# #

11 Απρ 2015

Η φαρσοκωμωδία με το Άγιον Φως!

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ Χριστός...


Ο κοσμάκης ψοφάει για θεάματα. Χριστιανικά θαύματα. Η κάθε θρησκεία στήριξε την πίστη στο παραμύθι του θαύματος, του εξωπραγματικού. Για αιώνες υπάρχει και καλλιεργείται το μπαλαμούτι ότι στη τελετή της αφής το Άγιον Φως κατεβαίνει από τον ουρανό και ανάβει τη λαμπάδα του πατριάρχη. Απάτη. Στην πραγματικότητα όσοι παίζουν σ' αυτό το show κοροϊδεύουν KAI KONOMANE...

Δεν υπάρχει κανένα θαύμα. Καμμία φλόγα δεν έρχεται από τα αστέρια, ούτε από τα έγκατα της γης. 

Ο πατριάρχης Ιεροσολύμων ανάβει το κερί από ένα...

Έψαλε δήθεν σαν καλός χριστιανός και ο κόσμος πέθανε στα γέλια! Bιντεάκια

...

Πυγολαμπίδα ή αλλιώς κωλοφωτιά…


11024652_1600450033503369_5134634533704447029_n
«Ξέρεις, όταν είμασταν μικρά, τις πιάναμε και τις βάζαμε σε μπουκάλια για να έχουμε φως! Τις λέγαμε και κωλοφωτιές».
Τι ωραίο να  χαίρεται κανείς με κάτι  τόσο μικρό, όσο μια πυγολαμπίδα που αναβοσβήνει…

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Σαμαροβενιζέλους....από τον Ζαμπέτα

...

Αναζητώντας την Χαμένη Γεύση της Τομάτας....

http://laxanokipos.com/agro/wp-content/uploads/2015/04/Super-Market-Tomato.jpgΠάμε στο σούπερ μάρκετ ή τον μανάβη να αγοράσουμε τομάτες. Στα ράφια, τομάτες με καταπληκτικό κόκκινο χρώμα, σκληρές, ομοιόμορφες, χωρίς σχεδόν κανένα σημάδι. Τις κοιτάμε από μακριά και δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε το ότι έχουν κοπεί από μία τοματιά και δεν έχουν βγει, πλαστικές, από ένα καλούπι.
Οι παλαιότεροι θυμόμαστε το άρωμα της τομάτας όταν η γιαγιά έκοβε σαλάτα στο χωριό. Είμαστε βέβαιοι ότι εκείνη η τομάτα ήταν κάτι διαφορετικό, η τομάτα που ήταν πραγματική απόλαυση για όλες τις αισθήσεις. Μία τομάτα κομμένη τριαντάφυλλο με χοντρό αλάτι, δεν χρειαζόταν άλλο!


Γιατί Χάθηκε η Τομάτα της Γιαγιάς;

Η συνταγή θαύμα: Μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους στις αρθρώσεις σας σε 7 μόλις μέρες!



Η μαγική συνταγή που θα θεραπεύσει τους πόνους στην μέση, στις αρθρώσεις και στα πόδια σε μόλις 7 ημέρες .

Πριν από καιρό διάβασα τη συμβουλή ενός στρατιωτικού γιατρού σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά. Έλεγξα για τον εαυτό μου, τους φίλους μου και ο ίδιος πεπεισμένος ότι αυτή η συνταγή ήταν πραγματικά – ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή το λαιμό, αυτή είναι η συνταγή για εσάς.

Η συνταγή έχει ως εξής:

Φτωχέ Αντωνάκη....Ποτέ δεν ήσουν συμπαθής κι ας σ' έλεγαν "καταλληλότερο" οι κόλακες. Αλλά μετά τα όσα έκανες στα χρόνια της σύγχρονης κατοχής, έγινες ο πιο μισητός πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ.

Σαμαρά τελείωσες. 

Και εσύ και η γαλάζια συμμορία...




Αντωνάκη, πόσες φορές σου είπα να μην καρφώνεσαι; 
Εκατό; Χίλιες; Και μια ακόμα, Χίλιες και μία φορές.

 "Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του από την Πύλο Μεσσηνίας τόνισε ότι η αγορά δεν αντέχει άλλο και πρέπει η συμφωνία να κλείσει τώρα. Κάθε άλλη καθυστέρηση δεν λέγεται διαπραγμάτευση, λέγεται μαρτύριο ασφυξίας. Πρέπει η συμφωνία τώρα να κλείσει".

Ώστε μαρτύριο; 
Να μαρτυρήσεις τότε. 
Όπως μαρτυρήσαμε εμείς, που μας έκοψες στη μέση, κακό χρόνο να 'χεις. 
Μαρτύριο γι ποιόν; Για τους δανειστές; Για σένα μήπως, που νιώθεις την καρέκλα σου στην ηγεσία της διαλυμένης πλέον ΝΔ να τρίζει;

Οι σημερινοί δοσίλογοι είναι , "σαν τους μαυραγορίτες της Κατοχής, που παρακαλούσαν να αντέξει ο Γερμανός στρατηγός Έρβιν Ρόμελ στη μάχη της Αφρικής

Το μόνο που μπορεί να ελπίζει ο Σαμαράς είναι 
η ανοησία του ΣΥΡΙΖΑ.





Είχαμε αναφέρει σε παλιότερη ανάρτησή μας, ότι οι δοσίλογοι είναι , "σαν τους μαυραγορίτες της Κατοχής, που παρακαλούσαν  να αντέξει ο Γερμανός στρατηγός Έρβιν Ρόμελ στη μάχη της Αφρικής, ώστε να προλάβουν να ξεπουλήσουν την πραμάτεια τους" φωνάζουν τώρα "βάστα Σόιμπλε", Μέρκελ, κοκ.

