# #

26 Ιουλ 2014

Το φρούτο που εκτοξεύει την... σεξουαλική διάθεση των γυναικών........

Το φρούτο που εκτοξεύει την... σεξουαλική διάθεση των γυναικών

Μια νέα έρευνα Ιταλών επιστημόνων που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Gynecology and Obstetrics αποκαλύπτει ποιο είναι εκείνο το φρούτο που ανεβάζει στα ύψη την γυναικεία λίμπιντο.
Συγκεκριμένα, οι ερευνητές εξέτασαν τις περιπτώσεις 731 γυναικών ηλικίας από 18 έως 43 χρόνων όσον αφορά τις επιπτώσεις που έχει το..

Μια γεύση από την ζωή του “Τσάρου”

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίζεται ότι εργάζεται σκληρότερα από κάθε πολιτικό ηγέτη με εξαίρεση τον Στάλιν, αλλά λίγα είναι γνωστά για την ιδιωτική του ζωή.

putin2

Η Newsweek επεδίωξε να μάθει περισσότερα για τις προσωπικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής του Ρώσου Πρόεδρου,που απ’ό,τι φαίνεται στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν μοναχικό άνθρωπο.

Δεν σηκώνεται από το κρεβάτι του μέχρι σχεδόν...

De Telegraaf: "Συλλάβετε τον συνταγματάρχη Igor Strelkov"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ AΠΟΣΤΡΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ

Η Ολλαδία θέλει να αποστείλει ομάδες ειδικων δυνάμεων  KCT (Korps Commandotroepen) στην Α.Ουκρανία με σκοπό να συλλάβουν τον Ρώσο Igor Vsevolodovich Girkin ή αλλιώς γνωστός ως συνταγματάρχης Igor Ivanovich Strelkov.
Ο πασίγνωστος πλέον διοικητής των μονάδων αυτοάμυνας της περιοχής του Ντονέτσκ και απόστρατος συνταγματάρχης της GRU, λόγω των διοικητικών του ικανοτήτων αλλά και της σιγουριάς που εμπνέει τους άντρες του αποτελεί για την Δύση το "κόκκινο" πανί, και θεωρούν ότι εάν δεν υπήρχε η εμπνευσμένη ηγεσία του, οι ρωσόφωνοι θα ..

Καρκίνος, άσθμα και διαβήτης δεν αντιστέκονται σε αυτό το πράσινο λαχανικό...

Καρκίνος, άσθμα και διαβήτης δεν αντιστέκονται σε αυτό το πράσινο λαχανικό

Οι θρεπτικές του ιδιότητες είναι πασίγνωστες και από μικρή ηλικία οι γονείς έχουν κάθε δίκιο που προσπαθούν να μάθουν στα παιδιά τους να το αγαπάνε.
Άλλωστε, κάτι ήξερε ο...

Εγκαταλείπουν οι Αμερικανοί την πρεσβεία τους στην Τρίπολη της Λιβύης - Εκτός ελέγχου οι συγκρούσεις


Εγκαταλειπουν οι Αμερικανοί την πρεσβεία τους στην Τρίπολη της Λιβύης, όπως έκαναν κάποτε και στη Σαιγκόν όταν έχασαν οριστικά το έλεγχο του Νοτίου Βιετνάμ. Η αμερικανική πρεσβεία στην Τρίπολη της Λιβύης έκλεισε για λόγους ασφαλείας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
 
Το προσωπικό της πρεσβείας απομακρύνθηκε από τη χώρα και μεταφέρθηκε στην γειτονική Τυνησία «εξαιτίας της συνεχιζόμενης βίας, αποτέλεσμα των συγκρούσεων μεταξύ ενόπλων δυνάμεων», προσθέτει η ανακοίνωση.
 
Παράλληλα εξεδόθη και ταξιδιωτική προειδοποίηση για τους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδέψουν στη Λιβύη.Η εκκένωση της πρεσβείας αποφασίστηκε μετά το πρόσφατο αιματοκύλισμα στο..

«Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει στην πόλη τίποτα άλλο από Μαρκέλ και παραπλήσια, μπορείς να το φανταστείς;»

Η Επέλαση Των «Markel»

(Summer In The City)

~
Είχα να δω τον Μάνο από τότε που δουλεύαμε μαζί σε ένα μπαρ πολυτελείας, στα βόρεια προάστια. Δεν είχε αλλάξει. Νευρώδης και αεικίνητος, σε βαθμό ιδεοψυχαναγκασμού, λες και φοβόταν ότι αν έμενε ακίνητος για περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα κάτι θα του συνέβαινε, κάτι κακό προφανώς.
Τότε, στο μπαρ, καταλάγιαζε την υπερκινητικότητα του κατεβάζοντας μισό μπουκάλι Lagavulin, το οποίο δεν τον μεθούσε, αλλά τον έκανε να φέρεται πιο φυσιολογικά. Το αφεντικό με απειλούσε με απόλυση για να μην του βάζω, αλλά ο Μάνος κατάφερνε πάντα να με πείσει να του γεμίσω το ποτήρι. Τελικά παραιτήθηκα πριν με απολύσουν. Τον Μάνο τον απόλυσαν λίγο μετά, αφού έπινε περισσότερο από το νυχτοκάματο του.
Τις προάλλες τον πέτυχα τυχαία στο δρόμο, όπου είχα βγει για να περπατήσω και να παρατηρήσω. Δεν χρειαζόταν να τον ρωτήσω αν δούλευε. Τα γυαλιά μυωπίας..

Πώς βάψαμε τους «κίτρινους» στο… αίμα

Εξήντα ένα χρόνια από το τέλος του Πολέμου της Κορέας και τη συμμετοχή του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος

«Κι ο Στρατός μας που πήγε στην Κορέα

να πολεμήσει για ψηλά ιδανικά

έβαψε τους κίτρινους στο αίμα

δείχνοντας τους τί θα πει λευτεριά»


( Εμβατήριο που τραγουδούσαν υποχρεωτικά οι έλληνες στρατιώτες μέχρι την πτώση της Χούντας το 1974)

Πριν από 61 χρόνια , στις 26 Ιουλίου 1953 με την υπογραφή Συμφώνου Ανακωχής τερματιζόταν ο τρίχρονος πόλεμος στην Κορεατική Χερσόνησο. Μια αιματηρή σύγκρουση με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς στρατιώτες αλλά και πολλούς αμάχους.

Από τότε και μέχρι σήμερα η κορεατική χερσόνησος παραμένει χωρισμένη μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας και με συνεχή παρουσία ισχυρών αμερικανικών δυνάμεων στο νότιο τμήμα της. Κι αυτό παρά το ότι το Σύμφωνο Ανακωχής προέβλεπε ότι το μέλλον της χερσονήσου θα καθοριζόταν από διεθνή διάσκεψη.

Η διάσκεψη συνήλθε στη Γενεύη τον Απρίλιο του 1954 με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Λαικής Δημοκρατίας της Κορέας από το βόρειο τμήμα της χερσονήσου, της Δημοκρατίας της Κορέας από το νότο, της ΕΣΣΔ, της Κίνας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας. Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι των κρατών που πήραν μέρος στον πόλεμο στο πλευρό των αμερικανών  υπό τη σημαία των Ηνωμένων Εθών στον οποίο  κυριαρχούσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Στη διάσκεψη δεν επήλθε συμφωνία για την ένωση των δύο ξεχωριστών κορεατικών κρατών και έτσι παγιώθηκε ο διαμελισμός της χώρας.

Στον πόλεμο και στο πλευρό των αμερικανών που είχαν και τον πρώτο ρόλο και την ηγεσία των στρατιωτικών δυνάμεων πήραν μέρος...

Εκεί που θα τους πονέσει ...

...
Δες το βίντεο...

Διαολοκατάσταση...



“Διαολοκατάσταση”
Σκηνοθεσία Χάρη Αμανατίδη


Η Κωμωδία του καλοκαιριού
 
Ανοιχτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης
Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Ιουλίου
21:15’            

Κείμενα: Χάρη Αμανατίδη & Αρκά

Απ' τα ψώνια μας, κρινόμαστε τη σήμερον ημέρα.




Δες έναν άνθρωπο πώς ψωνίζει και θα δεις τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του και τον τρόπο ζωής του.
Απ' τα ψώνια μας κρινόμαστε τη σήμερον ημέρα.
Ο άνθρωπος της καταναλωτικής κοινωνίας κρίνεται από το ψωνίζει και ψωνίζεσθαι.
Κι επειδή το ψωνίζειν όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει, το ψωνίζεσθαι είναι η διαδικασία κατά την οποία κάποιος μπορεί να εκδίδει στοιχεία της προσωπικότητάς του έναντι τιμήματος. Έχει μεγάλη σημασία βέβαια και το αντίτιμο ποιο είναι...
Αλλά, τελοσπάντων, εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με το ψωνίζειν.

Βλέπεις έναν άντρα να μπαίνει στο σούπερμάρκετ, αξύριστος κι αχτένιστος, να μην παίρνει καρότσι, αλλά να επιχειρεί να..

Γλέζος...«Για ξενοδοχείο και θέρετρο θέλετε την Ελλάδα;»...

Ηχηρή παρέμβαση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πραγματοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, με αφορμή την απουσία μεταφραστών στην ελληνική γλώσσα. «Η Ελλάδα δεν είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;», για να προσθέσει ότι «Επιτέλους, τι τη θέλετε τη χώρα μας;

Ξέφρενη πορεία του χρέους: Μπήκαμε στο Μνημόνιο με 124% χρέος και το πήγανε στο 174%...αλλά βιώσιμο!!!!!!! Άγριο δούλεμα του ποίμνιου


Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο το χρέος της χώρας ήταν στο 124% του ΑΕΠ και εν έτει 2014 μετά από τόσες θυσίες το έφτασαν στο 174% και οι άνθρωποι της κυβέρνησης το "βαφτίζουν" βιώσιμο. Στο 174,1% του ΑΕΠ έφτασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat. 
 
Σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2013 το ελληνικό χρέος μειώθηκε κατά 1%, ενώ σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2013 αυξήθηκε κατά ..

Ακόμα 13000 στρέμματα στη ζώνη απολύτου προστασίας του Πιερικού Ολύμπου

Ζώνες απολύτου προστασίας στον Πιερικό Όλυμπο, μια περιοχή με μεγάλη συμβολική, ιστορική και αρχαιολογική αξία, καθόρισε... το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Καθορίστηκαν ζώνες απολύτου προστασίας του Πιερικού Ολύμπου

Έτσι, την απόλυτη προστασία του υπουργείου Πολιτισμού αποκτούν έξι περιοχές του αρχαιολογικού χώρου του Πιερικού Ολύμπου. 

Η πρώτη περιοχή ...

Τα “λεγε ο Σαμαράς: «όποιος δεν προσαρμόζεται… πεθαίνει»


Μια 56χρονη τετραπληγική γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη μέσα στο σπίτι της, στη συνοικία της Νέας Χώρας στα Χανιά. Η γυναίκα ...

Αυτούς ψηφίζετε...!! Δίνουν… μάχη με την τρόικα μόνο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων τους…


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις κυβέρνησης – τρόικα, σε παρασκηνιακό επίπεδο, για το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση που θα μειώνει τη χρηματοδότησή τους, αλλά θα ανοίξει το δρόμο για έλεγχο στα οικονομικά των κομμάτων και των βουλευτών, θα πρέπει κανονικά να ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα.

Κυβέρνηση και τρόικα διαφωνούν για το πότε θα πρέπει να ψηφιστεί εν λόγω ρύθμιση, αφού η ελληνική πλευρά θέλει να..

Ελλάς, η χώρα της καλής ....πίτσας!



Γνωστή Ιταλίδα πορνοστάρ έρχεται στην Αθήνα και όταν ετοιμάζεται για αναχώρηση οι δημοσιογράφοι ποδοπατιούνται για μια συνέντευξη:

- Πείτε μας τι σας άρεσε περισσότερο στη χώρα μας;
- Πίτσες… πίτσες…

- Μόνο οι πίτσες;
- Ναι! Ναι! Πίτσες, μόνο πίτσες.

- Καλά, δεν έχετε πίτσες στην Ιταλία; Τη χώρα της πίτσας;
- Ντεν έκει σημασία. Εντό πίτσα άλλη γκεύση…

Αναποδιά σεξουαλικής φύσεως από τον κόσμο των ζώων

...

