# #

29 Οκτ 2016

Περαστικά μας.....




Τι είναι το CETA?

Δείτε...

Διάταξη – παγίδα του "αριστερού" Τσίπρα,κόβει τα οικογένεια επιδόματα!!!!!!!!!!!


Την στέρηση των επιδομάτων τέκνων από χιλιάδες οικογένειες και τη σημαντική μείωση στα ποσά των επιδομάτων τέκνων που δικαιούνται χιλιάδες άλλες οικογένειες εξακολουθεί να προκαλεί η διάταξη του άρθρου 65 του νόμου 4170/2013 με την οποία προβλέπεται ότι στο συνολικό ποσό του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος το οποίο λαμβάνεται υπόψη ως κριτήριο για τη χορήγηση των συγκεκριμένων επιδομάτων συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο τα φορολογούμενα με βάση τις ισχύουσες φορολογικές κλίμακες ετήσια εισοδήματα, αλλά και τα φοροαπαλλασσόμενα και τα αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα της οικογένειας από οποιαδήποτε πηγή. 

Η διάταξη αυτή, παρά τις αδικίες που προκαλεί, δεν ...

Τον Πολύδωρα ( τον άνθρωπο που μιλούσε για συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή ) ,προτείνει η κυβέρνηση για πρόεδρο του ΕΣΡ γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν μπορούσε...



Η κυβέρνηση προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι απασχολημένος αυτή την εποχή και αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.



Μετά την επιλογή Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η επιλογή Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση και βάζει δεξιούς σε όλα τα πόστα, για να σπάσει λίγο η πασοκίλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση αλλά θέλει να διαλέξει αυτός τους δεξιούς της κυβέρνησης, ώστε να είναι γνήσιοι δεξιοί και όχι τίποτα αδερφές.

Είναι προφανές πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκει πολύ κεντρώο και φλώρο τον...

Μαγαρίστηκε κι ο Αη-Στράτης...




-Ο τύπος με τις σαράντα υπογραφές και τα πενήντα γιαβόλ πήγε να λερώσει σήμερα και τον Αϊ Στράτη.

-Οι γραφικοί νοσταλγοί με τις κυνηγητικές στολές, τα σκαρπίνια και τις ζίπκες λέρωσαν επίσης τους δρόμους του..

Το μέλλον ξεκίνησε & προδιαγράφεται λαμπρό!


...

28 Οκτ 2016

Είναι απίστευτες οι μαλακίες που λένε οι πρωθυπουργοί και οι άλλοι πολιτικοί, με αφορμή τις εθνικές εορτές

Όπα, ρε Αλέξη!


tsipras
Αίσθημα περηφάνιας έχουν προκαλέσει στους Έλληνες οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τον Αη Στράτη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει σπιθαμή ελληνικής γης γιατί έχουμε παραχωρήσει την Ελλάδα για κάναν αιώνα, οπότε δεν κινδυνεύει να την αμφισβητήσει κάποιος.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ήταν πολύ σοφό εκ μέρους της κυβέρνησής του -αλλά και των προηγούμενων κυβέρνήσεων- να ξεπουληθεί η Ελλάδα γιατί τώρα έχουν τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα Γερμανοί, Γάλλοι, Κινέζοι, Ιταλοί και πολλοί άλλοι, οπότε, αν πάνε να μπουκάρουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα,

Τι έκανες στον πόλεμο, φασίστα;

Σήμερα συμπληρώνονται 76 χρόνια από το μεγαλειώδες «Όχι» του ελληνικού λαού στον φασίστα εισβολέα. Ένα «Όχι» που ο ανθός του τόπου το έγραψε με το αίμα του στην Πίνδο και αμέσως μετά την ναζιστική κατοχή με το ΕΛΑΣίτικο ντουφέκι στα βουνά της χώρας, με την ΕΑΜική Αντίσταση και το ΕΠΟΝίτικο χωνί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το «Όχι» της 28ης Οκτώβρη, μετά την απελευθέρωση από τις χιτλερικές ορδές συνεχίστηκε όταν οι γερμανοτσολιάδες, οι ταγματασφαλίτες, οι δοσίλογοι και οι απόντες από το έπος της Εθνικής Αντίστασης βρήκαν τη θέση τους στην αγκαλιά της αγγλοκρατίας και της αμερικανοκρατίας.
Ήταν αυτοί και οι πάτρωνές τους που για να διατηρήσουν την Ελλάδα κάτω από την οικονομική και πολιτική τους κυριαρχία, ξεκίνησαν έναν μονομερή εμφύλιο ενάντια στην ίδια την ελπίδα για μια Ελλάδα της δημοκρατίας και της κοινωνικής προκοπής.
Σήμερα,

O..."Εθνάρχης"

 ένας υπάκουος υπάλληλος των ξένων αφεντικών της χώρας.




Ο Εθνάρχης δηλώνει :»Η Κύπρος είναι μακρυά»!



*Καταρχάς,δεν πολέμησε πουθενά.
Εθνικόφρων,εθνάρχης,εκπρόσωπος της εθνικοφροσύνης επί δεκαετίες και στο Β'Παγκόσμιο πόλεμο (Αλβανικό μέτωπο και Βουλγάρικη κατοχή της ιδιαίτερης πατρίδας του),εκείνος απλά απείχε λόγω...

Λένε κάθε χρόνο οι πολιτικοί ότι τιμούν τους νεκρούς κι ότι τιμούν τα παιδιά τους. Λένε ψέματα....

Σέβομαι, τιμώ και αισθάνομαι υποχρέωση σε όλους όσους πολέμησαν το φασισμό. 
Ιδιαίτερα σε κείνους τους γενναίους τότε, το 40, αλλά και μετά τη συνθηκολόγηση. 
Γιατί κάποιοι δεν συνθηκολόγησαν, δεν συμβιβάστηκαν, δεν υποτάχτηκαν ποτέ. 
Πολέμησαν θυσιάζοντας τα πάντα.

Αλλά τι κάνουν σήμερα οι πολιτικοί για όσους έμειναν και για τους απογόνους τους; 

Μια νέα συνθηκολόγηση, ένα ξεπούλημα των αγώνων, των θυσιών. 
Κόβουν τις συντάξεις εκείνων που μόχθησαν, που εργάστηκαν έντιμα, να χτίσουν μια χώρα ρημαγμένη από τους ναζί και τους προδότες. 

Πουλάνε φθηνά το φυσικό πλούτο. 

Όσο για τα παιδιά; 

ΤΟ ΠΟΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για τσαι απο φυλλα ελιας

Η ιστορία της χρησιμοποίησης της ελιάς, η οποία μπορεί να ζήσει μέχρι και 3000 χρόνια, για διαφορετικούς σκοπούς είναι αρκετά παλιά. Στο σημερινό κόσμο, οι άνθρωποι δίνουν έμφαση στον καρπό της ελιάς και τα προϊόντα που κατασκευάζονται από το δέντρο της ελιάς. Αλλά ξέρατε ότι τα φύλλα της ελιάς έχουν σπουδαίες θεραπευτικές ιδιότητες;
Το φύλλο ελιάς έχει πολλές «κρυφές» θεραπευτικές ιδιότητες.
Μία από τις δραστικές ενώσεις του είναι η ε...

Η γιορτή της ντροπής...




“Η γιορτή της ντροπής”!

Κι όμως, έχει συμβεί κι αυτό!

Αυτές τις ημέρες, 
επέτειο ενός αντιφασιστικού ΟΧΙ από τον ελληνικό λαό, ένα ιστορικό ντοκουμέντο μας θυμίζει, αλλά και μας διδάσκει, ότι ο φασισμός δεν έχει πατρίδες!

Οι “Έλληνες” νεοφασίστες της αμερικανοκίνητης χούντας των συνταγματαρχών, γιόρταζαν μαζί με τους Ιταλούς φασίστες την επέτειο της 28ης Οκτώβρη!

Ο Μουσολίνι δεν επέλεξε τυχαία την ημέρα εισβολής στην Ελλάδα. Η 28 Οκτώβρη είναι μέρα σύμβολο του φασισμού. Στις 28 Οκτώβρη του 1922, ο Μουσολίνι με την περιβόητη «Πορεία προς τη Ρώμη» (March on Rome) κατέλαβε την εξουσία.

Στη διάρκεια της επτάχρονης κατοχής της πατρίδας μας, οι νεοφασίστες της χούντας γιόρταζαν μαζί με τους...

Πώς η γαλακτοκομική βιομηχανία ξεγέλασε τους ανθρώπους ότι έχουν ανάγκη το γάλα (βίντεο)


Πώς η γαλακτοκομική βιομηχανία ξεγέλασε τους ανθρώπους ότι έχουν ανάγκη το γάλα (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρά το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν την απαραίτητη ημερήσια ποσότητα ασβεστίου, καλίου και πρωτεϊνών από τα φρούτα και τα λαχανικά, η γαλακτοκομική βιομηχανία έχει δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για να πείσει τους καταναλωτές ότι έχουν απόλυτη ανάγκη το γάλα.

Τις τελευταίες δεκαετίες, επικράτησε η ιδέα ότι πρέπει να πίνουμε πολύ γάλα για να είμαστε υγιείς. 

Όμως,

27 Οκτ 2016

Οι Έλληνες επιβραβεύουν και θαυμάζουν τους ολιγάρχες, και συνεχίζουν να τσακώνονται για τα κόμματα και για μαριονέτες σαν τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. Μιλάμε για χάπατα, εθελόδουλους και καθυστερημένους.

mega


Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, αφού όλα τα υπόλοιπα μέχρι σήμερα -μαζί με τα Μνημόνια- ήταν συνταγματικά και η Δικαιοσύνη στάθηκε πάντα στο ύψος των μισθών των δικαστών.

Βέβαια, το Μνημόνιο έχει αντικαταστήσει το Σύνταγμα της Ελλάδας και το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι Συμβούλιο του Προτεκτοράτου-, οπότε το θέμα δεν είναι αν ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός αλλά αν είναι αντιμνημονιακός.

Πάντως, το Σύνταγμα είναι αντισυνταγματικό.

Το Σύνταγμα είναι αντισυνταγματικό γιατί είναι...

Ενας χάρτης αποκαλύπτει σε τι είναι καλύτερη η Ελλάδα από τις άλλες χώρες

Φωτογραφία: Information is Beautiful

Κάθε χώρα είναι μοναδική με τους πολίτες της να είναι σε κάτι καλύτεροι από τους κατοίκους μιας άλλης χώρας.
Η υπηρεσία Information is Beautiful χρησιμοποιώντας στοιχεία ερευνών του Reuters, του Forbes, της World Bak μέχρι και της CIA, δημιούργησε έναν χάρτη, στον οποίο αποτυπώνεται σε τι είναι καλύτερη κάθε χώρα.
Φυσικά, αναρωτιέστε τι γίνεται με την Ελλάδα. Ο χάρτης λοιπόν δείχνει πως είμαστε πρώτοι στην...

«Σκληρό ροκ» για τα σκουπίδια

«Σκληρό ροκ» για τα σκουπίδια της Αττικής - Μάχη με τον χρόνο για το νέο σχέδιο










Μάχη με τον χρόνο για το νέο περιφερειακό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, εν μέσω αντιδράσεων. Η κόντρα για τη μονάδα του Γραμματικού και οι προβλέψεις στο σχέδιο Δούρου. Φιλόδοξοι στόχοι για εμπλοκή των δήμων, που... σφυρίζουν αδιάφορα.
Φουντώνει η διαμάχη για το μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, όσο πλησιάζει η συζήτηση του σχεδίου στο περιφερειακό συμβούλιο. Οι τόνοι για το σχέδιο που προωθεί η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου ανεβαίνουν, με την αντίπαλη πλευρά να υποστηρίζει πως είναι εξίσου δαπανηρό όσο οι τέσσερις διαγωνισμοί για αντίστοιχες μονάδες επεξεργασίας με ΣΔΙΤ που ακύρωσε.
Στην Περιφέρεια, όμως,

