# #

26 Οκτ 2013

Εάν είναι να υψώσεις στο μπαλκόνι σου την Ελληνική σημαία μεθαύριο, ας ξέρεις τουλάχιστον γιατί το κάνεις!!!

Δεν γνώριζαν τίποτα από όλο αυτό το σκηνικό του τρόμου;;!

topographie_des_terrors_Βερολίνο_27
Το ότι εβδομηντατόσα χρόνια μετά, πρέπει να εξηγήσεις εξ αρχής τι σημαίνει φασισμός, δεν το λες και μεγάλη πρόοδο. Ένα μίγμα αμορφωσιάς, απόγνωσης και καφρίλας έχει καθηλώσει ένα αδικαιολόγητα ευμεγέθες κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας στην ευκολία των παράλογων επιχειρημάτων,των βολικών γενικεύσεων και των ασυνείδητων επιλογών.
topographie_des_terrors___2
Μεθαύριο είναι 28η Οκτωβρίου κι εγώ θυμωμένη με όσα  όλοι μας έχουμε επιτρέψει να  συμβαίνουν γύρω μας ,  λέω να σε πάω μια βόλτα. Μια βόλτα στο Βερολίνο. Οχι αυτό που σου εδειξα   επι τη ευκαιρία της πτώσης του τοίχους του αίσχους ή μετά από μια πρόσφατη επίσκεψη μου εκεί αλλά ένα άλλο Βερολίνο. Το Βερολίνο της ντροπής …

Μια Μικρή «Δίκη Των Πιθήκων» Σε Ελληνικό Σχολείο

index
(Το κείμενο που ακολουθεί είναι ενός φίλου. Για τη «Δίκη των Πιθήκων» θα βρείτε λινκ στο τέλος. Σκεφτόμουν να γράψω διάφορα ως πρόλογο, αλλά τελικά δεν χρειάζεται.)
«Ο μικρός Σπύρος ήταν ένα παιδάκι με απίστευτη περιέργεια, σαν όλα τα παιδάκια, μόνο που αυτός την ικανοποιούσε διαβάζοντας τις ιστορίες και τα παραμύθια του συνονόματου παππού του και του ορεξάτου τότε μπαμπά του.
Ήταν στη τετάρτη δημοτικού που στη τηλεόραση παιζόταν το «Τρίτο Στεφάνι» του Ταχτσή, το οποίο το είχαμε και σε βιβλίο και έτσι το διαβάζαμε και το βλέπαμε παράλληλα.
Ο μικρός μέσα από το βιβλίο αλλά και το σήριαλ έκανε τους δικούς του συνηρμούς. Έτσι έβγαλε το συμπέρασμα ότι οι κουμμουνιστές ήταν κάποιοι κακοί ναρκομανείς, αρρωστημένοι και καθάρματα που χτυπούσαν ακόμα και τις μανάδες τους.
Όταν συμπτωματικά έμαθε ότι ο παππούς ήταν κουμουνιστής ,το παιδί ..

ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΡΥΦΕΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ...

ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ...

  ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΟΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!



Την πείνα των εξαθλιωμένων την ταΐζουν με τη δηλητηριώδη τροφή των δημοσκοπήσεων…
Από τη μια μας λεηλατούν, μας αφανίζουν, μας θάβουν ζωντανούς και από την άλλη μας βομβαρδίζουν, σε καθημερινή βάση, με τις τοξικές, πνιγηρές αναθυμιάσεις της «δημοκρατίας» των βολιδοσκοπήσεων…

Όταν νεκρώνεται ολοκληρωτικά κάθε ίχνος και λειτουργία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κυριαρχεί εξίσου ολοκληρωτικά η «δημοκρατία» της βολιδοσκόπησης: 
Δηλαδή η καταιγιστική πλύση εγκεφάλου…

Σε ένα τέτοιο καθεστώς βολιδοσκοπικής ασυδοσίας και αυθάδειας οι στημένες δημοσκοπήσεις αποτελούν τον κανόνα: 


Επιχειρούν να κατασκευάσουν τα «ευρήματα» και τα «άλλοθι» των..

"ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" Όλα τα αποτελέσματα..Πάλι πρώτος ο Αλέξανδρος, πέμπτος ο Κώστας!!!!



ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2013-10-15


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 26.21
2. ΤΕΡΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 27.33
3. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ‘’ΖΑΓΟΡΙΝ’’ 27.49
4. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ‘’ΖΕΥΣ’’ ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 28.49
5.

-Και γιατί, μπαμπά, είναι τόσο αγριεμένες αυτές οι μέλισσες;


Μπαμπά, γιατί όλος ο κόσμος μιλάει για την κρίση;
-Γιατί, Θέμο μου, υπάρχει αυτό που οι μεγάλοι το λένε «αγορές».
-Και τι είναι οι αγορές, μπαμπά;
-Λοιπόν, ας πούμε ότι οι αγορές είναι ένα σμήνος από αγριεμένες μέλισσες. Τα τελευταία χρόνια οι μέλισσες βάλθηκαν να αγριεύουν ολοένα και περισσότερο και τώρα πια τσιμπάνε όλο τον κόσμο.
-Και γιατί, μπαμπά, είναι τόσο αγριεμένες αυτές οι μέλισσες;

Καρέ καρέ η δημιουργία ενός Ναζί...

Υπό το φως των συνταρακτικών εξελίξεων του τελευταίου μήνα που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη και όχι μόνο έρχονται στο νου φρικιαστικές εικόνες από την περίοδο όπου οι ευρωπαϊκές ελπίδες ποδοπατούνταν κάτω από την μπότα του στρατού της ναζιστικής Γερμανίας.
Ο για πολλούς αμφιλεγόμενος, αλλά πάντα εύστροφος...

ΟΙ 17 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 10.6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΑΝ Η ΛΙΣΤΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.....?

xrima


Δείτε το Mega και άλλους 17 ολιγάρχες
που χρωστούν 10.6 δις (και είναι ανέγγιχτοι)
H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας…
Ποιος θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη; 
Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων.
Χωρίς πολλά λόγια, δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα… «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας. Έχουμε και λέμε:

Στους Ιταλούς μπορεί να είπες «ΟΧΙ», στον Βαρδινογιάννη αποκλείεται γιατί σε χρηματοδοτεί, Σούργελο πολιτευτή!

σημαια
Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω το  μυαλό του στρατόκαυλου,  δεν μπορώ με τίποτα  να νιώσω την “περηφάνεια” του την ώρα που υπερίπτανται ξυστά της  ” καταποντισμένης ” , εξαθλιωμένης, δυστυχισμένης, διεθνώς ντροπιασμένης και ανίσχυρής  χώρας μας τα υπερηχητικά  Mirage
Προσπαθώ να μπω στο μυαλό του “δωρητή” των καυσίμων προκειμένου να παρελάσουν  τ΄ άρματα  μάχης και τα αεροπλάνα, να δώ σε ποιά υστερόβουλα κέρδη υπολογίζει με αυτήν την “δωρεά”, την ώρα που με τα ίδια καύσιμα θα μπορούσε να σώσει από το ξεπάγιασμα κι από τον κίνδυνο του θανάτου χιλιάδες ανήμπορα παππούδια και παιδούδια…
Ολοι ή σχεδόν όλοι βλέπουμε  πια πως οι υπουργοί της κυβέρνησης που διοικούν μια Ελλάδα-χώρα (υπό χρεοκοπία λένε άλλοι  – χρεοκοπημένη λέω εγώ) , όχι μόνο κάνουν ό,τι μπορούν για να αναστήσουν το παλιό πελατειακό τους σύστημα –με τοποθετήσεις κομματαρχών, πολιτευτών, φίλων και κολλητών σε κρίσιμες θέσεις στο Δημόσιο–, αλλά ξοδεύουν σαν να μην..

Ελληνάρα μου , εσύ!

τσολιας
Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου! 
Το ιστοχωριό θα γεμίσει τσι κι αλλοιώς αναρτήσεις με
τσολιαδάκια και τσαρούχια ..
Ας δούμε όμως και τον σημερινό Ελληναρά* που ...