Η γαλάζια συμμορία βρίσκεται σε ένα πραγματικό αδιέξοδο. Η πολιτική της Νέας Δικτατορίας έγινε τόσο μα τόσο μισητή από τον κόσμο, που ακόμη και αυτή η άτσαλη διαχείριση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετή να μειώσει τη διαφορά ούτε καν στο ελάχιστο.

Σ΄ αυτό οφείλονται σε μεγάλο οι υπερβολές του ίδιου του αρχηγού της ο οποίος μόνο με χουντικό ή πρωθυπουργό κατοχής μπορεί να συγκριθεί. Τόσο χάλια. Η πολιτική είναι δυστυχώς λίγο πολύ η ίδια, όμως είναι τόση η δυστυχία που προκάλεσε η Νέα Δημοπρασία, που σε πάρα πολλούς φαίνεται "παράδεισος" το σημερινό αλαλούμ!

Άλλωστε ο ίδιος ο κλεφτοπόλεμος της ΝΔ προς την κυβέρνηση είναι μια μεγάλη ανοησία από μέρους της, καθώς δίνει άλλοθι στα σφάλματα του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως, ακόμα κι αν περάσουν τα πιο βρώμικα σχέδια της δεξιάς, ακόμα κι αν η κυβέρνηση πέσει, η ΝΔ θα γνωρίσει μια ...

10 Απρ 2015

Είναι απάτη το Άγιο Φως και γιατί;


Και θες να πεις ότι σε κάποιους ηλίθιους πειναλέους
Και φανατικούς όπως εσύ, ο Θεός φανέρωσε ένα μυστικό
Που το αρνήθηκε σε μένα;
Καλά, εντάξει! Πίστευέ το κι αυτό!
[από τα Ρουμπαγιάτ του Ομάρ Καγιάμ]




Η Απάτη του Αγίου Φωτός
Η τελετή του Αγίου Φωτός γίνεται στις 12 η ώρα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου και αποτελείται από τρία στάδια:
• α. Λιτανεία
• β. Την είσοδο του Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο και...

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

TI ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΣΗΜΙΤΗ – ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ



Ποτέ άλλοτε,  δεν έχει πολεμηθεί τόσο λυσσαλέα μια Επιτροπή της Βουλής, όσο αυτή που συγκροτήθηκε προκειμένου να ελέγξει το πώς δημιουργήθηκε το υπέρογκο χρέος της Ελλάδας, πόσο απ’ αυτό είναι «απεχθές», καθώς και το ποιοι ευθύνονται.


Η Επιτροπή αυτή της Βουλής (διότι Επιτροπή της Βουλής είναι, όσο κι αν επιχειρούν να την απαξιώσουν και υποβαθμίσουν οι εργολάβοι της διαπλοκής και τα νοικιασμένα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα) έχει συγκεντρώσει τις τελευταίες μέρες απίστευτες (;) επιθέσεις από συγκεκριμένα ΜΜΕ και συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν διακριθεί ως πυλώνες (ή μήπως βαστάζοι;) του λεγόμενου συστήματος Σημίτη.
Έφτασαν στο σημείο όλοι αυτοί οι μπετατζήδες αυτού του συστήματος να συκοφαντούν και να υβρίζουν ακόμα και...

Προσοχή! Αυτά είναι 5 κινητά τηλέφωνα με την υψηλότερη ακτινοβολία!


Σήμερα, σε αυτό το σύγχρονο κόσμο που ζούμε, σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν έξυπνα τηλέφωνα και άλλες παρόμοιες συσκευές.
Ο καθένας απο εμάς ξέρει για την επιβλαβή ακτινοβολία τους, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν μια αναγκαιότητα στη σύγχρονη ζωή.
Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν μια επικίνδυνη μη ιοντίζουσα μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που απορροφάται από τους ιστούς και τα κύτταρα μας και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές από το Ινστιτούτο Επιστημών Weizmann στο Ισραήλ, έχουν δείξει ότι μόνο 10 λεπτά με ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα κύτταρα του εγκεφάλου που συνδέονται με την κυτταρική διαίρεση και τον καρκίνο.

Ο Δρ. John Bucher, Αναπληρωτής Διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, στο Εθνικό πρόγραμμα τοξικολογίας, κατέθεσε, «Μέχρι τώρα, με μόνο 10-12 χρόνια χρήση, υπάρχει μια ανησυχία για αύξηση στον καρκίνο του εγκεφάλου.
Το παιδικό κρανίο έχει μια ...

Αντιγήρανση- «γυρνάει ο χρόνος πίσω;»

WOMAN JOGGING


Ακούγοντας τον όρο «Αντιγήρανση» οι περισσότεροι σκέφτονται την ομορφιά, το λαμπερό δέρμα , την εξωτερική εμφάνιση ίσως επειδή αυτό που τρομάζει περισσότερο είναι ένα πρόσωπο με ρυτίδες και η όψη του ηλικιωμένου ανθρώπου.

Η επιστήμη όμως της αντιγήρανσης είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Στοχεύει όχι στην επιμήκυνση του χρόνου ζωής, αλλά στην ποιότητα ζωής. Σημασία έχει μέχρι το πέρας της ζωής μας να είμαστε υγιείς στο σώμα και στο πνεύμα και δυνατοί και όχι να φτάσουμε 100 χρονών κλινήρεις, στα νοσοκομεία και ζώντας με χάπια.

Ουσιαστικά στοχεύει στην πρόληψη των χρονικών παθήσεων όπως καρδιαγγειακών , Alzheimer, σακχαρώδους διαβήτη, οστεοαρθρίτιδας, αυτοάνοσων και άλλων πολλών νόσων, που τα τελευταία χρόνια είναι σε έξαρση..

Οι ιατρικές θεωρίες για την Αντιγήρανση πολλές, οι επικρατέστερες και πλέον τεκμηριωμένες όμως είναι δύο: 

Ρωσία: "Έχουμε χρόνια να δούμε τόση δυσφορία στη Δύση από την επίσκεψη ενός πολιτικού"


Η Ρωσία δεν προσπαθεί να «βάλει σφήνες» ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία-1» ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ Βλαντίμιρ Τσιζόφ, σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλ.Τσίπρα στη Ρωσία, η οποία ολοκληρώθηκε απόψε.
 
Το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού προκάλεσε επικριτικά σχόλια στη Δύση, ωστόσο οι δυτικοί φόβοι δεν επαληθεύτηκαν, είπε ο κ. Τσιζόφ, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους «ελληνιστές» στο ρωσικό ΥΠΕΞ.
 
«Τέτοιο κύμα επικριτικών σχολίων διαφόρων ειδών, όπως αυτά, που προηγήθηκαν της επίσκεψης, δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια», επεσήμανε ο διπλωμάτης, που εκτίμησε ότι «τώρα αυτό το κύμα πρέπει να...

Μόνιμη θεραπεία για την σπονδυλική στήλη, την πλάτη κα τον πόνο στα κάτω άκρα...?

therapia

Η σπονδυλική στήλη,ο πόνος στην πλάτη και το πόδι, εμφανίζονται συνήθως λόγω της καθιστικής ζωής ή της ακραίας φυσικής δραστηριότητα. Σταματήστε να ανησυχείτε γιατί υπάρχει μία φυσική λύση για τα προβλήματά σας. Αν αρχίσετε να καταναλώνετε αυτό το φάρμακο, θα νιώσετε τις θετικές αλλαγές από τις πρώτες κιόλας μέρες. Αν συνεχίσετε την κατανάλωση, αποφύγετε πλήρως τους πόνους μέσα σε δύο μήνες.
Δοκιμάστε αυτήν την φυσική θεραπεία και δεν θα αναγνωρίζετε την ραχοκοκαλιά σας. Κάθε πράγμα που είναι ιδιοφυές είναι πραγματικά πολύ απλό και προσιτό.
Αν θέλετε να ξεχάσετε τον πόνο σπονδυλική στήλη, θα πρέπει να λάμβάνετε τα ακόλουθα φρούτα κάθε βράδυ, για δύο μήνες....

9 Απρ 2015

ΣΚΑΙ....Η Αθλιότητα στο Μεγαλείο της...

Είπε λοιπόν ο Τσιπρας: 
«Η Ρωσία αποτελεί στρατηγική και οχι ευκαιριακή λύση για την Ελλάδα».

Το πως το «μετέφρασε» ο ΣΚΑΪ,

Γελάω πάρα πολύ με όλα αυτά τα ραμολιμέντα που έλεγαν πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρόεδρος 15μελούς και είναι ακατάλληλος για πρωθυπουργός...

Tsipras Putin
Αίσθηση έχει προκαλέσει η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, αφού είναι η πρώτη φορά που η επίσκεψη ενός Έλληνα πρωθυπουργού σε μια άλλη χώρα απασχολεί τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη. 
Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσκληθεί από 135 χώρες για να τις επισκεφτεί, ενώ πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε και ο...

Η Ουκρανική βουλη «αναγνώρισε» τον αγώνα των SS ! Τετοιες συμμαχίες έκαναν οι Σαμαροβενιζέλοι!

PIETR-POROSHENKO

To Κοινοβούλιο της Ουκρανίας ψήφισε νόμο για την αναγνώριση των Ναζιστικων οργανώσεων ως μαχητές για την ανεξαρτησία της Ουκρανίας στον εικοστό αιώνα και έδωσε στους συμμετέχοντες το δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση.


Η απόφαση υπερψηφίστηκε σήμερα με  271 υπέρ ξεπερνώντας ακόμη και απαραίτητη ελάχιστη πλειοψηφία 226 ψήφους.

Επιπλέον,

Δηλαδή, υπήρχε άλλος δρόμος όλα αυτά τα χρόνια Μπάμπη μου??? Τελικά δεν τα φάγαμε μαζί χοντρούλη-Ρούλη???

Alexis Tsipras, Vladimir Putin
Από την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης στις 23 Απριλίου του 2010, μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015, η κυρίαρχη -αν όχι και μοναδική- άποψη ήταν πως η Ελλάδα δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να σκύψει το κεφάλι, να εφαρμόσει τα Μνημόνια και να υπακούσει τυφλά στις εντολές των εταίρων και της Τρόικας.

Ένα ολόκληρο σύστημα πολιτικών, ολιγαρχών, καναλαρχών -και των δούλων τους- τα έδωσε όλα, για να πείσει τους Έλληνες πολίτες πως ...

Κάντε αγωγή στην εισπρακτική και λάβετε αποζημίωση 6000 ευρώ ►Δείτε όλη τη νομική διαδικασία


Ένα μεγάλο όπλο σε χιλιάδες δανειολήπτες που πέφτουν θύματα όχλησης, κυνηγητού, διασυρμού μέχρι και εκβιασμού από εισπρακτικές εταιρίες που χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους δεδομένα με τις…ευλογίες των τραπεζών, δίνει νέα δικαστική απόφαση. Η οποία έρχεται να προστεθεί σε σωρεία παλαιότερων και δίνει το δικαίωμα στο δανειολήπτη να διεκδικήσει αγωγή περίπου 6.000 ευρώ από την εισπρακτική.

(Και) η απόφαση αυτή θα λειτουργήσει ουσιαστικά ως νομολογία τη μεθοδολογία με την οποία λειτουργούν οι εισπρακτικές και τις παραβιάσεις είτε προσωπικών δεδομένων είτε προσβολής στοιχείων της προσωπικότητας στην ιδιωτική ή επαγγελματική ζωή και, όπως εκτιμούν έμπειροι νομικοί, θα αποτελέσει εφαλτήριο για μαζικές αγωγές εναντίον των εισπρακτικών.

Πώς όμως μπορείτε να προχωρήσετε σε αγωγή κατά των εισπρακτικών εταιριών, πως μπορείτε να προστατευτείτε από τις συνεχείς ενοχλήσεις τους, ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάμε το ΔΝΤ....

imf-greece

..Το οποίο μας έσωσε σύμφωνα με τους Σαμαροβενιζέλους, τις εφημερίδες, τα κανάλια, τους ψηφοφόρους τους...

Τέλος στα σενάρια χρεοκοπίας, αντλήθηκαν 1,138 δις ευρώ από τα εξάμηνα έντοκα

Σταθερή στο 2,97% η απόδοση.

Τέλος στα σενάρια χρεοκοπίας μέσα στο Πάσχα καθώς και το σενάριο μη πληρωμής του ΔΝΤ  βάζει ο επιτυχημένος δανεισμός του ελληνικου δημοσίου. 



Συγκεκριμένα σταθερό έμεινε επιτόκιο στο 2,97% κατά τη σημερινή δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου, με την οποία το υπουργείο Οικονομικών άντλησε συνολικό ποσό ύψους...

Άλλο η Μέρκελ, άλλο ο Τσίπρας. Η Μέρκελ είναι ο Φύρερ. Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός σε αποικία της Γερμανίας.

merekl-putin

Ανήσυχη η Ευρώπη από τη συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν
Άλλο η Μέρκελ, άλλο ο Τσίπρας. Η Μέρκελ είναι ο Φύρερ. Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός σε αποικία της Γερμανίας.
Κατά τα άλλα, αντιδρά η γερμανική κυβέρνηση, όταν γίνονται συγκρίσεις με το παρελθόν της Γερμανίας.
Με την ευκαιρία, ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από ...

8 Απρ 2015

Κουφάλες, η ΝΕΡΙΤ είναι και θα μείνει ανεξάρτητη.

Υπό κατάληψη η κρατική τηλεόραση


ΝΕΡΙΤΗ δημοσιοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για είσπραξη των προηγούμενων φόρων, καθώς και η προκήρυξη αδειών των τηλεοπτικών συχνοτήτων δημιούργησαν εφιάλτες στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια. Με τον ονειροκρίτη τους θα προσπαθήσω να ασχοληθώ σύντομα. Ωστόσο είναι και ένα κανάλι που αντιστέκεται στην τυραννική κυβέρνηση που τα βάζει με την τηλεόραση. Ένα κανάλι ανεξάρτητο. Αυτό της κρατικής τηλεόρασης.
Υπάρχουν πολλές αφορμές για να ασχοληθεί κανείς με το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ.
Ωστόσο, όταν έχεις παρακολουθήσει την εξέλιξη του εν λόγω καναλιού, καθώς και τη στάση και την εξέλιξη όσων αποφάσισαν να εμπλακούν σε αυτό, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Όλοι ξέρουν πως στήθηκε η ΝΕΡΙΤ.
Γι’ αυτό και για ειδήσεις σπεύδω στην ΕΡΤ. Για την ερμηνεία των ειδήσεων προσπαθώ να παρακολουθώ όλους τους υπόλοιπους. Πως υποδέχτηκε, ας πούμε, ο Αλαφούζος την πρόθεση της κυβέρνησης να τους τα πάρει για τις δημόσιες συχνότητες…
Πριν λίγες ημέρες όμως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και κατά λάθος έπεσα επάνω στη ΝΕΡΙΤ.
Άκουσα εκεί πολύ καθώς πρέπει κυρίους να συμφωνούν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δική της ατζέντα, πως η χώρα είναι κατειλημμένη, πως είναι ακυβέρνητη, πως είναι στα κάγκελα και πάει στον γκρεμό καθώς και πως πίσω από τα επεισόδια των προηγούμενων ετών κρυβόταν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.
Αυτό το τελευταίο με έκανε να αναρωτηθώ που δεν άκουσα την παραμικρή αντίρρηση σε αυτό, κι έτσι αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στο πάνελ...

ο Μ.Σουλτς ζητά από τον Α.Τσίπρα να αρνηθεί....


ο Μ.Σουλτς ζητά από τον Α.Τσίπρα να αρνηθεί:
  • Να εξαιρεθεί η Ελλάδα από το εμπάργκο των ελληνικών αγροτικών προϊόντων. Πρόκειται για προϊόντα που η αξία τους φτάνει τα..

«Ρόμπα» κάνει τον Κύρτσο ο Καμμένος για τα χρέη της «City Press»


Καμμένος












Τί το ήθελε ο Γιώργος Κύρτσος να «τουιτάρει» στις 12 Φεβρουαρίου πως υπερχρεωμένα ΜΜΕ  δίνουν εξετάσεις στην κυβέρνηση, καλύπτοντας την καταστροφική πολιτική της; Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος το σχολίασε μέσω δικού του «tweet» πριν λίγο στο οποίο παρουσιάζει πίνακα με τις οφειλές της «City Press», εφημερίδας που εξέδιδε ο σημερινός ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και οι οποίες φτάνουν τα...

«Κανένα θέμα συμψηφισμού - Οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα πληρώσουν»


 Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής, εξαπέλυσε νέα επίθεση προς του τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν έχουν καταβάλει τα σχετικά τέλη για την περίοδο 2011-2014. 






