# #

28 Νοε 2015

Ο αντίλογος....Ποια είναι η δημοσιογράφος και ο καθηγητής που λένε ότι οι Ελληνίδες εκδίδονται... για μια τυρόπιτα

Η γνωστή για την μόνιμα επιθετική προς την Ελλάδα στάση της Ανθή Καρασάββα ξαναχτύπησε με μία ανταπόκριση που με επιλεκτικά στοιχεία και έωλα επιχειρήματα φέρνει τις Ελληνίδες να εκδίδονται για μία... τυρόπιτα.

Ποια είναι η δημοσιογράφος και ο καθηγητής που λένε ότι οι Ελληνίδες εκδίδονται... για μια τυρόπιτα
Σάλο και οργή έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το δημοσίευμα της γνωστής για τα μόνιμα επιθετικά της αισθήματα για την Ελλάδα αγγλικής εφημερίδας Times σύμφωνα με το οποίο οι νεαρές ελληνίδες βρίσκονται σε τέτοια οικονομική απόγνωση που πουλάνε το κορμί τους για ένα σάντουϊτς ή μία τυρόπιτα. 

Το παντελώς ανυπόστατο όσο και ακραία δυσφημιστικό για την χώρα μας δημοσίευμα, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της ιστορικής αυτής εφημερίδας με την Ανθή Καρασάββα, μία δημοσιογράφο η οποία έχει αναλάβει...

Για τους δημοσιοκάφρους..."Δεν είμαστε όλοι Σύριοι"



Δεν είναι στο Παρίσι...

Τσίπρας και Λεβέντης αλλάζουν μαζί τη χώρα...

tsipras-leventis

Πολύ κοντά βρίσκοντα ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, αφού μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει χημεία. 

Ο Αλέξης Τσίπρας συζητάει από το τηλέφωνο με τον Βασίλη Λεβέντη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνομιλίες με τον...

Μπαίνουμε σε περίοδο μεγάλης ξεφτίλας και ατελείωτου γέλιου...



Ο Λεβέντης στην κυβέρνηση...
Μπαίνουμε σε περίοδο μεγάλης ξεφτίλας και ατελείωτου γέλιου...

Σε λίγες μέρες θα έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Λεβέντη..
Ολα αυτά τα περί συναινέσεων εκεί θα καταλήξουν...

Πάλι με μεγάλη ευθύνη των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης, που θα πάνε αύριο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών να ....

27 Νοε 2015

ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Μεγάλη αγωνία έχει αρχίσει και επικρατεί στην Άγκυρα σχετικά με τα ενεργειακά αποθέματα της Τουρκίας, καθώς οι αναφορές κάνουν λόγο για δυο το πολύ εβδομάδων αντοχή και μετά, το απόλυτο σκοτάδι για όλη την χώρα.
Σύμφωνα με εκτενή αναφορά του τουρκικού Ινστιτούτου Αζερικής Στρατηγικής, (Hazar Strateji Enstitüsü), η Τουρκία μπορεί να αντέξει μόνο δυο εβδομάδες στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα εφοδιασμού με φυσικό αέριο, καθώς ήδη παρουσιάζονται μεγάλα ενεργειακά προβλήματα.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται τα αποθέματα των μεγάλων διυλιστηρίων της Τουρκίας,

Διπλό σοκ: Αυξάνονται οι εισφορές, μειώνονται οι συντάξεις

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Κατρούγκαλος
Ο υπουργός Εργασίας, "Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης"(εντάξει,ένα αστείο κάνουμε) Γ. Κατρούγκαλος


Το ποσοστό αναπλήρωσης στις καταβαλλόμενες και στις νέες συντάξεις και η αύξηση των εισφορών παραμένουν «ανοικτά» στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού που θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή στα μέσα Δεκεμβρίου (μετά τη ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού του 2016), όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Κατρούγκαλος μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής.

