# #

17 Δεκ 2011

Ειμαστε αχαριστοι.....


Aχάριστοι, αστοιχείωτοι, ανόητοι....
 
Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, δείχνουν ότι τελείωσε ο αρχικός ενθουσιασμός των ελλήνων προς την κυβέρνηση Παπαδήμου, τα ποσοστά εμπιστοσύνης της οποίας, κατρακυλούν.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση αυτή, των Eλλήνων, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν εμπιστεύονται, τα μέλη της τριφασικής κατοχικής ακροδεξιάς, κυβέρνησης εγκάθετων, υπαλλήλων της τρόικας.

Οι έλληνες πολίτες, στην πλειοψηφία τους, είναι αχάριστοι, αστοιχείωτοι, ανόητοι, αφού δεν εμπιστεύονται:

Ελληνική Διατροφή: Διαφόρων μορφών συνεταιρισμοί (και όχι μόνο) από ολόκληρη την Ελλάδα προωθούν και προβάλλουν Ελληνικά προϊόντα.




Η δεκαετία του 90 ήταν καθοριστική στην «αλλαγή τοπίου» της ελληνικής αγοράς στον τομέα της χονδρικής / λιανικής πώλησης – σήμερα οι τρείς κορυφαίες θέσεις των αλυσίδων λιανικής καταλαμβάνονται από πολυεθνικές που λειτουργούν στην χώρα μας (βλπ. άρθρο μας Top 10 αλυσίδες λιανικής & χονδρικής για το 2010 – Μέρος Πρώτο: Ποιοι πλήττονται από την οικονομική κρίση και ποιοι ωφελούνται διευρύνοντας τα μερίδια τους στην ελληνική αγορά.)
Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στην ελληνική αγορά μετά την ραγδαία εξάπλωση των πολυεθνικών εταιριών στην Ελλάδα, υποχρέωσαν τα διάφορα παντοπωλεία αλλά και τα μικρότερα Σούπερ Μάρκετ να αναζητήσουν τρόπους που θα εξασφάλιζαν όχι μόνο την επιβίωση αλλά και την ανάπτυξη τους με ένα αποτελεσματικό τρόπο.
Έτσι, το 1994 πρώτος δημιουργήθηκε ο Ελληνικός ‘Ομιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ (ΕΛΟΜΑΣ) με πέντε αρχικά ιδρυτικά...

Είμαστε εν δυνάμει πόρνες...???


 

Εκπόρνευση των παιδιών μας για να επιζήσουν, κάπως έτσι οραματίζονται το μέλλον μας. Ενας οίκος ανοχής όπου οι νταβατζήδες, οι τσατσάδες διατάζουν και οι εκδιδόμενοι πολίτες τα κάνουν όλα για να επιβιώσουν.
 Μοιάζει φυσιολογικό και λογικό σε ανθρώπους που έχουν πλήρη ασυμβατότητα με τη λέξη αξιοπρέπεια. Το πρόβλημα είναι πως εμείς πρέπει να αποδείξουμε πως αυτά τα λεγόμενα είναι μια θρασύτατη βρισιά κι ένα "λέρωμα" που πρέπει να ξεπλύνουμε με κάθε τρόπο. Θα το κάνουμε?

 Η εκπόρνευση ενός λαού έχει τα στάδιά της. Γίνεται σιγά σιγά, ύπουλα στην αρχή και πιο ξεκάθαρα μετά. Μια κουβέντα που πετάχτηκε τυχαία σε μια τηλεοπτική εκπομπή δεν είναι αθώα και αβάσιμη. Ο άνθρωπος που τη ξεστόμισε όπως και όλοι οι άλλοι που εδώ και δυο χρόνια ασελγούν επάνω μας χωρίς καμιά ενοχή έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως είμαστε εν δυνάμει πόρνες.

 Δημιούργησαν αυτή την αντίληψη εδώ και πολλά χρόνια όταν έβλεπαν τους πελάτες να σέρνονται στα βουλευτικά γραφεία, να ζητάνε κάθε είδους χάρες και να ξεπουλάνε τη ψήφο τους ακόμα και σε άτομα που βγάζαν μάτι πως είναι λαμόγια, κλεφταράδες, απατεώνες.

