# #

6 Νοε 2010

Νύχτες Σαββάτου με ποτά ζαχαρωμένα...


Τα ενυδρεία του έρωτα

Στίχοι: Άλκης Αλκαίος
Μουσική: Φίλιππος Πλιάτσικας
Πρώτη εκτέλεση: Φίλιππος Πλιάτσικας

Νύχτες Σαββάτου με σαξόφωνα ιδρωμένα.
Άνεμος φέρνει τα τραγούδια και τα παίρνει.
Ήσουν δικιά μου μια στιγμή και ύστερα ξένη
Πίστη και άρνηση στα δυο σου μάτια ένα.

Άστεγοι άγγελοι με την βροχή στο αίμα
Φωτιές ανάβουν στις πλαγιές του φεγγαριού
Όσα μου έκρυβες, μου τα πες με ένα ψέμα
Την νύχτα που έτρεμες σαν φλόγα του κεριού

Δεν με πειράζει έτσι είναι το παιχνίδι
Βάλε τη μάσκα σου για ακόμα ένα ταξίδι
Στα δίκτυα του έρωτα όσοι έχουνε πιαστεί
Μόνο στα λάθη τους θα μείνουνε πιστοί

Νύχτες Σαββάτου με ποτά ζαχαρωμένα
Άνεμος φέρνει τις αγάπες και τις παίρνει
Ήσουν ωραία σαν εικόνα δακρυσμένη
Μηδέν και άπειρο στα δυο σου μάτια ένα

Πόσο μικρή απόψε μοιάζει η πολιτεία
Κι εγώ μια θάλασσα γυρεύω να ανοιχτώ
Έλα σαν άνεμος και σαν παλιά αμαρτία
Όποιο και αν είναι το ποτό σου θα το πιω

Δεν με πειράζει έτσι είναι το παιχνίδι
Βάλε τη μάσκα σου για ακόμα ένα ταξίδι
Στα δίκτυα του έρωτα όσοι έχουνε πιαστεί
Μόνο στα λάθη τους θα μείνουνε πιστοί.                                                     Κατερινα79

Εκλογες εχουμε αυριο.....Ωρα ειναι να τους δειξουμε οτι δεν μυριζουμε προβατιλα...

Μπεεεεεεεε......

Δεν παιζομαστε......

Δεν παιζεται ο Τζιμακος....ειναι πλεον πολυ μπροστα....Η μηπως οχι και τοσο?

Δρασε η ... σκασε !!!

Το είδα σε τοίχο των Εξαρχείων και το βρήκα εξαιρετικό. Σαφές, άμεσο, ευφυώς προκλητικό. Με τρεις λέξεις η αφοπλιστική απάντηση σε όσους ψάχνουν το νόημα του νοήματος.
Το σύνθημα, πλέον, το χρησιμοποιούν πολλοί ως απάντηση στον κάθε ξερόλα και γκρινιάρη, στον κάθε απηυδισμένο αλλά και ακινητοποιημένο, στον κάθε οργισμένο αλλά και βαριεστημένο. Και έχουν δίκιο, γιατί έχουμε γίνει, πλέον, εξπέρ στο «στρίβειν διά του αρραβώνος»… Έχουμε γίνει εξπέρ στον θυμό που εκφράζεται με την αποχή. Έχουμε γίνει εξπέρ στο να είμαστε επιθετικοί τηλεθεατές, πολυπράγμονες ακροατές και αναγνώστες. Έχουμε γίνει εξπέρ στο να κάνουμε ιδιότυπο μπανιστήρι στην ίδια τη ζωή μας.
Τελευταία το «δράσε ή σκάσε» το ακούω συχνά από πολίτες που αποφάσισαν να δράσουν για την πόλη τους και το χρησιμοποιούν ως κίνητρο για όλους εμάς που περιοριζόμαστε στο να περιφέρουμε τον θυμό μας από καρέκλα σε καναπέ. Και εκείνοι που μας κλείνουν προκλητικά το μάτι είναι ευτυχώς πολλοί και γίνονται όλο και περισσότεροι, χωρίς να επιδιώκουν τα φώτα της δημοσιότητας...

Ευρω-συναγερμός για την Ελλάδα.....και πως θα μας πηδηξουν μεχρις εσχατων !

Συναγερμός σήμανε σε Κομισιόν και Ευ­ρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα λόγω των εξελίξεων στην ελληνική οικονομία. Τα αποτελέσματα του δεκαμήνου στο ρα­βασάκι που έστειλε το υπουργείο Οικονομικών εί­ναι ανησυχητικά και καταδεικνύουν την έλλειψη ρευστού στην αγορά και τη δεινή θέση στην οποία έχει περιπέσει η πραγματική οικονομία.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο «Π» κοινο­τικός παράγοντας, «τόσο καιρό λαμβάναμε τη δι­αβεβαίωση ότι ο Οκτώβριος θα ήταν ο μήνας που θα αντιστρεφόταν το κλίμα και γι’ αυτό δώσαμε τη συγκατάθεσή μας σε μέτρα προσωρινού χαρα­κτήρα, όπως η περαίωση». Όμως τα στοιχεία δεί­χνουν ότι ο ρυθμός είσπραξης των εσόδων έχει κολλήσει στο 3,6% σε σχέση με τον αναθεωρη­μένο (προς τα κάτω) στόχο 8,7%, ενώ οι εισπρά­ξεις από την πολλά προσδοκώμενη περαίωση και τη ρύθμιση χρεών δεν πιάνουν τους στόχους που έβαλε το ΥΠΟΙΟ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, με άκρα μυστικό­τητα, το οικονομικό επιτελείο...

Ενας κόσμος χωρίς ελπίδα...Η τραγωδία της Ευρώπης έγκειται όμως στο γεγονός ότι ακριβώς αυτοί οι πολιτικοί ηγέτες, οι οποίοι έχουν όλοι τους πλέον ημερομηνία λήξης, παίρνουν ολοένα και σοβαρότερες αποφάσεις με όλο και πιο πραξικοπηματικό τρόπο που σφραγίζουν ανεξίτηλα τη φύση της ΕΕ για τις επόμενες δεκαετίες.

«E» 5/11

Βαρύ, πολύ βαρύ το κλίμα που κυριαρχεί στη χώρα, καθώς πορευόμαστε προς τις μεθαυριανές εκλογές. Το μόνο που αποκλείεται να βγάλουν οι κάλπες από μέσα τους είναι η αισιοδοξία. Οι πάντες συζητούν για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας. Ολο και περισσότεροι τη θεωρούν σίγουρη. Κανένας πια δεν έχει αυταπάτες ότι η πολιτική που υπαγορεύει το Μνημόνιο της κυβέρνησης με την ΕΕ και το ΔΝΤ είναι σε θέση να αποτρέψει τη χρεοκοπία.

 
Μειδιούν πικρά όσοι ακούν ότι δήθεν η εκλογή του Σγουρού στην Αττική θα αποτρέψει τη χρεοκοπία. Δεν υπάρχει όμως από την άλλη μεριά και κανένας που να θεωρεί ότι η εκλογή του Δημαρά ή του Κικίλια θα λειτουργήσει ως ανάχωμα στην πτώχευση της χώρας. Το αν θα σταλεί η όχι μήνυμα προς την κυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ ότι ο λαός δεν ανέχεται την εντελώς άδικη και αναίτια πολιτική λιτότητας που του επέβαλαν,....

