# #

30 Σεπ 2018

Ο Αλέξης έχει δίκιο βρε....μακάκα!!!



Εμείς είμαστε - οι υπόλοιποι Έλληνες - ακραίοι,φασίστες, γραφικοί, ανιστόρητοι,πατριδοκάπηλοι, μισαλλόδοξοι και βασικά μ@λάκες.

Ο Αλέξης κι η παρέα του,των τάχα-δήθεν αριστερών, ήρθε για να τελειώσει το ξεπούλημα που ξεκίνησαν οι προηγούμενοι ...

Και το ήξεραν όλοι από την αρχή.....

Τα ανδρείκελα είναι πάντα αναλώσιμα…

 

Έχουμε γράψει σε σωρεία κειμένων ότι ο Τσίπρας θα καταγραφεί στην ιστορία σαν ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και πειθήνιο όργανο των μαφιόζων του διεθνούς ολοκληρωτισμού (4ο Ράιχ). 

Είναι φυσικότατο, συνεπώς, τα αφεντικά του να τον επιβραβεύουν για τις υπηρεσίες του, μέχρι να το πετάξουν στον κάλαθο των στημένων λεμονόκουπων (τα ανδρείκελα είναι πάντα αναλώσιμα…)


Κατά την επίσκεψή του, λοιπόν, στη Νέα Υόρκη ο Συνασπισμός Παγκόσμιας Ελπίδας (Global Hope Coalition) βράβευσε τον Τσίπρα…


Μια βράβευση η οποία ...

Όλοι οι ισχυροί του κόσμου απαιτούν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα... Γιατί άραγε;

.Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΓΔΜ: Ασφυκτικές διεθνείς πιέσεις υπέρ του «Ναι»
Βρισκόμαστε στην μέρα του δημοψηφίσματος για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στη γειτονική μας χώρα. Ολοκληρώθηκε μια εντυπωσιακή καμπάνια υπέρ του «Ναι», στην οποία συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι ισχυροί του κόσμου. Επιστρατεύτηκαν πρώην και νυν πλανητάρχες, υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των μεγάλων δυνάμεων, οικονομικοί παράγοντες, οι περιβόητες αγορές, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, η Γερμανίδα καγκελάριος, ο Γάλλος πρόεδρος, κανείς δεν έλειψε.
Η μικρή πόλη των Σκοπίων, έζησε μοναδικές στιγμές που ίσως ποτέ ξανά να μην επαναληφθούν. Έγινε το επίκεντρο της διεθνούς πολιτικής, επιβεβαιώνοντας τη σημασία των Βαλκανίων στον παγκόσμιο και περιφερειακό ανταγωνισμό. Κι ενώ θα περίμενε κανείς να θεωρείται περίπατος η νίκη του «Ναι» μετά απ’ όλα αυτά, οι δημοσκοπήσεις επιμένουν στο ...

ΕΧΩ MIA ΑΠΟΡΙΑ....

απ' τους άλλουν θεν' παλικαριά κι οι ίδιοι όλο λερώνουν τα βρακιά


Περιμένετε κάτι καινούριο... κάτι αληθινό..κάτι καλύτερο από όλους αυτούς?

Αυτοί δεν είναι που μας έφεραν στο χάλι που βρισκόμαστε ?

Σε λίγο θα έχουμε εκλογές..

Ακόμα και στις Δημοτικές εκλογές οι περισσότεροι υποψήφιοι ...