# #

16 Ιουν 2012

Ψήφος Μνήμης....




..Διότι , είπαμε ,το ξέρουμε , το καταλάβαμε  όλα αυτά τα χρόνια....


Είμαστε μαλάκες....

Η μικρή Ελλάδα


Η πλημμύρα δημοσιευμάτων και αναφορών στα διεθνή Μέσα για τη σημασία του εκλογικού αποτελέσματος αύριο και για την κρίσιμη θέση της μικρής Ελλάδας στη μεγάλη εικόνα μεταφέρει δυσβάστακτο βάρος στους ώμους του Ελληνα ψηφοφόρου. 
Η ψήφος του επηρεάζει όχι μόνο το ζοφερό παρόν του, όχι μόνο το δυσοίωνο μέλλον των παιδιών του, αλλά και το μέλλον της Ευρωζώνης και απειλεί να πυροδοτήσει μια νέα μεγαλύτερη διεθνή κρίση.
Τώρα λέγεται απροκάλυπτα ό,τι επιμελώς απεκρύβετο κατά τη διετία της ελληνικής κρίσης, όταν οι πλείστοι πολιτικοί ηγέτες και δημοσιολογούντες επέμεναν ότι η ασθένεια ήταν ενδημική και ότι το αίτιο ήταν οι άφρονες Ελληνες πολίτες. 
Για διαφορετικούς λόγους, το ...

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.....




Πάμε για εμφύλιο....


Μας πάνε δηλαδή και μεις πάλι πρόβατα....


Αδερφός τον αδελφό.....

Τα παραμύθια των Γερμανών...







Σύμφωνα με αρκετούς αναλυτές, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, που τα πράγματα δεν είχαν αγριέψει ακόμα τόσο πολύ ένεκα Ισπανίας, Κύπρου και Ιταλίας, η Γερμανία δεν θα είχε πρόβλημα να βάλει το χέρι στην τσέπη και θα δεχόταν ακόμα και την έκδοση ευρωομολόγων, υπό την προϋπόθεση όμως ότι προηγουμένως οι ασύδοτες χώρες θα εφάρμοζαν το, δια χειρός Μέρκελ, πρόγραμμα  δημοσιονομικής προσαρμογής για τη μείωση των ελλειμμάτων τους. 

Η επιμονή αυτή του Βερολίνου, παρά τα αντίθετα αποτελέσματα που επιφέρει η πολιτική του, στηρίζεται σε ένα αρκετά διαδεδομένο αφήγημα, σχετικά με τον τρόπο που η Γερμανία είχε αντιμετωπίσει την οικονομική της δυσπραγία και ανεργία τα χρόνια μετά την επανένωση με την πρώην ανατολική Γερμανία. 

Η σημερινή οικονομική ευρωστία της Γερμανίας, σύμφωνα με αυτό, αποδίδεται στο πακέτο γενναίων μεταρρυθμίσεων, την περίφημη Ατζέντα 2010, που είχαν επιβληθεί από τον Συνασπισμό σοσιαλδημοκρατών-πρασίνων εκείνη την περίοδο. 

Έτσι λοιπόν, οι ιθύνοντες του Βερολίνου διατείνονται, ότι όπως και τότε, έτσι και τώρα τα μέτρα δεν μπορεί παρά να τελεσφορήσουν, αρκεί οι Έλληνες, Ισπανοί, Πορτογάλοι και Ιρλανδοί να εγκαταλείψουν για λίγο την τρυφηλή ζωή και να προσπαθήσουν(!) όπως και οι Γερμανοί της περασμένης δεκαετίας.  

Η πραγματικότητα όμως της Γερμανίας του τότε, και της Ευρώπης του σήμερα κάθε άλλο παρά συγκρίσιμη είναι. 

Η προσπάθεια που κατέβαλαν τότε οι Γερμανοί εργαζόμενοι καμία σχέση δεν έχει με την προσπάθεια, που ελαφρά τη καρδία, καλούνται να καταβάλουν οι Νότιοι. 

Και αυτό φαίνεται καθαρά στα παρακάτω...

Ο αλαζόνας του παράνομου χαρατσιού....





Είναι απίστευτος....
Λέει συνεχώς ασυναρτησίες και...

Μην πληρώσεις την κρίση τους !

Οι Γερμαμοτσολιάδες απειλούν...

