# #

1 Οκτ 2011

Έξαλλος ο καραμανλής...



Ενα απο τα πιο υγειινα ...φρουτα...!!!


Απλή θεραπεία κατά της πιτυρίδας.



Υλικά
1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι λευκό ξύδι

Εκτέλεση...

Το ΔΝΤ χορηγεί "προληπτικά" δάνειο 1,1 δις στη Σερβία


Image
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε αργά χθες Παρασκευή τη χορήγηση στη Σερβία ενός δανείου προληπτικού χαρακτήρα, ύψους 1,1 δισ. ευρώ, το οποίο θα ενισχύσει την οικονομική σταθερότητα της χώρας και θα παρακινήσει τη σερβική κυβέρνηση να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που ζητεί το ΔΝΤ.




Το ΔΝΤ διευκρινίζει πως το διοικητικό του συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για το δάνειο αυτό το οποίο διαπραγματεύτηκε με το Βελιγράδι τον Αύγουστο.

Τα χρήματα του δανείου αυτού θα ...

Ξεφτίλισαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Βούρο.





Στο κλαμπ των ανταρτών για κλάματα του ΠΑΣΟΚ προστέθηκε χθες ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος με μια -συνηθισμένη για ΠΑΣΟΚ- κωλοτούμπα ολκής απέδειξε ότι η μέχρι προχθές διαφωνία του για το χαράτσι ήταν προπόνηση στην υποκριτική. Γ' αυτό τον λόγο τον ξεφτίλισαν στον προσωπικό του χώρο στο διαδίκτυο,




Κίνημα στις ΗΠΑ: “Πάρε τα λεφτά σου από τις τράπεζες”…




…για το οποίο όχι απλά σιωπούν, αλλά παλεύουν να το πνίξουν τα ΜΜΕ!




Ένα μεγάλο κίνημα αναπτύσσεται στις ΗΠΑ και κατευθύνει τους πολίτες ν’ αποσύρουν τα χρήματά τους, τις αποταμιεύσεις τους από τις τράπεζες!

Επικαλούνται τις 157 φορές (μέχρι τέλους του 2010) που πτώχευσαν οι τράπεζες, τις οποίες είχε «στηρίξει» το κράτος -όπως ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα από τις κυβερνήσεις Καραμανλή-Παπανδρέου- με χρήματα του λαού.
Το κίνημα Move your money, τώρα και στο Facebook, καλεί όλους τους...

Τους ειναι χρησιμος πλεον ο ...Γιωργακης ???


Ο άχρηστος Γ.Α.Παπανδρέου.

Ο χρήσιμος Παπανδρέου οδήγησε τη Χώρα στο Μνημόνιο.

Στην Εξαθλίωση και την Υποταγή.

Συνεπικουρούμενος από ένα στενό κλιμάκιο φίλων/συνεργατών
(Παπακων/νου,Προβόπουλος κλπ) και τα φίλια ΜΜΕ.

  - Κατασυκοφάντησε τη Χώρα και τους Ελληνες.

  - Αρνήθηκε να πάρει δάνεια με τα συνήθη επιτόκια,που εξασφά-
    λιζαν τις δανειακές ανάγκες της Χώρας για όλο το 2010.

  - Αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία για το έλλειμμα του 2009.

  - Υπονόμευσε κάθε ενδεχόμενη βοήθεια από τρίτες χώρες.

  - Απέκλεισε όλες τις προοπτικές πλην εκείνης του ΔΝΤ.

Πορεύτηκε απόλυτα συνειδητά.

Ούτε ερασιτέχνης είναι,ούτε βλάκας.

Είχε και έχει επιτελείς και συνεργάτες εξαιρετικούς τεχνοκράτες.

Εξαπάτησε,απείλησε,εκβίασε,τρομοκράτησε.

Μόνο το Λαό.

Με τα γνωστά συνθήματα,διλήμματα και τους μηχανισμούς κατα-
στολής.


Σήμερα...

ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΟ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



 ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ...ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!!! 


Επίθεση με αυγά δέχτηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη κατά την επίσκεψή της στη Ναύπακτο. 

...

Ανομία είναι το ότι δεν τους διώξαμε ακόμη



 


 
Φοβήθηκαν να τους ονομάσουν «άνεργους» και τους βάφτισαν «εργαζόμενους σε εφεδρεία» καθώς προβλέπουν ότι η ανεργία θα ξεπεράσει το 20%.

 Όμως δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους εμπνευστές-νονούς αλλά ούτε και μισός  από όσους παραβρέθηκαν στη βάφτιση να νιώσει δυο στάλες τύψεις και να μπει για λίγα λεπτά στη θέση ενός από αυτούς που του δείχνουν το δρόμο της εργασιακής εφεδρείας.

Αντί να σηκωθούν να φύγουν από ντροπή, βγαίνουν και δηλώνουν πόσο πονάνε για τους εργαζόμενους που κινδυνεύουν να απολυθούν και πόσο υψηλό αίσθημα ευθύνης τους διακατέχει την ώρα που σηκώνουν το χέρι τους ψηφίζοντας «ναι» στις απολύσεις.

 Αίσθημα ευθύνης απέναντι σε ποιους; Ποιους, τέλος πάντων, υπηρετούν;

Και να πει κανείς ότι δεν πρόκειται για «δικά μας» παιδιά; Μπλε ή πράσινα δεν έχει σημασία.

Οι άλλοι, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μυρίστηκαν ανάγκη και τρέχουν να πουλήσουν πολιτική εκδούλευση, μυρίστηκαν ανεργία και τρέχουν να τάξουν δουλειά όταν «θα έρθουν πάλι στα πράγματα».

Λες και δεν κυβερνάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και σαράντα χρόνια.

Προτείνουν και ...

Ελλάδα μέχρι την τελευταία σταγόνα...


Αφορολογητο ...κατω απο τα ορια της φτωχειας...!!!
© Nefeli Garbanzo
Οι προκλητικοί Έλληνες που έχουν το θράσος να λαμβάνουν μισθό 357 ευρώ και άνω, θα φορολογούνται πλέον, βάσει του νέου αφορολόγητου ορίου των 5000 ευρώ που θέσπισε η κυβέρνηση, πάντοτε υπό το πρίσμα της κοινωνικής δικαιοσύνης…


 Για να αντιληφθεί κανείς τη φαιδρότητα αλλά και τραγικότητα συνάμα ενός μόνο εκ των πρόσφατων μέτρων, αρκεί να σημειώσει ότι βάσει της Eurostat, το όριο της φτώχειας στην Ελλάδα ανέρχεται στα 6500 ευρώ.


Με λίγα λόγια, οι σοφοί πολιτικοί ταγοί αυτής της χώρας, θέσπισαν ένα αφορολόγητο όριο κάτω από τα όρια της φτώχειας. Με ακόμη λιγότερα λόγια, οι επισήμως φτωχοί κάτοικοι του πειραματικού σωλήνα της υφηλίου θα...

Aπιστευτο δεν ειναι ...???Μέχρι και ο Μανδραβέλης, η Τρέμη και ο Καψής αγανάκτησαν..

 Όσο πιο ενδοτικοί και δουλικοί είναι στα αφεντικά τους, τόσο πιο βάρβαροι και ανάλγητοι είναι στον λαό τους.




μόνο ο σκύλος ο λουκάνικος αντιστέκεται τελικά...


 Τρόμαξε ο κόσμος μπροστά σε τόση νοσηρότητα. Τελικά δεν είναι μόνο αδίστακτοι αλλά και άκρως επικίνδυνοι.

 Το τελευταίο μέτρο, και μόνο που το σκέφτηκαν, αποκαλύπτει σε όλες του τις διαστάσεις το αποκρουστικό και νοσηρό πρόσωπο μιας ελεεινής, γελοίας και άκρως επικίνδυνης εξουσίας..

 Σκέφτηκαν να επιβάλουν υποχρεωτικό καταναλωτισμό με αποδείξεις!!! Ακόμα και αν όλοι ζούσαμε με τις δυνατότητες και τις καταναλωτικές ανάγκες και επιθυμίες της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, τέτοιο μέτρο που να σε υποχρεώνει να καταναλώνεις δια νόμου και να σου απαγορεύει να αποταμιεύεις, θα ήταν απαράδεκτο για κάθε στοιχειωδώς εναπομείνασα δυτική δημοκρατία και στοιχειωδώς ελεύθερη αγορά και κοινωνία....

 Το κράτος και ο Βενιζέλος που από συνταγματολόγος έγινε συνταγματάρχης και διαχειρίζεται την τσέπη μας. Αν αυτό δεν είναι ολοκληρωτισμός τι είναι

; Τι λες και εσύ ορέ Πάσχο Μανδραβέλη που είσαι και το πρωτοπαλίκαρο του νεοφιλελευθερισμού; Αυτό είναι η ελεύθερη αγορά;

 Αυτό είναι η ελεύθερη κοινωνία; Αλλά μέχρι και ο Μανδραβέλης κατάπιε τη γλώσσα του. Μέχρι και η Τρέμη και ο πανύβλαξ Καψής αγανάκτησαν μπροστά σε τόση αναλγησία και νοσηρότητα.

 Ξεσπάθωσε ο Πρετεντέρης και άναψε ο Τσίμας. Άλλα και πώς να το κρύψουν άλλωστε;


 Και τι να πρωτοκρύψουν;

Ως πότε ψήφος ανοχής;



thumb
Μετά τον κάβο της ψηφοφορίας για τα ακίνητα, όπου οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν βρίζοντας και σιχτιρίζοντας την τύχη τους να πρέπει να στηρίζουν μια κυβέρνηση που δεν εκτιμούν καθόλου προκειμένου να μην φορτωθούν ένα ατύχημα «ξαφ­νικού θανάτου» της παραπαίουσας ελληνικής οικονομίας, όλοι στρέ­φουν το βλέμμα τους στην επόμενη πρόκληση.

 Η απελευθέρωση των ταξί και των φορτηγών, αλλά και το νέο φορολογικό σύστημα, αποτε­λούν μια ακόμα δοκιμασία για την κυβέρνηση, όπως και η ψήφιση τρι­ών συνεχόμενων προϋπολογισμών για τα επόμενα τρία έτη.

 Και βέβαια είναι σε εκκρεμότητα και το νομο­σχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο, που αναμένεται χωρίς να έχει ακό­μα κατατεθεί.


 Εκτός από τις νέες περικοπές μισθών, θρυλείται ότι στο σχετικό νομοσχέδιο θα ξεκαθαρι­στεί πλήρως και το τοπίο της εργα­σιακής εφεδρείας με φόντο απο­λύσεις.
 Οι στιγμές λοιπόν είναι κρί­σιμες και η κυβερνητική παράταξη πιστοποιεί καθημερινά την πλήρη αποσάθρωσή της.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα βρίσκεται σε πλήρη αποσυσπείρωση συγκεντρώνοντας πο­σοστά που είχε το 1975, ενώ οι πο­λίτες τείνουν να ταυτίσουν τη λέξη ΠΑΣΟΚ με βρισιά.
 Όλο και συχνό­τερα ο πρωθυπουργός και πολλοί υπουργοί (με πρώτους τους αντι­προέδρους Πάγκαλο και Βενιζέλο) μας επαναλαμβάνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική τους επιβίωση, κάτι που δεν συμβαί­νει για άλλους υπουργούς και βουλευτές, οι οποίοι δεν χά­νουν την ευκαιρία να αλληλοκατηγορού­νται για το ποιοι φταίνε για τις καθυστερήσεις και να πυ­ροβολούν ο ένας τον άλλο και να ζητούν πρόωρες εκλογές κι ακόμα πιο πολύ, να υποστηρίζουν τη λύση μιας κυβέρνησης συνεργασίας με τη Ν.Δ., αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η κυ­βέρνηση δεν μπορεί άλλο και είναι έτοιμη να καταθέσει τα όπλα.
 Μόλις προχτές η ...

"ΤΑ ΝΕΑ" απέλυσαν τον σκιτσογράφο τους γιατί δεν μπόρεσαν να τον φιμώσουν



απόλυση του τάσου αναστασίου
Ο γελοιογράφος των «Νέων» Τάσος Αναστασίου
απολύθηκε επειδή έκανε αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έδωσαν ακόμη ένα μάθημα λογοκρισίας.


Απολύθηκε από την εφημερίδα τα "ΤΑ ΝΕΑ" ο σκιτσογράφος Τάσος Αναστασίου διότι με τα σκίτσα του ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση και καυτηρίαζε τους παλιάτσους του πολιτικού θιάσου.



"Εργάζομαι από 10ετίας στα «Νέα» ως σκιτσογράφος-γελοιογράφος και κατά την περίοδο αυτή η διεύθυνση της εφημερίδας ενέκρινε τη δημοσίευση χιλιάδων πολιτικών γελοιογραφιών μου, χωρίς κάποια λογοκριτική διάθεση.



 Η κατάσταση αυτή άλλαξε άρδην μετά την ανάληψη της διεύθυνσης από τον κ. Μεμή, ο οποίος περιόρισε τη δημοσίευση των σκίτσων μου στο ελάχιστο, «κόβοντας» ό,τι δεν συναινούσε με την κυβερνητική πολιτική.

Παράλληλα ειδοποιήθηκα μέσω τρίτων «να...

Γιωργακηηηη...(ξερετε ποιος...) ..το πουλακι, χαμογελασε !!!


ΘΗΡΑ 1613 π.Χ.: Η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου που γνώρισε η Ανθρωπότητα . . .

ΘΗΡΑ:
ΑΝΟΙΞΗ
ΤΟΥ 1.613 π.Χ.
 



Ήταν άνοιξη (κι αυτό αποδεικνύεται από σπόρους και γυρεόκοκκους, που βρέθηκαν στην ηφαιστειακή τέφρα) του 1.613 π.Χ., όταν έγινε η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου, που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα τα τελευταία τουλάχιστον 10.000 χρόνια, η οποία κατάστρεψε ολοσχερώς τη Θήρα και τα κοντινά νησιά σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.

 Από την έκρηξη σηκώθηκαν παλιρροϊκά κύματα, τα οποία σάρωσαν τις ακτές των κοντινών νησιών και της βόρειας Κρήτης.
 Αυτά κατέστρεψαν μεν κάποιους παραθαλάσσιους οικισμούς, δεν μπορεί να προκάλεσαν όμως, την έναρξη της παρακμής του μινωικού πολιτισμού, σύμφωνα με...

Κύριε Μέλλοντα (πρωθυπουργε...), ξεστραβωθείτε λιγάκι, γιατί θα μείνετε Υπερσυντέλικος…


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ) ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ




Ο Γιώργος Καρατζαφέρης παίρνει συχνότατα το ύφος του «καλώς πληροφορημένου μεγαλοπαράγοντα της πολιτικής », όπως ακριβώς διάφοροι μικροπαράγοντες το παίζουν έγκυροι, γνώστες των «ντεσου», ενήμεροι για τα παρασκήνια κλπ.

 Παρ’ όλα αυτά του διαφεύγουν κάποια «σημεία αντιλεγόμενα» της τρέχουσας πολιτικής, όπως ο πραγματικός αριθμός των Δημοσίων Υπαλλήλων…

 Γι αυτό στην τελευταία «επί κεντρικής επιτροπής» του ΛΑΟΣ ομιλία του – πάσα ομοιότης με την «επί του όρους ομιλία» είναι συμπτωματική - έσπευσε να υιοθετήσει την πρόσφατη- και - κακόγουστη – πολιτική - μπούρδα του Λοβέρδου,  περί 1 εκατομμυρίου δημοσίων υπαλλήλων…..


Ο παντεπόπτης Καρατζαφέρης τα έμαθε όλα και ομιλεί περί όλων, δεν έμαθε όμως ότι το «προσωπικό» που θα έχει υπό τας διαταγάς του ως ΜΕΛΛΩΝ (κατά φαντασίαν) Πρωθυπουργός, ήταν τον Ιούλιο του 2010 768.000 άτομα, από τα οποία πλέον πρέπει να αφαιρεθούν πολλές δεκάδες χιλιάδες, λόγω εσπευσμένων συνταξιοδοτήσεων…

Το Ελληνικό πολιτικό δέντρο



Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να μπουν στη σειρά και να εξηγηθούν ανάλογα στο πολιτικό σύστημα.
image

ΤΣΙΠΡΑΣ : «ΕΣΧΑΤΗ» ΠΡΟΔΟΣΙΑ...


Επιτελους.....καποιος στην βουλη που λεει τα πραγματα με το ονομα τους!!!



