# #

31 Οκτ 2015

Αυτά είναι τα 116 πράγματα που προκαλούν καρκίνο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Την περασμένη Δευτέρα μάθαμε ότι το μπέικον, τα λουκάνικα και πολλά άλλα προϊόντα μπήκαν στο στόχαστρο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας. Ομως, ο κίνδυνος δεν κρύβεται μόνο εκεί.
Ο Διεθνής Οργανισμός Ερευνας για τον Καρκίνο, από τον οποίο αντλεί τις πληροφορίες ο ΠΟΥ, έχει δημιουργήσει μία λίστα 116 πραγμάτων που προκαλούν καρκίνο. Κι αν κάποια κόβονται, όπως το κάπνισμα, άλλα δεν είναι τόσο εύκολο να τα αποφύγει κανείς, όπως για παράδειγμα η ..

Τα μυστικά της ρίγανης....

Ποια είναι τα οφέλη της υγείας από τη ρίγανη

Μεσογειακό, ως επί το πλείστον, βότανο η ρίγανη, ανήκει στο γένος ορίγανο της τάξης των λαμιωδών αγγειόσπερμων δικότυλων φυτών και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, τόσο για μαγειρικούς, όσο και για ιατρικούς σκοπούς.


Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να υποστηρίζουν τη χρήση της ρίγανης για ιατρικές παροχές, το συγκεκριμένο βότανο συμβάλλει στην αναστολή της ανάπτυξης μυκήτων και δρα στο σώμα ως αντιοξειδωτικό. Επιπλέον ...

Η σκοτεινή «υπόθεση Μέρτεν» και ο … εθνάρχης




Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται το όνομα του τέως πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στην υπόθεση των συνεργατών των ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής (1941- 1944). 
Τον Φεβρουάριο του 1959 ο Μάξ Μέρτεν, κατηγορούμενος σε δίκη για εγκλήματα πολέμου και ειδικότερα για την εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι τόσο ο Καραμανλής, τότε πρωθυπουργός, όσο και άλλα επιφανή στελέχη της ΕΡΕ, υπήρξαν συνεργάτες των κατακητών. 
Εντύπωση προκαλούσε τότε,  η σπουδή της κυβέρνησης της ΕΡΕ,  να κλείσει άρον- άρον την «υπόθεση Μέρτεν», γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ένταση με την τότε αξιωματική αντιπολίτευση της ΕΔΑ.
Αξίζει λοιπόν ο κόπος να δούμε με λίγα λόγια ποιά ήταν η «υπόθεση Μέρτεν» και το πολύ σκοτεινό...

«Το κωλογλείψιμο είναι κακιά λέξη;»

Τα ΟΧΙ του Αργύρη Χιόνη

Στην αρχή λίγοι έδωσαν σημασία στον ομιλητή, ο οποίος σύντομα κέρδισε το ακροατήριό του επανακαθορίζοντας καταλυτικά τα νοήματα της 28ης Οκτωβρίου.


Στις 28 Οκτωβρίου 2011 βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο Αργύρης Χιόνης ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης και σε όλα τα παιδιά έδωσαν ένα βιβλίο του. Ανέβηκα λοιπόν στο Θροφαρί για να τον πάρω, και μετά την απαραίτητη στάση στο Intro Art Cafe, φτάσαμε στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός. Καθίσαμε και περιμέναμε να τον καλέσουν στο βήμα.

Κάποια στιγμή βγάζει τα χαρτιά που είχε γράψει κι ενώ τους ρίχνει μια τελευταία ματιά με ρωτάει: «Το κωλογλείψιμο είναι κακιά λέξη;». «Όχι», απαντάω αμέσως και χαμογελάω πονηρά. «Α, εντάξει» είπε και μετά από λίγο ανέβηκε στο βήμα.

Στην αρχή -τα παιδιά κυρίως- δεν μπορώ να πω ότι πρόσεχαν τον ομιλητή. 
Λίγο μετά, όλο το θέατρο είχε βουβαθεί και άκουγε ευλαβικά. 
Δεν ήταν ένας συνηθισμένος λόγος. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι;

Απογοητευτικός ο κ. Τσίπρας - Η χώρα ακυβέρνητη για Έλληνες και πρόσφυγες.

Το κράτος Ελλάδα δολοφονεί...

Ο κ. Τσίπρας λατρεύει το αίμα...




Απολύτως καμία απάντηση για το τεράστιο θέμα των στρατοπέδων συγκέντρωσης που συμφώνησε με τους εταίρους δεν έδωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. Έκανε απλά ακόμα μία ανούσια αριστερίστικη πολιτική ομιλία συνδέοντας ασύνδετα ιστορικά γεγονότα της Ευρώπης την ώρα που οι πρόσφυγες πνίγονται στα ελληνικά εθνικά ύδατα και οι Έλληνες αγωνιούν αν αύριο θα έχουν σπίτι. 

Έλληνας και πολιτικός δεν γίνεται

Με μεγάλο στόμφο μίλησε για την ανθρωπιά των Ελλήνων, που ευτυχώς δεν έχουν καμία σχέση με την απανθρωπιά που διέπει την ελληνική κυβέρνηση. "Η Ελλάδα διδάσκει ανθρωπιά, διδάσκει στους Ευρωπαίους εταίρους ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης. Είναι το πρόσωπο που δείχνει η Μυτιλήνη! Και όχι το πρόσωπο εκείνο στα σύνορα της Ουγγαρίας, όπου κάποιοι βάζουν τρικλοποδιές σε πρόσφυγες που κουβαλάνε μωρά παιδιά, προκειμένου να τους φωτογραφίσουνε!" τόνισε ο κ. Τσίπρας ξεχνώντας το πρόσωπο που δείχνει η δική του κυβέρνηση είναι οι τρικλοποδιές που βάζουν τα εκτελεστικά του όργανα με κατασχετήρια, εξώσεις και φορολογικές απειλές εναντίον Ελλήνων πολιτών χωρίς όμως  φωτογραφίες ντοκουμέντα διότι αυτό δεν θα συγκινούσε το...

30 Οκτ 2015

ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ: Θα πληρώνουν και οι κληρονόμοι – Θα μας πετάνε έξω από τα σπίτια μας



Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τα «κόκκινα στεγαστικά δάνεια», με τα επιτελεία των τραπεζών να προσπαθούν να βρουν τρόπους διαχείρισής τους.
Στόχος τους, σε κάθε περίπτωση, είναι να περιορίσουν στο ελάχιστον τους πλειστηριασμούς, αντιπροτείνοντας λύσεις που και δεν θα αφήσουν τους δανειολήπτες χωρίς κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, αλλά θα εγγυώνται και την αποπληρωμή των δανείων, ακόμη και με... εναλλακτικές λύσεις.

Αναλυτικά τα 4 σέναρια προβλέπουν:

Το μυστικό υγείας που κρύβει το… ούζο

 
Η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ έχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό, σύμφωνα
με δεκάδες επιστημονικές μελέτες.

Τώρα όμως, μία άλλη μελέτη αναγάγει ένα ελληνικό αλκοολούχο ποτό σε πολύτιμο σύμμαχο υγείας.

Το ούζο βρέθηκε ότι βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου των τροφών από τον οργανισμό, εξαιτίας του..

Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας καλεί σε συνέλευση τα μέλη και τους φίλους της την ΔΕΥΤΕΡΑ 2/11 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης


Η Λαϊκή Ενότητα δημιουργήθηκε για να καλύψει την αναγκαιότητα υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων από τη λαίλαπα των μνημονίων, μετά την μνημονιακή στροφή της κυβέρνησης. Ξεκινήσαμε, μέσα στα ασφυκτικά προεκλογικά πλαίσια, τη συγκρότηση ενός μετώπου δημοκρατίας και λαϊκής συμμετοχής που απευθύνεται χωρίς προκαταλήψεις και διαχωρισμούς σε όλο το λαό και πρώτα απ' όλα στη νεολαία.
Η ανάγκη να ενισχυθούν οι συλλογικοί αγώνες για να ακυρωθούν τα μνημόνια και να σταθεί όρθια η κοινωνία επιβάλλει τη διεύρυνση του μετώπου μέσα από τη συνάντηση αριστερών, προοδευτικών, αντιμνημονιακών και δημοκρατικών δυνάμεων. Απευθυνόμαστε σε όλους και όλες όσους και όσες,

Σοφία Σακοράφα:Η Κομισιόν σαμποτάρει συνειδητά τον ελληνικό τουρισμό

Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα με παρέμβασή της στο Ευρωκοινοβούλιο χαρακτήρισε εκβιαστική την επιβολή αύξησης του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά, κατηγόρησε την Κομισιόν ότι σαμποτάρει εν γνώσει της τον πλέον παραγωγικό και αναπτυξιακό τομέα της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό και ..

O Τσίπρας έχει γίνει πλέον ανέκδοτο....

Tsipras joke

Χειρότερος κι από τον Μεταξά....

29 Οκτ 2015

Το παληκάρι μας ...διαπραγματεύεται



Μια εικόνα....

Όταν κάτω από τη μπότα του μπάτσου θα είσαι εσύ, λίγο θα σε νοιάζει αν θα γίνεις φίρμα στο fb...Βίντεο

Είδα αυτό το βίντεο σήμερα τα ξημερώματα και δεν ξέρω πως θα γίνει να πάει καλά η μέρα. Βασικά δεν ξέρω πως μπορεί να πάει καλά η ζωή. Δεν ξέρω πόσοι απομείναμε άνθρωποι και πόσοι έγιναν αντικείμενα που αντέχουν να παρακολουθούν αδιαμαρτύρητα ή και να επικροτούν τέτοιες σκηνές όταν συμβαίνουν μπροστά τους, όποιον κι αν έχουν ως θύμα.
Στο περιστατικό, η μαθήτρια του σχολείου δεν υπάκουσε στην εντολή του καθηγητή να εγκαταλείψει την τάξη, ο καθηγητής κάλεσε τον αστυνομικό, ο αστυνομικός είδε στο πρόσωπο της μαθήτριας μία κατσαρίδα και βάλθηκε να τη λιώσει.
Η αταραξία των υπόλοιπων μαθητών της τάξης και του καθηγητή, δε νομίζω να έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας. Η αταραξία αυτή έρχεται από ένα εντελώς άγνωστο κόσμο για τη φαντασία του νου μας. Κι όμως είναι ο κόσμος μας. Σήμερα εκεί,

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Από 1 Νοεμβρίου ξεκινούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

SPAIN_EVICTIONS
Μετά τη σχετική τροποποίηση του Κώδικα Τραπεζικής Δεοντολογίας, τώρα έρχεται και η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για μη παράταση της αναστολής πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως οι πλειστηριασμοί…

Το Μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο και πως η επιστροφή στην δραχμή είναι αναπόφευκτη.

Let’s dance!

zorba
Είμαστε πια στο τέλος του 2015, έχουν περάσει έξι χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας, μια νέα κυβέρνηση, η Αριστερά της Ελπίδας, εφαρμόζει το τρίτο Μνημόνιο και όλα -χρέη, έσοδα, ανεργία, μισθοί, συντάξεις, μετανάστευση, Υγεία, Παιδεία, κλπ- πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Τι ακριβώς περιμένουμε;

AIDS, HIV, καρκίνος… Ἡ ἀμφισβήτησις...Διαβάστε


Interview με τον Stefan Lanka 
Από τον Mark Gabrish Conlan 
Περιοδικό Zenger Δεκέμβριος του 1998 


Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη είχαν αρχίσει να πιστεύουν, ότι ο λεγόμενος ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας [HIV] είναι η αποκλειστική αιτία του AIDS, μαινόταν η διαμάχη ακόμη και εντός της εναλλακτικής κοινότητας του AIDS για το αν ο HIV πραγματικά υπάρχει. 

