# #

14 Απρ 2012

Το παρα(θρησκευτικό)κράτος του σκοταδισμού υποδέχεται τη κομπίνα του "αγίου φωτός"!



Μια υποκρισία που δεν χωράει το μυαλό του πολιτισμένου ανθρώπου.
 Εκείνου που δεν ζει ακόμη στα σπήλαια και δεν είναι όμηρος ειδωλολατρικών τελετών.
 Μιλάμε για την πρωτοφανή χυδαιότητα του χρεοκοπημένου κρατικού μηχανισμού, σε συνεργασία με τον σκοταδισμό της εκκλησίας, να υποδέχεται κάθε χρόνο με τιμές αρχηγού κράτους το άγιο φως  που ανάβουν οι παπάδες με Bic στα Ιεροσόλυμα.
 Ακόμη και οι παρουσιαστές –δημοσιογράφοι που περιγράφουν την υποδοχή-κομπίνα δίχως αιδώ έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται σε κάφρους.
 Αλλά αυτοί πουλάνε και τη μάνα τους, οπότε λίγη σημασία έχει αν ψεύδονται από τηλεοράσεως...

Ο Άκης δεν μας έκλεψε μόνο, μας κυβέρνησε



thumb
Η εικόνα ήταν σκληρή ακόμη κι αν δεν είχε καμία υποψία βίας.
 Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καταβεβλημένος, με εμφανή την προσπάθεια να κρατήσει κάτι από το ύφος και την περπατησιά των παλαιών χρόνων, προσάγεται στην εισαγγελία.
 Για ειρωνεία της ιστορίας, η σύλληψη του προσωπικού φίλου του Αντρέα Παπανδρέου, γίνεται από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου.
Η σύλληψη ήταν αναμενόμενη.
 Εισαγγελικές Αρχές στη Γερμανία, τη Ρωσία και την Ελλάδα είχαν «ακουμπήσει» το όνομα Τσοζατζόπουλος σε δύο υποθέσεις.
 Στους TOR 1 και στα υποβρύχια. Στην μεν υπόθεση των υποβρυχίων, η ομάδα που είχε αναλάβει την διαδικασία είσπραξης και νομιμοποίησης των μιζών ήταν άμεσα εμπλεκόμενη με τον πρώην υπουργό Άμυνας, στη δε υπόθεση των συστημάτων TOR 1, η Offshore που εισέπραξε τις μίζες ανήκει σε συγγενή του Τσοχατζόπουλου και φαίνεται να του πουλά ακίνητα με ενδιάμεσο άλλη Offshore πάλι του συγγενή.
 Η ίδια offshore,πουλά και στο Βατοπέδι, αλλά αυτή είναι μια ιστορία για την οποία θα γράψουμε σύντομα.
Τις ώρες που μεσολάβησαν από την σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Πως η στιγμή σύλληψης δεν είναι τυχαία, πως είναι ένα εξιλαστήριο θύμα, πως η κίνηση ήταν προεκλογική. Ακόμη και πως έπρεπε να τον αφήσουν να κάνει Πάσχα.
Η χώρα αυτή μερικές φορές φτάνει στην παράνοια. Μπορεί να παραπονιέται γιατί κανένας από όσους φταίνε δεν μπαίνει φυλακή, αλλά όταν επιτέλους ελάχιστοι από τους πολλούς φτάσουν στην πόρτα της εισαγγελίας (Εφραίμ, Άκης) τότε αναζητά σκοπιμότητες, εφευρίσκει συγκυρίες, δίνει ακόμη και χάρη λόγω..

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ


ΕΛΛΗΝΑ   , ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ..!!!!!

Το λεξικό της Wikipedia δίνει τον εξής ορισμό της τυραννίας:

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, τύραννος είναι ‘κάποιος που κυβερνά παρά τον νόμο, φροντίζει για το ίδιο συμφέρον αντί για αυτό των πολιτών, και χρησιμοποιεί ακραίες και σκληρές τακτικές εναντίον του λαού που κυβερνά και εναντίον άλλων λαών’”.

Οι Έλληνες σήμερα ζούν υπό τυραννικό καθεστώς για 9 συγκεκριμένους λόγους.

