# #

23 Μαΐ 2015

Λέτε βρε παιδιά να την πατήσουμε έτσι...???


100 μέρες Εξωτερικής Πολιτικής....«Η Ελλάδα της φάπας, τελείωσε»

100 μέρες Εξωτερικής Πολιτικής
europe
Στο κόμμα όπου ο Μητσοτάκης κι ο Βαρβιτσιώτης καταγγέλλουν την οικογενειοκρατία, ο Άδωνις αποτελεί μέγιστο πολιτικό κεφάλαιο για την παράταξη και ο Σαμαράς δηλώνει αλάνθαστος και εγκαλεί τον Τσίπρα να απολογηθεί για τα χάλια της χώρας, λογικό ήταν να συμβεί και το παρακάτω
Κουμουτσάκος και Τασούλας (αμφότεροι με βλέψεις για την αρχηγία αυτού που έχει παραμείνει ως ΝΔ) να δηλώνουν ανήσυχοι για την «κατάρρευση της διεθνούς εικόνας της χώρας» και να ζητούν την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής προκειμένου να ενημερωθούν από τον αρμόδιο υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
Όμως, αφήστε την επιτροπή καλύτερα, αγαπητοί. Τι να σας πρωτομάθει στη διάρκεια της επιτροπής ο Κοτζιάς; Τι να προλάβει να σας απαριθμήσει απ’ όσα έχουν ήδη γίνει μέσα σε 100 μέρες και τι να πρωτοσυγκρατήσετε; 

Ο θεός κοιτάει και. . . θα σας τιμωρήσει!!!

Τα παιδιά ήταν σε σειρά στην καφετέρια του σχολείου για το
μεσημεριανό. Στην αρχή του τραπεζιού ήταν μια μεγάλη στοίβα με μήλα.


Μια δασκάλα έκανε ένα σημείωμα και το άφησε δίπλα στα μήλα.
"Πάρτε μόνο ΈΝΑ. Ο Θεός κοιτάει."


Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού υπήρχε μια μεγάλη πιατέλα με μπισκότα 
σοκολάτας.
Και ένα παιδί έγραψε ένα σημείωμα,... 

Ο μικρος πρασινος κυκλος. . .Δεν είναι ανεκδοτάκι...

Ο Γιάννης πολύ ερωτευμένος, τα είχε εδώ και τρία χρόνια με μια πολύ όμορφη κοπέλα που τη λέγαν Αλεξάνδρα και δεν είχε επιδιώξει ποτέ να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.

Μια μέρα αρχίζει να τη χαιδεύει με πάθος, της βγάζει όλα τα ρούχα, άλλα λίγο πρίν έρθει σε επαφή μαζί της, αυτή ζητάει συγνώμη λέγοντάς του οτι θα το έκανε μόνο μετά το γάμο, αλλά απο τη στιγμή που ήταν παντρεμένοι θα έκανε τα πάντα μαζί του, ακόμα και το 'μικρό πράσινο κύκλο'.

Σε πλήρη σύγχυση ο Γιάννης, τηλεφωνεί στη Τζοάννα (με την οποία είχε κάποιες περιπετειούλες).

Πηγαίνει στο διαμερισμά της και της ζητάει να κάνει 'το μικρό πράσινο κύκλο'. Η Τζοάννα κατατρομαγμένη, αρχίζει να ουρλιάζει ότι είναι ΚΎΡΙΑ και οτι δε θα της περνούσε ποτέ απ'το μυαλό να κάνει κάτι τόσο ποταπό και τον διατάζει να φύγει αμέσως απ'το σπίτι της και να την ξεχάσει μια για πάντα.

Ακόμα πιο μπερδεμένος, ο Γιάννης αποφασίζει να πάει σε ένα μπουρδέλο...

Είμαστε ή δεν είμαστε Εθνος ανισορρόπων???


Επειδή δεν θυμόμαστε και πολλά από την στατιστική στο πανεπιστήμιο,
και επειδή αυτό αποκλείεται να γίνει ποτέ θέμα στις πανελλαδικές
εξετάσεις,




Άσκηση 1

Να βρεθεί:

Η πιθανότητα να συμβεί τρεις φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού
κράτους στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8,000,000 (έστω) να γίνουν
πρωθυπουργοί...

22 Μαΐ 2015

Μάθετε τι πρέπει να κάνετε, σύμφωνα με το ιερό βιβλίο...


Ποιους να σκοτώνεις

–Το άτακτο και ανυπάκουο παιδίΔευτερονόμιον 21: 20-21.
Αυτούς που καταρρώνται ή χτυπούν τους γονείς των. Λευιτικόν 20: 9, Έξοδος 21: 15.
–Τους λάτρεις άλλων θεών. Δευτερονόμιον 13: 6-11.
–Τους πνευματιστές και τις μάγισσες. Λευιτικόν 20: 27, Δευτερονόμιον 13: 6-11, Έξοδος22: 18.
–Αυτούς που δεν πιστεύουν στον Χριστό (παραβολή). Λουκάς 19: 27.
–Αυτούς που εργάζονται τα...

Σαν να ακούω τον..."ευφυή" Βαγγέλη....


Ειδικά πριν μερικές μέρες στον "ενικό" ....

Τα ύστερα του κόσμου με Ζωή

Τα ύστερα του κόσμου με Ζωή και Mega!


Τα ύστερα του κόσμου!… 
Το ΜΕΓΚΑ,αυτό που δεν έχει ταίρι στον κόσμο ως αντιδημοκρατική κατασκευή στα χέρια Ολιγαρχίας να κάνει μαθήματα …δημοκρατικής συμπεριφοράς στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Έστω και αν υπερέβαλε σε ύφος ,που δεν υπερέβαλε προσέξτε τα λόγια που είπε και στον αξιωματικό της Αστυνομίας και στον δημοσιογράφο του ΣΤΑΡ. 
Ποιό είναι προσβλητικό του προσώπου;

Ο Αλέξης είπε ΟΧΙ στις κυρώσεις (σε αντίθεση με τους πρώην διεφθαρμένους ελληνόφωνους ) και κάλεσε την ΕΕ σε συνεννόηση με την Ρωσία!

Έβαλε στο τραπέζι τους Έλληνες της Ουκρανίας απαιτώντας να πάψει η ψυχροπολεμική παράνοια!
Μέχρι πριν λίγους μήνες, διεφθαρμένοι ελληνόφωνοι προσπαθούσαν να κρατηθούν στην εξουσία μετατρέποντας την Ελλάδα σε «χαλάκι» του Βερολίνου.
Την ανάγκη να υπάρχει στο τραπέζι του διαλόγου με την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ρωσία, ώστε να οικοδομηθεί μία μεσο-μακροπρόθεσμη Ευρωπαϊκή Αρχιτεκτονική Ασφάλειας μακριά από το...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!



Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την εκκλησιαστική περιουσία και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

H αξία της περιουσίας της Εκκλησίας είναι ανεκτίμητη.
Αποτελείται από ένα αδιαφανές πλέγμα που «υφαίνουν» περισσότερα από 10.000 Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (μητροπόλεις, ναοί, μονές, προσκυνήματα, ιδρύματα, κληροδοτήματα και άλλα). Ο ιστός αυτών των ΝΠΔΔ, κρύβει αποτελεσματικά την εκκλησιαστική περιουσία από τα αδιάκριτα μάτια των «αντικληρικών». Είναι δε τόσο καλά προστατευμένο το μυστικό, που ούτε η κεντρική διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος μπορεί να έχει εικόνα για την περιουσία των μονών και των μητροπόλεων καθότι κάθε ένα από αυτά τα ΝΠΔΔ έχει δική του ανεξάρτητη οικονομική διαχείριση!

