# #

1 Δεκ 2012

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ...


Η αρχιεπισκοπή δεν θέλει την ελληνική γλώσσα...



Δείτε το βίντεο...

Μια εικόνα...Χίλιες λέξεις !!!


Η "σωτηρία" της Ελλάδας...!!!

ΟΙ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟΙ ΚΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ...



Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Χτες βγήκα στα μαγαζιά για να αγοράσω ένα παντελόνι. Περπατώντας  στο εμπορικό κέντρο της συνοικίας που μένω είδα σ΄ενα μαγαζί κόσμο και μου έκανε εντύπωση γιατί στα διπλανά μαγαζιά έχαβαν μύγες... 

Σκέφτηκα λες να έχει τίποτα σούπερ προσφορές? 
Και μπήκα. 
Οι πελάτισσες που έψαχναν καλοντυμένες και η πωλήτριες σαν μοντελάκια. Κοιτάζω μια τιμή σ΄ενα πατελόνι.... 110 ευρουδάκια...Κοιτάζω μια ζακέτα 180 ευρουδάκια... Μια κυρία ήταν ήδη στο ταμείο με ένα μάτσο ρούχα και περίμενε τη λυπητερή. Βγήκα επί τόπου και προχώρησα παρακάτω. 

Βρίσκω ένα άλλο μαγαζί, νέκρα,κανείς μέσα, στο ταμείο μια μισονυσταγμένη κυρία. 
Ρωτάω για ένα παντελόνι, μου δείχνει , πόσο τη ρωτάω, 25 ευρώ...

Αντίποινα των ελαιοπαραγωγών Πρέβεζας στον Μπερίσα...!!!




Ελαιοπαραγωγοί έδιωξαν Αλβανούς εργάτες από τα κτήματά τους... 

Μετά το Σαλί Μπερίσα, που ανασκεύασε, λάδι στη φωτιά ρίχνουν και οι Αλβανοτσάμηδες... 

 Άμεση ήταν η αντίδραση των Πρεβεζιάνων στην αλβανική προκλητικότητα να χαρακτηριστεί ως έδαφος της Αλβανίας η Πρέβεζα.

Ελαιοπαραγωγοί της περιοχής έδιωξαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, Αλβανούς εργάτες από τα κτήματά τους, διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν τίποτε με τους ανθρώπους, αλλά έκριναν σκόπιμο να το κάνουν, γιατί θεώρησαν τους εαυτούς τους προσβεβλημένους από τη δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, που χαρακτήρισε τον τόπο τους...

Samaras_ i believe i can fly (video)

....

Πολύ απλό δεν είναι...???






...αρκεί να τους παρατήσουμε μες στη μιζέρια των κούφιων λέξεών τους...
και...

Διαμάντια της τέχνης της φωτογραφίας....



Αγάπη

 
Φωτογράφος:
 CK NG


Πράσινα μάτια

 
Φωτογράφος:
 Susanne Hvenegaard

Απατηλή ειρήνη...

Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!


Το Εμπόριον, λοιπόν, βρίσκεται περίπου 138 χλμ. βόρεια της Βαρκελώνης, στην επαρχία της Τζιρόνα, και αρκετά κοντά στα γαλλικά σύνορα. 
Αν και δεν έχει ανασκαφεί ακόμη ολόκληρος ο χώρος όπου κάποτε εκτεινόταν η ελληνική και αργότερα η ρωμαϊκή πόλη, εντούτοις συγκεντρώνει το ζωηρό ενδιαφέρον της ισπανικής αρχαιολογικής κοινότητας και αποτελεί σταθερά πόλο έλξης για Ισπανούς και Γάλλους. 
Σε καμιά άλλη αρχαία πόλη, άλλωστε, δεν ανακαλύφτηκαν ποτέ τόσο λεπτομερή στοιχεία για μια πόλη όπου επί αιώνες συνυπήρξαν ο ελληνικός, ο ρωμαϊκός και ο ιβηρικός πολιτισμός. 
Μια βόλτα ανάμεσα στα ευρήματα της αρχαίας πολιτείας μάς ταξιδεύει σε εποχές λίγο πολύ άγνωστες για μας τους Ελληνες, που ωστόσο περιγράφουν ένα κομμάτι της ιστορίας δύο χωρών:

Απογευματινό τρυφερό ανεκδοτάκι....