«Επείγον Περιστατικό»: μια μαθητική αντιρατσιστική ταινία βραβεύτηκε στη Βιέννη !

n

Δημιουργοί της ταινίας, μια ομάδα μαθητών από τους Παξούς. Ακριβώς πριν από ένα χρόνο συναντήθηκαν. Ακριβώς μόλις πριν από ένα χρόνο πειραματίζονταν για πρώτη φορά σε δυναμικά μοντάζ, στατικά μονοπλάνα και κάμερες. Η κινηματογραφική ομάδα του Γυμνασίου- Λυκείου Παξών δεν φαντάστηκε ποτέ ότι θα γνώριζε τόσο γρήγορα τέτοια επιτυχία καθώς αυτό που την ενδιέφερε πρωτίστως ήταν η...

Τους τά χωσε....

Δημοκρατία της Σιωπής

Σιωπή...Σιωπή...
“ Λέτε από τη δημοκρατία των Μνημονίων να περνάμε στη Δημοκρατία της Σιωπής, η οποία ως γνωστόν είναι Χρυσός - και μάλιστα Ελληνικός; ”

Όχι μόνο παρακολουθούν δημοσιογράφους, αλλά εντάσσουν στη δικογραφία τις συνομιλίες τους με μέλη της "εγκληματικής οργάνωσης" στις..

Ένας δάσκαλος από τη Θράκη απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες!

 Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ 
Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας
Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.
Την ίδια ώρα λοιπόν ,που στην ίδια χώρα οι περισσότεροι απογυμνώνονται οικονομικά (χάνοντας όλο και περισσότερα  στηρίγματα), σε κάποιους άλλους  χαρίζονται απλόχερα (με σχετική αμοιβαιότητα πάντα) χρηματικά πακέτα διόλου ευκαταφρόνητα τη σήμερον ημέρα.
Τώρα πολύ εύλογα θα αναρωτιέστε, ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που καρπώνονται αυτά τα απλόχερα χαρισμένα δώρα. Κοιτάζοντας όμως κανείς για λίγο πια  το δέντρο και όχι το δάκτυλο, τότε χωρίς μεγάλη δυσκολία ξεκινά να αναζητά τον χρηματοδότη και όχι τον παραλήπτη.
Συνάδελφοι! Μπορεί για κάποιους από εσάς να είναι πολύ σημαντικό,  το ποιά παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές  ή το ποιος συνάδελφος θα μας αντιπροσωπεύσει στα εκπαιδευτικά συμβούλια. Για μένα όμως σημαντικότερο όλων αυτών είναι το κάτω από ποια σημαία θα ξυπνήσει αύριο η οικογένειά μου και κάτω από ποια σημαία θα αναπαύονται οι παππούδες μου.
Κύριοι και κυρίες, κατάγομαι από την Θράκη, από την πόλη της Κομοτηνής. Εκεί από την 14 Μαΐου του 1920 τιμούμε και γιορτάζουμε κάθε χρόνο την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό. Ξέρετε,  μετά από τα παρακάτω , δεν θα 'ναι υπερβολή να δηλώσω πως ακόμη και μέχρι σήμερα ,το έτος 2012, ο τόπος μου διέπεται από κάποιας μορφής τουρκοκρατία.
Η Θράκη κατοικείται σήμερα από περίπου 350.000 ανθρώπους, Έλληνες, πολίτες. Γύρω στους 120.000 από αυτούς είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Αυτοί λοιπόν αποτελούν και τη γνωστή ελληνική μουσουλμανική μειονότητα. Οι 60.000 από τους 120.000 είναι οι...

Δημοσιοκάφροι για .. Πούλιτζερ (2 Βίντεο)


Στις δύσκολες καταστάσεις που περνάει όλος ο κόσμος των λαϊκών στρωμάτων ένα χαμόγελο είναι ανάγκη. Με την ελπίδα ότι θα σας το χαρίσουμε παραθέτουμε δυο βίντεο απ’ την σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» που μεταδόθηκε προχτες από τον τηλεοπτικό σταθμό Αλφα.

Αναφέρονται στην κατάπτυστη στάση που κρατούν ΜΜΕ που ουσιαστικά έχουν καταντήσει δεκανίκια της πιο μισητής ίσως κυβέρνησης που υπήρξε μετά την μεταπολίτευση.

Το πρώτο βίντεο αναφέρεται στο δελτίο ειδήσεων του Mega που μας παρουσιάζει μια πραγματικότητα, εγκεφαλικό κατασκεύασμα των ιδιοκτητών του που την παπαγαλίζουν οι δημοσιοκάφροι του.

Το δεύτερο βίντεο είναι αφιερωμένο στον...

Χαμογελάστε, το ...πουλάκι

Να παίξουμε?

Ανεκδοτάκι τση Κρήτης(?)


Ένας αξιωματικός της υπηρεσίας δίωξης Ναρκωτικών

καταφθάνει σε ένα απομονωμένο κτήμα πάνω στον Ψηλορείτη και λέει στον αγέρωχο βρακοφόρο ιδιοκτήτη.
  ― Πρέπει να κάνω έρευνα στο κτήμα σου για παράνομα δενδρύλλια χασίσι. Ο χωρικός συμφωνεί αλλά του λέει, δείχνοντας του ένα περιφραγμένο χωράφι εκεί δίπλα:
  ― Εντάξει, αλλά μη πάτε σ” εκείνο το χωράφι.


  === Ο αξιωματικός φανερά νευριασμένος, με μια κίνηση, βγάζει από τη τσέπη του το υπηρεσιακό «Σήμα» του και με υπεροπτικό ύφος του λέει:
  ― Βλέπεις αυτό το σήμα; Αυτό το σήμα σημαίνει ότι μπορώ να πάω όπου θέλω, σε οποιοδήποτε κτήμα γουστάρω, όποτε θέλω. Δε θέλω αντιρρήσεις και δεν θα σου δώσω περισσότερες εξηγήσεις. Έγινα κατανοητός; Έχεις κανένα πρόβλημα μ” αυτό;

Πόσο τυφλός μπορεί να είσαι;…(Ένα θαυμάσιο βίντεο!)


Πόσο τυφλός θα εξακολουθεί να είναι κάποιος μέσα στον υπνωτισμένο μικρόκοσμό του;
Πόσο ανίκανος μπορεί να είναι κάποιος να νιώσει; να ακούσει; 

να δει τι συμβαίνει έξω απ’αυτόν; να κινηθεί; 

Και να αποτελέσει μέρος ενός γίγνεσθαι που ανατρέπει εκ θεμελίων τον παλιό κόσμο…

Ο Μπάνκσι ταπεινώνει το δόγμα «μηδενικής ανοχής»


Ο παγκοσμίως φημισμένος Βρετανός καλλιτέχνης του δρόμου, Μπάνκσι, ταξίδεψε μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ταράξει τα νερά στην Νέα Υόρκη, στην πατρίδα του δόγματος της «μηδενικής ανοχής»

Με σύνθημα «Καλύτερα έξω, παρά μέσα», από τις αρχές Οκτωβρίου άρχισε να βάφει την πόλη, προσφέροντας νέα κίνητρα στους κατοίκους της, προκειμένου να εγκαταλείψουν τη σπιτική θαλπωρή και να βγουν στους δρόμους.

Όπως ήταν αναμενόμενο,

25 Οκτ 2013

Γέλιο και ..πίκρα

Στο Λαμογιστάν...28 ακίνητα του δημοσίου πωλήθηκαν για 261 εκατ. ευρώ και ενοικιάζονται ξανά για 600 εκατ.!!!!!!!!!!

 
  
Ελλάδα Ιδιωτικοποιήσεις Μιλά στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

  28 ακίνητα του δημοσίου πουλήθηκαν έναντι 261 εκατ. ευρώ επιστρέφουν ως ενοικιαζόμενα στο δημόσιο με ενοίκιο που φτάνει τα 600 εκατ. ευρώ. 

Πρόκειται για ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οποίων κτήρια του...

Νεκρός ένας άνθρωπος στην Ξάνθη λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού στη ΔΕΗ!!!!!!!!!!!!

 
Ελλάδα 
Ζούσε συνδεδεμένος με συσκευή οξυγόνου και η ΔΕΗ έκοψη την παροχή ρεύματος καθώς η οικογένειά του δεν μπορούσε να πληρώσει το λογαριασμό.   

Ένας συμπολίτης μας που ζούσε με συσκευή οξυγόνου, έχασε τη ζωή του στην Ξάνθη, όταν η ΔΕΗ προχώρησε στην...

Οι κυβερνώντες λένε ότι παίρνουν δάνεια (και συνάπτουν μνημόνια) γιατί η χώρα έχει χρέη. Ψέμα! Ισχύει το αντίστροφο

Οι χώρες (όχι μόνο η Ελλάδα) δεν παίρνουν δάνεια επειδή έχουν χρέη, έχουν χρέη επειδή παίρνουν δάνεια! 
Και τα μεν δάνεια τα ξεκοκκαλίζουν οι πλουτοκράτες. Τα δε - όλο και αυξανόμενα - χρέη των δανείων τα φορτώνονται οι λαοί.  

Το χρέος είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ (και «άρα» διαγραμμένο)!


«Όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη της», έλεγε την περασμένη βδομάδα σε συνέντευξή του στο «Spiegel», ο Τζορτζ Σόρος. «Όχι», απαντά η κυβέρνηση, το χρέος είναι «βιώσιμο» και θα το πληρώσουμε. Μόνο να: Δώστε μας μια επιμήκυνση μέχρι το… 2064!
Αφού λοιπόν ήδη μας το ξεφούρνισαν πόσο μακριά πάει αυτό το παραμύθι, ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση: Υποτίθεται πως όσα φρικτά βιώνει ο ελληνικός λαός τα βιώνει για να μειωθεί το χρέος. 
Στην πραγματικότητα συμβαίνει το εξής:
Το 2009 το δημόσιο χρέος ήταν στο 129% του ΑΕΠ. Αλλά το 2014 (σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού) μετά από τέσσερα χρόνια αδιάκοπης βαρβαρότητας, μετά από δύο μνημόνια, μετά από διαρκείς εφαρμοστικούς, από μεσοπρόθεσμα και από μακροπρόθεσμα μέτρα λεηλασίας, μετά από χαράτσια, φοροληστείες και «κουρέματα», το χρέος αναμένεται να έχει εκτιναχτεί στο...

Διαβάστε και αυτό....!!!!!!!!!!

Αλλάζει τα γεωπολιτικά δεδομένα ο Τούρκος διοικητής στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο Λάρισας!!! 

Κανονιστε λοιπον και  συνεχιστε να κοιμαστε και να αγνοησετε ξανα αυτες τις προειδοποιησεις για να παθετε οτι και οι Κυπριοι το 1974 και πολλαπλασιως χειροτερα δεινα που η οικονομικη κριση θα σας φαινεται συγκρινομενη ως ...παιδικη χαρα!!!

 
larisa20dioikitis-630x407
 
 
 
Η "ΕΛΩΡΑ" αν και ιδεολογικα κοντρα αντιθετη με το ιστολογιο μεσα στη χριστιανικη τους σουφική βλακεία (και επειδη προωθουν και την αυτοκρατορια κων/πολης 666 υπο το ΝΑΤΟ/Πούτιν και τους εβραιοσαξονες βασιλαδες (ψευτο)-δραγαζηδες κλπ), παρολο αυτα, η "ΕΛΩΡΑ" παρακολουθει στενα και καθημερινα το ιστολογιο μας και στο συγκεκριμενο θεμα και παρολο που βρισκονται μεσα στην ολη βυζαντινο-χαζομαρα και θολουρα τους, στο συγκεκριμενο θεμα με τον τουρκο της Seebrig πολυ σωστα κανουν και ανησυχουν και θα πρέπει να ανησυχούν πολύ και ακομα περισσοτερο εαν αισθανονται πατριωτες. 

