# #

12 Νοε 2016

Πρέπει οι ηγέτες των χωρών να είναι ολιγάρχες. Φτάνει πια με τους επαγγελματίες πολιτικούς. Πρέπει να κόψουμε τους μεσάζοντες.


Αποτέλεσμα εικόνας για Ντόναλντ Τραμπ


Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ είναι ένα ακόμα θετικό βήμα για την οικονομία της αγοράς -της οποίας είμαστε όλοι υπήκοοι- αλλά και μια ακόμα νίκη για την διαφάνεια και την δημοκρατία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεγαλοεπιχειρηματίας, οπότε είναι ιδανικός για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι και Πρόεδροι της Δημοκρατίας έχουν μετατραπεί σε πλασιέ εταιρειών και ταξιδεύουν σε άλλες χώρες, για να κάνουν συμφωνίες για τις εταιρείες.
Οπότε, είναι προτιμότερος για Πρόεδρος των ΗΠΑ ένας μεγαλοεπιχειρηματίας, όπως ο Τραμπ, παρά η Χίλαρι Κλίντον, που είναι μια υπάλληλος του..

11 Νοε 2016

Πως οι γάτοι (αλλάζοντας υπουργεία) άρχισαν να κρύβονται στις γωνίες....Το καλό παλιό και επιτυχημένο πασοκτσίδικο κόλπο


Αποτέλεσμα εικόνας για Σκουρλέτης -Κατρουγκαλος
--------------------

   Ήταν αρχές της δεκαετίας του 1990. Προσλήφθηκα και άρχισα να δουλεύω στο λογιστήριο μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Θεσσαλονίκης.
  Τον πρώτο καιρό, εκεί μέσα κάποιοι με ρωτούσαν «ποιος σε βοήθησε να πιάσεις δουλειά εδώ», αλλά δεν καταλάβαινα την ερώτησή τους. Δεν πέρασε πολύς καιρός και άρχισα να «μπαίνω» στο νόημα:

  Όλη η επιχείρηση ήταν μία αρένα συγκρούσεων που υπόβοσκαν μεταξύ των διάφορων ομάδων, για το ποια θα επικρατήσει ή να το πω καλύτερα για το ποιάς ομάδας τα μέλη θα προωθούνται στην διοικητική ιεραρχία.
  Μετά από δύο περίπου χρόνια, δεν άντεξα ή εάν θέλετε δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ σ’ αυτήν την κατάσταση, μία κατάσταση  που έζεχνε από διαπλοκή. Σηκώθηκα και έφυγα.

  Ο Παναγιώτης «εντάχθηκε» - προσαρμόσθηκε  και παρέμεινε στην μεγάλη επιχείρηση. Όταν στην Εταιρεία άρχισαν να δυσκολεύουν τα πράγματα, ο Παναγιώτης - ένα φιλόδοξο παιδί από τις Σέρρες, λίγο μικρότερός μου, Οικονομολόγος και αυτός – εκτοξεύτηκε στην διοικητική ιεραρχία. Έγινε ο οικονομικός Δ/ντής της εταιρείας και με πολύ καλές αποδοχές. Έγινε ένα από σημαντικότερα διοικητικά στελέχη. Άρχισε να υπογράφει και τις επιταγές……

  Όταν μετά από 1-2 χρόνια περίπου,

Το Αμερικανικό κατεστημένο έδωσε την καλύτερή του παράσταση ως τώρα ...

... και λέγεται 'Προεδρία Τραμπ'

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Αμερικανικό κατεστημένο έδωσε την καλύτερή του παράσταση ως τώρα ...


Οι μεγαλοδημοσιογράφοι και διάφοροι "ειδικοί" σχολιαστές των Αμερικανικών συστημικών ΜΜΕ έδειχναν σοκαρισμένοι όταν κατάλαβαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Κι όμως, τα ίδια ΜΜΕ ήταν αυτά τον προωθούσαν και μάλιστα περισσότερο ακόμα και από την αγαπημένη τους Χίλαρι Κλίντον, καθόλη τη διάρκεια της κούρσας για την προεδρία, σύμφωνα με διάφορες μετρήσεις. Οι αγορές στην αρχή έκαναν βουτιά, αλλά, “παραδόξως”, ανέκαμψαν πολύ γρήγορα, όπως έγινε και μετά την ψήφο υπέρ του Brexit. Τίποτα το συνταρακτικό δεν συνέβη. Φαίνεται σαν να πρόκειται για άλλη μια καλή σκηνοθεσία από τους τερατώδεις μηχανισμούς του κατεστημένου.

