# #

20 Σεπ 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το μεγαλειωδέστερο έργο του ανθρώπου!



Η Ελληνική Γλώσσα και σκέψη: Το μεγαλειωδέστερο έργο του ανθρώπου


Το μεγαλειωδέστερο έργο του ανθρώπου
Από τις 225 Γλώσσες της Ευρώπης, μοναδική και αρχαιότερη θεωρείται και είναι
βεβαίως, η Ελληνική.

Κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες έχουν διατυπώσει την θέση ότι Μητέρα των
Ευρωπαϊκών, τουλάχιστον, Γλωσσών είναι η Γλώσσα μας.
Πολυετείς έρευνες Γάλλων, Καναδών και Ολλανδών επιστημόνων που
ανακοινώθηκαν σε διεθνή επιστημονικά Συνέδρια στο Παρίσι και Τορόντο,
επιβεβαίωσαν ότι :

Φούχτελ, ιδού η περιουσία σας




@Ο Φούχτελ ζήτησε να μάθει τι υποδομές υπάρχουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλει να ξέρει ο άνθρωπος ποια είναι η περιουσία του.
Είναι οργανωμένοι οι Γερμανοί, όχι σαν εμάς... που δεν ξέρουμε ούτε καν πόσους υπαλλήλους έχουμε.  
@Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν δύο χρόνια ο Αντωνάκης κατάφερε να αποσπάσει από τους τροϊκανούς την υπόσχεση ότι θα του επιτρέψουν να μειώσει κατά δέκα λεπτά το πετρέλαιο θέρμανσης (αρκεί να βγαίνει ο προϋπολογισμός τους).
Ήταν η απόλυτη απόδειξη ότι η ανάπτυξη είναι εδώ μαζί με τον Μπένι και το ΠΑΣΟΚ.
Ήδη στα βενζινάδικα έχουν στήσει σκηνές οι πολίτες για να πάρουν σειρά ώστε να αγοράσουν ..

Λεπτοκαρυά, έργα του ΟΤΕ...Ότι να ναι κι όπου να ναι....



Όπου να ναι τοποθετεί ο ΟΤΕ τους τηλεφωνικούς του πίνακες...
Στην μέση του πεζοδρομίου, αλλά και στον δρόμο που κατεβαίνει και προσπαθεί ο δήμος να κάνει διάνοιξη...

Κρατικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.....???



Το σύστημα Υγείας των Λοβέρδου-Άδωνι-Βορίδη (ένας κι ένας ε΄?) είναι θανατηφόρο για τον ελληνικό λαό....
Ακούστε (διαβάστε) τι έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας....

«ο Αλέξης Τσίπρας κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα» ....Ποιος το είπε????

Πρέπει να είναι μεγάλη η αγωνία του Πέτρου Τατσόπουλου για το μέλλον του στην πολιτική κονίστρα και για το μέλλον του μισθού του. Οι δηλώσεις του κ. Τατσόπουλου πως «επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά» και πως «ο Αλέξης Τσίπρας κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα» -επειδή συναντήθηκε με τον Πάπα- δείχνουν τεράστια αγωνία να ακουστεί. Και επειδή στη Βουλή είναι ανύπαρκτος, βάζει τα δυνατά του στα ΜΜΕ και στο Facebook.


Όσο κι αν σιχαίνομαι το ΠΑΣΟΚ, η διαφθορά δεν ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ.


Η διαφθορά ξεκίνησε από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και, αν δεν θέλουμε να πάμε τόσο πίσω, γνωρίζουμε όλοι τι απέγιναν τα χρήματα του σχεδίου Μάρσαλ και πόσο αδιάφθορη ήταν η Ελλάδα στην διάρκεια των δεξιών κυβερνήσεων του ’50 και του ’60, της δικτατορίας των συνταγματαρχών και των δυο κυβερνήσεων του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το ΠΑΣΟΚ δεν..

Με σύμμαχο την αληθ(τ)εία...!!!


19 Σεπ 2014

Αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσουν οι τράπεζες...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το δεκαπενθήμερο που μας πέρασε και όσα διαδραματίστηκαν από την ημέρα που ο Σαμαράς ανέβηκε στην ΔΕΘ μέχρι την χθεσινοβραδινή απειλή του πρωθυπουργού, ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα ...

18 Σεπ 2014

Eίναι αλήθεια κ. Δήμαρχε?


Είναι αλήθεια?

Είναι αλήθεια ότι έγιναν μηνύσεις για πολεοδομικές παραβάσεις σε σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις στη κεντρική παραλία Λεπτοκαρυάς???

Πώς θα το αντιμετωπίσετε κύριε Δήμαρχε και κύριε αντιδήμαρχε Αν.Ολύμπου το θέμα???

Την ίδια στιγμή που..

16 Σεπ 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το κοστολογημένο πρόγραμμά του

συριζα


Στην αναλυτική κοστολόγηση του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης που εξήγγειλε από τη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση-κωδικοποίηση του κόστους και των εσόδων των προτάσεων που παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι παροχές και τα μέτρα όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η σεισάχθεια που εξαγγέλθηκαν θα κοστίσουν περί τα 11,3 δισ. ευρώ.


Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε και σε εκτίμηση των εσόδων που θα έχει από την πάταξη της φοροδιαφυγής, την ανακατανομή πόρων από ΕΣΠΑ-ΤΧΣ και την άρση καταστολής της πραγματικής οικονομίας υπολογίζοντας τα σε..

15 Σεπ 2014

Ας υποθέσουμε ....



Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φτάσει
στο μαύρο αδιέξοδο, στην άβυσσο του νου...

Επαναστατική ρύθμιση στα εισιτήρια του Μετρό...!!!



Σωθήκαμε ραγιάδες μου....

Το ελληνικό φάρμακο που υπόσχεται μελλοντικά θεραπεία πλήθους νόσων, από τα αυτοάνοσα ως τον καρκίνο!!!!

Επί μακρόν εθεωρείτο το «συμπληρωματικό» πτωχό μέλος της οικογενείας του ανοσοποιητικού συστήματος που είχε ως στόχο να πολεμά μόνο τους ιούς και τα βακτήρια. 
Το συμπλήρωμα, όμως, περί ου ο λόγος, αποδείχθηκε ένα σύστημα με πρωταγωνιστικό ρόλο στη φλεγμονή του οργανισμού και στην εμφάνιση πλήθους νόσων. 
Μια ομάδα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια με επικεφαλής τον καθηγητή Γιάννη Λάμπρη καταπιάνεται εδώ και χρόνια με τα μυστικά του συμπληρώματος και, όπως φαίνεται, έχει καταφέρει να φέρει πολλά από αυτά στο φως.
Τόσα ώστε να αναπτύξει ένα πολλά υποσχόμενο φάρμακο που «δαμάζει» τη βλαβερή για τον ανθρώπινο οργανισμό υπερενεργοποίηση αυτού του συστήματος. Μάλιστα το φάρμακο που ονομάζεται ..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Καρυάτιδες



Τώρα που "τελειώνει" το...

Γερή κλωτσιά έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1-VIDEO


Για τα μπάζα το επίπεδο της εγχώριας δημοσιογραφίας.




Χοντρό πέσιμο και μήνυμα που αξίζει να λάβουν οι νταβατζήδες της διαπλοκής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον Μίνωα Κυριακού, όταν άκουσε την ερώτηση του πολιτικού συντάκτη του ANT1-VIDEO πάνω.
O Tσίπρας έμμεσα διεμήνυσε στον Κυριακού ότι έχουν γνώσιν οι φύλακες!
O αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε στον συντάκτη του καναλιού ότι η ερώτησή του είναι ανάλογη με την χοντρή προπαγάνδα του καναλιού πριν τις ευρωεκλογές.
-Κύριε Τσακίρη, βλέπω επιμένετε σε αυτές τις τρομολαγνικές εκδοχές, ίσως επειδή ο σταθμός σας έχει ιδιαίτερη παράδοση σε παρουσίαση τέτοιων τρομολαγνικών εκδοχών και μάλιστα..

Στη "δημοκρατία" τους, δεν υπάρχουν αδιέξοδα

14 Σεπ 2014

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΡΕ...!!!!


Αποκάλυψη – βόμβα! Μπλόκαραν τον έλεγχο σε 6230 offshore με κυβερνητική εντολή



Τρομερές αποκαλύψεις από την εφημερίδα «Το Παρόν της Κυριακής» που γεννούν μείζων πολιτικό ζήτημα.

Σε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη προβαίνει σήμερα η  εφημερίδα «Το Παρόν» καθώς υποστηρίζει ότι τον περασμένο Μάρτιο δόθηκε προφορική εντολή από …

Mια ιστορία που λένε ότι είναι αληθινή...

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ


“Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που λένε ότι είναι αληθινή. Προφανώς, συνέβη κάπου στην Αφρική”.

     

Έξι μεταλλωρύχοι εργάζονται σε μια πολύ βαθιά σήραγγα και βγάζουν ορυκτά από τα έγκατα της γης. Ξαφνικά, μια κατολίσθηση φράζει την έξοδο της σήραγγας και τους απομονώνει από τον έξω κόσμο. Μόλις γίνεται αυτό, με μια γρήγορη ματιά, χωρίς να πουν λέξη, εκτιμούν την κατάσταση. Είναι όλοι τους πολύ έμπειροι και καταλαβαίνουν αμέσως πως το μεγάλο πρόβλημα θα είναι το οξυγόνο. Αν κάνουν ό,τι πρέπει, τους μένουν τρεις, το πολύ τρεισήμισι ώρες αέρα.
Ο κόσμος απέξω ξέρει πως είναι εκεί εγκλωβισμένοι, μια τέτοια κατολίσθηση όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να ανοίξουν τη σήραγγα από την αρχή για να κατέβουν να τους βρουν. Θα προφτάσουν πριν τους τελειώσει ο αέρας;

Κάθε ψιλικατζής ονειρεύεται ένα σούπερ μάρκετ....



Κάθε μικροαστός ονειρεύεται τον αστό που ζεσταίνει μέσα του, που τον μεγαλώνει στο θερμοκήπιο της μεγάλης ελπίδας για ένα πέρασμα στην "ανώτερη τάξη". 

Κάθε ψιλικατζής ονειρεύεται ένα σούπερ μάρκετ. 

Και επειδή το όνειρο για μερικούς πραγματοποιείται,

Η ανάπτυξη της Ελλαδάρας....ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....


Οι Σαμαροβενιζέλοι έχουν πετύχει όλους τους στόχους τους....


Όλοι μαζί: "MΠΕΕΕΕΕΕΕ"

Εκδήλωση προσφορών από τους καταστηματάρχες της Αγ.Λαύρας στην Κατερίνη

Πανέμορφο event(?) απο τους καταστηματάρχες της Αγίας Λαύρας στην Κατερίνη.Οπλισμένοι με καλή διάθεση οργάνωσαν ένα.. πανέμορφο event(?) χαρίζοντας έτσι στιγμές ευφορίας στους περαστικούς συμπολίτες μας, που είχαν την τύχη να βρεθούν στον δρόμο της Αγίας Λαύρας, δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα των επιχειρήσεων τους με προσφορές, δώρα και διάφορες παρουσιάσεις. 


Μουσική, κρασί και άφθονες γεύσεις συμπλήρωναν την ευχάριστη χθεσινή βραδιά καταφέρνοντας, έτσι, να γίνει όλη η γειτονιά μια μεγάλη παρέα.
Με την πρωτοβουλία αυτήν οι επιχειρηματίες δώσανε ένα τρανταχτό μήνυμα για..

Τα ήξεραν αυτά οι υπαλληλίσκοι που κυβερνάνε 40 χρόνια την χώρα, γι αυτό βιάζονται να τα ξεπουλήσουν στ αφεντικά τους

Θησαυρός κοιτασμάτων στην Ελλάδα δηλώνει η ελβετική τράπεζα Μirabaud


Για «κρυμμένο» πετρελαϊκό θησαυρό που υπάρχει στη Ελλάδα κάνει λόγο η ελβετική τράπεζα Mirabaud, σε σχετική έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα. 
 
Σύμφωνα με την ελβετική τράπεζα η Ελλάδα μπορεί να έχει περισσότερα από 150 δισ. ευρώ (85% του ΑΕΠ) ως κρατικά έσοδα τα ..

Εξαγγελίες Τσίπρα: Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, μισθός 751 ευρώ, αφορολόγητο 12.000 ευρώ, 300.000 θέσεις εργασίας, διαγραφή χρέους


Άμεση προσφυγή στις κάλπες και αυτοδυναμία πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας  ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της 79ης ΔΕΘ, τονίζοντας ότι η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνική σωτηρία της Ελλάδας, αλλά και πρόκληση για την αναγκαία πολιτική στροφή στην Ευρώπη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξήγγειλε μεταξύ άλλων κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ, επαναφορά του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ, πρόγραμμα σίτισις με κουπόνια σε 300.000 άπορες οικογένειες και πρόγραμμα για τη δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας. Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για πολιτικό αμοραλισμό.

Τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για επ' αόριστο παράταση της αναστολής στους ...