Αν και ο Peter Duesberg, Ph.D. – ουσιαστικά ο μόνος εναλλακτικός θεωρητικός του AIDS με σημαντική δημόσια φήμη – εξακολουθεί να επιμένει ότι ο HIV υπάρχει αλλά είναι αβλαβής, άλλοι εξ ίσου φημισμένοι ”εναλλακτικοί”, ερευνητές του AIDS, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο ιός δεν υπάρχει. 

Οι κύριοι υποστηρικτές αυτής της άποψης είναι η Αυστραλή ερευνήτρια Ελένη Παπαδοπούλου-Ηλιοπούλου και οι συνεργάτες της (episthmi : η ομάδα του Perth), οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο HIV δεν έχει απομονωθεί σύμφωνα με τα κριτήρια του Ινστιτούτου Παστέρ του 1973, και ως εκ τούτου είναι μάλλον αυτό που ονομάζεται «ενδογενής ρετροϊός» μια δημιουργία από το γενετικό υλικό του ίδιου του σώματος, που μοιάζει και λειτουργεί εν μέρει όπως ένας ιός, αλλά δεν είναι μια μόλυνση, διότι προέρχεται από...

CIA... Συνεργάτες των ΝΑΖΙ oι Καραμανλής και Τσαλδάρης;



....

Το μεγάλο Κόλπο.....

28 Οκτ 2015

Ο Βαρουφάκης απαντάει για τα 55 χιλιάδες δολλάρια


Ο Γιάννης Βαρουφάκης απάντησε σήμερα στους ισχυρισμούς της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και στο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο πρώην υπουργός οικονομικών παίρνει 55.000 ευρώ για τις ομιλίες του, δημοσιεύοντας πλήρη κατάλογο όλων των ομιλιών του. 


Τώρα αναμένουμε και το Πρώτο Θέμα να αναρτήσει τα έξοδα που κάλυψε η Γιάννα Δασκαλάκη Αγγελοπούλου στον Θέμο Αναστασιάδη για να παρακολουθήσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα με τον Μπιλ Κλίντον.


Χαιρετισμούς από το Cambridge (όπου τους άρπαξα... 55 χιλιάδες δολάρια, σύμφωνα με το έγκυρο ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ)

ΓΒ

Από την μέρα που ψηφίστηκε το Τρίτο Μνημόνιο, μετά το πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησής μας, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ό,τι δυνάμεις είχα για να μεταφέρω το πνεύμα της Άνοιξης της Αθήνας (που η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού τόσο μίσησαν και πολέμησαν) στο κέντρο της Ευρώπης.

Αποφάσισα να αφιερώσω όλο τον χρόνο και όση ενέργεια διαθέτω σε αυτόν τον σκοπό. Πρακτικά, αυτό σήμαινε την ενεργοποίηση όσων περισσότερων ευρωπαίων στο πλαίσιο πανευρωπαϊκού δικτύου πολιτών για κοινή προσπάθεια εκδημοκρατισμού των ευρωπαϊκών θεσμών. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει ακούραστη δουλειά, συνεχή ταξίδια και πολλές, πολλές ομιλίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ίδια ΜΜΕ που την Άνοιξη πολεμούσαν με δόλια ψέματα μια κυβέρνηση που διαπραγματευόμενη ξαναέδωσε στους έλληνες το χαμόγελο και την ελπίδα, δεν θα άφηναν να χαθεί η ευκαιρία να συκοφαντήσουν και την νέα προσπάθεια.