Έγινε κι αυτό. Οι Γερμανοί λένε (στα ελληνικά) "Ψηφίστε Γερμανοτσολιάδες"!



FINANCIAL TIMES DEUTSCHLAND - ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (!!!):
 
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

Σε μια πρωτοφανή κίνηση τους, που δεν έχει κανένα ιστορικό προηγούμενο, οι FINANCIAL TIMES DEUTSCHLAND, έγραψαν πρωτοσέλιδο άρθρο στα ελληνικά, με το οποίο καλούν τον ελληνικό λαό (;) να αντισταθεί στη δημαγωγία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσει τη ΝΔ!

Αυτή η χωρίς ιστορικό προηγούμενο βρώμικη και άθλια επέμβαση του Γερμανικού ιμπεριαλισμού στην ελληνική εκλογική αναμέτρηση έρχεται να υπογραμμίσει με ένα άλλο τρόπο την... ιστορική κρισιμότητα αυτών των εκλογών με το δίλημμα: 

θέλουμε μια κυρίαρχη Ελλάδα ή ένα Γερμανικό προτεκτοράτο;

Ολόκληρο το άρθρο έχει ως εξής:

«Εμείς θα ζήσουμε κι ας έχουμε δραχμή…»


Το εργαστήριο του φόβου

(από τη στήλη Ελεύθερος Σκοπευτής, Επενδυτής 15-17/62012)

Η κλεψύδρα αδειάζει

Πρόθυμοι, οξύθυμοι, βαρύθυμοι και άθυμοι, περίπου επτά εκατομμύρια Έλληνες πολίτες πρέπει να βρουν τον τρόπο να φτάσουν την Κυριακή μέχρι τις κάλπες. 

Να δείξουν την ταυτότητά τους στον δικαστικό αντιπρόσωπο, να πάρουν τα ψηφοδέλτια, να μπουν πίσω από το μπλε παραβάν και ν’ αποφασίσουν – δεν είναι δα και δύσκολο, η δημοκρατία τα κάνει όλα τόσο εύκολα… 

Αλλά πρέπει ν’ αποφασίσουν κουβαλώντας στους ώμους όλο το βάρος του κόσμου. 

Δεν είναι και πολύ δίκαιο αυτό. 

Καλό είναι να νιώθει κανείς πολίτης του κόσμου, αλληλέγγυος και αλληλένδετος, με μια αίσθηση ευθύνης για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια πράξη του εδώ, στην Ελλάδα, σε έναν ανυποψίαστο Κινέζο εργάτη ευρωπαϊκής ή αμερικανικής πολυεθνικής στη Σανγκάη. 

Κι αυτή την αίσθηση αναπόφευκτα την έχει όταν επιλέγει μια συσκευή «made in China» – έτσι κι αλλιώς, δεν έχει πολλές άλλες επιλογές. 

Αλλά, αυτή η επιλογή έχει συγκεκριμένες, μετρήσιμες επιπτώσεις. Κι είναι μάλλον απίθανο να λειτουργήσει σύμφωνα με το κλισέ της θεωρίας του χάους: το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Καλιφόρνια προκαλεί καταιγίδα στην Κίνα.

 Διαχρονικά, και στην κλίμακα των πολλών εκατομμυρίων καταναλωτών που διαλέγουν κάτι «made in China», μπορεί αυτές οι ασήμαντες επιλογές να οδηγήσουν σε μια ιστορική μετατόπιση του παγκόσμιου κέντρου ισχύος στην Ανατολή. Αλλά αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.

Αν πιστέψει, όμως, κανείς τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Μπαρόζο, τη Λαγκάρντ, την ..

Μια πραγματική δημοσκόπηση…


Σας παρουσιάζω μια πραγματική δημοσκόπηση...

Θέλω μια χώρα που να με θέλει...

Θέλω καλά δημόσια σχολεία υψηλού επιπέδου για όλα τα παιδιά που ζουν στη χώρα, μεταναστάκια κι ελληνάκια,
θέλω τα μεταναστάκια να νοιώθουν την Ελλάδα μάνα και δεν θέλω ταελληνάκια να νοιώθουν τη μάνα Ελλάδα μητριά.
Δεν θέλω οι νέοι Ελληνες να φεύγουν εκ νέου μετανάστες εκεί στην ξένη. Θέλω συνεπώς δαπάνες για την παιδεία, την έρευνα, την τεχνολογία,
δεν είναι μόνον παραγωγικό,
είναι κυρίως ανθρώπινο.
Είναι ζωτικό για το μέλλον της χώρας.
Θέλω λοιπόν η χώρα μας να αποκτήσει στρατηγική και τακτική για το μέλλον με στόχους, σχέδιο και πρόγραμμα. Συνεπώς
εκ παιδείας άρξασθαι.
Δεν θέλω να ντρέπομαι για τους βετεράνους με το σκυμμένο κεφάλι και τις πετσοκομμένες συντάξεις. 
Δεν αντέχω να πονούν οι συμπατριώτες μας που δεν βρίσκουν φάρμακα, θέλω νοσοκομεία να θεραπεύουν και να λειτουργούν σαν πεντάστερα ξενοδοχεία,
θέλω να ξαναλάμψει ο γιατρός στα μάτια της κοινωνίας, ως ο καλός άνθρωπος θεραπευτής, θέλω το κύρος του δάσκαλου και του καθηγητή νακαταυγάζει, θέλω να ξαναγίνουν
σεβαστά τα ουσιώδη.
Γίνονται αυτά;

Δείτε την ...λαοθάλασσα Σαμαρά χτες

Ο Βενιζέλος έχασε την ψυχραιμία του...και ουρλιάζει σε πολίτη που του έκανε ερώτηση !!! Βίντεο

Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελος Βενιζέλος,αυτό το ιερό τέρας της δικαιοσύνης και της διαφάνειας,εκνευρισμένος και έξω φρενών απαντάει σε ερώτηση πολίτη σχετικά με τα σκάνδαλα της Siemens και για την κουκούλωση τους χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι...


Μια παράσταση απίστευτου πολιτικού θράσους!!!


StohosSeries

Ρόμπιν Λέιν Φοξ: Οι Μακεδόνες είναι Έλληνες!







Έναν σύμμαχο και μάλιστα με διεθνές κύρος απέκτησε η Ελλάδα από το πουθενά…σε ότι αφορά το θέμα των Σκοπίων. 

Ο Βρετανός καθηγητής της Οξφόρδης Ρόμπιν Λέιν Φοξ υποστηρίζει -και μάλιστα με μαίνος- πως δεν ευσταθούν οι επί χρόνια τοποθετήσεις των Σκοπιανών που θέλουν να λέγονται Μακεδόνες και να είναι οι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Ο Ρόμπιν Λέιν Φοξ που θεωρείται από τους επιφανέστερους μελετητές της Αρχαίας Ιστορίας της Μακεδονίας στον κόσμο επιρρίπτει ευθύνες στους κυβερνώντες της γείτονας χώρας, αλλά και οι απλοί πολίτες υποστηρίζουν πως η γη τους είναι αυτή που «γέννησε» τον Μέγα Αλέξανδρο και κατά επέκταση η Μακεδονική αυτοκρατορία άρχιζε από τα εδάφη τους και με αυτά τα επιχειρήματα προσπαθούν να καπηλευτούν τον όρο Μακεδονία και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η τοποθέτηση του διεθνούς κύρους Βρετανού καθηγητή, έπεσε πάνω τους ως κεραυνός εν αιθρία σε μια χρονική περίοδο όπου η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις συνεχείς προκλήσεις των «πολυμήχανων» γειτόνων της, καθώς βρίσκεται σε ...

Βεβήλωση μνημείου Δ. Χριστούλα στην συγκέντρωση της ΝΔ

Σύνταγμα 15.6.2012 


- Κεντρική προεκλογική ομιλία του Σαμαρά.

Με το πέρας της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΝΔ κάποιοι βεβήλωσαν το μνημείο του Δημήτρη Χριστούλα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που αυτοκτόνησε επί της πλατείας Συντάγματος.


Δείτε επίσης: 



περιήγηση μέσα στην συγκέντρωση και πόσος κόσμος ήταν!!!




