμάζει ο Κώστας Λαπαβίτσας;

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι ετοιμάζει ο Κώστας Λαπαβίτσας;

Καλά κρυμμένη στις τελευταίες γραμμές μιας πολύ ενδιαφέρουσας ανάλυσης στην Καθημερινή για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας βρισκόταν μια είδηση.

Ο Κώστας Λαπαβίτσας, καθηγητής της σχολής SOAS του πανεπιστημίου του Λονδίνου, προανήγγειλε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστεί στην Αθήνα μια «επιστημονική δουλειά που θα τεκμηριώνει… ότι μια αλλαγή πορείας είναι απολύτως εφικτή».

Στο κείμενό του κάνει λόγο για «ανάκτηση βασικών εργαλείων οικονομικής πολιτικής που θα συμβαδίζει με ανάκτηση της κυριαρχίας».

Όσοι έχουν διαβάσει αποσπάσματα της νέας δουλειάς κάνουν λόγο για την πληρέστερη επιστημονική πρόταση που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα για την έξοδο από την κρίση και την ευρωζώνη.

Η πρόταση, η οποία υπεισέρχεται με λεπτομέρεια σε κάθε τομέα της ελληνικής οικονομίας, στηρίζεται σε...

Κλείνουν πάλι τους δρόμους οι αγρότες...

Αποτέλεσμα εικόνας για Κλείνουν πάλι τους δρόμους οι αγρότες...

Στην Ελλάδα βέβαια...

Διότι στη Γαλλία οι αγρότες.....

Κουίζ : Ποιο είναι το πιο πιστό σκυλάκι της Μέρκελ...;



...

Επίδειξη δύναμης από Τερέζα Μέι εναντίον Βερολίνου, Βρυξελλών..

Αποτέλεσμα εικόνας για Τερέζα Μέι εναντίον Βερολίνου

Το χειρότερο δυνατό σενάριο, για τη Γερμανία, υλοποιήθηκε την Τρίτη με αφορμή την πολυαναμενόμενη ομιλία της βρετανίδας πρωθυπουργού στην οποία θα περιέγραφε το σχέδιο εξόδου της Αγγλίας από την ΕΕ.
Πετώντας στο καλάθι των αχρήστων όλα τα ήπια σενάρια στα οποία ήλπιζαν οι Ευρωπαίοι, η Τερέζα Μέι, στη σημαντικότερη ομιλία που εκφώνησε μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας εξήγγειλε το πιο «σκληρό Brexit» που μπορούσαν να φανταστούν Βρυξέλλες και Βερολίνο.
Η αλήθεια είναι πώς και μόνο το γεγονός ότι το σχέδιο εξόδου εκφωνήθηκε έξι μήνες μετά το δημοψήφισμα, όταν οι Ευρωπαίοι ζητούσαν την ενεργοποίηση του άρθρου 50 την επομένη κιόλας και την επιτάχυνση όλων των διαδικασιών ώστε να μη δημιουργηθεί προηγούμενο, αποτέλεσε χαστούκι στους μηχανισμούς της ΕΕ. 

Έκτοτε η θέση του Λονδίνου έναντι της ΕΕ ενισχύθηκε απροσδόκητα, διαμορφώνοντας μια ετεροβαρή για τις Βρυξέλλες ισορροπία δυνάμεων, λόγω της διάψευσης όλων των αρνητικών προβλέψεων για τη βρετανική οικονομία. 

Μάλιστα αντί των σεναρίων αποκάλυψης,

22 Ιαν 2017

Όταν η Νέα Δημοκρατία παραποιεί το εθνικό σύμβολο, πέρα βρέχει!


Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης......Όπως βλέπετε ομιλητής είναι ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης και πίσω του μία Ελληνική σημαία, της οποία ο σταυρός καλύπτεται από την φάτσα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Θυμόμαστε όταν...

«Κραχ» στα ακίνητα: Πού πωλούνται σπίτια με... 3.000 ευρώ!

«Κραχ» στα ακίνητα: Πού πωλούνται σπίτια με... 3.000 ευρώ!
Πάνω από μισό τρισεκατομμύριο ευρώ χάθηκε από την αξία της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων από το 2007 - 2008 μέχρι σήμερα εξαιτίας της δραματικής υποχώρησης των τιμών και της πλήρους απαξίωσης σπιτιών, γραφείων, καταστημάτων, αγροτεμαχίων. Τόσο υπολογίζεται η απώλεια που καταγράφεται μέχρι το τέλος του 2016 καθώς η μείωση τιμών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, ξεπερνά πλέον το 42%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών πάνω στα οποία βασίζει και τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ, η αντικειμενική αξία του συνόλου της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, προτού ξεκινήσει η κρίση, υπολογιζόταν σε 750 δισ. ευρώ, γύρω στα 650 δισ. τα ακίνητα και άλλα ...

Τα capital controls δεν θα καταργηθούν ποτέ για τα νοικοκυριά!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα capital controls δεν θα καταργηθούν ποτέ για τα νοικοκυριά!


Αν και η εκκρεμότητα της αξιολόγησης δεν επιτρέπει σε αυτήν τη φάση οποιαδήποτε παρέμβαση στους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, προς την κατεύθυνση της χαλάρωσής τους, ωστόσο η επομένη φάση χαλάρωσης των capital controls θα αφορά στις επιχειρήσεις και όχι στα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους σχεδιασμούς του υπουργείου Οικονομικών είναι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης να υπάρξει παρέμβαση για την αύξηση του ανώτατου ορίου εκτέλεσης πληρωμών από τις εισαγωγικές επιχειρήσεις προς το εξωτερικό σε μία εργάσιμη ημέρα από τα 10.000 ευρώ στις..

Aμερικανοί αναλυτές: Oι προδότες Ελληνες πολιτικοί

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι προδότες Ελληνες πολιτικοί
Βιντεο....

Πρόεδρος Βουλγαρίας: Ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, αλλά, όχι με τον ‘μακεδονισμό’


Ο Βούλγαρος πρόεδρος, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ, επεσήμανε ότι δεν μπορούν να ενταχθούν τα Σκόπια στην ΕΕ με την ιδεολογία του μακεδονισμού, γράφει το βουλγαρικό πρακτορείο Fokus.


Τα Σκόπια πρέπει να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά όχι ο μακεδονισμός, διότι είναι μια ιδεολογία που δεν είναι μόνο..

Βγαίνουν την Πέμπτη τα τρακτέρ στον κάμπο της Θεσσαλίας

Βγαίνουν την Πέμπτη τα τρακτέρ στον κάμπο
Την Πέμπτη το μεσημέρι στον κόμβο της Νίκαιας βγαίνουν τα τρακτέρ που ανήκουν στις δυνάμεις των Αγροτικών Ομοσπονδιών Θεσσαλίας.
Την Παρασκευή θα ..