Λαθος ερωτηση... !!!

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΣχειμώνας-Προσεξτε....

Συγκλονιστικο.....τετοια κ@λοφαρδια....

Πρώτα Διαβάστε την περιγραφή του συμβάντος της πρώτης φωτογραφίας.
Και μετά δείτε τη δεύτερη φωτογραφία




Στην παραπάνω φωτογραφία όπως βλέπετε, το αυτοκίνητο έσπασε την προστατευτική μπάρα, στη δεξιά πλευρά του δρόμου, όπου τώρα στέκονται οι άνθρωποι και δείχνουν.

Το φορτηγάκι κινούνταν με περίπου 120 χιλ, από δεξιά προς αριστερά  όταν προσέκρουσε στην προστατευτική μπάρα
. στροβιλίστηκε και πετάχτηκε πάνω και πέρα από τη στροφή
. και προσγειώθηκε -στις ρόδες του- στην αριστερή πλευρά της στροφής
προς την αντίθετη όμως κατεύθυνση από εκείνη που κινούνταν

Ο 22άχρονος οδηγός και ο 18άχρονος επιβάτης του οχήματος
δε χτύπησαν σοβαρά. Μόνο κάτι αμυχές και μώλωπες.
Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο έξω από το Flagstaff της Αριζόνα στις ΗΠΑ στον Αυτοκινητόδρομο 100
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τώρα, δείτε παρακάτω και την δεύτερη φωτογραφία... 
 
 
 
 
 
 Παν  Κον
 

__________________________________________________

κανε μου αγκαλιτσες καρχαριακι μου...!

Η Μάχη του Μ.Αλεξάνδρου στο Γρανικό ποταμό



Γρανικός - 334 π.Χ.

Τα γεγονότα σύμφωνα με τον Αρριανό

ΑΡΡΙΑΝΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ, ΒΙΒΛΙΟ Α'

13. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος προχωρούσε προς το Γρανικό ποταμό, έχοντας παρατάξει το στρατό του. Τοποθέτησε τη φάλαγγα των οπλιτών σε δύο σειρές, παρέταξε το ιππικό και διέταξε να ακολουθούν οι σκευοφόροι. Τους ανιχνευτές τους οδηγούσε ο Ηγέλοχος έχοντας μαζί του τους σαρισοφόρους ιππείς κα γύρω στους πεντακόσιους ψιλούς. Ο Αλέξανδρος βρισκόταν κοντά στο Γρανικό, όταν....

Μια εικόνα.....1000 λέξεις !!!


Η δολοφονία του Ernesto "Che" Guevara από βολιβιανούς στρατιωτικούς σηματοδότησε μια νέα εποχή. Οι εκτελεστές του θέλησαν να ποζάρουν με το άψυχο σώμα του για να έχουν αποδείξεις ότι ο Che είναι πλέον νεκρός. Ήλπιζαν ότι με τον θάνατό του θα πέθαινε και το κίνημά του.
Η δημοσίευση όμως αυτής της φωτογραφίας είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Το μόνο που κατάφεραν οι εκτελεστές του ήταν να γίνει ο Che θρύλος. Οι υποστηρικτές του έλεγαν ότι το γαλήνιο πρόσωπό του σήμαινε τη συγχώρεση προς τους εκτελεστές του

 http://pournari.blogspot.com

Μπορουν να το κανουν αυτο οι Παοκτσηδες?

Είναι αυτή η πύλη της κολάσεως; ....Μηπως ειναι η καυτη πυλη του Μνημονιου?


 

Η τοποθεσία που βλέπετε στη φωτογραφία, βρίσκεται στο Darvaz του Turkmenistan.Το 1971, κατά τη διάρκεια γεώτρησης για αναζήτηση φυσικού αέριου, το έδαφος υποχώρησε και ολόκληρη η εξέδρα κατέρευσε μέσα σε ένα υπόγειο σπήλαιο.
Το φυσικό αέριο άρχισε να ανεβαίνει από την τρύπα σε μεγάλες ποσότητες και οι υπέυθυνοι της γεώτρησης φοβήθηκαν πως θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Έτσι σκέφτηκαν έναν... ανορθόδοξο τρόπο γαι να σταματήσουν την καταστροφή: του έβαλαν φωτιά!
http://amvrakia.blogspot.com/

«καθαρή» και «νωπή» εντολή, για να διαπραγματευθεί το νέο μνημόνιο...? E ειμαστε για τα Γκραβαρα!!!

euroringsΚάλπες πριν τα Χριστούγεννα στήνει ο Γ. Παπανδρέου, αν αποδοκιμαστεί το ΠΑΣΟΚ στις Περιφέρειες του Καλλικράτη – Πού τοποθετεί το Μαξίμου τον πήχη: μόνο με νίκη σε 6-7 περιφέρειες, περιλαμβανομένης της Αττικής, αποφεύγονται οι πρόωρες εκλογές! – «Καθαρή εντολή» για διαπραγμάτευση νέου μνημονίου μέχρι το 2018 ζητά η κυβέρνηση – Υπό πολιορκία τα ομόλογα, με το spread να «σκαρφαλώνει» προς τις 1.000 μονάδες
Τη δυσκολότερη παρτίδα πόκερ της πολιτικής του καριέρας παίζει από αύριο ο Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, ρισκάροντας ακόμη και την επιτάχυνση της πορείας της χώρας προς την χρεοκοπία, ...

Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ...? Μηπως ειναι και χειροτερα ?


 
Την ίδια  ώρα που ο Γιωργάκης παρότρυνε την νεολαία  διαδυκτιακα  να μείνει στην Ελλάδα, 

Να μην εγκαταλείψουν τη χώρα προτρέπει τους νέους ο Γ. Παπανδρέου

Οι γιατροί ,χωρίς σύνορα που επικεντρώνονται σε αποστολές σε χώρες τριτοκοσμικές,, ανακοίνωσαν τη διακοπή τους για αυτόν ακριβώς το λόγο. «Υπάρχουν εκατοντάδες άστεγοι, χιλιάδες άνθρωποι χωρίς ιατρική περίθαλψη και τροφή», είπαν. Έτσι, αποφάσισαν να δράσουν στην πόλη τους, με όρους του επείγοντος! Όπως έδρασαν στο τσουνάμι της Σρι Λάνκα ή στο σεισμό στην Αϊτή.
Πολλές μεταδοτικές ασθένειες όπως η χολέρα και η φυματίωση, που κάνουν θραύση ειδικά στην Αφρική, είναι ανεξέλεγκτες
Θαυμαστέ την Ελλάδα των σοσιαλιστών ,με τα παχιά λόγια, και τις διαδυκτιακες  επικοινωνίες τρομάρα τους
διαβαστε τη λεει το αρθρο  
Ουρές σχηματίζουν Ελληνες και μετανάστες, άστεγοι και συνταξιούχοι στα Πολυϊατρεία της οργάνωσης των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα, ζητώντας δωρεάν εξετάσεις και φάρμακα. Οι γιατροί της οργάνωσης αναφέρουν ότι στη σημερινή Αθήνα εξελίσσεται μια «ανθρωπιστική κρίση». 