Στο πλαίσιο της συζήτησης της πρόταση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ερευνήσει τα μνημόνια το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Παππάς είπε: «Είναι ηθικά και πολιτικά απαράδεκτο επιχειρήσεις που ζουν με δανεικά από τράπεζες που έχουν ανακεφαλαιοποιήσει οι φορολογούμενοι να οφείλουν και να μην πληρώνουν». 
Ο υπουργός κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να απαντήσουν ξεκάθαρα «ένα πρέπει ή όχι να πληρώσουν;».
Ο κ. Παππάς τόνισε ότι..

Οι μεταλλωρύχοι στις Σκουριές δεν νοιάζονται που θα βγάλουν τον καρκίνο αυτοί και τα παιδιά τους



Το βίντεο  επιβεβαιώνει πανηγυρικά τον κύριο Πανούση, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπήρχαν κουκουλοφόροι ανάμεσα στους μεταλλωρύχους στα γεγονότα της 5ης Απριλίου στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Επίσης, οι μεταλλωρύχοι δεν έδειχναν τα απαυτά τους αλλά έκαναν αέρα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα.
Δεν υπήρξε συνεργασία μεταξύ ΜΑΤ και μεταλλωρύχων και φυσικά η αστυνομία επέδειξε την γνωστή ουδέτερη στάση.
Οι γνωστές μπούρδες δηλαδή. Θα “θελα να ήξερα πάντως ποιος δίνει τις εντολές στην αστυνομία.
Ο υπουργός δηλώνει αναρμόδιος, η ΕΛΑΣ σφυρίζει αδιάφορα, τα ΜΑΤ εκτελούν εντολές και δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά είμαστε μια ωραία ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο μεγαλοδημοσιογράφος, συκοφάντης του Καμμένου, στην λίστα Νικολούδη!

Στα χέρια Νικολούδη βρίσκεται πλέον η λίστα με όλους αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό όταν «η Ελλάδα σωζόταν» από την συμμορία του μνημονίου. 

Ναι, είναι οι ίδιοι που ενώ στις διαπλεκόμενες φυλλάδες τους έγραφαν για την «εθνοσωτήριο», την ίδια στιγμή έβγαζαν πακτωλούς χρήματος στο εξωτερικό! 

Δηλαδή, η περιβόητη «ρευστότητα» του μνημονίου, αντί να φτάσει στην πραγματική οικονομία και την παραγωγή, έγινε βαλίτσες, για να βγάλουν έξω τα λεφτά τους οι στυλοβάτες του καθεστώτος.


Τρανταχτή περίπτωση αυτή ...

6 Απρ 2015

Διαβάστε πώς παιζόταν το παιχνίδι της διαπλοκής με την κρατική διαφήμιση, η ΔΕΗ και οι ρεκλάμες σε «ανύπαρκτα» σάιτ (δείτε λίστα)


Νέα ήθη εισάγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ στο θέμα της διανομής της κρατικής διαφήμισης σε παραδοσιακά και online Μέσα, έχοντας ήδη αναθέσει στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και στον Λευτέρη Κρέτσο τον αναζήτηση του «ιδανικού μαθηματικού τύπου» και τη συνταγή της κατανομής του κρατικού χρήματος βάσει αξιοκρατικών και κυρίως ποιοτικών κριτηρίων.
Διανέμοντας χωρίς κεντρικό σχεδιασμό τα διαφημιστικά κονδύλια του Δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και παρακάμπτοντας τις εισηγήσεις των διαφημιστικών εταιρειών και των media agencies που χειρίζονται τους σχετικούς διαφημιστικούς λογαριασμούς, διόγκωσε το «απόστημα» της διαπλοκής μεταξύ πολιτικής εξουσίας και επιχειρηματικών συμφερόντων στα media, διασπάθισε περαιτέρω το δημόσιο χρήμα και εντέλει επεχείρησε να εξαγοράσει τα online Μέσα προκειμένου να εξασφαλίσει στήριξη και φιλική στάση προς τη συγκυβέρνηση, υποστηρίζοντας το ...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ».

 Το μονοπώλιο μοίραζε διαφήμιση στους εκλεκτούς του καθεστώτος, την ίδια στιγμή που έκοβαν το ρεύμα σε οικογένειες και ρήμαζαν με χρεώσεις τα νοικοκυριά!


Και έβγαιναν οι νεοφιλελέδες να μιλούν για «σπάταλο δημόσιο», την ωρα που από την πίσω πόρτα τσέπωναν τσουβάλια μέσω «διαφήμισης»!
Αλήθεια, τι ακριβώς διαφημίζει ένα «μονοπώλιο»;
και ο Νίκος Νικολόπουλος κατήγγειλε από το 2012 με σειρά Ερωτήσεων τη παράνομη σύμβαση της ΔΕΗ με ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία και η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη μετά από παρέμβαση του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.
Κοινοποιούμε τη λίστα με τους αποδέκτες της διαφημιστικής πίτας 4,8 εκ. ευρώ της ΔΕΗ ετών 2012, 2013 μέχρι Απρίλη 2014 , που περιλαμβάνει εφημερίδες, blogs, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς δια μέσω της ελεγχόμενης σύμβασης της ΔΕΗ με τη διαφημιστική εταιρεία. Αν πρόκειται για πολιτικά κατευθυνόμενη ή όχι δαπάνη,

5 Απρ 2015

Ισλανδία: «Βγήκαμε από την κρίση γιατί δεν ακούσαμε την Τρόικα»...ΔΙΑΒΑΣΤΕ...ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ


Μια παλιότερη είδηση με ιδιαίτερη σημασία (Δημοσιεύτηκε στην Ημηρεσία 1/2/2013)

