# #

2 Δεκ 2017

Ουφ! Γλυτώσαμε τον γύρο αδέρφια....Ευτυχώς που αντέδρασαν έντονα ο Καραμανλής, ο Βενιζέλος.ο Πάγκαλος και οι άλλοι καλοφαγάδες «εθνοπατέρες»




Ουφ! Γλυτώσαμε. 
Ευτυχώς ήταν ψεύτικη η είδηση που μετέδωσε ο Σκάει και τα άλλα ΜΜΕ των παραμυθάδων. 

Η ΕΕ δεν απαγορεύει τον γύρο. Γιατί ήμασταν έτοιμοι να στήσουμε οδοφράγματα έξω από τα ψητοπωλεία, να κάνουμε διαδηλώσεις κρατώντας σουβλάκια. «Κάτω τα χέρια από το γύρο»!

Είναι που αντέδρασαν έντονα ο Καραμανλής, ο Βενιζέλος και άλλοι καλοφαγάδες «εθνοπατέρες». Ο Κωστάκης ο Β’ απείλησε μάλιστα τον Κούλη με αποχώρηση από τη ΝΔ. «Αν δεν μιλήσεις στην αφέντρα Μέρκελ, θα κάνω κόμμα με σήμα το..

Ανέκδοτο....Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δε θα γίνει στην Ελλάδα.


Οι εντολές κατασχέσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σπίτια δανειοληπτών που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση των τοκογλυφικών τραπεζικών δανείων καταρρίπτουν παταγωδώς την κυβερνητική προπαγάνδα πως οι πλειστηριασμοί αφορούν μόνον ακίνητα αξίας πολύ μεγάλης αξίας ή στρατηγικούς κακοπληρωτές που χρωστούν στην Εφορία τεράστια ποσά.

Και είναι φανερή η αμηχανία των κυβερνητικών στελεχών όταν βρίσκονται σε τηλεοπτικά πάνελ να απαντήσουν στην ερώτηση γιατί η κυβέρνηση δεν φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση που να απαγορεύει τους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία και σε περιουσία κάτω από το όριο αξίας πάνω από 300.000 ευρώ.

Η σημερινή «Αυγή» μάλιστα σε ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης κάνει λόγο για...

Η ντροπή της Κρήτης....

Κυριάκο, εσύ δεν έλεγες πως η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση;




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ένιωσε ντροπή επειδή στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης τον οδήγησαν σε συγκεκριμένο χώρο και τον υπέβαλαν σε έλεγχο διαβατηρίου.


Κατ’ αρχάς, όταν βλέπεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά και πως πρέπει να τον ψάξεις.

Γενικά, το Μητσοτακέικο πρέπει να το ψάχνεις, για να δεις πού τα έχουν κρύψει.
Έχουν πολύ ύποπτες φάτσες στο Μητσοτακέικο.

Οπότε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Γερμανούς υπαλλήλους του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, που έκαναν αυτό που δεν ...