Το οργανόγραμμα της Εκκλησίας χωρίζεται σε ...

Πόσο γελοίος μπορεί να είναι κάποιος.....

ARIS
Επιμένω πως η μόνη πραγματική λύση όσον αφορά το χρέος, είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο, είναι η διαγραφή του. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα και αναπόφευκτα μελλοντικά αδιέξοδα.
Δεν μπορεί η χώρα και οι πολίτες να αγωνιούν παράλληλα για την καθημερινή τους επιβίωση και για ένα χρέος που τους φόρτωσαν οι ξεπουλημένες πολιτικές ηγεσίες που έχουν κυβερνήσει αυτό τον τόπο από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους.
Στο θέμα μου, όμως, που δεν είναι άλλο από την συνηθισμένη μου μουρμούρα. Αυτή τη φορά θέλω να ασχοληθώ με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αυτό τον τιτάνα της πολιτικής σκηνής.
Με αφορμή το σύντομο σχόλιο του για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την προτροπή του να την καθαιρέσουν οι κυβερνητικοί.
Πόσο γελοίος μπορεί να είναι κάποιος στη μοναδική ζωή που έχουμε;

Το σχέδιο της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής μαφίας για την Ελλάδα, επιβεβαιώνεται!



Ο γνωστός δημοσιογράφος, Paul Mason, του Βρετανικού channel4, επιβεβαίωσε στο άρθρο του Why Greece’s Syriza party is not sticking to the script on an IMF deal, το σχέδιο που προωθείται από το χρηματοπιστωτικό λόμπι για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Σε ένα σενάριο σύμφωνα με την ευρωζώνη, το αναμενόμενο τέλος είναι: Ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάται, ο υπουργός οικονομικών Βαρουφάκης κρατά την υπόσχεσή του να μην υπογράψει με όρους παράδοσης και παραιτείται. Σχηματίζεται μια κεντροαριστερή κυβέρνηση, με τον Αλέξη Τσίπρα να συμμαχεί τώρα με το Ποτάμι και την σιωπηλή υποστήριξη της φιλελεύθερης πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας. Γίνεται ελάφρυνση του χρέους, αλλά με τους όρους που επιβάλουν οι δανειστές και ο ΣΥΡΙΖΑ επιβιώνει για να ολοκληρώσει τη...

Ντροπή, ντροπή, και πάλι ντροπή για τον ελληνικό λαό...

Ζωή, συνέχισε ακάθεκτη!
Γιατί αν δεν το κάνεις,
ζωή σε λόγου μας!..


Ντροπή, ντροπή, και πάλι ντροπή για τον ελληνικό λαό,
που μιά χούφτα ολιγάρχες μέσω των παράνομων και παράτυπων ιδιωτικών τους ΜΜΕ,μαζί με μιά δράκα ελεεινών κατσαπλιάδων της δημοσιογραφίας,
αφήνονται ακόμη να βρίζουν να λοιδωρούν, να ξεσκίζουν την εκλεγμένη και...

Η επίδραση του Ελληνικού Αλφαβήτου στον ανθρώπινο εγκέφαλο




Σε αυτό το άρθρο  θα ασχοληθούμε με την επίδραση που προκαλεί το Ελληνικό Αλφάβητο, στον ανθρώπινο εγκέφαλο. 

Τα φωνήεντα στο αλφάβητο όχι μόνο “δονούν” συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου εγκεφάλου αλλά “μεταφράζονται” σε ήχους και αριθμούς. “Η επίδραση του ολυμπιακού πνεύματος στην ανθρώπινη πρόοδο” ήταν η εισήγηση του καθηγητή Γεωλογίας Σταύρου Π. Παπαμαρινόπουλου, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου με θέμα, η οποία τάραξε τα νερά της επιστημονικής κοινότητας και μάλιστα των γλωσσολόγων. Φαίνεται ότι ...