Έντυπο που, ως υπουργό, με τίμησε με ψευδή ρεπορτάζ τα οποία άγγιζαν τα όρια της ...

Του χέστη η μάνα χαίρεται τ' αντριωμένου σκούζει


Σιωπή.......
Ούτε γαλανόλευκες στα μπαλκόνια, ούτε ταράμ ταραταντζούμ από τις μπάντες του στρατού, ούτε μεγάλους λόγους περί «Ελλήνων ηρώων», ούτε τίποτε. 

Μόνο σιωπή. 
Ας υιοθετήσουμε τη μακροχρόνια σιωπή που μάς διακατέχει εδώ και δεκαετίες μέχρι να λήξει και αυτή η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. 

Να το βουλώσουμε όπως το βουλώνουμε χρόνια τώρα. 
Εκτός κι αν πρέπει να διαδηλώσουμε ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ για ένα καινούργιο επίδομα: Επίδομα Μνήμης. 
Όποιος συγκινείται περισσότερο ή όποιος γράφει καλύτερα θεατρινίστικα υπέρ του Έπους να λαμβάνει και μεγαλύτερο επίδομα. Όποιος έχει και έναν ήρωα πρόγονο στην οικογένεια,

Η νέα φυλακή της Ε.Ε λέγεται Ελλάδα.....Σπρώχνουν την κατάσταση για ακροδεξιές λύσεις

- Η Ε.Ε εγκαινιάζει το πρώτο κράτος Νταχάου.



Η κυβέρνηση πρόσθεσε στο δράμα των Ελλήνων και το δράμα των προσφύγων 

Σε μία απίστευτη και απάνθρωπη απαίτηση των δανειστών συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση καθιστώντας την Ελλάδα στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης ιστορίας να μετατραπεί σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων βάζοντας ως βάση 50,000 επιπλέον κατεστραμμένους από την πολιτική της Δύσης ανθρώπους.

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μεταφράζει την ραγιάδικη στάση του στους Ευρωπαίους ως νίκη, αλλά γνωρίζει παράλληλα ότι μία ολόκληρη πόλη μπορεί να μην είναι οριοθετημένη σε ένα σημείο της Ελλάδας αλλά διάσπαρτη σε πολλά σημεία σημεία της και μάλιστα με τοίχους και συρματοπλέγματα. 


Ενώ η Ελλάδα ασπάστηκε να έχει την ευθύνη ζωής και θανάτου 50,000 προσφύγων πολέμου περιμένοντας μόνο τις επιχορηγήσεις της Ε.Ε και του ΟΗΕ για την σίτιση και φροντίδα αυτών των ανθρώπων, πέντε χώρες των δυτικών Βαλκανίων κατάφεραν να έχουν την ευθύνη συνολικά ...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις Αλέξη;

Ο κ.Τσίπρας, κατά την παρουσία του Ολαντ στην Αθήνα, μιλώντας για το δικό του, για το «αριστερό» Μνημόνιο, ισχυρίστηκε: 
«Υπογράψαμε συμφωνία και όχι σύμφωνο παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας».
Η αλήθεια όσον αφορά τι υπέγραψε και τι εφαρμόζει ο κ.Τσίπρας προκύπτει αντικειμενικά.
Προκύπτει κατ’ αρχάς από τα όσα βιώνουν οι Έλληνες με την εφαρμογή όλων εκείνων που «θα καταργούσε» ο κ.Τσίπρας: ΕΝΦΙΑ, σούρτα φέρτα της τρόικας, «αξιολογήσεις», νέα δάνεια, νέες «ανακεφαλαιοποιήσεις» για τράπεζες, πλειστηριασμοί (και) πρώτης κατοικίας, νέες μειώσεις συντάξεων, νέοι φόροι, νέες περικοπές, νέα «μάλιστα», γιές» και «γιαβόλ» προς «συμμάχους» και «εταίρους». 
Προκύπτει, όμως, και από μια απλή ανάγνωση του κειμένου που φέρει την υπογραφή του κ.Τσίπρα. Του κειμένου που μετετράπη με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ – μαζί με τις ψήφους και όλων των μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων της χώρας - σε υπέρτατο νόμο του κράτους. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με την «συμφωνία» - που κατά τον κ.Τσίπρα δεν είναι«σύμφωνο παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας» - η Ελλάδα και η εκάστοτε κυβέρνησή της υποχρεούνται και συμφωνούν στα ακόλουθα:  