Το ΚΥΣΚΟΙΠ που συνεδρίασε υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, ενέκρινε τους άξονες των αλλαγών για τις οποίες διαπίστωσε ότι θα χρειαστεί να γίνει «ουσιαστικός διάλογος μέσα στην κοινωνία», καθώς θα...

Τimes Λονδίνου: "Οι φοιτήτριες στην Ελλάδα του Τσίπρα και των Σαμαροβενιζέλων εκδίδονται για ένα σάντουιτς"


Με τη σκοτεινή πλευρά της πορνείας και τον αντίκτυπο σε αυτήν της οδυνηρής λιτότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται σήμερα η εφημερίδα Times του Λονδίνου σε δημοσίευμά της με τον  τίτλο «Greek students sell sex for food». Το συμπέρασμα προκύπτει από μελέτη που πραγματοποίησε το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το οποίο εξέτασε στοιχεία περισσότερων από 17.000 ατόμων που εκπορνεύονται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη μελέτη, οι Ελληνίδες είναι σήμερα αυτές που κυριαρχούν στην εγχώρια βιομηχανία της πορνείας, εκτοπίζοντας εκείνες της ανατολικής Ευρώπης, με το σεξ που προσφέρεται στην Ελλάδα να συγκαταλέγεται στα φθηνότερα ολόκληρης της Ευρώπης.   
 
 Ο σκληρός ανταγωνισμός έχει αναγκάσει νεαρά κορίτσια και φοιτήτριες να χρεώνουν το σεξ που προσφέρουν σε εξευτελιστικές τιμές κι άλλοτε σαν αντάλλαγμα για ..

Κι αυτό θα το κάνει...γαργάρα;


Ήταν 2008....
Quit coal, be happy!

Ο σημερινός πρωθυπουργός μας έκανε δηλώσεις κατά του άνθρακα και φορούσε σχετικό μπλουζάκι της Greenpeace (με το μήνυμα Quit Coal). 

Όχι μόνο στη συνέντευξη τύπου που είχαμε διοργανώσει τότε στο πλοίο μας Rainbow Warrior για τη δράση μας ενάντια στο λιθάνθρακα, αλλά και αργότερα σε συνέδριο του Σύριζα. 

Και από ό,τι φαίνεται...

26 Νοε 2015

Επιτέλους..... Το όραμα των φιλόσοφων της αναρχίας γίνεται πραγματικότητα στην Ελλάδα



Είμαστε πολύ μπροστά...

CNBC: Γιουσουφάκι ο Τσίπρας αλλά και όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Την πλήρη παράδοση της Ελληνικής οικονομίας στους διεθνής τοκογλύφους επισημαίνει σε ρεπορτάζ του το CNBC. Ξεπούλησε ο Τσίπρας για λίγα σεντς, λέει το ρεπορτάζ, μία περιουσία 350δις. Αυτά για όποιος πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις των μνημονίων είναι κάτι άλλο εκτός από γιουσουφάκια.


Αναλυτικά η αναφορά του CNBC.  

«Σα να μην είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα η Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα ξένα κεφάλαια πήραν τον έλεγχο των τεσσάρων μεγάλων τραπεζών της χώρας, μέσα από μία αύξηση κεφαλαίων ύψους 6,42 δισ. δολ. και μία περίπλοκη διαδικασία νομικών χειρισμών.
Ως αποτέλεσμα, οι μετοχές των τραπεζών πουλήθηκαν για λίγα σεντς, εξαϋλώνοντας την κρατική συμμετοχή σε αυτές τις σημαντικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν περιουσία που ανέρχεται σε ..

H Ελλάδα τέλειωσε κι εμείς μαζί της....Οριστικά...



