# #

16 Ιαν 2021

“Να ερευνηθούν οι θάνατοι μετά το εμβόλιο-Καμία νομική ασυλία για τις πολυεθνικές”

 

Με εκτεταμένη αρθρογραφία μας το τελευταίο διάστημα έχουμε αναδείξει το γεγονός ότι οι πολυεθνικές του κορονοεμβολίου πιέζουν τα διάφορα κράτη προκειμένου να διασφαλίσουν πλήρη νομική ασυλία σε περίπτωση βλάβης της υγείας των εμβολιαζόμενων λόγω παρενεργειών του κορονοεμβολίου.

Η ανακοίνωση της Γερμανίας ότι διεξάγει έρευνα για τον θάνατο 10 ατόμων που εμβολιάσθηκαν με το νέου τύπου εμβόλιο κατά του κορονοϊού έχει θορυβήσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Το ίδιο ισχύει και για το γεγονός ότι διεξάγεται επίσης έρευνα στη Νορβηγία για τον θάνατο 23 ατόμων που επίσης εμβολιάσθηκαν με το ίδιου τύπου εμβόλιο.

 

Σε όλες τις περιπτώσεις οι εμβολιασθέντες πέθαναν λίγες ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου. Από τις έρευνες προφανώς θα προκύψουν και τα πραγματικά αίτια των θανάτων παρότι ήδη τα γνωστά παπαγαλάκια του κορονοεμβολίου με ανακοινώσεις τους επιχειρούν να προκαταλάβουν τα αποτελέσματα των ερευνών ισχυριζόμενα ότι οι....

Jerusalem Post: ''Παρουσίασαν παράλυση προσώπου 13 άτομα μετά τους εμβολιασμούς'



Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Ισραήλ. Ως γνωστόν, οι Ισραηλινοί, ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο παγκοσμίως. 

Η Μεγάλη Βρετανία με 3.070.000 εμβολιασμούς συνολικά έχει το μεγαλύτερο αριθμό εμβολιασμών μετά τις ΗΠΑ και την Κίνα και ακολουθούν Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 1.990.000 και 1.390.000 εμβολιασμούς αντίστοιχα. 

Στο Ισραήλ το τελευταίο 24ωρο έγιναν 70.000 εμβολιασμοί και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το τελευταίο 24ωρο έγιναν 110.000 εμβολιασμοί. 

Παρά την αρχική αισιοδοξία,

15 Ιαν 2021

Τι έγιναν όλοι αυτοί οι «μακεδονομάχοι», ρε παιδιά; (Συλλεκτικό βίντεο)

 

Τι έγιναν όλοι αυτοί οι «μακεδονομάχοι», ρε παιδιά; Που έχουν εξαφανιστεί ο Σαμαράς, ο Κιλτίδης, ο Ιωαννίδης, ο Γεωργιάδης, ο Πατούλης, ο Πλεύρης, ο Βορίδης, και όλοι αυτοί που δεν έπαιρναν μύγα στο σπαθί τους σχετικά με την ονομασία της γειτονικής χώρας, όταν ακούν σήμερα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης να λένε σε όλους τους τόνους ότι η ¨"Βόρειος Μακεδονία είναι σύμμαχος μας και θα υπάρξει άμεση εφαρμογή της ...

Ποιες επιχειρήσεις θα ανοίξουν από Δευτερα και πώς θα λειτουργήσουν

 


Τις διαδικασίες επανεκκίνησης του λιανικού εμπορίου και κλάδων υπηρεσιών από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, τις προϋποθέσεις που τίθενται για την προστασία της δημόσιας υγείας και αυξημένες ποινές για τους παραβάτες, επιχειρήσεις και καταναλωτές ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Πρόκειται για κλάδους στους οποίους απασχολούνται, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, περί τους 140.000 εργαζόμενους 

 Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργού η μετάβαση στα καταστήματα που ανοίγουν (αναλυτική λίστα με τους κλάδους του εμπορίου και των υπηρεσιών ακολουθεί) θα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 και ο καταναλωτής θα έχει χρονικό περιθώριο δύο ωρών για να ολοκληρώσει την αγορά του, ενώ θα υπάρχει «πλαφόν» καταναλωτών ανάλογα με το εμβαδόν του καταστήματος που θα είναι πιο αυστηρό σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς. Με «πλαφόν» και αποστάσεις θα λειτουργήσουν και τα εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά κλπ. 

   Αναλυτικότερα σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις :  

14 Ιαν 2021

ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ..Πέθαναν 23 άτομα μετά τον εμβολιασμό τους...

 

Τουλάχιστον 23 άτομα που είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πέθαναν στην Νορβηγία, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας. 

«Ενημερωθήκαμε για 23 θανατηφόρα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό Αυτή τη στιγμή εξετάζονται τα 13 εξ αυτών» αναφέρεται την ανακοίνωση.

«Αυτά τα στοιχεία μπορεί να υποδεικνύουν ότι συνήθη συμπτώματα, που προκαλούνται από το εμβόλιο, τέτοια όπως ο ...