Αυτός....αυτός ο άνθρωπος



Τι γιορτάζουμε σήμερα...???  

ΟΕΟ??...

27 Οκτ 2015

Ρε για δες ποιοι σου κουνάν το δάχτυλο...

Η Ελβετία εγκαταλείπει την ουδετερότητα χάριν της ομοιοπαθητικής

Η Ελβετία εγκαταλείπει την ουδετερότητα χάριν της ομοιοπαθητικής

Η έδρα δύο φαρμακευτικών εταιρειών γιγάντων, η Ελβετία,τάσσεται υπέρ της Ομοιοπαθητικής Ι
ατρικής νομιμοποιώντας την αποζημίωση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων σε εθνική κλίμακα.

Η πιο εμπεριστατωμένη εκτίμηση που έγινε ποτέ από οποιοδήποτε κυβερνητικό σώμα σχετικά με την Ομοιοπαθητική Ιατρική κατέληξε ότι όχι μόνο είναι αποτελεσματική αλλά είναι πολύ περισσότερο αποδοτική σε θέματα διαχείρησης πόρων από την συμβατική Ιατρική . Κατ’ακρίβεια- σύμφωνα με τη μελέτη πάντα- είναι τόσο αποτελεσματική ώστε οι ασθενείς θα έπρεπε να αποζημιώνονται για τα ομοιοπαθητικά φάρμακα τους από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελβετίας.

Αφήνοντας μια παράδοση χρόνων ουδετερότητας πάνω σε πολλά ζητήματα η Ελβετική κυβέρνηση διενήργησε μια λεπτομερή έρευνα για την Ομοιοπαθητική και άλλες εναλλακτικές θεραπείες ανταποκρινόμενη στην ευρέως διαδομένη χρησιμοποίηση τους τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους ασθενείς.

Αξιοσημείωτα σχεδόν τα δύο τρίτα όλων των γιατρών στην Ελβετία εκτιμούν την εναλλακτική ιατρική, περίπου 40% τη χρησιμοποιούν και 85% της ..

Οι Έλληνες περνούν καλά.... στο κολαστήριο.



Πόσο γελοίο ακούγεται... 
Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που μετράνε τη ζωή με το αν είναι γεμάτη μια καφετέρια.. Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν καλά το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία. Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα κομμάτι μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο. Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους. Επειδή ο χασάπης τους έχει ακόμα στη κατάψυξη να σιτέψουν καλά... 

"Διεθνές Τουρνουά Sakura Κατερίνης"...15 αθλητές του Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ανέβηκαν στο βάθρο των μεταλλίων



ΜΕ 24 αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ στο "Διεθνές Τουρνουά Sakura Κατερίνης" εκ των όποιον οι 15 ανέβηκαν στο βάθρο των μεταλλίων και πολύ καλή εμφάνιση από τους υπόλοιπους αποκομίζοντας εμπειρίες από το υψηλό επίπεδο και τις πολλές  συμμέτοχες  από αθλητές του Εξωτερικού.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου.


ΒΑΣΙΛΆ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1η
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1ος...

Στάση πληρωμών κήρυξε ο Τσίπρας;

Ο Τσίπρας κήρυξε στάση πληρωμών. 
Το κράτος δεν πληρώνει τίποτα... 












Ούτε επιδόματα, ούτε συντάξεις και ενδεχομένως ούτε μισθούς, για να πληρώσει τις δόσεις προς τους δανειστές.