Χαλάει την πιάτσα η Ζωή...





Ό,τι και να πει, γίνεται πρωτοσέλιδο. Ό,τι και να κάνει, έχει δώσει το κεντρικό θέμα στα δελτία ειδήσεων. Τα λόγια της δίνουν μεροκάματο σε πολλούς του σιναφιού μας και γεμίζουν τις κενές ώρες των χρηστών του διαδικτύου. 

Ακόμα κι όταν λέει ή πράττει τα αυτονόητα. 
Την έχουν κατηγορήσει για τα πάντα. Την έχουν συγκρίνει ακόμα και με τους πιο στυγερούς δικτάτορες της ιστορίας, επειδή δεν λειτουργεί και τόσο συμβατικά με τον ρόλο της Μήπως, όμως, ο ίδιος ο ρόλος έχει φτιαχτεί για ανθρώπους που διαβάζουν άρθρα, ανοίγουν συνεδριάσεις, κλείνουν συνεδριάσεις, λένε «ναι» σε οτιδήποτε φέρνει η κυβέρνηση (της οποίας είναι εφεδρεία) και για αυτό η παρουσία της «ξενίζει»; Ας το αφήσουμε ανοικτό προς συζήτηση για μια άλλη φορά.


Αυτή τη φορά, την κατέκριναν επειδή πήγε στον...

21 Μαΐ 2015

Ζήτω ο πατριώτης Κυριάκος.... και μην ακούσω κανένα να ομιλεί περί γαϊδάρων γιατί θα του βάλω πιπέρι στο στόμα.





«Κώστας Καραμανλής: Η κυβέρνηση αργεί πάρα πολύ, πρέπει να τελειώνει πάση θυσία τις διαπραγματεύσεις!». Το διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας και αναφωνήσαμε, επιτέλους, ο πρώην πρωθυπουργός έσπασε τη σιωπή του! 

Κι όμως. 
Όταν μπήκαμε στις μέσα σελίδες διαπιστώσαμε ότι δεν είχε  μιλήσει ο Καραμανλής, είχαν μιλήσει οι κύκλοι του, οι οποίοι μετέφεραν συνομιλίες του προέδρου με βουλευτές της Ν.Δ. Είναι οι ίδιοι κύκλοι που δηλώνουν μια φορά το μήνα ότι «ο πρόεδρος αδυνάτισε και τούτο προοιωνίζεται πολιτικές εξελίξεις». 

Αδυνατίζει μήνα με το μήνα ο πρόεδρος κι αν δεν του βάλει κάποιος φρένο,

Αν οι ιεράρχες σκοτίζονται για την κρίση και τον λαό, γιατί δεν κάνουν κάτι με την εκκλησιαστική περιουσία, που, ενώ είναι αμύθητη, σκοπίμως διαρρέουν ότι δεν είναι και κάτι σπουδαίο!


Η Εκκλησία στα… οδοφράγματα


Συγκινητική υπήρξε η ευαισθητοποίηση των εκκλησιαστικών ποιμένων να τοποθετηθούν επί της οικονομικής - κοινωνικής κρίσεως που μαστίζει τον τόπο με ένα μανιφέστο που είχε δυο πρόσωπα – καθώς κι ο Ιανός: 

Το ένα επαναστατικό, σαν να ήθελε να ειρωνευτεί το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς, και το άλλο σκοτεινό, εκεί όπου ο θείος λόγος βάζει τη δική του τάξη στον κόσμο. 

Μα, αν οι ιεράρχες σκοτίζονται για την κρίση και τον λαό, γιατί δεν κάνουν κάτι με την εκκλησιαστική περιουσία,...

Οι. . . . Α Μ Α Ζ Ο Ν Ε Σ !