 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, είπαν μεταξύ άλλων ότι 11.000 άνθρωποι -ανάμεσά τους αρκετοί Ελληνες πολίτες- επισκέφθηκαν τους τελευταίους μήνες τα Πολυϊατρεία της οργάνωσης, ζητώντας δωρεάν εξετάσεις.
Στη χώρα μας, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΗΕ, συνολικά οι μετανάστες (πρόσφυγες, ανήλικοι, αιτούντες άσυλο, νόμιμοι, παράνομοι) αποτελούν το 20% του πληθυσμού. Στην τελευταία απογραφή (2001) της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας ήταν το 11% του πληθυσμού. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ αλλά και τη Διεθνή Οργάνωση Μετανάστευσης, το ποσοστό αυτό είναι πολύ υψηλότερο στην Αθήνα, που αποτελεί σημείο συγκέντρωσης. Από τα δύο εκατομμύρια μόνον οι 100.000 έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα κι άλλοι περίπου 50.000 έχουν υποβάλει αιτήματα ασύλου προς εξέταση. Από τους 100.000 που είχαν νομιμοποιητικά έγγραφα το 2005, αρκετοί δεν κατάφεραν να τα ανανεώσουν διότι δεν συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα ένσημα. Ενδεικτικό είναι ότι 600 αιτήσεις για επαναπατρισμό παραμένουν σε αναμονή. Συνεπώς, πολλές χιλιάδες άνθρωποι ζουν παράνομα, μεταφέροντας αντίστοιχο αριθμό προβλημάτων.
Ο γιατρός Γ. Μουζάλας ανέφερε ότι «Φινλανδοί και Νορβηγοί υπουργοί επισκέφθηκαν τα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου, με σκοπό τη δημιουργία ανθρωπιστικών ιατρικών αποστολών και βοήθειας από τις βόρειες χώρες προς την Ελλάδα, όπως ακριβώς έκαναν οι Ελληνες μέχρι σήμερα στην Ουγκάντα».
Τα μέλη της ιατρικής οργάνωσης υποστήριξαν ότι «υπάρχει σκοπιμότητα για την έλλειψη καταγραφής των ανθρώπων που ζουν παράνομα. Για τις Αρχές δεν υπάρχουν όλοι αυτοί που κοιμούνται ή ουρούν στην πόρτα μας».
Χαρακτηρίζοντας άκρως επικίνδυνο το φαινόμενο αστέγων (Ελλήνων και μεταναστών) που δεν έχουν πρόσβαση στην υγεία, προτείνουν τη συνεργασία δημοτικών ιατρείων με τα πολυϊατρεία οργανώσεων και την Εκκλησία ώστε να καλυφθούν οι πρωτοβάθμιες ανάγκες περίπου 100.000 ανθρώπων και να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία.
Προτείνουν επίσης τη δημιουργία «καταφυγίων νύχτας» στις γειτονιές (χωρητικότητας 100-200 ατόμων) «ώστε ν' αδειάσουν τα πεζοδρόμια» και απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να προσφέρουν κουβέρτες, σλίπινγκ-μπαγκ και μπουφάν, για να διανεμηθούν σε οικογένειες με μικρά παιδιά που κοιμούνται στο δρόμο. * 

Τα απαραίτητα της αντρικής...... διατροφής!!!


Φαγητά που πρέπει να περιλαμβάνει η αντρική δίαιτα για την ενίσχυση της υγείας και την καθυστέρηση της εμφάνισης κοινών αντρικών παθήσεων.


Μπορεί να τρώτε φρούτα, λαχανικά, λογικές ποσότητες κόκκινου κρέατος, ψάρι και δημητριακά ολικής άλεσης αλλά ακόμα και αυτά καμιά φορά δεν είναι αρκετά.

Κάθε είδος έχει τις δικές του διατροφικές ανάγκες και συχνά είναι διαφορετικές για τα δύο φύλα. Στους περισσότερους άντρες μετά τα τριανταπέντε, μειώνεται ο μεταβολισμός με αποτέλεσμα τη μείωση της αξιοποίησης διάφορων θρεπτικών στοιχείων και τη σταδιακή ανάπτυξη παθήσεων που αφορούν το καρδιαγγειακό και ανοσοποιητικό σύστημα. Παράλληλα μειώνεται και η γονιμότητα τους.
Προκειμένου λοιπόν να διατηρήσουμε την υγεία μας και να καθυστερήσουμε την ανάπτυξη παθήσεων, ιδού τι πρέπει να βάλουμε στη δίαιτα μας:

Οστρακοειδή
Πέρα από τις υποτιθέμενες αφροδισιακές τους ιδιότητες, τα οστρακοειδή είναι εξαιρετικές πηγές...

Ο χαρος βγηκε παγανια...!!!

Χωρίς Πνοή (Breathless-Dan Wilson)...ενα πανεμορφο τραγουδακι με υπεροχες εικονες...

.....Η Κατερινα79, δεν τη ξερω, κανει σε  καθε  βιντεακι φ α ν τ α σ τ ι κ η δουλεια...Μπραβο της !

Φετίχ, ανεβάζει την λίμπιντο, διεγείρει σεξουαλικά...

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Όσο πιο θηλυκή...τόσο πιο άπιστη...!




Οι γυναίκες με αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων (θηλυκών ορμονών) όχι απλώς αισθάνονται πιο γοητευτικές, αλλά αυτό είναι και το αντίκτυπο που έχουν στους άνδρες. Ωστόσο η επίδραση των αυξημένων ορμονών δεν σταματά εκεί…
Οι γυναίκες με....
αυξημένα οιστρογόνα νιώθουν λιγότερο δεσμευμένες στη σχέση τους και είναι περισσότερο επιρρεπείς σε ερωτικές'''

Όλο και μεγαλώνει...


Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, όταν ένας άνδρας βλέπει μία γυναίκα που του αρέσει, οι κόρες των ματιών του διαστέλλονται στον 3πλάσιο βαθμό, δηλαδή το μέγεθός τους μεγαλώνει τρεις φορές περισσότερο.

Μια ακόμη περίπτωση που διαστέλλονται οι κόρες είναι φυσικά, όταν ο άνδρας κάνει πρόστυχες σκέψεις. Όσο περισσότερο θεωρούν μια γυναίκα σέξι και ερωτική, υπάρχει η αντίστοιχη διαστολή...




http://www.mensonly.gr

5 Νοε 2010

και πάλι παιδί........,και πάλι παιδί......Μ ου σ ι κ η...Ε ι κ ο ν ε ς

    
Και πάλι παιδί

Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Μουσική: Γιάννης Κωνσταντινίδης
Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Κότσιρας

Ήμασταν ακίνητα και αμίλητα αγάλματα,
ήμασταν αγέλαστα, χάνει όποιος γελά.
Γέλασες και κέρδισα κι έτσι μες στα χείλη σου έζησα,
γέλαγες και κέρδιζα, σ έχασα μετά

Κι αν μεγάλωσα κι αν με τη ζωή μου μάλωσα
αν ερχόσουνα, μες στα δυο σου μάτια θ άλλαζα
θα γινόμουνα και πάλι παιδί, και πάλι παιδί.

Ήμασταν ακίνητοι απ το χρόνο ασυγκίνητοι,
ήμασταν ανίκητοι,χάσαμε κι οι δυο

Κι αν μεγάλωσα κι αν με τη ζωή μου μάλωσα
αν ερχόσουνα, μες στα δυο σου μάτια θ άλλαζα
θα γινόμουνα και πάλι παιδί,
και πάλι παιδί,και πάλι παιδί.

