# #

6 Φεβ 2021

Σε πήραν χαμπάρι όλοι....Ρεζίλι γίναμε πάλι Κυριάκο...

 

Deutsche Welle: «Παντού αστυνομικοί, πουθενά γιατροί στην Ελλάδα» - ο γερμανικός Τύπος κατακεραυνώνει την κυβέρνηση



Mε σημερινό της άρθρο, το ελληνικό παράρτημα της Deutsche Welle (DW), ενημερώνει για τα θέματα που σχολιάστηκαν στον γερμανικό Τύπο, με αφορμή τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διάσκεψη των γερμανικών ΜΜΕ: “Europe2021”. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για προβληματικό σύστημα υγείας, αστυνομοκρατούμενο και αυταρχικό κράτος, καθώς και για την οικονομική κρίση μετά την πανδημία στην Ελλάδα.


Η ανταπόκριση του Στέφανου Γεωργακόπουλου στην DW, περιγράφει μια δυστοπική κατάσταση στη χώρα μας και αναφέρει χαρατκηριστικά :

Η γερμανική εφημερίδα Der Freitag σε άρθρο με τίτλο «Παντού αστυνομικοί, πουθενά γιατροί», αναφέρει: «Και πριν την οικονομική κρίση το ελληνικό σύστημα υγείας ήταν προβληματικό. Η ευρωπαϊκή πολιτική λιτότητας από το 2010 έκανε ακόμα χειρότερη τη κατάσταση» και συνεχίζει : «Η λιτότητα έπληξε πολλούς τομείς μεταξύ των οποίων και η υγεία. Οι μαζικές απολύσεις και η μείωση δαπανών την εποχή των μνημονίων περιορίζουν σήμερα την ευχέρεια κινήσεων στην αντιμετώπιση της πανδημίας.».

Σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ, η Ελλάδα θα έπρεπε να διαθέτει περίπου...

Εστίαση: Στις 10 Φεβρουαρίου παραδίδουν τα κλειδιά οι εστιάτορες



Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά σε όλη την Ελλάδα διαδικασία συγκέντρωσης των κλειδιών των καταστημάτων εστίασης προκειμένου να παραδοθούν τις επόμενες ημέρες συμβολικά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα παραπάνω ανέφερε στο GRTimes ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών και Καφέ- Μπαρ νομού Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης. «Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά» σχολιάζει με αφορμή τη νέα ΚΥΑ που δεν επιτρέπει την παραμονή πελατών έξω από καταστήματα take away.

«Οι λογαριασμοί είναι πίσω απ’ την πόρτα, τα λουλούδια είναι απότιστα, αν χτυπήσει το τηλέφωνο μην...

5 Φεβ 2021

Κρούσματα στα Σχολεία: Ραγδαία αύξηση της κυβερνητικής ανευθυνότητας και της πολιτικής αθλιότητας..ΔΙΑΒΑΣΤΕ

 

* Ο πίνακας δείχνει την εξέλιξη του αριθμού των Σχολικών Μονάδων, όπου παρουσιάζονται κρούσματα. Οι αριθμοί αντιστοιχούν σε αυτούς που παρουσιάζει το ΥΠΑΙΘ την αντίστοιχη ημέρα. 

Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι οι αριθμοί αυτοί διαφοροποιούνται γιατί το ΥΠΑΙΘ εισάγει (σε αρκετές περιπτώσεις) μεταχρονολογημένα αρκετά σχολεία. Άρα στη στήλη ΣΥΝΟΛΟ εμφανίζονται οι Σχολικές Μονάδες που εμφανίζονταν από το ΥΠΑΙΘ τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ στη στήλη ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ εμφανίζονται όλες οι Σχολικές μονάδες στις οποίες έχει παρουσιαστεί κρούσμα από την ημέρα επανέναρξης λειτουργίας.

Το ΥΠΑΙΘ συνεχίζει να μην ανακοινώνει το ποσοστό μαθητών και εκπαιδευτικών επί των κρουσμάτων. 

Συνεχίζει να μην ανακοινώνει συνολικό αριθμό των Σχολικών Μονάδων όπου παρουσιάζονται κρούσματα, γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει στήλη με αύξοντα αριθμό στη σελίδα του Υπουργείου. 

Συνεχίζει να μην δίνει στοιχεία ανά περιφέρεια και Δήμο. 

