# #

28 Ιουν 2013

Μας είπε να πουλήσουμε τα σπίτια μας κι έγινε υπουργός!

bouli
Δεν πέρασε αρκετός καιρός που ο υιός Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη εντελώς ψυχρά και απαθέστατα συνέστησε την πώληση των ακινήτων, άρα και των σπιτιών μας, σε περίπτωση αδυναμίας να ανταποκριθούμε στην πληρωμή των αντίστοιχων φόρων που ούτε επί τουρκοκρατίας δεν ήταν τόσο δυσβάσταχτοι.
Η πρώτη λογική συνέπεια αυτής της άποψης θα ήταν ο υιός Βαρβιτσιώτη να εκδιωχθεί κακήν κακώς από τη Νέα Δημοκρατία. Όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, όχι μόνο δεν του έγιναν αυστηρές συστάσεις αλλά απεναντίας έγινε και υπουργός εμπορικής ναυτιλίας. Αυτός δηλαδή που μας συνιστά να “σκοτώσουμε” τα σπίτια μας σε μια τέτοια αγορά, θα αναλάβει να διαχειριστεί τη σχέση της πολιτείας με τον εφοπλιστικό κόσμο.
Περιττό νομίζω να εκτιμήσουμε τη συνέχεια.
Ο Μίλτος λοιπόν

Διαδήλωση για την άμεση απελευθέρωση του αναρχικού Κώστα Σακκά



Στις 4/12/10 συλλαμβάνομαι μαζί με τον σύντροφο Αλέξανδρο Μητρούσια στη Νέα Σμύρνη εξερχόμενος από ενοικιαζόμενη αποθήκη, στο εσωτερικό της οποίας βρίσκεται οπλισμός. 

 Έχω παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή τη σχέση μου με τον χώρο αυτό, όπως επίσης και με τα όπλα που βρέθηκαν. 
 Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είμαι αναρχικός και ότι η παρουσία μου στον συγκεκριμένο χώρο σχετίζεται με την πολιτική μου ταυτότητα και τις επιλογές που αυτή συνεπάγεται. 

Στις 7/12/10 οδηγούμαι στην αρμόδια ανακρίτρια και προφυλακίζομαι με την κατηγορία της συμμετοχής σε άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση και για διακεκριμένη οπλοκατοχή. 

Στις 12/4/11 και ενώ είμαι ήδη πάνω από τέσσερις μήνες κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου, καλούμαι εκ νέου από τους ανακριτές Μπαλτά, Μόκκα και χωρίς να έχει προκύψει κανένα καινούργιο στοιχείο, χωρίς να έχει υπάρξει καν εξέλιξη κάποιας έρευνας, προφυλακίζομαι για συμμετοχή στην ε.ο. ΣΠΦ. 

Αυτό έγινε προφανώς αντιλαμβανόμενοι οι κύριοι ανακριτές πως δεν...

Aνησυχώ για την κυβέρνηση...

Θα μάθατε πως έριξαν άλλους έξι μήνες στον Κώστα Σακκά, ο οποίος συμπλήρωσε 2,5 χρόνια προφυλακισμένος χωρίς δίκη.

Θα μάθατε, επίσης, ότι βρίσκεται για 24η μέρα σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για την ά-δικη μεταχείριση που του ασκεί το σύστημα εξουσίας, επειδή είναι αναρχικός.
Κι ότι είναι στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Τον σπρώχνουν σε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Οι δικηγόροι του θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Ελπίζω να προλάβουν, προτού η υγεία του υποστεί ανήκεστη βλάβη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου

Με ανησυχεί πολύ η αντικατάσταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων Αντώνη Ρουπακιώτη από τον πρώην αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος ως προτεραιότητά του έθεσε την κατάργηση των προσωρινών διαταγών που αναστέλλουν τις απολύσεις!!!
Αντιθέτως,

Μπααααααααααμμμμμ!!!



Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει το success story, χωρίς τον Φώτη Κουβέλη, και εξετάζει τώρα τη συγχώνευση των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας. 

Η συγχώνευση συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Γιάννη Στουρνάρα και της υπολοχαγού Οικονομικών Φώφης Γεννηματά. 

Η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει το πετυχημένο μοντέλο που ακολουθήθηκε με το λουκέτο στην ΕΡΤ, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος οι εργαζόμενοι στις αμυντικές βιομηχανίες να ακολουθήσουν το παράδειγμα των απολυμένων της ΕΡΤ και να ταμπουρωθούν στα εργοστάσια, περιμένοντας τα ΜΑΤ με πυροβόλα, πυραύλους και μπαζούκας. 

