# #

15 Φεβ 2014

Γιατί τόση λαγνεία με τους ξένους ;



Δώσε τέλος στην ξενομανία σου
Γιατί τόση λαγνεία με τους ξένους ;
Είναι καλύτεροί σου ;
Που ; Στις μερσεντές και στα κομπιούτερς ;
Τότε , αφού δεν αξίζουμε τίποτα
γιατί έχουν λυσάξει να μας καταστρέψουν ;

Γιατί τα αγάλματά μας κοσμούν τα μουσεία τους ;

Ο Δυτικός μας Πολιτισμός....και ο πολιτισμός του ...Μπάμπη του Δράκουλα

Ο Δυτικός μας Πολιτισμός....



Να τον χαιρόμαστε....

Την ίδια ώρα ο χορτάτος καραφλός κι από μέσα (κυρίως) Μπάμπης με την ροζ γραβατούλα αναλύει (παπαρολογεί) επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα τελευταία 3 χρόνια ....

Μπομπολιστάν και μπλόκα αγροτών....

Υπάλληλος εισπρακτικής ανοίγει το στόμα της και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ


“Πήρα το θάρρος να μιλήσω ανοιχτά για το σκάνδαλο που επικρατεί στις δικηγορικές εταιρείες και κανένας δεν μιλάει γιαυτό. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.

Εργαζομαι σε μια δικηγορικη εταιρεία. Ειμαι αποφοιτη ΤΕΙ με γνωσεις αγγλικων και η/υ.

Η οικονομικη κριση με αναγκασε να βρω ενα κομματι ψωμι σε μια απο αυτες τις εταιρειες που με υποχρεωνουν να εκβιαζω τους ελληνες δανειοληπτες οπου λογω της κρισης αδυνατουν να πληρωνουν τα δανεια τους. Και ολα αυτα για 550 ευρώ τα οποια τα παιρνω μια φορα στο τοσο.

Πισω απο αυτες τις εταιρειες κρυβονται πολιτικα προσωπα τα οποια μας...

Ο Ταύρος κι ο Ταυρομάχος...


Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα. Ο Μουνέρα, ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν συνειδητοποίησε, πως εξανάγκαζε ένα κατά τα άλλα ευγενικό ζώο, να πολεμήσει για τη ζωή του. Ο ίδιος, πλέον τάσσεται δημόσια ενάντια στις ταυρομαχίες. Ο Μουνέρα, αργότερα δήλωσε για τη στιγμή εκείνη: "Και ξαφνικά, έστρεψα το βλέμμα μου προς τον ταύρο.
Είχε στα μάτια του μια αθωότητα, που βλέπεις σε κάθε ζώο, και με κοίταξε με αυτή, σα να με ικέτευε να σταματήσουμε. Ήταν, μια κραυγή απόγνωσης για δικαιοσύνη που διαπέρασε όλο μου το είναι. Το περιγράφω σα μια ανθρώπινη προσευχή, καθώς όταν κάποιος εξομολογείται, ελπίζει ότι θα συγχωρεθεί. Ένιωσα, σαν το χειρότερο πλάσμα πάνω στη Γη.
Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα. 
Ο Μουνέρα, ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν ...

Η Ν.Δ. αγόρασε το Μέγαρο Μουσικής!



Το πολύπαθο Μέγαρο Μουσικής, με τα τόσα χρέη, πέρασε στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας, η οποία το αγόρασε για να κάνει εκεί όλες τις εκδηλώσεις της και τις παρουσιάσεις του ο Αντώνης Σαμαράς.
Αυτό γινόταν μέχρι και σήμερα, αφού όταν είχε σύνδεση η τηλεόραση με το Μέγαρο Μουσικής ήταν για να μεταδώσει μόνο και μόνο ομιλία του πρωθυπουργού.
Τώρα όμως το Μέγαρο Μουσικής θα ανήκει αποκλειστικά στη Ν.Δ., για να μη γίνει ούτε μία ομιλία άλλων αρχηγών πολιτικών κομμάτων.

Το οικονομικό τίμημα που έδωσε η Ν.Δ. είναι πολύ υψηλό. Συγκεκριμένα πληρώνει...

Σβήνουν τα ίχνη μετά το ταξίδι Γεωργιάδη στις ΗΠΑ

Σβήνουν τα ίχνη μετά το ταξίδι Γεωργιάδη στις ΗΠΑ
Εξαφάνισαν από το Ιντερνετ τα βιογραφικά τους, που αποδείκνυαν σχέση με το χώρο της υγείας, οι άνθρωποι πίσω από την επίσκεψη Γεωργιάδη στο Χάρβαρντ.




Όλο και πιο περιέργες πτυχές αποκτά η υπόθεση της υποτιθέμενης πρόσκλησης που δέχθηκε ο υπουργός υγείας από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, καθώς οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους από το Ιντερνετ
Αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Γεωργιάδης χρησιμοποίησε...

Guardian: Το 88% στηρίζει την επιστροφή των μαρμάρων στην Ελλάδα


Guardian: Το 88% στηρίζει την επιστροφή των μαρμάρων στην Ελλάδα

Σταθερό είναι τις τελευταίες 24 ώρες το ποσοστό των «ναι» στην άτυπη δημοσκόπηση της βρετανικής εφημερίδας «Guardian» η οποία ρωτά τους αναγνώστες της στην ηλεκτρονική της σελίδα: «Είναι σωστός ο Τζορτζ Κλούνεϊ; Θα έπρεπε η Βρετανία να επιστρέψει τα Ελγίνεια μάρμαρα στην Ελλάδα;».  Σήμερα το ποσοστό των θετικών απαντήσεων αγγίζει το 88%.

Από χθες,

-Εγώ λέω να ντυθώ Πάγκαλος!

Τρελοί μασκαράδες, 
απίστευτοι καρναβαλιστές!!!!!
Κολάζ2
-Άνοιξε το Τριώδιο : Η προετοιμασία για τη νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής άρχισε και διαρκεί τρεις ολόκληρες βδομάδες γμτ…
-Σιγά τ αυγά. Ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης , ο Μπένυ και η λοιπή Μαφία μας έφεραν την Τρόικα να μας ...

ΚΑΤΕΡΙΝΗ...Αποτελέσματα 1ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

Image


Χτες Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του 1ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"
.
  • Οι νικητές θα βραβευτούν σε ειδική τιμητική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό (Φλέμινγκ 8, Κατερίνη) το Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 19.00.

  • Επαίνους για τη συμμετοχή τους θα λάβουν όλοι και όλες όσοι απέστειλαν διήγημα.

  • Τα 23 παρακάτω διηγήματα που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή θα συμπεριληφθούν σε έναν συλλεκτικό τόμο, που θα απονεμηθεί στους νικητές και τις νικήτριες.

Με ιδιαίτερη χαρά  
Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του διαγωνισμού

Οι νικήτριες και οι νικητές...

Δεν είναι ανέκδοτο....Το Χάρβαρντ του Αδώνιδος..Πολύ γέλιο


Κυκλοφόρησε ως είδηση σε εφημερίδες, σάιτ και ραδιοτηλεοπτικά μέσα και μάλιστα συνοδευόμενη από θαυμαστικά. Ο Αδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να δώσει ομιλία στο Χάρβαρντ! Και ο ομιλητικότατος υπουργός παράτησε τη δημόσια υγεία στο χάλι της και ταξίδεψε στις ΗΠΑ.

Το Χάρβαρντ του Αδώνιδος ήταν...

Θανάσης Κόρακας, Φανή Τοπούζα, Λαμπρινή Κρούπη και Κλεοπάτρα Αλμαλιώτου... Όλοι τους ήταν υπέροχοι.






















Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Γυναικών Λεπτοκαρυάς
το Σάββατο 8/2/14 και την Κυριακή 9/2/14 παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία 
τα μονόπρακτα του Τσέχωφ  « Η Αρκούδα» και «Πρόταση Γάμου» σε 
σκηνοθεσία Μάγιας Μπάλλα.
Ο κόσμος απόλαυσε την παράσταση και χειροκρότησε
τους...

Μετά την μη προβολή οποιασδήποτε αντίστασης της ελληνικής κοινωνίας και της πλήρους παράδοσής της τώρα περνάνε στο επόμενο στάδιο...