«Η Ισλανδία κατάφερε να υπερβεί με επιτυχία την κρίση, επειδή την αντιμετώπισε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι χώρες της ευρωζώνης. 
Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν» λέει στην Deutsche Welle σήμερα o πρόεδρος της χώρας Ολ. Γκρίμσον. Ένα από τα πρώτα θύματα της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 ήταν η Ισλανδία.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της τότε ήταν χειρότερη και από εκείνη της Ελλάδας. Σήμερα, όμως, η χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Η οικονομία αναπτύσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και η ανεργία μειώνεται. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ισλανδίας Όλαφουρ Γκρίμσον, η ανάκαμψη οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ισλανδοί αντιμετώπισαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο την κρίση σε σχέση με τις χώρες της ευρωζώνης. Και όπως επισήμανε στην Deutsche Welle ο πρόεδρος Όλαφουρ Γκρίμσον:
«Κατ` αρχήν διαπιστώσαμε νωρίς πως δεν πρόκειται...

Τουσέν: Το δάνειο στην Ελλάδα είχε στόχο να σώσει γαλλικές και γερμανικές τράπεζες | Βίντεο


Ξεκίνησαν το Σάββατο οι εργασίες της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους στη Βουλή.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής για την Κατάργηση των Χρεών του Τρίτου Κόσμο, Βέλγος καθηγητής, Ερίκ Τουσέν: "Όλα τα μέλη του ΔΝΤ γνώριζαν πως το δάνειο προς την Ελλάδα είχε σκοπό να σώσει τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες και όχι την Ελλάδα".


Ο Τουσέν ανέφερε πως στόχος της επιτροπής είναι να εξεταστεί ποιο τμήμα του χρέους είναι απεχθές και μη βιώσιμο. 

Ως αθέμιτο χρέος όρισε εκείνο το κομμάτι που δημιουργήθηκε χωρίς να λάβει υπόψη το δημόσιο συμφέρον αλλά για να στηρίξει μια προνομιούχα μειονότητα. 

Παράνομο είναι το χρέος που δημιουργήθηκε κατά παράβαση του Συντάγματος, ενώ απεχθές είναι το χρέος που παραχωρήθηκε με όρους που..

«Θα χάσει η Ελλάδα όλη αυτή την απεριόριστη αλληλεγγύη που δείχνει η γερμανική κυβέρνηση στους Έλληνες για να κάνει συμφωνία με τον Πούτιν;»

Tsipras Putin

Αντιδρούν οι Γερμανοί πολιτικοί στην επικείμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα -για συνομιλίες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν-, και προτείνουν στον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί κάποια άλλη χώρα, γιατί, αλλιώς, θα τον κάνουν ντα....
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μην δυσαρεστήσει τους Ευρωπαίους εταίρους του, γιατί μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, να προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης, να πέσει στα Μνημόνια και οι πολίτες να μεταναστεύουν,

Αηδία: Αστυνομικός ανάγκασε σύζυγο απεργού πείνας να μείνει γυμνή και την υπέβαλε σε επισκόπηση των γεννητικών της οργάνων (ηχητικό)

Κοσμοπούλου

«Είναι εξευτελιστικό, είναι απάνθρωπο, παραβιάζει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια», είπε η Όλγα Κοσμοπούλου (φωτ.), γιατρός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μιλώντας στο Κόκκινο και τον Σπύρο Γεράρδη για την εξωφρενική διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε σύζυγος κρατούμενου απεργού πείνας.
Όπως είχε καταγγείλει από το πρωί της Παρασκευής η γιατρός Όλγα Κοσμοπούλου, η σύζυγος κρατούμενου απεργού πείνας, στην οποία είχε δοθεί άδεια 24 ωρών για να τον φροντίζει, υποχρεώθηκε από αστυνομικό να μείνει τελείως γυμνή μέσα στο λουτρό και να ...

«Η Ελλάς κινδυνεύει από τη χρεωκοπία, η Ελλάς κινδυνεύει από τους καταληψίες, η Ελλάς κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες, η Ελλάς κινδυνεύει από τη Ζωή!»....

Βοήθα, Παναγιά μου, να μην αφελληνιστούν τα κανάλια μας! 



Τις τελευταίες ημέρες τα κανάλια μας συμπεριφέρονται ωσάν οι μέρες αυτές να είναι οι έσχατες. Κάθε βράδυ εκτοξεύονται από τα δελτία ειδήσεων ριπές μεταφυσικού τρόμου, κλείστε, πατριώτες, τα πορτοπαράθυρα να μην εισβάλει ο Αρμαγεδδών. 
«Η Ελλάς κινδυνεύει από τη χρεωκοπία, η Ελλάς κινδυνεύει από τους καταληψίες, η Ελλάς κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες, η Ελλάς κινδυνεύει από τη Ζωή!». Όχι από την αφηρημένη, αλλά από τη συγκεκριμένη, την Κωνσταντοπούλου.

Δεν μπορεί, κάτι πολύ σημαντικό θα συνέβη τις τελευταίες ημέρες για να σχισθεί, έτσι ξαφνικά, το καταπέτασμα του ναού. Δεν συνέβη ένα, συνέβησαν τέσσερα σημαντικά μαζεμένα. 

Πρώτο σημαντικό:

«ΑΚΥΡΟΣ Ο ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – SIEMENS»...Απίστευτες "δουλειές"...

