# #

10 Μαρ 2012

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ




Εχθές κατ'εξαίρεση, άνοιξα τη τηλεόραση και τι είδαν τα μάτια μου ;;

 Διαφήμιση για την δωρεά οργάνων και μάλιστα με  δικά μας λεφτά. Αντί δηλαδή η κυβέρνηση να κάνει το χρέος της και να ενημερώνει τον κόσμο για το καινούργιο σχετικό νόμο, έτσι όπως δεσμεύτηκε, κάνει τηλεοπτική εκστρατεία για να παραπλανήσει τους πάντες. Δείτε πιο κάτω τι εννοώ . 

Απόσπασμα από την καταγγελία μου στην Χάγη :

"Α4. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
….  Ο πρώτος νόμος που θέτω υπόψιν σας είναι ο νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα. rForm.html?args=5C7QrtC22wFYAFdDx4L2G3dtvSoClrL8qr3l9hdh7F55MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K-td6SIueJGKbGZj4fjYmXmb0PKAvvpBoYM94uLsuaeY8_Hleam  


Βάσει του νόμου αυτού, από το 2013 και εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη. Θα είμαστε δηλαδή το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών.

Γιατί;  

Μέχρι τώρα, τα πράγματα είχαν ως εξής :

PSI και η αλήθεια παραμορφωμένη!!! ΑΜΕΣΗ παραπoμπή στην Ελληνική Δικαιοσύνη όλων των Διοικήσεων της ΤτΕ από το 1996 μέχρι και σήμερα!!




(Private Sector Involvment - P.S.I., μεταφραζόμενο σημαίνει την εθελοντική  συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, δηλ των τραπεζών, στη ρύθμιση του χρέους των). 


Απο αυτήν την διαδικασία, εξαρτάται εν πολλοίς, η κατάσταση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, τόσο στα κεφάλαια όσο και στη ρευστότητά τους, όπως παραδέχεται η τρόικα στην Έκθεσή της, στην οποίαν καταγράφει τίς αντοχές του τραπεζικού κλάδου.

Η αξιολογική έκθεση της τρόικας, εκτός των άλλων, είναι ένα εργαλείο αποτύπωσης της έντασης και της δυναμικής της Ελληνικής οικονομίας, η οποία “αναπτύσεται” με ρυθμούς ύφεσης και όχι ανάπτυξης, μετά την διαμόρφωση της οικονομικής πραγματικότητας στην χώρα μας, απο την εφαρμογή της ανάλγητης πολιτικής των τελευταίων δύο χρόνων.

Σε αυτήν την Έκθεση γίνεται προσπάθεια να ...

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 2012: Τα παπαγαλοκάναλα, ως αναμένετο, κάνουν γαργάρα το πιστωτικό γεγονός...


...





..Ενώ η Ελλάδα ανακηρύχθηκε και επίσημα από την ISDA σε χρεοκοπημένη χώρα, κάτι για το οποίο οι Έλληνες πολιτικοί μας εκβίαζαν και μας τρομοκρατούσαν τόσο καιρό για να δεχόμαστε τα μνημόνια, εντούτοις από το πρωϊ τα καθεστωτικά κανάλια κάνουν εντελώς γαργάρα το γεγονός. 

Ασχολούνται με την ΔΕΗ, με την πατάτα, με το....

Όταν ο benny έλεγε ότι δεν θα ενεργοποιηθούν τα CDS...!! Δείτε το γλυκό βιντεάκι...


....κι ένα χαρούμενο καλόόόό ανθρωπάκι !!!




Ο πετυχημένος υπουργός ( δεν κοροιδεύουμε, ...Έκανε ακριβώς αυτό που του είχαν πει να κάνει....Άσχετο που ο ελληνικός λαός τον εξέλεξε για το ακριβώς αντίθετο !!!) πάει τώρα φουλαριστός για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ...


Οποία τιμή και κλέος !!!!




Δείτε το βίντεο του πετυχημένου δημοκράτη και μοναδικού υποψήφιου...!!!!

Ας πουν χωρίς περιστροφές οτι αυτό που έχει συμβεί είναι η επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας με αυτούς στο τιμόνι κι ας αφήσουν τους ψευτικους πανηγυρισμούς...


"Στη βοή των γκρεμών" η Ελλάδα μετα το PSI

-Ψέμα η "βιωσιμότητα"

"Γι' αυτούς, είπαν, ο καπνός της θυσίας, και για μας της φήμης ο καπνός, αμήν"
Οδ.Ελύτης


Ας  πουν επιτέλους και καμια αλήθεια.
Ας ομολογήσουν την αποτυχία.
 Ας  πουν χωρίς περιστροφές  οτι αυτό που έχει συμβεί είναι η επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας με αυτούς στο τιμόνι κι ας αφήσουν τους ψευτικους πανηγυρισμούς.

 Θα μου πείτε γίνονται αυτα τα πράγματα και μάλιστα πριν από κρίσιμες εκλογές;

 Ε, όχι βέβαια. Ο κανόνας τους παραμένει πάντα το ψέμα και η παραπλάνηση και οχι η αλήθεια.

Η Ελλάδα προχώρησε σε αναδιάρθρωση χρέους με ντροπιαστικούς όρους, που μόνο στο όνομα ήταν εθελοντική και η απόδειξη είναι ότι...

Καρκινογόνος ουσία σε ΠΕΠΣΙ και ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ...???



Αλλάζει η συνταγή των αναψυκτικών…


Οι δυο πολυεθνικές – κολοσσοί, η Coca Cola και η Pepsi, οι οποίες εκπροσωπούν το 90% της αγοράς αναψυκτικών, αλλάζουν τη συνταγή
 των αναψυκτικών για να αποφύγουν να βάλουν μια σήμανση περί καρκινογόνου ουσίας στο μπουκάλι τους, προκειμένου να συμμορφωθούν με τους νόμους της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Η νέα «συνταγή» αφορά μικρότερη περιεκτικότητα της χρωστικής 4-μεθυλιμιδαζόλιο (4MI), μια χημική ουσία την οποία η πολιτεία της
 Καλιφόρνια έχει προσθέσει στη λίστα με τις καρκινογόνες ουσίες.

 Σύμφωνα με ...

Το φαντάζεσαι να είχαμε χρεοκοπήσει?



Αν εκτός
Από τα χιλιάδες λουκέτα στα μαγαζιά και όσα θα ακολουθήσουν..

Το ένα και εκατομμύριο  ανέργους (ποιος ξέρει που θα φτάσουν)..

Τα χρεωμένα νοικοκυριά και τις περιουσίες σε πληστηριασμό..

Τα συσσίτια και τους ζητιάνους που αυξάνονται ταχύτατα..

Τους απελπισμένους που αυτοκτονούν..

Εσύ το κατάλαβες μοναδικέ υποψήφιε ???


Σακοράφα στην ΕΤ-3 για το PSI..





" Όταν πας σε μια κηδεία, δεν μπορείς να λες ότι,
 ήταν πετυχημένη η κηδεία"...

Υπουργός....σας “δολοφονούμε” για να σώσουμε τις τράπεζες..!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ???

...

Απίστευτα κυνική δήλωση..σας “δολοφονούμε” για να σώσουμε τις τράπεζες..

Ότι θα χάσουν οι τράπεζες απ το PSI, θα πρέπει να το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι... 

Ποιος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια απίστευτα κυνική δήλωση.. 

Θα μπορούσε λέτε να είναι Έλληνας βουλευτής...και μάλιστα στέλεχος της κυβέρνησης ;;

Μήπως σας φαίνεται αδιανόητο;
Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί..

To πανε και στις ειδήσεις.....

«Ποιο PSI και κουραφέξαλα. Το έλλειμμα του 2011 έκλεισε υψηλότερα από το 2010!!!


Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!

