# #

11 Απρ 2020

Τι θα τα κάνει τα λεφτά ο Έλληνας; Πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνει !!!

www.candiadoc.gr/wp-content/uploads/2019/10/geo...

Πόσο θα φάνε πια (σ.σ.: οι πολίτες), θα γίνουν 300 κιλά». Κι όμως, αυτό είναι σχόλιο του Έλληνα υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό BEST, για την ανάγκη ρευστότητας και γενναίας στήριξης των εισοδημάτων, ενόψει της επόμενης ημέρας από την πανδημία, είπε κυνικά: 

Νέα κρατούμενη πέθανε αβοήθητη, οι Αρχές απάντησαν με καταστολή


Νέα κρατούμενη πέθανε αβοήθητη, οι Αρχές απάντησαν με καταστολή

Νωρίς χθες το πρωί και ενώ το ασθενοφόρο δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο νοσοκομείο, μια νέα γυναίκα, κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές στον Ελεώνα Θηβών έχασε τη ζωή της από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση σε δύο πτέρυγες καθώς οι συγκρατούμενές της είχαν υποψιαστεί, με βάση τα συμπτώματα που εμφάνιζε τις τελευταίες ημέρες, ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό.
Στη συνέχεια κάηκαν κάποια στρώματα και, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προ.Πο., τα πράγματα ηρέμησαν πριν επέμβει η αστυνομία. Ωστόσο, οι πληροφορίες από κρατούμενες ήταν ότι έγινε εισβολή ΜΑΤ στις φυλακές και συγκεκριμένα στην Ε’ Πτέρυγα.
Αργά χθες το απόγευμα και ενώ διεξαγόταν συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣΑ με τη γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σ. Νικολάου για το επίμαχο ζήτημα της πιθανής μετάδοσης του κορονοϊού μέσα στις υπερπλήρεις φυλακές, κρατούμενες από τη Θήβα έστειλαν ανακοίνωση αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι έχει πάει εισαγγελέας και μεγάλη αστυνομική δύναμη στις φυλακές. Μέσω τηλεφώνου ενημέρωσαν επίσης ότι κάποιες κρατούμενες ξυλοκοπήθηκαν και ..

¨΄Εφυγε" η Αγγελική μας...


ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ ΕΥΧΩΝ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

«Ο ΣΕΠΕ Πιερίας εκφράζει τη βαθειά θλίψη του για την πρόωρη και αδόκητη απώλεια της  εκπαιδευτικού, συμπολίτισσας, συναδέλφισσας , Αγγελικής Χαρτοκόλλη.
Ευχόμαστε στους οικείους της θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη για να διατηρούν ζωντανή τη μνήμη της.»

Δ.Σ. ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: «Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανεύουμε, θέλουμε επίδομα στήριξης!» (βίντεο)


Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στον καταυλισμό τους, ισχυρίζεται on camera ότι με τα μέτρα δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν. 

Μάλιστα με περίσσιο θράσος ζητά να υπάρξει και για αυτούς επιδοματική πολιτική, αφού έχουν διαφυγόντα έσοδα, λόγω της επιδημιολογικής κρίσης.

Ασύλληπτο αλλά είναι μια ωμή πραγματικότητα που η ελληνική κοινωνία την βιώνει καθημερινά στο πετσί της. Η παραβατικότητα για αυτούς τους ανθρώπους είναι τρόπος ζωής, κουλτούρα…

10 Απρ 2020

Η Γερμανία στήνει τη νέα κρίση χρέους...!!!

Η Γερμανία στέλνει την Ευρωπαϊκή Ένωση στον ESM| newmoney
Tα προσχήματα διασώθηκαν, δεν ισχύει όμως απαραιτήτως το ίδιο και για την Ευρώπη. 
Διοτι το, γερμανικής πατρότητας, deal που έκλεισε στο Eurogroup έχει συνοπτικά ως εξής:
Η ευρωζώνη θα διαθέσει στα μέλη της, μέσω ενός τριπλού μηχανισμού, 540 δισ. ευρώ για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας. Ο ένας άξονας θα είναι το πρόγραμμα SURE της Κομισιόν, από το οποίο θα δοθούν δάνεια 100 δις ευρώ, κυρίως για την ανάσχεση της ανεργίας, έναντι εγγυήσεων. Κρίσιμη σημείωση: Για να λειτουργήσει το πρόγραμμα, τα κράτη - μέλη πρέπει προηγουμένως να καταθέσουν συνολικά εγγυήσεις ...

