# #

21 Μαρ 2013

" Βούλωσέ το! "





Εσύ που στήριζες τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τώρα βγαίνεις και πανηγυρίζεις για το ΟΧΙ του κυπριακού λαού που νίκησε ακόμη και τον ενδοτισμό του προέδρου του, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.

Εσύ που ψήφισες Σαμαρά - Βενιζέλο τον Ιούνιο, που κλείστηκες στο καβούκι σου, που επιχειρηματολογείς καιρό λέγοντας ότι είναι καιρός για πολιτικό ρεαλισμό και όχι για ηρωικές πράξεις, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.

Εσύ, διατεταγμένε δημοσιογράφε, που το Σάββατο μιλούσες για «αναγκαίο ...κούρεμα των καταθέσεων» και τώρα το παίζεις επαναστάτης κατά της Μέρκελ πάνω στην πλάτη του κυπριακού λαού, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.

Εσύ, Ελληνάρα απίστευτε, που αναρτάς ελληνικές και κυπριακές σημαίες στο διαδίκτυο θριαμβολογώντας για το όχι των Κυπρίων σε ένα διάλειμμα από τη σκυφτή, συμβιβασμένη ζωή σου, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.

Κάποιος βρέθηκε και είπε όχι. Δεν ήσουν εσύ. Ήταν ένας άλλος λαός. Εσύ είχες την ευκαιρία και την έχασες. Εσύ βούλωσέ το. Σεβασμός στον άλλο που πάλεψε.

Να προσθέω κάτι κι εγώ στις παραπάνω λογικές και δίκαιες επισημάνσεις:

παρ'όλα αυτά, δεν έχεις απωλέσει ακόμα οριστικά την ευκαιρία να ΔΕΙΣ τα ολοφάνερα και να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ τα αυτονόητα! Ήρθε η ώρα ν'απαλλαγείς απ'όλα τα νοητικά μπάζα που έχουν αποθέσει στο μυαλό και την ψυχή σου, ν'αντιμετωπίσεις το Φόβο σου και να τον υπερβείς. Και ν'ανακαλύψεις τον εαυτό σου και τον "άλλο" στη ζωή σου. Και ν'αποδείξεις, στον εαυτό σου κυρίως, ότι είσαι ελεύθερος άνθρωπος, ή, τουλάχιστον, πρόθυμος ν΄αγωνιστείς γι'αυτό!
 Μην περιμένεις από κανένα "ειδικό" να σου υποδεικνύει πώς θα ζεις και τι θα σκέφτεσαι!

   Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ Σ'ΕΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!
                Γελοιοποίησέ τους, αγνόησέ τους, αιφνιδίασέ τους..!

Νίκος Μωραϊτης  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.