 «Ποιο PSI και κουραφέξαλα. Το έλλειμμα του 2011 έκλεισε υψηλότερα από το 2010!!!

Αυτή είναι η είδηση της ημέρας.

 Στο 11,5% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το 2011 το ταμειακό έλλειμμα του κράτους ή διαφορετικά στα 24,884 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που εξέδωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών.

 Αυτό σημαίνει ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ύψους 2 δις, ξεχωριστά από αυτά που θα έρθουν τον Ιούνη και θα μας φέρουν στο επίπεδο Βουλγαρίας.

 Τόσες περικοπές μισθών, περικοπές  κοινωνικών και ασφαλιστικών δαπανών, τόσα φοροχαρατσικά μέτρα  και όμως δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ.

 Και όσο παίρνουν νέα μέτρα τόσο θα..

Ο συνταξιούχος που γιαούρτωσε τον Βενιζέλο (φωτογραφίες)



AnoZyOeCEAE6D2A
Ένας άγνωστος που είχε μπει, άγνωστο πως, στην αίθουσα που συνεδριάζει το εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, έριξε γιαούρτι στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο κύριος Βενιζέλος παρακολουθούσε την ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου όταν ένας ηλικιωμένος που βρισκόταν στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης επιχείρησε να του επιτεθεί εκτοξεύοντας...

Τι λέει ο Καμμένος για όλα αυτά...???

Τι γυρεύει τώρα ο άνθρωπος, ο Μπενύτο, που πρόλαβε μόλις μέσα σε έναν μήνα απ’ όταν ανέλαβε, να χαρακτηρισθεί ως «ο χειρότερος Υπουργός Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης»;

..«Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχον» – ο όρκος πίστης του Γενίτσαρου!

 «Διότι έτσι θα μπορέσουμε να τεθούμε υπό αυτοέλεγχον» – η προσευχή του Ραγιά!


Ο σωτήρ του έθνους (παρ’ ότι δεν τον λεν’ Σωτήρη)…

Τι εκπροσωπεί ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος;

 Την πεμπτουσία του πολιτικού συστήματος που μας έφερε έως εδώ.

Ο κ. Βενιζέλος (και χαϊδευτικά Μπενύτο, για δε τους πολύ φίλους Μπενύτο – Μπενίτο) είναι σαρξ εκ της σαρκός του βαθέως κράτους της Διαπλοκής, αυτού που περιήγαγε εν τέλει την Ελλάδα σε καθεστώς Εντολής της Τρόικας, ένα ατιμασμένο προτεκτοράτο που οσονούπω θα διαθέτει κι από έναν ξένο Επίτροπο για κάθε ιθαγενή Υπουργό, μια χώρα Φόρου Υποτελή στη Διεθνή των Τοκογλύφων.

Τι γυρεύει τώρα ο άνθρωπος, ο Μπενύτο, που πρόλαβε μόλις μέσα σε έναν μήνα απ’ όταν ανέλαβε, να χαρακτηρισθεί ως «ο χειρότερος Υπουργός Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης»;

Γυρεύει να ηγεμονεύσει στο ΠΑΣΟΚ -κατ’ αρχήν- κι αργότερα να γίνει, αν μπορέσει, ένας ακόμα Πρωθυπουργός-Ανδρείκελο της Ελλάδας (ή καλύτερα…επί την Ελλάδα, δηλαδή εναντίον της).

Διότι ο κ. Βενιζέλος απεδείχθη εκ των πρώτων ευπροσάρμοστων στη νέα εποχή, αυτήν της εγκαθίδρυσης του απροκάλυπτου Νεοταξίτικου καθεστώτος στη χώρα - εύπλαστος κι Οβιδιακός στους μεταμορφισμούς του,

αλλά και πανέτοιμος για κάθε φόνο ως άλλος «θαυμαστός κ. Ρίπλεϋ» δήλωσε ξεδιάντροπα:

Είναι επιτυχία η έκβαση του PSI; Πως το "μαύρο" γίνεται "άσπρο"...!!!


ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ, ΕΥΤΕΛΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ!
Σπάνια η προπαγάνδα έλαβε τέτοιες διαστάσεις πλύσης εγκεφάλου όπως η προπαγάνδα που εξελίσσεται από την Παρασκευή (09/03) το πρωί και η οποία επιχειρεί να μας πείσει για τη μεγάλη επιτυχία του PSI .
Δεν υπάρχει πιο χονδροειδές και ασύστολο ψεύδος από αυτή την προπαγάνδα.
Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, εκ των οποίων υπογραμμίζουμε τους εξής:
ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;

Θα εμβόλιζαν ακταιωρό ανοικτά της Σαμοθράκης!



Εύλογα ερωτήματα γεννά η παντελής έλλειψη αντίδρασης της ηγεσίας των υπουργείων Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη σε ένα ακόμη θερμό επεισόδιο, αυτή τη φορά στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ζουράφας.

Θα εμβόλιζαν ακταιωρό ανοικτά της Σαμοθράκης!
Σύμφωνα με πληροφορίες του faros24.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης τουρκική ακταιωρός προσπάθησε δύο φορές να εμβολίσει το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης, γιατί ζήτησε από δύο Τουρκικές μηχανότρατες να μην ψαρεύουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.
Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 15:00, όταν 6,5 μίλια από την Σαμοθράκη και 4 από την βραχονησίδα Ζουράφα (Λαδόξερα) εμφανίσθηκαν δύο Τουρκικά αλιευτικά.
Το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης που έκανε περιπολία στην περιοχή ζήτησε την απομάκρυνσή τους, όπως είχε κάνει και τις προηγούμενες ημέρες.
Η Τουρκική Ακταιωρός σε λίγα λεπτά έφτασε στην περιοχή και στράφηκε κατά του Περιπολικού του Λιμενικού Σώματος που με ελιγμούς γλύτωσε τον εμβολισμό.
Στο σημείο έσπευσε ελληνικό αλιευτικό προκειμένου να βοηθήσει το σκάφος του Λιμεναρχείου και για περισσότερο από μία ώρα τα σκάφη έπαιζαν κυνηγητό μεταξύ τους.
Από τον ασύρματο ειδοποιήθηκαν οι ...

Οι ιδιώτες πιστωτές εξασφάλισαν μια πολύ καλή συμφωνία...



24h.gr
Αναπτύσσεται ο μύθος ότι οι ιδιώτες πιστωτές του ελληνικού κράτους αποδέχονται μεγάλες ζημιές με το PSI ενώ ο επίσημος τομέας τη γλιτώνει χωρίς σοβαρές απώλειες.
  Οι απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχουν παραδοσιακά προτεραιότητα, αλλά και τα ομόλογα που έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι άλλες κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης γλιτώνουν το ‘κούρεμα’, όπως και τα δάνεια των μηχανισμών διάσωσης της Ευρωζώνης, που έχουν τα ίδιο νομικό καθεστώς με τις απαιτήσεις των ιδιωτών.
 Οπότε, μας λέει το επιχείρημα, πως οι απαιτήσεις των ιδιωτών έγιναν μειωμένης εξασφάλισης μπροστά στις απαιτήσεις του επίσημου τομέα, κατά παραβίαση της αποδεκτής νομικής πρακτικής.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι ...

ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ




ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ!
               ΣΕ  ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ

Όσα κομματόσκυλα κατεβαίνουν για ναπάνε στο δημαρχιακό μέγαρο
 βγαίνει ο κόσμος και τους κράζει από τα καφενεία και τα μαγαζιά.

 Μεγάλη ξεφτίλα λέμε.
 Ο Σαμαράς δεν τόλμησε να κατευθυνθεί πεζός.
 Μόλις τελείωσαν τα εγκαίνια μπήκε....

Απίστευτη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ της πραγματικότητας από τα ΜΜΕ !!!