«Άκυρος ο εξωδικαστικός συμβιβασμός Δημοσίου – Siemens»

Αποκαλύψεις – «φωτιά» για το σκάνδαλο της Siemens από την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.
Η Πρόεδρος της Βουλής, κατά την έναρξη της δεύτερης ημέρας των εργασιών της Επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, χαρακτήρισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού Δημοσίου με την γερμανική εταιρεία «άκυρο», τονίζοντας ότι ουσιαστικά η τότε κυβέρνηση παραιτήθηκε από αξιώσεις 2 δισ. ευρώ.
Συμπλήρωσε, πάντως, ότι το θέμα των «μαύρων ταμείων» του γερμανικού κολοσσού θα απασχολήσει την Επιτροπή.
«Η χώρα αυτή έχει υποφέρει από τη διασπάθιση τεράστιων πόρων σε αμοιβές διαφόρων τύπων συμβούλων, οι οποίοι συνήθως κατέληγαν στην παραίτηση του ελληνικού Δημοσίου από διαφόρων τύπων αξιώσεις», τόνισε, χαρακτηριστικά, η κ. Κωνσταντοπούλου.
Και πρόσθεσε: 

Έρευνα Bridging Europe: Δεσπόζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό τοπίο με 44,2% έναντι 12,2% της ΝΔ (γράφημα)


Την ξεκάθαρη κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας καταγράφει διαδικτυακή έρευνα του Bridging Europe. Το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αυξάνει τις δυνάμεις του καθώς συγκεντρώνει το 44.2% των προτιμήσεων ενώ καθίζηση έχει πάθει η ΝΔ που σημειώνει ποσοστό του 12,2%.
Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8,8%, ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5.7% και το Ποτάμι με 4,7%.
Το ΠΑΣΟΚ έχει...

Έλληνες της Ουκρανίας: "Είμαστε μαζί με τους Νεορώσους" - Η κυβέρνηση Α.Σαμαρά στήριξε το Κίεβο ενάντια στους Ομογενείς


Στο πλευρό της Νέας Ρωσίας πολεμά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία που μπορούν να φέρουν όπλα, και η πρότερη κυβέρνηση Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου επέλεξε να στραφεί εναντίον της επιλογής των ομόαιμων,ομόγλωσσων,ομόθρησκων και ομότροπων αδελφών της Διασποράς, παίρνοντας το μέρος του ναζιστικού Κιέβου εναντίον των ρωσόφωνων και της Ρωσίας ειδικότερα.
 
Οι ζημιές που προξένησε η προηγούμενη κυβέρνηση στις ελληνορωσικές σχέσεις, πέραν από διπλωματικές, και γεωπολιτικές ήταν και οικονομικές καθώς το ρωσικό εμπάργκο έθιξε άμεσα πλείστους εξαγωγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Ευτυχώς όπως αποδεικνύει η σημερινή κυβέρνηση οι ...

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!! Πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!! 

Πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί


Όσοι από εμάς εδώ, στην εικονική πραγματικότητα των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας αλλά και στον πραγματικό που υπαγόμαστε ή/και διαβάζαμε τα τελευταία χρόνια ανακοινώσεις και κείμενα του ΕΠΑΜ, των ΑΝΕΛ, του Ανταρσύα, του Δικτύου Σπίθα, και αναλυτικότερα των Μίκη Θεοδωράκη, Καζάκη, Βατικιώτη, Λαπαβίτσα, του Δημήτρη του Καμμένου ,  αλλά και του Σπύρου του Λαβδιώτη και του Καθηγητή του Γιώργου Κασιμάτη και ορισμένων άλλων, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗ ΤΡΟΠΟ Ο Γιάνης ΒΑΡΟΥΦAΚΗΣ, ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤA !!! 
Χωρίς να πλατιάζει, χωρίς να χάνει ούτε στιγμή την ουσία του ΣΟΚ !

Όσοι όμως δεν έχουν καταλάβει (ακόμη) τι στην ευχή έγινε σε αυτόν τον τόπο, επί σειρά ετών, και ποιος ήταν ο ρόλος πουλημένων όπως ο ΓΑΠ, Βενιζέλος, Σαμαράς και του μπομπολιστάν, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να δουν τα 24 λεπτά του video αυτού.
Πατριώτες, μας πούλησαν στεγνά. 
Λαμόγια κλέφτες και άεργοι υπαλληλίσκοι του κερατά, που έπαιξαν και πίστεψαν πως θα κρυφτούν μέσα από …

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Σκουριές: Εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός σε συνεργασία με την αστυνομία επιτίθενται σε κατοίκους (Φώτο)....Ποιος ελέγχει την αστυνομία; Η κυβέρνηση ή η Eldorado Gold;

Αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές! Τα ΜΑΤ, όχι μόνο επέτρεψαν στους μεταλλωρύχους, που είχαν προφανείς άγριες διαθέσεις, να φθάσουν στο σημείο της συγκέντρωσης των κατοίκων, αλλά συνασπίστηκαν μαζί τους! Η αστυνομία επιτέθηκε εναντίον των κατοίκων μαζί με τους μεταλλωρύχους της Eldorado Gold. Καταγγέλλω τους υπεύθυνους της Αστυνομίας, Μανωλά και Μαντουβάκη, για αυτό. Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση δεν στρέφεται μόνο εναντίον των κατοίκων της Χαλκιδικής και του κινήματος εναντίον της ολέθριας εξόρυξης. Εκθέτει την ίδια την κυβέρνηση. 

Ποιος ελέγχει την αστυνομία; Η κυβέρνηση ή η Eldorado Gold;

Πρωτοφανή επίθεση από μεταλλωρύχους και δυνάμεων της αστυνομίας δέχονται κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού. Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι που έχουν προγραμματίσει σήμερα πορεία στις Σκουριές έχουν έρθει αντιμέτωποι με εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός στο Χοντρό Δέντρο οι οποίοι τους επιτίθενται με πέτρες, με αποτέλεσμα να έχουν τραυματιστεί ήδη 4 άτομα. "Απαράδεκτη" χαρακτηρίζουν τη στάση της αστυνομίας οι κάτοικοι, καταγγέλοντας πως όχι μόνο επιτρέπουν στους μεταλλωρύχους να επιτίθενται στους κατοίκους αλλά και πως σε συνεργασία με τους εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός, δυνάμεις της αστυνομίας χτυπούν τους κατοίκους και τους επιτίθενται με..