Κι αν μεγάλωσα κι αν με τη ζωή μου μάλωσα
αν ερχόσουνα, μες στα δυο σου μάτια θ άλλαζα
θα γινόμουνα και πάλι παιδί

Κι αν μεγάλωσα κι αν με τη ζωή μου μάλωσα
αν ερχόσουνα, μες στα δυο σου μάτια θ άλλαζα
θα γινόμουνα και πάλι παιδί,
και πάλι παιδί,και πάλι παιδί.                                                      Κατερινα79

Παλια καραβανα ο Γιωργος...

 Οχι  βεβαια  ο Γιωργος  Παπανδρεου, για τον Γιωργο Παπαθανασιου λεμε, τον υποψηφιο Δημαρχο του δημου Διου-Ολυμπου. Ετυχε να παρακολουθησω την ομιλια  του, τελευταια μερα ομιλιων πριν τις εκλογες σημερα. Δεν μπορω να πω, εχει την εμπειρια, ειναι καλος ρητορας(16 χρονια Δημαρχος στο Λιτοχωρο, δεν ειναι τυχαιο),καλα τα πηγε. Αρκετος ηταν ο κοσμακης που ηταν εκει(100 περιπου μονο οι υποψηφιοι  συμβουλοι του συνδυασμου, βαλε και τα φιλαρακια τους και καμια 50-60 περιεργους και ψηφοφορους, μαζευονται γυρω στα 500 ατομα). Πολλοι  γνωστοι και φιλοι υποψηφιοι, ηταν και ο Θωμας ο Σακελλαριου, καλος φιλος κι αυτος.Αλλα και σε καθε συνδυασμο συναντας καλους φιλους,συγγενεις,τιμιους ανθρωπους,σοβαρους επιχειρηματιες(π.χ. ο Γιωργος ,καλος φιλος που συμμετεχει με τον συνδυασμο του Δημοπουλου)η το ξαδερφακι μου ο Δημητρης που βρισκεται  στον συνδυασμο του Λαππα, κλπ...κλπ..., που να τους αναφερεις ολους!Παντως , ειναι γεγονος πως υπαρχουν αξιολογα ατομα σε καθε συνδυασμο που θα θελαν να εργαστουν για ενα καλυτερο τοπο. Θα ταν ομως πολυ καλυτερα να μην τους καπελωναν τα κομματα τους που τους τραβανε απ το μανικι... Τι θα κανουμε τωρα? Μεθαυριο ψηφιζουμε φιλοι ...
Προσεξτε.....Μην  απεχετε απο τις  εκλογες. Ουτε λευκο.Μην απαξιωνετε τους εαυτους σας. Εχετε αυτη τη δυναμη, χρησιμοποιηστε την.Εχουμε  και κεινο  το μνημονιο...Τι θα  κανουμε  μ αυτο? Ε...  ολο και κατι μπορουμε. Δεν μιλαμε  βεβαια  για τους μικρους δημους αλλα για τους μεγαλους. Τις πολεις, την περιφερεια. Εκει θα φανει αν και ποσο ειμαστε "ερωτευμενοι" με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Θα  φανει  ο μαζοχισμος μας, η  ηλιθιοτητα μας, η ξεφτιλα  που μας χαρακτηριζει...?

Κλεοπάτρα Ζ' Φιλοπάτωρ - Η Ελληνίδα Φαραώ της Αιγύπτου (69 π.Χ.- 30 π.Χ.)



Η Κλεοπάτρα (Ιανουάριος 69 π.Χ. – 12 Αυγούστου, 30 π.Χ.) ήταν η τελευταία βασίλισσα της ελληνιστικής Αρχαίας Αιγύπτου, προτού αυτή αποτελέσει πλέον κομμάτι της πανίσχυρης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η βασιλεία της σηματοδοτεί το τέλος της ελληνιστικής και την αρχή της ρωμαϊκής περιόδου στην ανατολική Μεσόγειο. Ο μύθος της επιβίωσε ως τις μέρες μας μέσα από πάρα πολλές δραματοποιήσεις της ιστορίας της, συμπεριλαμβανομένου του έργου «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» από τον Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και πολλών σύγχρονων κινηματογραφικών ταινιών. Αν και ικανή και δαιμόνια μονάρχης, έμεινε διάσημη κυρίως γιατί κατάφερε να γοητεύσει δυο από τους ισχυρότερους άνδρες της εποχής της, τον Γάιο Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο, αλλά και για το τραγικό της τέλος. Χάρη στη φιλοδοξία και την προσωπική της γοητεία επηρέασε καθοριστικά τη ρωμαϊκή πολιτική σε μια αποφασιστική περίοδο και κατέληξε να αντιπροσωπεύει, όσο καμιά άλλη γυναίκα στην αρχαιότητα, το πρότυπο της ρομαντικής μοιραίας γυναίκας.

Η Κλεοπάτρα ήταν άμεσος απόγονος του στρατηγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πτολεμαίου Α' του Σωτήρος. Ήταν κόρη του βασιλιά της Αιγύπτου,...

Παγκαλος... .τα «μπουμπουνητά» που ετοιμάζει μετα τις εκλογες δεν λέγονται!!!…


pasoksyrouΌσοι γνωρίζουν τον Θεόδωρο Πάγκαλο από την καλή, τότε γνωρίζουν και πολύ καλά ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χαρισματικό πολιτικό, που πάντα ζυγίζει από κάθε πλευρά και άποψη τις αποφάσεις που λαμβάνει σε πολιτικό επίπεδο.  Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης συγκαταλέγεται στους πολιτικούς που η εκρηκτικότητα του χαρακτήρα του, μπορεί ανά πάσα στιγμή να φέρει τα πάνω-κάτω και αντίστοιχα τα κάτω-πάνω στη «σκακιέρα» της πολιτικής. Κάτι παρόμοιο με τη  «βραδυφλεγή βόμβα» όπως θα λέγαμε με την μεταφορική έννοια…

Τζιμακος....«Για να γίνεις ηγούμενος πρέπει να σε γ... ο προηγούμενος»..!

Μία απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο Τζίμης Πανούσης και μίλησε όπως μόνο εκείνος ξέρει, για όλα στην εφημερίδα Athens Voice. Βασικό αντικείμενο της συζήτησης δεν μπορούσε να είναι άλλο από την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

"Ρούχα δεν ψωνίζουμε γιατί βγαίνουμε έξω στα μαγαζιά και τι να πάρεις, λουκέτα; Όλα είναι κλειστά, ενοικιάζεται, πωλείται, δηλαδή αναγκαζόμαστε να μεταποιούμε χαλιά από το σπίτι και στην παράσταση βγαίνω με μια παλιά μοκέτα, κάλτσες από μπουρνούζια που κόβουμε, τραπεζομάντιλα, κουρτίνες.
Μια δεύτερη αφορμή είναι η απαγόρευση του καπνίσματος, που είναι ένα φασιστικό μέτρο, αν κι ...

Χάστε το σωσίβιο...τώρα!!!

Παραδεχτείτε το. Φέτος- όπως και κάθε χρονιά- περιμένατε τελευταία στιγμή για να πατήσετε πόδι στο γυμναστήριο και παράλληλα να ξεκινήσετε μια υποτυπώδη διατροφή για το καλοκαίρι που πλησιάζει. Αλήθεια, υπάρχει κάτι περισσότερο εκνευριστικό από τον συνωστισμό που υπάρχει στα γυμναστήρια δύο μήνες πριν το καλοκαίρι, από κόσμο που προσπαθεί τελευταία στιγμή να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα;  Το «σωσίβιο» χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να περιοριστεί, πόσο μάλλον για να φύγει εντελώς. Σε κάθε περίπτωση θέλει προσπάθεια, πειθαρχία και σωστό προγραμματισμό για να έχετε εμφανή αποτελέσματα.

«Και γιατί να το κάνω;» θα αναρωτηθείτε εύλογα. Πέρα από το – προφανές – κίνητρο της καλλίγραμμης εμφάνισης εν όψει καλοκαιριού, το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς θα πρέπει να σας απασχολεί και για άλλους, σοβαρότερους λόγους. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περίπου 360.000 άτομα από εννέα ευρωπαϊκές χώρες διαπιστώθηκε ότι για τους άνδρες με περιφέρεια μέσης πάνω από 120 εκατοστά και για τις γυναίκες με περιφέρεια πάνω από 100 εκατοστά, ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου από καρκίνο ή καρδιακές παθήσεις είναι διπλάσιος σε σχέση με τους άνδρες που έχουν μέση κάτω από 80...

Κοψτε τη μακακια με....τσιχλες?




Για όσους έχουν υπερβολικές ορέξεις και δεν θέλουν να τις καταπολεμήσουν με το γνωστό τρόπο τότε, υπάρχει μια τσίχλα που βοηθάει στην “εξάλειψη” των ιδιαίτερων αυτών ερεθισμών.
Πρόκειται για μια τσίχλα που κυκλοφορεί σε ευχάριστη γεύση, κάθε πακέτο περιέχει 8 αντι-αυνανιστικές τσίχλες και προσφέρει ανακούφιση που διαρκεί μέχρι και
.έξι ώρες. Κυκλοφορεί επίσης και σε κρέμα!

dailyfucks
http://www.newscity1.net

Ορφέας - Ο πατέρας των τραγουδιών ! Ολυμπος, Πιερια, Μυθος,Ελλαδα!!!



Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ο Ορφέας ήταν η κύρια εκπροσώπηση της τραγουδιστικής τέχνης και της λύρας, και είχε ιδιαίτερη σημασία στην θρησκευτική ιστορία της Ελλάδας. Η μυθική φιγούρα του Ορφέα ήταν Ελληνικής για την ακρίβεια Μακεδονικής προέλευσης απο την Πιερία. Τα Ορφικά Μυστήρια, τελετουργικά αγνώστου περιεχομένου, πήραν το όνομά τους από τον Ορφέα.

Γεννήθηκε στην Πιέρια σε ενα χωριό ονόματι Πιμπλεία,κοντά στον Όλυμπο και ήταν βασιλιάς των ...

Scorpions-Your Last Song ! Εκπληκτικες εικονες...

..Κατερινα79

Όλυμπος - Τα μυστικά του βουνού των Θεών...Διαβαστε το , αξιζει τον κοπο!



Θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε μαζί μια ανάβαση στο μυθικό αυτό βουνό και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του. Ανεβαίνοντας το, θα διαπιστώσετε και εσείς , οτί οι θρύλοι το τυλίγουν απο κάθε πλευρά. Εχουν ακουστεί απίστευτες ιστορίες για αυτό το βουνό. Για νεραϊδότοπους, για επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων στο "μπαλκόνι" του Δία, για ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.α.

Όλα αυτά φυσικά, μπορεί να είναι απλοί μύθοι, μπορεί να είναι και φανταστικές ιστορίες. Ένα όμως είναι σίγουρο. ότι οι κάτοικοι στις γύρω περιοχές του Ολύμπου, έχουν να σας πούνε πολλές ιστορίες γιατί ζούνε καθημερινά αυτούς τους θρύλους...

Ιστοσελίδα απ' τον τόπο σου...

Την ικανότητά τους να διαχειρίζονται τα διαδικτυακά εργαλεία όχι μόνο για προσωπική επικοινωνία αλλά και για να δημιουργήσουν, απέδειξαν οι μαθητές που συμμετείχαν στο 2ο πανελλήνιο διαδικτυακό μαθητικό διαγωνισμό (www. diagonismos2010.com).
Πρόκειται για συνολικά 34 στοσελίδες (23 μαθητών δημοτικού, 10 γυμνασίου και 11 λυκείου). Στη χτεσινή βράβευση τους απονεμήθηκαν ως έπαθλα διαδραστικοί πίνακες και εκτυπωτές για τα σχολεία τους. Σύντομα θα προκηρυχθεί και ο φετινός διαγωνισμός (www.diagonismos2011.com).
Ορισμένες από τις συμμετοχές που κέρδισαν πρώτα βραβεία είναι οι εξής:
Δημοτικό Καλλονής Λέσβου
(http://blo.gr/32e, http://blo.gr/32d, http://blo.gr/32f)
Μαθητές της Β', της Γ' και της Δ' τάξης έφτιαξαν, αντιστοίχως, sites για την ελιά, τον υγροβιότοπο και την ιστορία της Λέσβου. Αναζήτησαν πληροφορίες διαδικτυακά, έφτιαξαν σταυρόλεξα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HotPotatoes και εξοικειώθηκαν με προγράμματα κατασκευής ιστοσελίδων.
5ο Δημοτικό Χολαργού
(http://blo.gr/32c)
Με θέμα «Ο παλιός Χολαργός», 20 μαθητές της Ε' τάξης πήραν συνεντεύξεις από παλιούς κατοίκους της περιοχής, ξετρύπωσαν φωτογραφίες αρχείου και τραγούδια περασμένων δεκαετιών από το Youtube και συνέθεσαν την εικόνα της περιοχής τους στις αρχές του αιώνα.
28ο Γυμνάσιο Αθηνών
(www.meetpagkrati.eu)
Με θέμα «Το Παγκράτι χθες και σήμερα», έξι μαθητές της Γ' τάξης, εξοικειωμένοι με Η/Υ, και η καθηγήτριά τους της Ιστορίας (που αγόρασε και domain name για την εργασία) μάζεψαν υλικό, πήραν συνεντεύξεις από παλιούς κατοίκους και αξιοποίησαν μια παλιότερη σχολική εργασία για τα νεοκλασικά και διατηρητέα κτίρια της περιοχής.
36ο Δημοτικό Πατρών
(http://blo.gr/32i)
Οι μαθητές της Δ' τάξης ξεναγούν τους επισκέπτες στα αξιοθέατα της πόλης τους. Αναζήτησαν δωρεάν και εύχρηστα λογισμικά για να στήσουν την ιστοσελίδα και να αναρτήσουν συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο, αναζήτησαν υλικό στο Διαδίκτυο και ψηφιοποίησαν αυτό που βρήκαν σε έντυπη μορφή.
1ο ΕΠΑΛ Καλύμνου
(epalkalymnou.gr/laografia)
Μαθητές του τμήματος Πληροφορικής της Γ' τάξης έστησαν μια σελίδα με πλούσιο περιεχόμενο για τη λαογραφία του νησιού τους, . Αξιοποίησαν όσα έμαθαν στο πλαίσιο του μαθήματος «εφαρμογές πολυμέσων» και δούλεψαν σε Joomla όλοι οι μαθητές ως διαχειριστές της ιστοσελίδας, προσθέτοντας υλικό εξ αποστάσεως. Σχεδίασαν μόνοι τους και το template.
27ο Δημοτικό Ιωαννίνων
Ολοήμερο τμήμα (http://blo.gr/32a)
Τίτλος: «Different cultures in different environments». 25 μαθητές 7-10 ετών συνέκριναν το πολιτισμικό υπόβαθρο του νομού Ιωαννίνων με αυτό λαών της Αλάσκας, της Αφρικής και της Β. Αμερικής, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το Google Earth και το Second Life.
2ο Δημ. Βροντάδου Χίου
(http://blo.gr/32g)
Η ιστοσελίδα αποτελεί ηλεκτρονική έκδοση της παλιάς έντυπης σχολικής εφημερίδας «Ερειθιανούσικα Τιτιβίσματα», για την έκδοση της οποίας δεν υπήρχαν πλέον πόροι. Μαθητές 7-12 ετών γράφουν εντυπώσεις από τη σχολική ζωή και αναρτούν συνδέσμους σε εκπαιδευτικό υλικό, με τη βοήθεια δασκάλων και γονέων.

Δεν θέλουνε Καλλικράτη, Καυλικράτη θελουνε !!!

Να ξέρουμε: κάναμε τον Καλλικράτη για να ενισχύσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση, κι αν ναι, γιατί παρεμβαίνει η κεντρική εξουσία στο τι θα ψηφίσουμε; Γιατί δεν διόρισε μια και καλή δικούς της να τελειώνουμε; Κι αν ήθελε ντε και καλά να νικήσει σ’ αυτές τις εκλογές, γιατί δεν κατέβασε μερικούς βαρβάτους, δικούς της υπουργούς για υποψήφιους, όπως έκανε παλιότερα η Ν.Δ. με τον Έβερτ, τον Αβραμόπουλο, την Ντόρα; (Γιατί οι του ΠΑΣΟΚ δεν καταδέχονται να γίνουνε περιφερειάρχες ή δήμαρχοι – προτιμούν τους αθηναϊκούς διαδρόμους και τους θώκους των υπουργείων. Να ξεπέσουνε οι άνθρωποι;).
Κι αφού ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να πείσει τους διακεκριμένους ...

Εθνικές εκλογές την 12η Δεκεμβρίου!

Από το kourdistoportocali
Επιστολή-βόμβα στον Παπούλια! Ο Γιώργος τον ενημέρωσε για εθνικές εκλογές την 12η Δεκεμβρίου!
Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αποκαλύπτει ότι οι εθνικές εκλογές έχουν κλειδώσει για την 12η Δεκεμβρίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις χαζο-δημοτικές!

Ο Παπανδρέου ενημέρωσε ήδη με επιστολή του τον Κάρολο Παπούλια.

Μην ρωτάτε πως έφτασε αυτή η επιστολή-βόμβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ποιος ήταν δηλαδή ο κομιστής!

Στα μέσα Δεκεμβρίου ο Παπούλιας θα ορκίζει...
Οικουμενική κυβέρνηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη, κατά πάσα πιθανότητα στο υπ. Εξωτερικών (και Αιγαίου) μια και θα πάνε πακέτο εξαιτίας των τρυπανιών που δεν θ αργήσουν να πιάσουν δουλειά.

Εκτός θα μείνει ο Αντώνης Σαμαράς και η υπάρχουσα ΝΔ.

Τώρα θα πείτε γιατί ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές.

Είναι απλό! Δεν θέλει να κρατήσει μόνος του την ατομική βόμβα της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης της χώρας.

Των νέων μέτρων κι ότι πρόκειται ν ακολουθήσει.

Θα συγκυβερνήσει με την Ντόρα, τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη πολύ πιθανό και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

O λόγος που στη διακαναλική δεν μίλησε ακόμη πιο ανοιχτά για τις εθνικές εκλογές ήταν για να κρατήσει εν υπνώσει τον Σαμαρά!

Τίνος ήταν η σκηνοθεσία της όλης υπόθεσης δίλημμα-εκλογές;

Θα σας δώσουμε την απάντηση.

Ηταν του Μητσοτάκη, ο οποίος την πάσαρε στον Ψυχάρη κι αυτός με τη σειρά του στον Παπανδρέου.

Ετσι κυβερνιέται η Ελλάδα.

Ωσαν τηλεπαιχνιδι...!!!

δειτε πως παρασκευαζονται και συσκευαζονται τα αναψυκτικα ...

ανακηρυξτε με την ψηφο σας , τα γαιδουρια σε ....αλογα !!!

Ο φιλόσοφος Αντισθένης συμβούλευε τους Αθηναίους να ανακηρύξουν με την ψήφο τους τα γαϊδούρια σε άλογα. Και όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε λογική, ο Αντισθένης παρατήρησησε:
Μήπως και στρατηγούς δεν αναδεικνύετε άντρες απλώς με την ψήφο σας και χωρίς να έχουν πάρει καμία απολύτως εκπαίδευση;
Τι σας  θυμιζει ?  Τι  σας  θυμιζει?

Ο Αντισθένης, ήταν Έλληνας φιλόσοφος, ιδρυτής της σχολής των Κυνικών Φιλοσόφων. Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 444 π.Χ. Υπήρξε αρχικά μαθητής του Γοργία και στην συνέχεια του Σωκράτη.
Ο Αντισθένης είχε την φήμη εγκρατή ανθρώπου. Κυκλοφορούσε στην αγορά, φορώντας μόνο έναν τρίβωνα, ένα σακούλι στον ώμο και κρατούσε ένα ραβδί. Περιφρονούσε κάθε άνεση και κοινωνική συμβατικότητα, σαν τον Διογένη απο την Σινώπη που υπήρξε και μαθητής του. Αυτός και οι μαθητές του ονομάστηκαν Κυνικοί. Συνήθιζε να λέει “Η αληθινή αρετή δεν έχει ανάγκη απο τίποτα. Ούτε νόμων ανάγκη έχει ο σοφός που δρα και φέρεται σύμφωνα με την κρίση του. Οι νόμοι είναι για τους πολλούς και τους μέτριους και όχι για τους Εκλεκτούς”.

αυτά τα είδη πολυτελείας, όπως τις τέσσερις ρόδες, θα τα 'χουνε πλέον μόνο οι παραλήδες. Οι Αλβανοί, οι Ρουμάνοι, οι Πακιστανοί που θα μας έχουν στη δούλεψή τους. ..

ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ δεν με παίρνει να γενώ τώρα στα γεράματα· θα γελάει ο κόσμος.
Ωστόσο, κατάφερα και περπατάω. Μια ώρα την ημέρα οπωσδήποτε! Λέω «κατάφερα», γιατί τα προηγούμενα χρόνια και στο περίπτερο ακόμη με τ' αμάξι πήγαινα. Συνεχώς βιαζόμουν! Πάντα κάτι έπρεπε να προλάβω κι ο ποδαρόδρομος πάντα σε καθυστερεί.
Η ΚΡΙΣΗ έφερε αναδουλειές και αφραγκίες, αλλά σου επέτρεψε να ξαναχρησιμοποιήσεις τα ποδαράκια σου. Από φοιτητής είχα να περπατήσω τόσο. Μεγάλη χαρά μού δίνει. Το αυτοκίνητο το 'χω ακινητοποιήσει, δεν το παίρνω. Οταν (και...

