# #

2 Φεβ 2013

Άντε γαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου


Είναι μερικές φορές που η πραγματικότητα σε κολλάει στον τοίχο. Ξέρεις ότι θέλεις να γράψεις πολλά, να πεις ακόμη περισσότερα, αλλά γνωρίζεις πως όλα αυτά κάπου τα έχεις ξαναπεί, κάποτε τα είχες ξαναγράψει.
Όλοι έχουν ακούσει το ανέκδοτο με τον τύπο που παθαίνει λάστιχο και μετά από πολύ ώρα σκέψεων για το πώς θα κάνει τον γείτονα να του δώσει το γρύλο του για να βάλει τη ρεζέρβα, καταλήγει να τον μπινελικώνει με το που τού ανοίγει την πόρτα του σπιτιού.

Άντε γαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου, του λέει και σηκώνεται και φεύγει με το λάστιχο σκασμένο.

Άντε γαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου λοιπόν.

Που ακόμα μας περνάς για τόσο μεγάλους μαλάκες που θα κάτσουμε να χάψουμε ότι από τη γαμημένη τη...

Αυτό πρέπει να το διαβάσετε…! Φως χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!!!



Φῶς χωρὶς ἠλεκτρικὸ ρεῦμα!1Όταν η «φτώχεια τέχνας κατεργάζεται» το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό! Αυτό ακριβώς συνέβη σε ένα μικρό χωριό των Φιλιππίνων, όπου οι κάτοικοι ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και ανέχειας. Πιο συγκεκριμένα, στο Sitio Maligaya οι ντόπιοι ζουν σε μικρά σκοτεινά σπίτια, όπου το φως του ήλιου απουσιάζει ακόμη και την ημέρα, επικρατώντας στο εσωτερικό απόλυτο σκοτάδι.
Οι κάτοικοι δεν έχουν χρήματα για ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να περνούν όλες τις ώρες τις ημέρας στην ύπαιθρο και να επιστρέφουν στο σπίτι τους μόνο για ύπνο. Τη λύση έδωσαν οι ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛ.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Χωρις ελεος συνεχιζεται ο κανιβαλισμος πανω στον Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο, ο οποιος δολοφονηθηκε απο πυρα μπατσου το 2008 στα Εξαρχεια.


Με αφορμη λοιπον τις προσφατες συλληψεις φερομενων μελων των Πυρηνων της Φωτιας,αλλα και συλληψεις που εγιναν στο Βελβεντό Κοζάνης στη διπλη ληστια που πραγματοποιηθηκε στην Αγροτική τράπεζα και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο,οπου οι δραστες φέρεται να ειναι μελη της οργανωσης...συμφωνα με διαρροές που εκανε η ιδια η Ελληνικη Αστυνομια σε δημοσιογραφους...ενας απο τους συλληφθεντες...ηταν φιλος του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου και μαρτυρας στη δικη που εγινε.
Και ερωτημα ειναι βασικο...

Ποια είναι η μεγαλύτερη ντροπή ;



Στα πλαίσια της γνωριμίας των παιδιών σε μια τάξη Δημοτικού, η δασκάλα ρωτάει τους μικρούς μαθητές για το που εργάζεται ο πατέρας του κάθε παιδιού…
- Ο μπαμπάς μου είναι πυροσβέστης. Σβήνει τις φωτιές και σώζει τους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν.
- Πολύ ωραία, η σειρά σου Κωστάκη.
- Ο δικός μου ο πατέρας είναι γιατρός. Εξετάζει τους ανθρώπους και τους δίνει φάρμακα όταν είναι άρρωστοι.
- Θαυμάσια! Εσένα Δημητράκη τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου;
- Εμένα ο μπαμπάς μου 
-λέει χαμηλόφωνα- είναι χορευτής σε ένα γκέι κλαμπ. Χορεύει στην μπάρα, οι πελάτες βάζουν χρήματα στα εσώρουχά του, και αν έχουν να τον πληρώσουν καλά, ο μπαμπάς πάει μαζί τους στο απέναντι ξενοδοχείο.
Στα πρόθυρα εγκεφαλικού, η δασκάλα στέλνει τους μαθητές στο προαύλιο του σχολείου, κρατώντας μόνο τον μικρό Δημητράκη…
- Δεν ήξερα ότι ο πατέρας σου κάνει αυτή την δουλειά, μικρέ μου…

Ποιος Νε(αι)Νε(αι)κος είπε ποτέ ΟΧΙ ?