H κουφή πεθερά!!!


Η πεθερά που είναι θεόκουφη, πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης της.

 Τη πόρτα την ανοίγει ο γαμπρός της, που ξέροντας το πρόβλημά της, αρχίζει να λέει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη:

- Καλώς το, το κουφάλογο!
 Από που έρχεσαι πάλι σκατόγρια, παλιομάγισσα;

Η φωτογραφία με τα 479.827 like στο Facebook



Η φωτογραφία σάρωσε στο διαδίκτυο, αφού την είδαν 1,6 εκατομμύριο χρήστες, έκαναν 479.827 likes και 36,108 σχόλια!

Μάλιστα, τον αστυνομικό τον χαρακτήρισαν...

Αν θεσπιστεί ποτέ το βραβείο κοινοβουλευτικής σαχλαμάρας, η επιστολή του βουλευτή Πιερίας θα διεκδικήσει βραβείο...


H Κατερίνη και μερικά άλλα τοπωνύμια


Πριν από μερικές μέρες, με την ευκαιρία της γιορτής της Αγίας Αικατερίνης, ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ κ. Κωνσταντόπουλος διατύπωσε μια ρηξικέλευθη πρόταση που μου έδωσε το έναυσμα για το σημερινό άρθρο. Συγκεκριμένα, πρότεινε να μετονομαστεί η πόλη της Κατερίνης σε  Αγία Αικατερίνη, κάτι που αποτελεί, όπως είπε, διακαή πόθο και του τοπικού μητροπολίτη. Τη χειρονομία αυτή τη θεωρεί “ελάχιστη ανταπόδοση αγάπης και πνοής ζωής στο πρόσωπο του Αγίου Δεσπότη μας ο οποίος επί 27 συναπτά έτη προσέφερε μόνο αγάπη σε κάθε πολίτη της Πιερίας”.
Όπως τονίζει ο βουλευτής, πιστεύει ακράδαντα ότι η μετονομασία θα ενισχύσει το γόητρο της πόλης μας, τη θρησκευτική και πνευματική της δυναμική, καθιστώντας την παγκόσμιο πολιτισμικό κέντρο” (!). Και η τελευταία παράγραφος αξίζει να παρατεθεί: “Παρακαλώ επ΄ ευκαιρίας της μεθαυριανής γιορτής της πόλης μας δεχθείτε την εικόνα της Αγ. Αικατερίνης που λατρεύεται στο Κεμπέκ του Καναδά από τους Ινδιάνους της περιοχής, αναδεικνύοντας το μεγαλείο της...

Έξω βρέχει και αστράφτει τώρα. Άραγε τι να σκέφτεται μια βροχερή νύχτα ένα παιδί που ζει στο σκοτάδι χωρίς φως, θέρμανση και ηλεκτρικό;


Θα έχετε ίσως δει ένα γράμμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο Διαδίκτυο, ανορθόγραφο και όχι πολύ καλλιγραφημένο, γραμμένο από μαθητές του δημοτικού σχολείου Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, όπου εκφράζεται το παράπονο τριών μαθητών που η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα από τα σπίτια τους. 
Ομολογώ ότι βλέποντάς το είχα μια επιφυλαξη ως προς την αυθεντικότητά του, μια και στο Διαδίκτυο μαθαίνει κανείς να γίνεται καχύποπτος απέναντι σε κάθε τι που δεν μπορεί να το διασταυρώσει.
Μάλλον δεν είχε βάση η δυσπιστία μου, διότι όπως διαβάζω σε ένα ιστολόγιο, το γράμμα το κοινοποίησε ο δάσκαλος των παιδιών στον Συνήγορο του Παιδιού. 
Άλλωστε, στο γράμμα των παιδιών αφιέρωσε το χτεσινό του χρονογράφημα ο Παντελής Μπουκάλας, στο οποίο ειρωνικά μέμφεται τους λαϊκιστές που δασκάλεψαν τα παιδιά να γράψουν ένα τέτοιο γράμμα:
 Χθες οι ...

