# #

28 Σεπ 2013

Ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων στο κλείσιμο των Πανεπιστημίων???????


Πληροφορηθήκαμε πριν λίγο ότι με εντολή του Υπουργού Παιδείας ζητήθηκε από την εισαγγελία, διερεύνηση για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων στο κλείσιμο των Πανεπιστημίων.

Η απάντηση ...

Αν ο Δένδιας τα είχε παραδώσει νωρίτερα(για 20 επιθέσεις, λ.χ., όχι 32), οι φασίστες θα έμπαιναν εδώ και μήνες στην στενή, ο Φύσσας, και πολλοί μετανάστες θα ήταν ζωντανοί.

..Πότε θα συλληφθεί ο Δένδιας για συνέργεια και υπόθαλψη εγκληματιών???




Οι συλλήψεις, από ότι διαρρέουν δικαστικές πηγές, στέκονται σε πολύ καλό "δεμένο" κατηγορητήριο, με εκατοντάδες σελίδες, μας ενημερώνει η δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

Μέσα σε λίγες μέρες, ελάχιστες, η δικαιοσύνη "έδεσε" την υπόθεση. Αυτό σημαίνει, ότι το υλικό που παρέδωσε στον Άρειο Πάγο, προ ημερών ο Δένδιας ήταν πληρέστατο. 

Όμως θυμίζουμε, ότι το υλικό που παρέδωσε ο Δένδιας, αφορούσε 32 περιστατικά τον τελευταίο χρόνο, όχι τις τελευταίες ημέρες. Και ο Δένδιας, μαζί με την Ελληνική Αστυνομία είχαν για μήνες όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία (πλην της δολοφονίας Φύσσα), που θα..

Η αλήθεια πίσω από το timing της σύλληψης των ακροδεξιών "αδερφών" ΝΔούλας: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ - Ναυάγιο με την τρόικα


«Βόμβα» έτοιμη να εκραγεί είναι τα ασφαλιστικά ταμεία, με την τρόικα να ζητά μέτρα, για να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα». 

Η χθεσινή συνάντηση των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση ακυρώθηκε αιφνιδιαστικά, (ΠΡΟΣΘΗΚΗ Α.Α.: Κάτι που, αν δεν είχε προγραμματιστεί το σόου με τους ελεγχόμενους από τη μνημονιακή χουντάρα νεοναζιστές, θα αποτελούσε ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ενέχοντας τις προσήκουσες διαστάσεις του επερχόμενου αδιεξόδου) ενώ αναζητείται τρόπος να αντιμετωπιστεί το χρηματοδοτικό κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για τα οικονομικά των ταμείων, αλλά και για το ότι μία σειρά μνημονιακών μέτρων δεν..

Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η ... Παιδεία.

 

Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι



«Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δεν συνθέτει ιδεολογία. 
Είναι η μεγεθυμένη έκφραση-εκδήλωση του κτήνους που περιέχουμε μέσα μας χωρίς εμπόδιο στην ανάπτυξή του, όταν κοινωνικές ή πολιτικές συγκυρίες συντελούν, βοηθούν, ενυσχύουν τη βάρβαρη και αντιανθρώπινη παρουσία του.


Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η ...

Ο πλανητάρχης κι ο .....

Το βαρύ κατηγορητήριο...


Το βαρύ κατηγορητήριο που αποδίδεται στα πρωτοκλασάτα στελέχη της ναζιστικής συμμορίας, μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε η Ι. Μάνδρου από την τηλεόραση του Σκάι.

Οι συλληφθέντες Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης Παναγιώταρος και Λαγός όπως και οι καταζητούμενοι, βουλευτές Μίχας και Παππάς κατηγορούνται βάσει του εισαγγελικού πορίσματος ότι ήταν ο...

Tι συνέβη στην Πορτογαλία με την Τρόικα; Οι "δημοσιογράφοι" "μας" το παίζουν αδιάφοροι πάλι?

Φρένο στις αθρόες απολύσεις στη Πορτογαλία έβαλε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. Πολλά από τα μέτρα τα οποία στόχευαν στην απλοποίηση των διαδικασιών απόλυσης των εργαζομένων και περιλαμβάνονται στον εργατικό κώδικα του 2012 απέρριψε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του.
Τα νέα αυτά μέτρα, που είχαν ληφθεί κατόπιν συστάσεων της Τρόικας και είχαν εγκριθεί από το κοινοβούλιο τον Μάιο του 2012, είχαν στόχο να βάλουν ένα τέλος στην «ανελαστική αγορά εργασίας» και «να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη της χώρας»… 

Από όλους τους κοινωνικούς εταίρους μόνο το...

Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα


Η απομάκρυνση του υπευθύνου της ΕΥΠ για τις έρευνες σχετικά με τη Χ.Α. επιβεβαιώνει τις στενές σχέσεις δυναμικών τομέων του κρατικού μηχανισμού, ιδιαίτερα του ευαίσθητου χώρου της δημόσιας ασφάλειας, με τους ναζί. 
Ο αποπεμφθείς είναι συγγενής βουλευτή της Χ.Α. και το παρελθόν του προδιέγραφε, όπως επισήμως ομολογείται σήμερα, την ακαταλληλότητα ή και την επικινδυνότητά του στη θέση στην οποία τον διόρισε ο...

Γιατί χαίρεται το ΜΕΓΚΑ και χαμογελάει, πατέρα;

Γιατί χαίρεται το ΜΕΓΚΑ και χαμογελάει, πατέρα; Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Ποιος απέτυχε, άραγε; 
Η απεργία των καθηγητών ή τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που έκαναν ό, τι περνούσε από το χέρι τους για να αποτύχει η απεργία; 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είναι σίγουρη, το έγραψε με μεγάλα γράμματα και στο πρωτοσέλιδό της, ότι «Απέτυχαν οι απεργίες της ΟΛΜΕ», το είπανε άλλωστε και τα μεγάλα, πλην χρεωκοπημένα, κανάλια, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Χαρήκανε, πατέρα, και χαμογελάσανε τα μεγάλα, πλην χρεωκοπημένα, κανάλια.

Κακώς χαρήκατε και χαμογελάσατε, αγαπητοί χρεωκοπημένοι. Εσείς δεν λέγατε ότι η απεργία θα κρατήσει το πολύ τρεις ημέρες;

Ειναι ντροπη ενος ολοκληρου λαου οι ανοητοι,οι ανικανοι,οι αφελεις,οι εγκαθετοι,οι συνεργοι της απατης,οι ρυθμιστες και διαχειριστες της ανομιας να επικαλουνται την ευθυνη και τη νομιμοτητα για να οδηγουν με ακριβεια και συνεπεια (τη δικη τους συνεπεια)............αυτη τη χωρα και το λαο της στο γκρεμο!




Με μια ευγενικη και τυπικοτατη επιστολη υπογραφης ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ.............του δαιμονιου κυνηγου της φοροδιαφυγης !!!!!!!!!! στη φαυλη Ελλαδα των μνημονιων.......των μεσοπροθεσμων.......των ανεργων...........των κοπριτων δημοσιων υπαλληλων.........των εκβιαστων γιατρων...........των φασιστοειδων των σωματων ασφαλειας..........αλλα των ΕΝΤΙΜΩΝ,ΣΟΒΑΡΩΝ,ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, π ο λ ι τ ι κ ω ν............!!!!!!!!!! κληθηκα στη ΔΟΥ που ανηκω προκειμενου να ελεγχθει η φορολογικη  μου δηλωση για τα εισοδηματα ετους 2012.
Εισοδηματα προερχομενα απο τη...

Ένα ολόκληρο μήνα καίγεται ο Όλυμπος!!!!!!!

Η φωτογραφία (του Γιώργου Μουσδράκα) είναι χθεσινή 

Μετά από έναν μήνα η πυρκαγιά στον Όλυμπο δεν λέει να σβήσει.....

Ίσως μόνο ο Δίας κι η παρέα του θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αφού κράτος στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχει..

Η πυροσβεστική έναν ολόκληρο μήνα ...

26 Σεπ 2013

Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλούσε σε πραξικόπημα...



Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλούσε σε πραξικόπημα. Σε στρατιωτικό πραξικόπημα γιατί το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα έχει γίνει ήδη, με μεγάλη επιτυχία. 

Η ανάρτηση έγινε σε μπλογκ της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», ενώ εντοπίστηκαν και δυο ύποπτα tweet από τον χρήστη ...

Τέλος η στήλη του Ν. Μπογιόπουλου στον "Ριζοσπάστη";

Φαίνεται ότι είναι αλήθεια αυτό που πρωτοέγραψε η ιστοσελίδα typologies της εφημερίδας «Παρόν». Ότι δηλαδή η στήλη του Νίκου Μπογιόπουλου αποτελεί παρελθόν για τον «Ριζοσπάστη».  

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται και ο Κώστας Γρηγοριάδης –πρώην σκιτσογράφος του «Ρ»- στην σελίδα του στο f/b.Η είδηση που δημοσιεύεται:«Τέλος και  ο “Ημεροδρόμος” από το “Ριζοσπάστη”! Μια από τις πλέον πετυχημένες στήλες του ελληνικού Τύπου, που αποτελούσε ιδεολογικό σημείο αναφοράς, εξαιτίας της...