Αν πραγματικά θέλετε να καταλάβετε ποιος αποτελούσε πραγματική απειλή για το κατεστημένο,

Λεπτοκαρυά-Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Κιλκίς....Πανέμορφες εικόνες



Μετά την πολύ "επιτυχημένη συμφωνία" του Δήμου μας με την Μητρόπολη Κιλκισίου, όπου δώρισε το φιλέτο στην Μητρόπολη ο πάμπλουτος Δήμος μας, ο νέος Μητροπολίτης, από ευγνωμοσύνη προφανώς, γκρέμισε το ένα κτίριο και "ασχολείται΄,όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ,με το άλλο.....Να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο,  το οποίο βρίσκεται μπροστά στο κύμα, οι εκαντοντάδες χιλιάδες τουριστών που έρχονται στη Λεπτοκαρυά το καλοκαίρι, φωτογραφίζονται με φόντο τις κατασκηνώσεις και το..

10 Νοε 2016

Πόσο έξυπνος είναι ο λαός μας;

Το σύνδρομο ΤΙΝΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για Το σύνδρομο ΤΙΝΑ
Είναι τραγικό να διαπιστώνει κανείς πως στη χώρα μας, στην κρισιμότερη ίσως καμπή της ιστορίας της, όπου έχοντας χάσει ήδη την εθνική της κυριαρχία κινδυνεύει να λεηλατηθεί εντελώς και να διαμελισθεί, σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού, μαζί με την κυβέρνηση, ασχολείται με το πώς θα επηρεασθούμε από την «επιλογή Trump» των Αμερικανών - χωρίς να αναρωτιέται κανείς πώς επηρεάζεται η χώρα μας από τις δικές μας τραγικές επιλογές.
Τουλάχιστον πάντως οι Αμερικανοί,

Το νέο τείχος της Γερμανίας: Ψηλότερο από του Βερολίνου


Μνήμες από το παρελθόν ξύπνησε η ανέγερση, στο Μόναχο, τείχους προκειμένου να διαχωριστούν οι ντόπιοι από τα προσφυγόπουλα που θα εγκατασταθούν σε προάστιο της πόλης.
Μάλιστα, το τείχος είναι υψηλότερο από αυτό που επί χρόνια χώριζε το Βερολίνο στα δύο, αφού το ύψος του ξεπερνά τα 3,65 μέτρα. Το τείχος χτίζεται στο προάστιο Neuperlach Sud του Μονάχου με σκοπό να υπάρξει πλήρης διαχωρισμός των ντόπιων από τους 160 νεαρούς πρόσφυγες που θα εγκατασταθούν στην περιοχή.
Οι κάτοικοι,

7 Νοε 2016

Δυστυχώς .... οι καλύτεροι στην απ' έξω




Ειναι άδικο τόσα πολλά στελέχη στην αχρηστία και παροπλισμένα !!!!! 

Άδικο !!! 

Στον ΣΥΡΙΖΑ να το σκεφτούν ..

O Διάλογος 2 μεγάλων ...α ν δ ρ ώ ν!!!!




- Θέλω εκλογές.
- Τι να τις κάνεις, Κούλη;
- Να τις κερδίσω.
- Χαχαχα, καλό! Κι εγώ θέλω τον Κασιδιάρη.
- Τι να τον κάνεις, Πάκη;

Όλα καλά παππού



Κυριάκος Μητσοτάκης: 
"Εάν προέρχεσαι από πολιτική οικογένεια υπάρχουν 2 δρόμοι: 

1. Να πατήσεις πάνω στο όνομά σου
2. Να δουλέψεις πολύ σκληρά. 

Διάλεξα το δεύτερο."....

Ο κ. Τσίπρας μιμείται την πολιτική Σαμαρά, τους τρόπους του Βενιζέλου και το στιλ του Ανδρέα.



Δύσκολα εμφανίζεται στην Ιστορία τέτοια οβιδιακή μεταμόρφωση, τέτοια μετάλλαξη ενός πολιτικού ηγέτη, όπως αυτή του κ. Τσίπρα. Και το ίδιο δύσκολα ένα αριστερό κόμμα, ή έστω το μέρος εκείνο του κομματικού σώματος που του απέμεινε, παρακολουθεί αυτή τη μετεξέλιξη προσπαθώντας να μιλήσει τη γλώσσα που μιλούσε πριν να αυτομολήσει στην πολιτική που αντιμαχόταν.

 Σπανίως, επίσης, στην Ιστορία αυτή η μεταμόρφωση συντελείται τόσο γρήγορα. 
Και τόσο ξετσίπωτα.

Θα αναφερθώ μόνον σε ένα απ’ τα χίλια που έλεγε ο κ. Τσίπρας, πριν να αρχίσει κι αυτός να αραδιάζει τα χίλια ένα παραμύθια της Χαλιμάς.

Ελεγε: «Η λέξη ισοδύναμα έχει εισαχθεί απ’ την τρόικα. Οταν αναζητούνε ισοδύναμα, εννοούν ισοδύναμους πόνους».

