# #

29 Ιουν 2018

Όλυμπος: Ένα Ελντοράντο τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης

Σχετική εικόνα

Είναι πια καιρός να δούμε το ισχυρότερο αναπτυξιακό εργαλείο της χώρας, τον τουρισμό, από άλλη σκοπιά. Ανατρέχοντας στα διάφορα διαφημιστικά σποτ που προβάλλουν τουριστικά την Ελλάδα διαπιστώνεται οτι η χώρα μας παραμένει ένας καλοκαιρινός προορισμός με κυρίαρχα τα στοιχεία της θάλασσας, του ήλιου, των ακτών και των νησιών μας. 
Παρά το γεγονός ότι ο τουρισμός αποτελεί τον στυλοβάτη και τον ισχυρό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, ιδιαίτερα τα χρόνια της κρίσης, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η μονοθεματική προσέγγιση του ως «ήλιος και θάλασσα» περιορίζει τη δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και επηρεάζει τη χρονική του διάρκεια. Μία περίοδος τεσσάρων το πολύ μηνών για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, περιορίζει σημαντικά τα έσοδα που θα μπορούσαν να προκύψουν από την ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων και δράσεων χωρίς να απαιτούνται απαραίτητα και νέες υποδομές.
Σε μία χώρα με ιδιαίτερο φορτίο πολιτισμού, η σύζευξη τουρισμού – πολιτισμού είναι πλέον μονόδρομος.
Το παράδειγμα του Ολύμπου και της γύρω περιοχής του είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά. Ένα βουνό με ...

27 Ιουν 2018

Οι σύγχρονοι φασίστες κατηγορούν για «φασισμό» την ΟΡΓΗ των θυμάτων τους…

 

Οι παραδοσιακές δυνάμεις της αριστεράς, σε όλες σχεδόν τις «αντιμνημονιακές» τους ποικιλίες και πολυχρωμίες, οι οποίες αντιπολιτεύονται την κυβερνώσα «αριστερά» των ανδρεικέλων του ΣΥΡΙΖΑ, επί της ΟΥΣΙΑΣ δεν διαφέρουν από το ΣΥΡΙΖΑ. 

Στα μεγάλα στρατηγικά ζητήματα της εποχής μας, η ίδια η αντίληψη και η φιλοσοφία, η ίδια η ΛΟΓΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΑΠΕΡΝΑ το σύνολο της παραδοσιακής αριστεράς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων: 

Η Αντίληψη, η Φιλοσοφία και η ΛΟΓΙΚΗ των ιδεολογικών μυθολογιών της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης (της εξουσίας των ΥΠΕΡ-εθνικών ελίτ του χρηματιστηριακού κεφαλαίου). 

Στο ΣΥΡΙΖΑ αυτή η ΛΟΓΙΚΗ (του 4ου Ράιχ) παίρνει ακραίες, μοχθηρές και τρομοκρατικές μορφές, ακριβώς διότι υλοποιείται ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ως κυβερνητική διαχείριση του πλανητικού ολοκληρωτισμού…

Οι άλλες πολυχρωμίες της παραδοσιακής αριστεράς και της «άκρας αριστεράς» έχουν το ...

ΕΡΤ για κλάματα- προσπέρασε και το ΣΚΑΙ

Αλεξ Γκεβάρα : Τα δίνουμε όλα -Ελάτε κόσμε....

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάθανε ότι γαμιόμαστε πλάκωσαν κι οι τουρκαλβανοί:

Μάθανε ότι γαμιόμαστε πλάκωσαν κι οι τουρκαλβανοί: 

«H Θεσσαλονίκη είναι αλβανική»...

Άγριο δούλεμα Ζάεφ στον Κοτζιά... Η απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδας

Την απόφαση της Ε.Ε. για το πότε θα αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΠΓΔΜ στην ένωση ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός της γείτονος, Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πολωνία.
Μάλιστα μπορεί οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις να συνδέονται με την συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα περί «Βόρειας Μακεδονίας» αλλά φαίνεται ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργό το πρώτο συνθετικό το έχει ξεχάσει ήδη.
«Πρόκειται για μια υπέροχη μέρα για τη...

24 Ιουν 2018

Οι ελληνικές δημοσιογραφικές πόρνες δεν «ασχολούνται με την πολιτική».


Το προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ και η ξεχωριστή ΝΑΤΟϊκή βάση, το Κόσοβο, μπορούν να αξιοποιούν και τα ποδοσφαιρικά καρναβάλια για την προπαγάνδα τους… 

Και μάλιστα μέσω της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελβετίας… 


Οι Σακίρι και Τσάκα (κοσοβάροι ποδοσφαιριστές της Ελβετίας!), αξιοποίησαν την «ουδέτερη» Ελβετία για την προπαγάνδα τού προτεκτοράτο τους (προπαγάνδα του 4ου Ράιχ) εναντίον της Σερβίας:
 


Με την πρόκληση του ...