25 Σεπ 2013

Τα ''Γράμματα από το Υπόγειο'' της Μεθώνης

«Τα ''Γράμματα από το Υπόγειο'' της Μεθώνης μας έστειλαν αδιάβαστους. Τα νέα ευρήματα αλλάζουν την Ιστορία, τη φιλολογία, τη γλωσσολογία. Η ελληνική γλώσσα, όπως φαίνεται στα ενεπίγραφα αγγεία του ύστερου 8ου και του πρώιμου 7ου αιώνα π.Χ., όχι μόνον υπάρχει, αλλά εμφανίζεται με παγιωμένη γραμματική και συντακτική δομή». Αυτά λέει στη Γιώτα Μυρτσιώτη της «Καθημερινής» ο καθηγητής ΑΠΘ Γιάννης Τζιφόπουλος, αναφερόμενος στις αρχαιολογικές ανασκαφές στη Μεθώνη της Πιερίας, με την ευκαιρία έκθεσης σχετικών ευρημάτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης -από 12 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014. Ο τίτλος της Έκθεσης «Γράμματα από το Υπόγειο. Γραφή στη Μεθώνη της Πιερίας»).
Το θέμα τίθεται ως εξής: Στις ανασκαφές της Μεθώνης ήρθε στο φως «μια υπόσκαφη κατασκευή, λάκκος βάθους 11 περίπου μέτρων, πιθανότατα αποθηκευτικού χαρακτήρα. 
Κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της (αρχαίας) αγοράς, αλλά λόγω στατικών προβλημάτων δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. 
Επιχώθηκε βιαστικά λίγο μετά το 700 π.Χ. […] αφήνοντας ανέπαφα επί 28 αιώνες στη Μεθώνη Πιερίας…[…]»…

ΞΕ-COLA ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

ΞεCola επιτέλους! : Από την Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών της Ορεστιάδας, η 100% Ελληνική Green Cola!
Green Cola, δοχείο 330ml (1)
Με το ευρηματικό σύνθημα «ξεCola και διάλεξε Ελληνικά!» η Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών Ορεστιάδας (ΕΠΑΠ) μας προσφέρει μια πραγματική έκπληξη, θυμίζοντας ένα μικρόσωμο Δαβίδ απέναντι σε πανύψηλους και πανίσχυρους πολυεθνικούς Γολιάθ: Την Ελληνική παραλλαγή του παγκόσμιου αναψυκτικού τύπου Cola που μοιράζονται στο συντριπτικό του ποσοστό, οι πολυεθνικές Coca Cola και Pepsi Cola σε ολόκληρο τον γνωστό κόσμο του πλανήτη μας.
Στην χώρα μας όμως η «μικρή» ΕΠΑΠ δημιούργησε και προσφέρει στην Ελληνική αγορά –σύντομα και όχι μόνο- ένα εξαιρετικό αναψυκτικό (Green Cola) που εμπλουτίζεται με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής...

Δείτε το νέο νόμισμα... που τυπώνουν στο Λαμογιστάν !

Στα Εξάρχεια τυπώνουν ήδη νέο νόμισμα!


Αυτό είναι το ...χαρτονόμισμα των Εξαρχείων (παλιά ιστορία)...
Η νέα όμως που θα χει και συνέχεια....

24 Σεπ 2013

Ψωνίζεις από τα JUMBO? Ξανασκέψου το

Το Jumbo φέρεται να οδήγησε στα δικαστήρια τον άνεργο πατέρα για 12€!!!


Το Jumbo είναι τελικά το πολυκατάστημα που επέδειξε τόσο ζήλο για την προάσπιση των συμφερόντων του σέρνοντας έναν πατέρα στα δικαστήρια για την τιμή λίγων μαρκαδόρων...

Μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις της χώρας αυτή τη στιγμή, η οποία παρόλα αυτά δεν έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για ...

23 Σεπ 2013

Ψάχνοντας για μαλάκες...

Bγαίνω να πετάξω τα σκουπίδια, βλέπω μια πατημένη μαύρη γάτα. Πίσω της στην άσφαλτο το αποτύπωμα του αίματος, η διαδρομή που έκανε το χτυπημένο ζώο από το μέσο του οδοστρώματος μέχρι το σχεδόν πλάϊ του, εκεί που τώρα βρίσκεται με το κεφάλι ανοιγμένο κι ένα περίεργο απόστημα να εξέχει από αυτό. 

Σκέφτομαι πως αν δεν την μαζέψουν εγκαίρως -ποιός είναι άραγε αρμόδιος για την αποκομιδή των πατημένων γατιών; 
ο εντεταλμένος υπάλληλος του Δήμου; εγώ;

- μπορεί να την δει ο γιος μου και να φρικάρει. 
Μετά αναρωτιέμαι πόσο κακό τελικά θα είναι να έχει και μια τέτοια εικόνα χαραγμένη μέσα του. Τι θα πειράξει να δει έναν εφιάλτη ή και να του μείνει πιο μόνιμα; Ως πότε θα ζει σε τεχνητούς κόσμους, ως πότε θα προφυλάσσεται από την εικόνα της βιαιότητας και της ασχήμιας και του θανάτου;

Η απεργία (των καθηγητών) έληξε πριν ακόμη ξεκινήσει...


«Φταίνε τα τραγούδια του, φταίει κι ο λυράρης,
μα φταίει κι ο ίδιος ο λαός γιατί ’ναι μαραζιάρης» (Διον. Σαββόπουλος)
6η μέρα σήμερα της απεργίας «διαρκείας» που ψήφισαν στις γενικές τους συνελεύσεις οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ήδη υπάρχει πανελλαδικά η αίσθηση ότι «δεν τραβάει» και πως οι καθηγητές στην πλειοψηφία τους επιστρέφουν άλλοι με βαριά καρδιά κι άλλοι… ελαφρά τη καρδία στην τάξη.
Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Παιδείας καταργεί σχολεία και τομείς της επαγγελματικής εκπαίδευσης, συγχωνεύει τμήματα και στοιβάζει μαθητές με τη νέα υπουργική απόφαση του +10% οπότε επιστρέφουμε στα 30άρια τμήματα, θέτει 2122 καθηγητές σε διαθεσιμότητα και απειλεί να θέσει άλλες 20.000 το επόμενο διάστημα, αλλάζει τα ωρολόγια προγράμματα αλλά δεν ανακοινώνει τα…

Βρήκαμε το πιστόλι του Ρουπακιά. Μην ψάχνει άδικα η ΕΛΑΣ!

Βρήκαμε το πιστόλι του Ρουπακιά. Μην ψάχνει άδικα η ΕΛΑΣ!

Για να μην σπαταλάει πόρους και κινδυνεύει μάταια η ΕΛΑΣ, το left.gr αποφάσισε να αναλάβει δράση!

Εντυπωσιασμένοι από το όψιμο αντιφασιστικό μένος, που σαρώνει ορισμένα ΜΜΕ, είπαμε να συνεισφέρουμε στην έρευνα.

Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει το πιστόλι που ο Ρουπακιάς είχε αναρτήσει στο facebook με την επίχρυση επιγραφή «Μολών Λαβέ» ανακοινώνει το inews.

Με τον ίδιο τίτλο και φωτογραφία δημοσιεύει την είδηση και η iefimerida.

Την ίδια φωτογραφία έχει και το newsit μετά την εμπεριστατωμένη έρευνά του με τίτλο Αυτή είναι η σελίδα του Γιώργου Ρουπακιά στο Facebook, ένα από τα πληρέστερα παραδείγματα της κατηγορίας ρεπορτάζ «Μπήκα στο ίντερνετ κι αποκαλύπτω!»

Ο AΝΤ1 στο αποψινό δελτίο ειδήσεων έδειξε κι αυτός τη φωτογραφία, τονίζοντας πως η ΕΛΑΣ αναζητεί το όπλο, επειδή φήμες λένε ότι ανήκει σε..

Το ΕΚΠΑ διακόπτει κάθε ακαδημαϊκή λειτουργία του και προσφεύγει στη δικαιοσύνη



Με ανακοίνωσή της, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών ενημέρωνει για τις επόμενες κινήσεις της, έπειτα από τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της.
Παρατίθεται η ανακοίνωση της Συγκλήτου:

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) στη σημερινή έκτακτη συνεδρία της 23ης Σεπτεμβρίου 2013 διαπιστώνει:

Σε κλοιό καταλήψεων τα σχολεία...


Σε κλοιό καταλήψεων βρίσκονται  τα σχολεία της Πάτρας, Γυμνάσια και Λύκεια, με τους μαθητές να  έχουν πάρει τα ...όπλα εναντίον του νέου εκπαιδευτικού συστήματος, διαμαρτυρόμενοι για το νέο Λύκειο που με τις εξετάσεις πανελλαδικού τύπου οδηγεί ένα μεγάλο μέρος των μαθητών εκτός σχολείου.
Οι μαθητές κάνουν λόγο για μετατροπή των σχολείων σε ταξικές μονάδες, καθώς με το νέο σύστημα, οδηγούνται οι μαθητές ολοταχώς στα φροντιστήρια, τα οποία μπορούν να πληρώνουν μόνο οι έχοντες, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της εκπαίδευσης και της παιδείας στην Ελλάδα.
Παράλληλα οι μαθητές διαμαρτύρονται και για τα φαινόμενα βίας, ενώ εκφράζουν συμπαράσταση και στους καθηγητές τους δηλώνοντας ότι θέλουν μέσα στην τάξη τους καθηγητές τους με το κεφάλι ψηλά και..

E ...δε θα μας πάρει κι από κάτω (βίντεο)



Όταν μια ψυχρή γυναίκα καλείται σε ρομαντικό δείπνο από τον σύντροφό της, αποφασίζει πως η σχέση τους πρέπει να...

Μέρα με ήλιο θα φύγετε καθάρματα...



Ο Παύλος δολοφονήθηκε. 
Αντί για σιγή, επιτρέψτε μου για ένα λεπτό να κλάψω, ένα λεπτό να φοβηθώ. Μονάχα ένα λεπτό. Πού φτάσαμε και πού οδεύουμε κύριοι; Ένα λεπτό, μια αιωνιότητα, ένας αιώνας αγώνων, κόκκινων κατακτήσεων, κόκκινων από το αίμα των νεκρών, “ναι σε όλα” και ένας αιώνας σβήνεται από το χάρτη. Ενός λεπτού σιγή για τον αιώνα που πέθανε, για τον αιώνα που πια δεν ζει.
Μέρα με τη μέρα νικάνε οι κακοί. Κι απέναντί τους ένα διαιρεμένο εμείς να ξεσκίζει τις σάρκες του. Οι φτωχοί τους πιο φτωχούς, οι πιο φτωχοί τους περισσότερο, πάτος στη φτώχεια δεν υπάρχει, ούτε στην εξαθλίωση. 
“Ως πού θα φτάσει αυτή η ιστορία;” το ερώτημα γυρίζει από στόμα σε στόμα μα αυτή η ιστορία προορισμό δεν έχει, το ταξίδι είναι που μετράει και το ταξίδι αυτό δεν έχει τέλος. Θα συνεχίζει όσο οι επιβάτες παρακαλάνε τα στοιχειά της φύσης για να βρουν απάνεμο λιμάνι. Όσο τις σάρκες μας ξεσκίζουμε, προσδοκώντας ανάσταση νεκρών και ζωή αιώνια αμήν. Μα αυτή η ζωή μας έλαχε κι αν δεν την κερδίσουμε μόνο από πόνο θα καταλάβουμε.
Ουαί υποκριτές. “Να τεθεί εκτός νόμου”. Ποιου νόμου;

Χρωστούσαμε 360 δις...Πήραμε(!) μέχρι τώρα 550 δις(!!!) Πόσα χρωστάμε ακόμα?

...Και που πήγανε τα  550?



Απίστευτες μαθηματικές πράξεις από τους μέχρι τώρα υπουργούς των...

Την ώρα του “αποπροσανατολισμού” ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ζητά η τρόικα! Δείτε τα!

income-tax-tom

-Ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό -Κατάλογος «φωτιά» με μέτρα που καίνε την τσέπη των Ελλήνων

Αν και το σύνολο το νέων μέτρων που θα συμφωνήσουν οι ελεγκτές με την κυβέρνηση δεν έχει κλειδώσει, είναι γνωστό ότι ο κατάλογος θα περιλαμβάνει:

ΔΤ...«Αυτό που γίνεται σε αυτό το στούντιο είναι ντροπή και αθλιότητα»!

Να προσέχετε αυτές τις ημέρες στον δρόμο, πέφτουν δημοσιογράφοι από τα σύννεφα!!!!!!!!

Το κόλπο είναι να κρατάς ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον μαχαιροβγάλτη και τον μαχαιρωμένο.

Απαντήθηκε το μυστήριο. 
Ήταν παλιός αριστερός ο δράστης, και έτσι εξηγούνται όλα.
Γιατί χρυσαυγίτης και να σφάξει άνθρωπο δεν δικαιολογείται.
Εδώ ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν με τον Σαμαρά και θα πέσουνε τόσο χαμηλά;
Με τι μούτρα θα κοιτάξουνε μετά τον Κεφαλογιάννη, που στήριζε την ασυλία του Κασιδιάρη;
Ή τον Κεδίκογλου, που στήριξε την ασυλία του Καιάδα.
Ή τον...

Ζήτωωωωω........

...

Δείτε το βίντεο...

22 Σεπ 2013

To μήνυμα του πρώτου θ(αίματος)...«κοίτα τι παθαίνει όποιος μπλέκει».


Η φωτογραφία του Παύλου Φύσσα να ξεψυχά, η οποία αναρτήθηκε από χτες στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού STAR και σήμερα έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα των ανθρώπων που ο ένας προφυλακίστηκε  για σκάνδαλο εκατομμυρίων και ο άλλος έκανε βόλτες ατιμώρητος τη φοροδιαφυγή του οδικώς σε όλη την Ευρώπη, έγινε θέμα συζήτησης. 
Φυσικό ήταν.
Σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε ότι επρόκειτο περί σκατοψυχιάς, 
βρώμικου κέρδους, αλλά και κίνηση  εκφοβισμού των «ήσυχων και ουδέτερων», ώστε με «ντοκουμέντα» να πείσουν τα παιδιά τους πως...

Ποιοι θρέψανε τον Φασισμό; Δείτε το βίντεο

...

"Απ΄τον κ.Πρετεντέρη ως τον κ.Μπάμπη τον Σκάη"...














(Aκρο)Δεξιότερα, Κουροπάτκιν!

Καλά (που καλά δεν ήταν) όσα έλεγε ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης για τα «δύο άκρα», πριν να γίνει ο ειδεχθής φόνος του Παύλου Φύσσα, πλην όμως και αμέσως μετά το φονικό συνέχισε ο Χρύσανθος στον ίδιο ντορό - πήρε σβάρνα τα κανάλια κι έβγαλε απ’ τα ρούχα τους με όσα έλεγε ακόμα και φίλιους δημοσιογράφους που δεν πίστευαν τι άκουγαν τα αυτιά τους απ’ το στόμα του πρωθυπουργικούσυμβούλου.

Στην πραγματικότητα άκουγαν όχι μόνον τη φωνή του ίδιου του κ. Σαμαρά αλλά και τα ίδια του τα λόγια. 
Ή μήπως λησμονήσαμε (κιόλας) ότι η τελευταία φορά που ο κ. Σαμαράς μετήλθε της... «θεωρίας των δύο άκρων» ήταν μόλις προ ολίγων ημερών στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης;

Άκου λεβέντη...



Άκου λεβέντη, έχεις μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα και τη ζώνη με τη γραβάτα …

Υπηρέτησα στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και συγκεκριμένα στην 2η ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ και ως ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ ΛΟΧΟΥ και ως ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣ για όσους με γνωρίζουν και είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτό !!!!!!!!!!!!!!!

Ξέρεις εμείς πως βλέπαμε ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τον οποιονδήποτε άλλο απλό φαντάρο , στρατιώτη που δεν έχει υπηρετήσει σε αυτά τα Ειδικά Σώματα Στρατού ????? 

Τα λόγια του πατέρα: "το παιδί μου ήταν ελεύθερο μυαλό, δεν... ανήκε πολιτικά πουθενά"



Με αφορμή την προχθεσινή δολοφονία, μυρίστηκαν τα όρνια το αίμα και βγήκαν από τις φωλιές τους. 

Πάει πολύς καιρός τώρα που δε βλέπω τηλεόραση, αποφεύγω και το καθεστωτικό ραδιόφωνο, αλλά εχθές το βράδυ στήθηκα επί τούτου μπροστά στην τηλεόραση. Δεν ήταν τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι τα φανταζόμουν: σαράντα πέντε λεπτά της ώρας του δελτίου των οχτώ αναλώθηκαν σε θεματολογία με άξονα το φονικό και άλλα τρία ή τέσσερα για την επικείμενη επίσκεψη του κλιμακίου της Τρόικας. 

Πολύ βολικά, γίνεται και στα κανάλια της Τηλεδημοκρατίας  μας ο ίδιος κακός χαμός που γίνεται και στο διαδίκτυο. 

Μυρίστηκαν λοιπόν τα όρνια το αίμα του νεκρού και άρχισαν να φτερουγίζουν κράζοντας, μέχρι που υποχρεώθηκε να βγει κι ο πατέρας για να πει ότι ο Killah P δεν ανήκε σε κανενός το κόμμα. 

Ανήκε, πιθανόν, κι αυτός στους πολλούς υπόλοιπους Έλληνες που έχουμε πια καταλάβει ότι άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, όλοι τους βρωμάνε μέσα σ’ εκείνη τη Βουλή των Αχρησίμευτων κι ότι πρέπει να μπει εκεί μέσα φρέσκος αέρας, να παρασύρει μακριά τη δυσωδία. 

Δεν ξέρω, αυτό υποθέτω από τα λόγια του πατέρα
«το παιδί μου ήταν ελεύθερο μυαλό, δεν...

Ο Σαμαράς τα λέει αυτά στο βίντεο ή ο ... Ζαχαράτος?

Με τις τρομερές δηλώσεις Σαμαρά η παραπάνω φωτογραφία
Ακούστε τον τεράστιο πρωθυπουργό μας...

Οργιάζουν οι "δημοσκόποι"....



Της Πόπης γίνεται με τις δημοσκοπήσεις...
Ο καθένας εφιάλτης Νενέκος κάνει τις δικές του παραγγελιές κατά πως τον βολεύει...

Οι "δημοσιογράφοι" τους, που γνωρίζουν πολύ καλά τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, θα μεταφέρουν με περισσή άνεση τα ποσοστά της Χ.Α. στην Νουδούλα, για να προστατέψουν τον κωλαράκο τους και τους παχυλές αμοιβές τους...
Ξέρουν ότι τα "ψωμιά" τους τέλειωσαν...Ότι πάρουν...

Οι Σαμαροβενιζέλοι και  οι μεταλλαγμένοι τους υποτακτικοί του...

Προκαλεί αηδία το θράσος τους....

kartesios190913
Τον Αύγουστο του 2012 έγινε μια φρικιαστική εγκληματική πράξη δίχως όμως κανένα πολιτικό κίνητρο. Ένας 21χρονος αλλοδαπός βίασε και προσπάθησε να δολοφονήσει μία 15χρονη στην Πάρο. Πάνω σε αυτή την τραγωδία στήθηκε ένα ολόκληρο επικοινωνιακό παιχνίδι για να δικαιολογηθεί το μίσος της «Χρυσής Αυγής» εναντίον των μεταναστών.
Εκείνη την εποχή οι χρυσαυγίτες είχαν μετατρέψει την εν λόγω εγκληματική πράξη σε σημαία του ρατσισμού τους και ξεκίνησε  ένα πογκρόμ που σταματημό δεν έχει μέχρι σήμερα. Δεν ήταν όμως μόνο η «Χρυσή Αυγή» που εκμεταλλεύτηκε πολιτικά μια απόπειρα δολοφονίας κι ένα βιασμό που έγιναν δίχως κανένα πολιτικό κίνητρο.
Μεγάλο μέρος των ανεξάρτητων εθνικιστών, «ουδέτεροι και φιλήσυχοι πολίτες», μέρος της βάσης της ΝΔ, αλλά και στελέχη της, καλλιεργούσαν το τοπίο που ήθελε να είναι βιαστές και δολοφόνοι όλοι οι μετανάστες, βάζοντας ουσιαστικά πλάτη στα μαχαιρώματα της «Χρυσής Αυγής». 
Φαντάζομαι ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα ήθελε να βγει και να χρησιμοποιήσει εκείνη την απόπειρα δολοφονίας ως επιχείρημα για να ενισχύσει το προεκλογικό του σλόγκαν περί «ανακατάληψης των πόλεών μας από τους λαθρομετανάστες». Δεν το έκανε, επειδή το έκαναν για εκείνον τα ...

Οι γονείς του νεαρού αντιφασίστα για τους φιλοναζιστές του "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"


Ανακοίνωση έδωσαν οι γονείς του δολοφονημένου αντιφασίστα σχετικά με την δημοσίευση φωτογραφίας από την φιλοναζιστική εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ

xombomb3-thumb-large
Νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στο Κερατσίνι. 
Το αίμα του χύθηκε από μαχαίρι χρυσαυγίτη φονιά. 
Το μαχαίρι οπλίστηκε από ηθικούς αυτουργούς. Δεν είναι μόνο οι ναζιστές εγκληματίες, ούτε τ’ αφεντικά τους, η μαφία που λυμαίνεται για χρόνια τον τόπο. Είναι και ο νοικοκυραίος. Αυτός που δεν διάλεξε πλευρά γιατί δεν τον αφορά (νομίζει ο ναζισμός) ή που επέλεξε να πάει με τα “λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες”.
Ο δρόμος μέχρι να έχουμε νεκρό, ήταν σύντομος αλλά φάνηκε ως αιώνας, από την στιγμή που ο νοικοκυραίος έβαλε στην βουλή τους νοσταλγούς του Χίτλερ. 
“Εγέρθουτου” έλεγε γορίλας στους δημοσιογράφους στην πρώτη συνέντευξη του αρχηγού τους μετά τις εκλογές. Άρεσε η στρατιωτική πειθαρχία απέναντι στους “ρουφιάνους-δημοσιογράφους”.
Ο Κασιδιάρης χαστούκιζε την Κανέλλη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής και οι νοικοκυραίοι πανηγύριζαν, γιατί κι αυτή είναι μέρος του “σάπιου συστήματος”, ενώ οι πιο άρρωστοι, την ..

«ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ…»

OΤΑΝ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΠΟΡΝΗ / ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ



Τα κωλοδημοσκοπάκια  της μπριζόλας που έχουν κι αυτοί το σεβαστό μερίδιο που τους αναλογεί όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην ισχυροποίηση του μορφώματος της Χρυσής Αυγής, ετοιμάζονται για το δεύτερο γύρο της βρομιάς και ακονίζουν τα σκουριασμένα σπαθιά τους! 

Μεγαλύτερη αβάντα δε θα μπορούσε να δοθεί στη συμμορία με τις «ακονισμένες στα πεζοδρόμια ξιφολόγχες» που ξεδιάντροπα την εμφάνιζαν στις δημοσκοπήσεις τους από το 7 μέχρι και το 15%!!! 
Μετά τα τραγικά γεγονότα της 19ης Σεπτεμβρίου το σενάριο αλλάζει, αλλά ο αντικειμενικός ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ σκοπός τους παραμένει ..
Το κρυφό δεκανίκι της ΔΤ
Η ΕΡΤ έκλεισε για να καταπολεμηθεί η «αδιαφάνεια» και η «σπατάλη».

Αποκαλύπτουμε   σήμερα ένα πλέγμα σχέσεων της ΔΤ με την ιδιωτική εταιρεία Telmaco για την προμήθεια εξοπλισμού που σπάει κάθε ρεκόρ αδιαφάνειας, ένα καθεστώς που έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα παρατυπιών που συνοδεύουν την ίδρυση του (παρα)κρατικού φορέα ραδιοτηλεόρασης.

«Όταν πρέπει να τελειώνουμε με τα ελλείμματα και να βγούμε από την Κρίση δεν μπορούμε να ανεχόμαστε θύλακες αδιαφάνειας και δημόσιας σπατάλης. Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, η ΕΡΤ, είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης. Και αυτό τελειώνει σήμερα…»

Με αυτά τα λόγια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου ανακοινώνει την 11η Ιουνίου το κλείσιμο της ΕΡΤ. 96 ημέρες μετά -και ενώ οι εργαζόμενοι της την κρατάνε ακόμη ανοιχτή- στους τηλεοπτικούς δέκτες την θέση των καναλιών της ΕΡΤ έχει πάρει πλέον ένα και μοναδικό κανάλι με το όνομα «Δημόσια Τηλεόραση».
Πώς τα πηγαίνει άραγε το νέο κανάλι στους τομείς της διαφάνειας και της σπατάλης; 

Η όμορφη...χήρα


Πάνε δυό φίλοι, ο Μήτσος και ο Κώστας, στο βουνό για ορειβασία

και πέφτουν σε μια χιονοθύελλα τρομερή. 


Για καλή τους τύχη πετυχαίνουν εκεί κοντά σε ένα χωριό ένα σπίτι και ζητούν καταφύγιο για να περάσουν την νύχτα. 


Τους προκύπτει εκεί πέρα μια ωραία χήρα και τους λέει ότι για λόγους κουτσομπολιού δεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι, αλλά στον στάβλο που είναι άδειος και καθαρός. 


Φυσικά οι τύποι δέχονται, άλλωστε είχαν και τον κατάλληλο εξοπλισμό: υπνόσακκο, κάριματ, θερμικά εσώρουχα, ρούχα κλπ. 


Βολεύονται λοιπόν την νύχτα και γυρίζουν μετά στην Αθήνα. 


Μετά από εννιά μήνες έρχεται ένας δικηγόρος στον Κώστα σταλμένος από την χήρα, του λέει κάτι και παθαίνει ζημιά! Τηλεφωνεί λοιπόν στον Μήτσο να ρωτήσει:

Ευ. Βενιζέλος: Ο Μέγας Τροφοδότης του φασισμού

Αν η Χρυσή Αυγή έχει γιγαντωθεί εξαιτίας της φτώχειας, της ανεργίας, της απελπισίας, αλλά και εξαιτίας της απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, της διαπλοκής, της διαφθοράς, τότε ένας από τους βασικούς της αιμοδότες είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Από πού να αρχίσω. 
Από τη φτώχεια ή από την διαφθορά; Ας αρχίσω από τη διαφθορά.

Ο Βενιζέλος είναι ο..