Τώρα όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ομιλούν στα πάνελ και από του βήματος της Βουλής για τους εν λόγω πόνους -τα ισοδύναμα- ως να πρόκειται για φάρμακα που θεραπεύουν πάσα λύπη και στεναγμό, ως να πρόκειται για παραμυθία αυτών των ίδιων,

Μεγάλη ταραχή έχει πέσει στο κατεστημένο της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ με τον Τραμπ…




Φαίνεται ότι η αμερικανική κοινωνία έχει βυθιστεί σε βαθιά και αδιέξοδη κοινωνική και πολιτική κρίση… 
Μια κρίση που έχει συσσωρεύει από τη μια τεράστια αποθέματα λαϊκής ΟΡΓΗΣ και από την άλλη έχει διαιρέσει δραματικά το αμερικανικό κατεστημένο. 
Η επιστράτευση των ΠΑΝΤΩΝ, κάθε αθλιότητας, αλλά και κάθε ανοησίας εναντίον Ντόναλτ Τράμπ, δείχνει ότι ο ίδιος αποτελεί «πυροδότη» και «συσσωρευτή» της λαϊκής οργής…


Είναι τέτοια η ταραχή που προκαλεί ο Τραμπ, 

Αφου το λέει ο Ψυχάρης...εμείς περισεύουμε




Μαζί βαδίζουνε....

6 Νοε 2016

Μες την μεγάλη χαρά ο Αλέξης (μας)...




Δείτε χαζοχαμόγελα από τον Τσίπρα και τους νέους "υπουργούς"...

Εφυγαν οι προηγούμενοι αφού έριξαν τις υπογραφές τους για το ξεπούλημα της χώρας και των Ελλήνων....

Την "δουλειά" που τους ανέθεσαν την έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία....

Σειρά των επόμενων -που χαζογελάνε στην φωτογραφία σαν μακάκες- να την τελειώσουν οριστικά την Ελλάδα...




Κι ότι δεν προλάβουν τούτοι εδώ οι υπαλληλίσκοι...Μη χολοσκάτε..

Ο Τσίπρας είναι ο Μαρκεζίνης των ημερών μας.




«Μια και πλησιάζουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου αξίζει να σκεφτούμε τα περίεργα παιχνίδια της ιστορίας.

Η τότε κυβέρνηση που όρκισε ο Παπαδόπουλος στηρίζονταν σε  πρόσωπα από τον κοινοβουλευτικό κόσμο που δέχθηκε να ενσωματωθεί στις χουντικές διεργασίας. 
Η κυβέρνηση σήμερα στηρίζεται σε ένα κόμμα που προέρχεται από την αριστερά και δέχεται να ενσωματωθεί στις διεργασίες για την εφαρμογή των εντολών και των δανειστών στον τόπο μας.

Χρησιμοποίησαν τον χουντικό πρωθυπουργό πρώην αρχηγό του κόμματος των Προοδευτικών για τη νομιμοποίηση της χούντας. 
Χρησιμοποιούν τον σημερινό πρωθυπουργό από την αριστερά  για τη νομιμοποίηση της τρόικα.

Χρησιμοποίησαν τον πρώτο για την εξαπάτηση του δημοκρατικού κόσμου. Χρησιμοποιούν τον δεύτερο για την εξαπάτηση του αριστερού κόσμου της χώρας, του πιο ατίθασου,

Κάνναβη: Ποια ήδη καρκίνου θεραπεύει

kannabi-poia-idi-karkinou-therapevei-kai-pos-dra-ehei-parenergeies
Η κάνναβη θεραπεύει τον καρκίνο

– Το κύριο ψυχοδραστικό συστατικό της κάνναβης, η τετραϋδροκανναβινόλη, μειώνει την ανάπτυξη του όγκου σε ασθενείς με καρκίνο, σύμφωνα με μια διεθνή ερευνητική ομάδα. 
– Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι τα κανναβινοειδή, και κυρίως η τετραϋδροκανναβινόλη (THC) έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες.
– Το 2009, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Complutense της Ισπανίας διαπίστωσαν ότι η THC θανατώνει τα καρκινικά κύτταρα σε καρκίνο εγκεφάλου με μια διαδικασία που είναι γνωστή ως ‘αυτοφαγία». Ακόμη και σε δύο ασθενείς με πολύ επιθετικούς όγκους του εγκεφάλου που έλαβαν ενδοκρανιακή έγχυση THC παρατηρήθηκε το ...

Πιπέρι καγιέν: Το μπαχαρικό που καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, σταματά εμφράγματα και...

00963357

Ίσως ήδη να γνωρίζετε ότι το φυτό καγιέν είναι ένα καυτερό μπαχαρικό, αλλά πέραν τη γεύση του, αυτό το καρύκευμα είναι ένα καταπληκτικό φυσικό συστατικό που μπορεί να βελτιώσει την πέψη σας, καθώς έχει την ιδιότητα να ανασκευάζει τα τοιχώματα του εντέρου σας. Επιπλέον, η κατανάλωση του μπορεί να συμβάλει στην παρεμπόδιση ή στην μείωση εμφάνισης κινδύνου καρδιακής προσβολής.
Τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Αυτό το καταπληκτικό μπαχαρικό είναι επίσης ικανό στο να καταστρέφει τα..