Έχουν πια αντιληφθεί οι πάντες, πως η Ελλάδα έγινε το εργαστήριο πειραματισμών για για τον έλεγχο των λαών και το «σκάσιμο» της διεθνούς χρηματοπιστωτικής φούσκας πάνω στους λαούς, προς όφελος της διεθνούς ελίτ.

Μετά την μη προβολή οποιασδήποτε αντίστασης της ελληνικής κοινωνίας και της πλήρους...

Ετσι γράφεται Ελληνάκια μου η πραγματική ιστορία στην Ελλάδα…

Τελικά είσαστε αχάριστοι, έτσι;;;

lysh-yparxei-alla-den-thn-theloyn-oi-daneistes
Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω κάποιους από σας που όλο γκρινιάζουαν για τν κρίση! Εμένα πάντως σε μερικά θέματα  την κρίση την .. “πάω ” πολύ!  Τι να σας  πω! Ξετρελλαίνομαι! Για παράδειγμα τρελλαίνομαι που :
- Όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά λιώνει στα γέλια. ( άσε που  στα πλαίσια της λιτότητας   έδιωξε και δυο τρεις που δε μου άρεσε η μούρη τους..! )
-Μου αρέσει που διάφοροι  φίλοι έφυγαν στο εξωτερικό τώρα στο παρα πέντε της σύνταξης για κάτι καλύτερο. Θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό. (Ελπιζω πως όλο και κάποιο ...

Είδα ένα όνειρο χτες βράδυ...




Είδα  οτι  μου  πρότειναν  να   θέσω  υποψηφιότητα  σαν  δημοτικός  σύμβουλος  με  κάποιον υποψήφιο  δήμαρχο  απο  αυτούς  που  ανατράφηκαν  σε  κομματικές  στάνες  που κατέστρεψαν την  Ελλάδα . 
Είπα  "όχι" . 

Σκέφθηκα  ,  όπου  νάναι   θα  γίνει  καμμιά  επανάσταση   και  θάρθουν  άλλοι  στα  πράγματα . Τότε  εγώ  θα  θεωρηθώ  ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ  με  αυτά  τα  κομματόσκυλα !
Θα  μου  πούν  "Στην  δύσκολη  ώρα  , όταν  όλοι  τους  φτύνανε  ,  εσύ  πήγες  και  γράφτηκες   στις  λίστες  τους .  Τους   επέτρεψες  να  μαζέψουν  τον  απαραίτητο  αριθμό υποψηφίων  και  να κατεβάσουν  συνδυασμό . Τώρα  , για  τιμωρία  ,  θα  χάσεις  και  ζωή  και  περιουσία" . 

'Εβλεπα  και   κάτι  νοικοκυρές  που  τις  έπεισαν  να  γραφτούν   στο  ψηφοδέλτιο  έτσι  ,  για  να συμπληρωθεί  ο  αριθμός  και  να  τηρείται  η  ποσόστωση . 
Τους  φώναζα  "Πού  πάς  κυρά  μου ;  Έχεις  καταλάβει  σε  τί  κίνδυνο  εκτίθεσαι ;  
Αυτοί  ,  άν  γίνει  κανα  μπάμ   θα  φύγουν  κατά    Ελβετία ( έχουν  εκεί  κομπόδεμα )  . 
Εσύ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΠΑΣ ;"

Μετά  είδα  οτι  ...

Έρχεται το κόμμα “Κελιά”


Έντρομοι, επαγγελματίες πολιτικοί της χώρας, από τα δεξιά έως και τα αριστερά του κέντρου, σπεύδουν να ιδρύσουν το νέο κόμμα που θα καλύψει τις πολιτικές τους ανησυχίες. Η πρωτοβουλία θα λέγεται “Κίνηση των 58″, και δεν έχει καμία σχέση με την κίνηση που ονομάστηκε “Πρωτοβουλία των 58″. Από τις διαβουλεύσεις που θα γίνουν κατά την κίνηση της πρωτοβουλίας, θα προκύψει ένα κίνημα που με τη σειρά του θα δώσει πρωτοβουλία στο κόμμα “Κελιά”.
Οι υποψήφιοι προέβησαν σε αυτή την κίνηση, όχι μόνο γιατί φοβούνται πως τώρα που θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μάθει όλος ο κόσμος τις αμαρτίες τους, αλλά γιατί βλέπουν και πως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν θα διστάσουν να ...

