# #

31 Μαρ 2012

Ένα πολύ καλό κόλπο για να χάσετε κιλά πιο εύκολα



Δεν έχετε το χρόνο ή τη δύναμη να αντέξετε 
να κάνετε δίαιτα όλη την εβδομάδα;

 Δύο ημέρες μόνο αρκούν, σύμφωνα με
 Βρετανούς ερευνητές.

 Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε;

 Μάλλον, όχι κάτι πολύ δύσκολο!

Οι διαιτολόγοι διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες
 που έκοψαν τους υδατάνθρακες για δύο 
ημέρες και έτρωγαν κανονικά, αλλά λογικά, 
το υπόλοιπο της εβδομάδας, έχασαν ...

Τα καλά παιδάκια (...σκυλάκια !!!)

«Δάσκαλε θα το αφήσω το σχολείο…»





Χειμώνας του 2007, σε ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων, κάποιος μαθητής της τρίτης γυμνασίου, ας τον πούμε Σάββα, αν και δεν έχει σημασία το πραγματικό του όνομα, περιμένει στην αυλή του δημοτικού σχολείου τού απομακρυσμένου χωριού του, τον καθηγητή του για να του κάνει μάθημα στα πλαίσια της τότε ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ήταν έξυπνο παιδί ο Σάββας. Τα μάτια του σπινθηροβολούσαν κάθε που άκουγε κάτι καινούριο και κάθε που μιλούσε για τη θάλασσα. Τα ίδια μάτια βούρκωναν, όταν τύχαινε, πολύ σπάνια, να μιλάει για τον πατέρα του.


Τον είχε χάσει το προηγούμενο καλοκαίρι σε ατύχημα την ώρα που ψάρευε. Μια απροσεξία, ένας λανθασμένος υπολογισμός, η ανάγκη για μεγάλη ψαριά, καθώς ήταν μεγάλη και η οικογένεια που έσερνε πίσω του, ήταν αρκετά για να συμβεί το ατύχημα. 
Ο Σάββας ήταν ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Η μητέρα του αναγκάστηκε να δουλεύει από δω κι από κει, όπου έβρισκε για να τα φέρει βόλτα.

Την έβλεπε ο Σάββας και δεν το άντεχε.
«Δάσκαλε, θα το αφήσω το σχολείο», έλεγε συχνά. «Πρέπει να δουλέψω. Δεν ημπορώ να βλέπω τη μάνα μου να παιδεύεται. Αν ζούσε ο πατέρας μου θα πήγαινα και στο λύκειο για να σπουδάσω γιατρός που δεν έχουμε στο νησί»
«Και τι δουλειά θα βρεις να κάνεις χωρίς γράμματα, χωρίς ένα χαρτί στα χέρια σου;» του απαντούσε ο δάσκαλος...

Εσύ φταις ...ξεφτίλα οσφυοκάμπτη !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!



Το τελευταίο καιρό, παρατηρούμε ένα έντονο ενδιαφέρον από τους μεγάλες ομιλητές και σχολιαστές στην παγκόσμια σκακιέρα.

Οι πιθανότητες για έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο συνεχώς αυξάνονται.

Οι οδηγίες και οι 10 εντολές του Ομπάμα, προς το Ιράν για λογαριασμό του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού, είναι οι εξής:


1- Στις Ιρανικές εξαγωγές του πετρελαίου να χρησιμοποιειται το δολλάρια των ΗΠΑ .

2-Οι στρατιωτικές και οι κυβερνητικές υπηρεσίες του Ιράν, να ανοίξουν στους Δυτικούς επιθεωρητές.

3-Να αποκηρύξει την εχθρική του στάση εναντίον του Ισραήλ.

4-Να σταματήσει να στηρίζει την Συρία.

5-Το Ιράν να σταματήσει να έχει επιρροή στο Ιράκ.

6-Το Ιράν να δεχτεί τις Αμερικανικές και τις Δυτικές εταιρίες, οργανώσεις, ΜΚΟ ή αυτά που θέλουν να ιδρύσουν μέσα στο Ιράν να

έχουν και την βούλα του συστήματος.

7-Στην Κίνα, που εξάγει το πετρέλαιο η συναλλαγή να γίνεται με το δολλάριο των ΗΠΑ και σε υψηλότερο κόστος.

8-Να σταματήσει να στηρίζει την Hizbullah του Λιβάνου.

9- Το Ιράν να μην ασχολείται με το Μπαχρειν και να αναγνωρίσει το υπαρκτό καθεστώς.