Πηγές της κυβέρνησης αποκάλυψαν πως...

Ο Αποκωδικοποιητής Είναι Η Παγίδα Της Ψηφιακής Τηλεόρασης

Προσοχή! Ο Αποκωδικοποιητής Είναι Η Παγίδα Της Ψηφιακής Τηλεόρασης

Η διαφορά του ψηφιακού σήματος από το αναλογικό, ενώ οπτικά δείχνει να είναι μεγάλη, η τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται για να μεταδοθεί αυτό, είναι ασήμαντη.

Το σήμα μεταδίδεται από τα ίδια σημεία μετάδοσης που υπήρχαν, στα οποία χρειάστηκε να τοποθετηθεί μόνο μια νέα κεραία. Αυτή η κεραία μεταδίδει κωδικοποιημένο, το ελεύθερο ψηφιακό σήμα που λαμβάνει από τους δορυφόρους.

Αυτό έγινε, για να μπορέσουμε να πάρουμε το ψηφιακό σήμα, με τις ήδη υπάρχουσες τηλεοπτικές κεραίες μας, για να μην χρειαστεί να βάλουμε δορυφορικό “πιάτο”.
Όλα αυτά τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά, είναι ελεύθερα. Μπορούμε λοιπόν να τα λαμβάνουμε κατευθείαν από δορυφόρο με αλλαγή κεραίας. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να πάρουμε αποκωδικοποιητή, αλλά μία δορυφορική κεραία.

Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο για μας και δεν θα χρειαζόταν η DIGEA να ξοδέψει τόσα εκατομμύρια για τις τοποθετήσεις των νέων κεραιών.

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα...

Βενιζέλος, ο εθνικώς υπεύθυνος, ο κερδισμένος της μοιρασιάς, ο σωτήρ του Σαμαρά

...Ο Χάλιας

Aπό καθηγητής συνταγματικού δικαίου προήχθη

 σε πρύτανη του αντισυνταγματικού αδίκου...


Τον είδαμε να χαμογελά εν μέσω της κατήφειας και να λάμπει εν μέσω της σκοτούρας κατά την ορκωμοσία της κυβέρνησης. Βενιζέλος, ο εθνικώς υπεύθυνος, ο κερδισμένος της μοιρασιάς, ο σωτήρ του Σαμαρά -αυτό λένε τα υμνολόγια.

Ο εθνικώς υπεύθυνος Βενιζέλος, όμως, ο ευέλικτος και εύκαμπτος, ο φιλόδοξος και φλύαρος, δεν είναι -όπως τρομπάρουν ορισμένοι και ο ίδιος- ο ισχυρός άνδρας της συγκυρίας. 

Είναι ο χάλιας της, έστω κι αν αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως ο κυρίαρχος του παιγνιδιού και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τσίρκου που παριστάνει την κυβέρνηση τετραετίας.

Είναι χάλιας γιατί έχασε κάθε είδους επαφή με τον κόσμο της λεγόμενης "δημοκρατικής παράταξης" αποδεχόμενος να γίνει αδελφοποιητός του Σαμαρά και του Άδωνι. 


Τον φτύνουν οι...

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΩΝ


Πως θα γίνεται το κούρεμα καταθέσεων - Γιατί κινδυνεύουν ακόμα και οι καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ που θεωρούνταν ως εγγυημένες!!!



Σε συμφωνία κατέληξαν χθες το βράδυ οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ για ένα από τα πιο καυτά ζητήματα, δηλαδή τη σειρά επιβάρυνσης κατά την εκκαθάριση και ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Όπως αναμενόταν μετά τις τελευταίες προτάσεις της Κομισιόν, σε περίπτωση πτώχευσης θα επιβαρύνονται πρώτα οι μέτοχοι της τράπεζες, στη συνέχεια οι πιστωτές, ακολούθως οι καταθέτες με περισσότερα από 100.000 ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό και τελευταίοι οι φορολογούμενοι. 

Ανοιχτό παράθυρο για κούρεμα καταθέσεων κάτω από 100.000 ευρώ

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες κοινοτικές πηγές η συμφωνία για τις τράπεζες δεν εξασφαλίζει απόλυτα όσους...

Αχ, αυτοί οι “αριστεροί” της ΔΗΜΑΡ!

-__1_~1
Αχ, αυτοί οι “αριστεροί” της ΔΗΜΑΡ! 
Τόσο «αριστεροί» που στήριξαν τον ακροδεξιό Σαμαρά, τον Βορίδη, τον Άδωνη, τον Δένδια!
Αχ, αυτοί οι “αριστεροί” της ΔΗΜΑΡ, τόσο «αριστεροί» που σφύριζαν αδιάφορα στα πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες και στην κάλυψη των ναζιστών της Χ.Α. από την κρυπτο- φιλοναζιστική ΕΛ.ΑΣ του Δένδια ….
 Και πόσα αντιλαϊκά μέτρα δε στήριξαν αυτοί οι «σοβαροί» και «υπεύθυνοι» το χρόνο που συναγελάστηκαν κυβερνητικά με την ακροδεξιά του Σαμαρά και το απαξιωμένο και αποσαθρωμένο ΠΑΣΟΚ του αλαζόνα Βενιζέλου, μ’ αποκορύφωμα τη συναίνεσή τους στις αυταρχικότατες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! 
Πολύ “αριστεροί” αυτοί της ΔΗΜΑΡ! …Και “υπεύθυνοι” και “σοβαροί” και “αξιόλογοι” στο να πετύχουν εν τέλει τον ηθικό και πολιτικό εξευτελισμό τους στα μάτια των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών.
Και πιο σοβαρός απ’ όλους τους ο πρόεδρός τους, ο κυρ Φώτης ο Κουβέλης… Τέτοια η σοβαρότης του, ώστε να δικαιώνεται ο Μοντεσκιέ που είχε πει:

Τι θα πει «καταγγέλλω το Μνημόνιο» σήμερα πια; Θα εξαφανιστούν οι άνεργοι; Θα ανοίξουν τα εργοστάσια και τα μαγαζιά; Θα υπάρξει ρευστότητα;

Συνέντευξη του επικεφαλής της κίνησης "Σχέδιο Β'" στο περιοδικό "Επίκαιρα και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

- Πολλοί θεωρούν πως υπήρχαν άλλοι λόγοι που ώθησαν τη ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Εσείς τι πιστεύετε; Γιατί ο Φώτης Κουβέλης έλαβε μια τέτοια απόφαση;

- Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην τελευταία του Έκθεση για την Ελλάδα, λέει τέσσερα σοβαρά πράγματα.
Πρώτον, έχουμε τη μεγαλύτερη ύφεση που είχε ποτέ αναπτυγμένη χώρα σε καιρό ειρήνης. 

Δεύτερον, η πορεία της Ελλάδας επιδεινώθηκε γιατί το πρόγραμμα της τρόικα ήταν διαμορφωμένο με βάση την αποτροπή της διάσπασης της Ευρωζώνης και όχι τη σωτηρία της Ελλάδας.
Τρίτον, η έλλειψη εθνικού νομίσματος αποστέρησε την Ελλάδα από το εργαλείο συναλλαγματικής και νομισματικής πολιτικής, αναγκαίο για την έξοδο από την κρίση.
Τέταρτον, την επόμενη δεκαετία δεν πρόκειται, ακόμα και με τη δική του πρόβλεψη της μικρής ανάκαμψης, να έχουμε ανάσχεση της ανεργίας. Αντί, λοιπόν, να αναζητήσουμε τον άλλο δρόμο, ασχολούμαστε με το μπιλιάρδο του πολιτικού συστήματος. «Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί» κι εμείς βλέπουμε θέατρο σκιών. 

Τα έχουμε ξαναζήσει αυτά, με άλλες φιγούρες. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος, Παπατάδε... Πού είναι όλοι αυτοί τώρα;

27 Ιουν 2013

Ξεφτέρι Στη Γεωγραφία Ο Άδωνης, Στην Αριθμητική Ο Καψής

Ξεφτέρι στη Γεωγραφία ο Άδωνης, στην Αριθμητική ο Καψής

Είναι απαραίτητο ένας υφυπουργός Ναυτιλίας να ξέρει Γεωγραφία; 
Π.χ., να ξέρει ότι η Ελβετία δεν διαθέτει στόλο; 
Διόλου απαραίτητο δεν είναι, αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει υποστηρίξει, με ατράνταχτα στοιχεία, ότι το...

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το σημερινό υβρίδιο κυβέρνησης είναι θνησιγενές....

?????????  ??????? ??????????
Τόσο καιρό ζούσαμε στον αστερισμό των αψιμαχιών του Μάριου Σαλμά με τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ, με απόπειρες να φορτώσουν ο ένας στον άλλον την υπαιτιότητα για τις παθήσεις ενός οργανισμού που γεννήθηκε με συγγενή διαμαρτία.
Προχτές ο Σαμαράς απέπεμψε από την κυβέρνηση τον Μάριο Σαλμά και χτες παραίτησε τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ Ε. Παπαγεωργόπουλο, διορίζοντας στη θέση του τον Δ. Κοντό.

Λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκε πως το ΠΑΣΟΚ δεν ήξερε τίποτα για...

Καρατζαφέρης (Ο γνωστός)...Θέλουν να κόψουν τα πόδια του ΣΥΡΙΖΑ και κατασκευάζουν τις δημοσκοπήσεις!!!!!!



Αν θέλει ο Σαμαράς ας κάνει εκλογές...
Όποιος πληρώνει ....Δείτε το βίντεο

Οικογενειακή υπόθεση η νέα κυβέρνηση…όταν η ΝΔ έλεγε ότι “με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε” το εννοούσε!

Με κληρονομικό χάρισμα ο ανασχηματισμός
Παιδιά, εγγόνια, ανήψια, ξαδέλφια. Η αγία νεοφιλελεύθερη οικογένεια με μπλε και πράσινους κόκους. Ο νεποτισμός καλά κρατεί. Χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερη έρευνα, παραθέτουμε τους 10 πιο γνωστούς «δεσμούς αίματος» στη νέα κυβέρνηση. Αξιολόγηση ή κληρονομικό δικαίωμα η πολιτική;
 Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός ΕκπρόσωποςΣίμος Κεδίκογλου γιός του..

Τι είπε ο Ιπποκράτης...(.)

Συνέχισε Μπένυ... Ο επιμένων νικά!

  • Έσωσε τον τουρίστα ΓΑΠ και μπήκε αντιπρόεδρος όταν τα πασόκ εξελισσόταν στο πλέον λαομίσητο κόμμα και ο ΓΑΠ πέρασε σε δεύτερο πλάνο αφήνοντας τον...

Οι υπουργοί αυτοί μας ...αξίζουν (βίντεο)

ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ...... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ‏



Αυτή τη ... δουλειά κάνει!


Κι αυτή τη ..δουλειά κάνει...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!


 tavromaxia
Δεν πρόλαβε να δώσει το σύνθημα ο Σαμαράς "πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα" και ο πρώτος υπουργός βγήκε στην αρένα να δώσει την μάχη με τον ταύρο.

 Δείτε το αποτέλεσμα της ταυρομαχίας! 

@ Με το βρακί στο κέρατο του ταύρου;

Γ@μώ την ατυχία σου!!!

 Είναι φοβερό το βίντεο.....

Κόψτε φάτσες.....

Οι...Υπουργοί!!!!!!!!!!!!!
Απίστευτο κι όμως αληθινό...

Οι εισφορές του αίσχους και της ντροπής


Φορολογούν επιδόματα τυφλότητας, ανεργίας, επικίνδυνης εργασίας και το ΕΚΑΣ των συνταξιούχων, ενώ την ίδια στιγμή μοιράζουν εκατοντάδες δισ. στις τράπεζες


Φορολογικό αμόκ έχει καταβάλει τη συγκυβέρνηση, η οποία, την ώρα της ορκωμοσίας του νέου κυβερνητικού σχήματος, προωθεί, χωρίς αιδώ, μέτρα φορολόγησης ακόμα και κοινωνικών επιδομάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα επιδόματα πολύτεκνης μητέρας, επικίνδυνης εργασίας και ανεργίας, το ΕΚΑΣ των συνταξιούχων, καθώς και επιδοτήσεις και αποζημιώσεις που λαμβάνουν οι αγρότες, αλλά και τα επιδόματα αναπηρίας, όταν ο ενδιαφερόμενος έχει αναπηρία μικρότερη του ...

25 Ιουν 2013

Μη Αντώνη! Τι κάνεις;

ErosErosEros2
Αντώνη φτάνει! 
Οι θυσίες για την πατρίδα έχουν και ένα όριο. 
Δεν σου ζητήσαμε ούτε εμείς ούτε η ιστορία του έθνους να κάνεις μια τέτοια απάνθρωπη αυτοθυσία. Και μάλιστα για τρία ακόμα ολόκληρα χρόνια! 
Μπορείς να κάνεις απεργία πείνας, να αυτοπυρποληθείς, να αυτοκτονήσεις ή ακόμα χειρότερα να ...

Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους ....


A horseman rests along the corridor of stables during the 25th Lusitano Horse Festival in Cascais, June 23, 2013. 
REUTERS/Rafael Marchante

«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι ..

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ...

 

Δεν τους βγαίνουν τα κουκκιά...

Διορία περίπου 70 ημερών έδωσαν οι δανειστές στην κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να παρουσιάσουν κάποια μικρή πρόοδο έστω στις αποκρατικοποιήσεις. 

Η αλήθεια, όμως, είναι πως, ό,τι κι αν κάνουν στο Ταμείο του... ξεπουλήματος, τα νούμερα δεν βγαίνουν. 
Και, ακόμη και αν βγαίνουν, οι διαδικασίες τα σταματούν. Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα, και αυτό αποδεικνύουν τα ίδια τα στοιχεία που έχουν δώσει οι Έλληνες αρμόδιοι στην τρόικα.

Σύντομα, λοιπόν, ό,τι κι αν υποστηρίζουν οι κυβερνητικοί, για διαπραγματεύσεις, περιθώρια και επαναπροσδιορισμούς στόχων, η ελληνική πλευρά θα βρεθεί αντιμέτωπη ή με νέα οικονομικά μέτρα ή με επιτροπεία στο ξεπούλημα, ή και με τα δύο. 

Με το βουητό από τη σφαλιάρα της απόσυρσης της Gazprom να σφυρίζει ακόμη στα αυτιά τους, οι υπεύθυνοι του ΤΑΙΠΕΔ κάθισαν την περασμένη Δευτέρα στο τραπέζι με την τρόικα για να εξετάσουν την πορεία των αποκρατικοποιήσεων και δεν άργησαν να φτάσουν στο αυτονόητο συμπέρασμα:

Ελλάδα,Μακεδονία, Θεσσαλονίκη...Γη των Θεών (2)

Φωτογραφία: Θεσσαλονίκη

Πολύ γέλιο......Βίντεο




ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ....


META ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ...

Επιτέλους...Σωθήκαμε

Οταν οι βασιβουζούκοι δημοσιοκάφροι ανταμείβονται για την βρόμικη δουλειά που προσφέρουν στα αφεντικά τους



Μόνο τυχαίος δεν είναι ο διορισμός του Παντελή Καψή σαν υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Ο καθεστωτικός αυτός δημοσιοκάφρος έχει «αποτελεσματικό» παρελθόν στις βρόμικες δουλειές που του αναθέτουν οι κατά καιρούς εργοδότες του, πράγμα που του το αναγνωρίζουν και τον ανταμείβουν πλουσιοπάροχα.

Αρκεί να θυμηθούμε ότι πρωτοστάτησε σε ένα βίαιο...

Παρανοϊκοί...Ναρκομανείς !!!!!!!!!!!!

Η Ε.Ε. αναγνώρισε ότι το νερό δεν μπορεί να πουληθεί

water2

Μεγάλη νίκη του Right2Water, οργάνωσης που μάχεται για να μην ιδιωτικοποιηθεί το νερό στις χώρες της Ε.Ε., καθώς οι 1,5 εκατομμύριο υπογραφές που συγκέντρωσε ανάγκασαν τον αρμόδιο για την Εσωτερική Αγορά επίτροπο Μισέλ Μπαρνιέ να δηλώσει ότι..

Ρητά και κατηγορηματικά...Απολαυστικός … και ειλικρινής..

Για τους εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός... και όχι μόνον



Επειδή πολλοί εργαζόμενοι στην «Ελληνικός Χρυσός», αλλά και διάφοροι άλλοι κάτοικοι της περιοχής μας, είτε από «ιδιοτέλεια», είτε από άγνοια, είτε από ελαφριά καρδιά, νομίζουν ότι η υπόθεση με το μεταλλείο χρυσού και την επαπειλούμενη καταστροφή στην περιοχή και στις ζωές όλων μας –αλλά κυρίως των εργαζομένων- δεν είναι παρά καταστροφολογία «μερικών περίεργων οικολόγων», για να μην αναφέρουμε τους άλλους χαρακτηρισμούς που εκσφενδονίζουν δεξιά κι αριστερά για όσους αντιδρούν, τους προ(σ)καλούμε να δουν το...

ΕΚΤΑΚΤΟ. Δάκρυσε η προτομή του Ιπποκράτη !!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τη ΚΩ, η προτομή του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη δάκρυσε !!!

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι το γεγονός συνέβη ευθύς μετά την ανακοίνωση του..

Που είναι το ...ΠΑΣΟΚ;

24 Ιουν 2013

Τα παραμύθια του κυρ Φώτη! Μόλις κυκλοφόρησε! Μη το χάσετε!

dimar
Και να σου ξαφνικά που ο κυρ Φώτης έγινε πάλι κόκκινος και αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση καθώς και τα στελέχη του από άλλες θέσεις της δημόσιας διοίκησης.
Μήπως θυμήθηκε τα παραμύθια που έλεγε πέρυσι σε μια ταβέρνα των βορείων προαστείων προ των εκλογών ως άλλος Χανς Κρίστιαν Αντερσεν; 
Αλλά και εκεί ήξερες πότε να μιλήσεις. Τους άφησες πρώτα να φάνε για να βαρύνουν, να έχουν κατεβάσει και κρασί, να γλαρώσουν καλά καλά ώστε να ξεστομίσεις ξεδιάντροπα τις αριστερές σου θεωρίες. Ευτυχώς που την είχα βγάλει με νεράκι και τα είχα καταγράψει όλα.
Εδώ κυρ Φώτη ψήφισες τόσους νόμους.
Ξεχνάς ότι εξόντωσες τον εργαζόμενο;

Ελλάδα,Μακεδονία, Θεσσαλονίκη...Γη των Θεών


ΕΚΤΑΚΤΟ... Υπουργοποιούνται ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ και ΠΑΓΚΑΛΟΣ


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των κατεργάρηδων, μετά απο το veto του υπο 
επιτήρηση πρωθυπουργού Αντωνάκη Σα(χλα)μάρα... δημιοργούνται το υπουργείο Καλοκαιρινών διακοπών - ποδηλασιας - κανο καγιακ... με υπουργό τον Γ.Α.Π....
και

Ο σκύλος βρήκε το θύμα, εσείς κε Δένδια θα βρείτε ποτέ κανένα θύτη;

bloodyknife
Απίστευτο το έγκλημα που συνέβη στη Λούτσα, το οποίο όμως χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες ώστε να καταλάβουμε τι έχει γίνει και παράλληλα να τερματιστεί με αυτό τον εφιαλτικό τρόπο η παρατεταμένη αγωνία μιας ολόκληρης οικογένειας.
Ένα σκυλάκι έκανε αυτό που δε στάθηκαν ικανές ως σήμερα να επιτελέσουν οι αρχές. Να εντοπίσει δηλαδή την αγνοούμενη αφεντικίνα του.
Η άτυχη 82χρονη γυναίκα έκανε το “σφάλμα” να μαζέψει χόρτα σε ένα οικόπεδο απέναντι από το σπίτι της. Την αμέσως επόμενη στιγμή εξαφανίστηκε για να βρεθεί πέντε μήνες αργότερα δολοφονημένη, κακοποιημένη, βιασμένη και με αποκομμένους τους μαστούς!
Με μια ολόκληρη ζωή στο διάβα της, της δυσκολίες που πέρασε αυτή η κοινωνία και η Κωνσταντίνα Κικίτη έζησε τον εξευτελισμό, τον εφιάλτη στα γεράματα. Βιώσε καταστάσεις που κάλλιστα μπορούν να μας οδηγήσουν στη σκέψη ότι υπέστη μαρτυρικό θάνατο.
Τι αρρωστημένοι άνθρωποι υπάρχουν που κακοποίησαν σεξουαλικά τη μητέρα τους ή ακόμη τη γιαγιά τους και στη συνέχεια την ακρωτηρίασαν!
 Όχι ότι τα άλλα δικαιολογούνται, αλλά αυτό το τελευταίο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και με παρέπεμψε σε διάφορες ερμηνείες.
Και το ερώτημα που γεννάται προς τον κο Δένδια είναι, τι μέλλει γενέσθαι;

23 Ιουν 2013

Αυτά είναι τα 5 μυστικά που οι τράπεζές σας δεν θέλουν να γνωρίζετε…

«Λαμβάνοντας υπ” όψη το βαθμό εξάρτησής μας από τις τράπεζες για τη διασφάλιση των χρημάτων μας, η σχέση μας με το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό θεσμό θα πρέπει να βιώνεται ως στενός δεσμός ανάμεσα σε παλαιούς φίλους ή έμπιστους συγγενείς. 
Άλλωστε, όταν συναλλάσσεται κανείς με τις τράπεζες, ουσιαστικά επιδεικνύει εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους να διαχειρίζονται ασφαλώς και να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία και τα επενδυτικά αγαθά σας», σημειώνει σχετικό δημοσίευμα της οικονομικής ιστοσελίδας Business Insider.
«Ένα πράγμα το οποίο εύκολα ξεχνάνε οι καταθέτες/πελάτες μιας τράπεζας είναι ότι αυτές δεν παύουν να αποτελούν επιχειρήσεις.
Πρόκειται για μπίζνες – μία πραγματικότητα που θα πρέπει να έχει κανείς πάντα κατά νου.
Έχετε χρέος, λοιπόν, ως πελάτες να αποκαλύψετε όλα όσα δεν θέλουν οι τράπεζες να γνωρίζετε», προσθέτει το άρθρο.
Ωστόσο, πολλά από τα τραπεζικά μυστικά, τα οποία καταγράφονται παρακάτω, στην πραγματικότητα δεν αποτελούν καθόλου μυστικά.
Παρ” όλα αυτά, μην περιμένετε από τις τράπεζες να βγουν και να διατυμπανίζουν πράγματα που οφείλετε να τα γνωρίζετε, ώστε να είστε σε θέση να προφυλάσσεστε από τις εκάστοτε δοσοληψίες σας με αυτές.
-Τα πέντε μυστικά:

Τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα ζώα...

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ο χορός των βρυκολάκων συνεχίζεται...


Κανείς μα κανείς δεν θα σε πίστευε, αν πριν ένα χρόνο του έλεγες ότι του χρόνου τέτοια εποχή, και παρά τα όποια εκλογικά αποτελέσματα, όχι μόνο η οικονομική και κοινωνική ανισότητα θα συνέχιζαν ακάθεκτα να διευρύνονται, αλλά ότι επιπλέον η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνούσαν πάλι τον τόπο και μάλιστα με ακόμη μικρότερα ποσοστά από αυτά που τότε είχαν και δεν τους έφταναν για να συγκυβερνήσουν

Και όμως! Μετά από ένα χρόνο αναποτελεσματικής οικονομικής πολιτικής και κοινωνικού κατακερματισμού η χώρα επιστρέφει στα προεκλογικά αιτήματα της κοινωνίας των εκλογών του 2012, που «απαντήθηκαν» με περισσότερη ατιμωρησία, περισσότερη.....

Κάποιοι της ΔΗΜΑΡ πιάστηκαν κορόιδα. Το αντάλλαγμα για τον αυτοεξευτελισμό τους δεν το έλαβαν ποτέ. Ας πρόσεχαν....

Το κόλπο της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ και ο «βαρβάτος» ανασχηματισμός των ίδιων με τους ίδιους, δίνει επικοινωνιακά την αίσθηση του «καινούριου» και κοροϊδεύει μια χαρά την πλειοψηφία των πολιτών η οποία αρέσκεται να κοροϊδεύεται. 

kartesios230613
Το γεγονός ότι κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την «αποχώρηση» της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση δύο πράγματα δείχνει πεντακάθαρα. 
Το πρώτο ότι ήταν εντελώς τυπική η παρουσία της στην τρικομματική. 
Το δεύτερο ότι όλοι γνωρίζουν πως δεν αποχώρησε από την κυβέρνηση.

Αποχωρώ σημαίνει διαφωνώ ριζικά και αποσύρω τη στήριξή μου. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δε συνέβη στην περίπτωση της ΔΗΜΑΡ, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις Κουβέλη το κόμμα του μένει πιστό στη μνημονιακή γραμμή της κυβέρνησης και θα τη στηρίζει όποτε παραστεί ανάγκη.
Η μόνη «ταραχή» που υπήρξε με την απόφαση Κουβέλη ήταν εντός της ΔΗΜΑΡ και προήλθε από εκείνους που είχαν προσωπικές φιλοδοξίες υπουργοποίησης, αλλά είχαν λάβει και...

Οριακά εντός Βουλής ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σε δημοσκόπηση της Rass

Οριακά εντός Βουλής ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σε δημοσκόπηση της Rass
Προιηγείται με 1,1% η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, στο 15% η αδιευκρίνιστη ψήφος.
Οριακά εντός Βουλής θα βρεθούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ εάν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Rass, στην οποία η ΝΔ εμφανίζεται να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 1,1 μονάδα.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε την ημέρα που ο κ. Κουβέλης ανακοίνωσε την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και δημοσιεύει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής» για πρώτη φορά, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 4%, ενώ το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, καταγράφει ποσοστό 3%.
Η ΝΔ παρουσιάζει οριακή άνοδο στο ποσοστό της, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και η διαφορά υπέρ της ΝΔ βρίσκεται στο 1,1%.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,7% και ακολουθούν:

Σπαθόλαδο: Ένα φυσικό "γιατρικό" με πολλές ιδιότητες !

Αποτέλεσε το περίφημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών, με το οποίο θεράπευαν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ενώ το πρότειναν οι θεραπευτές της εποχής για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του έλκους στομάχου.

 Αναγνωρισμένο για τις πολλές του ιδιότητες, το σπαθόλαδο κατάφερε να διατηρηθεί ως “απαραίτητο γιατρικό”, από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ευρέως γνωστό πού μπορεί να το βρει κανείς ή πώς να το παρασκευάσει.

Στην περιφέρεια, πολλοί είναι εκείνοι που το φτιάχνουν μόνοι τους. Στις αρχές Μαΐου και για περίπου έναν μήνα ανθίζει το σπαθόχορτο, ένα από τα σημαντικότερα λουλούδια της ελληνικής πανίδας. Το φυτό αυτό διακρίνεται, όχι μόνο για το έντονο κίτρινο χρώμα του, αλλά και για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες - αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και επουλωτικές.

Βοηθά δε σημαντικά, όπως λέγεται, στην αντιμετώπιση της..

Φ. Κουβέλης: Εγώ λιποτακτώ, εσείς μην πάτε σε εκλογές!



Ο πολιτικά ερμαφρόδιτος Φώτης Κουβέλης, κατά κόσμον Κουνέλης, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας και γελοιότητας! Τζάμπα μάγκας στην ουσία, το 'παιξε "προοδευτικός" και "δημοκρατικός", αποχωρώντας από την συγκυβέρνηση, όντας σίγουρος ότι ο δεύτερος των κυβερνητικών εταίρων, Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι λιγότερο "προοδευτικός" και "δημοκρατικός"από του λόγου του αλλά, ευτυχώς, περισσότερο υπεύθυνος ώστε να μη σύρει τη χώρα σε εκλογές, δηλαδή στο χάος!

"Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές", ήταν η αρχική πρόταση της δήλωσης του κυρίου Κουνέλη που έγινε λαγός, την οποία διάβασαν άλλοι για λογαριασμό του. Ο λαλίστατος αυτός κύριος, που ψόφαγε για να κάνει δηλώσεις μπροστά στην κάμερα με το επιτηδευμένο και σπουδαιογελοίο ύφος του, δεν είχε το θάρρος ν' ανακοινώσει ο ίδιος την τελική ανεύθυνη απόφασή του. Για τέτοιο πολιτικό νάνο μιλάμε...

Οι κουτοπονηριές του Ευάγγελου Βενιζέλου

Όπως θυμάσθε, στις  εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012, ο λαός έδωσε στο ΠΑΣΟΚ ποσοστό 12,28%, έναντι 29,66% της ΝΔ, 26,89% στο ΣΥΡΙΖΑ και 6,26% στη ΔΗΜΑΡ.

Το αποτέλεσμα θεωρήθηκε πανωλεθρία για το ΠΑΣΟΚ, αφού στις προηγούμενεςεκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 είχε πάρει ποσοστό 43,92%.

Μυστική δημοσκόπηση μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην ΕΡΤ, σε δείγμα 5.000 ατόμων, έδειξε ότι σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές τα αποτελέσματα θα ήταν καταστροφικά και για τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης. 

Όπως διάβασα εδώ,  η ΔΗΜΑΡ θα ...

«Να ψοφήσει το γαϊδούρι του γείτονα»



Ώρα 2:45 η Γεωργία που έχει δουλέψει για 12 συνεχόμενα χρόνια ως αναπληρώτρια καθηγήτρια ,στις εσχατιές της χώρας ,ακούει στη τηλεόραση ότι δεν θα γίνουν φέτος προσλήψεις αναπληρωτών. Μαύρο.
Ώρα  3:45  αστυνομικός χτυπάει τη πόρτα του σπιτιού του Γιάννη που..

Οι βλάκες....αυτογαμιούνται

βλακες
Οι βλάκες πιστεύουν πως έχουμε δημοκρατία. 
Πως θα τη βγάλουν καθαρή. Πως θα τη σκαπουλάρουν. 
Πως κάποιος διαπραγματεύεται σκληρά γι’ αυτούς. 
Οι βλάκες είναι εθισμένοι στο μαύρο. Στην απογοήτευση και στο εμπόριο ελπίδας. Στα υπουργικά συμβούλια. Στις ηγετικές ομάδες. 
Οι βλάκες λησμονούν. Οι βλάκες ερεθίζονται απ’ τους ηγέτες, τις πολιτικές φυσιογνωμίες, τους σοφούς. 
Οι βλάκες καταπίνουν αμάσητο το Στέλιο Ράμφο. 
Οι βλάκες πιστεύουν πως τα λεφτά τα φάγαν οι κακοί. 
Οι βλάκες γλείφουν τ’ αρχίδια του γραφειοκράτη, αισθάνονται συγκίνηση άγχος, τύψεις, δέος. 
Οι βλάκες πολλές φορές έχουν ένα αίσθημα βιασμού του εαυτού τους. 
Οι βλάκες αυτογαμιούνται... 

Οι εκλεκτοί ενός ηλίθιου λαού


Κυβέρνησαν επί 38 ολόκληρα χρόνια την Ελλάδα. 

Κατάκλεψαν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, καταχρέωσαν τη χώρα, αποποιήθηκαν της εθνικής της κυριαρχίας και την οδήγησαν τη χώρα στα σαγόνια  των τοκογλύφων, στην αγκαλιά του ΔΝΤ και στην κόλαση των μνημονίων… 

Και τώρα...