Καταγγέλουμε την ...Κοκκινοσκουφίτσα



 ...

Οι πολιτικοί άρχισαν από τώρα Να μαζεύουν..."Ξύλο"!!!;;;



Σε μια περιοχή της Αμερικής, πλησιάζει χειμώνας.

 Οι Ινδιάνοι αναρωτιούνται για τον καιρό και ρωτάνε το μάγο της φυλής.

-"Ω μεγάλε μάγε, πες μας, πώς θα είναι ο χειμώνας που έρχεται;" 

Ο μάγος σκέφτεται λίγη ώρα και απαντά:
-"Χμμμμμμ... Παιδιά μου, ένα έχω μόνο να σας πω. Ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς. Κόψτε ξύλα..." 

Έφυγαν λοιπόν οι Ινδιάνοι κι αρχίζουν να κόβουν ξύλα. Μετά από μια εβδομάδα, ξαναπάνε στο μάγο και ρωτάνε: 

"Tamilos-anaptixi"> Η νέα επικοινωνιακή καταιγίδα του Αντώνη Σαμαρά, μόλις άρχισε!




Hμίγυμνες καλόγριες χορεύουν στους ρυθμούς του dj Luciano ενώ ακούγεται ο Καλίνικος να αποκαλεί «ερείπια»τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα, εξαιτίας του άγχους τους να σώσουν την Ελλάδα. 
Στο βάρος του κωλόμπαρου ένα δάκρυ κυλά από τα μάτια του Σκανδαλίδη, καθώς επιστρέφει βουρκωμένος από την εξορία για να σώσει την πολιτική συμμορία του ΠΑΣΟΚ από τα νύχια του Βενιζέλου. 
Παντρεμένες τρικαλινές και ζωντοχήρες ξεσπούν μουσκεμένες  σε...

Ο Σαμαράς δηλώνει υπερήφανος για τον . . . Ταμήλο



Δείτε το βίντεο....

Νέο ηλεκτροσόκ της ΔΕΗ /40% αύξηση στο ρεύμα!


Η αναλγησία τους έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια. Το πρόσχημα «εντολές της τρόικας» χρησιμοποιείται για κάθε καινούργιο χαράτσωμα από την τρικομματική πανούκλα. 

Καταρρέουν καθημερινά, το ξέρουν, αποτυχημένοι, υποτελείς και κεφαλαιόδουλοι συνάμα αρνούνται να γκερεμοτσακιστούν προσπαθώντας να αρπάξουν ότι καταφέρουν παραπάνω για να το προσφέρουν στα αφεντικά τους.

Η ΔΕΗ ζητάει «απελευθέρωση» των οικιακών τιμολόγιων από 1/1/2013 με στόχο την επιβολή αυξήσεων που θα φτάνουν μέχρι και 40%! 

Τι κι αν χιλιάδες νοικοκυριά βρίσκονται στο σκοτάδι, τι κι αν πεθαίνουν άνθρωποι από το κρύο, απελευθέρωση του οικιακού τιμολόγιου θέλουν.


Έχουν μειώσει κατ’ επανάληψη τη τιμή στους μεγάλους καταναλωτές, ( για την «ανάπτυξη»), συνεχίζουν να παρέχουν ρεύμα στα τρωκτικά που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στην δημόσια εταιρία, αλλά ...

Τέταρτο πόδι στη Χαλκιδική θα κατασκευάσει η El Dorado Gold...!!!


Με δελτίο τύπου η El Dorado Gold, η εταιρεία που θα λειτουργήσει στη Χαλκιδική τα μεγαλύτερα μεταλλεία χρυσού στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τα σχέδια της να κατασκευάσει ένα τέταρτο πόδι στην Χαλκιδική. 
Έτσι, ο νομός θα γίνει ο πρώτος τετράποδος νομός στον κόσμο. 
Οι επιπτώσεις αυτού του εγχειρήματος αναμένεται να είναι πολυδιάστατες και με πολλούς αποδέκτες, σε κοινωνικό, οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο.
Αρχικά, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν κύκλοι της εταιρείας, το χώμα είναι ήδη διαθέσιμο, αφού η ποσότητα που θα σκάψουν για να βγάλουν τον χρυσό είναι παραπάνω από αρκετή. 
Παράλληλα,  ένα τέταρτο πόδι στον νομό θα τονώσει την τουριστική κίνηση και θα αποφορτίσει τον συνωστισμό που παρατηρείται στο πρώτο και δεύτερο πόδι κατά τους μήνες αιχμής.  
Ένα ακόμη θετικό είναι το γεγονός πως η Χαλκιδική θα «πλησιάσει» σε Θράκη και ανατολική Μακεδονία, περιοχές που ανέκαθεν γκρίνιαζαν για την..

Ραφαέλ Αργκουγιόλ: "Όταν η Γερμανία λάτρευε την Ελλάδα"


Ίσως η κ. Μέρκελ να έπρεπε να διαβάσει το εξαιρετικό λυρικό   ποίημα του Σίλερ «Οι θεοί της Ελλάδας»

Αν κάποιος μείνει στην ερμηνεία την οποία δίνει στο «ελληνικό» ο γερμανικός λαϊκός (αλλά και όχι τόσο λαϊκός) Τύπος, οι συνέπειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο στενάχωρες. 
Το «ελληνικό» είναι συνώνυμο του χείριστου, και το χείριστο μεταφράζεται σε διαφθορά, οκνηρία και φυγοπονία. Το μεγάλο παράδοξο, εντούτοις, είναι πως καμία κουλτούρα, στο άμεσο παρελθόν, δεν στράφηκε περισσότερο προς την Ελλάδα από ό,τι η γερμανική.
Η λατρεία της κλασικής Ελλάδας υπήρξε πολύ έντονη τον 18ο και 19ο αιώνα και στη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία· σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα όμως δεν υπήρξε τόσο καθοριστική όσο σε αυτή που σήμερα αποκαλούμε Γερμανία. 
Το «ελληνικό», που τόσο πολύ διασύρεται σήμερα, έμοιαζε απαραίτητο στη γερμανική κουλτούρα για τη συνοχή ενός έθνους που παρέμενε κατακερματισμένο σε πολυάριθμα εδάφη μέχρι πριν από...

Ούτε καν ζήτησε άδεια ο Ντερτιλής , Ούτε θέλει να πάει στη κηδεία του γιου του παρ ότι του την δίνουν με το ζόρι


Αρνήθηκε ο Ν.Ντερτιλής άδεια από τις φυλακές για να μεταβεί στην κηδεία του γιου του


Αρνητικός ήταν ο Ν.Ντερτιλής, τελευταίος κρατούμενος εκ των πρωταιτίων της χούντας, στην άδεια που του χορήγησε ο αναπληρωτής διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού, για να μεταβεί στην κηδεία του γιου του, το Σάββατο. 

Η χορήγηση ειδικής άδειας ήλθε μετά από...

Το ελικόπτερο τώρα ξεκινάει



...

Ρουφιανιά....Το νέο άθλημα του νεορωμιού ραγιά


Με τους γιατρούς ή ...

με τους Μπαρτζώκες;



Ο Δήμος Μπαρτζώκας δεν είναι διοικητής στρατοπέδου συγκέντρωσης, ούτε υποδιοικητής σε κάποια άγρια συμμορία της Χρυσής Αυγής. 

Είναι διοικητής δημόσιου νοσοκομείου. 

Μπέρδεψε όμως κατά πώς φαίνεται τους ρόλους. 

Κι αντί να προσφέρει περίθαλψη σε άρρωστη από καρκίνο αλλοδαπή, κάλεσε την ασφάλεια να τη συλλάβει, τη μέρα μάλιστα που εγχειρίστηκε. 
Το έγκλημά της; 
Δεν είχε άδεια παραμονής!

Θα απολογηθεί φυσικά ότι τήρησε το νόμο και πιο συγκεκριμένα την εγκύκλιο του Λοβέρδου. 

Η ρουφιανιά όμως παραμένει ρουφιανιά και η απανθρωπιά παραμένει απανθρωπιά όσους νόμους κι αν επικαλείται κανείς. 

Διότι το νοσοκομείο είναι άσυλο, καταφύγιο, άβατο, για όποιον καταφεύγει εκεί –μέχρι τουλάχιστον να θεραπευτεί. Και ο διοικητής ενός τέτοιου ιδρύματος θα έπρεπε να είναι πρώτα απ’ όλα...

Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται σε κανέναν παρά μόνο στους ιστορικούς και τους κοινωνιολόγους.

Ένας ήλιος που δύει;




Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο ένας από τους δυο πυλώνες του δικομματισμού κατέρρευσε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. 
Το ΠΑΣΟΚ είδε τα ποσοστά του από το 43,92% του 2009 να κατρακυλούν στο 13,18% τον περασμένο Μάη και να καταλήγουν στο 12,28% τον Ιούνη. 
Η συνέχεια είναι ακόμα πιο οδυνηρή για το «Κίνημα». Μέσα σε λίγους μήνες και μετά τη συμμετοχή του σε μια ακόμη μνημονιακή κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται έβδομο στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος με ποσοστό 5% στις ψηλότερες τιμές του ενώ στις χαμηλότερες τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η είσοδος του στην επόμενη βουλή.
Η αποψίλωση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο...

Κουίζ...Πανεύκολο

...

Σεμνααααααά.........


...και ταπεινά (που έλεγε ο ...κουρασμένος)!!!



Στο Παπαγαλιστάν.....

...Και όχι μόνο


..απλά εδώ το χουνε παραχέσει!!!

Οι ατάκες του Θανάση....





Ας ξεκινήσει καλύτερα σήμερα η μέρα...

Άλλαξε Πάλι Ομάδα η...Παναγία;



Αναστασιάδης: Η Παναγία θα αποφασίσει για το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό!

aggelos
Εμείς δεν πάμε για τουρισμό εκεί. 
Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι που μπορούμε και από εκεί και πέρα για το αποτέλεσμα η...

Τι εννοεί ο...ποιητής;


Μόνο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στην Πιερία από τις 14/12/2012




Μόνο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στην Πιερία από τις 14/12/2012

ΟΣΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ.

 Ανακοινώνεται ότι από τις...

Ο επιβήτορας...


Όχι...Δεν εννοούμε τον Τατσόπουλο!!!

Κάποτε έψαχνε κάποιος αγρότης έναν νταβραντισμένο κόκορα για το κοτέτσι. Αγοράζει έναν που έμοιαζε αρχοντικός. Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι και βλέπει 180 κότες, κάνει κικιρίκου και ψοφάει. Αγοράζει άλλον, που έδειχνε αγέρωχος, μονομάχος κόκορας, με στιλπνό τρίχωμα. Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι, κουτουπώνει 2 κότες, κάνει κικιρίκου και ψοφάει. 

Απελπισμένος ο τύπος ξαναπηγαίνει στον έμπορο και του λέει: "Ή μου δίνεις έναν άξιο κόκορα, η σ τα κάνω λαμπόγυαλα". Του δίνει ο έμπορας έναν κόκορα ξεπουπουλιασμένο και καχεκτικό, ένα πλάσ μα στα πρόθυρα να πέσει κάτω. "Δεν ήθελα να σου τον δώσω γιατί είναι λίγο περίεργος, αλλά μια που τον ζητάς." 

Παραξενεμένος ο τύπος τον βάζει στο κοτέτσι. Με το που βλέπει τις κότες ο κόκορας ξαφνικά γεμίζει αέρα, φουσκώνει, γουρλώνουν τα μάτια του, κάνει 

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!! και παίρνει αμπάριζα τρέχοντας τη μια μετά την άλλη κότα, ώσπου κάνει το γύρο και των 180 δυο φορές! Στα άχυρα είχανε μείνει κότες με ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας. 

Ανήσυχος ο αγρότης πάει να τον πιάσει, αλλά ο κόκορας του φεύγει από το κοτέτσι. Κυνηγ ώντας τον ο αγρότης, βλέπει το δρόμο σπαρμένο με ζωάκια που είχαν ηλίθιο βλέμμα ευτυχίας: γουρούνια, σκύλους, γάτες, γαϊδούρια, άλογα, πάπιες, χήνες, σκίουρους, αλεπούδες, ακόμα και χελώνες και σκαντζόχοιρους κι όλα τα ζωάκια του δάσους ανάσκελα!!! 