25 Ιουλ 2014

Αθλιότητα του Mega για το σχολείο στη Γάζα

Ισραηλινότερο του Ισραήλ..

Το Mega χτες το βράδυ ξεπέρασε όχι μόνο τον εαυτό του (σε ό,τι αφορά τη δημοσιογρφική δεοντολογία), αλλά και τον… ισραηλινό στρατό (σε φιλοϊσραηλινό πάθος).

 Συγκεκριμένα στο δελτίο των 8:00 στο θέμα για τη σφαγή στη σχολείο του ΟΗΕ στο Μπέιτ Χανούν, παρουσιάστηκε και η (υποτιθέμενη) ισραηλινή άποψη. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο ισραηλινός στρατός ισχυριζόταν ότι το σχολείο-καταφύγιο του ΟΗΕ χτυπήθηκε από τη Χαμάς. 
Στην αρχή το κρόουλ από κάτω έγραφε:

Φίλε τρομαγμένε ΠΑΣΟΚτζή και ΝεοΔημοκράτη...

Ξεγελάστηκες, έρμε 
1150332_10201192723196078_581725050_nΦίλε τρομαγμένε ΠΑΣΟΚτζή και ΝεοΔημοκράτη,
Σας – σε βάζω μαζί στην προσφώνηση, γιατί θεωρώ ότι στην κρίσιμη τούτη ώρα είσαι ένα και το αυτό με το πάλαι ποτέ αντίπαλό σου στρατόπεδο. 
(Εσένα, ΔΗ.ΜΑ.Ρ.ίτικο απολειφάδι, δεν ξέρω καν πώς να σε προσφωνήσω, υποθέτω ότι  – εκτός από τις υπόλοιπες ύαινες -, σε κανέναν δε μιλάς, κανείς δε σου απευθύνει το λόγο, κανείς δε σε υπολήπτεται, κανέναν δεν αφορά η περίπτωσή σου, εκτός από τη στιγμή των δικαστηρίων. Σε αγνοώ λοιπόν).
Δε θα έπρεπε να σε προσφωνώ “φίλο” ίσως, γιατί υπό το κράτος του φόβου δεν ανδρώνονται φιλίες, μόνο που ο σκιαγμένος βρίσκει καταφύγιο.
Αλλά από την άλλη πάλι, κι εγώ σκιαγμένος είμαι, με όλα αυτά τα ταχύτατα συμβαίνοντα και σημαίνοντα πολλά για το μέλλον όλων μας.
Μάλιστα ίσως εγώ σε φοβάμαι περισσότερο. Γιατί τα σφάλματα έχουν γίνει κι αυτό είναι δεδομένο. Γιατί τα έκανε η ηγεσία σου – κι αυτό είναι δεδομένο. Γιατί σήμερα πληρώνω την ψήφο σου πολύ ακριβά.
Μη με θεωρήσεις άμοιρο ευθυνών τον ίδιο. Δεν είμαι. Κι εγώ έκανα το λάθος που έκανες. Μέσα σε μια παραζάλη κινήθηκε η τελευταία τριετία – τετραετία. Ίσως και να μας ψέκασαν, εμάς, τους πανέξυπνους Έλληνες, αλλιώς δε δικαιολογείται τόση αστοχία στον προγραμματισμό. “Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει”, το έχεις ακούσει αυτό;
Όμως εγώ το αντιπάλεψα, ώστε σήμερα, κατασταλαγμένος πλέον, να λέω...

Έκανε στην τράπεζα, αυτό που κάνουν οι τράπεζες σε όλους μας!


Ο Dimitri Agarkov, 42 ετών ρωσικής καταγωγής κατάφερε να νικήσει τις τράπεζες στο ίδιο τους το «παιχνίδι».
Δυσαρεστημένος από τους όρους της σύμβασης μιας προσφοράς για πιστωτική κάρτα που έλαβε από το τραπεζικό ίδρυμα Tinkoff Credit, ο Άγκαρκοβ , τους άλλαξε & τους έστειλε πίσω υπογεγραμμένους από την πλευρά του για τελική έγκριση από την τράπεζα.
Η τράπεζα ενέκρινε τη σύμβαση χωρίς να διαβάσει τα ψιλά γράμματα (σας θυμίζει κάτι;;) συμφωνώντας έτσι σε επιτόκιο..

Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν


Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν


[1] Στρεσάρονται λιγότερο 
Σε περιόδους έντονου άγχους, ο οργανισμός, για να υποστηριχτεί η κατάσταση εγρήγορσης, παράγει μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης και κορτιζόλης και παράλληλα καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να μειώνεται έτσι η ικανότητά του να καταπολεμά βακτήρια και ιούς. 
Στην περίπτωση που προκληθούν μόνιμες διαταραχές στο ανοσοποιητικό σύστημα εξαιτίας του στρες και συντρέχουν και άλλοι παράγοντες, όπως π.χ. μια γενετική προδιάθεση, δεν είναι απίθανο το ανοσοποιητικό σύστημα να αρχίσει να αντιμετωπίζει τον ίδιο τον οργανισμό σαν ξένο σώμα και συχνά να στρέφεται εναντίον διάφορων οργάνων, προκαλώντας αυτοάνοσα νοσήματα (π.χ. ρευματοειδή αρθρίτιδα, θυρεοειδίτιδα). 

Έρευνες δείχνουν, επίσης, ότι οι...

Της αξιολόγησης το κάγκελο!


Την άποψή μας για τη νεοφιλελεύθερη εμμονή της μέτρησης, αξιολόγησης και κατάταξης των πάντων, όσων μπορούν και όσων αντικειμενικά δεν μπορούν να καταταχθούν σε αμερόληπτες ιεραρχικές δομές, την έχουμε  εκφράσει πολλάκις και δεν θα την επαναλάβουμε.

Επί του παρόντος όμως, μιας και η επικείμενη εξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων βρίσκεται ήδη στο προσκήνιο ας δούμε από πιο κοντά περί τίνος πρόκειται. 

Τι γνωρίζουμε όμως; 
Ελάχιστα, όχι γιατί μάς το κρύβουν, αλλά γιατί δεν υπάρχει και τίποτε συγκεκριμένο να γνωρίσουμε. Πέρα από πυρέσουσσες παραθυράτες αντιπαραθέσεις για το αν η αξιολόγηση οδηγεί ή όχι σε απολύσεις, αντιπαράθεση για το φύλο των αγγέλων τελικά, γιατί η συγκυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο σ' αυτή τη φάση να το παραδεχτεί, και γιατί η αντιπολίτευση δεν έχει κανένα σημάδι που να το αποδεικνύει, τίποτε επί της ουσίας δεν έχει λεχθεί, για το ποιος δηλαδή θα αξιολογεί και για το ποια θα είναι τα κριτήρια της αξιολόγησης, τα οποία και αποτελούν την πεμπτουσία της αξιολογητικής διαδικασίας.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ..

Εκθεση σοκ: Το 56% των Ελλήνων φοβάται ότι θα περιέλθει σε καθεστώς ακραίας φτώχειας!!! Συνεχίζει όμως ο ραγιάς να τους ψηφίζει

 
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία του  Ευρωβαρόμετρου  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δημοσιεύθηκε στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με την έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, οι Έλληνες εμφανίζονται οι περισσότερο απαισιόδοξοι Ευρωπαίοι σχετικά με τις προοπτικές της Ε.Ε., καθώς το ..

“Χαιρετίζουμε τους τρελούς. Τους απροσάρμοστους. Τους επαναστάτες. Τους ταραχοποιούς...."

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ



“Χαιρετίζουμε τους τρελούς. 
Τους απροσάρμοστους. 
Τους επαναστάτες. 

Τους ταραχοποιούς. 
Τους κυλινδρικούς πασσάλους στις τετράγωνες οπές.
Εκείνους που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. 
Που δεν αγαπούν τους...

Ωραίο το μαλλί σου Σοφία !!!

Ομολογούμε ότι κάποιες φορές αδυνατούμε να συγκρατήσουμε την πίεση που εκτοξεύει κατά ριπάς το αίμα στον εγκέφαλο.
Κατά το κοινώς λεγόμενο υπάρχουν στιγμές που κάποιοι άνθρωποι (όπως η κυρία Βούλτεψη εν προκειμένω) μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.

 Είπε η κυρία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας: 

«Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η Δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο».

 Και εμείς την ακούμε. Ακούμε την...

24 Ιουλ 2014

Γερμανοι και Ελληνοφωνοι βαρώνοι συνεχίζουν να λυμαίνονται τα δημοσια έργα!

Συνεχίζοντας την έρευνα για τα δημόσια έργα στην Ελλάδα, φέρνουμε σήμερα στο φως το προφίλ των εταιρειών που εκμεταλλεύονται τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.
Όπως θα δείτε παρακάτω, τα περισσότερα μεγάλα έργα – αν όχι όλα – έχουν ανατεθεί σε συγκεκριμένες εταιρείες…


Πρόκειται για τις κοινοπραξίες που ανέλαβαν να κάνουν τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την συντήρηση και την εκμετάλλευση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα των αυτοκινητόδρομων της χώρας μας.

Αυτές οι κοινοπραξίες έχουν ιδρύσει εταιρίες για το κάθε έργο και όσον αφορά τις αυξήσεις διοδίων που ανακοινώθηκαν είναι οι παρακάτω:

Το… φαρμακείο της ελληνικής κουζίνας

της Ματίνας Χρονοπούλου*

Η ελληνική ύπαιθρος είναι ευλογημένη, καθώς διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από αρωματικά και θεραπευτικά βότανα. Το ίδιο συμβαίνει και με την ελληνική κουζίνα αφού δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι που να μην έχει μια ρίγανη, μια μέντα, ένα φασκόμηλο ή ένα τσάι του βουνού προσεκτικά φυλαγμένα στο ντουλάπι.Και φυσικά η χρήση τους δεν είναι μόνο μία.

Ας μάθουμε, λοιπόν, να χρησιμοποιούμε όλα τα βότανα προς όφελος της υγείας μας...

1974-2014: 40 χρόνια ψέματα


Και νέα αφίσα για τον εορτασμό των 40 χρόνων

 της ...

Πατριωτική σφαλιάρα και από την μικρή αλλά υπερήφανη Σερβία στην ΕΕ: «Οχι σε εμάς τελεσίγραφα»!

SerbiaFlagL





Αντέδρασε απότομα και με εθνική αξιοπρέπεια η κατεστραμμένη ολοσχερώς από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ το 1999, αλλά και βαριά πληγωμένη από τον οκταετή αποσχιστικό πόλεμο που κατέστρεψε την Γιουγκοσλαβία, Σερβία, στην απαίτηση της ΕΕ να διακόψει άμεσα τις συνομιλίες για τον South Stream «σε διαφορετική περίπτωση θα διακοπούν οι συνομιλίες σύνδεσής της με την ΕΕ»

«Με τη Σερβία σήμερα κανένας δεν μπορεί να συνομιλεί με τη γλώσσα τελεσιγράφων» δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

“Η κυβέρνηση της Σερβίας ακολουθεί την πολιτική της ένταξης στην ΕΕ, μεν, αλλά ...

Αμερικανός γερουσιαστής ....."Εσείς ρίξατε το Boeing" ! ! !

RON PAUL: ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΣ

Ένα ακόμη πλήγμα σε βάρος της Ουάσιγκτον από «φίλια πυρά». Και μάλιστα από έναν γερουσιαστή ρεπουμπλικάνο ο οποίος έχει διεκδικήσει το χρίσμα του υποψηφίου για την Προεδρία των ΗΠΑ, ενώ στο στίβο της πολιτικής έχει μπει ο γιός του με τον ίδιο στόχο. Την Προεδρία των ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαία η παρέμβαση του Ron Paul, ο οποίος άλλοτε έχει ξεμπροστιάσει τις ΗΠΑ για τους πολέμους που κάνουν και τα οικονομικά παιχνίδια που παίζουν προς όφελος της «νέας τάξης πραγμάτων». Τώρα βγάζει στη σέντρα την Ουάσιγκτον που στηρίζει την κυβέρνηση του Κιέβου και στρέφεται κατά της Ρωσίας.

«Οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για την ..

Μπλόκο σε πωλήσεις κληρονομιές και γονικές παροχές από τον φόρο ακινήτων

Αν δεν πληρωθεί ο φόρος ακινήτων δεν μπορεί να γίνει κανενός είδους μεταβίβαση. Μάλιστα τα ακίνητα θα πρέπει να είναι “καθαρά” από...

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.


(Να αξιοποιηθει για την ικανοποιηση των λαϊκων αναγκών)
                         
Στην συνεδρίαση της του δημοτικού συμβουλίου ( 8-7-2014) αποφασίστηκε από την πλειοψηφία, μπροστά στην πρόθεση της κυβέρνησης να ξεπουλήσει δημόσιες εκτάσεις και κτίρια σε ιδιωτικά συμφέροντα όπως έκανε με το κάμπινγκ Σκοτινας,να προτείνει την ανταλλαγή της έκτασης όπου είναι κτισμένο το πρώην ψυχιατρείο στην Πέτρα και των κτιριακών του εγκαταστάσεων με αντίστοιχη δημοτική έκταση ισης αξίας. 

Ο κ. δήμαρχος αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντόπουλος  εκτιμούν ότι η τιμή με την οποία αξιολόγησε το ΤΑΙΠΕΔ την δημόσια περιουσία είναι πολύ χαμηλή. Ακόμη και με τη δική τους λογική προτείνοντας την ανταλλαγή αποδέχονται  την χαμηλή αυτή αξιολόγηση.
Τόσο ο κ. δήμαρχος με την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου όσο και οι βουλευτές της ΝΔ,  αφού στήριξαν την αντιλαϊκή πολιτική που προέβλεπε και εκποίηση της δημόσιας περιουσίας (ως δημόσια θεωρείται και η δημοτική), τώρα ...

Το δόλωμα...!!!



Πάει ένας εικοσάρης για ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού ογδοντάρη. Μετά από δύο ώρες το καλάθι του παππού τίγκα στο ψάρι ενώ του εικοσάρη ούτε λέπι ! 
-"Παππού, τον ρωτάει, τι δόλωμα βάζεις;" 

-"Γαρίδα, παιδί μου", απαντάει ο παππούς. 


Την άλλη μέρα, να σου πάλι o εικοσάρης φορτωμένος με γαρίδες, αλλά πάλι ούτε λέπι, ενώ ο παππούς τίγκα στο ψάρι! 
-"Παππού τι δόλωμα βάζεις;" ξαναρωτά ο εικοσάρης. 

-"Μαρίδα, παιδί μου" απαντά ο παππούς. 

-"Και πως ξέρεις ποιά μέρα τα ψάρια θα τσιμπήσουν με γαρίδα και ποια μέρα με μαρίδα;" 

-"Α, είναι πολύ απλό! 
Όταν σηκώνομαι το πρωί και η ...

Η Σοφία επικοινωνεί με το υπερπέραν

Η Σοφία διαβάζει τ’ άστρα...
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κερδίσει ποτέ εθνικές εκλογές!», έκραζε η Σοφία Βούλτεψη από το παράθυρο του ΣΚΑΪ κι εγώ ο φαντασιόπληκτος κοίταζα το κάτω μέρος της οθόνης, όντας βέβαιος ότι...

23 Ιουλ 2014

"Φάουλ" από τον ραδιοσταθμό "105,5 στο Κόκκινο"

Δεν  στερούνται βάσης το πλήθος αρνητικών σχολίων που υπάρχουν στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης και τα οποία καυτηριάζουν την απόφαση του ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο» και της συλλογικότητας «Αλληλεγγύη για όλους» να οργανώσουν συναυλία αλληλεγγύης με την Χ. Αλεξίου στις απολυμένες καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ.

Τα πυρά επικεντρώνονται στην επιλογή του προσώπου της τραγουδίστριας Χάρης Αλεξίου η οποία θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιούλη στη πλατεία Συντάγματος.

Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό απ’ αυτά τα σχόλια του υπογράψει ο δημοσιογράφος Nasim Alatras και το αλιεύσαμε από την παρουσία του στο facebook:

Επειδή η Χάρις Αλεξίου δεν μπορεί και φέτος να πάει στο..