Σήμερα καρφώθηκα στα ΜΜΕ για να ακούσω αναλύσεις , αντιδράσεις , κριτικές 
κλπ κλπ για PSI και τις επιπτώσεις του...

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στην Ελλάδα ένα γεγονός ΚΟΛΑΦΟΣ , παρουσιάζεται σαν ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!!

Γιατί δεν είναι δυνατόν ΟΛΗ Η ΓΗ να σε θεωρεί ΜΠΑΤΑΧΤΣΉ (και με την "βούλα" πλέον) και εσύ να μιλάς για "Εθνική Επιτυχία"...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ




«Επί ποδός πολέμου βρίσκεται η αστυνομία της Μεσσηνίας και των όμορων νομών για την φύλαξη του λαοπρόβλητου ηγέτη της δεξιάς που  βρίσκεται σήμερα στην Καλαμάτα»

Εάν Αντωνάκη χρειάζεσαι τη μισή αστυνομική δύναμη της...

Eίπε ο Βενιζέλος.....


Απορούμε ...οι Παπανδρέου, Παπαδήμος(λέμε τώρα...),Βενιζέλος, Σαμαράς, Καρατζαφέρης και λοιποί ερεθισμένοι....
..Δεν στραβοψώλιασαν ακόμα...???

Κανένας άνθρωπος με σάρκα και οστά σώθηκε?


ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ













ΔΝΤ, ΕΚΤ, PSI, SWAPS, CDS, CACS, ISDA, EFSF.....

ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΠΙΤΙ, ΦΑΙ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΑ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ...

Αντε κάνε εσύ τώρα το connect....

Και πως να φτιάξεις τα νέα συνθήματα? ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα λες εσύ PSI-CACS-CDS θα σου απαντάει ο απέναντι...

Βλέπεις τη τσέπη άδεια.



 Ψάχεις για δουλειά και δεν υπάρχει τίποτα. Σπας το κεφάλι πως στο διάολο θα βγάλεις το υπόλοιπο του μήνα αφού έχεις γίνει σκατά στο σπίτι. Καυγάδες, κατάθλιψη, βρισίδι, όλα σου φταίνε, όλα σκατά ..

Το κίνημα που έκανε πουρέ τους μεσάζοντες



thumb
Και ξαφνικά έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Το περιβόητο καλάθι της νοικοκυράς έμεινε άδειο.
 Μπροστά στο παράδοξο της συνεχιζόμενης ακρίβειας παρά την άτακτη υποχώρηση των μισθών και την εκτίναξη της ανεργίας, ομάδες πολιτών από όλη την Ελλάδα πήγαν ένα βήμα πέρα από την κριτική και τη διαμαρτυρία, αυτο-οργανώθηκαν.
Με έμβλημα την πατάτα και μέσο οργάνωσης το Διαδίκτυο, έβαλαν στο στόχαστρο τα καρτέλ των μεσαζόντων αποσκοπώντας στην καταπολέμηση της κερδοσκοπίας προς όφελος των παραγωγών και των καταναλωτών.
Την αρχή έκανε πριν από μία περίπου εβδομάδα η Εθελοντική Ομάδα Δράσης του Νομού Πιερίας, που κατάφερε να μοιράσει μεγάλες ποσότητες πατάτας Νευροκοπίου (κοντά στους 100 τόνους) σε οικογένειες της Κατερίνης, σε τιμή κόστους, ήτοι 0,25 ευρώ το κιλό.
Οι αγρότες από το Νευροκόπι, πουλώντας εδώ και καιρό σε εξευτελιστικές τιμές τις σοδειές τους, δέχτηκαν με χαρά να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να διαθέσουν με αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο τις ποσότητες πατάτας που στοίβαζαν στις αποθήκες τους.
Το κίνημα της πατάτας εξαπλώθηκε ταχύτατα σε όλη την επικράτεια. Βρήκε ένθερμους οπαδούς στη χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία.
Εθελοντικές ομάδες και δήμοι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λάρισα, τη Βέροια, το Ηράκλειο και αλλού, καθώς και άλλοι φορείς, όπως η Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οργανώνουν αντίστοιχες δράσεις σε συνεργασία με παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, επεκτείνοντας παράλληλα την γκάμα των προϊόντων που διανέμονται.
Ο Δήμος Παλλήνης συγκέντρωσε παραγγελίες κατοίκων για την προμήθεια πατατών προς 0,28 ευρώ το κιλό και ακολούθησαν και δύο άλλοι δήμοι, ο Δήμος Γαλατσίου και ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης.
Μετά τις πατάτες σειρά έχουν το..

"ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ" - ISDA: Πώς κήρυξε στην Ελλάδα σε ολική χρεοκοπία...



Στη χώρα όπου η πολιτική και οικονομική ελίτ με τα ΜΜΕ που ελέγχει μπορεί άκοπα (αλλά όχι ανέξοδα...) να μεταμορφώνει το "άσπρο" σε "μαύρο" και το αντίστροφο, έμελλε να το δούμε και αυτό:

 Την κήρυξη της χώρας σε καθεστώς ολικής χρεοκοπίας και την κυβέρνηση να πανηγυρίζει!

  Είναι η πρώτη οικονομία της ευρωζώνης που χρεοκοπεί κανονικά, χωρίς διαβαθμίσεις «επιλεκτικής» και άλλες τέτοιες ανοησίες μια που όλοι γνωρίζαμε ότι η πτώχευση ήταν εδώ.

 H ISDA αρμόδια επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) αποφάσισε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε συνολικά ως κρατική δανειοληπτική οντότητα χρησιμοποιώντας τον τεχνητό όρο "Πιστωτικό γεγονός".

Δηλαδή κήρυξαν την Ελλάδα σε καθεστώς ολικής πτώχευσης και «σφυρίζουν αδιάφορα» υποστηρίζοντας ότι...«Ήταν αναμενόμενο μετά το PSI»!


Και βέβαια, όταν γραφτεί κάποτε η Ιστορία αυτών των τραγικών στιγμών που βιώνει η χώρα, ο ιστορικός του μέλλοντος θα διερωτηθεί...

 «Γιατί η χώρα δεν πτώχευσε από μόνη της τον Μάϊο του 2010 και σύρθηκε σε μία διαδικασία εξαχρείωσης και εξαθλίωσης των πολιτών της, εκχώρησης της εθνικής της κυριαρχίας και υποθήκευσης του παρόντος και του μέλλοντός της»!

Ουδέποτε στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας, τόσο πολλοί, δεν είπαν τόσο πολλά ψεύδη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε έναν ολόκληρο λαό. 

Μια σταλινικής μορφής κυβερνητική προπαγάνδα, τόσο της τραγικής για την χώρα κυβέρνησης Παπανδρέου, όσο και της μοιραίας κυβέρνησης Παπαδήμου, αποκοίμισε έναν ολόκληρο λαό με στόχο έναν και μόνο:

 Όχι την σωτηρία της χώρας, αλλά την είσπραξη των τόκων από τις ξένες τράπεζες! 

Είναι η πρώτη επίσημη ,μεταπολεμική χρεοκοπία της χώρας (έχουν το θράσος οι ξεφτιλισμένοι να αποκαλούν τον θάνατο της χώρας που οι ίδιοι προκάλεσαν ως «αναμενόμενο γεγονός»!) .

Δύο ολόκληρα χρόνια τώρα μας βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη ψυχολογική επιχείρηση εγκεφαλικής υποδούλωσης ενεός ολόκληρου λαού για να μην πτωχεύσουμε, υποτίθεται και τώρα που πτωχεύσαμε οι αλήτες χαρακτηρίζουν το γεγονός «αναμενόμενο» και θριαμβολογούν γιατί … πέτυχε το PSI, δηλαδή καταφέραμε να δανειστούμε μέσα στην χρεοκοπία μας και να πληρώσουμε τους τόκους των δανειστών.

Τι μπορούσε να γίνει τον Μάϊο του 2010;