# #

28 Μαΐ 2021

Αποκάλυψη - "βόμβα" του Άντονι Φάουτσι: «Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν το εργαστήριο της Γουχάν πριν ξεσπάσει η πανδημία» (video)


Αποκάλυψη -

Ο κορυφαίος αμερικανός λοιμωξιολόγος, Δρ. Άντονι Φάουτσι, προέβη σε μια αποκάλυψη η οποία σίγουρα γεννά πολλά ερωτήματα και  δίνει "τροφή" σε νέες θεωρίες "συνομωσίας."

Σε μία αποκάλυψη που σίγουρα θα «γεννήσει» ακόμα περισσότερα σενάρια συνομωσιας, προέβει ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος - ανοσολόγος και σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι,  ο οποίος αποκάλυψε πως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ χρηματοδότησε με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας στη Γουχάν, για μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορονοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλλουν τον άνθρωπο.

«Τρομάξαμε πολύ με τον...

27 Μαΐ 2021

Πότε τελειώνει η απαγόρευση μουσικής και κυκλοφορίας



Το ελληνικό καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η άρση των απαγορεύσεων του lockdown προχωρά αργούς  ρυθμούς. Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι θεωρούν ότι με τους εμβολιασμούς να προχωρούν  δεν πρόκειται να ξαναδούμε καραντίνα ούτε το φθινόπωρο, περίοδο που οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για νέα έξαρση του ιού. 

 Πλέον λίγα έχουν μείνει για να θυμίζουν τις απαγορεύσεις του προηγούμενου διαστήματος και αυτά τα λίγα τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν τελειώσει. 

Πιο συγκεκριμένα σε λίγες μέρες,

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Προβληματίζει τους δημότες η συνεχής απουσία των προέδρων (Δείτε το βίντεο της χθεσινής συνεδρίασης)

 


Xθες στο δημοτικό συμβούλιο ,ο πρόεδρος του Λιτοχώρου ήταν ο μόνος για ακόμα μια φορά που συμμετείχε και απογοητευμένος από τη συνεχή απουσία των συναδέλφων του έκανε μια πρόταση.

Ζήτησε από τον δήμαρχο αν μπορεί να καταθέσει πρόταση στο υπουργείο εν όψει του νέου εκλογικού νόμου, προτείνοντας να ισχύει για τους προέδρους ό,τι ισχύει για τους δημοτικούς συμβούλους:

25 Μαΐ 2021

Ποιοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι των εμβολίων;

 

Τα τεράστια κέρδη των φαρμακευτικών από τα εμβόλια κατά του COVID-19 έχουν δημιουργήσει τουλάχιστον άλλους εννέα δισεκατομμυριούχους, των οποίων η προσωπική περιουσία φτάνει συνολικά πλέον τα 19,3 δισ. δολάρια. Πρόκειται για ποσό το οποίο, εάν είχε διατεθεί στην κοινωνία, θα ήταν αρκετό για να εμβολιαστούν όλοι οι φτωχοί του κόσμου, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα φιλανθρωπικά ιδρύματα και ακτιβιστές.

Ποιοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι?

Κύριοι του Δ.Δίου-Ολύμπου, άστε τους κομπασμούς για τις γαλάζιες σημαίες και δείτε λίγο τις ακτές μας…

 


Επέστρεψαν οι γαλάζιες σημαίες στον δήμο Δίου Ολύμπου. Μετά τους πανηγυρισμούς ας ακουστεί και μια πιο συγκρατημένη φωνή.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι εννοείται πως θα είναι θετικό ότι ο δήμος μας πήρε γαλάζιες σημαίες αλλά διαβάζοντας κανείς τον τίτλο στο δελτίο τύπου του δήμου, θα νομίζει ότι είχαμε καμιά δεκαριά χρόνια να πάρουμε σημαίες…

Κύριοι και κυρίες της δημοτικής αρχής, ο ανατολικός Όλυμπος παίρνει σημαίες από το 2001 που θυμάμαι. Ελάχιστες ήταν οι χρονιές που δεν είχε.

Θυμάμαι ότι τη χρονιά εκείνη μάλιστα είχε 8 σημαίες. Το 2006 ήταν 6ος πανελλαδικά σε γαλάζιες σημαίες. Το 2011, όταν όλη η Ελλάδα πήρε μόλις 387 σημαίες, ο δήμος ήταν 20ος πανελλαδικά.

Θυμάμαι επίσης ότι το 2013 είχαμε σημαίες αλλά όχι το 2014, χρονιά που αν δεν με απατά η μνήμη μου υπεύθυνος τότε για αυτές ήταν εν ενεργεία σήμερα αντιδήμαρχος του ..

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Τα θέματα της αυριανής συνεδρίασης



Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα  Τετάρτη 26/05/2021 και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη  

 Τα θέματα: