# #

29 Δεκ 2012

Κι, όμως, τολμά ακόμη να μιλάει....


ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ


Αν δεν ήταν τόσο θλιβερή, θα ήταν απολαυστικά αστεία όλη αυτή η «ταραχή» γύρω από την «αποκάλυψη» ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έσβησε από τη λίστα Λαγκάρντ τα ονόματα δύο … κάτι. Εξαδέλφων του, ανιψιών του, μπατζανάκηδων, κάτι. Έχω μπερδευτεί με τα σόγια των πολιτικών, οπότε πλέον δε δίνω σημασία στις συγγένειες.
Άλλωστε όλοι τους είναι συγγενείς εξ αγχιστείας. Έχουν παντρευτεί μεταξύ τους τα τέκνα του παράνομου πλουτισμού. Παλιότερα, ας πούμε, είχαμε «το σκάνδαλο των κουμπάρων». Όλοι μια οικογένεια είναι. Άλλωστε, η μία ξαδέρφη, ανιψιά ή ό,τι άλλο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ είναι κόρη του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου της ΝΔ. Αυτό μας μάρανε;
Το πολιτικό σύστημα που έστησαν οι δύο παρατάξεις που κυβέρνησαν τη χώρα έχει τα θεμέλιά του στη διαφθορά. Από την κορυφή ως τα νύχια είναι σάπιο. Ζέχνει. Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου τυχαία, ούτε αδικαιολόγητη η καχυποψία των πολιτών για τους πολιτικούς. Όλοι ξέρουν «κάτι» για κάποιον από αυτούς. 
Αλλά τους ψηφίζουν. Επειδή πείστηκαν ότι αυτό είναι. Έτσι είναι τα πράγματα. Η πολιτική είναι βρώμικη. Το λες και ξεμπερδεύεις. Αποενοχοποιείσαι. Το έκανες το χρέος σου. Λες, «δεν είμαι μαλάκας μωρέ, ξέρω τι γίνεται». Ναι, δεν είσαι μαλάκας, είσαι ...

Ξ έ ν ο ς. . .


...

Το κοράκι και ο . . . λαγός!



Ένα κοράκι καθόταν σε ένα δέντρο, χωρίς να κάνει τίποτα όλη τη
 μέρα. 

Ένας λαγός τον ρωτάει: «Μπορώ να κάτσω κι εγώ σαν κι εσένα, και να μην κάνω τίποτα όλη τη μέρα;»

Το κοράκι απαντά: «Φυσικά, γιατί όχι;»

 Έτσι λοιπόν κάθεται και ο λαγός στο χώμα κάτω από το δέντρο και χαλαρώνει. 

Μια ...

H φασολάδα των οκτώ...



Το Αρχαίο Αττικό ημερολόγιο εορτών




Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε ή δεν έχει βρεθεί κάποιο επίσημο θρησκευτικό ημερολόγιο που να προσδιορίζει τις ημέρες των εορτών του έτους. Μόνο στα τέλη του 5ου αι. π.Χ. ο Αθηναίος Νικόμαχος συνέταξε έναν κώδικα θρησκείας για την πόλη των Αθηνών. Τον κώδικα τον έγραψε βουστροφηδόν επάνω σε τοίχους που είχαν στηθεί γι' αυτό το σκοπό. Το ημερολόγιό του κατέγραφε τις ετήσιες θυσίες, τις θυσίες που γίνονταν κάθε δυο χρόνια κτλ.

Από τον κώδικα έχουν σωθεί μόνο μερικά αποσπάσματα κι από τις μοναδικές πληροφορίες που παίρνουμε απο αυτόν γίνεται φανερό το πλήθος των δεδομένων που μας λείπουν προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα για τις λατρευτικές συνήθειες των αρχαίων Ελλήνων.

Οι Αθηναίοι κάθε χρόνο όριζαν ως ένα από τα ανώτερα κρατικά αξιώματα το βασιλέα, με ρόλο να επιστατεί σε θέματα θρησκείας. Σαν δικαστής ήταν πρόεδρος του δικαστηρίου που ήταν αρμόδιο να δικάζει υποθέσεις ασέβειας. Το ιερατικό του καθήκον ήταν ο προσδιοριμός των ημερομηνιών που γίνονταν οι γιορτές.

  • Ο πρώτος αττικός μήνας άρχιζε με την εμφάνιση...

Απογευματικό φράμπαλο....



Μπαίνει ένας πόντιος σ ένα ταξί και αρχίζει και αρχίζει να ρωτάει τον οδηγό. 
- Αυτό εκεί τι είναι; 
- Το τιμόνι, του λέει ο οδηγός.
 
- Και αυτά εδώ; λέει πάλι ο πόντιος.
- Αυτά είναι το φρένο και το γκάζι. 

- Και αυτό εκεί τι είναι; λέει πάλι δείχνοντας το σήμα της Μερσεντές. 
- Α, με αυτό εδώ βάζουμε στόχο κάποιον και μετά τρέχουμε καταπάνω του για να τον σκοτώσουμε, λέει αγανακτισμένος ο ταξιτζής.

Ξαφνικά ο ταξιτζής φωνάζει:
- Πάμε!!! 

Και αρχίζει και τρέχει με στόχο έναν παππού, την τελευταία στιγμή όμως στρίβει για να μην τον πετύχει, αλλά ξαφνικά ακούει ένα μπαμμμμμμ....

Πολύ ωραίες είναι και αυτές οι γιορτές στην Ελλάδα. . . .



...

Ταξίδια Αρχαίων Ελλήνων σε Ασία και Αμερική





Υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την παρουσία των Ελλήνων κατά τους αρχαίους χρόνους στην Αμερικάνικη ήπειρο . Πλήθος ευρημάτων (Αρχαιολογικά, γλωσσολογικά κλπ), μερικά από τα οποία τα παραθέτουμε στις σελίδες μας , έχουν βάλει διάφορους ερευνητές σε σκέψεις και είχαν σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά.

Βρεθηκαν:
  • Αρχαιολογικά ευρήματα : αρχαία κλασικά θέματα όπως το κεφάλι της Μέδουσας , ο Ηρακλής με λεοντή και ρόπαλο.... 

Ανεκδοτάκι;


Το αφεντικό μιλάει πάντα πρώτο !


Ένας, πωλητής, ένας διοικητικός και ο Μάνατζερ πήγαιναν για γεύμα, όταν βρίσκουν στο δρόμο ...ένα παλιό λυχνάρι. 

Το τρίβουν και βγαίνει ένα τζίνι. Το τζίνι λέει: 

«Θα δώσω στον καθένα σας από μια επιθυμία». 
«Εγώ πρώτος, εγώ πρώτος» πετάγεται ο διοικητικός. 
«Θέλω να είμαι στις Μπαχάμες, να οδηγώ ένα speed boat χωρίς να έχω καμμιά έννοια.» Πουφ, και εξαφανίστηκε. 

« Εγώ τώρα, εγώ τώρα» πετάγεται ο πωλητής.
 «Θέλω να είμαι στη Χαβάη, ξαπλωμένος σε μια παραλία με την προσωπική μασσέρ μου, μια ατέλειωτη προμήθεια από Πίνα Κολάδας και τον έρωτα της ζωής μου». 
Πουφ, πάει κι αυτός. 

«Ο.Κ. είναι η σειρά σου» λέει το τζίνι στον Μάνατζερ....

Ο Παπακωνσταντίνου δεν θα αυτοκτονήσει για μια διεφθαρμένη χώρα...

Το σύστημα είναι διεφθαρμένο όσο δεν πάει άλλο. Οι κυβερνήσεις του το ίδιο.

Του Κώστα Βαξεβάνη
Αν δεν δημοσιεύαμε τη λίστα, δεν θα συνέβαινε τίποτα. 
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα ήταν ένας πρόσκοπος της σωτηρίας, που θα γύρναγε στα ξένα μέσα ενημέρωσης και θα έλεγε πως η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα. 
Θα απειλούσε με μηνύσεις τους Financial Times και τον Guardian που φιλοξένησαν την άποψή μου ότι λειτούργησε με τρόπο συγκαλυπτικό.
Έγινε απλώς το αναμενόμενο. ...

Μικρή Ανασκόπηση του 2012 με γελοιογραφίες των γελοίων για να μην ξεχνιόμαστε !!!


ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ..

η Αθήνα και όλη η Ελλάδα στο πόδι για να μην ψηφιστεί το μνημόνιο και αυτοί έβλεπαν μπάλα στην καφετέρια της βουλής ...

...

Τέλος - φωτιά για τα ακίνητα


Συνιδιοκτήτης γίνεται η εφορία στο ακίνητο του καθενός. Με τον ερχομό του νέου χρόνου, αλλάζουν και πάλι όλα προς το χειρότερο.

Με τον νέο φόρο, το ενιαίο τέλος για τα ακίνητα θα επιβαρυνθούν όλοι, ακόμη και όσοι έχουν...

Στο μυαλό είναι ο στόχος ρε....!!!



Γράφει η Μετ

Έχω φυλάξει κάτι αποκόμματα με κάποιον που λέγανε
πως είσαι εσύ. 

Ξέρω πως λένε ψέματα οι εφημερίδες,
γιατί γράψανε ότι σου ρίξανε στα πόδια.

Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια.

Στο μυαλό είναι ο Στόχος
το νου σου ε;


Κατερίνα Γώγου

Λιγοστεύει ο χώρος μας. 

Καθημερινά στριμωχνόμαστε βίαια σε συμβολικά και πραγματικά περιθώρια. 

Αδιέξοδα.

Λιγοστεύει το οξυγόνο μας. 

Όχι από την αιθαλομίχλη της ξυλόσομπας. 

Ασφυξία χρεών, υποχρεώσεων, ανεργίας, στέρησης, αγωνίας, αφαίρεσης της ίδιας της ανθρώπινης υπόστασής μας. Καταλαμβάνουν το χώρο μας μέρα με τη μέρα, πόντο-πόντο, αργά αλλά σταθερά. 

Πρώτα πήραν τις πλατείες. Έπειτα δρόμοι πολλοί σιγά-σιγά παραδόθηκαν στην αστυνόμευση και τις περιπολίες. Χώθηκαν στις διαδηλώσεις και στις πορείες μας. Μας έμαθαν με τα μικρά μας ονόματα. Κι όλο βάζαν πόδι εκεί που δεν είχαν πάει ποτέ πριν. 

Στο μεταξύ, εμφανίστηκαν και οι μαυροντυμένοι και μας πήραν ολόκληρες γειτονιές. 
Σειρά είχαν τα πανεπιστήμια-τέρμα το άσυλο. 
Τέλος μπήκαν και στις καταλήψεις. 
Πάνε να καταλάβουν κάθε σπιθαμή ελεύθερου δημόσιου χώρου. 

Θέλουν να μας περιορίσουν στο σπίτι μας. 

Ή ακόμα χειρότερα, με κατασχέσεις, έξω, ξεσπιτωμένους, στην απόγνωση, αφού μας απογυμνώσουν κι από την ελάχιστη αξιοπρέπειά μας. 

Ούτε σπίτι. Δεν θα υπάρχει καταφύγιο, ούτε ένα δωμάτιο να κλείσεις την πόρτα πίσω και να βυθιστείς στον πιο βαθύ αναστεναγμό, ότι εκεί δε σε αγγίζει και δε σε βλέπει κανείς κανείς. Ασφάλεια πουθενά…

Ο επικίνδυνος μπόμπιρας....



Ήταν ένας  μπόμπιρας στη μέση ενός κεντρικού δρόμου και κοιτούσε μέσα σε ένα ανοιχτό υπόνομο, φωνάζοντας δυνατά "ετά, ετά, ετά..." 

Ένας κύριος που τον είδε ταράχτηκε και πλησίασε να δει τι κάνει εκεί ο μικρός. 
Ο μπόμπιρας όμως συνέχιζε να φωνάζει "ετά, ετά, ετά..." 


Πλησιάζει λίγο ακόμα ο κύριος για να δει τι ακριβώς συνέβαινε αλλά ο μπόμπιρας ακάθεκτος συνέχιζε "ετά, ετά, ετά..." 


Ο κύριος όλο περιέργεια και φοβούμενος μην πέσει μέσα ο μικρός σκύβει πάνω από τον υπόνομο για να δει τι συμβαίνει. 


Ο μικρός...

Όταν ο Παπακωνσταντίνου βρήκε τον δάσκαλό του… (video)


Ήταν από τις στιγμές που ο Ελληνικός λαός χάρηκε πραγματικά γιατί η πολιτική τάξη βρέθηκε μπροστά στις ευθύνες και τις ολιγωρίες της!!! 

Το γράμμα των καταληψιών και η ιστορία της Βίλας



Την Κυριακή, οι 8 συλληφθέντες στην κατάληψη της Βίλας Αμαλία με κείμενο από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ υποστήριξαν πως «εδώ και 23 χρόνια αποτελεί έναν ανοιχτό πολιτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χώρο, καθώς και στεγαστική κολεκτίβα. 

Όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή δραστηριοποιούνται πολλές ομάδες όπως: θεατρική ομάδα, συναυλιακή ομάδα, studio, ομάδα βιτρώ, παιδικό στέκι, ομάδα χορού, γυμναστικής, ξένων γλωσσών, Η/Υ, τυπογραφική κολεκτίβα, ομάδα προβολών, δανειστική βιβλιοθήκη, ανταλλακτήριο δίσκων και CD και επίσης έχουν φιλοξενηθεί πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις άλλων ομάδων.

Επιπλέον, η Κατάληψη Villa Amalias, πέραν των εσωτερικών δραστηριοτήτων, έχει συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων της γειτονιάς, συμμετέχοντας τόσο στη συνέλευση κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας όσο και πραγματοποιώντας ανοιχτές και εξωστρεφείς δράσεις στην περιοχή, όπως μικροφωνικές παρεμβάσεις, χαριστικά παζάρια, συλλογικές κουζίνες και παιδικές εκδηλώσεις στην πλατεία...

H παγκάλεια λίστα Λαγκάρντ...Ο απόλυτος ξεπεσμός


Εκτός από την κυνική υποφώσκουσα ενοχή που αφήνει για όσους βρίσκονται στη λίστα, ομολογεί δημόσια την τακτική της απόκρυψης για να μη διαταραχτεί το κυβερνητικό σχήμα, που βολεύει τα τρία κόμματα που το απαρτίζουν. 



Η φράση από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ τα λέει όλα: «Για να σταματήσει η κοροϊδία γύρω από τις λίστες Λαγκάρντ, να δοθούν στη δημοσιότητα αμέσως τα ονόματα που περιλαμβάνουν και η παλιά και η νέα λίστα, ώστε να διαπιστώσει ο λαός περί τίνος πρόκειται».

Οντως είναι κοροϊδία και οφείλει πάραυτα να σταματήσει, να λάμψει η αλήθεια, να αποδοθούν τυχόν ευθύνες προσωπικές. Να επισπευσθεί η δικαστική έρευνα. 

Οχι ότι θα επέλθει η ειρήνη στο ταραγμένο πολιτικό σύστημα, αυτό από μόνο του είναι ανίκανο να ισορροπήσει και να βρει ικανοποιητική λύση στις ανισότητες που έχει δημιουργήσει.

Θα πάψει απλώς ο τραγέλαφος της μετάθεσης ευθυνών και θα γνωρίσει ο ελληνικός λαός ποιοι παρανόμησαν απ” αυτούς που είχε εμπιστευτεί με την ψήφο του. Επιπλέον, θα σταματήσει το επώδυνο «ταξίδι» της λίστας (Παπακωνσταντίνου, Καπελέρης, Διώτης, Βενιζέλος) και θα θυμηθούν οι υπεύθυνοι τι παρέλαβαν, πότε, από ποιον και σε ποιον την παρέδωσαν.

Ολα αυτά, ότι δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου έχασε το πρωτότυπο, ότι ο Καπελέρης έλεγξε τη λίστα, αλλά όχι ολόκληρη, ότι ο Διώτης δεν την έλεγξε και ότι, τέλος, ο Βενιζέλος την έβαλε στο συρτάρι και την ξέχασε, μόνο θυμηδία προκαλούν αλλά και μια θλίψη (και οργή) για τους ...

Λίστα Λαγκάρντ .. ένα γαλαζοπράσινο σκάνδαλο!


Τα δύο κόμματα λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία εδώ και δεκαετίες και οι αλληλοεξυπηρετήσεις... είναι κάτι φυσιολογικό!


 Τις κόρες του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, θέλησε να "βοηθήσει" ο ανιψιός Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 

Τα δύο κόμματα λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία εδώ και δεκαετίες και οι αλληλοεξυπηρετήσεις... είναι κάτι φυσιολογικό!

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ ...

Δημοσιοκάφροι και εθνονταβατζήδες


Εδώ ο κόσμος καίγεται και το αιδοίον ασχολείται με κομμωτήρια. 

Τούτη η έκφραση μου ήρθε στην γκλάβα κάνοντας περατζάδα απ’ τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. 
Ολοι τους ξεσκίζουν τον Γ. Παπακωνσταντίνου, τον πέταξαν βορά στην λεγόμενη «κοινή γνώμη» και οι ίδιοι δημοσιοκάφροι που μέχρι χτες του έκαναν εμετικά γλειψίματα σήμερα συναγωνίζονται ποιος θα τον κατασπαράξει καλύτερα.
Εντάξει, μπορεί να έγινε μπάχαλο το αστικό πολιτικό σύστημα, όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, αλλά την γενεσιουργό αιτία που δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις (ένα πολιτικό σύστημα που είναι από την φύση του διεφθαρμένο είναι επόμενο το να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα) δεν την αναφέρει κανείς.
Το πιο ωραίο που ακούσαμε ήταν από το στόμα του Συνταγματολόγου Κ. Χρυσόγονου –το παραθέτουμε σε βίντεο- ότι το πιθανότερο με τις νομοθετικές μεθοδεύσεις των εθνοπατέρων ο Γ. Παπακωνσταντίνου, θα βγει λάδι και θα αποδοθεί «λευκά περιστερά» στην κοινωνία....

βγαίνει από τη μύγα ξίγκι;



...

Λίστα Λαγκάρντ το πρόβατο ο λύκος και το κουτόχορτο...



Αν κατάλαβα καλά και κατάλαβα καλά εδώ παίζεται ένα κουκλοθέατρο. Θα βάλω δώδεκα ερωτήματα και ένα πρόβλημα:

1. Η Λαγκάρντ ήταν υπουργός οικονομικών του Σαρκοζί όταν μας έστειλε την ΛΙΣΤΑ. Την έστειλε σε γιουεσμπάκι ή σε σιντί; Γιατί χάθηκε;

2. Ο κ. Βενιζέλος διαπρεπής νομικός είναι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...



Δεν είμασταν μερικοί πεισματάρηδες πάνκηδες, ούτε ένα μικρό κομμάτι άγριας νεολαίας, όπως παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης...

Ο Πάγκαλος , μικρός...Μαζί τα είπαμε...!!!



...

Ανεκδοτάκι....γυναικολογικό!!!



Ένας διάσημος καρδιολόγος πέθανε και στην κηδεία του το φέρετρο ήταν 
τοποθετημένο μπροστά σε μία μεγάλη μακέτα καρδιάς φτιαγμένης με λουλούδια. 


Όταν τέλειωσε η κηδεία και όλοι αποχαιρέτησαν τον νεκρό, 
η καρδιά ανοίχτηκε, έβαλαν μέσα το φέρετρο και ξαναέκλεισαν την καρδιά. 


Τότε ένας από τους πενθούντες ξέσπασε σε γέλια. 
Ο διπλανός του τον ρώτησε: "Μα γιατί γελάς;" 

Η Μύγα....βίντεο

the-fly

Το καφκικό θέμα της απειλής του ατόμου και της εξουσίας υπάρχει στη Μύγα των Γιούτρισα και Μαρκς. Η Μύγα (1966) προβάλλει στο τέλος τον συμβιβασμό ανάμεσα στον άνθρωπο και την εξουσία η οποία για να μην τον τρομάξει έχει έρθει στα μέτρα του.
Η καταπληκτική παρουσία της μύγας που τελικά παίρνει τεράστιες διαστάσεις και τρομοκρατεί τον...

Πάω εγώ το δρόμο μου...



..Κι ότι χρειαστώ, θα το βρώ όταν έρθει η ώρα του

Βλάκα Αναρχικέ...



Άλλη μια χρονιά απελπισίας μας τελείωσε ,γεμάτη αυτόκλητους σωτήρες, χιλιάδες εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα και τρελές ελπίδες που δεν πρόκειται να ευοδωθούν στον αιώνα τον άπειρο. 

Γιατί ρε βλάκα αναρχικέ παλεύεις και βασανίζεσαι στις φυλακές της «δημοκρατίας» αφού ο κόσμος δεν ακούει,δεν ακολουθεί ,δεν νοιάζεται;

Δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία γιατί ακόμα γουστάρει αστραφτερά καθρεφτάκια και χρωματιστές χάντρες....