Βαρουφάκης: Ψήφος ενάντια στην τρόικα είναι άγγελος διάσωσης της Ευρώπης


Γιάννης Βαρουφάκης: Ψήφος ενάντια στην τρόικα είναι άγγελος διάσωσης της ΕυρώπηςΣε κείμενό του που φιγουράρει στην πρώτη σελίδα του προσωπικού του blog και το οποίο αναμένεται να αναδημοσιευτεί στη διαδικτυακή τοποθεσία της Huffington Post, ο πολυγραφότατος γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης φωτίζει τις περιπλοκές της διαπραγμάτευσης του χρέους για την αντιμετώπιση της κρίσης. 
Πιο συγκεκριμένα, αναλύει τη στάση και τις προθέσεις των ελληνικών κομμάτων σε σχέση με τους Ευρωπαϊκούς μηχανισμούς τους οποίους θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μετά τις εκλογές, διαχωρίζοντάς τα σε δύο κατηγορίες: 
σε εκείνα τα κόμματα που θεωρούν πως η επίτευξη μιας οποιασδήποτε συμφωνίας είναι προτιμότερη από την πλήρη απουσία συμφωνίας (βλ. τις περιπτώσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και σε εκείνα που, κατά τις δηλώσεις τους, προτίθενται ΝΑ αναδιαπραγματευτούν ριζικά τους όρους της συμφωνίας, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη χώρα (ΣΥΡΙΖΑ).
Σε κάθε περίπτωση, η γενικότερη τάση που διαπνέει όλα τα κόμματα είναι μία....

Μήνυμα του Σόιμπλε ...Θα σας κάνουμε σαπούνια !!!

thumb

Κόκκινος γευστικός πειρασμός...!!!



ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Η τρομοκρατία των προσκυνημένων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. 


Οι τοκογλύφοι μοιράζουν πια ψηφοδέλτια με τα ονόματα των υπαλλήλων τους. 


Ο πανικός τους δείχνει ότι φοβούνται την αντίσταση της αδούλωτης ελληνικής ψυχής. 


Στις 17 Ιουνίου ας τους δείξουμε ότι δεν είμαστε προσκυνημένοι, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ


ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΟΡΙΔΗ !!!




15 Ιουν 2012

ΑΣΠΡΑ ΞΕΞΑΣΠΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ...!





Ξεχάστε τις τεχνητές μεθόδους και προτιμήστε φρούτα και λαχανικά! 


Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και γοητευτικό από ένα υγιές και κατάλευκο χαμόγελο. Τα τελευταία χρόνια, οι μέθοδοι λεύκανσης των δοντιών έχουν αυξηθεί ενώ όλο και περισσότεροι επιχειρούν να βελτιώσουν το χαμόγελό τους. 

Εκτός φυσικά από τις τεχνητές μεθόδους, υπάρχουν και οι φυσικές. Συγκεκριμένα, υπάρχουν ορισμένες τροφές οι οποίες βοηθούν τα δόντια να διατηρούν το λευκό τους χρώμα.

Τα ...

Να λέμε τα σύκα..Σύκα !!!!

Το γέλιο μας, τους σπάει τα νεύρα !!! Μιλάμε για πολύ γέλιο !!!



Tα ψάρια τα μικρά θα φάνε τα μεγάλα !!!

Η Ν.Δ.όσο και αν «καταγγέλλει» τον ΣΥΡΙΖΑ για μύρια όσα – απίστευτα, απίθανα και ενίοτε γελοία –, δεν μπορεί να κρύψει ότι η ίδια είναι πολιτικά, προγραμματικά και οραματικά γυμνή. Θεόγυμνη...


Ο αδύναμος κρίκος

thumb

Καθώς η προεκλογική εμποροπανήγυρις τελειώνει σήμερα το βράδυ, πολύ λίγα θα μας μείνουν στη μνήμη από όσα ειπώθηκαν στη διάρκειά της. 
Όχι μόνο επειδή τα περισσότερα αποτελούσαν φθηνούς συστημικούς και μιντιακούς εκβιασμούς με στόχο τη φοβική ψήφο των Ελλήνων, αλλά κυρίως διότι ελάχιστα ειπώθηκαν για το μέλλον της χώρας. 
Ανάθεμα αν κατάλαβαν οι ταλαίπωροι κάτοικοι αυτής της χώρας τι καλούνται να αντιμετωπίσουν από την επομένη των εκλογών και ύστερα.
Όλα περιστράφηκαν γύρω από το αποτέλεσμα της κάλπης αφήνοντας ένα τεράστιο κενό σε όλα όσα αφορούν την προοπτική της Ελλάδας από τη Δευτέρα και μετά.
Ελάχιστοι τελικά πήραν μια ιδέα από την έξαρση της κρίσης στην ευρωζώνη, αφού και αυτό ακόμη υπήρξε... αντιδημοφιλές θέμα στα κυρίαρχα ΜΜΕ και στα κόμματα, τα οποία προτίμησαν να κάνουν τις δικές τους, ποικίλες προπαγανδιστικές προβολές στο... εκλογικό αποτέλεσμα.
Παρά ταύτα, δεν υπήρξε πλήρες κενό. Διατυπώθηκαν και μερικά πράγματα ουσίας