Με πόνο ψυχής, αλλά και αίσθημα ευθύνης, βάζει αυτόν τον τίτλο ένας άνθρωπος του δρόμου, άνεργος και υπό έξωση από το σπίτι του -ένας άνθρωπος, που δεν θα τα παρατήσει ούτε τώρα. Μπορεί, ως τώρα, να έχω χάσει μάχες, όμως, ούτε καλλιεργώ την ηττοπάθεια, ούτε αποδέχομαι την ήττα. 
Θα αφήσω στην άκρη τους τραπεζοϋπάλληλους πολιτικούς και την ευθύνη τους για το τελείωμα. Αυτοί κάνουν τη δουλειά, για την οποία πληρώνονται, παριστάνοντας τους εκλεγμένους. Σαν να μη ξέρουμε πώς κάποιοι δεν μπορούν να εκλεγούν, αν δεν χρηματοδοτηθούν και προβληθούν από εκείνο το υποτελές στους ξένους 1%. 
Οι κυβερνητικοί πανηγυρίζουν, που ξένες εταιρείες αγόρασαν, με 5 δις, χρέη 200 δις και, μαζί, τις υποθηκευμένες περιουσίες.(Το είπαν "ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών").  
Και οι μη κυβερνητικοί παραμένουν στη βουλή, παριστάνοντας την αντιπολίτευση και νομιμοποιώντας ένα κοινοβούλιο, που ο ρόλος του είναι να εγκρίνει αποφάσεις ξένων. (Αναφέρομαι στη Χ.Α. και στο..

22 Νοε 2015

Ο Παπαδημούλης ξεκαθαρίζει ότι ο πραγματικός στόχος του Τσίπρα και της ομάδας του ήταν ευθύς εξ αρχής η υλοποίηση του σχεδίου των δανειστών.

Ζούμε σε έναν "καπιταλιστικό" κόσμο, που για να υπάρχει πρέπει να προβλέπονται και να σχεδιάζονται τα πάντα. 
Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας έχει το μυαλό, την θέληση και την προσωπικότητα να υλοποιήσει τα οράματα ενός λαού. Επιλέχθηκε νωρίς από το σύστημα και μεθοδικά οδηγήθηκε στην ηγεσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ αλώνοντας την αριστερά στο σύνολό της, όταν ήρθε η ώρα έπαιξε το παιχνίδι όπως έπρεπε. 
Κανείς άλλος χώρος η συνασπισμός, παρά μόνο η αριστερά, μπορούσε να περάσει και να κάνει αυτά που βλέπετε. 
Ο Τσίπρας πλαισιώθηκε από τους Δραγασάκη-Σταθάκη-Τσακαλώτο για να υλοποιήσει απρόκοπα το σχέδιο που κανείς άλλος δεν θα έφερνε σε πέρας. Θυμηθείτε ότι ο Δραγασάκης ήταν αυτός που είχε την ευθύνη και εποπτεία της διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ ως υπουργός, αλλά η αποτυχία της χρεώθηκε στον ...

TO ISIS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ...???



Στο Φως της Δημοσιότητας Απόρρητα Σχέδια των Τρομοκρατών του ISIS, που έχουν έρθει σε γνώση αμερικανικών και ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών σύμφωνα με τα οποία οι Τζιχαντιστές σχεδιάζουν να ανατινάξουν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης!!! Θα Πρόκειται ασφαλώς για ένα τεράστιο χτύπημα, στο μεγαλύτερο μνημείο του Δυτικού πολιτισμού, που έχει σκοπό να δημιουργήσει Παγκόσμιο ΣΟΚ και να γράψει νέες μελανές σελίδες στην ιστορία της Ανθρωπότητας…

Κατηγορώ τον Τσίπρα, εσείς είστε πιόνι και για αυτό τον λόγο επιλεγήκατε λέει η Σοφία Σακοράφα στον Βούτση.



Απάντησε σε Βούτση και Τσίπρα η Σοφία Σακοράφα, με τον τρόπο που τους αξίζει. Η Σοφία Σακοράφα χωρίς να "μασάει" τα λόγια της απάντησε με ευθείες πολιτικές βολές, με σκληρές διατυπώσεις, κατά του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα αλλά και του πρoέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση αναφορικά με την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που είχε συγκροτηθεί στη Βουλή. 