Πριν λίγο καιρό φαινόταν ότι μόνο οι περιθωριακοί, οι ανώνυμοι, οι τζάμπα μπλόγκερς (όπως λέμε τζάμπα μάγκες…), οι σχολιαστές διαφόρων αναρτήσεων που δεν προσέχονται και γι αυτό το λόγο έχουν ιδιαίτερη επιθετικότητα, οι λαϊκοί που ελάχιστα εισακούγονται , οι γραφικοί και οι «διαταραγμένοι» λόγω μνημονίου, ήταν αυτοί που μιλούσαν για εσχάτη προδοσία της «κυβέρνησης» … 

Αυτοί που φαντασίωναν γουδιά, κρεμάλες, καρμανιόλες, καιάδες, ηλεκτρικές καρέκλες, θαλάμους αερίων ή ενδεχομένως κάποιες εκτελέσεις με «ανθρωπιά» - π.χ με θανατηφόρα ένεση…

 Όμως ο Αλέξης Τσίπρας με τις χθεσινές δηλώσεις του έδειξε ότι η κατηγορία της εσχάτης προδοσίας δεν είναι μια απλή ή υπερβολική αντιπολιτευτική κορώνα , αλλά μια πραγματική και συγκεκριμένη θεώρηση ποινικής ευθύνης των Ελλήνων μεγαλοϋπαλλήλων της Τρόϊκα .

«Μετά το χθεσινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας, σχετικά με τη μελέτη για πώληση ελληνικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 125 δισ. ευρώ. καταλαβαίνουμε πλέον για ποιο λόγο οι Γερμανοί βιομήχανοι κόντεψαν να σηκώσουν στα χέρια τον...

Εχει πολλες γαργαρες να κανει ακομα ο χοντρουλης !!!

Ειναι απαραιτητη μια...ξενη γλωσσα τουλαχιστον !!!






ΥΓ. Το σκίτσο του ΑΡΚΑ (προφανώς....)
Giannis Schizas

Μονο το 25% περιπου πληρωσε την εκτακτη εισφορα...Ο λαος δεν εχει πλεον να πληρωσει...


Φανταστειτε  τι  θα γινει και ποσοι θα ανταποκριθουν στο χαρατσι με τ ακινητα....


Θα σκοτεινιασει η . .  Ελλαδα !!!




Απέτυχαν και έδωσαν παράταση !
Σε πραγματικό φιάσκο για την κυβέρνηση  εξελίσσεται η  καταβολή της έκτακτης εισφοράς καθώς  το υπουργείο Οικονομικών αναγκάστηκε χθες να δώσει παράταση για την είσπραξη του τέλους έως τις  12 Οκτωβρίου επειδή ελάχιστοι πήγαν να πληρώσουν στις εφορίες και στις τράπεζες.




  Πρόκειται για ιδιαιτέρως σοβαρή  εξέλιξη καθώς   το  κίνημα του  «δεν πληρώνω»...

Μας περαίωσαν μια, μας περαίωσαν δυο, στο τέλος μας έριξαν και μια .. περαίωση!!!


Της περαιώσεως

Άμα δεις σε ένα τραπέζι να κάθεται ένας παπάς, ένας δικηγόρος και ένας δικαστικός τι θα πεις; 
Να μια παρέα;
Δεν το λες.
Να μια συμμορία θα πεις.

Αν κάθεται και κάποιος πολιτικός τότε περιμένεις να σκάσει το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο.

Για άλλη μια φορά το κράτος με το πλέον επίσημο τρόπο μας διαβεβαιώνει ότι είτε είναι ανίκανο να βρει τους φοροφυγάδες είτε ότι δεν θέλει.

Εκτός και αν είναι το σχέδιο εξόντωσης του μνημονίου. Αφήνουμε το μαύρο χρήμα να κυκλοφορεί και παρόλο που η χώρα θα θεωρείται νεκρή οικονομικά οι κάτοικοι της θα συνεχίζουν να ζουν όπως και πριν.

Όποτε οι τροϊκανοί θα πάθουν την πλάκα της ζωής τους και θα σηκωθούν να φύγουν από μόνοι τους. Για να γλυτώσουν και την ντροπή να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές ο Αντώνης ο Σφουγγαράκης.