Από την πλευρά τους οι δανειστές δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή από την υποδόση των 2 δισ. που έπρεπε να δώσουν. 


Την ίδια ώρα ο Τσίπρας σφυρίζει αδιάφορα και υπογράφει συμφωνίες με τον Ολάντ για να σχηματιστεί μια νέα ...

Ευρώπη ρεεεε....Ζήτω...!!!!



...

Μετά το ψαροντούφεκο απαγορευεται και το κυνήγι στην Πιερία...!!!


Ας ετοιμάζονται και οι κυνηγοί ΠΛΕΟΝ, της Πιερίας, σιγά σιγά, για την μετάβασή τους στη γειτονική Λάρισα, προκειμένου να κυνηγήσουν. 
  
Μπορούν βέβαια, να ζητήσουν από κοινού, - μαζί με τους ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, (Υποβρύχιους κυνηγούς, κοινώς ψαροτουφεκάδες), στους οποίους έχει απαγορευτεί το υποβρύχιο κυνήγι στα νερά της Πιερίας, από το 2009 μέχρι σήμερα -  γραμμή λεωφορείου (Τετάρτη και Σαββατοκύριακο), προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρότητα και οικονομικότερη τιμή, έτσι ώστε να μεταβαίνουν στη Λάρισα και στο Πήλιο για το κυνήγι και το ψάρεμα!

 Αφού εδώ, στην Πιερία και το κυνήγι  ως δραστηριότητα στην περιοχή του Ολύμπου, θα απαγορευτεί πλέον! 

   Όχι φυσικά, πως υπάρχει, ή δημιουργήθηκε κάποια ανάγκη απαγόρευσης του κυνηγιού, την οποία υπαγορεύει κάποια Επιστημονική Μελέτη, ή ότι διαπιστώθηκε κάποιο  πρόβλημα στην άγρια πανίδα του Ολύμπου...

Απλά, κατά το σύνηθες, ζητάνε την απαγόρευση του κυνηγιού σαν δραστηριότητα στον Όλυμπο, με το ''έτσι θέλω'', εμείς! 

Εμείς, που κατέχουμε τα κατάλληλα ''πόστα'', βάζοντας μπροστά την Εύηχη φράση,'' Προστασία στον Όλυμπο!''

Όπως, προηγήθηκε  αντίστοιχα... 

Έκθεση «καταπέλτης» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη διαφθορά των βουλευτών στην Ελλάδα


Iδιαίτερα αιχμηρά είναι τα συμπεράσματα έκθεσης του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με τη διαφθορά των βουλευτών και το σύστημα δικαιοσύνης στην Ελλάδα.
Η έκθεση τονίζει ότι η διαφθορά αν και είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που συνέβαλαν στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η χώρα έχει λάβει μηδαμινά  μέτρα για τον περιορισμό της, ειδικά όσον αφορά στους βουλευτές.
«Η Ελλάδα πρέπει να υιοθετήσει κανόνες για την αποδοχή δώρων από τους βουλευτές και για τις σχέσεις τους με λομπίστες», αναφέρει η έκθεση αξιολόγησης που συνέταξε η Ομάδα Κρατών Κατά της Διαφθοράς (GRECO) του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Αναφέρει επίσης ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει κανόνες για την ακεραιότητα των βουλευτών, ιδίως όσων είναι και υπουργοί.
«Η Ελλάδα χρειάζεται επίσης να επανεξετάσει το σύστημα της ασυλίας και να ..

...Κούρεμα καταθέσεων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η καινούργια απειλή των Ευρωπαίων: Κούρεμα καταθέσεων!

H επίσκεψη του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόφκσις επιφύλασσε απλώς υπενθυμίσεις και προειδοποιήσεις για το «μη χείρον βέλτιστον», ενημερώνοντάς μας ότι η ακραία καθημερινότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία μπορεί να γίνει χειρότερη, αν δεν...