Απλα εμεις να προσθεσουμε οτι ο δυνητικός απώτερος σκοπος των δυναμεων που επιβουλευονται τον ελληνισμο ειναι να χρησιμοποιηθει καποια στιγμη μια ασκηση της SEEBRIG/NATO και υπο το πρισμα αυτης της δηθεν ασκησης , υπο τον Τουρκο διοικητη στη Λαρισα να δοθει διαταγή για να μεταφερθουν μεγαλες δυναμεις τουρκων κομαντο και ελικοπτερων που θα αφοπλισουν τα αεροδρομια και τις διοικητικες μοναδες της Λαρισας και του Βολου σε μια νυχτα. 

Θα κοψουν την Ελλαδα στη μεση, εξουδετερωνοντας παραλληλα και την πολεμικη αεροπορια (ή εστω ενα μεγαλο μερος της) μεσα σε μια νυχτα..και ολα αυτα ταυτοχρονα με την σχεδιαζόμενη εισβολη του ...

Τι τα θέλετε τα ιατρεία, τα φαρμακεία, τα παντοπωλεία; Εδώ έχουμε ολάκαιρο ΣΚΑΙ, που μοιράζει στους φτωχούς φάρμακα τα οποία έχουν πάνω τη φάτσα του Μπάμπη...

Έχουμε ολάκαιρο ΜΕΓΚΑ, 

που μοιράζει γάλατα με τη φάτσα τουΠρετεντέρη


Συγχαρητήρια στον Νίκο Δένδια που εξάρθρωσε τα δύο κοινωνικά... ιατρεία



Με υπουργό Δημοσίας Τάξεως τον Δένδια και υπουργό Υγείας τον Γεωργιάδη ήταν θέμα χρόνου να γίνει έφοδος στους Γιατρούς του Κόσμου και στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ταυτοχρόνως. 

Εισαγγελείς, ΕΟΦ. Αστυνομία, Δίωξη, εισέβαλαν όλοι μαζί για να βρουν ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα που δήθεν διακινούνταν παρανόμως, κατόπιν καταγγελίας κάποιου που ουδέποτε μάθαμε το όνομά του. 

Τα λαγωνικά του Δένδια δεν...

Ποιά είναι η δικιά σου "Κόκκινη Γραμμή";

...Η Βελούδινη Χούντα





Αναρωτιόμουν ποιά είναι η δικιά μας "Κόκκινη Γραμμή";

Ποιά είναι αυτά τα πράγματα που δεν θα ανεχτούμε;

Και μετά θυμήθηκα τις "Κόκκινες Γραμμές" των βουλευτών του ΛΑΟΣ, της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ...

Όποτε άκουσα "Κόκκινη Γραμμή", ακολούθησε η "Κομματική Πειθαρχία" και το "Διαφωνώ αλλά Υπερψηφίζω".

Μια "Κόκκινη Γραμμή" λάστιχο. Μια Πολιτική λάστιχο. Μια Ιδεολογία λάστιχο. Μια Ηθική λάστιχο. Μία Λογική λάστιχο. Με μόνο στόχο την εξουσία.

Σε αυτή τη "στρατηγική του λάστιχου" εκπαιδεύτηκαν και οι πολίτες. Πάντα πίστευα πως η κυβέρνηση, ανάμεσα στα άλλα, έχει και ένα εκπαιδευτικό καθήκον, απέναντι στους πολίτες. Τώρα καταλαβαίνω πως αυτό το...

WIND και Κατάσχεση Πρώτης Κατοικίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η αποκάλυψη ξεκινάει στις 23 Οκτωβρίου 2013, με το ακόλουθο video του καναλιού του Πύργου "Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση":



Σε αυτό εμφανίζεται ένας άνθρωπος, ο Κώστας Παπαδάτης, πατέρας δύο παιδιών, που το δημόσιο του χρωστάει 12.000€, ενώ αυτός χρωστάει 200€ στη WIND (800€ με τις προσαυξήσεις και τους τόκους), και το σπίτι του (πρώτη κατοικία) βγήκε σε πλειστηριασμό μετά από νομική προσφυγή της WIND:
  



Μερικές δεκάδες ...