Και βγαίνουν κάποιοι πασόκοι και λένε ότι η περαίωση είναι ένα άδικο μέτρο καθώς οι έντιμοι πολίτες είναι αυτοί που θα την πληρώσουν για άλλη μια φορά.

Άδικο μέτρο λοιπόν. Ενώ τα υπόλοιπα μέτρα που μας έχει πάρει ο Γιωργάκης σφύζουν από δικαιοσύνη.

Μας περαίωσαν μια, μας περαίωσαν δυο, στο τέλος μας έριξαν και μια ..

Το Ελλαδισταν του αντιπροεδρου (μελλοντικου πρωθυπουργου...)

Μεχρι στιγμης τρεις ειναι οι μελλοντικοι πρωθυπουργοι......


Τους ξερετε....


Εμας μας ρωτησαν ???


Ο πολιτισμος των τουρκικων καναλιων...!!!












Τι να τον κάνει τον ΟΠΑΠ το ελληνικό δημόσιο; Για να εισπράττει ένα σκασμό λεφτά; Άσε να τον πάρει κανένας ιδιώτης να βάλει νέο μπελά στο κεφάλι του…


Τα sms σου μέσα…


Ο εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής ΜΑΤοκρατίας δήλωσε ότι οι άντρες των ΜΑΤ είναι ψυχολογικά φορτισμένοι και όταν βλέπουν δημοσιογράφο θυμούνται τις δημοσιογραφικές αδικίες και τον βαράν αλύπητα.

Και εκεί που πίστευα ότι ο Πολύδωρας μας τελείωσε ήρθε ετούτος να τον αντικαταστήσει επάξια. Ο Πολύδωρας έλεγε ότι «άνθρωποι είναι, νευρικό σύστημα είναι αυτό»…

 Οπότε να ξέρετε. Αν σας έρθει κανένα γκλοπ στο κεφάλι ή κανένα δακρυγόνο ή ασφυξιογόνο να δώσετε τόπο στην οργή. Ο καημενούλης ο ματατζής έφαγε κράξιμο από την πεθερά και το έφερνε βαρέως. Επίσης θα μπορούσε να έχει χάσει η ομάδα του, να κάηκε το φαγητό της γυναίκας του ή ακόμα ακόμα να έχει χάσει στο στοίχημα.

Φαντάσου τώρα τι ψυχολογικά προβλήματα θα έχει αν αρχίσουν να τον πληρώνουν με ελληνικά ομόλογα. Είτε με αυτά δεν θα τα πληρώσει το κράτος είτε με αυτά που θα έχουν εκατονταετή διάρκεια.

Αυτά τα μακράς διαρκείας ομόλογα είναι φοβερά. Να πάρουμε λίγα να έχουν τα εγγόνια μας ενθύμιο από την χώρα των προγόνων τους. Η οποία τότε θα λέγεται...

SOS από δημοτικό σχολείο Καστελόριζου "για να μην επιβουλεύεται το νησί κανείς Τούρκος στρατοκράτης"

Image


























Η δασκάλα του δημοτικού σχολείου του Καστελόριζου απηύθυνε συγκινητική έκκληση για την...

Εχουμε «καταναλώσει» πολλή, μα πάρα πολλή υπομονή για να τους ανεχόμαστε.




Μέχρι τώρα μας λεηλατούσαν, μας φορολογούσαν και μας οικτήριζαν γιατί ως ανεπρόκοποι και κακομαθημένοι που είμαστε «καταναλώναμε - όπως μας έλεγαν - περισσότερα απ' όσα παράγαμε»!
*
Τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι, αποφάσισαν ότι «πρέπει», ότι «οφείλουμε», είμαστε «υποχρεωμένοι», ότι «επιβάλλεται» όσα έχουμε και δεν έχουμε να τα τρώμε μέχρι τελευταίας πεντάρας!

Τώρα, σύμφωνα με το νέο φιρμάνι, θα είμαστε νομοταγείς πολίτες, θα επιδεικνύουμε υψηλό αίσθημα φορολογικής συνείδησης αν ό,τι διαθέτουμε ως εισόδημα το τρώμε «μέχρι μία», και ει δυνατόν αν «καταλανώνουμε περισσότερα κι απ' όσα...

Υπερηφανος ο ελληνικος λαος για την εξωτερικη πολιτικη που ασκει ο ...Γιωργαρος!!!