Ώσπου μετά από λίγο, βλέπει τον κόκορα πεσμένο ανάσκελα, ημιθανή με τη γλώσσα έξω κι από πάνω του να φέρνουνε κύκλο 2-3 όρνια. Πανικόβλητος που χάνει τέτοιο απίστευτο ζώο, τρέχει κοντά του και τον παρακαλεί: 

-Μη μου ψοφήσεις κι εσύ αρχηγέ! 

Οπότε του απαντάει ο κόκορας:.... 

Γιάννης Δόνδωρος....





Η πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη (1η Δεκεμβρίου), βρίσκει το Γιάννη Δόνδωρο να πραγματοποιεί στις 22:30, την πρώτη από τις τρεις Acoustic Live εμφανίσεις για τον τελευταίο μήνα του χρόνου Δεκέμβριο, στο Bar Cafe "ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ" - Χαριλάου Τρικούπη 145 στο Κέντρο της Αθήνας.

Οι επόμενες δύο εμφανίσεις του στον ίδιο χώρο θα γίνουν στις 15 και 29 Δεκεμβρίου!!!

Επίσης, για τους φίλους που θέλουν να τον ακούσουν, μπορούν να βρεθούν στο "ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ" στίς 12 και στις 26 Ιανουαρίου του 2013.

Ανανεωμένος με ιδιαίτερα καλή διάθεση θα κάνει το δικό του μουσικό ταξίδι παρέα με τον κιθαρίστα του Δημήτρη Κοντονή, εμπνευσμένο πάνω σε γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες αλλά και σε προσωπικές του δημιουργίες. Στα live θα παρουσιάσει και καινούργια τραγούδια του!!

Οι τιμές στα ποτά για τους παρευρισκόμενους είναι ιδιαίτερα χαμηλές και το κόστος της εισόδου...μηδενικό!!

Θέλετε να ζήσετε παραπάνω απ' όσο έχει γράψει η μοίρα στα κιτάπια της;



Το...αθάνατο σκουλήκι !!!
 Θέλετε να ζήσετε παραπάνω απ' όσο έχει γράψει η μοίρα στα κιτάπια της;
 Μήπως είσαστε λιγάκι πλεονέκτες και θέλετε να ζήσετε όχι απλώς πολύ, αλλά για πάντα;
Ξεσκίζεστε στην πεζοπορία, την ορειβασία, την κωπηλασία, το τρέξιμο, τα βάρη και το αερόμπικ για να οξυγονώνετε τα κύτταρα;
 Απεμπολήσατε το κρέας, τα λιπαρά, τα αλμυρά, τα ξινά, το κάπνισμα, τα ποτά και τα ξενύχτια για να δώσετε χρόνο στα κύτταρα να αναζωογονηθούν;
 Το ρίξατε στην υγιεινή διατροφή, στο διαλογισμό και στο detoxing, πρακτικές που ξεπλένουν το σώμα μέσα έξω απ' τη σαβούρα;
Και περιμένετε να δείτε προκοπή;
 Αμ δε! Χαμένος κόπος.
 Η συνταγή είναι μόνο μια....,

Τον ψήφισες Μήτσο !!!


30 Νοε 2012

Γιατί το Άγιο Μύρο είναι.... άγιο;


Διότι όποιο παιδάκι αλείψουν οι ιερείς  μ’ αυτό, μετά την βάφτιση, γίνεται ένας καλός άνθρωπος, ο οποίος ποτέ δεν κάνει κακές πράξεις. 
Δεν κλέβει, ας πούμε, ποτέ ούτε και γίνεται φιλοχρήματος, όπως οι Δεσποτάδες, οι Αρχιμανδρίτες, το παπαδαριό και οι καλόγεροι. 
Ακούσατε ποτέ εσείς κάποιον από τους παραπάνω να κλέψει ή να είναι φιλοχρήματος; 
Ποτέ. Μη γένοιτο.

 Αλλά τι είναι το Άγιο Μύρο; 
 Που οφείλονται οι αγιαστικές του χάρες;
 Το γνωρίζετε;
 Δεν το γνωρίζετε. Ώρα λοιπόν να το μάθετε....

Ξένος παλιά...Και τώρα Ξένος!!!


Ξένος ...Ο Ξένιος
...

Πόσες εκκλησίες υπάρχουν στην υπέροχη, αλλά άκρως βλακώδη χώρα μας...;


“Ιεροί” ναοί - νοσοκομεία…



Από περιέργεια έψαξα να βρω πόσες εκκλησίες υπάρχουν  στην υπέροχη, αλλά άκρως βλακώδη χώρα μας. 

Ακούστε λοιπόν, μιά πρόχειρη έρευνα σ’ αυτόν τον ιστότοπο τι απεκάλυψε: 

Μόνο στην Αττική έχουμε περ. 960 εκκλησίες! Δειγματοληπτικά έψαξα κι άλλες περιοχές και να τι βρήκα:

Tα μυρμήγκια....ξέρουν



Αν πίνετε ή τρώτε φαγητά ή ποτά που έχουν μέσα τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, και επιμένετε ότι η ασπαρτάμη δεν είναι βλαβερή, που αναπτύχθηκε εν πρώτοις ως κατσαριδοκτόνο και δεν έπιασε, και τώρα την τρώτε εσείς ως υποτιθέμενα διαιτητική ουσία, δείτε τα μυρμήγκια....

Της μάνας σας...




Πόση ξεφτίλα θα ανεχτούμε ακόμα ως πολίτες με στοιχειώδη αυτοσεβασμό;
Φαίνεται πως ο οργανισμός μας έχει πάθει ανοσία σε κάθε σιχαμερό ερέθισμα.

Και καταπίνουμε ότι μας πετάνε στα μούτρα από νόμους, ληγμένα τρόφιμα, γενόσημα, μέχρι τηλεοπτικά σκουπίδια. Σειρές, ειδήσεις, εκπομπές διαφημίσεις. Ο κάθε αρρωστημένος εγκέφαλος μας ταΐζει σκατά και εμείς τα τρώμε.
Το ξαχαρβάλωμα και η ανομία δε γίνεται μόνο στη χώρα και στις ζωές μας, αλλά και στη λειτουργία του εγκεφάλου μας...

Ταξιδεύοντας με τον Νίκο Καββαδία....




...

ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ (ΜΟΥ)...

Δηλαδή Αντώνη, εδώ καράβια χάνονται, 
τα @@@ μας κουνιούνται! 



"Ξέρασα χθες σαν έβλεπα
μια φάτσα στην οθόνη
να μου πουλάει μαϊμουδιές
σα να' μουνα κωθώνι..."
##########
#####
##
#
Εγώ οφείλω εξαρχής να πω, σε όποιον δεν το ξέρει, πως στο αεροπλάνο στο μπροστινό μας κάθισμα, υπάρχει πάντα μια σακούλα για τον εμετό. 

Τέτοιες σακουλίτσες, έχουμε τουλάχιστον μια ο καθένας στο σπίτι μας. Πάρτε λοιπόν μια κοντά σας να την έχετε πρόχειρη, γιατί σε λίγο που θα σας υποβάλω στην εμετική δοκιμασία να δείτε το μονόλεπτο παραλήρημα του ...

Απίστευτοι ...απατεώνες!!!


Πληρωμένοι απεργοσπάστες της ISS οι

... "εθελοντές" του ΑΠΘ

Tου Μέλλιου Κάδρα

 
Από το πρωί, τα ΜΜΕ βομβάρδιζαν τον Ελληνικό λαό ότι επιτέλους η "υγειονομική βόμβα" που λέγεται ΑΠΘ, και έχει προκαλέσει υποτίθεται ασθένειες σε φοιτητές και καθηγητές,καθαρίζει με πρωτοβουλία του Πρύτανη και "εθελοντών φοιτητών και καθηγητών".

Ξέχασαν βέβαια να μας πουν ότι ο Πρύτανης και οι καθηγήτριες, έπιασαν σκούπα για ένα λεπτό ώστε να τους δείξουν απλά οι κάμερες και στην συνέχεια παρέδωσαν τα ηνία στο...