 Οταν έβλπεπαν τους πολίτες να μολύνονται καθημερινά από την αρώστια της απληστίας, της αδιαφορίας για το κοινωνικό σύνολο, του πιο χυδαίου φιλοτομαρισμού, της προθυμίας να παρανομήσουν, να οικονομήσουν εύκολα, να πατήσουν πάνω σε κάθε είδους σκατά για να μασαμπουκώσουν αδιάφοροι ποιος ζει ποιος πεθαίνει κι αν όλο το κράτος καταρρέει κάτω από το ζυγό μιας απίστευτη ρεμούλας.

 Βλέποντας λοιπόν αυτά και με δεδομένο ότι δίπλα σε όλη αυτή τη χυδαιότητα οι καλοζωισμένοι τότε γονείς πνευματικά στείροι παρόμοια ανατροφή έδωσαν στα τέκνα τους, τα μεγαλωμένα σαν άψογοι λοβοτομημένοι καταναλωτές και τηλεορασόπληκτοι, υπολογίζουν πως ένα βήμα πιο πέρα, δηλαδή να τα βγάλουν και στο πεζοδρόμιο δεν είναι και σπουδαίο πράγμα....

Η «Χρυσή Αυγή» υποστηρίζει τη μη προφυλάκιση του Εφραίμ...???


Μετά τις απειλές του αρχιμανδρίτη Μουλατσιώτη προς την ανακρίτρια


O Nαζί αντισημίτης εγκληματίας πολέμου Ludwig Fischer, χασάπης της Πολωνίας (καταδικάστηκε σε απαγχονισμό), παραλαμβάνει (Φεβρουάριος 1942) ως δώρο, εικόνα (τα άγια τοις κυσί;) της θεάς Μαριάμ από τον μητροπολίτη Βαρσοβίας Διονύσιο (Κωνσταντίνο Walendyński).




H Εκκλησία της Ελλάδας είναι απροκάλυπτα ναζιστική.
Η Εκκλησία που προστατεύει παιδεραστές, και διαβόητους κλέφτες πορνομητροπολίτες, καθαίρεσε για πρώτη και τελευταία φορά στην ιστορία της επισκόπους, και μαλιστα τρεις, τους Ηλείας Αντώνιο, Κοζάνης Ιωακείμ και Χίου Ιωακείμ με την κατηγορία πως πολέμησαν το Ναζισμό και την ξένη Κατοχή από τις γραμμές του ΕΑΜ.

Θυμίζω ότι η Εκκλησία της Ελλάδας αρνήθηκε μέχρι τέλους να καθαιρέσει ακόμη και τον βασανιστή της Μακρονήσου χουντικό πορνομητροπολίτη Πρεβέζης και πως ακόμη και τον περιβόητο Αττικής Παντελεήμονα, αναγκάστηκε να τον αποσχηματίσει χωρίς δίκη, ως κρατική υπηρεσία που πήρε αμετάκλητη εντολή από τον Άρειο Πάγο.

Η ελληνορθόδοξη Εκκλησία έχει στενούς δεσμούς με τη ναζιστική “Χρυσή Αυγή”, που δεν βασίζονται μόνο στην κοινή μισαλλόδοξη πρακτική τους αλλά και στην (υποκριτική) πίστη τους στον ορθόδοξο θεό και στην πεποίθησή τους ότι υπάρχει ελληνική περιούσια Αρεία φυλή, η οποία δικαιούται να κατακρεουργεί τους αλλόφυλους ή αιρετικούς εχθρούς της.

Υπενθυμίζω πως ο πατριαρχικός μητροπολίτης Ν.Αμερικής Ταράσιος υπερασπίστηκε στο δικαστήριο τον υπαρχηγό της “Χρυσής Αυγής” για τη δολοφονική του επίθεση σε βάρος του φοιτητή Δ.Κουσουρή και ότι πρόσφατα ο μητροπολίτης της Λούτσας κ.Νίκος Χατζηνικολάου ο φιλοβατοπεδινός, έστειλε τέσσερεις κληρικούς να ευλογήσουν τα γραφεία της χιτλερικής οργάνωσης, ενώ ο αντισημίτης μητροπολίτης Πειραιά κ. Χρήστος Μεντζελόπουλος (διάδοχος Καλλίνικου) συναντήθηκε με τον φύρερ και συζήτησαν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Είναι προφανές ότι η ...

Επιτελους νικη για τον Πιερικο...

Μπάζερ μπίτερ!
Με γκολ του Κοντέων στις καθυστερήσεις, ο Πιερικός επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τέσσερα ματς.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πατούσε καλύτερα, κόντεψε να βρεθεί πίσω...

