# #

28 Ιουλ 2012

Θερινόν αντίδωρον!


 Θερινόν αντίδωρον! Νέα επαναστατική επινόησις του Μητροπολίτου Πειραιώς προς ανακούφιση του Χριστεπώνυμου πλήθους από τον ανελέητο καλοκαιρινό καύσωνα !!!

από δω

Ξαφνικά τελεσίγραφο Μόσχας στην Δύση - Στέλνει κι άλλο Α/Τ στην Α.Μεσόγειο





Δεν...δεν θα εξετάσουμε αιτήματα ούτε θα δώσουμε την συγκατάθεσή μας σε έρευνες πλοίων με ρωσική σημαία, αλλά ούτε και στην εφαρμογή άλλων περιοριστικών μέτρων ως προς αυτά", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς σε μία εξέλιξη που ουσιαστικά αποτελεί τελεσίγραφο στην Δύση μετά το επεισόδιο με στο πλοίο ΑLDAY.


Η δήλωση έρχεται φαινομενικά σε πλήρη αντιδιαστολή με την ανάκληση του πλοίου που μετέφερε τρία ανακατασκευασμένα ελικόπτερα Mil Mi-25 και μία συστοιχία του αντιαεροπορικού συστήματος Pechora.


Το ρωσικό τελεσίγραφο ήρθε ως απάντηση στις νέες κυρώσεις της...

Οι...παιδικές εκπομπές στο Παπαγαλιστάν !!!


Μετά από παρέμβαση του Ε.Σ.Ρ θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι οι παιδικές εκπομπές με το αιτιολογικό ότι συμβάλουν στην διαμόρφωση μελλοντικών δημοκρατικών πολιτών που τόσο τους χρειάζεται αυτή η χώρα!!!


πηγη

O μπαρμπα - Φώτης εγγυάται...!!!


Δροσιστείτε άφοβα κορίτσια!Ο κυρ-Φώτης εγγυάται πως δεν πρόκειται θα μας κόψουν το  ρεύμα ακόμα κι αν δεν πληρώσουμε το χαράτσι στην Δ.Ε.Η!!!
πηγη

H ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΠΑΣΤΕ !!!


Απορώ με εμάς τους Έλληνες που από τη μία στηλιτεύουμε την κατάντια των Ολυμπιακών Αγώνων στην εποχή μας και από την άλλη κριτικάρουμε τις τελετές έναρξης και λήξης.
Αποφασίστε λοιπόν.

Η σημερινή εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων με τις ουσίες, τις διαφημίσεις, την εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Ιδεώδους και την παντελή απουσία της άμιλλας παραπέμπει στην εποχή που όλοι ζούμε σήμερα.

Την εποχή της διαφθοράς, της διαπλοκής, της εκμετάλλευσης των πολιτών από τα οικονομικά συμφέροντα, της κρίσης κάθε αξίας που υπήρξε στον κόσμο μας.

Οπότε η έναρξη αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων μας ταιριάζει απόλυτα καθρεφτίζοντας τις κοινωνίες μας.

Γιατί ψάχνουμε πολιτιστικά στοιχεία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που κατάντησαν επιστημονικά εργαστήρια των φαρμακευτικών εταιριών και οι αθλητές που συμμετέχουν πειραματόζωα στο βωμό της "χορηγίας", δηλαδή του δολαρίου?

Και γιατί μας ενοχλεί περισσότερο όταν πιάνεται ένας αθλητής μας ντοπαρισμένος και χαιρόμαστε τόσο πολύ όταν ο αθλητής παίρνει το χρυσό?

Το χρυσό του Έλληνα αθλητή δεν περιέχει ντόπα? 

H AΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ



από δω

Ήταν κάποτε παλιά...



Ήταν κάποτε παλιά ένας αφέντης με φλουριά
που 'χε σκλάβο με μυαλό μα δεν του βγήκε σε καλό
είχε ξεσηκώσει κι άλλους -αχ τι μπελάς για τους μεγάλους!-
ο αφέντης απειλούσε και ο σκλάβος τ' απαντούσε:

Θέλεις να σώσεις το εργοστάσιό σου, το σπίτι σου,την επιχείρησή σου από τη φωτιά;


Αγόρασε λάστιχα για τα οχήµατα της Πυροσβεστικής!


Ο απόλυτος εξευτελισµός της Ελλάδας του µνηµονίου. 


Τα πυροσβεστικά δεν έχουν αλλάξει λάστιχα από το 2006! 


Υπό το φόβο ότι οι εταιρείες τους θα αφεθούν στο έλεος των πυρκαγιών, οι επιχειρηµατίες του Κορωπίου έβαλαν… ρεφενέ και υποκατέστησαν το κράτος που δεν έχει φράγκο…

Τους μετέτρεψαν σε ένστολους ζητιάνους. 


Τους άφησαν γυμνούς ..

Steve Keen (Πανεπιστήμιο Sydney): Το ευρώ δεν πρέπει να θεωρείται νόμισμα


Το ευρώ είναι το εθνικό νόμισμα μιας χώρας που δεν υπάρχει. 
Παρόλο που υπάρχει η ευρωπαϊκή ήπειρος, όπως και η αμερικανική, δεν υπάρχουν και πιθανότατα δεν θα υπάρξουν ποτέ… οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης…

Τα ανωτέρω δηλώνει ο ρηξικέλευθος Αυστραλός οικονομολόγος, Steve Keen, από το Πανεπιστήμιο του Sydney.
Το ευρώ συνεπώς δεν είναι ένα νόμισμα ίδιο με το αμερικανικό δολάριο, ωστόσο υποχρεούται να μασκαρεύεται ως τέτοιο, εξαιτίας της – κακής – Συνθήκης του Μάαστριχτ, τονίζει ο Keen.

Μάλιστα, κατά τον οικονομολόγο, το ευρώ μοιάζει περισσότερο με ένα…

Αυστραλία: Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής θέλει να δώσει τη Θεσσαλονίκη στα Σκόπια!

Έλληνες της Αυστραλίας...Τον ψηφίζετε ???..

Προκαλεί ο βουλευτής Χ. Τζένκις, που φωτογραφίζεται µπροστά σε χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» και ζητά να αναγνωρίσει η χώρα του το κρατίδιο µε το όνοµα των ανιστόρητων ονείρων του.
Φωτογραφίζεται µε… καµάρι µπροστά σε χάρτες που δείχνουν τα Σκόπια να φτάνουν έως τη Χαλκιδική και τον Ολυµπο.

∆εν πρόκειται για άλλον ένα γραφικό Σκοπιανό, αλλά για γνωστό Αυστραλό βουλευτή, ο οποίος µάλιστα παλαιότερα είχε διατελέσει και ..

Τρεις αρχηγοί συσκευάζουν σε πακέτο μια βόμβα 15 δις!


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ: ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΡΙΒΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ!
Η «ΒΟΜΒΑ’ ΤΩΝ 15 ΔΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!…

ΜΠΑΡΟΖΟ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!
Η προχθεσινή (Πέμπτη 26/7) συνάντηση των τριών αρχηγών Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη μοιάζει με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος έργου που έχει προδιαγεγραμμένο τραγικό τέλος: ένα γιγάντιο λογαριασμό 15 δισ. (3 δισ. το 2012 και 12 δισ. ’13 – ’14) που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός και ο οποίος θα δώσει τη χαριστική βολή στον τόπο!
Οι τρεις αρχηγοί ομονοούν πλήρως στο μνημόνιο και τη «λυπητερή» των 15 δις και δείχνουν να έχουν διαφωνίες και τριβές στον τρόπο που θα βρεθεί το τεράστιο ποσό.
Στην πραγματικότητα παίζεται ένα κακόγουστο θέατρο με μοιρασμένους κακοπαιγμένους ρόλους, αφού και οι τρεις αρχηγοί μνημονιοφύλακες προτείνουν τη μαγική συνταγή που θα αντλεί 15 δισ. χωρίς να κλιμακώνει την ύφεση, χωρίς να θίγει τα λαϊκά εισοδήματα και χωρίς να ενοχλεί το ...

Πιερία...Εξαιρετικό βίντεο

Το βίντεο αποτελεί παραγωγή του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης για το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας "Προβάλλω τον τόπο μου". 

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ…Θα το τερματίσουμε το βλακόμετρο κάποια στιγμή, πού θα μας πάει;


Στα ξαφνικά και με μισόλογα, το «υγιές» κομμάτι της Αγροτικής Τράπεζας μεταβιβάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς. Το «ασθενές» κομμάτι της Αγροτικής Τράπεζας που απομένει, θα το λουστούμε εγώ κι εσύ, μαλάκα. 

Οι μαλάκες!