Συνεχίζει να μην ..

4 Φεβ 2021

Βρείτε σε ποιο μέρος της Ελλάδας ΔΕΝ διαδήλωσαν σήμερα νέοι και νέες ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Παιδεία!

 


Βρείτε σε ποιο μέρος της Ελλάδας ΔΕΝ διαδήλωσαν σήμερα νέοι και νέες ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Παιδεία!

Εμείς προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε. Φωτογραφίες από πορείες και διαδηλώσεις μας ήρθαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα,

Με είπε χαφιέ!

 


ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Με είπε χαφιέ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τον είπατε χαφιέ;
ΓΚΙΟΚΑΣ: Ναι, τον είπαμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μα είναι πράγματα αυτά κύριε Γκιόκα;

Δίον, Κάστρο Πλαταμώνα, Πύδνα, Λείβηθρα, υπομονή.

 


   Το Υπουργείο Πολιτισμού μεροληπτεί  

  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ WiFi

  Διαφαίνεται στη φιλοσοφία του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ) ότι οι αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος χώροι της Πιερίας, ιδιαίτερα το αρχαίο Δίον, δεν αποτελούν σημαντικής αξίας μνημεία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

  Πώς να εξηγηθεί άλλωστε η πρόσφατη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού με την COSMOTE, με την οποία υλοποιήθηκε σχετικό πρόγραμμα παροχής δωρεάν WiFi σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της χώρας (εκτός των αρχαιολογικών χώρων της Πιερίας). Μια καθόλα αξιόλογη πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάδειξη της Ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού με τις δυνατότητες και τη δύναμη της σύγχρονης τεχνολογίας.



  Στην ανακοίνωση της συνεργασίας, επισημαίνεται: «Με την επέκταση του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στα δύο μέρη, έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συνολικά 25 σημεία υψηλού πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.» Άρα για το υπουργείο, η Πιερία δεν διαθέτει χώρους υψηλού πολιτιστικού-ιστορικού ενδιαφέροντος.

  Όπως επίσης πληροφορεί το ΥΠΠΟΑ, η ..

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ

 


Πάνε αρκετά χρόνια που παρά, τις αποτυχημένες εξετάσεις των κομμάτων, στο στίβο της πραγματοποίησης των συμφερόντων του ελληνικού λαού, οι Έλληνες επιμένουν στην κομματοποίηση των πάσης φύσεως διεκδικήσεων τους,

Σήμερα και παρά την γενική διαπίστωση ότι τα κόμματα είναι άπαντα ιδανικοί σύμμαχοι της ΝΤΠ (νέα τάξη πραγμάτων) και συνεχίζουν το ένα το έργο του άλλου με τη μέθοδο της αλληλοδιαδοχής, έχοντας βέβαια και τις απαραίτητες βακτηρίες βοηθείας που τους προσφέρουν οι "μούτσοι" της πολιτικής που λέγονται μικρά κόμματα, κομματίδια, αποκόμματα, κλπ.

Και φυσικά είναι πασιφανές ότι αυτά τα περί αριστερών, κεντρώων, δεξιών, κεντροδεξιών, κεντροαριστερών και άλλων ηλιθιοτήτων,

3 Φεβ 2021

Όταν η Αθήνα είχε γίδια και κατσίκια



Υπήρχε μια εποχή που στην Αθήνα ήταν συνηθισμένο να κυκλοφορούν στους δρόμους τσοπάνηδες ντυμένοι με την κάπα και την γκλίτσα στο χέρι και να σφυρίζουν στους πρόποδες του ιερού βράχου της Ακρόπολης,

Οι βοσκοί και τα κοπάδια αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητας. Διέκοπταν μάλιστα την κυκλοφορία και ακολουθούσαν αστικές διαδρομές από το μαντρί μέχρι το κοντινά βοσκοτόπια. Η ζήτηση για γάλα ήταν μεγάλη και οι βοσκοί είχαν κάθε λόγο να βρίσκονται κοντά στα νοικοκυριά για την άμεση διάθεση των προϊόντων τους.

Οι περιβολάρηδες της Αθήνας κατήγγειλαν συχνά τους..

Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ενωση. Μια λυκοφωλιά που χορεύει στο ταψί την υγειά μας, τη δουλειά μας, την ελευθερία μας, τελικά τη ζωή μας.