Έχουμε σχέση;


14 Φεβ 2014

Νέος ιός προσβάλει τα κοινωνικά δίκτυα

Προσοχή-Προσοχή! Ένας νέος ιός μαστίζει τα κοινωνικά δίκτυα και αυτή τη φορά φαίνεται πιο επικίνδυνος από ποτέ.
Ο νέος ιός προσβάλει τα κοινωνικά δίκτυα και τους ...

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν σχέδιο αρπαγής εδαφών σε Σερβία-Δ.Θράκη


Μέσα από την κόντρα της τουρκικής εφημερίδας «TARAF» και του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ξεδιπλώνεται το σχέδιο της Άγκυρας για την «κατάκτηση» εδαφών στη Σερβία και στη Δυτική Θράκη μέσω δανείων που χορηγεί η τράπεζα «Ziraat» και τους όρους που θέτει με μικρά γράμματα για τις κατασχέσεις οι οποίες ακολουθούν όταν οι δανειολήπτες φανούν ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Η εφημερίδα «TARAF» με εκτενές δημοσίευμα της κατηγόρησε τον ομόλογο και «φίλο» του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον εκφραστή του νέο-οθωμανισμού κ. Νταβούτογλου πώς προβαίνει σε «πολιτική επιχείρηση για να αποκτήσει τον έλεγχο σερβικών εδαφών μέσω των δανείων που παραχωρεί η τουρκική τράπεζα “Ziraat” σε ..

Ο γιός του νοικοκυραίου....

imgp3097
Ο γιός του νοικοκυραίου μεγάλωσε στο χωριό. Ο πατέρας του, ο κυρ-νοικοκυραίος, ήταν αγρότης και πάσχιζε να μεγαλώσει τα παιδιά του δουλεύοντας σκληρά στα χωράφια, κάνοντας “το σκατό του παξιμάδι”. Το όνειρό του ήταν να μην κάνουν την ίδια μίζερη ζωή τα παιδιά του, να σπουδάσουν, να ξεφύγουν απ’ το χωριό και απ το μεροδούλι μεροφάι, να γίνουν “επιστήμονες” να τα καμαρώνει.
Ο γιος, του βγήκε λίγο “μπούλης”, τον παραχάιδεψε και η μάνα νοικοκυραίου. Μικρός, τα έκανε πάνω του μέχρι τα 8 του και στο σχολείο τα άλλα παιδιά τον κοροιδεύανε για αυτό. Xέστη τον φωνάζανε και κατρουλή τον κατεβάζανε και συχνά τον βαράγανε υποτιμητικά στο σβέρκο και του πετάγανε στραγάλια με το...

Τι ομολόγησε ο Κόκκαλης στον Ζουράρι για τα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ

Σωκράτης ΚόκκαληςΣωκράτης Κόκκαλης
“ O καθηγητής πολιτειολογίας του Πανεπιστημίου των Παρισίων και επίτιμος πρόεδρος της Θύρας 4, Κώστας Ζουράρις, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Δίκη" για τον Σωκράτη Κόκκαλη και τη διαιτησία στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ”

O καθηγητής πολιτειολογίας του Πανεπιστημίου των Παρισίων και επίτιμος πρόεδρος της Θύρας 4, Κώστας Ζουράρις, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Δίκη" για τον Σωκράτη Κόκκαλη και τη διαιτησία στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο Κ. Ζουράρις είπε χαρακτηριστικά:

Επείγον ..Μπείτε και ψηφίστε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα...ΤΩΡΑ

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ONLY FOR TODAY!

The Elgin Marbles from the Parthenon
The marbles from the Parthenon on display at the British Museum. Photograph: Martin Argles/Guardian
Should Britain return the Parthenon marbles to Greece?