9 Απρ 2020

Οχετός...



Αυτό, το καθεστωτικό παράσιτο της καθεστωτικής αλητείας «κτύπησε» ξανά, διαλαλώντας, για άλλη μια φορά, την αποτρόπαια και επαρμένη κτηνωδία του.

Διαβάστε το παραλήρημα του κυνικού και μοχθηρού μισανθρωπισμού του:

«Δώρο» 3 εκατομμυρίων για υπό ανέγερση πολυόροφο ξενοδοχείο στη σκιά της Ακρόπολης μέσω του Αναπτυξιακού

Το υπουργείο Ανάπτυξης εντάσσει στον αναπτυξιακό νόμο την υπερμεγέθη ξενοδοχειακή μονάδα της εταιρείας VASACO ΑΕ η οποία βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης, για οικονομική στήριξη από το κράτος ύψους 3.370.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα από τα κτίρια των οποίων η οικοδομική άδεια ακυρώθηκε λίγους μήνες πριν από το ΣτΕ, υπέρ της προστασίας του Ιερού Βράχου, καθώς το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έκρινε ότι θα έχει (δεν έχει ακόμα ανεγερθεί) δυσανάλογο μέγεθος.
«Δώρο» 3 εκατομμυρίων για υπό ανέγερση πολυόροφο ξενοδοχείο στη σκιά της Ακρόπολης μέσω του Αναπτυξιακού
Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και ενώ όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, το υπουργείο Ανάπτυξης ενέταξε προς χρηματοδότηση με περίπου 3,4 εκατομμύρια ευρώ στον αναπτυξιακό νόμο υπό ανέγερση πολυόροφο ξενοδοχείο του οποίου η οικοδομική άδεια κατέπεσε λίγους μήνες πριν.
Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2019 η αδειοδότηση της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας είχε απασχολήσει το Συμβούλιο της Επικρατείας με Πρόεδρο, μάλιστα, την σημερινή Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικ. Σακελλαροπούλου. 
Η αδειοδότησή της,

Κορωνοϊός : Είμαστε οι ...καλύτεροι

Μια άλλη ματιά...πέρα από Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία...
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
..

8 Απρ 2020

Θέλει η χουντάρα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει..

     

Βέβαια η παροιμία δεν λέει για χουντάρα. 
Για π@@τάνα λέει. 
Αλλά το ίδιο είναι.
     
Τώρα. Για να δούμε,


ποιά είναι η χαρά που δεν την αφήνει να κρυφτεί;

Είναι συνταγματική υποχρέωση του κράτους να διασφαλίζει την υγεία των πολιτών

Το ΕΣΥ δεν είναι φιλανθρωπικό γκαλά

Η δυσανεξία προς το δημόσιο σύστημα περίθαλψης, ειδικά σήμερα που όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό το σύστημα είναι η μόνη άμυνά μας στην επιδημική κρίση, βλάπτει σοβαρά την υγεία. 
Η ιδεοληψία ότι μόνο το ιδιωτικό μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά, καταρρέει όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας. 
Ακόμα και οι ορκισμένοι λάτρεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι σήμερα τυγχάνουν να κυβερνούν, στο δημόσιο σύστημα υγείας στηρίζονται, για να αντέξει υγειονομικά η χώρα.
Μπερδεύουν όμως τη συνταγματική υποχρέωση του κράτους να διασφαλίζει την υγεία των πολιτών με τα...

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Ο πλανήτης έχει έλλειψη 6 εκατομμυρίων νοσηλευτών


O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΫ) προειδοποιεί σήμερα ότι ο πλανήτης χρειάζεται σχεδόν 6 εκατομμύρια επιπλέον επαγγελματίες νοσηλευτές για να αντιμετωπίσει την πανδημία.

Σε έκθεσή τους για την επάρκεια της προσφοράς νοσηλευτών και νοσηλευτριών σε παγκόσμιο επίπεδο, η υπηρεσία αυτή του ΟΗΕ, η διεθνής εκστρατεία Nursing Now και το Διεθνές Συμβούλιο Νοσοκόμων (ΔΣΝ) τονίζουν τον κρίσιμο ρόλο των επαγγελματιών νοσοκόμων, που αντιπροσωπεύουν πάνω από το μισό υγειονομικό προσωπικό.

«Οι νοσοκόμες και οι νοσοκόμοι είναι η σπονδυλική στήλη των συστημάτων υγείας», υπογραμμίζει ο γενικός διευθυντής του ΠΟΫ, ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους.

«Σήμερα πολλές νοσοκόμες και πολλοί νοσοκόμοι βρίσκονται στην..

7 Απρ 2020

Διχασμένη προσωπικότητα ο Κούλης;

Κ. Μητσοτάκης: Πολιτικάντης παλαιάς κοπής

Τέτοια προκλητική υποκρισία όπως αυτή που εκφράζει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δύσκολα συναντάς.
Και σε ένα βαθμό μπορείς να το θεωρήσεις και εντυπωσιακό το θράσος του να έχει την αίσθηση ότι μπορεί να μας κάνει τέτοιο ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα.

Λίγες ώρες μετά από τότε που η κυβέρνησή του έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", οι οποίες επιχείρησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών, παρουσιάζεται στον λογαριασμό του στο twitter να τους ευγνωμονεί, που "δίνουν με αυταπάρνηση τη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού".

Διχασμένη προσωπικότητα ο Κούλης;

ΤΑ ΜΑΤ έκαναν «εισβολή» μέσα στον Ευαγγελισμό...


Ένταση προκλήθηκε στον Ευαγγελισμό όταν τα ΜΑΤ, φορώντας ειδικό εξοπλισμό, έφτασαν να εισβάλλουν ακόμα και μέσα στον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού, όπου διαμαρτύρονταν Γιατροί, Νοσηλευτές και Εργαζόμενοι του νοσοκομείου, μέρα παγκόσμιας υγείας και μέρα πανελλαδικής διαμαρτυρίας διεκδικώντας μαζικές προσλήψεις Γιατρών και Νοσηλευτών και υγειονομικών, πλήρη επίταξη ιδιωτικών κλινικών, μέσα ατομικής προστασίας, τεστ για το... 

6 Απρ 2020

Κορωνοϊός. Ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας ζητάει από τις τράπεζες να επιστρέψουν τα χρήματα ανακεφαλαίωσης-διάσωσης των μνημονίων!


Ενώ λαμβάνονται "μέτρα" για τον κορωνοϊό,
η Γερμανία "έκοψε" 1 τρισ. 100 δισ. ευρώ,
αδιαφορώντας για τους περιορισμούς, προχώρησαν στην
υποδούλωση των λαών με τον "Μηχανισμό Στήριξης" και
ή με αυτό το τοκογλυφικό σύστημα, ή με τα "ευρωομόλογα"...
θα εξαφανίσουν κάθε ίχνος εθνικής κυριαρχίας των 27 χωρών,
της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας",
όπως βάπτισαν το 4ο Ράιχ...

O πρόεδρος της Πορτογαλίας Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, κάλεσε τις τράπεζες να επιστρέψουν στον Πορτογαλικό λαό τα χρήματα που πλήρωσε ο λαός για την ανακεφαλαίωση-σωτηρία των τραπεζών, στη διάρκεια της ευρωπαϊκής πολιτικής λιτότητας και μνημονίων.

Επισκεπτόμενος μια Αγροτική Επιχείρηση στην Vila Franca de Xira (περιφέρεια της Λισαβόνας), τόνισε στη συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους:

Στην μπανανία των λεφτόδεντρων..

     

Τα ερωτήματα που προκύπτουν απ' όλο τούτο που περνάμε πολλαπλασιάζονται με ρυθμούς ταχύτερους και από την διάδοση τού επίμαχου κορονοϊού.
     
Ας μην περιμένουμε απαντήσεις απ' την "δημοκρατία" της λογοκρισίας όπως αυτή εκφράζεται μέσα απ' την μονοφωνική ΕΡΤ και τα λοιπά συστημικά-εμπορικά-κερδοσκοπικά κανάλια.
     

Τις απαντήσεις θα τις βρει ο καθένας μας σε ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης, εκεί που οι φιμωμένες απ' την καθεστωτική προπαγάνδα γνώμες μπορούν να ακουστούν και να προσφέρουν μία όαση λογικής, ψυχραιμίας, και γενικότερου προβληματισμού.

     
Εμείς εδώ βάζουμε τα ερωτήματα σκόρπια, όχι με σειρά προτεραιότητας και βαρύτητας, γιατί είναι τόσα πολλά και τόσο ανεξάρτητα αλλά και επικαλυπτόμενα μεταξύ τους που ένα φτωχό blog δεν είναι αρμόδιο να τα κατατάξει, παρά μόνο να τα σκεφτεί και να τα θέσει:

     
Είναι άραγε σωστό ή λογικό να περιορίζεις την κυκλοφορία υγιών πολιτών επειδή είσαι ανίκανος να ανιχνεύσεις τους πραγματικά νοσούντες και αυτούς να περιορίσεις,
     ..επειδή τα λεφτόδεντρα δεν έχουν λεφτά για τεστ,
     ..αλλά μόνο για καναλάρχες, κλινικάρχες, και για τα κόμματα βεβαίως-βεβαίως;

H «Πόρνη» των Μνημονιακών Κυβερνήσεων που πρέπει να «Αγιοποιήσουμε»


Του Γιάννη Περάκη

Η δημόσια υγεία στα χρόνια των μνημονίων έχει γίνει μια «πόρνη» από τους εκάστοτε «τζούφιους και ανοργασμικούς» επιβήτορες των μνημονιακών κυβερνήσεων. 

Μια πόρνη, μάλιστα που η τιμή της κάθε χρόνο έπεφτε. 
Σαν τις δυστυχισμένες «μαύρες» υπάρξεις στα σοκάκια της Αθηνάς, που όσο περνούσε η ώρα, η «ταρίφα» τους έπεφτε..., που πολύ περισσότερο χρήζουν ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης παρά να πουλάνε αγοραία «ανακούφιση». Θυμίζουν περισσότερο τα «τάγματα ανακούφισης» των Αμερικάνων στρατιωτών την εποχή του πολέμου του Βιετνάμ.

«Αν έχεις χάσει την ψυχή σου και το ξέρεις, τότε έχει μείνει λίγη ακόμα ψυχή για να χάσεις», έλεγε ο φίλος μου ο Μπουκόφσκι. Αυτό για τους όψιμους «νεοκοινωνιστές» που ήταν έτοιμοι να ξεπουλήσουν την δημόσια υγεία αλλά τους πρόλαβε η πανδημία, αλλά και για τους «αριστερούς» ηγέτες διαφόρων αποχρώσεων. Αρκετά μ’ αυτούς...

Μορφές συστημάτων υγείας

Τα συστήματα υγείας βάσει της βιβλιογραφίας διακρίνονται στα εξής:
  • α) Το Φιλελεύθερο ή Ιδιωτικό Σύστημα,
  • β) Το Μικτό Σύστημα,
  • γ) Το Δημόσιο Σύστημα.

α) Το νεο-φιλελεύθερο σύστημα υγείας:

5 Απρ 2020

Ο άγριος καπιταλισμός σε μια σκατένια χώρα..




To Αμερικάνικο όνειρο...

Ποιες εταιρείες «μπλοκάρουν» το εμβόλιο για τον κορονοϊό


Οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δεν έχουν κανένα κίνητρο να συνεργαστούν για τη δημιουργία εμβολίων και φαρμάκων για τον κορονοϊό. Κάποιος πρέπει να τους το επιβάλει.

Η ζωή είναι σαν ένα σούπερ μάρκετ σε περίοδο πανδημίας. Κάποιοι μπορεί να αγοράζουν τρόφιμα όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για έναν γείτονα που δεν είναι σε θέση να κάνει τα καθημερινά του ψώνια. Κάποιοι άλλοι αδειάζουν τα ράφια με τα απολυμαντικά μαντιλάκια αφήνοντας απροστάτευτη ολόκληρη τη γειτονιά.

Το πρόβλημα, όπως εξηγούσε προ ημερών ο Βρετανός πρώην υφυπουργός Υγείας, Αρα Ντάρζι, είναι ότι στη μάχη της παρασκευής φαρμάκων για τον κορονοϊό ορισμένες από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες του πλανήτη ...

Δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνη.

Από την ολομέλεια της Βουλής καταλάβαμε ότι «μόνο ο λαός θα σώσει το λαό»




Από Παρατηρητήριο Γιατρών και Νοσηλευτών για τη Δημόσια Υγεία

1.    Ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι λόγω της διορατικότητας του και τα έγκαιρα περιοριστικά μέτρα έχει αποφευχθεί το χειρότερο. Η αλήθεια είναι ότι τα περιοριστικά μέτρα τα πήραν οι περισσότερες χώρες την ίδια περίοδο (μέσα Μάρτη), βλέποντας τα αποτελέσματα της πανδημίας στην Ιταλία. Η δε κυβέρνηση κάτω από την κοινωνική κατακραυγή έκλεισε τις εκκλησίες μετά από μια χαμένη βδομάδα διαπραγμάτευσης με τους ιεράρχες. Αντίστοιχες αποφάσεις είχαν παρθεί ήδη σε όλον τον κόσμο, ακόμα και σε θεοκρατικά καθεστώτα.

Να θυμίσουμε επίσης ότι αποφασίστηκαν περιοριστικά μέτρα σε χώρους εργασίας πολύ αργά και αυτά που αποφασίστηκαν δεν επαρκούν. Οι επικίνδυνοι χώροι συνωστισμού παραμένουν οι χώροι εργασίας. Να θυμίσουμε ότι για τα προσφυγικά camps δεν έχει κάνει τίποτα. Η αυτοπειθάρχηση και συνειδητή συμπεριφορά του λαού και αρκετή τύχη έχει όντως αποτρέψει μια, προς το παρόν, ανεξέλεγκτη πορεία της εξάπλωσης του ιού. Γι’ αυτό το χυδαίο πολιτικό παιχνίδι που κάνει όμως η κυβέρνηση, θα πρέπει να δώσει λογαριασμό.

Ο κ. Μητσοτάκης υπερασπίστηκε ότι πήρε έγκαιρα μέτρα για τη στήριξη του ΕΣΥ. Μπορεί να μας υπενθυμίσει τις πραγματικές αποφάσεις θωράκισης της χώρας, από τις πρώτες δηλώσεις περί «προετοιμασίας και θωράκισης» των κ. Κικίλια και Αρκουμανέα στις 30 Ιανουαρίου, μέχρι τις 8 Μάρτη, τότε που οι 133 νεκροί μέσα σε μια μόνο μέρα της Ιταλίας, έκαναν πλέον τον πρωθυπουργό να δηλώνει ότι θα κάνουμε «ό,τι χρειαστεί».

Και πιο συγκεκριμένα:

Πόσες προσλήψεις έγιναν αυτό το διάστημα;

Πόσες κλίνες ΜΕΘ άνοιξαν;

Πόσοι αναπνευστήρες εξασφαλίστηκαν;

Ποιες ποσότητες προστατευτικών υλικών έφτασαν στα νοσοκομεία;

Πόσα διαγνωστικά τεστ έγιναν διαθέσιμα;

Χάνουν τον πόλεμοι οι Γιατροί! Μολύνθηκαν 90, νεκρός 1, χωρίς μάσκες, προσλήψεις «μαϊμού», χωρίς κέντρα υγείας η Επαρχία, χωρίς πνευμονολόγο η Καστοριά!



Γιατροί Κορονοϊός: Δραματικές είναι οι εκκλήσεις των Ιατρών από όλα τα νοσοκομεία της χώρας για προσωπικό που έχει παγώσει στους αριθμούς του 2019 και για υλικά που δεν υπάρχουν, ενώ ακόμη κι αυτά που δόθηκαν ως δωρεές από ιδιωτική πρωτοβουλία από ιδρύματα δεν έχουν φτάσει ακόμη στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊου.

Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ, από τις 870 κλίνες ΜΕΘ που είχε ανακοινώσει κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μόλις οι 210-220 προορίζονται για τη νοσηλεία των ασθενών με τον κορονoϊό, καθώς δεν έχουν μειωθεί οι ανάγκες για τα υπόλοιπα περιστατικά. 
Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, την περασμένη Κυριακή, επιβεβαίωσε ότι για την πραγματική διαθεσιμότητα από τις 215 κλίνες ΜΕΘ για τον κορονοϊό, οι 90 θέσεις έχουν καλυφθεί από τους ήδη διασωληνωμένους ασθενείς από τη νόσο, όπερ σημαίνει ότι ήδη οι μισές ΜΕΘ είναι πλέον είναι κατειλημμένες. 
Όσο για τις επιτάξεις των ιδιωτικών, παρά το διπλασιασμό της αποζημίωσης, δεν έχουν προχωρήσει, ενώ όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ΟΕΝΓΕ  Πάνος Παπανικολάου, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, αν παραστεί ανάγκη οι ιδιωτικές κλινικές δεν εξυπηρετούν ασθενείς με ..