Ας τα δούμε και, κυρίως, ας τα κρατήσουμε και μετά τις εκλογές.

Γυμνή...

To χετε δει...???



Έμας μεταλλαγμένος σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ....



 
 

Υπόσχεση για αλλαγή του ημερολογίου των Μάγια από Σαμαρά!


Την υπόσχεσή του επαναδιαπραγματευθεί το ημερολόγιο των Μάγια επανέλαβε χθες ο Αντώνης Σαμαράς και τόνισε ότι αυτά που υπόσχεται ο αντίπαλός του, είναι «αντι-νεοδημοκρατικά» γιατί δεν τα έχει προτείνει το κόμμα του


Ο Αντώνης Σαμαράς, επιδεικνύει το επικαιροποιημένο ημερολόγιο της Μάγια (της Μέλισσας) στους δημοσιογράφους (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Ο Αντώνης Σαμαράς, επιδεικνύει το επικαιροποιημένο ημερολόγιο της Μάγια (της Μέλισσας) στους δημοσιογράφους (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Κρατώντας το περίφημο ημερολόγιο των Μάγια, αλλά με την Μάγια την Μέλισσα που προέκυψε από την αλλαγή που προτείνει ο ίδιος και το κόμμα του, και η οποία μαζί με τον συνεργάτη της τον «Βίλυ», θα φέρει επιτέλους την ανάπτυξη που όλοι περιμένουν, έδειξε ο Αντώνης Σαμαράς τις προθέσεις του για ...

Τι παίχτης.....!!!!

Το έργο που θα ακολουθήσει το ξέρεις ...Μ αυτούς ???

Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ!

O πατήρ Πικραμένος και η απάντηση του συγγραφέα Δημ. Κούκουνα.


http://aera2012.blogspot.gr/







Η μόνη επώνυμη δήλωση, στην οποία προέβη ο πρωθυπουργός Πικραμένος αφότου προέκυψε το ζήτημα των σχέσεων της οικογένειάς του με τους Γερμανούς, ήταν η ακόλουθη:


«Δεν επιθυμώ να λάβω κατά το χρόνο άσκησης των καθηκόντων μου τις προβλεπόμενες για τη θέση μου μηνιαίες αποδοχές από τη λήψη των οποίων και παραιτούμαι». 
Ομολογουμένως επικροτούμε, αφού ούτως ή άλλως ο μισθός του πρωθυπουργού είναι μεγαλύτερος από εκείνον του προέδρου ανωτάτου δικαστηρίου, αν και δεν χρειαζόταν να το δηλώσει σήμερα. Θα είχε μεγαλύτερη αξία βέβαια αν το είχε πράξει την πρώτη ημέρα που ανέλαβε και όχι λίγες ώρες αφότου προέκυψε ζήτημα.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος θεωρεί ότι υπέστη "ανοίκεια επίθεση", αν δεχθούμε ως έγκυρες τις πληροφορίες που μεταδίδει το matrix24.gr. Συγκεκριμένα αναφέρει επί λέξει:

Μακάβρια απάντηση Βενιζέλου για τα εσωκομματικά του κόμματος














Ένα μακάβριο τρόπο βρήκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να σχολιάσει τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια άτυπης συνάντησης με τους ο δημοσιογράφους ο κ. Βενιζέλος σχολίασε χαρακτηριστικά για τις εσωκομματικές εξελίξεις του κόμματος: «Ποια εσωκομματικά;

Ανάσταση του Μνημονίου και επιστροφή Ράϊχενμπαχ και Πολ Τόμσεν από Δευτέρα;