Με καυστικό τρόπο ανταπαντά στη συστημένη επιστολή που της είχε αποστείλει στις 12 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοινώνοντάς της ότι παύει πλέον η λειτουργία της Επιτροπής για το Χρέος. 
«Είναι προσβλητικό να γίνεται η Βουλή το λοιμοκαθαρτήριο σκανδάλων, παρατυπιών, βάρβαρων πολιτικών επιλογών, υποτακτικών συμφωνιών, λεόντειων συμβάσεων και να το προσυπογράφει ο πρόεδρός της» αναφέρει στην απαντητική της επιστολή, βάλλοντας αρχικά κατά του κ. Βούτση.
 Όμως στη συνέχεια η επιστολή αποτελεί ένα δριμύ κατηγορώ προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό ο οποίος, σύμφωνα με την ευρωβουλευτή, φέρει πλήρες το βάρος της εντολής για την κατάργηση της Επιτροπής. 
«Την πολιτική ευθύνη για ..

Ετοιμη για χερσαίες επιχειρήσεις η Ρωσία

Russian air strikes against Islamic State militants in Syria

Ετοιμη  για έναρξη χερσαίων επιχειρήσεων εμφανίζεται η Ρωσία επικεφαλής ενός μεγάλου συνασπισμού από στρατεύματα συμμαχικών χωρών, όπως ήδη έχει προαναγγείλει ο προσωπάρχης του Κρεμλίνου και πρώην υπουργός Αμυνας Σ.Ιβανόφ.
 
Οπως αναφέρουν σε ανάλυσή τους οι ρωσικές υπηρείες πληροφοριών, μετά από περίπου δύο μήνες επίσημων (είχαν προηγηθεί άλλες 45 ημέρες με αναγνωριστικές-σποραδικές κρούσεις) σφοδρών βομβαρδισμών στη Συρία η Αεροπορία και το ρωσικό Ναυτικό κατάφεραν να πλήξουν καίρια την οικονομική λειτουργία του ISIS, όπως και τις βασικές του υποδομές, με αποτέλεσμα η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση να χάσει το 75% των εσόδων της έχοντας σοβαρά πλέον προβλήματα επιχειρησιακής λειτουργίας.
 
"Πριν την ρωσική επέμβαση το ISIL κέρδιζε από το παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου 2 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως και τώρα μόλις...

Εμείς πρέπει να είμαστε οι μόνοι που...δεν είμαστε ευρωπαίοι


Οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι τόσα χρόνια κατηγορούν εμάς τους φιλόξενους Έλληνες για ρατσισμό, ξενοφοβία και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μόλις όμως αισθάνθηκαν την απειλή στα σπίτια τους, αμέσως άρχισαν να ορθώνουν συρματοπλέγματα στα σύνορά τους....,

Θέλουν και να κυβερνήσουν τα Παρτάλια...

Ελλαδιστάν.....Ρεντίκολο η Νουδούλα!! Με κλήρωση ο νεος αρχηγός

Με κλήρωση θα βγαλουν νεο αρχηγό;




neadimokratia

 Είναι η ατακα βουλευτη του κομματος οταν εμαθε οταν τεθηκε θεμα αναβολής των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία!

Τελικά αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές της μικρής Νουδούλας..

Πολύ γέλιο....

Μια ακόμα επιτυχής εμφάνιση πραγματοποίησαν τα παιδιά του ΕΡΜΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Μια ακόμα επιτυχής εμφάνιση πραγματοποίησαν τα παιδιά του ΕΡΜΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
     το Σάββατο 21/11/2015,λαμβάνοντας μέρος  στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΤΟ «Ο.Φ.Τ. CUP  που πραγματοποιήθηκε στο στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου. 

Όλα τα παιδιά του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και φρόντισαν να αποζημιώσουν με την αγωνιστικότητα τους ,τους προπονητές τους και βεβαίως τους γονείς τους.

 ΑΘΛΗΤΕΣ                                                              ΜΕΤΑΛΛΙΟ

1)Βασιλα Κατερινα                                                    ΧΡΥΣΟ..