Το ελληνικό σχολείο των Μητσοτάκηδων

 



ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

11 Ιαν 2021

Εξαφανίζονται ρίγανη και τσάι, σε Ολυμπο και Κίσσαβο

 

«Απειλούνται με εξαφάνιση, στον Όλυμπο και στον Κίσσαβο, τα βότανα ρίγανη και τσάι, από συνεχή και χρόνια, ληστρική και αλόγιστη συλλογή τους», υποστηρίζει  ο δασάρχης Λάρισας κ. Αστέριος Γκάτσικος.

Πρόσφατα, το Δασαρχείο Λάρισας συνέλαβε άτομο στη Σπηλιά Κισσάβου, σε δασική περιοχή, να έχει συλλέξει 20 κιλά τσάι, το οποίο και κατάσχεσε.

Τέτοιες περιπτώσεις, συλλογής μεγάλης ποσότητας βοτάνων, χωρίς άδεια από το Δασαρχείο, εκτιμάται ότι υπάρχουν εκατοντάδες κάθε χρόνο, και μάλιστα από άτομα που δεν σέβονται τον δασικό πλούτο, καθότι ξεριζώνουν τα φυτά, με αποτέλεσμα να μειώνουν στο ελάχιστο την πιθανότητα να ξαναναπτυχθούν στην περιοχή που έδρασαν.

Διαπιστώνεται πως για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο να είναι δυσεύρετη η ρίγανη και το τσάι στον Κίσσαβο και στον Όλυμπο, που θεωρούνται πλούσια σε χλωρίδα βουνά, σημαίνει ότι...

10 Ιαν 2021

Σέ ΚΑΜ-ΜΙ-Α εὐρωπαϊκή χώρα δέν ζοῦνε τόν ἐφιάλτη πού βιώνουμε οἱ Ἕλληνες

 


Ἡ ὑγειονομική Χούντα μακροημερεύει...

Ἐπειδή κουραστήκαμε μέ τίς διαρκεῖς νέες προβλέψεις τῶν εἰδικῶν σχετικά μέ τήν πανδημία, ἄς θυμηθοῦμε τί συνέβη μέ τίς προηγούμενες. 

Στίς 6 Νοεμβρίου ἀποφασίστηκε στήν Ἑλλάδα τό δεύτερο lockdown, παρότι ὁ ἴδιος ὁ Μητσοτάκης τό ξόρκιζε. 

Τή μέρα ἐκείνη εἴχαμε... 13 θανάτους (καί 170 διασωληνώσεις) καί ὥς τότε μόλις μία ἡμέρα εἴχαμε ξεπεράσει τόν ἀριθμό 20. 

Θυμίζω τά λόγια τότε τοῦ Χαρδαλιᾶ πώς "ἄν μέ ἕναν μαγικό τρόπο φορούσαμε ὅλοι μάσκες γιά 14 μέρες, ἡ πανδημία θά ἐξαφανιζόταν"!!! Ξαναβλέπω τή συνέντευξη τοῦ...

«Πάγωσαν» οι πλειστηριασμοί σπιτιών μέχρι 30 Ιουνίου.. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

 




Ενόψει πρόωρης προσφυγής στις κάλπες μέχρι τις 30 Ιουνίου η κυβέρνηση με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή «παγώνει» πλειστηριασμούς των σπιτιών για χρέη προς τις τράπεζες και τους οίκους που έχουν αγοράσει τα τραπεζικά δάνεια των πολιτών και «πετάει το μπάλακι» στην επόμενη κυβέρνηση (προφανώς συγκυβέρνηση και λόγω απλής αναλογικής) για τις τελικές αποφάσεις. 

Η απόφαση ελήφθη προκειμένου να αποφευχθούν οι δραματικές εικόνες του να πετάγονται έξω από τα σπίτια τους πολίτες και να μένουν άστεγοι, κάτι που θα είχε αρνητικό επικοινωνιακό αντίκτυπο στην όλη εικόνα της κυβέρνησης. 

Ενδεικτικό του εύρους κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια είναι ότι το ...

Σοβαρές κατηγορίες κατά Μητσοτάκη...θυσίασε την υγεία των Ελλήνων προς όφελος της Γερμανίας.

 

Σοβαρές κατηγορίες κατά Μητσοτάκη

Σοβαρότατη καταγγελία που πρέπει να απαντηθεί άμεσα

Μία αποκαλυπτική έρευνα του Politico για το θέμα των εμβολίων, της Ευρωπαΐκής Ένωσης και των κρατών – μελών, κάνει μία απίστευτη αποκάλυψη αναφορικά με την Ελλάδα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Το δημοσίευμα χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως αρνητικό παράδειγμα όσον αφορά την συμφωνία με την Ευρωπαΐκή πολιτική για τα εμβόλια, αποκαλύπτοντας ότι για έναν ανεξήγητο λόγο η Ελλάδα δεν ..