Ο όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, τασσόμενος εμπράκτως εναντίων των συμπατριωτών του.
Η απαξιωτική και μειωτική αυτή έκφραση, οφείλεται στον Νενέκο, έναν οπλαρχηγό της Επανάστασης του 1821. Ο Δημήτριος Νενέκος καταγόταν από το χωριό Ζουμπάτα των Πατρών κι έγινε οπλαρχηγός του προκρίτου της Πάτρας Βενιζέλου Ρούφου (ο Ρούφος αργότερα, διετέλεσε πρωθυπουργός), αφού προηγουμένως δολοφόνησε τους πολεμιστές Σπανοκυριάκο και Σαγιά που ...

Αντισταθείτε και δράστε...


Image
 
Αντισταθείτε και δράστε...

"HEART ATTACK GUN" ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ...



Το πιστόλι που προκαλεί καρδιακή προσβολή της CIA (heart attack gun) είναι γνωστό από έρευνα του Αμερικανικού κονγκρέσου ήδη από 45 χρόνια πριν.

Μυστικό όπλο της CIA για δολοφονίες επίθεσης καρδιών,είναι αποχαρακτηρισμένο απο το 1975...
Ένα απο τα μυστικά όπλα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.. Βέβαια απο τότε θα έχουν εξελιχθεί..Έχουν περάσει 37 χρόνια..Φανταστείτε τη μυστικά όπλα θα έχουν σήμερα στην κατοχή τους με την τεχνολογία που υπάρχει...
Το βελάκι από αυτό το μυστικό όπλο της CIA μπορεί να ...

Αυτό θα ήταν Δικαιoσύνη...



Aφού τους έβρισαν ως "διεφθαρμένους", σαν φοροκλέφτες (λες κι αν ήθελαν να τους πιάσουν δεν μπορούσαν), τους ενοχοποίησαν, τους έκλεψαν τις συντάξεις και την περίθαλψη, τους "αυτοκτόνησαν", οδηγούν τα παιδιά τους στην μετανάστευση , ξεπούλησαν τα πάντα και είπαν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» στους τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ, χρέωσαν την Ελλάδα για 300 χρόνια, έρχονται πάλι οι σύγχρονοι πολιτικοί εφιάλτες να...

Αλέξη...«τι θα κάνετε εσείς αν γίνετε κυβέρνηση;»



Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε πρόσφατα τέσσερις χώρες: 
την Βραζιλία, την Αργεντινή, την Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Υποθέτω πως αυτά τα ταξίδια θα ήταν χρήσιμα αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν επισκέφτηκε την μια και μοναδική χώρα που έπρεπε οπωσδήποτε να επισκεφτεί. 

Η χώρα που έπρεπε να επισκεφτεί οπωσδήποτε ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ...

ΕΚΤΕΛΟΥΝ «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΓΙΑ 170.000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ




Στην είσοδο της κόλασης

Είναι πια φανερό, ακόμη και στους πιο δύσπιστους, ακόμη και σ΄ αυτούς που χρόνια πολλά βάσιζαν τη γραμματική και το συντακτικό των αναγνώσεών τους για το «που πάει η εκπαίδευση» στις περίτεχνες διακηρύξεις των εκάστοτε Υπουργών Παιδείας, ότι η δημόσια εκπαίδευση βρίσκεται μπροστά σε μια «επιχείρηση» συνολικής αλλαγής του τοπίου από την πρώτη μικρή του δημοτικού μέχρι και το Πανεπιστήμιο και τα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Μια βασική παράμετρος αυτής της «επιχείρησης» αφορά και τις ,,

ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ… Το γάλα μας νοιάζει. Το γάλα !!!


Δύο Κρητικοί ποιμένες,-βοσκοί επί το Κρητικότερον,- ανταλλάσσουν απόψεις, σχετικά με την βουκολική τέχνη τους και την παραγωγικότητα των κοπαδιών τους.
-          Μωρέ, Μανούσο ίντα δίδεις στα οζά σου και κατεβάζουνε τοσονά γάλα; Εγώ μωρέ, τα ταϊζω συνέχεια τσι καλύτερες ζωοτροφές μα δε μου κάνουνε τοσονά γάλα. Και άμα τα ζορίσω μιαολιά τσινούνε κιόλας κι αγριεύουνε.
-          Ίντα μωρέ Σηφαλιό τροφές τοσέ δίδεις το λοιπόν; Κριθάρι ή ταγή;

Πιερία.....Όχι στα διόδια

Κλειδώστε τα παιδιά σας στο σπίτι....


Κόλαση στα σχολεία!





Τρόμος επικρατεί στα ελληνικά σχολεία, αφού ένας στους τρεις μαθητές έχει πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού, ενώ οι άλλοι δυο στους τρεις πάνε στο σχολείο με Καλάσνικοφ, για να μην μπορεί να τους εκφοβίσει κανείς. 

Ο σχολικός εκφοβισμός ονομάζεται διεθνώς «bullying» και αποτελεί ένα ακόμα δώρο της Ελλάδας στην ανθρωπότητα, αφού προέρχεται από την ελληνική λέξη...

Κοινή εμφάνιση-έκπληξη των Πάγκαλου-Ψαριανού σε μυστική αποστολή με απόφαση της κυβερνησης

...   

ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΑΙΓΙΝΙΟ -ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ





.
























....

Οι κρυφές business Σαµαρά και Σία µε το Ελληνικό


Mη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή: Οι κρυφές business Σαµαρά και Σία µε το Ελληνικό
Το Ελληνικό, μία έκταση "φιλέτο" 6.200 στρεμμάτων με 3.5 χλμ παραλία. 

Η τρόικα έχει λυσσάξει να την πουλήσει άμεσα σε διεθνείς μεγαλοεπένδυτες. 

Ο Σαμαράς έχει άλλα...

Ο Σαμαράς μετανάστης... (Θα χει και παρέα ...μέχρι να τους αρπάξουν)


Τα τελευταία κατορθώματα του αντώνη...


Τόνι μ’ έπρεπε να κάνεις δημοσκόπηση σήμερα στις Τράπεζες και στις Εφορίες. Παραδοσιακοί – υποτίθεται – ψηφοφόροι της Νέας Δημαγωγίας, οι συνταξιούχοι, εκδήλωναν τα αισθήματα «ευγνωμοσύνης» που τους πετσόκοψες τις συντάξεις.

Έβριζαν «εν χορώ» εσένα και όλο σου το σόι. 
Προδότη σε ανέβαζαν, απατεώνα σε κατέβαζαν. 
Κι αυτά ήταν τα πιο «γλυκά» λόγια που ακουστήκαν. 
Δεν γράφονται όλα όσα σου έσουραν.
Από γκάφα σε γκάφα το πας. 
Χθες ήταν τα μέλη του ΠΑΜΕ που δέχθηκαν άδικη επίθεση  από τα ΜΑΤ. 
Τους πιάσανε, αλλά δεν τόλμησαν να βάλουν μέσα αθώους. 

Ποια αδέκαστη δικαιοσύνη; 
Αν δεν γίνονταν κινητοποίηση κι αν δεν ήταν τόσος πολύς κόσμος έξω απ τα δικαστήρια, θα ήταν τώρα μέσα, να μιλούν από κοντά στον Άκη. 

Έτσι είναι φίλες και φίλοι, ο μπάτσος για να δείρει, δεν...

Λίγο ακόμα και θα μας έπειθαν να κάνουμε αγώνα υπέρ του Σύριζα...!!!


 

Επιτέλους έσκασε και ένα χαμόγελο τα χείλη μας και το είχαμε ανάγκη στις μέρες που ζούμε. 

Και πώς θα γινόταν αλλιώς βλέποντας το πώς υποδέχτηκαν τον Α. Τσίπρα κάποιοι μετανάστες στην Αμερική που δηλώνουν «Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί», από την φωτογραφία που ...

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ"


ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ"... Γιάννης Δόνδωρος



Το πρώτο CD του Γιάννη Δόνδωρου με τίτλο "ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ" και η παρουσίασή του στο "Ant ART" LIVE Μουσικό Θέατρο




Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Γιάννη Δόνδωρου με τίτλο“Φαρισαίοι”, που κυκλοφορεί από την FM Records, αποτελείται από 9 τραγούδια γεμάτα δυναμισμό,  προσαρμοσμένα απόλυτα στα δρώμενα της εποχής, με ερμηνείες που πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής του.... 

Για το «άβατο» της Λεπτοκαρυάς



Αλήθεια, το ακούσαμε κι αυτό. Δηλαδή ότι και εξαιτίας του δημάρχου Δίου-Ολύμπου λειτούργησαν τα παράπλευρα διόδια στη Λεπτοκαρυά.

Αλήθεια κ. Δημόπουλε, μήπως δεν ήσασταν υποψήφιος για τον δήμο Δίου-Ολύμπου με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας;

Για τη βιολογική καλλιέργεια της Ελιάς






Το γραφείο αγροτικής ανάπτυξης του Δ.Δίου-Ολύμπου ενημερώνει τους αγρότες της περιοχής, αλλά και ευρύτερα, ότι το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στο «Ιδεοδρόμιο», στις ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
 
Το Σωματείο Οικοδόμων Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση κατάργησης του ΙΚΑ Λιτοχώρου.
Την απόφαση αυτή τη θεωρούμε ακατανόητη, γιατί σε έγγραφα που έχει αποστείλει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου προς τη Διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα, έχει αιτιολογηθεί επαρκώς το γιατί πρέπει να παραμείνει το παράρτημα ΙΚΑ Λιτοχώρου στην έδρα του Δ.Δίου-Ολύμπου ενώ σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Δήμος έχει εκφράσει την ...

1 Φεβ 2013

Επίταξη μαθητών...???

Αυτά τα «θες να γίνουμε Αλβανία του Χότζα» είναι μαλακίες που τις έχω βαρεθεί, ειδικά από ανθρώπους που μας έχουν καταντήσει βρωμοπουτανάκια της Μέρκελ


Μας λένε ψέματα. Σιγά το νέο. Καμία ανάκαμψη δεν πρόκειται να έρθει. 
Αυτοί που το πιστεύουν είναι οι ίδιοι που πιστεύουν ότι οι Ινδιάνοι χόρευαν το χορό της βροχής κι ύστερα έβρεχε. Ελπίδες στα σκουπίδια του Στουρνάρα ψάχνουμε. Από κάπου να κρατηθούμε ψάχνουμε.
Μιλάνε για «εσωτερική υποτίμηση» και δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτά που έχουν υποτιμηθεί είναι οι ζωές μας, η αλήθεια και η δημοκρατία. 
Παλιότερα, οι κυβερνήσεις απλώς μας έλεγαν ψέματα. 
Οι τρεις τελευταίες κυβερνήσεις δε μας δίνουν καν λογαριασμό για το τι κάνουν. 
Δε μας εξηγούν. Δεν μας ενημερώνουν. Διότι απλώς δεν υπάρχει στόχος. Αυτό που κάνουν είναι να κρατάνε καθυστέρηση μέχρι τις γερμανικές εκλογές κι ύστερα ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Όμως και ποιος να μας πει την αλήθεια; 
Η κυβέρνηση είναι με τη Μέρκελ και η αξιωματική αντιπολίτευση με τη Λαγκάρντ. Το πράγμα ξεκαθαρίζει όλο και περισσότερο. Με την Ελλάδα, ως αυτόνομη ύπαρξη δεν είναι κανείς. Και δεν είναι, γιατί όποιος αποφασίσει να πει την πικρή αλήθεια δε θα δει όχι ...

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! Βίντεο



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. 
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...

O γιατρός των φτωχών παιδιών

 

 Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9.000 παιδιά σε ολόκληρο
 τον κόσμο.

 Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους.
 Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί
 Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει
χαθεί.

 Το όνομά του έχει συνδεθεί με τη σωτηρία πολλών καρδιοπαθών στο
 Λίβανο, στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Κύπρο, στην Ινδία, στο Μαρόκο,
 στην Αλγερία, στο Μαυρίκιο, στη Μοζαμβίκη, στην Ερυθραία, στο
 Κιργιστάν, στη Μαδαγασκάρη, στη Βενεζουέλα, στην Ουκρανία και στην
Μποτσουάνα.
 Ο Ελληνας καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός δεν ...

Ο νόμος του Μέρφι για την ... ουρά


Ο νόμος του Μέρφι για την ... ουρά
Είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα το να περιμένεις σε κάποια ουρά για να εξυπηρετηθείς. 

Στις τράπεζες, στις υπηρεσίες, στο δρόμο περνούν ατελείωτες ώρες χαμένες!


Κάποιοι προσπαθούν να βρούν τρόπο να επιλέξουν την κατάλληλη ουρά και έτσι να πετύχουν το στόχο τους νωρίτερα διατηρώντας βέβαια τους καλούς τους τρόπους. 

Το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαια πάντα για καλό...

Την ώρα που ΔΝΤ και Γερμανία μαλώνουν για τους δικούς τους λόγους κι εμείς βρίσκουμε ανοιχτή την πόρτα για να βγούμε από το κελί, η κυβέρνηση κλειδώνει την πόρτα μόνη της και καταπίνει το κλειδί.


ΟΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ



Είναι από εκείνες τις φορές που σκέφτεσαι «εφιάλτης είναι, θα ξυπνήσω κι όλα θα είναι αλλιώς». Από τις στιγμές που δε βρίσκεις ίχνος λογικής σε όσα συμβαίνουν γύρω σου. Τότε που ήμασταν πιο… επαναστατημένοι έστω και θεωρητικά, γινόταν συζητήσεις για μονομερή διαγραφή χρέους. Απλές συζητήσεις βέβαια, αλλά τουλάχιστον γινόταν.
Σχετικά γρήγορα επικράτησαν οι «καθώς πρέπει» που δεν άντεχαν ν’ ακούν ότι η Ελλάδα θα διέγραφε το χρέος της, διότι «πώς θα τολμούσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους δανειστές;». 
Κατηγορούσαν εμάς τους υπόλοιπους ως «τζαμπατζήδες» επειδή «δεν θα ήταν πλέον υπερήφανη η χώρα μας αν δεν ξεπληρώναμε τα δάνεια στους ξένους έως και το τελευταίο σεντ».
Αρνιόταν, μάλιστα, κατηγορηματικά να διενεργηθεί ένας έλεγχος σχετικά με το πού πήγαν αυτά τα δάνεια και ξεμπέρδεψαν με την ενιαία γραμμή «όλοι μαζί τα φάγαμε». 
Αργότερα κι αφού είχαμε μπει για τα καλά στο μονόδρομο της καταστροφής μας, οι «καθώς πρέπει» παρουσίασαν ως σωτήρια λύση το «κούρεμα», το οποίο πάλι εμείς φεσωθήκαμε. Και τα Ταμεία καταστράφηκαν και τα αποθεματικά των νοσοκομείων εξανεμίστηκαν και τριπλοπληρώσαμε το «κούρεμα» των ελληνικών τραπεζών.
Πάλι όμως κανείς δεν ξεσηκώθηκε. Ακόμη κι όταν...

Οι αρχαίοι δεν αρρώσταιναν από καρκίνο;


Είναι ο καρκίνος ασθένεια της σύγχρονης εποχής; 
Δεν υπήρχε παλιά; 
Η έρευνα καταλήγει στο ότι ο καρκίνος δεν υπήρχε στα... αρχαία χρόνια. 
Είναι πιθανό να είναι προϊόν της σύγχρονης εποχής. 
Η άποψη αυτής έχει πολλούς υπερασπιστές αλλά και πολλούς πολέμιους.

Η καθηγήτρια Ροζαλί Ντέηβιντ και η ομάδα της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ όπως και ο καθηγητής Ζίμερμαν του Πανεπιστημίου Βιλανόβα εκτιμούν ότι ο καρκίνος είναι νόσος που έχει να κάνει με το σύγχρονο τρόπο ζωής.
Ισχυρίζονται ότι στην αρχαιότητα δεν...

Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Ποια φιλέτα ξεπουλάνε κάτω από το χαλί της … λίστας Λαγκάρντ !


 Ολόκληρη η λίστα Αντι-Λαγκάρντ!!!

ΠΩΣ εξαπατούν τον Ελληνα πολίτη – ΠΟΙΟΙ συμμετέχουν στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και πως τοποθετήθηκαν!!!
Θεωρώντας την λίστα Λαγκάρντ ως τον μεγάλο πολιτικό αντιπερισπασμό της κυβέρνησης Σαμαρά και των Ευρωπαίων συνοδοιπορων του (δεν πρέπει να λησμονούμε ποια ήταν και ποια είναι η κ. Λαγκάρντ) οφείλω να αναφέρω μια μικρή όσο και σημαντική “λεπτομέρεια” από τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την φερόμενη εμπλοκή του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου.
Και η οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, και αυτή είναι η συμμετοχή της πρώτης εξαδέρφης του πρώην υπουργού, κ. Τάσας Παπακωνσταντίνου στο ΤΑΙΠΕΔ.
Η 54χρονη δικηγόρος είναι ..

Φιλιππίδης με νέο πανελλήνιο ρεκόρ!


Filippidis3
Η ανοδική πορεία του Κώστα Φιλιππίδη επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο διεθνές μίτινγκ του Λιντς.
Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής και ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης ανέβηκε με την τρίτη προσπάθεια πάνω από τα ...

Βιβλίο "δανεικό"... ... και όχι ιδανικό



φωτογραφία: ναζί καίγοντας βιβλία

Γονείς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής εκπαίδευσης θα καταβάλλουν στο εξής χρηματική εγγύηση για τα σχολικά βιβλία που θα διανέμονται (υποτίθεται δωρεάν) στους μαθητές ! 

Έτσι ορίζει σχέδιο υπουργικής απόφασης που οι σοφοί των δανειστών συνέταξαν και προώθησαν για περαιτέρω επεξεργασία από το υπουργείο παιδείας.

Ως εδώ λοιπόν πέταξε ο κερδοσκοπικός οίστρος των λεγεωναρίων των δανειστών οι οποίοι, αφού έβαλαν τα νούμερα κάτω, συμπέραναν πως με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομηθούν περίπου 30 εκ. ευρώ, φιλοδώρημα στις τσέπες των δανειστών μας. Και προχώρησαν πιο πέρα:

-Απαγόρευση διορισμών εκπαιδευτικών στα επόμενα χρόνια.
-Ολική περικοπή ή δραστικός περιορισμός των...

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα του πανέμορφου Ερημίτη προς 46.000 κωλοΕΥΡΩ το στρέμμα !!!


Μας συγχωρείτε για την άσεμνη έκφραση αλλά αυτά τα ΕΥΡΩ στο τέλος θα μας αφανίσουν.Το δίλημμα αρχίζει να γίνεται ζωτικό!!! Ή αυτά ή ΕΜΕΙΣ!!!

Στην Κασσιόπη η πρώτη διεθνής επένδυση σε δημόσια γη

ΑΠΕΙΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ!

Με διαβλητές διαδικασίες εξπρές και μεπαραπλανητικές ανακοινώσεις, το έκθετοΤΑΙΠΕΔ ξεπούλησε άρον-άρον την απείρου φυσικού κάλλους και ανεκτίμητης περιβαλλοντικής σημασίας δημόσια έκταση 500.000 τ.μ., περίπου, του Ερημίτη στην Κέρκυρα.

Η έκταση ξεπουλήθηκε στο αμερικανικό κερδοσκοπικό fund…

«Πετύχαμε επειδή δεν ακολουθήσαμε τις ευρωσυνταγές»


Δεν το είπε ο Καμμένος…ούτε ο Τσίπρας , το είπε ο πρόεδρος της Ισλανδίας.. 
Η Ισλανδία κατάφερε να υπερβεί με επιτυχία την κρίση, επειδή την αντιμετώπισε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι χώρες της ευρωζώνης.
«Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν» λέει στην DW o πρόεδρος Ολ. Γκρίμσον.
Ένα από τα πρώτα θύματα της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 ήταν η Ισλανδία. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της τότε ήταν χειρότερη και από εκείνη της Ελλάδας. Σήμερα, όμως, η χώρα αυτή...

Βαβυλώνα το Λαμογιστάν...Εξαιρετικό...!!!



...

Η αντίδραση του Πάχτα για τα επεισόδια στις Σκουριές...βίντεο



...

Ανοιχτή Επιστολή Ιατρικών Συλλόγων 4 ευρωπαϊκών χωρών, προς Ευρωπαίους ηγέτες



Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Πορτογαλίας, Ελλάδας, Ισπανίας και Ιρλανδίας έχουν εκδώσει «Ανοικτή Επιστολή  προς τους Ευρωπαίους πολιτικούς ηγέτες και τις υγειονομικές αρχές με την οποία επισημάνουν τις καταστροφικές επιπτώσεις των πολιτικών λιτότητας που επιβάλλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα  σχετικά με την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων των εθνών τους.
Παρά το γεγονός ότι η επιστολή είναι αρκετά ευγενική ...

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ....Λεπτό προς λεπτό το χρονικό των γεγονότων (VIDEO)














Παρακολουθήστε σε βίντεο λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν χτες από τη στιγμή της άγριας επίθεσης καταστολής σε βάρος συγκεντρωμένων εργατών στο υπουργείο, μέχρι και τη διαδήλωση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Το πρωί της Τετάρτης, περίπου στις 10.30, εκπρόσωποι σωματείων και εκλεγμένοι σε Διοικητικά Συμβούλια Ομοσπονδιών πραγματοποίησαν παρέμβαση με αφορμή τις προχτεσινές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γ. Βρούτση, που, προλειαίνοντας το έδαφος για τις νέες αντιασφαλιστικές ανατροπές, δε δίστασε να ισχυριστεί πως το ασφαλιστικό σύστημα έχει οικοδομηθεί πάνω στη βάση πελατειακών σχέσεων! Ζήτησαν να συναντηθούν με τον υπουργό, ο οποίος έμενε άφαντος. Τους «υποδέχθηκε», όμως, μια ...

Είναι βέβαιον ότι οι ΠΑΜίτες δεν ... τα έκαναν γυαλιά-καρφιά, δεν είναι στο στυλ τους, αλλά αν τα έκαναν λαμπόγυαλο στο γραφείο του Υπουργού που έχει κάνει παρανάλωμα τη ζωή τωνανθρώπων, δεν θα με χάλαγε.


Αντίσταση

Λοιπόν, αυτή η τραγική κυβέρνηση, όταν θα αρχίσει να γίνεται κωμική, θα πέσει. 
Hδη φλερτάρει με τα όρια του γκροτέσκ, όπως όταν ο κ. Κεδίκογλου έκοβε, έραβε και κοτσάριζε λέξεις στο στόμα του κ.Θεοδωρόπουλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ή όπως όταν προβοκάρισε προχθές τα μέλη του ΠΑΜΕ ότι τα έσπασαν στο γραφείο του κ. Βρούτση. 
Αναρωτιέμαι αν έσπασε την πόρτα από κόντρα πλακέ μόνος του ο κ. Βρούτσης ή αν φώναξε και τον κ. Κεδίκογλου να τον βοηθήσει.
Αν κρίνω ότι, εκτός απ’ τη σπασμένη πόρτα, συντριπτικά κατάγματα υπέστη και μία γλάστρα, μάλλον προς βοήθεια του κατώτερου των περιστάσεων διδύμου Βρούτση - Κεδίκογλου, έσπευσε και ο κ. Δένδιας. (Μεταξύ μας, η ειδικότης του, διότι η γλάστρα ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Απόδειξη ότι έσπασε σε έντεκα συνιστώσες, εκ των οποίων οι δεκατρείς έκαναν δεξιά στροφή, ανάλογη με αυτή πουευαγγελίζονται ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία ο ΔΟΛ ο ΣΚΑΪ κι όλα τα καλά παιδιά τα μόρτικα).
Είναι βέβαιον ότι οι ΠΑΜίτες δεν ...

31 Ιαν 2013

Ποια είναι η πατρίδα των Ορθόδοξων χριστιανών;



Μην είναι η χώρα της Ελλάδος; 
Δεν είναι. 
Μην είναι το Βυζάντιο; 
Όχι. 
Τότε ποια είναι; 
Θα μας την δείξει ένας ευσεβής και γνήσιος Ορθόδοξος χριστιανός στο μπλοκ του...

Θα τους δείξουμε την Ελλάδα που δεν γονάτισε!


Image


Από σήμερα το μεσημέρι Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013, δημοσιογράφοι της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στην Ευρώπη, θα βρίσκονται στην Κατερίνη.

Οι δημοσιογράφοι θα μείνουν έως και την Κυριακή στην πόλη μας και θα βιντεοσκοπήσουν τη ...

Ανακαλύφθηκε ο φυσικός “διακόπτης” που σταματάει τις μεταστάσεις του καρκίνου


CancerCells
Σε μια προσπάθεια να προλάβουν τις μεταστάσεις των καρκινικών κυττάρων, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κορνέλ των ΗΠΑ, ανακάλυψαν τον φυσικό «διακόπτη» που ελέγχει τη διασπορά των κυττάρων που προέρχονται από τον καρκίνο του ..

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ"... Γιάννης Δόνδωρος



Το πρώτο CD του Γιάννη Δόνδωρου με τίτλο "ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ" και η παρουσίασή του στο "Ant ART" LIVE Μουσικό Θέατρο




Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Γιάννη Δόνδωρου με τίτλο“Φαρισαίοι”, που κυκλοφορεί από την FM Records, αποτελείται από 9 τραγούδια γεμάτα δυναμισμό,  προσαρμοσμένα απόλυτα στα δρώμενα της εποχής, με ερμηνείες που πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής του....

Το Σημίτη...το φιστικωμένο



....

Έτσι σε θέλουνε νεορωμιέ ραγιά.....


Απίστευτη φάρσα στον πρωθυπουργό της Σερβίας...


...Απίστευτη φάρσα στον πρωθυπουργό της Σερβίας

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σήμερα αργά το βραδάκι ...Δείτε το βίντεο

Τα ομορφόπαιδα του Μέγκα ....μουουουου

....

Έρχεται το σούπερ χαράτσι...


Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του οικονομικού επιτελείου για την επιβολή του ενιαίου φόρου ακινήτων ο οποίος θα αντικαταστήσει το “χαράτσι” που καταβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος φόρος τον οποίο θα κληθούν να πληρώσουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 περίπου 5 εκατομμύρια νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις εξετάζεται να επιβληθεί μεδιαφορετικές κλίμακες
Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων της τρικομματικής επιτροπής με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει ...