# #

15 Σεπ 2022

κ. Γερολιόλιε, κ. Μυλωνέρο, κ. Βροχαρίδη, γιατί τέτοια αδιαφορία για τον τουρισμό; (βίντεο)

 

κ. Γερολιόλιε, κ. Δ.Μυλωνέρο, κ. Βροχαρίδη

ΓΙΑΤΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ. ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ 

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 

ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ; 

* ΓΙΑΤΙ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 

ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ; 


Κύριε Δήμαρχε Δίου Ολύμπου, Ευάγγελε Γερολιόλιε, εδώ και τέσσερα χρόνια, δηλαδή από την προεκλογική περίοδο (2018-2019) μέχρι σήμερα, μιλάτε για τουρισμό και για τουριστικά έργα κλπ., κλπ. 

Τελικά, όμως, κάποια λόγια σας βρίσκονται μάλλον σε αντίθεση με κάποια έργα σας, την τελευταία τριετία. 

Πρόκειται για αδιαφορία; Πρόκειται για έλλειψη ενδιαφέροντος; 

Ωραία είναι τα δελτία τύπου που βγάζετε… 

Όταν τα διαβάζει κάποιος, νομίζει ότι ο Δήμος Δίου Ολύμπου είναι ο καλύτερος Δήμος της Χώρας. Εκτιμάμε δε ότι κάποιοι Έλληνες επισκέπτες έρχονται στον Δήμο Δίου Ολύμπου όχι μόνο λόγω εξαιρετικών προσπαθειών και καλεσμάτων που κάνουν οι τουριστικοί παράγοντες προς τους υποψήφιους επισκέπτες, όχι μόνο εξαιτίας των κοπιαστικών προσπαθειών που κάνουν οι τουριστικοί επιχειρηματίες, αλλά εκτιμάμε ότι οι Έλληνες επισκέπτες έρχονται ίσως και επειδή παραμυθιάζονται από κάποια υπερβολικά δελτία τύπου που διαβάζουν στο διαδίκτυο. 

Όταν όμως οι επισκέπτες έρχονται στον Δήμο Δίου Ολύμπου, τι βλέπουν; Βλέπουν τους μεν τουριστικούς επιχειρηματίες να δίνουν το 1000% του εαυτού τους για να μείνουν ευχαριστημένοι οι επισκέπτες, βλέπουν όμως και μια Δημοτική Διοίκηση να δείχνει αδιαφορία σε κάποια κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια εικόνα του Δήμου. 

Ενδιαφέρεται ή αδιαφορεί ο Αντιδήμαρχος 

Ανατολικού Ολύμπου, Δημήτρης Μυλωνέρος;

Έναρξη της προεκλογικής περιόδου στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. Ανακοίνωση υποψηφίων από τον Πέτρο Κιάφα.

 


Tα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές η παράταξή μας έχει ενδυναμώσει, οι πολίτες καθημερινά αποδεικνύουν την περισσή εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν δικαιώνοντας μας για τη στάση που τηρήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. 

Μείναμε πιστοί σε όσα προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί αποδεικνύοντας την ακεραιότητα του χαρακτήρα μας. 

Η σημερινή μέρα αποτελεί για μας την έναρξη της προεκλογικής περιόδου με την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας από την ενότητα του Δίου. θα ακολουθήσουν οι δύο άλλες ενότητες.

 

Καρίτσα:

11 Σεπ 2022

Ένας υδάτινος παράδεισος στις πλαγιές του Ολύμπου

Εντυπωσιακοί καταρράκτες, βάθρες με κρυστάλλινα νερά, πλούσια βλάστηση και απόκρημνες πλαγιές

Ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός στους ντόπιους για μονοήμερες αποδράσεις, το Ρέμα του Ορλιά παραμένει terra incognita για πολλούς από εμάς. Βρίσκεται στις ανατολικές πλαγιές του βουνού των θεών, πολύ κοντά στο Δίον, και στη ροή του σχηματίζει ένα παραμυθένιο τοπίο με εντυπωσιακούς καταρράκτες και βάθρες με κρυστάλλινα νερά. Και το καλύτερο; Η προσέγγιση αυτού του μικρού παράδεισου δεν απαιτεί καθόλου κόπο.

Ένα από τα αρχαιότερα ρέματα στην Πιερία και ιδιαίτερης σημασίας για τον Όλυμπο, ο Ορλιάς κατά την αρχαιότητα ήταν ποτάμι και ονομαζόταν αρχικά Ελικώνας προτού συνδεθεί με τον κύριο εκπρόσωπο της τραγουδιστικής τέχνης και της λύρας, Ορφέα. 

Σύμφωνα με τον μύθο, στον Ελικώνα κατοικούσαν οι...