Ο Σάλλας και πάλι πρώτος μάγκας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας «Η διαφορά της αξίας των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού καλύπτεται από το…

Ξεκίνησε η έφοδος στο Χαλέπι - Σε ετοιμότητα οι πεζοναύτες του ρωσικού Στόλου




Με στοχευμένες βολές πυροβολικού και αντιαρματικών όπλων στα οδικά σημεία που ελέγχουν οι ισλαμιστές αντάρτες ξεκίνησε με το πρώτο φως της ημέρας στο Χαλέπι τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας επίθεση του συριακού Στρατού για την εξάλειψη των θυλάκων που ελέγχουν οι αντάρτες και οι μισθοφόροι των δυτικών και αραβικών καθεστώτων που επιδιώκουν να αναλάβουν τον έλεγχο της Συρίας, κατά το πρότυπο της Λιβύης.

Την ίδια στιγμή ο ρωσικό στολίσκος που ναυλοχεί στα ανοικτά των συριακών ακτών, κινούμενος μεταξύ Κύπρου και Συρίας αναμένεται να ενωθεί μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης με τον στολίσκο του Στόλου του Βόρειου Ατλαντικού (ο μεγαλύτερος ρωσικός Στόλος) που κατευθύνεται προς Συρία.

Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι 

Πολύ γέλιο...Δείτε το βίντεο

Πότε διαγωνίζονται οι Έλληνες στους Ολυμπιακούς


Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα

Σε Ολυμπιακούς ρυθμούς κινείται το Λονδίνο με την έναρξή των Αγώνων σήμερα το βράδυ. Εκεί είναι στραμμένα και τα βλέμματα της χώρας μας, που περιμένει διακρίσεις από τους Έλληνες αθλητές, μετά το κακό ξεκίνημα με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου και του Δημήτρη Χονδροκούκη.

Η αρχή των ελληνικών συμμετοχών γίνεται σήμερα, πριν καν την τελετή έναρξης, με την Ευαγγελία Ψάρρα στα προκριματικά της τοξοβολίας, το μεσημέρι στις 15:00 ώρα Ελλάδος

Την τελευταία ημέρα -Κυριακή 12 Αυγούστου-, η ελληνική παρουσία ολοκληρώνεται με τον Περικλή Ηλία στην ορεινή ποδηλασία (15:30 ώρα Ελλάδος).

Διαβάστε αναλυτικά τις ώρες διεξαγωγής όλων των αγωνισμάτων, όπου υπάρχει ελληνική συμμετοχή...

Ο Πάγκαλος ζηλεύει τον Τσίπρα...???


thumb

Σε συνέντευξή του στον Real FM o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις επιθέσεις που εξαπολεί συχνά πυκνά το κόμμα του ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια με περίσσιο χιούμορ φυσικά. 
Ο κ. Ανδρουλάκης φέρνοντας ως παράδειγμα τον Θεόδωρο Πάγκαλο δήλωσε ότι οι επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα υποδεικνύουν συναίσθημα, όπως στην περίπτωση του κ. Πάγκαλου που ζηλεύει τον πρόδερο του ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι νέος και μαχητικός.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Μεταξύ σοβαρού και αστείου, που όλα λέγονται στα σοβαρά, όταν μιλάς στα αστεία, λέω ρε σεις, ζηλεύετε τον Τσίπρα, επειδή είναι νέος. Το έλεγα ιδιαίτερα στον Πάγκαλο, γιατί είχε ψύχωση. Ο Πάγκαλος έχει ψύχωση με τον Τσίπρα. Γιατί ο Πάγκαλος…

Η εκδίκηση της ελληνικής γλώσσας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου...!!!


Η ελληνική μάχη κατά των «φονιέντον»