10- Την αποκηρύξη των πυρηνικών σταθμών του. Επίσης, σε πρώτη φάση πρέπει να παραχωρήσει την διαχείριση και την λειτουργία των πυρηνικών σταθμών στις δυτικές εταιρείες.

Αυτές τις δέκα εντολές, τις μετέφερε ο ταχυδρόμος πρωθυπουργός της Τουρκίας του ιμπεριαλιστικού συστήματος προς το Ιράν, γι’ αυτό κόλλησε στην γραμματεία και μετά απο μία ημέρα έγινε αποδεκτός και περιμένουμε τις εξελίξεις πιά!…

Όλα τα μαγειρεύει ο..."ευφυής"...!!!


...Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν κυβερνάει η ίδια φάρα και μετά τις εκλογές ???

.http://greki-gr.blogspot.com/

Το όπλο του γέλιου. . .


Βασιλική Παπαδάκη  για το olakala.gr
Το γέλιο μας ενώνει. Το γέλιο μας στήνει γέφυρες επικοινωνίας όχι μόνο με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό μας. Προσφέροντας μια άλλη σκοπιά στην περιορισμένη λογική μας, η ερμηνεία κοινών εμπειριών γίνεται πιο εύκολα κατανοητή χωρίς τις κουραστικές αναφορές στα λογικά επιχειρήματα και στις αναμασημένες γενικές αλήθειες. Το γέλιο μας πείθει.
Ο Αριστοφάνης, ο Μολιέρος, ο Τσάρλι Τσάπλιν, χρησιμοποίησαν την ειρωνεία, τον εύθυμο και σατιρικό λόγο όχι μόνο για να κάνουν το κοινό να γελάσει, αλλά για να το προετοιμάσουν να αποδεχθεί τα σοβαρά τους μηνύματα. Το γέλιο δεν είναι μόνο σκοπός αλλά και μέσον...

Ποιο είναι το...ΠΑΣΟΚ?

Σήμερα, Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας..


ΟΧΙ στην υποκρισία! Δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!

Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!
"Ώρα της Γης 2012"‎, η μεγάλη απάτη!
ΟΧΙ στην υποκρισία!
Σήμερα, Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.
Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!
Ο πλανήτης θα σωθεί όταν...

Έτοιμο το πανεπιστήμιο του γιωργάκη...!!!

Το πας το γράμμα...???


κοινωνικό πρόγραμμα “μητρική αγάπη”




Το νέο της κοινωνικό πρόγραμμα “ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ”, που αφορά τα ορφανά παιδάκια της Ελλάδας ανακοίνωσε μόλις σήμερα η Νέα Δημοκρατία.


 Συγκινημένοι όλοι οι Έλληνες από την κίνηση αυτή, που δείχνει την αναμφισβήτητη κοινωνική ευαισθησία του Αντώνη Σαμαρά.


 Ο ίδιος δήλωσε:

Νομοσχέδιο εξπρές...Κατάσχεση των φαρμακείων των ...ΙΧ !!!



 
 

Facebook αλά ελληνικά...Βίντεο


Το κίνημα «We are all Greeks» επεκτάθηκε και στο διαδίκτυο χάρη σε μία ομάδα ομογενών επιχειρηματιών, οι οποίοι δημιούργησαν το facebook αλά ελληνικά.
Στην ιστοσελίδα Greek-smile.com μπορούν να γίνουν μέλη όσοι είναι ή και αισθάνονται Έλληνες και οι δημιουργοί της είναι οι Ελληνοαμερικανοί Ted Manatos και Jerry Papas από τη Νέα Υόρκη, ο Φοίβος Μορίδης και o Sav Kiriakides από το Λονδίνο και ο Paul Makris από την Μελβούρνη.
Το Greek Smile ξεκίνησε την πιλοτική του λειτουργία στις 24 Μαρτίου και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που προσωρινά το σύστημα κατέρρευσε.
Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 25.000 Έλληνες έχουν γίνει μέλη, μεταξύ των οποίων και αρκετοί ...

Μια εικόνα, δυο εικόνες...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ !!!





...ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΕΔΩ

Ενώ όταν ήσουν μικρός πήγαινες στο Σύνταγμα για να ταΐσεις τα περιστέρια, τώρα πηγαίνεις για να ταΐσεις τους αστέγους....



 Δέκα σημάδια που σου δείχνουν κάθε μέρα ότι


 τίποτα δεν είναι όπως πρώτα



1. Το δελτίο του STAR παίζει όλο και πιο συχνά κανονικές ειδήσεις.
2. Ενώ όταν ήσουν μικρός πήγαινες στο Σύνταγμα για να ταΐσεις τα περιστέρια, τώρα πηγαίνεις για να ταΐσεις τους αστέγους.

3. Πας σε ονομαστό ζαχαροπλαστείο στην οδό Βουλής κι ενώ υπό άλλες συνθήκες θα σου έλεγαν ότι πρέπει να αγοράσεις όλη τη συσκευασία με τα μελωμένα κρουασανάκια, τώρα σου λένε...

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!



ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΣΙ...Δείτε τον Αργεντίνο που τιμά το όνομά του, τη χώρα του, και τον τόπο που ζει !!!


O Μέσι της Μπάρτσα δείχνει το δρόμο σε πολλούς

 
Ο μικρός έβαλε άλλο ένα γκολ, πανηγυρίζει και τί μας δείχνει κάτω απ΄ τη φανέλα;

Μπήκε για κλέφτης...Έφυγε σαν κλέφτης...




Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, ώστε να...μην υπάρξει ένα πλάνο, ή φωτογραφία του, τη στιγμή που βγαίνει από την πόρτα των φυλακών.

Μπήκε για κλέφτης. Έφυγε σαν..

Ο ....κύριος Πρετεντέρης !!!




Ο κύριος Πρετεντέρης δεν έχει βάλει στόχο να γίνει επιστάτης σε ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών που ετοιμάζουν οι Χρυσοχοΐδης, Σαμαράς, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης.

Απλώς, ως καλός πολίτης και έγκριτος δημοσιογράφος που είναι - και θα παραμείνει - καταθέτει τις απόψεις του για το θέμα.

Σύμφωνα με τις απόψεις του, λοιπόν, αυτά τα στρατόπεδα πρέπει να γίνουν διότι αν και δεν παίρνει όρκο ότι αποτελούν λύση (σ.σ.: μπορεί και να αποτελούν, δηλαδή...), συνιστούν εντούτοις «κάτι συγκεκριμένο για να αντιμετωπιστεί» το..

Πιερικός....Μια ανάσα !!!




  • Σχεδόν 20 χρόνια μετράει ο Πιερικός μακριά από τη μεγάλη κατηγορία. Η Πιερία έχει αρχίσει να... στερεύει από ταλέντα, τουλάχιστον στον βαθμό που εμφανίζονταν τις δεκαετίες ’60, 70’ και ’80 και έκαναν τον Πιερικό γνωστό σε όλη την Ελλάδα.
  • Οι παλιοί θυμούνται την ομάδα της δεκαετίας του ’60 που έπαιξε τελικό κυπέλλου και πήρε και μία πέμπτη θέση στην Α΄ Εθνική, οι νέοι δεν έχουν να θυμούνται σχεδόν τίποτα... 
  • Ο Πιερικός είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στη Β΄ ή τη Γ΄ Εθνική, με ορισμένες αναλαμπές διεκδικεί άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αλλά ποτέ δεν τα έχει καταφέρει. Φίλαθλος κόσμος που υποστηρίζει τον Πιερικό υπάρχει. 
  • Οχι όπως στο παρελθόν, αλλά υπάρχει. Η πραγματικότητα για τον Πιερικό περιγράφεται εύστοχα από το επίσημο σάιτ του συνδέσμου οπαδών της ομάδας:

Έδιωξαν την εταιρεία 'Ελληνικός Χρυσός" απ το βουνό



Εκδιώχθηκε από τις Σκουριές η

 ΠΑΡΑΝΟΜΗ “Ελληνικός Χρυσός”

548659_265179063569165_100002312212589_604021_1146367514_n
Τα μαζεύει και φεύγει άρον άρον η εταιρεία από το βουνό. Με έγγραφό του την Δευτέρα 26 Μαρτίου, το Δασαρχείο Αρναίας διέταξε την άμεση διακοπή κάθε εργασίας στις Σκουριές από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, την αποχώρηση όλων όσων βρίσκονται στην “φρουρά” εκεί και την εντός τριών ημερών εκκένωση του βουνού από τα μηχανήματα, οχήματα, κοντέινερς, προσωπικό της εταιρείας και...

Σοβαρά επεισόδια στην Χαλκιδική για τα μεταλλεία - Κάτοικοι επιχείρησαν να καταλάβουν το Δημαρχείο της Ιερισσού..