Υπουργειο Παιδειας προς εκπαιδευτικους...Ωρομισθιοι για 4 ωρες...θελετε?

Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε τις τηλεφωνικές κλήσεις ωρομισθίων Γερμανικής γλώσσας για 4 ώρες την εβδομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες συναδέλφων, ξεκίνησαν οι τηλεφωνικές κλήσεις Ωρομισθίων Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ07) για 4 ώρες και συγκεκριμένα στη Σάμο (για την περιοχή της Ικαρίας) και στη νότια Πελοπόννησο!

Οι συνάδελφοι αρνήθηκαν φυσικά την πρόσληψη αφού το κόστος μιας τέτοιας απόφασης θα ήταν δυσβάσταχτο. Αντί να καλυφθούν τα εκατοντάδες κενά στην Α/θμια και στη Β/θμια με Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου, το Υπουργείο Παιδείας παίζει με τις τύχες των συναδέλφων που μένουν φέτος χωρίς απασχόληση θέτοντας τους το δίλλημα: 4 ώρες ή τίποτα!
Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε.
http://www.deutsch.gr/

Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας «ΒΟΗΘΟΥΝ» ...Δειτε το βιντεο, πλακιτσα εχει! Πιειτε εσεις βοδια...

πολυ καλος ο Λακης προχτες, δειτε το, ειδικα εκει που τρωει ο πρωην καταλληλοτερος τα παντα ολα....

Αντε , ακομα λιγες μερουλες εχετε υποψηφιοι των δημοτικων του Καλλικρατη!!! Εσεις χορευετε κι εμεις κραταμε τις κοιλιες μας απ τα γελια!


Ο Τεο στο Lets Dance

Εξάντληση  προκαλεί η πανστρατιά υποστήριξης στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον Μηλιώτη και τους άλλους Πασοκουποψήφιους. Ένας από τους πρωτεργάτες της πανστρατιάς, ο ΤΕΟ, αποφάσισε να χαλαρώσει μετά το νυχθημερόν τρέξιμο προς ανεύρεση ψήφων για τον Μηλιώτη και τον Γρηγόρη(για ποιους άλλους;).
 Έτσι λοιπόν επ’ ευκαιρία της τσιπουρογιορτής, το ‘ριξε όχι σε ΤΙΚ στο γόνατο ή Κότσαρη, που γνωρίζει καλά ένεκα καταγωγής, αλλά στον τσάμικο και τον συρτό, επιδεικνύοντας τη μεγάλη γκάμα των χορευτικών του δυνατοτήτων.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, ο ΤΕΟ παροτρύνεται από φίλους του να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο LETS DANCE WITH THE STARS. Αν  πάντως κρίνουμε από την φωτό και την εν γένει σκηνική παρουσία  φαίνεται πως το ‘χει… .Ίσως μάλιστα οι επιδόσεις του να είναι ακόμη υψηλότερες, αν επιλέξει τον χορό στον πάγο…

http://www.slourpxion.blogspot.com/

Νεο ψηφοδελτιο... Το καλυτερο απ ολα !

Το ψειρισα απο τον...http://pelekis.blogspot.com

Τι λετε ? Θα βγει  πρωτο στις προτιμησεις  των Ελληνων η μια  απο τα ιδια?

Η θέση της γυναίκας στις αρχαίες θρησκείες...Πολυ καλο αρθρο!


Η θέση της γυναίκας στις αρχαίες θρησκείες και η άνοδος της Πατριαρχικής παράδοσης

Η υψηλότερη και πιο σεβαστή θεότητα που λατρεύθηκε από τους πρωϊμότερους πολιτισμούς ήταν η Μάνα Γη.
Η μητέρα Θεά. ή απλώς «Η Μητέρα».

Τα αρχαιότερα αγάλματα Θεάς που έχουν βρεθεί, έχουν ηλικία 35.000 ετών. Από την στιγμή που είναι το θηλυκό που έχει την ικανότητα να κουβαλάει τη ζωή, να την φανερώνει και να την μεγαλώνει, και επιπλέον με ένα μηνιαίο κύκλο όπως της ιερής σελήνης κάτι που την συνδέει με την ισχυρή δύναμη της, δεν είναι περίεργο πως η ίδια η Φύση θεωρείτο θηλυκή.

Η μήτρα από όπου όλοι προήλθαμε θα είναι επίσης και ο τάφος μας..

Ποτε θαρθει παλι ο Αυγουστος στην Ελλαδα.....

Επιστροφή στις αισθήσεις! (Ή πως θα ανεβάσετε το θερμόμετρο στην ερωτική σας ζωή)!!!




Το αργό σεξ, όπου το μόνο που κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στις αισθήσεις σας, είναι το νέο hot spot για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να ξαναρθείτε κοντά –πιο κοντά - με τη σύντροφό σας.
Οι αργές και αισθησιακές κινήσεις κάνουν το ερωτικό παιχνίδι ...

«Ο φίφης μου έγινε πέτρα/σίδερο/γρανίτης/σχιστό-λιθος/σκυρόδεμα/πλάκα Καρύστου/Πεντελικό/μωσαικό κλπ»...???

Γουσταρουν οι γυναικες να τις μιλας  οταν  κανετε ερωτα ?  ...Μαλλον  , γουσταρουν οπως  φυσικα  και οι αντρες... Αλλα προσεχε  αδερφε , μην  πετας  κοτσανες , ξενερωνουν  γρηγορα, εξαλλου το ιδιο ισχυει  και για τους  αντρες ...εεε?
«Πες μου, πες μου, πες μου..»
(Σπάω το κεφάλι μου, ρε γαμώτο, αλλά τίποτα δεν μου' ρχεται).

«Σ' αρέσει, μωρό μου, σ' αρέσει;»
(Αν βάλεις γλώσσα μέσα και σταματήσεις να με αποσπάς, μπορεί και να αποφασίσω).

«Α, καλά το κάνεις!»
(Μωρ' τι μας λες, μπράβο μου!)

«Τι σου κάνω;»...

δειτε μερικες απο τις πιο γνωστες ελληνιδες ...Μην τις ματιασετε!!!

playboy,elliniko,25,xronia,πλέιμποι,ελληνικό,25,χρονια,εικοσι,πεντε
Τα 25 χρόνια ζωής έφτασε το ελληνικό Playboy και εμείς είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό! Το πιο διάσημο περιοδικό αντρών, σε όλη αυτή τη πολύχρονη του παρουσία, μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες φωτογραφίες, από τις πιο σέξυ γυναίκες της Ελλάδας. Το «magazine» μέσα από αυτά τα χρόνια έκανε πράξεις τα όνειρα μας, αφού μας χάριζε γυμνές, μερικές από τις πιο καυτές Ελληνίδες, της showbiz!
Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές!......στο  http://sportygossip.com/%CF%84%CE%B1-25-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-playboy-%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-18

Οργασμος...!

Σχεδόν οι μισές γυναίκες φτάνουν σε οργασμό σε σχέση με τους άντρες, τόσο στην Ελλάδα όσο καισε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.
Προκειμένου να κατανοήσεικαλύτερα τι απασχολείτους ανθρώπους και τιςσυνήθειές τους, η Durex διενήργησε μια νέα έρευνα σεξουαλικής ευεξίας σε 26 χώρες.
Σύμφωνα με αυτήν:
• Το 48% των ατόμων παγκοσμίως φτάνουν σε οργασμό. Η πλειονότητα των αντρών μέσω του σεξ, ενώ η πλειονότητα των γυναικών σε συνδυασμό με αυνανισμό.

• Συνολικά, το 64% των Ελλήνων φτάνει σε οργασμό.

• Μόνο το 44% των Ελληνίδων έχουν οργασμό σε σχέση με το συντριπτικό 85% των αντρών. Το13% των γυναικών βιώνει πάντα ήσχεδόν πάντα την κορύφωση, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τουςάντρες είναι 33%.

• Το 60% των ατόμων παγκοσμίως είναι ικανοποιημένοι από την ένταση του οργασμού τους (64%των αντρών, 54% των γυναικών),ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην  Ελλάδα είναι 72% (79% τωναντρών, 66% των γυναικών).

• Περισσότερες από 1 στις 4 Ελληνίδες (27%) θα ήθελε ναδοκιμάσει ένα gel που θαεμπλούτιζε την οργασμική της εμπειρία.

Της Έφης Τσίβικα
http://www.mensonly.gr

4 Νοε 2010

Jason Mraz - Sleeping to Dream ...Υ π ε ρ ο χ ο..!

   Κατερινα79

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ - ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ (ΜΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ)

Δείτε το βίντεο και, όταν τελειώσει, κάντε κλικ και γράψτε ένα ρήμα (στα αγγλικά) στο κενό του μπλάνκο. Μπορείτε να το κάνετε αρκετές φορές, με διαφορετικό ρήμα κάθε φορά. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ PLAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει πολύ γέλιο!

Η απατη της αστρολογιας...και τα θυματα(οι σημερινοι ηλιθιοι νεοελληνες) πολλα!

ο έντονος έρωτας μετά από ένα χρόνο ξεθυμαίνει?



Να το ξεχάσεις το πάθος, γιατί σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Psychoneuroendocrinology, που στηρίχθηκε σε αιματολογικά δείγματα, ο έντονος έρωτας μετά από ένα χρόνο ξεθυμαίνει....

Ήλιος της Βεργίνας - Η Ιστορία του αρχαίου Ελληνικού συμβόλου...


(φώτο: Ελληνικός αμφορέας του 560 π.Χ. που απεικονίζει την θεά Αθηνά με τον Ερμή.
Βλέπουμε χαρακτηριστικά, τον Ήλιο της Βεργίνας, πάνω στην ασπίδα της θεάς Αθηνάς.)

Ο Ήλιος της Βεργίνας (αλλιώς "Αστέρι της Βεργίνας") είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε ευρέως από τους Αρχαίους Έλληνες. Αν και ο Ηλιος της Βεργίνας είναι ένα σύμβολο Πανελλήνιο, έγινε διάσημος λόγω των Μακεδόνων, οι οποίοι το χρησιμοποιούν ως σύμβολο της δυναστείας Αργεαδών στο Βασίλειο της Μακεδονίας.

Το Ελληνικό Αρχείο σας παραθέτει όλα τα στοιχεία...

Ποτε ο άνδρας βάζει τα πόδια στον ώμο και φεύγει ?


Όσα μας ξενερώνουν στις γυναίκες...



Δεν είναι καθόλου δύσκολο να ξενερώσεις έναν άντρα ο οποίος δεν είναι ερωτευμένος. Ο άντρας μπορεί από τη φύση του να είναι κακομαθημένος και εγωιστής, αλλά κάποια πράγματα που παρατηρεί στη γυναικεία φύση, απλώς δεν του ταιριάζουν και δεν μπορεί να τα χωνέψει. Είναι οι περιπτώσεις όπου η επιστήμη σηκώνει
...

οι φράουλες είναι αποτελεσματικότερο αφροδισιακό από τα μύδια???

Για σεξ; Φράουλες!



Εάν θέλετε να αυξήσετε την ερωτική επιθυμία σας ή του/της συντρόφου σας, φάτε φράουλες..

Η ιστορία των Ελληνικών χαρτονομισματων..



Η λέξη δραχμή προέρχεται από το ρήμα δράττομαι. Στους αρχαίους ελληνικούς χρόνους ήταν μονάδα βάρους που αντιστοιχούσε σε μια χούφτα (όσα μπορούσε να αρπάξει ένα χέρι) οβολών από χαλκό ή σίδηρο. Στις αρχές του 7ου αιώνα ο Φείδων έκοψε στην Αίγινα νόμισμα ίσο προς έξι οβολούς (με όσους δηλαδή γέμιζε ένα χέρι) που ονομάστηκε δραχμή. Από τότε καθιερώθηκε η δραχμή, την οποία υιοθέτησαν και άλλες πόλεις της αρχαίας Ελλάδας και ο Μέγας Αλέξανδρος την κατέστησε πανίσχυρο νόμισμα της αχανούς αυτοκρατορίας του. Η δραχμή κατά τη διάρκεια του νεοελληνικού βίου της γνώρισε δόξες και τιμές και περιεβλήθη με χρυσό, άργυρο και χαλκό, αλλά γνώρισε και υποτιμήσεις και πολιτικές διαμάχες και εξευτελισμούς..

Πολυ καλο... !!! Δειτε το !

1100 χρόνια Βυζάντιο - Ούτε ένας Έλληνας Βυζαντινός Αυτοκράτορας !!!



1.100 Xρόνια Bυζαντινής Iστορίας.... 91 Αυτοκράτορες.... Κανένας Έλληνας!
Ονομάζονταν «Βασιλείς των Ρωμαίων».

Oι όροι «Βυζάντιο» και «Βυζαντινή Αυτοκρατορία» επινοήθηκαν τον ιη΄ αιώνα, προκειμένου να εμπεδώσουν τον δήθεν Ελληνικό χαρακτήρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατoρίας. Στα ιστορικά κείμενα του Μεσαίωνα η συγκεκριμένη αυτοκρατορία ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε Βυζαντινή ή Ελληνική. Το Βυζάντιο ουδέποτε υπήρξε Ελληνικό, ούτε καν φιλελληνικό. Ουδέποτε εξελληνίστηκε, όπως λανθασμένα διδάσκεται, τουναντίον όλες οι συνιστώσες του Ελληνικού Πολιτισμού (Φιλοσοφία, Θέατρο, Αθλητισμός, Τέχνες, Επιστήμες κ.τ.λ.), αλλά και το ίδιο το όνομα Έλλην είχαν κηρυχθεί από την πολιτικοθρησκευτική του εξουσία υπό άγριο διωγμό.

Οι δε Βυζαντινοί αυτοκράτορες ουδεμία σχέση με την Ελλάδα είχαν, καθ’ ότι στα 1.100 σχεδόν χρόνια Βυζαντινής Ιστορίας κανείς τους δεν είχε καν Ελληνική καταγωγή. Ούτε ένας ...

γυναικες οδηγοι...να γελαει ο καθε πικραμενος του μνημονιου!!!

Πότε παίρνουν σύνταξη μητέρες με ανήλικα-νέα εγκύκλιος


Δεν χάνουν το δικαίωμα της πρόωρης συνταξιοδότησης οι μητέρες ανηλίκων που συγκεντρώνουν τις σχετικές προϋποθέσεις μέχρι και τις 31.12.2010, ανεξάρτητα με το πότε...