Αλαφούζοι – 8. Οικολογικές “ευαισθησίες”

230210maketamitsotakisINSIDE
Αλήθεια, την είδατε την τρέχουσα καμπάνια τού Σκάι για καινούργιες φυτεύσεις δένδρων; 
Αν όχι, δεν πειράζει, δεν χάνετε κάτι σημαντικό. Άλλωστε, δεν μπορεί, κάποια από τις ατελείωτες οικολογικές και φιλοπεριβαλλοντικές καμπάνιες τού σταθμού θα έχετε δει. 
Πότε με φυτεύσεις, πότε με διανομή οικολογικών (;;) λαμπτήρων και πότε με καθαρισμό ακτών, ο όμιλος Αλαφούζου βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο με τέτοιες δραστηριότητες, οι οποίες -βεβαίως- προβάλλονται και με το παραπάνω από τα έντυπα (Καθημερινή) και ηλεκτρονικά (Σκάι ραδιόφωνο-τηλεόραση-διαδίκτυο) μέσα που διαθέτει ο όμιλος. Γι’ αυτό και το skai.gr καμαρώνει σε..

Γιατί δεν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις πίτας ο Γιανούλης?



Τον άλλο δρόμο για τη διοίκηση στο Δήμο Κατερίνης,  με συμμέτοχους και συνεργάτες τους ίδιους τους πολίτες και με γνώμονα την αλληλεγγύη, τη διαφάνεια στη διοίκηση και την ισόρροπη ανάπτυξη, περιέγραψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο... 
ραδιοφωνικό σταθμό Ενημέρωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Χρήστος Γιαννούλης.


Μιλώντας στην εκπομπή «Πολιτικό Βαρόμετρο» και στο δημοσιογράφο Ηλία Χρυσικό, ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι ο «Άλλος Δρόμος» δεν είναι απλώς μία θεωρητική διατύπωση, αλλά αφορά στην ίδια την αισθητική και το ύφος της προεκλογικής εκστρατείας καθώς και στον τρόπο διοίκησης του Δήμου. «Προσπαθούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες της επόμενης μέρας για την αυτοδιοίκηση στην οποία θα πρωταγωνιστούμε και συγχρόνως να δημιουργήσουμε τις βάσεις έτσι ώστε σ` αυτή την επόμενη μέρα να υπάρχει η ίδια συνέπεια, καθαρότητα και αποτελεσματικότητα με αυτά που λέμε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σχολιάζοντας την ανάγκη αλλαγής του μοντέλου διοίκησης της τοπικής αυτοδιοίκησης, τόνισε ότι αυτή δεν πρέπει να είναι...

13 Φεβ 2014

Και τώρα οι ...."ελληνικές" ...ειδήσεις


Η απίστευτη υπομονή του Χέρμαν... Βίντεο

...

Σας θυμίζει κάτι ;

Η θεραπευτική μέθοδος τής Ομοιοπαθητικής αντιστρέφει την πορεία πολλών περιστατικών καρκίνου...


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Η θεραπευτική μέθοδος τής Ομοιοπαθητικής
αντιστρέφει την πορεία πολλών περιστατικών καρκίνου,
παρά τους ισχυρισμούς ορισμένων,
ότι αποτελεί ένα απλό φαινόμενο placebo


 Hubbard Bryan


Ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης, σκοταδισμού και βαθειάς άγνοιας σε πολλά επίπεδα. Ένα από αυτά και ίσως το σημαντικότερο είναι ο τομέας τής Υγείας. Σήμερα, η παγκόσμια Υγεία βρίσκεται παραδομένη στα χέρια τής συμβατικής «κλασικής» Ιατρικής και των φαρμακοβιομηχανιών. Κι ενώ ο τομέας αυτός έχει κάνει βαθιά βουτιά στον Καιάδα τής ασθένειας και τού θανάτου, οι υπνωτισμένες μάζες πιστεύουν το αντίθετο, ότι όλα πάνε καλά και πως η συμβατική Ιατρική σύντομα θα επιλύσει όλα τα προβλήματα και όλες τις ασθένειες, που ταλανίζουν την ανθρωπότητα. Υποσχέσεις, που οι μάζες περιμένουν πλέον εδώ και αρκετές δεκαετίες, χωρίς ποτέ να εκπληρώνονται.Ας δούμε όμως τα πράγματα λίγο πιο βαθειά. 