Κλείσιμο και υποβάθμιση του Κ.Ε.Π. Κονταριώτισσας

Αποτέλεσμα εικόνας για Κλείσιμο και υποβάθμιση του Κ.Ε.Π. Κονταριώτισσας

Αγαπητοί συγχωριανοί, θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως ύστερα από πρόταση του τοπικού αντιδημάρχου κ. Φόλιου και με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου θα κλείσει η υπηρεσία του Κ.Ε.Π. που στεγάζεται στο κτίριο του παλιού δημαρχείου στην Κονταριώτισσα και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. 

Απαξιώνοντας το θεσμό του..

26 Οκτ 2016

Φιγούρες σαν τον ΓΑΠ, το Βενιζέλο, τον Παπαδήμο, το Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη, τον Στουρνάρα, τον Άδωνι , δεν θα τις βρεις σε καμία ιστορική περίοδο…




Γράφαμε το Σεπτέμβρη του 2013 μεταξύ άλλων: 
«Στην ελληνική ιστορία, αλλά και στην παγκόσμια, δύσκολα συναντάς κυβερνητικά ανδρείκελα σαν αυτά που μας καταδυναστεύουν σήμερα, στα πλαίσια ενός ιδιόρρυθμου κοινοβουλευτικού καθεστώτος ΚΑΤΟΧΗΣ… 
Φιγούρες σαν τον ΓΑΠ, το Βενιζέλο, τον Παπαδήμο, το Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη, τον Στουρνάρα, τον Άδωνι (ΟΛΕΣ οι φιγούρες του συνολικού συναινετικού κυβερνητικού συνονθυλεύματος), δεν θα τις βρεις να «συνωστίζονται», σε καμία ιστορική περίοδο…


…Στο Σαμαρά συμπυκνώνονται και αποτυπώνονται, πιο αλαζονικά και μοχθηρά, ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά των ανδρείκελων-πρωθυπουργών: Το ασύστολο ψεύδος, οι λεονταρισμοί, η πραξικοπηματική αυθάδεια, οι συχνότατες θεατρικές παλινωδίες (κωλοτούμπες),

Ένα διαρκες εγκλημα προμελετημενο...




"ΧΡΕΟΣ 8 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ".... 

Στα 8,045 δισ. ευρώ ανέρχονταν οι συνολικές οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες στα τέλη Σεπτεμβρίου..(Ημερησια).

Το χρεος αυτο ειναι το πλεονασμα..

24 Οκτ 2016

H χορωδία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς στo Σμεντέρεβο της Σερβίας.



Ιδού στον ουρανό φως
Και αχτίνες ηλίου
Είναι η θεική ψυχή του Ρήγα
Που ενώνει με αφελφική αγάπη
Έλληνες και Σέρβους !!

Μ’αυτή την προσφώνηση υποδέχθηκαν το Σύλλογο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς «Εμμανουήλ Κριαράς» οι φίλοι Σέρβοι στην πόλη Σμεντέρεβο.



Στο Μιχαήλοβατς, δίπλα από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, ξεκίνησε πριν ένα χρόνο η κατασκευή του πρώτου δημοσίου μνημείου-βρύση «Αδελφοποίησης» στη...

23 Οκτ 2016

Η Ιρλανδία σπάει τα κοντέρ -Στο 26,3% η ανάπτυξη λόγω χαμηλής φορολογίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ιρλανδία σπάει τα κοντέρ

Αφωνοι έμειναν δημοσιογράφοι και οικονομικοί αναλυτές κατά την παρουσίαση των στοιχείων για την ανάπτυξη της Ιρλανδίας το 2015, ακούγοντας τον επικεφαλής ότι το ΑΕΠ της αυξήθηκε κατά 26,3%.
Τρελαίνοντας τους αναλυτές, από 7,8% που ήταν η αρχική εκτίμηση για το περυσινό έτος η οικονομία αναπτύχθηκε με τον απίστευτο ρυθμό 26,3% εξαιτίας μιας εκτίναξης στον αριθμό ξένων εταιρειών, κυρίως αμερικανικών, που μετέφεραν τη φορολογική τους έδρα το 2015 στη χώρα λόγω του χαμηλού φόρου που είναι ...

Η τιμωρία των «αριστερών» ανδρεικέλων πλησιάζει…





Η Πολιτική είναι σκληρή και εκδικείται όσους την περιφρονούν… 

Τα «αριστερά» ανδρείκελα των νέων αποικιοκρατών περιφρόνησαν την Πολιτική με μοχθηρή αυθάδεια: Και εδώ ξεπέρασαν τους προγενέστερους κυβερνητικούς δούλους του 4ου Ράιχ… 


Πίστεψαν οι μικρομέγαλοι, νεόπλουτοι αλαζόνες ότι,

Χειροποίητα ποδήλατα, από την Κατερίνη


Hot Rod χειροποίητα ποδήλατα, από την Κατερίνη


Ο Μάρκος Ζούνζουρας αγαπάει τις Chopper, και κάνει θαύματα με σιδηροκατασκευές. 
Τι γίνεται όταν ένας λάτρης των μηχανών Chopper, και ειδήμων στις κατασκευές ανοξείδωτου και σιδήρου, αποφασίζει να κατασκευάσει custom ποδήλατα; 


Το αποτέλεσμα είναι όσο φανταχτερό και εντυπωσιακό ακούγεται, και σας το λέμε γκαραντί μιας που είχαμε την τύχη να δούμε από κοντά τα βραβευμένα ποδήλατα του Μάρκου,την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια του ΘεσσαλονικιώτικουTattoo Convention


Ο καθένας μπορεί να παραγγείλει ένα Imagine Bike, στο στυλ που του αρέσει. Το γεγονός ότι όλα τα ποδήλατα φτιάχνονται από το μηδέν μας βοηθάει να προσαρμόζουμε το ποδήλατο στις ανάγκες του κάθε πελάτη. 


Κι αν με ρωτάτε, τα χειροποίητα αυτά αριστουργήματα έκλεψαν αδιαμφισβήτητα την παράσταση από την στρατιά των Harley που ήταν παρατεταγμένες έξω από την Αποθήκη Γ του λιμανιού. 


Οι Harley, εξάλλου,

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!Η κυβέρνηση της Ελλάδας γκρεμίζει το μοναδικό ελληνικό σχολείο στο Μόναχο!!!!

Αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό του Μονάχου χαρακτηρίζουν οι εκεί Ελληνες τη 19η Οκτωβρίου 2016. Προχθές ελήφθη –με ψήφους 78 υπέρ και 2 κατά– η τελική απόφαση της Ολομέλειας του Δήμου Μονάχου υπέρ του γκρεμίσματος του ελληνικού σχολείου, όνειρο δεκαετιών του ελληνισμού στο Μόναχο.





















Η υπόθεση ξεκίνησε το 2001, όταν ο δήμος παραχώρησε στην ελληνική κυβέρνηση οικόπεδο στο Μόναχο για να χτισθεί σχολείο για τα Ελληνόπουλα της Βαυαρίας. Βασικός όρος της παραχώρησης, οι εργασίες να ολοκληρωθούν εντός προθεσμίας.

Στις 20 Ιουλίου 2016, και έπειτα από 15 χρόνια παρατάσεων στην αρχική προθεσμία, «το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μην ..

Το Μαύρο Κύμινο θεραπεύει....

«Το Μαύρο Κύμινο θεραπεύει τα πάντα εκτός από το θάνατο»
μήνυμα από την αρχαία Ανατολή.

Ιστορία  
Το λάδι του Μαύρου Κύμινου ονομάζεται “ λάδι των Φαραώ”, διότι βρέθηκε σε τάφο του Tutankhamen και άλλων αιγυπτίων Φαραώ.

Είναι γνωστό ότι είχε χρησιμοποιηθεί ...