Οι αντιεξουσιαστές γίναμε πολλοί, δε παίζω…



Στο δρόμο που χάραξε ο Παπανδρέου ο Γάμα, ο λεγόμενος και Αντιεξουσιαστής
 Δύο χρόνια πέρασαν από την εποχή που ταΐζαμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Τώρα ξεμείναμε. Τα ράφια άδειασαν.
 Για την άμεση αναπλήρωση των πόρων που απαιτούνται προκειμένου να μην ξεμείνουμε από πολύτιμη σκυλοτροφή, σταδιακά -κατά τη διάρκεια περ.18 μηνών- μαζέψαμε ότι ρευστό «περίσσευε» από τους χαμηλοσυνταξιούχους και μισθοσυντήρητους.

 Τους πήραμε και το καφεδάκι τους, αφήνοντάς τους με το παραδοσιακό ελληνοπρεπές ρεβίθι.
 Οι υπογραφές όλων αυτών των θεάρεστων μέτρων έχουν ονοματεπώνυμο: Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό Παπανδρέου Γάμα με μεγαλοϋπουργούς μεταξύ άλλων: Χρυσοχοΐδης και Βενιζέλος.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης καταγγέλλει την κυβέρνηση που τόσο πιστά υπηρέτησε ότι «στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ η χώρα καταστράφηκε» υποβαθμίζοντας τον Αντιεξουσιαστή...

Είναι μέγα λάθος η πληρωμή του χαρατσιού



Image
Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 εκδικαζόταν στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του νόμου για το χαράτσι της ΔΕΗ όπου ακούστηκαν και οι αιτιάσεις του δημοσίου.
 Ο λόγος που είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση και αιτίαση του δημοσίου ήταν διότι στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ήταν μαθηματικά σίγουρο ότι θα έλεγαν και πραγματικές βλέψεις και στόχους της διορισμένης κυβέρνησης, την οποία ανερυθρίαστα είχαν το θράσος να έρθουν να εκπροσωπήσουν οι δικηγόροι αυτοί.


Και βεβαίως τα ‘μαργαριτάρια’ βγήκαν, γιατί κανένας εγκληματίας δεν μπορεί να αποκρύψει τον λόγο και απώτερο σκοπό πίσω από το έγκλημα του όταν στριμωχθεί στην γωνία.
 Και σε αυτή την περίπτωση ομολογουμένως τόσο οι εκπρόσωποι των δικηγορικών συλλόγων ( Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Καλαμάτας ) όσο και των δήμων και συνδικαλιστικών φορέων και συλλόγων καθώς και ιδιωτών έκαναν εξαιρετική δουλειά.


Τι ειπώθηκε, λοιπόν, από την πλευρά του δημοσίου, στην προσπάθεια των τριών δικηγόρων που δεν ντράπηκαν να το εκπροσωπήσουν σε αυτή την περίπτωση;

Κωστής Στεφανόπουλος... το χαμένο κομμάτι του ολέθριου παζλ της Μεταπολίτευσης...Διαβαστε το

Δεν υπαρχει πλεον δεξια Ν.Δ. ΑΛΛΑ ΕΝΑ

"ΜΑΓΑΖΙ" ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 Ο Σαμαράς ήταν ο πραγματικός "εκλεκτός" του
Μητσοτάκη και των βενιζελικών 
και όχι η Ντόρα ? 


ΑΡΘΡΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ 
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ 

ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Η βλακώδης παρέμβασή του μπορεί να γκρεμίσει ολόκληρη τη Μεταπολίτευση.
Λάθος του, που γύρισε στον «τόπο του εγκλήματος».
..."Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απoλέσαι". Η Μεταπολίτευση μπρος στον βέβαιο "θάνατό" της έχει αρχίσει να πανικοβάλλεται και σε μια τέτοια περίπτωση τα λάθη δεν είναι μακριά. Λάθος της ήταν να εμφανίσει τον πρώην Πρόεδρο σαν αρθρογράφο της Καθημερινής ...Μέγα λάθος ...ειδικά με αυτόν ως πρωταγωνιστή ...και ειδικά αυτήν την ώρα. Γιατί; Γιατί ο Στεφανόπουλος όχι απλά δεν νομιμοποιείται να εμφανίζεται ως εκφραστής λύσεων, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να κατηγορείται ως ένας από τους κύριους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης.
 Στην κυριολεξία είναι ένας "δολοφόνος", ο οποίος δεν θα έπρεπε για κανέναν λόγο να γυρίσει στον τόπο του "εγκλήματος".
Επιπλέον, η προβληματικότητα της επανεμφάνισής του δεν είναι μόνον άστοχη, αλλά παντελώς ακατάλληλη. Εκτός όλων των άλλων υπάρχει και μια πρακτική αδυναμία, για να μας πείσει πως είναι αυθόρμητη αυτή η επανεμφάνιση. Στην ηλικία που είναι ο Στεφανόπουλος —και με τα εγκεφαλικά επεισόδια που έχει υποστεί— δεν είναι σε θέση όχι άρθρο "συμβουλευτικό" για τον λαό να "υπογράψει", αλλά ούτε να μας διαβεβαιώσει αν πηγαίνει ή αν έρχεται από την τουαλέτα ...

