# #

22 Μαρ 2019

Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: «Και τους αναπτήρες ο Θεός τους έφτιαξε»

«Ο Θεός έδωκε την φωτιάν εις τον άνθρωπο και ούτος την μετέτρεψεν εις τσακμακόπετραν και αργότερα εις αναπτήραν Μπικ» αναφέρει ανακοίνωση του Πατριαρχείου

Προσπάθεια να αμβλύνει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες αποκαλύψεις ότι για την αφή του Αγίου Φωτός χρησιμοποιούνται αναπτήρες καταβάλλει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, το οποίο με σημερινή του ανακοίνωση δήλωσε ότι και ο αναπτήρας εφευρέθηκε χάρη στο Θεό.

Σε ανακοίνωση του μετά από αποκαλύψεις που αιφνιδίασαν τους πιστούς, το Πατριαρχείο τονίζει ότι «οι αναπτήρες είναι εργαλεία τα οποία ανεπτύχθησαν από ..

Αν ντρεπόμαστε να είμαστε υπερήφανοι για την οικουμενικότητα του πολιτισμού μας..είμαστε μια ορδή συμπλεγματικών ευρωλιγούρηδων

ΣΤΑΘΗΣ

Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι το χορός του Ζαλόγγου δεν έγινε ποτέ, κι ας τον περιγράφει κι ας τον υμνεί ο Σολωμός, αν δεν μας νοιάζει ότι ο Μακρυγιάννης ήταν ήρωας και μας νοιάζει ότι ήταν αλκοολικός, αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν σφαγέας, το έθνος αυτό θα πεθάνει. 
  Και εάν το έθνος θέλει να πεθάνει, ας πεθάνει.


  Όταν στα σχολεία διδάσκουμε την Ιστορία διαμελισμένη, όταν τα παιδάκια εξ απαλών ονύχων μαθαίνουν τη γλώσσα μας μέσα από σχολικά ανθολόγια με συνταγές μαγειρικής ή από διαφημιστικά κείμενα κι όχι από τον λογοτεχνικό μας θησαυρό, όταν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές έχουν απεργήσει για όλα τα άλλα εκτός από ..

20 Μαρ 2019

Η αλήθεια για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα


Με αφορμή την καταδίκη του Κάρατζιτς και τον τρόπο με τον οποίο οι  ¨δημοσιογράφοι¨ των καναλιών μετέδωσαν την είδηση....να πούμε και μερικές αλήθειες, τις  οποίες δε θα πουν ποτέ τα κανάλια!!!

......
Πόσο διαφορετική μπορεί να είναι άραγε η αλήθεια από αυτή που προβάλλεται από την πλευρά του εκάστοτε νικητή σε μια πολεμική σύγκρουση; 

Η εμπειρία δείχνει «πολύ»…

19 Μαρ 2019

Το παιχνίδι του ο Τσίπρας το έπαιξε...

Μωρία άδουσα - Media





Είναι καιρός τώρα που κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα, οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διαπράττουν κάποια γκάφα, δημιουργούν κάποια φάρσα, κάνουν κάποια γκέλα.

Εκ του μηδενός, στα καλά καθούμενα κι άνευ αποχρώντος λόγου. 
Ίσως επειδή το πράγμα έχει ξεχειλώσει (και πλέον δεν συμμαζεύεται).

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο σάλος για τον Δρομέα και όρθρου βαθέως της επομένης, έκραξε (δεν θέλω να πω λάλησε) ο κ. Κυρίτσης και είπε ότι «ώς τώρα κανείς δεν ..