Λόγος 1ος:

Τσόμσκι: Καταστροφή τα μέτρα λιτότητας για την Ελλάδα



thumb
Ο σημαντικότερος εν ζωή στοχαστής του 20ου αιώνα που έχει αφήσει πίσω του πλήθος βιβλίων και άρθρων γύρω από τους θεματικούς τομείς της γλωσσολογίας, της φιλοσοφίας και της ιστορίας της διανόησης μιλάει απόψε το βράδυ στις 9 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο 84χρονος διάσημος Αμερικανός καθηγητής γλωσσολογίας και φιλοσοφίας του ΜΙΤ, Νόαμ Τσόμσκι σε μία συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Θάνο Δημάδη από το προσωπικό του γραφείο στη Βοστόνη απαντάει σε ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα, την κρίση, τη Δημοκρατία και το μέλλον της Ευρώπης.
Γνώστης της ευρωπαϊκής και ελληνικής πραγματικότητας, ο Νόαμ Τσόμσκι δεν αποκλείει ακόμα και την κατάρρευση της Ευρώπης στο μέλλον "όσο αρχίζουν να εκλείπουν οι αρχές πάνω στις οποίες είχε βασίσει την ύπαρξή της. Μία εξ αυτών είναι φυσικά η κοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και η κοινωνική συνοχή στο εσωτερικό των ευρωπαϊκών κρατών" όπως λεει.
Ασκεί σκληρή κριτική στην Τρόϊκα για την πολιτική λιτότητας που επιβάλλει στις ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικότερα για την περίπτωση της Ελλάδας χαρακτηρίζει την πολιτική αυτή "ως ...

Βενεζουέλα: Το πρώτο τηλεοπτικό πραξικόπημα της ιστορίας



rwf.grYannis Tsal



“Ευτυχώς είχαμε ένα ισχυρό όπλο”, δήλωνε ο υποναύαρχος Έκτωρ Ραμίρεζ Πέρες, αρχηγός του πραξικοπήματος που κατάφερε να ανατρέψει για δύο ημέρες τον εκλεγμένο πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες.

“Όπως είδατε, ο στρατός και οι εδικές δυνάμεις δε χρειάσθηκε να πυροβολήσουν ούτε μία φορά. Το μεγάλο μας όπλο ήταν τα μέσα ενημέρωσης”.

Μια μοναδική στιγμή στα παγκόσμια τηλεοπτικά χρονικά ερευνά το ..

Βαμμένα κόκκινα αυγά... εδώ και 2.500 χρόνια



Περισσότερα από 2.500 χρόνια συμβολισμού για τη θρησκεία έχουν τα αυγά που αυτές τις ημέρες βάφουμε κόκκινα και τσουγκρίζουμε .
Διότι πράγματι το αυγό συνδέθηκε επί χιλιετίες με την αναγέννηση και την ανανέωση, αρχικά τις πρώτες μέρες της άνοιξης, ενώ στη συνέχεια υιοθετήθηκε ως σύμβολο του χριστιανισμού.
 Και αυτό επειδή το αυγό προσφέρεται για τη νοερή απεικόνιση του κύκλου της ζωής, η οποία για πολλά φυτά και ζώα αρχίζει την άνοιξη.

Οι πρώτες ιστορικές μαρτυρίες συμβολισμού του αυγού στη θρησκεία χρονολογούνται το 500 π.Χ.
 Στην περίοδο των Αχαιμενιδών το περσικό ημερολόγιο ήταν επηρεασμένο από τον ζωροαστρισμό και η εαρινή ισημερία, η πρώτη ημέρα του ημερολογιακού τους έτους, ήταν γιορτή, όπως βλέπουμε και σε ανάγλυφο από την Περσέπολη (500 π.Χ.), όπου ευγενείς παριστάνονται να κρατούν στα χέρια αυγά.
 Η εαρινή ισημερία γιορτάζεται, μάλιστα, ακόμη και σήμερα με το ..

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΑΝΑΓΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ...!!!



ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!