thumb
Ειλικρινά το χαρήκαμε… Δεν υπήρχε καλύτερη εκδίκηση της ελληνικής γλώσσας από την απόφαση του δημάρχου του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον να απαγγείλει  κατά την τελετή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, μία ωδή για τους Ολυμπιονίκες, γραμμένη στα αρχαία ελληνικά!!!
Την ώρα που τα ελληνικά και τα διεθνή μέσα άρχισαν να μεταδίδουν την είδηση και οι τηλεοράσεις να δείχνουν την εικόνα του δημάρχου να απαγγέλλει παθιασμένα την ωδή, σε ύφος Πινδάρου, αυτόματα σχεδόν η σκέψη μας οδηγήθηκε στον καβγά που έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό στην πατρίδα μας για την κατάργηση των φωνηέντων.
Η ελληνική μάχη κατά των «φονιέντον» (άλλη μια εκδίκηση της ελληνικής γλώσσας, αφού με τη φωνητική γραφή η λέξη πλέον θυμίζει φόνο) έχει ανάψει για τα καλά, και αυτή τη φορά για το νέο βιβλίο της γραμματικής της ελληνικής γλώσσας που διδάσκεται στις δύο τελευταίες τάξεις του δημοτικού, με τις ευλογίες του υπουργείου Παιδείας!!! 
Σε μια εποχή, μάλιστα, που η νεολαία, λόγω Ίντερνετ, είναι εθισμένη στα greeklish.
Αντίπαλοι και αυτή τη φορά περίπου οι ίδιοι. Οι συνήθεις πρόθυμοι που «αγωνίζονται» για το καλό της χώρας μας, αναλαμβάνουν «να αποκαταστήσουν την ελληνική Ιστορία ή τη γραμματική» και όλως «τυχαίως» οδηγούν είτε στη διαστρέβλωση της Ιστορίας είτε στη συρρίκνωση της ελληνικής γλώσσας.
Ένα άρθρο της δασκάλας από τη ...

Η μεγάλη σύγκρουση...


Πρόβα τζενεράλε για τη μεγάλη σύγκρουση

thumb
Επιχείρηση «συμμάζεμα ενός σπάταλου κράτους» ή επίδει­ξη πυγμής σε βάρος ενός δη­μόσιου τομέα που δεν έχει τίποτ’ άλλο να δώσει; 
Ό,τι και αν πιστεύει κανείς, η επόμενη πολιτική μάχη στην Ελλάδα θα δοθεί σε αυτό ακριβώς το οικονομικό πεδίο.
Από τη διαχείριση της κρίσης στη Χαλυβουργία μέχρι και τη δημοσιοποί­ησης της λίστας (Πάγκαλου) των οργα­νισμών που θα συγχωνευθούν ή και θα κλείσουν, η κυβέρνηση του Αντώνη Σα­μαρά και των συνεργατών του (Βενιζέ­λου και Κουβέλη, για να μην ξεχνιόμα­στε) δεν κρύβει την πρόθεσή της να έρ­θει σε σύγκρουση με την τάξη του ελ­ληνικού δημόσιου τομέα. 
Ο λόγος δεν είναι... απλός: 
δεν έχει τίποτα καλύτερο να προτείνει στους δανειστές. 
Και οι δανειστές μας δυστυχώς δεν επιθυμούν παρά περισσότερες απολύσεις, ώστε κάποια στιγμή να μειώσουν την εργατι­κή αποζημίωση. 
Δηλαδή, τους μισθούς, τις συντάξεις, την ασφαλιστική και φαρ­μακευτική δαπάνη στην Ελλάδα.
Χωρίς ενεργούς εργαζόμενους, δεν θα χρειάζεται και κοινωνικό κράτος. 
Οπότε σε μια χώρα όπου κανείς δεν θα θεμελιώνει συνταξιοδοτικά και ασφαλι­στικά δικαιώματα (μια και οι περισσότε­ροι θα εργάζονται αντί… φιλοδωρήμα­τος), το Δημόσιο δεν θα υποχρεώνεται σε...

Με γεια μας που την ...γ@μήσαμε !!!


Η πλήρης αλήθεια για το Νες - Καφέ..



Θέλετε να μάθετε ΟΛΗ την αλήθεια για το φραπέ; Διαβάστε προσεκτικά... 

 
Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. 

Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. 

Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης - Μπράβο κλπ). 

Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα...

"Έγκλημα" το deal για ΑΤΕ...




«Μείζον έγκλημα» σε βάρος της Αγροτικής Τράπεζας χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς, δηλώνοντας πως θα επιδιώξει να διερευνηθεί «η ύπαρξη σοβαρών ευθυνών από την κυβέρνηση, επειδή δεν διαφυλάχθηκε σημαντικής αξίας δημόσια περιουσία».

«Η επιχειρούμενη διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την τύχη ολόκληρου του ελληνικού λαού, αφού θα ελέγχει το σύνολο σχεδόν της γεωργικής δραστηριότητας στη χώρα», προειδοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Όπως εξηγεί, αυτός ο οποίος ελέγχει την Αγροτική Τράπεζα «στην πραγματικότητα θα ελέγχει ως ιδιοκτήτης το...