Ενας από τους άθλους του ήρωα Ηρακλή ήταν και ή νίκη του εναντίον τών Αμαζόνων, όταν κατάφερε να δαμάσει τή γενναία τους Βασίλισσα Ιππολύτη και να πάρει σάν έπαθλο τή ζώνη της. 

Οι Αμαζόνες αποτελούν ενα άπό τά γραφικά αινίγματα...
των διαφόρων λαών. 

Ο μύθος γι' αυτές έχει αποκτήσει μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: 
Οί Αμαζόνες είναι πάντα σκληρές, γενναίες στή μάχη, ατρόμητες, αμείλικτες καί κυρίως είναι ...

Μείνετε για πάντα. . . νέοι , με χυμό...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail»,οι ηλικιωμένοι συμμετέχοντες σε έρευνα ανταποκρίθηκαν πολύ καλύτερα στις ασκήσεις που κλήθηκαν να κάνουν μετά την κατανάλωση του χυμού παντζαριού.
Η ένταση μάλιστα της προσπάθειάς τους μειώθηκε ...

20 Μαΐ 2015

Οι 7 πιο ανθυγιεινές επεξεργασμένες τροφές



Επτά, από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές που καλό είναι να…
αλλάζετε διάδρομο, όταν τις βρίσκετε μπροστά σας στο σουπερ μάρκετ.

Οι επεξεργασμένες τροφές, για όσους ειδικά ζούμε στην πόλη και δεν έχουμε τη δυνατότητα της διατήρησης του προσωπικού μας μποστανιού ή τον χρόνο και το κέφι για μαγείρεμα, είναι αναπόφευκτο κακό. Οι συχνότερες δικαιολογίες είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για το μαγείρεμα και την προετοιμασία ενός υγιεινού γεύματος.

Παρ’ όλες τις δικαιολογίες όμως, κάποιες τροφές που το εμπόριο μας τις παρέχει στην χειρότερη επεξεργασμένη έκδοσή τους, καλό είναι να τις αποφεύγουμε, ακόμα και στις μεγάλες πείνες, αφού δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον οργανισμό. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι ικανοποιούν την πείνα σας, πλανάστε!

Ακολουθούν επτά, από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές που καλό είναι να…

Το καλύτερο πλυντήριο....



...

Ο Αλέξανδρος Φωτιάδης και ο Κώστας Σιαμήτρας πρώτοι στον Ορεινό Αγώνα Κισσάβου

Αλέξανδρος Φωτιάδης
Γεννημένοι Νικητές...
Δυο δικά μας παιδιά...

Κώστας Σιαμήτρας


Δείτε τα αποτελέσματα...

Βρείτε τις διαφορές......



Ποιες είναι της εποχής Χίτλερ και ντόπιων προδοτών της χώρας....

Αρωγοί και εργαζόμενοι για την ευδοκίμηση της επιχείρησης «ανατροπή Tσίπρα», οι πρόθυμοι ντόπιοι .Τα ΜΜΕ της διαπλοκής, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας , αλλά, κυρίως, η τρόικα εσωτερικού με τους θεματοφύλακες του μνημονίου Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ποτάμι

«Οι εντεταλμένοι των ΜΜΕ αναπαράγουν καθημερινά, κατόπιν οδηγιών, δημοσιεύματα από πέντε συγκεκριμένα  ξένα μέσα, τα οποία είναι πλήρως συνδεδεμένα με τα συμφέροντα που στηρίζουν την επιχείρηση ανατροπής»

PLAN B: «Ριξτε τον τσιπρα παση θυσια …» 

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στην πρώτη μετά τις εκλογές συνεδρίαση της  Κ.Ε. στις 28 Φεβρουαρίου, προϊδέαζε  ανατριχιαστικά για όσα βιώνει αυτό το διάστημα η χώρα.  