Τι έχει να πει ο… σκοπιανοφάγος τηλεπρόεδρος;

Στην αρχή, μόλις διαπίστωσε ο καταρρέων τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης ότι τον εγκατέλειψαν και οι εναπομείναντες οπαδοί του, πρότεινε την αντιπροεδρία του τηλεπτώματός του στον (έκπτωτο) Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Ψωμιάδης, που ξέρει τι γίνεται και δεν είναι κορόιδο, του έριξε πόρτα. Μετά, πρότεινε την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛάΟΣ στον τ. δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

 Κι από κει έφαγε πόρτα. Δεν πτοήθηκε! Έκανε την ίδια πρόταση στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα. Νέα φόλα!

Πληροφορούμεθα, ότι το κυνήγι «επωνύμων» προσώπων και του πολιτικού και του… καλλιτεχνικού στερεώματος (του λεγόμενου life style…), συνεχίζεται μανιωδώς. Αλλά, κανένας ενεργός και πετυχημένος δεν πάει στο κόμμα των σίγουρα χαμένων. Life don’ t like the loser, καθώς λένε και οι άσπονδοι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Τελικά, ο ετοιμόρροπος «κατάφερε» να προσελκύσει την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα, την προσχώρηση της οποίας στο τηλεπτώμα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας.
 Η οποία Βάνα Μπάρμπα, έχει γυρίσει παλαιότερα –μεταξύ των άλλων- και πολλές…

Το πρόβλημα της Ελλάδας λύνεται μέσα σε έναν μήνα…




Πως μπορούμε να βγούμε από την στενωπό στην οποία τόσο έντεχνα, γρήγορα και σχεδιασμένα μας τοποθέτησαν;
 Αυτή είναι η απορία όλων, αυτό είναι το ερώτημα που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν οι υπάρχοντες πολιτικοί, αφού το ζητούμενο γι αυτούς είναι να διασωθούν οι ίδιοι, αλλά όχι η χώρα και οι πολίτες της.
 Επί χρόνια, άλλωστε, εργάστηκαν ώστε να δημιουργήσουν την σημερινή εικόνα φρίκης και απαξίωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Πόσο τυχαίο είναι άραγε ότι Ελλάδα και Κύπρος έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο του ενεργειακού χάρτη του αύριο;
 Πόσο τυχαίο είναι άραγε πως η Ελλάδα βρέθηκε στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο με ένα πολιτικό σκηνικό και δυναμικό, το οποίο αρνείται επιμόνως να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κινηθεί προς το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και της χώρας, αλλά με πολύ μεγάλη ευκολία αποφασίζει να νομοθετεί υπέρ των «δάνειων» και κατοχικών δυνάμεων;
 Στην Ισλανδία, ένας μόνο πολιτικός –ο πρόεδρος της χώρας- στάθηκε στο ύψος του, συμπεριφέρθηκε ως άνθρωπος και σταμάτησε την επερχόμενη ορδή του ΔΝΤ και των δανειστών που απαιτούσαν να πάρουν τα πάντα από τον Ισλανδικό λαό. Στην Ελλάδα δεν βρέθηκε ούτε ένας που να σκεφθεί το συμφέρον των πολλών, να σεβαστεί την δημοκρατία και το πολίτευμα και να δώσει το δικαίωμα στον λαό να αποφασίσει…

Η Ελλάς εις πτώχευσιν – Το φως με Αεροπλάνο (Αμνοεριφίων υποδοχή Αρχηγού Κράτους)



Αμνοεριφίων Λόγος, ανταπόκριση from Jerusalem


όταν τα Αμνοερίφια έτρωγαν βελανίδια, εμείς χτίζαμε Παρθενώνες


Με το κυβερνητικό αεροσκάφος (λόγω Εκπτώσεων) θα μεταφερθεί το Αγιο Φως από την Ιερουσαλήμ στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το αεροσκάφος θα ...

Οι Γερμανοί μας χέζουν κι από πάνω! Έριξαν σκατά στην πίστα του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης”!



sibilla 

Όργιο ΠΑΣΟΚ & ΝΔ: Έπαιρναν δάνεια... με το κιλό!



Ιδού ποιοι έχουν το θράσος να διεκδικούν να μας κυβερνήσουν εκ νέου (ακόμα και να συγκυβερνήσουν έτσι όπως το πάνε...) και να διαχειριστούν τα τίμια χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και, κυρίως, να μας "σώσουν" από τη χρεοκοπία!

 Αυτοί που δεν ήταν ικανοί τόσα χρόνια να κάνουν ένα κουμάντο της προκοπής στα δικά τους οικονομικά, εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι μπορούν να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά ολόκληρης της χώρας.

Ειδικότερα: Δάνεια από τράπεζες που λάμβαναν τα δύο μεγάλα κόμματα για να καλύψουν μεταξύ άλλων παλαιότερα δάνεια, διαφημιστικές δαπάνες και προεκλογικές μετακινήσεις στελεχών και ψηφοφόρων, προκύπτουν από την ανάλυση των ισολογισμών των δύο κομμάτων που δημοσιεύει η "Καθημερινή" του Μ. Σαββάτου – Κυριακής του Πάσχα.

Όπως φαίνεται, ειδικά για τις χρονιές διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών οι «μαύρες τρύπες» στα οικονομικά των κομμάτων ήταν τεράστιες με το όργιο σπατάλης που έκαναν στις πλάτες των..

ΚΑΤΕΡΙΝΗ...Θέλουμε λάδι


Επόμενο προϊόν, το λάδι;
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
(για πώληση 50-300 τόνων εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου)
Image
Τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας προτίθενται άμεσα να προμηθευτούν μεγάλη ποσότητα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου για τις οικογένειές τους και εντός των επόμενων εβδομάδων, πρόκειται να προβούν σε ομαδική παραγγελία.

 Για το σκοπό αυτό καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να προσέλθουν στην πόλη της Κατερίνης, έτσι ώστε να..

Πατέρας των Ακτίνων Λέιζερ ο Αρχιμήδης




Για αιώνες οι αρχαιολόγοι συζητούσαν πώς ο Αρχιμήδης, ο μεγαλύτερος εφευρέτης της αρχαιότητας, κατάφερε να συγκεντρώσει την ηλιακή ενέργεια για να καταστρέψει το ρωμαϊκό στόλο που απειλούσε τις Συρακούσες το 212 π.Χ. Ιστορικοί είχαν υποστηρίξει ότι ουδείς είχε τότε αρκετές γνώσεις οπτικής για να το επιτύχει.


Αλλά μια μελέτη που δημοσιεύτηκε έδειξε ότι ορισμένοι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν τόσο προχωρημένες γνώσεις οπτικής ώστε ενδέχεται να είχαν ........

Τι θα πρέπει να θυμάστε πριν ψηφίσετε



Το παρόν αποτελεί προειδοποίηση περί των επικείμενων εκλογών, ώστε, συμπολίτες μου, να μην πέσετε ξανά στην ίδια παγίδα που στήνουν τα ίδια πρόσωπα τις τελευταίες δεκαετίες.

Πλέον δεν πρέπει να ομιλούμε περί δεξιάς, αριστεράς, πάνω, κάτω και όλων των γεωγραφικών προσδιορισμών. Εϊναι πολύ απλά τα πράγματα, ή εφαρμόζεται το μνημόνιο όπως το.....

Ζώα και...ΖΩΑ !!!





Το να προκαλούν τόσο βάναυσα την νοημοσύνη μας τύποι σαν τον Ραγκούση είναι κάτι που δεν χωνεύεται εύκολα





«Αν επικρατήσουν 
–σ.σ στις εκλογές- 
οι δυνάμεις του λαϊκισμού, 
η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, 
θα βγει από το ευρώ 
και θα καταρρεύσει με ανυπολόγιστες εθνικές, 
οικονομικές 
και κοινωνικές επιπτώσεις».

Γ. Ραγκούσης

«Πάνω στους Ελληνες έχει πέσει μια τρομερή δυστυχία (...) 
Οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν πετσοκοπεί 
και οι φόροι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα (...) 
Κάπου 100.000 επιχειρήσεις έχουν πάψει να υφίστανται (...) 

Η εξέλιξη του ανθρώπου..

Η εξέλιξη του ανθρώπου
...

Γιαούρτια και μουστάρδες σε Γεωργιάδη – Μανωλίδου. Βίντεο



ΒΙΝΤΕΟ: Γιαούρτια και μουστάρδες σε Γεωργιάδη – Μανωλίδου 
 ............

ΠΑΠΠΟΥ, ΓΙΑΓΙΑ, ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΑΣ…

Μπούκαρε με καραμπίνα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας



 
Μπούκαρε με καραμπίνα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας

 Με οπλισμένη καραμπίνα μπούκαρε ένας Καλαματιανός στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας χθες το μεσημέρι.

 Οπως έγινε γνωστό ήθελε να λύσει…

Κι έτσι άρχισε ο καυγάς................



Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε πάει στην συνάντηση των παλιών συμμαθητών του σχολείου της.

 Η γυναίκα μου κοίταζε έναν μεθυσμένο να πίνει μόνος του στο διπλανό τραπέζι.

- Τον ξέρεις; την ρώτησα.
- Ναι. Τα είχαμε παλιά.
 Έμαθα ότι άρχισε το ποτό μόλις χωρίσαμε και δεν τον έχει δει κανείς ξεμέθυστο από τότε.

- Θεέ μου, είπα. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο ....

Αβραμόπουλος-γιοκ στα στρατόπεδα για το Πάσχα.Κι ένα βίντεο, απόλαυση γέλιου!




Ο Αβραμόπουλος αποφάσισε να μην πάει τη Κυριακή του Πάσχα σε στρατόπεδο.Η απόφαση ,λένε δεν οφείλεται σε...λούφα για να κάνει ο ίδιος Πάσχα αλλά στο γεγονός ότι αναγνωρίστηκε πως όπου και να πάει οι στρατεύσιμοι θα ...τη πληρώσουν!

 Όποιος έχει υπηρετήσει ξέρει τι σημαίνει να είσαι Πάσχα σε στρατόπεδο που έρχεται κάποιος επίσημος. "Λιώνεις" στην αγγαρεία. Και τελικά τι κερδίζει ο στρατεύσιμος; Τσουγκρίζει κόκκινο αβγό με το κ.υπουργό και πρέπει και να ...

Τα υποβρύχια του Άκη, ποιος υπουργός Άμυνας τα παρέλαβε




Έχω μια απορία.

Ο Άκης συνελήφθη χθες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την αγορά των υποβρυχίων.

Τα υποβρύχια, ποιος υπουργός Άμυνας τα παρέλαβε, οέο;

Ιδού λοιπόν τι έγραφε στις 12 Μαρτίου 2010 το προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ, ΕΘΝΟΣ, αφού υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ (Μεϊμαράκης) δεν τα παραλάμβανε επειδή το “Παπανικολής” …

Όταν οι γυναίκες διεκδικούν τα διακαιώματά τους..γ@μ@ τα !!!


Mια εικόνα...Δε πάει να λέει ο Βενιζέλος !!!


13 Απρ 2012

Μεγάλη Παρασκευή του 1944...Ένα χρόνο μετά...



Εφημερίδα "ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"...

...ένα χρόνο μετά.
1945

Ένα χρόνο μετά τη δραματική εκείνη Μεγάλη Παρασκευή του 1944 στην Αγρινιώτικη εφημερίδα της εποχής εκείνης "Φωνή του λαού" δημοσιεύτηκε το παρακάτω κείμενο με μαρτυρίες από το σκηνικό της εκτέλεση των 120:



Ένα σημαντικό φωτογραφικό ντοκουμένο είναι μια
φωτογραφία του κρεμασμένου Αβραάμ Αναστασιάδη,
που πήρε ο παλιός γνωστός φωτογράφος του Αγρινίου
Σπ. Ξυθάλης από μιά παρακείμενη οικοδομή,το αρνητικό
 της οποίας είχε εμπιστευθεί στον Σπ. Γερολυμάτο,
 όπως διατείνεται ο γιός του Γεράσιμος Γερολυμάτος.


Η εκτέλεση των 120

"Πέρασε ένας χρόνος από τη δραματική εκείνη Μεγάλη Παρασκευή, θυσία στο βωμό της λευτεριάς της Πατρίδας. Ό,τι ιερότερο και καλλίτερο έχει ο ελληνικός λαός.
Το Αγρίνιο πρόσφερε στην ιστορία της αγωνιζόμενης Ελλάδας το ολοκαύτωμα των 120 δολοφονημένων παιδιών του. Ποιος θα μπορέσει ποτέ να περιγράψει σ" όλη της την έκταση, τη φρίκη της ημέρας;