28 Δεκ 2012

ΧΑΑ - Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ "ΚΙΤΡΙΝΗ" ΜΑΓΕΙΑ, "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ" ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....



Ας μην ξεχνάμε την δήλωση του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη για το Χρηματιστήριο και πως κατάφεραν να αδειάσουν τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων:

«Στο Χρηματιστήριο δεν επιτρέπεται να ασκούνται ούτε κυβερνητικές, ούτε κομματικές παρεμβάσεις,ούτε επιτρέπεται, κατά μείζονα λόγο, οποιαδήποτε επιχείρηση εκμετάλλευσης της πορείας του Χρηματιστηρίου για να αντληθούν εκλογικά οφέλη από οποιονδήποτε»! Και ο κ. Σημίτης κατέληξε: «Καλώ όλους να διαφυλάξουμε την ηρεμία και την πολιτική ουδετερότητα του Χρηματιστηρίου»! (Κώστας Σημίτης, προεκλογική περίοδος, Μάρτης 2000).
***
Παρακολουθήστε τώρα το μέγεθος της πολιτικής αξιοπιστίας του κόμματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ. 

Θαυμάστε την πολιτική «ουδετερότητα», που τήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λαλιώτης, σε σχέση με το Χρηματιστήριο, κατά την προεκλογική περίοδο του περασμένου Ιούνη. 

Τότε ο κ. Λαλιώτης, από το βήμα της Χαριλάου Τρικούπη, δήλωνε μόλις 4 μέρες πριν τις ευρωεκλογές τα εξής:

-Bαγγέλη μην διαγράψεις τον Αηδόνη γιατί θα μείνουμε με "149" και θα κάνουμε μονόζυγο στα μπαλάκια του Φώτη...


Όπως έχουμε ξαναπεί η πλειοψηφία της κυβέρνησης Σαμαρά είναι μόλις 14 βαλίτσες!

Μπορεί και αρκετές λιγότερες!
Σήμερα ο βουλευτής Αηδόνης χτύπησε για μια ακόμη φορά λέγοντας, σύμφωνα με τον “ΒΗΜΑτοδότη”, ότι δεν φοβάται τίποτα επειδή στους λογαριασμούς του δεν έχει μία. 

Αυτό το σχόλιο επιδέχεται δύο αναγνώσεις.  
Η μία είναι σαφώς μπηχτή σε εκείνους τους πασόκους που έχουν πολλά λεφτά στους λογαριαμούς τους και η άλλη ανάγνωση θα μπορούσε να “κλείνει το μάτι” σε άλλες κατευθύνσεις. 
Ο τσαχπίνης Αηδόνης αυτή τη φορά δήλωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει την κυπριακή υπηκοότητα προκαλώντας ξανά τον Βενιζέλο.
Αυτό που δεν μπορέσαμε να πληροφορηθούμε ήταν το περιεχόμενο –εκτός από τα μπιφτέκια –της συνάντησης Αηδόνη-Κουβέλη σε ταβέρνα της Παιανίας. 
Τι συζητούσαν χαμηλόφωνα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ο ατίθασος ΠΑΣΟΚος στην Παιανία;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!



Χαρείτε  τρανοί καναλάρχες, χαρείτε και όσοι διαφημιστές τους μπουκώνετε με  ρεκλάμες, χαρείτε γιατί σαν σήμερα αυτός ο.. .μεγάλος ευεργέτης σας  «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», σαν σήμερα το 1522, άρπαξε   τη δύστυχη Ρόδο από τους Ενετούς και τη σκλάβωσε μαζί με την άλλη Ελλάδα και μαζί με το Βυζάντιο στην αιμοσταγή αυτοκρατορία του!..

Χαρείτε που οι τηλεοπτικοί υπήκοοί σας ναρκώνονται  μεθοδικά, με  τα (επτά τον αριθμό μέχρι στιγμής), τουρκικά σήριαλ, παμπόνηρα και πάμφθηνα σερβιρισμένα από τις μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν για την ετοιμόρροπη Ελλάδα. 

Χαρείτε που βγαίνει επί τέλους αληθινός εκείνος ο ...