Κάτοικοι επιχείρησαν να καταλάβουν το Δημαρχείο της Ιερισσού

Σοβαρά επεισόδια στην Χαλκιδική για τα μεταλλεία
Ακούστε το ηχητικό με σύμβουλο της πλειοψηφίας που στηρίζει την επένδυση της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.


 Οι αναρχικοί φταίνε, λέει ο νοικοκύρης…. Θαυμάστε ψευτιές!!!





Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δεν έχει γίνει ρίψη χημικών εντός του δημαρχείου από τους διαδηλωτές στην Ιερισσό, γιατί πολύ απλά δεν διαθέτουν χημικά και δακρυγόνα....

Απολύσεις εκπαιδευτικών,δώρο Πάσχα την δευτέρα παρουσία, και τα θλιβερά μαντάτα δεν έχουν τέλος...Φανταστείτε τι πάρτι θα κάνουνε αν τους δώσουμε την δυνατότητα μετά τις εκλογές !!!!

Kότες...θα τις πνίξουμε...ή θα τις...ξαναψηφίσουμε!!


Πνίξτε τις κότες....



Οδεύοντας προς τις εκλογές διαπιστώνουμε καθημερινά
πως ο...δρόμος που βαδίζουμε είναι...γνώριμος.

Οι κοκκορομαχίες άρχισαν, τα διλήμματα ξεδιπλώνονται,
τα πρασινογάλαζα Γουρούνια μουγκρίζουν,
τα καθεστωτικά ΜΜΕ παραπληροφορούν.

Οι κότες Πασοκ-ΝΔ ανασύρουν συνεχώς διάφορα θέματα,
υπαρκτά και σοβαρά, χωρίς πρόθεση,όμως,να τα επιλύσουν,
αλλά να αποπροσανατολίσουν και να εξαπατήσουν.

Βδόμαδες ολόκληρες μας "τάϊζαν"πίτουρα με τον βουλευτή
που έβγαλε στο εξωτερικό το εκατομμύριο,
με τα γενόσημα φάρμακα, 
με τις μαϊμού συντάξεις και επιδόματα, 
με τις αλχημείες Παπακων/νου στην ΕΛΣΤΑΤ,
με την διαφθορά στο υπ."Ανάπτυξης", 
με τους λαθρομετανάστες και πάει λέγοντας. 
Αποτέλεσμα;; 

Ποιοι θα στελεχώσουν το κόμμα του....Παπαδήμιου?



Όλα έτοιμα για το κόμμα του Λουκά...??




Όλα είναι έτοιμα για το κόμμα του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο θεωρεί ολίγιστο ο Βενιζέλος!
Παρόλα αυτά ισχυροί οικονομικοί παράγοντες του τόπου, δεν έχουν την ίδια γνώμη με τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. 
Κορυφαίοι  επιχειρηματίες, μηντιάρχες, τραπεζίτες αλλά και ισχυρά κέντρα του εξωτερικού θεωρούν τον Λουκά Παπαδήμο ως  τον δικό τους άνθρωπο της επόμενης μέρας.
Κι αυτή τη φορά δεν τον θέλουν απλά σε ρόλο ανήμπορου πρωθυπουργού συγκυβέρνησης ο οποίος θα βρίσκεται δε διαρκή υπονόμευση, αλλά  ως...

Ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά...???

Ο Χρυσοχοίδης το 2009 δεν ήθελε να ακούσει για στρατόπεδα λαθρομεταναστών και το 2012 τα εξαγγέλει...


 ΓΙΑΤΙ...???



...Διότι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας πουλήθηκε !!!
Προφανώς μαζί με τα μνημεία....
Το λέγαμε για πλάκα πέρσι όταν μιλούσαμε για πώληση (δώρο βέβαια, δε θα πάρουμε ούτε φράγκο, σαν χώρα λέμε...

Μετά την επιτυχία του με το PSI διάλεξε νέο θύμα. Κύπριοι φυλαχτείτε...!!!


“Το Κυπριακό η πρώτη εθνική μας προτεραιότητα”


«Το Κυπριακό, η πρώτη εθνική μας προτεραιότητα», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αμέσως μετά της συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια την οποία χαρακτήρισε «ουσιαστική και επωφελή».

 Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το Κυπριακό αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα για την στρατηγική της Ελλάδας, μία στρατηγική που όπως τόνισε «έχει συνείδηση της ιστορίας απέναντι στο Έθνος και απέναντι στις επόμενες γενιές»..