Εμείς τώρα ...ανοίξαμε τα διόδια...???



Λαοθάλασσα.....

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΝΤΟΠΙΑ 
ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
 «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ»
Πέρασε περίπου απαρατήρητη η πρόταση του Αντ. Σαμαρά, ότι προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη είναι διατεθειμένος να… θυσιαστεί και να συμμετάσχει σε «οικουμενική» κυβέρνηση, ωστόσο αυτή η πρόταση είναι ενταγμένη σε εν εξελίξει σχέδιο αποσταθεροποίησης της σημερινής κυβέρνησης, σε αγαστή συνεργασία με ντόπια και ξένα κέντρα!
Αποκλειστικές πληροφορίες  αναφέρουν, ότι τα κέντρα αυτά απεργάζονται την πλήρη αποδυνάμωση της κυβέρνησης Τσίπρα και παράλληλα τον σχηματισμό άλλης κυβέρνησης, αλλά από αυτή τη Βουλή, αφού φοβούνται ότι μια νέα εκλογική αναμέτρηση θα έφερνε τον ΣΥΡΙΖΑ παντοδύναμο και τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ στα Τάρταρα.
Αλλά ένας τέτοιος σχεδιασμός απαιτεί τη συναίνεση των πρώην κυβερνητικών συνεταίρων, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και του Ποταμιού, αφού -

Κλείνουμε τα Διόδια ..ΤΩΡΑ


Αυτό,καλό θα είναι,να το δουν και οι "έλληνες" γερμανοτσολιάδες-Σαμαροβενιζέλοι και οι ψηφοφόροι τους

Νέο «φιλελληνικό» VIDEO από το ZDF: Ο Δίας τα βάζει με την Τρόικα!


Ένα ακόμη μάθημα αλληλεγγύης έδωσε η εκπομπή της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης που είχε συγκινήσει με το αφιέρωμά της στο Δίστομο.

Οι παρουσιαστές με απλά μαθήματα οικονομίας, απέδειξαν ότι οι Έλληνες δεν «τρώνε» τα χρήματα των Γερμανών, όπως υποστηρίζει για παράδειγμα η Bild.



Όπως εξήγησαν οι παρουσιαστές από τα δάνεια προς την Ελλάδα η Γερμανία έχει κερδίσει μέχρι σήμερα...

Είκοσι πέντε χρόνια τώρα στρεψοδικούν, εκβιάζουν, διαπλέκονται...

Στην αντεπίθεση περνούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης της κυβέρνησης να απαιτηθεί η πληρωμή όσων οφείλουν για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν.

Με επιστολή της προς τον Νίκο Παππά, η ΑΙΤΗΣΕΕ (Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας) ζητά και τα… ρέστα, καθώς υποστηρίζει ότι τα τέλη χρήσεως συχνοτήτων «δεν θα έπρεπε να επιβληθούν» και επιπλέον το ελληνικό δημόσιο τους οφείλει ποσό ύψους περίπου 24 εκατ. ευρώ από τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Εκεί που χρώσταγαν δηλαδή ζητάνε και το βόδι. 

Είναι αυτοί που στρεβλώνουν την αλήθεια,

Δάνεια ύψους 722 εκατ. ευρώ πήγαν σε μόλις 3 οικογένειες για... 4 επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης


Στις οικογένειες Μπόμπολα, Ψυχάρη, Αλαφούζου....το βάρος των δανείων προς τις τράπεζες
Η «βαριά» βιομηχανία της ενημέρωσης της χώρας βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης καθώς μοιάζει με ακυβέρνητο αεροπλάνο που πέφτει και του απομένουν μόλις μερικά μέτρα πριν από την πρόσκρουση.
Τα ηχηρά ονόματα της ενημέρωσης όπως ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη , η Πήγασος Εκδοτική και η Καθημερινή και στον τομέα της τηλεοπτικής ενημέρωσης το MEGA , o ΣΚΑΙ , ο ΑΝΤ1 , ο Alpha TV βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού καθώς η ετήσια διαφημιστική δαπάνη συρρικνώνεται από τον έναν χρόνο στον άλλο. 

Η αγορά της ενημέρωσης μετρά στο ενεργητικό της δύο σκληρές απώλειες όπως τον τηλεοπτικό σταθμό Alter στέλνοντας στην ανεργία 800 άτομα ενώ το «κανόνι» προς τις τράπεζες κοστολογήθηκε σε 500 εκατ. ευρώ. 
Η Ελευθεροτυπία χάθηκε από το προσκήνιο της ενημέρωσης παρότι οι οφειλές προς τις τράπεζες έφθαναν μόλις τα 60 εκατ. ευρώ και βρέθηκε στο καναβάτσο εξαιτίας της «κακής» διοίκησης. 
Η διάδοχη κατάσταση μετά την απώλεια του Κίτσου Τεγόπουλου έριξε την Ελευθεροτυπία στα …βράχια. 
Ο αριθμός των απολυμένων δημοσιογράφων, τεχνικών και του διοικητικού προσωπικού ανέρχονταν σε 850 άτομα ενώ δεν έλαβαν τις αποζημιώσεις τους. 

Τα δάνεια πνίγουν την ενημέρωση 
Η οικογένεια Μπόμπολα ως ιδιοκτήτης της Πήγασος Εκδοτική εμφανίζεται με δάνεια ..