Καμμένος VS Σταύρου Ψυχάρη και γιου του (Βίντεο)...Тα άπλυτα στη φόρα

Καμμένος VS Σταύρου Ψυχάρη και γιου του (Βίντεο)

Δεν είναι άσχημο να παρακολουθείς τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ αστών. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα.

Και το καινούργιο επεισόδιο σ’ αυτή την κατεύθυνση ήρθε με ένα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΕΑ», σύμφωνα με το οποίο το κόμμα των ΑΝΕΛ νοικιάζει τα κεντρικά του γραφεία απ’ τον Ηλία Καμμένο, πατέρα του προέδρου του κόμματος με ένα υπέρογκο ποσό -6.000 ευρώ τον μήνα- την ώρα «που στη γύρω περιοχή υπάρχουν ανοίκιαστοι επαγγελματικοί χώροι με σημαντικά χαμηλότερες τιμές και σε νεότερες κατασκευές».

Το θέμα θεωρήθηκε άξιο να αναδειχθεί και από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega –απ’ όπου είναι και το βίντεο που παραθέτουμε με μια απαράδεκτη κοπτοραπτική όμως. 

Το μεγάλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό κανάλι αποσιώπησε τα κύρια σημεία της απάντηση του Καμένου.

Ο λόγος προφανείς. 
Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ επιτίθεται κατά του...

ΚΑΚΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.


ΚΑΚΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ -ΜΗΝ- ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. 

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ. 
ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ..

Η Ευδοκία και το ... ζεϊμπέκικό της



Σε ένα χωριό της Θράκης, ο Γιώργος, λοχίας, θα γνωρίσει την Ευδοκία σε ένα καφενείο. Σκνίπα ο Γιώργος θα χορέψει ζειμπέικο αφιερωμένο γι' αυτή. 

Ο αρραβωνιαστικός της Ευδοκίας αντιδρά και γίνεται καυγάς. 

Την επόμενη μέρα η Ευδοκία διώχνει τον αρραβωνιαστικό της για χάρη του Γιώργου. Συναντιούνται και αποφασίζουν να παντρευτούν. 

Την ημέρα του γάμου ο Γιώργος δεν μπορεί να...

24 Οκτ 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ «ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ» ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ellada-politiki-syriza-tsipras-arxeio










Για «κάλυψη» του Ευ. Βενιζέλου στο θέμα των υποβρυχίων, μέσω της προγραμματικής συμφωνίας, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας.
«Χθες θυμήθηκαν να φέρουν ξαφνικά προγραμματική συμφωνία. 
Αυτό το υποβρύχιο άγχος του κ. Βενιζέλου που πάει να καλύψει ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με προγραμματικές συμφωνίες. 
Ένας είναι ο τρόπος: να τον εντάξει στα...

Dr Coldwell : Kάθε καρκίνος θεραπεύεται - ΒΙΝΤΕΟ



















Δείτε το βίντεο...

Η ληστεία των πολιτών...

Είναι η Ελλάδα ραγιά μου, υπό οθωμανικής νοοτροπίας

 ζυγό και μάλιστα από γενίτσαρους.



Το κράτος της αυθαιρεσίας και της παρανομίας ξαναχτύπησε. Και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αφαιμάξει οικονομικά τούς πολίτες. 

Αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο. 
Τους ζητά να ξαναπληρώσουν πρόστιμα που είχαν ήδη πληρώσει για να υπαχθούν σε νομοθετική ρύθμιση, που εκείνο ψήφισε, αλλά...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: “Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ!”

samaras-venizelos-vouli

“Απέναντί μας λοιπόν έχουμε όχι ένα κεντροδεξιό μέτωπο, αλλά το μέτωπο της καθαρής και σκληρής δεξιάς, της “καραδεξιάς” όπως θα έλεγε ο φίλος μας ο...