# #

23 Μαρ 2013

Ενοχλημένοι οι Κομοτηναίοι τσιγγάνοι από τις ρατσιστικές δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους αν τυχόν τους γίνει ρατσιστική επίθεση!!!



Απίστευτο βίντεο ΣΟΚ που θα κάνει πάταγο:

Από την πείρα μας, σας λέμε ότι θα γίνει σάλος με αυτό το βίντεο, αλλά και θα κατέβει σε λίγες ώρες.

Τα πήραν στο κρανίο οι κάτοικοι του Αλάν Κογιού και τα έχουν βάλει με τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή!!! Στα χέρια τους κρατούν τσεκούρια και πιστόλια... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


Συγκεκριμένα τσιγγάνοι - Ρομά με αρχηγό τον γνωστό δάσκαλο πολεμικών τεχνών Γιάννη Αλεξίου δηλώνουν σφόδρα δυσαρεστημένοι με δηλώσεις μελών του κόμματος περί μη ελληνικότητας των τσιγγάνων και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν και εφόσον κανείς επιχειρήσει να ενοχλήσει κάποιον δικό τους!!!!

Επίσημη αντίδραση από το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν είχαμε αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα έχουν να πούνε για την ξαφνική αντίδραση των Κομοτηναίων κατοίκων του Αλάν Κογιού και την δίκαιη απαίτησή τους να μην τους αντιμετωπίζει κανείς ρατσιστικά. Βεβαίως η Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια ΑΜΘ και ιδιαίτερα στην Ροδόπη όλοι ξέρουν πως είναι κύριοι σε τέτοια θέματα, μάλιστα χάρη σε αυτούς το κόμμα το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ανεβαίνει ακόμη και σε μουσουλμανικούς συνοικισμούς!!

Μένει μόνο να δούμε πως θα τα καταφέρουν με ...το απόρθητο φρούριο του Αλάν Κογιού που μέχρι σήμερα κανείς πολιτικός από κανένα κόμμα δεν τολμά να πάει χωρίς συνοδεία της αστυνομίας!!! Θα τα βρει η Χρυσή Αυγή με τους περήφανους Ελληνες τσιγγάνους όπως οι ίδιοι δηλώνουν στο Αλάν Κογιού;; Περιμένουμε και μόλις μάθουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε!!!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

3 σχόλια:

  1. για δειτε τις φατσες τους......μοιαζουν με ελληνες??????????
    μονο ο ενας μοιαζει.........οι αλλοι 2 ειναι ολοιδιοι πακιστανοι.........

    παναγιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μίσος σου άγνωστε σχολιαστή το μέτρησες?
      Εσύ σίγουρα είσαι ψηλός ,ξανθός,οχι χοντρός φυσικά(ως Έλλην)...

      Διαγραφή
  2. Καλά οι Ελληνες όσοι είχαν μαλλιά γιατί τα άφηναν μακρυά απ τον Απόλλωνα
    και το Μ.Αλέξανδρο μέχρι τον Διάκο και τον Κολοκοτρώνη;
    Γιατί ήσαν ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Είδατε κανάν Ελληνα με ξυρισμένο κεφάλι;
    Με ξυρισμένα κεφάλια οι Μογγόλοι ήσαν κι οι ευνούχοι στα χαρέμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.