# #

3 Οκτ 2020

Εάν η κυβέρνηση δεν συμμετείχε σε αυτήν την προδοσία, ας το αποδείξει ...

 Μέρκελ και Τραμπ βρήκαν αφελή τον Μητσοτάκη και πούλησαν την Ελλάδα.


Με εντολή των ΗΠΑ η πρωτοκόλληση του τουρκολιβυκού μνημονίου στον ΟΗΕ. Τεράστιες οι ευθύνες Μητσοτάκη

Η πρωτοκόλληση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου από τον ΟΗΕ, συνιστά μια τεράστια εθνική ήττα για την Ελλάδα. Όσο και αν η κυβέρνηση με μηχανισμούς προπαγάνδας και κωμικές δικαιολογίες προσπαθεί να εξωραΐσει την κατάσταση.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Γκουτιέρες δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο από μόνος του. Παρά μόνον εάν είχε σαφή εντολή από τους αμερικανούς. Και δυστυχώς τα γεγονότα και η αλληλουχία τους τις τελευταίες ημέρες, δείχνουν ακριβώς αυτό.

Μόνο ένας αφελής μπορεί να πιστέψει ότι την πρωτοκόλληση του παράνομου μνημονίου μία μόλις ημέρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη – Πομπέο, είναι συμπτωματική. Αντιθέτως το πιθανότερο είναι ο Μητσοτάκης να το γνωρίζει και να μην έκανε τίποτα για να το αποτρέψει. Σε αντίθετη περίπτωση είναι απολύτως ανίκανος και ...

1 Οκτ 2020

Δήμος Δίου-Ολύμπου....Η απάντηση του Δημάρχου...

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη δήλωση αποχώρησης, μέσω facebook, του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Ζκάγια από τον συνδυασμό «ΣΥΝΘΕΣΗ», έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Κατ’ αρχήν, τον ευχαριστούμε για όσα μέχρι σήμερα προσέφερε στον συνδυασμό και του ευχόμαστε καλή τύχη.

Σχετικά με τις αναφορές του για «αλισβερίσι» και «ξεπλύματα επιταγών» στη λειτουργία της «ΣΥΝΘΕΣΗΣ» και στο σύνολο των μελών της,

Τι σχέση έχει η διένεξη στο αυτόνομο Ναγκόρνο Καραμπάχ με την Ελλάδα ;

 


Οι απόπειρες της Τουρκίας να κάνει διάτρηση νότια του Καστελόριζου και να εξασφαλίσει με το τσαμπουκά της την πρόσβαση στα ενεργειακά μας αποθέματα φυσικού αερίου στη θάλασσα της Ανατολικής Μεσογείου δεν εστέφθησαν με επιτυχία

Δεν πάνε καλά οι προγραμματισμένες τις υποθέσεις και στη Λιβύη μετά την παραίτηση του Σάρατζ. Η πηγή ενέργειας από το πειρατικό κρατικό μόρφωμα του ISIS στέρεψε. Ενώ η οικονομία της, στραμμένη στη βιομηχανική παραγωγή θέλει ενέργεια, την οποία δεν μπορεί να πληρώσει με την τούρκικη λίρα που υποτιμάται κάθε ημέρα. Οι οίκοι αξιολόγησης υποβιβάσανε την οικονομία τηςμεγαλώνοντας τα βαρίδια της.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έχει στριμωχθεί πολύ, η χώρα του είναι έτοιμη να καλέσει το ΔΝΤ. Όμως είναι και θέμα γοήτρου να πέσει ο Ερντογάν στα χέρια του...

30 Σεπ 2020

Τα αίτια του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

 


Ο πόλεμος του Ναγκόρνο Καραμπάχ με το Αζερμπαϊτζάν δεν ξεκίνησε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2020. Ξεκίνησε το 1991, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, όταν η Τουρκία είδε πως ήταν η ώρα να υλοποιήσει τα σχέδια που είχε από χρόνια, για να προσαρτήσει την περιοχή του Καραμπάχ στη σφαίρα επιρροής της, μέσω του Αζερμπαϊτζάν.

Το πρώτο μέρος του πολέμου τελείωσε με νίκη των Αρμενίων που υπερασπίστηκαν τα πάτρια εδάφη. Τώρα διεξάγεται το δεύτερο μέρος του πολέμου, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Το Αζερμπαϊτζάν να είναι η μαριονέτα της..

29 Σεπ 2020

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Δίου-Ολύμπου

 


Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Δίου-Ολύμπου

για το διάστημα 1 Οκτωβρίου 2020 έως και 31 Οκτωβρίου 2021

 

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου ορίζονται για το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 2020 και 31ης Οκτωβρίου 2021 οι εξής Αντιδήμαρχοι:

28 Σεπ 2020

Sputnik-V: Ιστορικές εξελίξεις με το ρωσικό εμβόλιο

 


Ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν ακόμα περισσότερα για το ρωσικό εμβόλιο, με την αμφισβήτηση της δύσης να είναι άμεση και απόλυτη. Κι όμως οι εξελίξεις φαίνεται ότι διαψεύδουν τους αμφισβητίες, καθώς το ρωσικό εμβόλιο δείχνει να κερδίζει το στοίχημα.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στο διεθνούς κύρους ιατρικό περιοδικό Lancet μετά τις 2 φάσεις των κλινικών δοκιμών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα Ιουνίου -Ιουλίου και στις οποίες συμμετείχαν 76 εθελοντές, επιβεβαιώθηκε ότι το 100% των συμμετεχόντων ανέπτυξαν αντισώματα στον κορωνοϊό χωρίς ...