Στην καρδιά της λυκοφωλιάς - μόνο το ΚΚΕ αποκαλεί λυκοσυμμαχία την ΕΕ - πάει κάμποσος καιρός που οι δυο ευρωβουλευτές μας ζήτησαν να δουν τα διαβόητα, όπως αποδεικνύεται, συμβόλαια της γηραιάς, και καθόλου σοφής κυρίας Ευρώπης, με τους φαρμακευτικούς κολοσσούς για τα εμβόλια του κορονοϊού. 

Μετά την απαραίτητη γραφειοκρατική καθυστέρηση, μπορούσαν να δουν για μια - δυο ώρες, σ' ένα δωματιάκι, μερικές χιλιάδες σελίδες με σβησμένα νούμερα, ποσά, προθεσμίες και όρους... Κι ύστερα να..

Μέρκελ: Η Σερβία εμβολιάζεται γρηγορότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη

 


Η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ επικρίθηκε, για τους αργούς ρυθμούς που παρουσιάζει η εκστρατεία του εμβολιασμού, σε σχέση με χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία ή οι Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, κάλεσε τους Γερμανούς να «αντέξουν περισσότερο χρόνο» και προειδοποίησε για τον κίνδυνο προσβολής από τον COVID-19.


Στη δήλωση  δημοσιογράφου ότι η Σερβία εμβολιάζει γρηγορότερα από τη Γερμανία και εάν αποτελεί το πρόβλημα το γεγονός ότι οι χώρες εκτός της ΕΕ είναι γρηγορότερες στην εν λόγω διαδικασία , η Μέρκελ δήλωσε  ότι...

Μούσκεμα πάλι τα κάνανε ....«Λουκέτο» σε πάνω από 300 σχολικές μονάδες (δείτε ποια είναι τα κλειστά σχολεία)..



Κλειστά σχολεία: Πάνω από 300 σχολεία και τμήματα παραμένουν κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλειστά είναι και τα Λύκεια στις «κόκκινες περιοχές» (εκτός Ειδικής Αγωγής) έως τις 7 Φεβρουαρίου του 2021.

Η λίστα με τα κλειστά σχολεία..

Επιστολή στον χειρότερο υπουργό όλων των εποχών ...Εξαιρετική



Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Ανάπτυξης,

Ονομάζομαι Θεσσαλονίκης Δημήτριος και είμαι ιδιοκτήτης του καταστήματος  εστίασης «Καρντάσης».

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις σας σε τηλεοπτικό πάνελ, σας ενημερώνω ότι σας έχουν σταλεί τα κλειδιά της επιχείρησής μου μέσα σε ένα φάκελο με τις κάτωθι οδηγίες:

1. Τον κωδικό του συναγερμού για την είσοδο στο κατάστημά μου. Πιθανόν να έχει κοπεί το ρεύμα, διότι η ΔΕΗ προβαίνει ακόμη και τώρα σε διακοπές ηλεκτροδότησης στα κλειστά μαγαζιά!

2. Στην αποθηκούλα με τα προϊόντα ξηράς τροφής, παρακαλώ ελέγξτε τις ημερομηνίες, διότι εδώ και 10 μήνες κάποια έχουν λήξει! Πετάξτε τα ούτως ή άλλως. Έχω ήδη καταστρέψει πολλά και έχω χαρίσει πολλά αυτό τον χρόνο! Κοντά στις 10.000 ευρώ τα υπολογίζω.

3. Σας αφήνω στο μικρό γραφειάκι του καταστήματος μου, τα κλειδιά από το 1ο συρτάρι, όπου έχω όλους τους...

Οι εστιάτορες αποφάσισαν! Στις 10 Φεβρουαρίου παραδίδουν τα κλειδιά στο Μαξίμου

 


Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά σε όλη την Ελλάδα διαδικασία συγκέντρωσης των κλειδιών των καταστημάτων εστίασης προκειμένου να παραδοθούν τις επόμενες ημέρες συμβολικά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα παραπάνω ανέφερε στο GRTimes ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εστιατόρων,

1 Φεβ 2021

Εν ψυχρώ δολοφονία των λαϊκών αγορών το νέο σχέδιο νόμου



Για "εν ψυχρώ δολοφονία" μιλούν τα μέλη της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Θράκης. 