Με καθαρό τρόπο ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πριν από τρείς μήνες, αυτό που ήδη παρακολουθούμε όλοι με κομμένη την ανάσα: ότι το «σχέδιο των δανειστών ήταν και παραμένει, να οδηγήσουν την κυβέρνησή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε φθορά, ανατροπή, ή άνευ όρων παράδοση, πριν το κυβερνητικό έργο αρχίσει να αποδίδει καρπούς. 

Και πριν το ...

Ανεκδοτάκι...Νυχτερινό


Ένας άνδρας και μία γυναίκα κάθονταν δίπλα-δίπλα στην πρώτη θέση του αεροπλάνου.
 
Η γυναίκα φτερνίστηκε, έβγαλε ένα χαρτομάντιλο, σκούπισε προσεκτικά τη μύτη της και μετά άρχισε να τρέμει για δέκα - δεκαπέντε δευτερόλεπτα.

Ο άντρας συνέχισε να διαβάζει.

Λίγα λεπτά αργότερα, η γυναίκα φτερνίστηκε πάλι, έβγαλε ένα χαρτομάντιλο, σκούπισε τη μύτη της και μετά άρχισε να τρέμει ξανά.

Υποθέτοντας ότι η γυναίκα ίσως ήταν κρυωμένη, ο άντρας άρχισε να παραξενεύεται επειδή η γυναίκα έτρεμε.

Πέρασαν μερικά ακόμη λεπτά όταν η γυναίκα φτερνίστηκε και πάλι.

Όπως και πριν έβγαλε ένα χαρτομάντιλο, σκούπισε τη μύτη της, ενώ το σώμα της έτρεμε ακόμα περισσότερο από πριν.
Ανίκανος να συγκρατήσει την περιέργειά του, ο άντρας στράφηκε στη γυναίκα και είπε:
- Δεν μπόρεσα να μην προσέξω ότι φτερνιστήκατε τρεις φορές, σκουπίσατε τη μύτη σας και μετά αρχίσατε να τρέμετε βίαια. Είστε καλά;

- Λυπάμαι αν σας ενόχλησα, αλλά πάσχω από μία πολύ σπάνια ασθένεια. Όποτε φτερνίζομαι, έχω οργασμό!

Ο άντρας αισθάνθηκε αμήχανος, αλλά εξακολούθησε να είναι περίεργος.

- Παίρνετε κάτι για αυτό;

19 Μαΐ 2015

Χαρέμι.... ο χώρος της ηδονής..!

Η λέξη, χαρέμι, προέρχεται από την αραβική haram, που σημαίνει «παράνομος», «προστατευμένος», «απαγορευμένος». Ως όρος της καθημερινής ζωής, αναφερόταν στο ξεχωριστό προστατευμένο τμήμα του σπιτιού όπου οι γυναίκες, τα παιδιά και οι υπηρέτες ζούσαν σε απόλυτη απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι ο χώρος όπου οι γυναίκες ήταν απομονωμένες και έγκλειστες απαραβίαστες για όλους, με εξαίρεση τον έναν και μοναδικό άντρα που εξουσίαζε τη ζωή τους.

Η μαρτυρία μιας ανώνυμης νεαρής σκλάβας του ...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ 303 ΧΩΡΕΣ.!!!!!



Τα ελληνικά είναι μια δύσκολη και λίγο ομιλούμενη γλώσσα. 
Ποιος γνωρίζει όμως πως στην Αυστραλία υπάρχουν 18 πανεπιστημιακές σχολές και 149 δημόσια σχολεία που διδάσκουν τη  νεοελληνική...

1.100 χρόνια βυζαντινής ιστορίας – 91 αυτοκράτορες....Ουδείς Έλληνας..?

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ !


1.100 χρόνια βυζαντινής ιστορίας – 91 αυτοκράτορες.
Ουδείς Έλληνας – καλούνταν «Βασιλείς των Ρωμαίων.»


    Oι όροι «Βυζάντιο» και «Βυζαντινή Αυτοκρατορία» επινοήθηκαν τον ιη΄  αιώνα, προκειμένου να εμπεδώσουν τον δήθεν Ελληνικό χαρακτήρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. 

