# #

19 Μαρ 2013

Τραγικό θα είναι το τέλος σου Νίκο Αναστασιάδη


Ποιος θα στειλεί έστω και κάρτ ποστάλ στην Κύπρο από τούδε και στο εξής;

anastasiadis
Καλοκαίρι του 2004. Άρρωστος, με βραχνή φωνή αλλά πολιτική λεβεντιά ο άλλοτε αγωνιστής της ΕΟΚΑ Τάσσος Παπαδόπουλος λαμβάνει σαφή θέση εναντίον του σχεδίου Ανάν στο τηλεοπτικό του διάγγελμα απευθυνόμενος στον Κυπριακό λαό.
Ο Τάσσος πέθανε. 
Μαζί του έφυγε κι η ευημερούσα οικονομία και η περηφάνια του κυπριακού λαού.
Ανθρωπάκια ήρθαν στην επιφάνεια. 
Ένα από αυτά και ο νυν πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης γνωστός και ως Ανανστασιάδης.
Ο πρόεδρος της Κύπρου μόλις λίγες ημέρες προ των εκλογών δήλωνε με σαφήνεια:

Όσο ανόητος και να θεωρείται κανείς, η παραπάνω δήλωση του τότε υποψηφίου προέδρου δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας.
Πάρα ταύτα μόλις χθες, σε ένα δακρύβρεχτο διάγγελμα α λα Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά ανακοίνωσε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που επαγγελόταν οδηγώντας τη χώρα του στο γκρεμό αν και ο γερμανός ΥΠΟΙΚ τον εξέθεσε δημόσια με τις δηλώσεις του στο ARD.
Με την απόφαση αυτή ο κος Αναστασιάδης, υπέρμαχος της νομιμοποίησης των τούρκων εποίκων στο νησί το 2004, κατορθώνει κάτι του οποίου οι τραγικές συνέπειες θα φανούν σύντομα.
Ποιο είναι αυτό;
Το τέλος της Κύπρου ως χρηματοπιστωτικού κέντρου.
Ποιος θα στειλεί έστω και κάρτ ποστάλ στην Κύπρο από τούδε και στο εξής;
Πάρα ταύτα ο Νίκος Αναστασιάδης ως άλλος δικτατορίσκος δημοκρατίας της Μπανανίας δήλωσε πως για καταθέσεις άνω των δύο ετών, όσοι θα επιχειρήσουν να τις αποσύρουν θα λάβουν μόνο το 50% του κεφαλαίου τους και το υπόλοιπο ήμισυ σε αντίστοιχες τραπεζικές μετοχές.
Και ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός που ουσιαστικά δημεύει (για πόσο χρονικό διάστημα άραγε) χρήματα ανθρώπων που δεν του ανήκουν;
Το πάθος του κου Αναστασιάδη για εξουσία ήταν τελικά τόσο μεγάλο ώστε ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ τον κυπριακό λαό σχετικά με τις καταθέσεις διότι είχα αξιόπιστη πληροφορία πως μεγαλοστέλεχος χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στο εξωτερικό από την Κύπρο είχε προλάβει να διασώσει ένα σεβαστότατο ποσό διώχνοντάς το από το νησί.
Άρα ο κος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του ας μη μας μιλούν για εκβιασμούς και δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι πλέον κάτι παραπάνω από πιθανό πως ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ τον κυπριακό λαό στις τελευταίες εκλογές. Κι όσο για τον περίφημο εκβιασμό του ότι αν τέθει θέμα κουρέματος τότε η Κύπρος θα αποχωρήσει από την ευρωζώνη αποδείχθηκε μια τρύπα στο νερό. Πυροτέχνημα για εσωτερική κατανάλωση λες και τα ψέμματα είναι ένα φαγητό που μπορεί να το τρώει κανείς συνέχεια. Ένα ανέκδοτο αν αυτή τη στιγμή δεν έκλαιγαν κάποιοι το βιός τους.
Πολύ φοβάμαι ότι ο κος Αναστασιάδης σηματοδοτεί με τις ενέργειές του το τέλος της Κύπρου μαζί φυσικά με το δικό του, το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω αλλά αν δε συμβεί κάποιο θαύμα φαντάζομαι πως σίγουρα θα είναι τραγικό. Όπως και της πατρίδας του που φτωχή και ακρωτηριασμένη θα πορευθεί πια μόνη σε ένα σκοτεινό τούνελ που οδηγεί στην άβυσσο.
Η ανατολική Μεσόγειος πέρα από υδρογονάνθρακες περιέχει και νάρκες. Οι τελευταίοι καπετάνιοι της Κύπρου τις έχουν πάρει σβάρνα όλες.
Με μελανά γράμματα θα γραφτεί το όνομά τους στην ιστορία.
Όπως και όσων τον εμπιστεύτηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.