Σε ανακοίνωσή τους είναι έκδηλη η αντίδρασή τους για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης που. όπως λένε, «καταργεί τους επαγγελματίες πωλητές, εισάγοντας πια τον όρο "μη παραγωγός πωλητής", ενώ δεν υπάρχουν πια οι άδειες πωλητή. Κάτι που γίνεται «για να μπορούν να συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές και εταιρίες», υποστηρίζουν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Θράκης (ΟΣΕΠΠΛΑΜΘΘ):

«Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται, ότι οι συγγραφείς νόμων στην Ελληνική δημοκρατία ζούνε σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά για τα οποία καλούνται να νομοθετήσουν.

Μέσα από ένα σχέδιο νόμου το οποίο, όχι μόνο δεν λύνει κανένα από τα χρόνια προβλήματα των λαϊκών αγορών, αλλά αντίθετα πολλαπλασιάζει ακόμα και τα μικρότερα, υποτίθεται θα αντικρύσουμε το θεσμό στον 21ο αιώνα.
Αστειότητες. Επιεικώς, αν όχι αθλιότητες.

Οι επαγγελματίες πωλητές πλέον ως όρος διάκρισης της επαγγελματικής ενασχόλησης καταργούνται. Αντί για αυτό εισάγεται ο καινοφανής όρος «μη παραγωγός πωλητής», ανοίγοντας προφανώς καινούργια μονοπάτια στην πολιτική εκμετάλλευση του όρου.

Δεν υπάρχουν πλέον άδειες πωλητή. Υπάρχουν θέσεις. Και αυτές κοστίζουν. Πλειοδοτούνται μάλιστα και θα δίδονται σε αυτόν που κάνει την καλύτερη προσφορά.

Γιατί;

“Η Ελλάδα θα ‘χει εμβολιάσει μόλις το 23% του πληθυσμού της τον Σεπτέμβριο”!

 

Δημοσίευμα του Politico σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το εμβόλιο της AstraZeneca αναφέρει ότι κανένα κράτος-μέλος της Ε.Ε. δεν θα πετύχει τον  στόχο για τους εμβολιασμούς, εάν δεν βρεθεί λύση.

Για την Ελλάδα προβλέπει ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει επιτύχει εμβολιαστική κάλυψη του 23% του πληθυσμού της!

Σύμφωνα  με το Politico, αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει η Ελλάδα θα επιτύχει τον εμβολιασμό του 70% του πληθυσμού της  τον ...

Ο θάνατος του εστιάτορα

 


Σε σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η επαναλειτουργία της εστίασης και η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει μία λύση καθώς τα λουκέτα έχουν ήδη αρχίσει να «σκάνε» μαζικά στην Αθήνα και στην περιφέρεια.


Και είναι λογικό, καθώς η εστίαση είναι ο κλάδος που έχει υποστεί το μεγαλύτερο σε διάρκεια λοκντάουν και πολλοί επιχειρηματίες, με ήδη συσσωρευμένες υποχρεώσεις, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτούν μία επιχείρηση όταν δεν ξέρουν πότε και με ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσει ξανά.

Αν κάνει κάποιος σήμερα μία βόλτα στο κέντρο της πρωτεύουσας, ιδιαίτερα στις γειτονιές που υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καφέ - μπαρ, όπως το Κολωνάκι, το Γκάζι και του Ψυρρή, θα συναντήσει μία απογοητευτική – για να μην πούμε «τραγική» – εικόνα. Δεκάδες μαγαζιά στη σειρά, άδεια και παρατημένα, με τα ενοικιαστήρια ή ακόμα και πωλητήρια να είναι ήδη κρεμασμένα στους τοίχους και τις τζαμαρίες τους.
Επιχειρήσεις κλείνουν μαζικά, πριν προλάβουν να βγουν από το λοκντάουν


Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς αυτή τη στιγμή περίπου 50 επιχειρήσεις εστίασης έχουν κλείσει στο Κολωνάκι, ακόμα και στις πιο προνομιακές οδούς όπως η Σκουφά, η Τσακάλωφ και η Βαλαωρίτου.