Στα ιστορικά κείμενα του Μεσαίωνα η συγκεκριμένη αυτοκρατορία ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε Βυζαντινή ή Ελληνική. 

Το Βυζάντιο ουδέποτε υπήρξε Ελληνικό, ούτε καν φιλελληνικό.
Ουδέποτε εξελληνίστηκε, όπως λανθασμένα διδάσκεται, τουναντίον όλες οι συνιστώσες του Ελληνικού Πολιτισμού (Φιλοσοφία, Θέατρο, Αθλητισμός, Τέχνες, Επιστήμες κ.τ.λ.), αλλά και το ίδιο το όνομα Έλλην είχαν κηρυχθεί από την πολιτικοθρησκευτική του εξουσία υπό άγριο διωγμό

Οι δε Βυζαντινοί αυτοκράτορες ουδεμία σχέση με την Ελλάδα είχαν, καθʼ ότι στα 1.100 χρόνια Βυζαντινής Ιστορίας κανείς τους δεν είχε καν Ελληνική καταγωγή. Ούτε ένας δεν καταγόταν από περιοχές με συμπαγή Ελληνικό πληθυσμό, πολλοί δε εξ αυτών αγνοούσαν την...

Ποιες τροφές μειώνουν την όρεξη ? ? ?

Το μεγαλυτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν ξεκινάμε μια υποθερμιδική δίαιτα είναι το αίσθημα της πείνας...  
Δυστυχώς η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να χάσουμε βάρος χωρίς να νιώσουμε πείνα ως ένα σημείο γιατί είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού μας στην μείωση των ημερίσιων θερμίδων μας. Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που είναι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας αυτή γιατί έχουν την ικανότητα να καταστέλλουν την πείνα και να μας βοηθούν έτσι να εμμείνουμε στην δίαιτα μας.




Τα ...

Να τι είναι η γυναίκα...



Να τι είναι η γυναίκα... κατά τον χριστιανισμό!


«Τι είναι η γυναίκα;
Αιτία Διαβόλου, ανάπαυση όφεως, Διαβόλου παραμυθία, απαρηγόρητος οδύνη, υποκαιόμενη κάμινος, ξενοδοχείον ασώτων, εργαστήριον δαιμόνων (!). 


Τι είναι η γυναίκα;

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ



Μετά την διαδικασία των αρχαιρεσιών της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας, που έγιναν την Κυριακή, 17 Μαΐου 2015, συνήλθε το νεοεκλεγέν Διοικητικό  Συμβούλιο την Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 με θέμα την συγκρότησή του σε σώμα.
Το νέο Δ.Σ.  που προέκυψε καταρτίσθηκε σε σώμα ως εξής:

Δήμος Δίου-Ολύμπου...ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

                                        



Σας προσκαλούμε στη γενική συνέλευση του Φιλοζωικού και Περιβαλλοντικού Σωματείου Δίου-Ολύμπου «ο Περίτας».

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ...

Τηλεοπτικοί Δημοσιογραφοι παραδέχονται σε Γκαλοπ οτι υπαρχουν Διαπλεκομενα ΜΜΕ! Γιατι Αρνηθηκαν να απαντησουν Δημοσιογραφοι απο MEGA, Σκαι;














Συνηθως στα Γκαλοπ οι διαφορες δημοσκοπικες Εταιριες ( Με αποτυχημενα αποτελεσματα-και μεγαλη αποκλιση απο την πραγματικοτητα-σκόπιμος,η οχι )

ρωτουν πολιτες να απαντησουν για τα Πολιτικα δρωμενα που διαδραματιζονται στην Χωρα μας! Στην συνεχεια τα αποτελεσματα αυτών των Γκαλοπ,
Δημοσιεύονται σε διαφορα ΜΜΕ.

Με αφορμη τον Αγριο καuγά στον «αέρα» Μπουσδούκου με Ραχήλ Μακρή, με την δεύτερη να ξεστομησει οτι «Ολοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση»αλλα και κατα καιρους δηλωσεις Στελεχών του Συριζα, για Πολεμο που δεχονται απο..

Καπνίζεις; Αποτοξίνωσε τους πνεύμονες με αυτές τις τροφές

Κάπνισμα 
– Μία από τις χειρότερες συνήθειες του σύγχρονου ανθρώπου...

Οι ασθένειες των πνευμόνων είναι μερικές από τις πιο κοινές ιατρικές καταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Αναπνευστικές ασθένειες κυμαίνονται από ήπιες έως απειλητικές για τη ζωή, και περιλαμβάνουν παθήσεις όπως το άσθμα, πνευμονία, τον καρκίνο του πνεύμονα, βρογχίτιδα, κυστική ίνωση και άλλες.ου. Πολλοί από εμάς καπνίζουμε καθημερινά μη υπολογίζοντας το κόστος που έχει στον οργανισμό μας.

Το σημαντικότερο θύμα αυτής της κακής συνήθειας είναι οι πνεύμονές μας. Ευτυχώς υπάρχουν ορισμένες τροφές που μπορούν να μας βοηθήσουν να περιορίσουμε κάπως τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία μας και να συμβάλουν τόσο στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας όσο και στον “καθαρισμό" των πνευμόνων. Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με τις τροφές εκείνες που...

Στήνουν νέα Ουκρανία στα Βαλκάνια....


Οι αλβανικής καταγωγής Σκοπιανοί που συμμετείχαν στο μεγάλο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο την Κυριακή στα Σκόπια υποκινήθηκαν να συμμετάσχουν από τις κυβερνήσεις της Αλβανίας και του Κοσόβου, γράφει το αλβανόφωνο Gazeta Express.
«Αυτή την Κυριακή για πρώτη φορά, Αλβανοί και «Μακεδόνες» διαδήλωσαν στους δρόμους για τον ίδιο σκοπό: να ανατρέψουν τον απολυταρχικό πρωθυπουργό, Νίκολα Γκρουέφσκι, ύποπτο για πολλά εγκλήματα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του», γράφει το αλβανόφωνο σάιτ.
Το Gazeta Express επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες του, σύμφωνα με τις οποίες οι Αλβανοί των Σκοπίων πήραν οδηγίες από τις κυβερνήσεις Κοσόβου και Αλβανίας για να συμμετάσχουν στη διαδήλωση. Μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης στα Σκόπια διανυκτέρευσαν σε σκηνές εκατοντάδες διαδηλωτές κυρίως υποστηρικτές της αντιπολίτευσης.

Έστησαν σκηνές έξω από την Βουλή
Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της μεγάλης αντικυβερνητικής διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ίδιο σημείο.Μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης στήθηκαν πάνω από 30 σκηνές ενώ αρκετοί άλλοι κοιμήθηκαν σε υπνόσακους και σε κουβέρτες. Οι συγκεντρωμένοι ανέφεραν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι να παραιτηθεί η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι.

Μεταξύ αυτών που διανυκτέρευσαν μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης είναι και ο..

«Βόμβα» Παππά: Μόνο τρεις άδειες εθνικής εμβέλειας για τα κανάλια


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ» ΣΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ο κύβος ερρίφθη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η τάξη στο άναρχο και διαπλεκόμενο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο των περασμένων δεκαετιών μπαίνει πλέον στην ημερήσια διάταξη.
Η πρώτη πράξη γράφεται την επόμενη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015, με το άνοιγμα της ΕΡΤ και τις σαφείς οδηγίες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προς τη νέα διοίκηση του οργανισμού, για ριζική επαναλειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης έξω από τις παθογένειες του παρελθόντος.
Η συνέχεια δίνεται από τον..