Σοκαριστικό βίντεο από την σιωνιστική κτηνωδία - Μεγαλειώδεις βίντεο από παιδάκια της Παλαιστίνης

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγραφή το εγκληματικό έργο που κάνουν τα κτήνη του σιωνιστικού καθεστώτος του Τελ Αβίβ δίνοντας εντολή να δολοφονούνται εκατοντάδες άμαχοι, να ισοπεδώνονται περιοχές, να επικρατεί στην περιοχή της Γάζας ο θάνατος και ο όλεθρος.

Αν είναι σοκαριστικές οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, και δείχνουν το αποτέλεσμα των Ισραηλινών βομβαρδισμών από μαχητικά αεροσκάφη και βαριά τεθωρακισμένα άρματα,για 15η μέρa, το βίντεο που παραθέτουμε είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικό.

Το έδωσε στην δημοσιότητα το Διεθνές κίνημα Αλληλεγγύης στη Γάζα και παρακολουθούμε έναν ισραηλινό σκοπευτή να δολοφονεί εν ψυχρώ ...

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ...!!!

Νέες αυξήσεις 11% στο ρεύμα των αδύναμων νοικοκυριών από τη διοίκηση της ΔΕΗ!
Αυξήσεις της τάξης του 11% για τους οικιακούς πελάτες με κατανάλωση έως 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο και μειώσεις έως 3,4 % στα τιμολόγια της ΔΕΗ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για την ηλεκτροδότηση κοινόχρηστων χώρων ισχύουν από 25 Ιουλίου 2014.

Τα οικιακά τιμολόγια για όσους έχουν κατανάλωση μεγαλύτερη από 800 κιλοβατώρες, το νυχτερινό τιμολόγιο όπως και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο παραμένουν αμετάβλητα, ενώ όσοι έχουν κατανάλωση μέχρι 800 κιλοβατώρες μπορούν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει και εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις, να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Σημειώνεται ότι ..

Mας...γυμνάζουν το μυαλό !!!!


Τσίπρας: «Αυτός ο πόλεμος, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει»!!!! Ποιος πόλεμος κ.Τσίπρα???????


Το να κατεβαίνεις σε μια εκδήλωση για τη σιωνιστική, θηριώδη, ιμπεριαλιστική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Παλαιστίνιων από το Ισραήλ, φορώντας τη μαντίλα της Παλαιστίνης και ένα πλατύ χαμόγελο, αυτό είναι σώου χυδαίου και κυνικού εκλογικού έμπορα… 
Στην Παλαιστίνη δολοφονείται κτηνωδώς και αφανίζεται ένας λαός και ο Τσίπρας «στήνει» σώου: 
Η εικόνα τα λέει όλα και δεν χρειάζονται περεταίρω σχόλια…


Και η δήλωση του Τσίπρα είναι πλήρως ταυτισμένη με την εικόνα: Περιεχόμενο και μορφή σε πλήρη αρμονία… 

O Σαμαράς εγκαταλείπει το πλοίο...???


Kαταιγιστικές εξελίξεις τόσο στην πολιτική ζωή όσο και στο κόμμα της  Νέας Δημοκρατίας.
Την είδηση την διαβάσαμε στο Capital.gr και σύμφωνα με αυτή ο πρωθυπουργός, με δική του πρωτοβουλία,  ζήτησε να δει τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.
Η συνάντηση γίνεται μέσα σε ένα ασφυκτικό οικονομικά περιβάλλον με το ασφαλιστικό να εξελίσσεται σε πυρηνική βόμβα καθώς οι ..

«Αγαπητέ Φώτη», πού το πας το γράμμα;


Η πρόσκληση Κουβέλη για διάλογο, η απάντηση Τσίπρα και η απόπειρα επανασταθεροποίησης του πολιτικού σκηνικού

Απαντητική επιστολή στην πρόσκληση για διάλογο που του είχε απευθύνει πριν από δέκα περίπου μέρες ο Φώτης Κουβέλης, έστειλε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Θυμίζουμε ότι η επιστολή Κουβέλη καλούσε σε διάλογο για «διαμόρφωση μίας προοδευτικής κυβέρνησης της χώρας με εναλλακτικό προς τη Δεξιά σχέδιο» και «συνεργασία των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς για τη μετακίνηση του άξονα της πολιτικής από τη συντηρητική στην προοδευτική κατεύθυνση».

«Δεν μας αφορά…»


Στην απάντησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ...