# #

22 Δεκ 2018

«Συνδέστε το ρεύμα στα σπίτια ή θα παραλύσουμε τη ΔΕΗ»


Ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, συμμετείχε την Παρασκευή στη συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στο κτήριο της ΔΕΗ, απαιτώντας να μην υπάρξει καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια και να συνδεθεί το ρεύμα στα σπίτια όσων έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση. Ξεκαθάρισε στον αναπληρωτή διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ ότι θα ..

Πλούτισε η Γερμανία από την ελληνική κρίση- Δείτε...




Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας αποκάλυψε τα κέρδη που αποκόμισε από την ελληνική κρίση απαντώντας σε σχετική ερώτηση των Πρασίνων στη γερμανική βουλή. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν, η Γερμανία είχε κέρδη..

21 Δεκ 2018

Νίτσε: «Η Ελληνική Φυλή είναι η τελειότερη, ωραιότερη και γοητευτικότατη από όλες τις άλλες φυλές»


Σχόλιο.... 
Φυσικά ο Νίτσε αναφέρεται στους Αρχαίους Έλληνες...οι οποίοι δυστυχώς ουδεμία σχέση έχουν με εμάς , τους νεότερους (από την εποχή του λεγόμενου Βυζαντίου και μέχρι σήμερα).
Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο “Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:
«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι ...

19 Δεκ 2018

Ο υπ' αριθμόν 1 δημόσιος κίνδυνος στην Ευρώπη




Συνοικιακοί γκόμενοι



«Ολοι οι πολιτικοί λένε ψέματα». Αυτή τη φράση-κλισέ την έχουμε πει όλοι μας σαν να ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα κάποιου επαγγέλματος. Ολες οι δουλειές έχουν κάποια χαρακτηριστικά που τις ξεχωρίζουν από τις άλλες. Δεν μπορείς να μπερδέψεις έναν φούρναρη με έναν γιατρό, επειδή και οι δυο φορούν άσπρες μπλούζες. Ούτε μια μοδίστρα με μια κομμώτρια επειδή και οι δυο είναι δεξιοτέχνισσες στο ψαλίδι.
Πολλά επαγγέλματα εξυμνήθηκαν, έγιναν τραγούδια και μάλιστα κάποια από αυτά ήταν μεγάλες επιτυχίες. («Μοδιστρούλα», «Γκαρσόνα», «Αρμενιστής», «Εργατιά», «Τσοπανάκος» κ.λπ.). Αλλά για το επάγγελμα του πολιτικού έχουμε μόνο σκωπτικά τραγούδια και σάτιρες στις επιθεωρήσεις.
Εντούτοις λέμε και καμιά καλή κουβέντα για τους πολιτικούς. Και η καλύτερη που μπορούμε να πούμε,

18 Δεκ 2018

Λεπτοκαρυά....ΕΚΛΟΓΕΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για Λεπτοκαρυά....



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις 6 μ.μ. έως  8 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λεπτοκαρυάς, για την διενέργεια εκλογών. 

Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα, μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι την Παρασκευή στις 6μ.μ., στα τηλέφωνα 6947038917 και 6973334312.




 ...Σχόλιο

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε την συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερόμενων στις εκλογές για το καλύτερο προιόν που προσφέρει ο τόπος μας...

Το καλοκαίρι έρχεται...εκλογές για τον Δήμο έρχονται..

17 Δεκ 2018

Ένα τραγικό και φοβισμένο πρόσωπο είναι ο άνθρωπος που έχει μαγαρίσει την Αριστερά και την ιστορία της


Επειδή ο Πρωθυπουργός απολαμβάνει να εμπαίζει τη νοημοσύνη μας κι επειδή συστηματικώς καταστρέφει ό,τι αγγίζει, ας κάνουμε μια σύνοψη. Κάτι σαν «σκονάκι» εν όψει εκλογών (για όποιον ενδιαφέρεται).


  Τι είναι αυτός που όταν ξέσπασε η τραγωδία στο Μάτι κρύφθηκε; 

Δειλός μήπως;