# #

7 Αυγ 2018

Το κουδούνι θα χτυπάει στα σχολεία στις 9:00!

Η πιθανότητα να αρχίζουν τα μαθήματα στις 9:00 αντί για τις 8:15 εξετάζεται από το υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου η συζήτηση αφορά στην..

5 Αυγ 2018

Δήμος Δίου-Ολύμπου....Τεράστιος ο κίνδυνος πυρκαγιών. Ακούει κανείς; Από τον Δήμο κάποιος;;;




Οι πυρκαγιές στην Ελλάδα, που έχουν προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 80 ανθρώπων, είναι οι πιο φονικές του 21ου αιώνα στον κόσμο μετά από εκείνες που σκότωσαν 173 ανθρώπους στην Αυστραλία το 2009, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. 

Ακούει κανείς; 
Από τον Δήμο κάποιος;;; 

Περπατώντας στη Λεπτοκαρυά κάποιος, βλέπει ακαθάριστους χώρους. Κανένας τουρίστας δεν μπορεί να περπατά στο πεζοδρόμιο καθώς τα χόρτα είναι σχεδόν στο ίδιο ύψους με τον ίδιο και έχουν καλύψει και το πεζοδρόμιο. 

Υπάρχει κάποιος να ενδιαφέρεται να βρει τους ιδιοκτήτες αυτών των οικοπέδων και να τους υποχρεώσει να τα καθαρίσουν άλλως να τους επιβάλλει πρόστιμο;

Τσόμσκι: Μια χώρα παρεμβαίνει ξεδιάντροπα στα εσωτερικά των ΗΠΑ. Και δεν είναι η Ρωσία

Νόαμ Τσόμσκι

Ο Νόαμ Τσόμσκι κατηγορεί το Ισραήλ για αναίσχυντες παρεμβάσεις στις εκλογές των ΗΠΑ, με τρόπο πολύ πιο ισχυρό από κάθε πιθανή προσπάθεια της Ρωσίας.

Ο Τσόμσκι κατηγόρησε πολλά από τα ΜΜΕ ότι επικεντρώθηκαν σε ασήμαντες ειδήσεις και αγνόησαν θέματα όπως η απειλή της κλιματικής αλλαγής. Χαρακτήρισε ως «αστείο» το γεγονός ότι τα αμερικανικά ΜΜΕ εστίασαν στην υποτιθέμενη παρέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές του 2016.
«Κατ’αρχάς,