# #

13 Οκτ 2018

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Νέα υποψηφιότητα για το πολύ σοβαρό Αξίωμα του Δημάρχου

Αποτέλεσμα εικόνας για υποψηφιοτητες για το Δήμο Διου-ολύμπου

Φίλες και Φίλοι, 

Δημότισσες και Δημότες του Δήμου Δίου-Ολύμπου,

Με σεβασμό και ευθύνη προς όλους σας, δηλώνω την απόφασή μου να διεκδικήσω το αξίωμα του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Στη δωδεκαετή παρουσία μου στα Δημοτικά πράγματα του τόπου μας, είτε κατά την περίοδο Καποδίστρια, είτε κατά την περίοδο Καλλικράτη, στρατεύτηκα με ανθρώπους που πίστεψα, εκλέχτηκα ανελλιπώς, ανάμεσα στους πρώτους για τρεις θητείες και υπηρέτησα σε κάθε περίπτωση, το Δήμο.

Το Δήμο μας, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι και να υπηρετώ και στο εξής. 

Με μεγάλη μου χαρά και κάθε ατομικό μου κοινωνικά τίμημα.
Φιλοδοξώ, από τη θέση του Δημάρχου αυτή τη φορά. 

Φιλοδοξώ και παράλληλα ...

12 Οκτ 2018

Με μια λέξη: Αμερικανοτσολιάδες


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Για την ακρίβεια αρκούν (και περισσεύουν) τα ίδια τα δικά τους τα λόγια. Λόγια που (σπανίως συμβαίνει στην περίπτωσή τους)  εναρμονίζονται πλήρως με τα έργα τους.
  • Ο,τι ακολουθεί είναι από τον Μάη του 2015. Δηλαδή από την πρώτη κιόλας περίοδο (την… κολοκοτρωνέικη ακόμα) της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Τότε ήταν που για πρώτη φορά μετά το 1974 υπήρξε κυβέρνηση που τόλμησε να θέσει θέμα δημιουργίας νέας αμερικανονατοικής βάσης στην Ελλάδα! Καμία άλλη κυβέρνηση μέχρι τότε δεν είχε τολμήσει κάτι παρόμοιο. Το έκανε η κυβέρνηση του Τσίπρα. Απολαύστε: 

Πάνω απ’ τα κεφάλια μας έχουμε μια Βουλή που μοιάζει με σαράβαλο καράβι που οι ναυτικοί το ονομάζουν σκυλοπνίχτη!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ 




 «Νεκροφόρα κοράκια ας σας πάρει 
Όσοι βογκάνε Δευτέρα θα γελάσουνε Τρίτη…»
 
Λουί Αραγκόν
 

Μια έντονη δυσφορία, κάτι σαν ξινίλα νιώθω τούτη τη μαύρη ώρα που διαβάζω αποσπάσματα από το νέο νόμο για τα κατοικίδια ζώα. Δεν είναι δυνατόν, φωνάζω μέσα μου. Ποιοι είναι τούτοι δω που κατ’ αυτό τον τρόπο νομοθετούν χωρίς να ντρέπονται, χωρίς να κοκκινίζουν;


Όμως να, που συνέρχομαι γρήγορα, αφού ξαναφέρνω στο μυαλό μου ότι ζούμε στα γλιστερά μονοπάτια μιας δυσδιάκριτης και ύπουλης τυραννίας, και ότι όλοι αυτοί με το πρόσχημα της επίλυσης κάποιων κοινωνικών προβλημάτων, σωρεύσουν κι’ άλλα βάσανα στο λαό, και με τη μέθοδο των προστίμων κλπ. , έρχονται να κλέψουν ..

9 Οκτ 2018

«Έλληνες σκουλήκια φύγετε, το νησί μας ανήκει»!



«Έλληνες σκουλήκια φύγετε,  το νησί μας  ανήκει»!

Άνω κάτω έχει κάνει τον Ορκό Νάξου Αυστριακός που διαμένει στην περιοχή που έχει κάνει τη ζωή «κόλαση» σε κατοίκους...

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή, η ζωή τους είναι ανυπόφορη καθώς ο 30χρονος Αυστριακός όπως και ο πατέρας του δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα στους περίοικους με την άκρως ρατσιστική αλλά και επιθετική συμπεριφορά τους καθημερινά.

«Έλληνες σκουλήκια να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μου. Εσείς οι Έλληνες δεν...