Αν βγει η Ελλάδα από το ευρώ, τότε η καταστροφή που θα συμβεί δεν διορθώνεται και θα τιναχτούν όλα στον αέρα, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση με τη συμμετοχή νέων στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη παίζοντας έντεχνα το παιχνίδι του φόβου, αλλά χωρίς να λέει τι θα συμβει την επόμενη ημέρα:

Ράϊχενμπαχ και Πόλ Τόμσεν και πάλι θα μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και θα δίνουν εντολές; 

Τρόϊκα και "νέα μέτρα"; 

Μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και χρήμα μόνο για τις τράπεζες;

Ανάσταση του Μνημονίου και εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και της γερμανικής κηδεμονίας;

Τα 10 σημεία του προγράμματος της ΝΔ


 
Σχεδιασμένο απο τον Δημήτρη Χατζόπουλο
 
Πηγή:  hantzopoulos.gr

H παρέα Βορίδη, Πλεύρη, Γεωργιάδη ξεκαρδίζεται!!! Για ποιο λόγο??? Δείτε για να γελάσετε και σεις !!

Πόσο κοστίζει το ΕΥΡΩ ???



Το θολωμένο του μυαλό...




Τα οποιαδήποτε αποθέματα σοβαρότητας είχαν απομείνει στον Αντώνη Σαμαρά χάθηκαν κατά τη διάρκεια της δεύτερης προεκλογικής περιόδου. 


Όταν ένας αρχηγός κόμματος, χωρίς ηγετικό χαρακτήρα, σύρεται ανοιχτά στα επιχειρήματα των πιστωτών που έχουν σχεδιάσει την υποδούλωση της χώρας, δεν είναι ηγέτης. 


Χρησιμοποίησε και κάλυψε προπαγανδιστικές μεθόδους αισχρής κινδυνολογίας, υποσχόμενος ότι θα παρακαλέσει τους τροϊκανούς να χαλαρώσουν τη θηλιά που έχουν βάλει στους Έλληνες.


Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως παρουσίασε οικονομικό πρόγραμμα χωρίς αριθμούς, αυτός που υπέγραψε το Μνημόνιο, που στη θέση των αριθμών είχε παρενθέσεις!!!





































ΣΤΗΝ 
εξαιρετικά αποκαλυπτική παρουσία του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου enikos στο Διαδίκτυο, όπου ο Αντώνης Σαμαράς ανακρίθηκε από τους πολίτες, τα άκουσε για τα καλά. 



Ρωτήθηκε -για παράδειγμα- από πολίτη τι θα πράξει αν γίνει πρωθυπουργός και πάει να διαπραγματευτεί το Μνημόνιο και οι πιστωτές τού απαντήσουν "κύριε, αυτό είναι το έχεις υπογράψει φαρδιά - πλατιά και δεν το αλλάζουμε". 


Απαντούσε, απαντούσε και ξέχναγε το...

Το...σχοινί της Κυριακής.


Διανέμεται δωρεάν!!

Σε συσκευασία...θηλειάς!!


 

Οι πραγματικοί τρομοκράτες




Απανωτές εκρήξεις συγκλόνισαν τα τελευταία δυο χρόνια τους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζομένων. 

Την ευθύνη ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Μ.Α.ΣΑ (Μάρτυρες Αντώνη Σαμαρά). 

Η εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση, ευθύνεται για την απαγωγή μισθών και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό, τον ακρωτηριασμό συντάξεων, τον βασανισμό εργαζομένων καθώς και τη δολοφονία πλήθος ασφαλιστικών ταμείων.

Η οργάνωση «Μ.Α.ΣΑ» πρωτοεμφανίστηκε πριν μερικά χρόνια. Στην αρχή έκανε σποραδικές επιθέσεις σε μεμονωμένους ψηφοφόρους, στηρίζοντας το κεφάλαιο. 

Με τον καιρό τα χτυπήματα αυξήθηκαν, όπως και αθώα θύματα της οργάνωσης. Η αρχές ερευνούν μεθοδικά για τον εντοπισμό των δραστών.

Ισχυρότερο χτύπημα θεωρείται αυτό το οποίο έγινε στις 12/2/2012, όταν οι γνωστοί άγνωστοι πολιτικοί, τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος στην αίθουσα της βουλής. Η καταστροφή που ακολούθησε σόκαρε το Πανελλήνιο. 

Η επιχείρηση αυτή έφερε την κωδική ονομασία...