Νεα δημοσκοπηση..εκπληξη !!!


Μια απλη συνήθεια ειναι, κάθε βράδυ, να ακούς και να βλέπεις τις παπάρες και τους παπάρες των 8, να βάφουν το άσπρο μαύρο, και το μαύρο πιο μαύρο.


H αδυναμία της συνήθειας...

                                                                  
H αδυναμία της συνηθείας.
...από συνήθεια...

 
Παλιά τη συνήθεια την έλεγαν δύναμη, σήμερα έχει γίνει αδυναμία. Φριχτή και επικίνδυνη. Βαριά και μονότονη, πέφτει πάνω στον καθένα και τον καταντά κανένα.

Συνήθεια, κάθε βράδυ, να ακούς και να βλέπεις τις παπάρες και τους παπάρες των 8, να βάφουν το άσπρο μαύρο, και το μαύρο πιο μαύρο.

Συνήθεια, να θεωρείς τους γραβατωμένους ...

Βυθιστηκε το καραβι του Μπουταρη....



Το εκπληκτικης καλλιτεχνικης αξιας χριστουγεννιατικο δεντρο του Μπουταρη...εξαφανιστηκε !!!


Οι αρχαιολογοι των επομενων γεννιων που θα το ανασυρουν (Τωρα δεν εχουμε λεφτα για τετοιες σπαταλες...), θα μεινουν εκθαμβοι απο την ομορφια ,την τεχνη, την ανεκτιμητη αξια του καλλιτεχνηματος ...


Οι χορτατοι (αχορταγοι)...πηδαν τους πεινασμενους !!!








Το τέλος του φόβου..Αφιερωμενο σε αληθινους Ελληνες !!!

10 νεκρούς και 500 τραυματίες στην Αίγυπτο...απιστευτης βιαιοτητας σκηνες .. βιντεο



Άνθρωποι πεσμένοι στην άσφαλτο, σε κεντρικό δρόμο


 του Καΐρου.


 Άγνωστο εάν είναι νεκροί ή τραυματίες.




 Οι δυνάμεις καταστολής ...στέκονται ατάραχες ενώ


 κάποιοι διαδηλωτές προσπαθούν να τους σηκώσουν.

δειτε το βιντεο....απιστευτη βια ...

«αν ήταν άλλος λαός, θα είχε γίνει επανάσταση και έκρηξη»...Κοίτα ποιός μιλάει!!!


«αν ήταν άλλος λαός, θα είχε γίνει επανάσταση και έκρηξη»,
είπε ο Μιχαλάκης, Χρυσοχοϊδης ντε!
Γι’ αυτό βρε θεομπέχτη, σε βάλανε υπουργό της προστασίας του πολίτη;

Ζωή να ’χουμε να τα θυμόμαστε...



thumb
Είναι πολύ πιθανό το φετινό δώ­ρο των Χριστουγέννων να είναι και το… τελευταίο για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αφού η τρόικα βάζει πλέον ξεκάθαρα «χέρι» και στον ιδιωτικό τομέα ζητώ­ντας κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.
Εν τω μεταξύ, εν όψει της επερχό­μενης κατάργησης, αρκετοί επιχειρη­ματίες πληρώνουν μόνο το δώρο, το οποίο είναι υποχρεωτικό, αλλά δεν πληρώνουντους μισθούς
Σύμφω­να με την ΕΣΕΕ, οι προβλέψεις για το μέλλον είναι δυσοίωνες, αφού ανα­μένεται να προχωρήσουν σε στάση πληρωμών εντός του 2012 περισσό­τερες από 145.000 επιχειρήσεις!
Και σαν μην έφταναν αυτά για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, συ­ζητιέται και η κατάργηση των ...

Οφθαλμαπατες....



Οι γενικές πληροφορίες που έχουμε είναι πολύ περιορισμένες. Ο εγκέφαλος παίρνει ως “δείγμα” μόνο ένα μικροσκοπικό ποσοστό της πραγματικότητας που υπάρχει εκεί έξω. Στη συνέχεια, με βάση αυτές τις ελάχιστες πληροφορίες, συμπληρώνει τα κενά με εκτιμήσεις και υποθέσεις..
πρόσωπο?
μια κοπέλα?
snow girl-newopticalillusions
κι άλλη κοπέλα?...

Παράξενοι παγκόσμιοι χάρτες...(μεγεθους στηθους,πεους και αλλων @@@@)



Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες χώρες χαμογελούν περισσότερο και ποιες λιγότερο; Πόσο έξυπνοι είναι οι Έλληνες σε σχέση με τα άλλα έθνη; Δείτε ένα κατάλογο με τους πιο παράξενους χάρτες που θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Παράξενες έρευνες που κανείς δεν μας δίδαξε στο σχολείο.

Πατήστε στον χάρτη να τον δείτε μεγαλύτερο:
1. Παγκόσμιος Χάρτης μεγέθους στήθους...

Εσύ τι θα έκανες αν δεν είχες φράγκο και σου ζητούσανε να τους δώσεις την μάνα σου και την κόρη σου;





Χθες 13-12-2011, ο Παπαδάκης τού Αντέννα παρουσίασε τόν Κύριο Καρατζαφέρη, τόν αρχηγό τού ΛΑ.Ο.Σ. ή στήν νεωτέρα κοσμική έκδοσή του, Λαός, με τόνο!!! 



Σε ερώτηση τού παρουσιαστή πρός τόν κύριον Καρατζαφέρη, περί τών συναισθημάτων του, για τα νέα μέτρα πού μας φέρνουν Χριστουγεννιάτικα οι Μάγοι της Τρόϊκας καί της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ , ΝΔ, και ΛΑ.Ο.Σ, + (αχυράνθρωπου) Παπαδήμου, ο αρχηγός απάντησε:

«Λυπούμαι πολύ για τόν λαό, αλλά τι νά κάνω;;; Πηγαίνουμε στούς Τροϊκανούς, στό.... παρακαλητό και πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητήσουν για να μας δώσουν χρήματα!!! Εσύ Γιώργο Π.. τι θα έκανες αν δεν είχες φράγκο και σού ζητούσανε να τούς δώσεις την μάνα σου και την κόρη σου; (εδώ ο Παπαδάκης δεν απάντησε)!! Όποιος έχει κάποια καλύτερη πρόταση( εκτός από τού να γυρίσουμε στήν Δραχμή, πού είναι θάνατος!!) συνέχισε ο Μέγας αρχηγός, να μας την πεί και εγώ μαζί του!!!».


Και για να γίνει πειστικότερος ο απίθανος ρυθμιστής τού Πολιτικού Συστήματος, συνέχισε:

30 εντυπωσιακές εικόνες του 2011




Υπουργικό δίδυμο για κλάματα...




thumb





Οι χειρισμοί και οι αποφάσεις για την οικονομία από τους υπουργούς Οι­κονομικών της χώρας (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος) τα τελευταία δύο χρόνια θεωρούνται «οι χειρότεροι που έχουμε δει από αξιωματούχους εν μέσω κρί­σης». 
Ο Βενιζέλος, για αδιευκρίνιστους λόγους, επιμένει να παίρνει το παιχνίδι των κρίσιμων αποφάσεων πάνω του, μην έχοντας ούτε την πείρα ούτε τους κατάλληλους συμβούλους για να διαχειριστεί την κατάσταση, στη σοβαρότε­ρη ίσως χρονική περίοδο για την ελληνική οι­κονομία.
 Και ενώ στη Γερμανία καταρτίζεται σχέδιο συνολικής πτώχευσης με κούρεμα του χρέους έως και 80%, αλλά με εξωπραγματικές αρνητικές συνέπειες, ο υπουργός Οικονομικών φαίνεται να «βλέπει» μόνο το μεγάλο κούρεμα και να υιοθετεί την πολιτική πατέντα ότι «εγώ κατάφερα να κόψω τόσο πολύ το χρέος».
Όμως η χώρα βαδίζει με μαθηματική ακρί­βεια στην καταστροφή και την πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού, που – όπως έχουμε γρά­ψει επανειλημμένως – είναι το ζητούμενο των αρχιτεκτόνων που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά.
Το παραμύθι....