# #

21 Φεβ 2017

Δείτε ποιοι βουλευτές ψήφισαν και έδωσαν άδεια για παραγωγή ελληνικής φέτας σε εταιρείες του Καναδά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε ποιοι βουλευτές ψήφισαν και έδωσαν άδεια για παραγωγή ελληνικής φέτας σε εταιρείες του Καναδά.

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΨΉΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ :

Τι είναι το «τάμα του έθνους»;

Αποσύρθηκαν οι υπογραφές των 16 βουλευτών της ΝΔ που συνυπέγραφαν ερώτηση με τους Νίκο Νικολόπουλο και Δημήτρη Καμμένο για την εκπλήρωση του «Τάματος του Έθνους περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα».
Η απόσυρση των υπογραφών των βουλευτών της ΝΔ από το κείμενο της ερώτησης έγινε γνωστή από το Γραφείο Τύπου της ΚΟ της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονη αντίδραση από..

19 Φεβ 2017

Μα με την Δραχμή θα Πεινάσουμε! Θα Πεινάσουμε;

 

Κάθε Κυβέρνηση στον κόσμο, ανεξαρτήτου μορφής πολιτεύματος και οικονομικής οργάνωσης, θα επιθυμούσε το νόμισμα της να έχει μια σταθερή ισοτιμία ως προς τα αλλά νομίσματα, θα επιθυμούσε να ασκεί ανεξάρτητη νομισματική πολιτική και τέλος θα επιθυμούσε η διακίνηση των κεφαλαίων να είναι ελεύθερη.

Το άσχημο, και μάλιστα το πολύ κακό, είναι, ότι από τις τρεις αυτές οικονομικές επιλογές, μόνο δυο μπορεί να επιλέξει. Δεν μπορεί να έχει και τις τρεις μαζί. Δεν μπορούν και οι τρεις επιλογές να συνυπάρξουν. Είναι σαν να καίγεται το σπίτι σου και να σου πουν,

Ευρώ-Δραχμή...Η προπαγάνδα του καθεστώτος δεν έχει πάτο

2ecff68809b9ca297369c5f2c7963c89

Η προπαγάνδα του καθεστώτος διαδίδει ότι σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, όσοι (ιδιώτες και επιχειρήσεις) χρωστούν δάνεια σε τράπεζες, θα πληρώσουν πολλαπλάσια λόγω της υποτίμησης. 

Αυτό είναι μεγάλο ψέμα.

Όταν εξέλθουμε από το ευρώ, η ισοτιμία θα..

Το βρωμερό φοβισμένο Σύστημα τρομοκρατεί και πάλι μέσω διαδικτύου

Φωτογραφία του χρήστη Πλανήτης Κοινής Λογικής.

Τρομοκρατημένο το σύστημα των πουλημένων..

Είναι φως - φανάρι , ότι οι δημοσκοπήσεις ,οι πραγματικές -και όχι οι καλοπληρωμένες-που  έχουν στα χέρια τους , αλλά δεν τις δημοσιεύουν , λένε ξεκάθαρα ότι σε πιθανό δημοψήφισμα ή εκλογές οι Έλληνες θα ..

Χάος χωρίζει τονΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ!!!



3/6/2015. Τι έλεγε τότε μια εταιρεία. 
"Η ψήφος υπέρ του ΝΑΙ προηγείται με βραχεία κεφαλή: 43,3% ΝΑΙ, 42,9% ΟΧΙ και 13,8% αδιευκρίνιστη ψήφος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB

Από τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται ότι υπάρχει ιδιαίτερη πόλωση τόσο στους ψηφοφόρους του ΝΑΙ όσο και του ΟΧΙ. Το τελευταίο 24ώρο έκλεισε η ψαλίδα μεταξύ των δύο επιλογών. Έτσι, η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που κάνει η MRB είναι η εξής: 50,2% ΝΑΙ και 49,8% ΟΧΙ.

Δηλαδή, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι αβέβαιο, δεδομένου μάλιστα ότι η εκτίμηση της MRB έχει στατιστικό σφάλμα +_2,7%. Σημαντικό είναι ωστόσο ότι πλειοψηφούν αυτοί που προβλέπουν νίκη του ΝΑΙ. Στην παράσταση νίκης προηγείται το ΝΑΙ: 43,8% ΝΑΙ και 40,3% ΟΧΙ. Μία μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες το περιβάλλον παραμένει ιδιαιτέρως ρευστό και πολωμένο. Σημειώνεται ότι η έρευνα έγινε σε δείγμα 1325 ατόμων το διάστημα 2-3 Ιουλίου".

Και δεν ήταν η μόνη, που έλεγε τέτοια απίθανα. Το αποτέλεσμα;

Λαπαβίτσας...Τα τέσσερα βασικά βήματα που θα πρέπει να συνοδεύουν την έξοδο της χώρας από το ευρώ

draxmi_-600x275

Χθες, παρουσιάστηκε η μελέτη που στοχεύει στο να αποδείξει ότι η έξοδος από το ευρώ με ομαλό και συντεταγμένο τρόπο από τον Κώστα Λαπαβίτσα, η οποία εκπονήθηκε από τον καθηγητή πολιτικής οικονομίας, Θεόδωρο Μαριόλη.


Τονίστηκε ότι η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα θα γίνει με ισοτιμία 1 προς 1, ωστόσο θα ακολουθήσει υποτίμηση 30% – 50%, με στόχο, όπως ειπώθηκε, την τόνωση της εξωτερικής ζήτησης.

Η εκτίμηση των συντακτών της μελέτης είναι ότι ο πληθωρισμός θα κυμανθεί μεταξύ 6% και 10%, ενώ υποστήριξαν ότι θα υπάρξει αύξηση της ανταγωνιστικότητας κατά 23% έως 37% και πλεόνασμα του ισοζυγίου πληρωμών από..

Olympus Marathon 2017