Ακόμα χειρότερη εικόνα παρουσιάζουν περιοχές που είναι καθαρά εστιασμένες στη διασκέδαση, όπως του Ψυρρή,

Ο πόλεμος των εμβολίων: Μια απρόσμενη γερμανική βόμβα μεγατόνων

 




Η παγκόσμια εμβολιαστική εκστρατεία, αυτοσκοπός της μεγαλύτερης εκστρατείας προπαγάνδας που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα, έχει μετατραπεί πλέον σε πόλεμο μεταξύ κυβερνήσεων και εταιριών.

Η αποτυχία της Pfizer και της Astra Zeneca να παραδώσει τις συμφωνηθείσες δόσεις στην EE, παραδίδοντας κλάσμα τους μόνο μέχρι τον Μάρτιο, έχει κυριολεκτικά εκτροχιάσει την εκστρατεία και το blame game επεκτείνεται από τους άμοιρους πολίτες πλέον και στις φαρμακευτικές, οι οποίες, παρότι πήραν ασυλία για τυχόν παρενέργειες σε πολίτες, απειλούνται τώρα με μηνύσεις από τις ίδιες τις κυβερνήσεις για την μην τήρηση των συμφωνηθέντων στην παράδοση των δόσεων.

Η μετάθεση ευθυνών εξάλλου, ήταν μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους στην διαχείριση της πανδημίας από την αρχή της.

Από την πανδημική δυστοπία στην εμβολιαστική ουτοπία και πάλι πίσω στην δυστοπία της εμβολιαστικής πραγματικότητας, αυτή η παλίνδρομη κίνηση διαμορφώνει συνθήκες που απειλούν ακόμη περισσότερο την παγκόσμια δημόσια υγεία.

Το τελευταίο ράπισμα, ήρθε από δύο γερμανικές εφημερίδες, την Bild και την Handelsblatt που επικαλούμενες κυβερνητικές πηγές, αποκαλύπτουν (ανεξάρτητα λέγεται η μια από την άλλη) πως το εμβόλιο της Astra Zeneca/Οξφόρδης είναι αποτελεσματικό μόνο κατά 8% σύμφωνα με την μία, και κάτω του 10% σύμφωνα με την άλλη,

31 Ιαν 2021

Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας

άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας

Ποια είναι τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας

Στην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή πίτες. 

Τα άγρια χόρτα που φυτρώνουν στους αγρούς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνη C, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, ω-3 λιπαρά οξέα και σε α-λινολενικό οξύ, συστατικά που συνεισφέρουν σημαντικά στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού. 

Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω μερικά για την πιο εύκολη αναγνώριση, αξιοποίηση και χρήση τους στη διατροφή μας.

Αγκινάρα άγρια-Cynara cardunculus

Άλλες ονομασίες:Αγριαγκινάρα, αγκιναράκια, χαρακάκια
Οικογένεια:Αστεροειδών-Asteraceae

Αγκινάρα άγρια-Cynara cardunculus

Photo:Wikimedia

Πολυετές φυτό που φτάνει πάνω από 1 μέτρο ύψος. Βρίσκεται αυτοφυές σε όλες τις θερμές περιοχές της Ελλάδας, σε ακαλλιέργητα μέρη. Μαζεύονται οι τρυφεροί βλαστοί, τα φύλλα και οι ανθοκεφαλές, την άνοιξη πριν ανθίσουν. Μαγειρεύονται βραστές με άλλα λαχανικά (αλλά πολίτα), αλλά και με κρέας.Οι μικρές ανθοκεφαλές μαγειρεύονται με...

"Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τζόγος του αθλητισμού από τον ίδιο τον αθλητισμό"

 Υφυπουργέ Αθλητισμού Κύριε Αυγενάκη ο κορονοϊός κολλάει μόνο τους “αδύναμους” του αθλητισμού;




Ο κορονοϊός κολλάει μόνο εκεί που το πολιτικό σας κόστος είναι μικρό;
Σταματήστε επιτέλους τον διαχωρισμό, τον ρατσισμό και την αδικία που έχετε προκαλέσει ανάμεσα σε αθλητές και αθλήματα και βγείτε μπροστά χωρίς να κρύβεστε πίσω από τους λοιμωξιολόγους.
Πρωθυπουργέ της χώρας κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη η διακυβέρνηση που ασκείτε θυμίζει χάρτινο τσίρκο που συνεχώς το παίρνει ο άνεμος ανάλογα με την ...