Σύμφωνα με την αρχαία διδασκαλία διαφόρων πολιτισμών και δη τού ελληνικού, είμαστε το πέμπτο γένος των ανθρώπων, το «σιδηρούν» (Ησίοδος,  «Έργα και Ημέραι»). Το γένος αυτό, χαρακτηρίζεται ως το χείριστο όλων των προηγηθέντων. Αυτά, από την εποχή πολλών αρχαίων σοφών και μυθολογικών ηρώων, μέχρι τις μέρες μας. 

Τότε, αρχικά το γένος αυτό χαρακτηριζόταν για την αλαζονεία του, την επιθετικότητά του, τη βιαιότητά του, τη βλακεία του και από άλλα αρνητικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα πάντα με τους αρχαίους σοφούς, όλα τα πολιτιστικά επιτεύγματα μαζί με την ανθρώπινη εξέλιξη σ΄αυτή την περίοδο είχαν ξεπέσει. Επομένως, και ο κλασικός πολιτισμός, που εμείς οι σύγχρονοι θεωρούμε ως ένα θαύμα, για εκείνους τους σοφούς ήταν ένας ξεπεσμός. 

Ακολούθησε ο Μεσαίωνας με τα σκοτάδια του, που βύθισε ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα στο τέλμα. Εκεί, εξαφανίστηκε κάθε απομεινάρι και κάθε ίχνος πολιτισμού, γραμμάτων, επιστημών και τέχνης. Η λεγόμενη Αναγέννηση και ο Διαφωτισμός ήταν μία στείρα και μονομερής αναβίωση τού πολιτισμού, ακρωτηριασμένη και παραμορφωμένη. Πολλές τέχνες και επιστήμες αναβίωσαν λανθασμένα, ανούσια και συμφεροντολογικά. Οι άνθρωποι παρέμειναν οι ίδιοι και χειρότεροι, εγωιστές, βίαιοι, υποκριτικοί, συντηρητικοί, κομπλεξικοί. 

Μία επιστήμη από τις πολλές, που αναβίωσε μονομερώς και ακρωτηριασμένη, υπήρξε και η...

Όχι στους τυχοδιώκτες.....!!!!!!!!!!!!!

Και με την ευγενική προσφορά και των "ελλήνων" εφιαλτών...


...γιατί χωρίς τους σαμαροβενιζέλους και τα τσιράκια τους , τους παπαγάλους των γερμανικών καναλιών, δεν θα ..

Αυτοί σε εκπροσωπούν; Με αυτούς είσαι; Αυτούς θα ψηφίσεις;

Αυτούς θα ψηφίσεις;




Φίλε (αν μου επιτρέπεις την προσφώνηση και τρόπος του λέγειν, δηλαδή), εσύ που λες ότι δεν είσαι φασίστας, ότι δεν είσαι ναζί, ότι θες να απαλλαγείς από όσους έφεραν εσένα και τον τόπο μας σε αυτό το χαλί, ότι αγαπάς την πατρίδα και ότι για να τιμωρήσεις όσους την κατάντησαν έτσι «θα πας με τη Χρυσή Αυγή», οι διαφορές που μας χωρίζουν είναι αγεφύρωτες. Ιδεολογικά, πολιτικά και αισθητικά, η απόσταση μεταξύ μας είναι...

Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του μελιού και της κανέλας...Αποθηκεύστε το


 
 

Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα. ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι για πάντα μέλι.
Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή.
Ποτέ να μην ...

Όχι άλλο πλεόνασμα.....

Από δω είναι οι κλέφτες κοθώνια!!!


Ελπίζω να τους ελέγχουμε κι όταν οι αστυνομικοί ανακαλύψουν ότι...

ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μυστική αλληλογραφία Γεωργίου – Παπακωνσταντίνου – ΓΑΠ για τα Swaps του Σημίτη – Goldman Sachs!

γαπ καταζητειται


ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΑΠ Ζητησαν αναδρομικό “μαγείρεμα” Χρεους τον Οκτώβριο 2010!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ…

ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ :

—–> ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ 2010 / ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ + ΓΑΠ…. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ SWAPS GOLDMAN SACHS – ΣΗΜΙΤΗ / ΓΙΑΝΝΟΥ / ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ / ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ και ΚΑΤΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 300!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..