# #

19 Δεκ 2015

Απίστευτο...???? Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν την Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο της VW !!!

Κανονικοί απόγονοι των ηττημένων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου !!!

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν την Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο της VW !!!

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μιλάνε για οικουμενική κυβέρνηση και για εθνική διαπραγάτευση. Τι όμως να διαπραγματευτούν αυτοί οι άθλιοι υπάλληλοι των γερμανικών λόμπι στις Βρυξέλλες ;;; 

Κλοντ Μονέ...Απόσπασμα ταινίας σε ώρα δημιουργίας- Μοναδικό

Κλοντ Μονέ, 1915:
Δείτε το βίντεο...

“Για μας δεν υπήρχε ιερό και όσιο”

Δημοσιεύεται για πρώτη φορά μια παλιά συζήτηση όπου ο Έλληνας φιλόσοφος ασκώντας κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις ζωντανεύει μια μυθική εποχή και φέρνει στο προσκήνιο την τρομερή γενιά των Ελλήνων αριστερών που έδωσαν αίγλη στα μεταπολεμικά γαλλικά γράμματα
Η συζήτησή μου με τον Αξελό και οι ερωτήσεις που του έθεσα δεν κινήθηκαν στην κατεύθυνση του τεράστιου φιλοσοφικού του έργου για τον Μαρξ, τον Ηράκλειτο και τον Heidegger, αλλά υπαγορεύτηκαν από τα προσωπικά μου ερευνητικά ενδιαφέροντα εκείνης της εποχής (λόγω διδακτορικής διατριβής καταγινόμουν με τα νεολαιίστικα κινήματα γύρω από τον Μάη του ’68). 
Γνώριζα πως ο Αξελός –όπως και ο επιστήθιος φίλος και συνοδοιπόρος του Κορνήλιος Καστοριάδης– ήταν σημείο αναφοράς και έμπνευσης για τον «κόκκινο» Daniel Cohn-Bendit, παρότι ο Debord και η καταστασιακή παρέα του τον είχε κριτικάρει σφόδρα. Με ενδιέφερε το πώς ο ίδιος είχε μεταβολίσει όλη την πολιτική του στράτευση από την περίοδο της Ελλάδας στη θεωρία και πώς την κοινώνησε μέσα από την αγαπημένη του επιθεώρηση Arguments
Επιδιώκοντας να βρει έναν χώρο avant-garde έκφρασης για ανθρώπους της Αριστεράς που, όπως ο ίδιος, είχαν αφήσει πίσω τους την κομματική ορθοδοξία του Κομμουνιστικού Κόμματος, αναζητώντας ένα εναλλακτικό είδος μεταμαρξισμού, τήρησε ίσες αποστάσεις από τα γραφειοκρατικά καθεστώτα του σοβιετικού μπλοκ και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, πράγμα που τάραξε τα νερά της εποχής. Θα αναφερόταν στα χρόνια που θήτευσε στην επιθεώρηση ως χρόνια «ελεύθερης στράτευσης με μπόλικη απόλαυση».
Ο Αξελός ήταν χειμαρρώδης και τα έλεγε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα – αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Οι αναφορές του στον Μάη του ’68, μεστές αλλά όχι χωρίς μια δόση πικρίας. Ήταν σαφές πως τον πείραζε το γεγονός πως ενώ ολόκληρη η γενιά του αμφισβήτησε τα κοινωνικά κλισέ και πειραματίστηκε έντονα με τις έμφυλες σχέσεις, αυτό πιστωνόταν αποκλειστικά στη γενιά των ...

Ετσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα. Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982



Ετσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα. 
Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982


Καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής

Τα πρώτα καταστροφικά έργα του πασόκ με τις χωματερές απο τότε που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ. Αυτή είναι η πρόοδος που έκαναν για να γίνουμε ευρω-πέοι. Κατέστρεψαν τις Ελληνικές παραγωγές. 

Δραματικές εικόνες απο την κυνηγημένη κι εξαφανισμένη ταινία του...

18 Δεκ 2015

ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!

Η υπεύθυνη Sonya Licht της ΜΚΟ EWI SERBIA παρέα με τον Σόρος

ΤΩΡΑ – ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ!
Έστελνε μαύρο χρήμα από τα δημόσια ταμεία με τσουβάλια ο Παπανδρέου σε ΜΚΟ του Σόρος που διοικούσε «συνέταιρος» του Ρόντος!
Η εισαγγελία διαφθοράς υπό την εποπτεία της Ελένης Ράικου, διενέργησε προκαταρκτική εξέταση, μετά το πέρας της οποίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της Απιστίας στην υπηρεσία από κοινού, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, με την επιβαρυντική περίσταση της νομοθεσίας περί καταχραστών Δημοσίου εκ της οποίας η ζημία που προξενήθηκε σε βάρος του Δημοσίου υπερβαίνει το ποσό των..

17 Δεκ 2015

Το όπλο που φοβούνται: Την κατάρριψη του απάνθρωπου και παράνομου χρέους, με το οποίο κατέκτησαν, ποδοπατούν και ερημώνουν τη χώρα μας.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGuWu08OaY2U9FTZlYn-JbFo4GqJ88aw1O7mPWIQkgEK6AL1DbirgU8RPiJSt4MnILmRIv6wdR2e92byoY0ZwqMUxkrghfIIqHUwOm6u0cAuW5rG6RJudyYfxZTEIeQ6qKcxAOiZbMcKk/s640/casimatis_george.jpgΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ»! 






Όλοι γνωρίζουν ότι με σειρά αποφάσεων της Προέδρου της Βουλής της προηγούμενης βουλευτικής περιόδου Ζωής Κωνσταντοπούλου και, ουσιαστικά, με την ίδια Κυβέρνηση (του ίδιου πρωθυπουργού και των ίδιων κομμάτων) που κυβερνά και σήμερα, συστήθηκε, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, η «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» (αποφάσεις 1448/4.4.15, 2053/7.5.15, 7944/18.5.15 και 11131/7164/25.8.15). 

Η Επιτροπή αυτή, με γενικό συντονιστή τον Βέλγο καθηγητή Eric Toussaint, με μέλη επιστήμονες από την Ελλάδα και δέκα χώρες, με συνεργάτες πολλούς έλληνες και ξένους επιστήμονες, καθώς και με τη συνδρομή της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής, προεδρευόταν από την Πρόεδρο της Βουλής, την ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα και το συντονιστή της Επιτροπής Eric Toussaint.

Η σύσταση της εν λόγω διεθνούς Επιτροπής είχε, έχει και θα έχει και στο μέλλον μεγάλη και ουσιαστική σημασία για την πορεία του θεσμού των διεθνών συμβάσεων και κυρίως των συμβάσεων δανεισμού των κρατών, όχι μόνο για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους της χώρας μας, αλλά για την...

Το Άβατον του Μπουρδελιστάν


Με την πολιτική κατεύθυνση που πήρε το θέμα του "ξυλοδαρμού" του πολυκομματικού βουλευτή, Οικονόμου, δύο είναι τα σενάρια που έγιναν εκείνο το βράδυ στα Εξάρχεια: 

Ή ο πολυκομματικός Οικονόμου είναι ο Terminator που τον βαράνε δέκα και χαλάει μόνο η φράντζα στο μαλλί του ή 
αυτοί που τον "έδειραν" συμμετείχαν στο σχέδιο στρατικοποίησης περιοχών, σημείων ή γειτονιών της Ελλάδας που είναι ικανές να ασκούν αντίσταση από εδώ και στο εξής σε ό,τι γίνεται κατοχικός νόμος του κράτους. 

Τα σώματα ασφαλείας της χώρας την τελευταία εβδομάδα βγάζουν ανακοινωθέντα αποκτώντας φωνή για πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά και κοινωνικά θέματα που γίνονται στην Ελλάδα. 

Μετά την πολιτική διακήρυξη των σωμάτων ασφαλείας με αφορμή τον καστανά για το ποιος θα δείχνει επιείκεια και ποιος όχι σε αυτή την χώρα, τώρα οι ειδικοί φρουροί χτυπούν -καθόλου τυχαία χρονικά- με ύποπτο χιούμορ για την φύλαξη των συνόρων του Εξαρχιστάν από την Ευρωσυνοριοφυλακή, προτείνοντας δε,

Πως πέθανε ο Πλάτωνας;

 Πλάτωνας (428/427-348/347 π.Χ.)
Λέγεται πως κανείς δεν τον είχε δει να γελάει με την καρδιά του - πράγμα που αναφέρεται επίσης για τον Πυθαγόρα, για τον Αναξαγόρα, για το Χριστό, αλλά και για την Παναγία.
Πάνω σε αυτό όμως ο Νίτσε υποστηρίζει επίμονα ότι ο Πλάτωνας κοιμόταν με στρώμα τα έργα του μεγάλου κωμικού Αριστοφάνη. Αλήθεια ή όχι, το βέβαιο είναι πως, με γνώμονα την κολοσσιαία σημασία του για τη φιλοσοφία, υπάρχουν σχετικά λίγες πληροφορίες για τη ζωή του και δε γνωρίζουμε τίποτε αξιόπιστο για το θάνατό του.
Ο ίδιος αναφέρει μόλις δύο φορές τον..

Το 2015 σε 209 δευτερόλεπτα - Όλα τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο! (VIDEO)

Δες αυτό και... τα έχεις δει όλα: Το 2015 σε 209 δευτερόλεπτα - Όλα τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο! (VIDEO)

Μια χρονιά που έχει στιγματιστεί από τραγικές τρομοκρατικές επιθέσεις που έφτασαν και στην καρδιά της Ευρώπης. Οι τζιχαντιστές επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα τρόμου, απειλώντας καθημερινά με νέες επιθέσεις.
Ήταν παράλληλα μια χρονιά πολιτικών αλλαγών, με την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί για την εκλογή και την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και λόγω της ασύγκριτα μεγάλης ροής μεταναστών που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη.

Υπήρξαν και οι στιγμές που ο κόσμος ξεπέρασε τις..

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2015
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ
"ΑΡΑΝΙ"
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

18:00 Εστία Πιερίδων Μουσών: χορωδία και χοροί παιδικών τμημάτων

19:30 La vie en rose
Μαρία Δραγασιά: φωνή, Αντρέας Ζιάκας: κιθάρα, Λευτέρης Κηπόπουλος: κιθάρα, Νίκος Κατσαμάγκας: κοντραμπάσο

21:00 Ροκ μουσικό σχήμα
Γιάννης Τάκος: φωνή
Ορέστης Κεραμιδιώτης: κιθάρα
Δημήτρης Μόχλας: ντραμς
Γιώργος Καλαμπάκας: μπάσο

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015..

Πρόβατα....ΤΕΛΟΣ


16 Δεκ 2015

Ποιος έβαλε τη φωτιά στον Όλυμπο;






Προς το παρόν δε ξέρουμε...

Πολλά λέγονται ...

Εμείς θα περιμένουμε το Πόρισμα της Πυροσβεστικής..

Οι του Δήμου πάντως ...άφαντοι...

ΣτΕ: Άκυρες οι αντικειμενικές αξίες άκυρος και ο ΕΝΦΙΑ

ΣτΕ: Άκυρες οι αντικειμενικές αξίες άκυρος και ο ΕΝΦΙΑ
Την ουσιαστική ακύρωση του ΕΝΦΙΑ που υπολογίστηκε με τις αντικειμενικές αξίες του 2007 , προχωρεί εμμέσως το Συμβούλιο Επικρατείας, αφού με απόφασή του μετά από διάσκεψη που ολοκληρώθηκε το βράδυ, δίνει εντολή στην κυβέρνηση  να αναπροσαρμόσει  προς τα κάτω τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. 
Το δικαστήριο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ,

Οι 10 πιο Λειτουργικά Τρόφιμα στον κόσμο που καταστρέφουν τα κύτταρα του καρκίνου

Πολλές ειδικές πρωτεΐνες,και  ένζυμα και η κωδικοποίηση κατά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα . Δεν υπάρχει  ένα καρκινικό κύτταρο που δεν μπορεί να νικηθεί από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. . Οι πρωτεΐνες μπορούν να αποδειχθούν αναποτελεσματικές αν τα κύτταρα που υφίστανται ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και αν η ζημία ή μεταλλάξεις στο DNA ή αν τοξίνες μέσω των τροφίμων και η χημική ρύπανση παρακάμψει τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Εδώ είναι 10 λειτουργικά τρόφιμα που καταστέλλει την ανάπτυξη  των όγκων κατά τη διάρκεια της ...

...και χέσε τους τηλεμαραθώνιούς τους

Η λίστα με τους δήμους που 'φέσωσαν' τη ΔΕΗ..Πρωτιά η Κατερίνη..

Για τον Βασίλη Οικονόμου(τον δαρμένο)...10 σημεία στα οποία υπάρχει όντως «άβατο» (και όχι, δεν είναι τα Εξάρχεια ανάμεσά τους)


Ο Βασίλης Οικονόμου είπε (στο Mega), πως, έχει δεχθεί κλωτσιές και μπουνιές στο σώμα και στο κεφάλι (?). 

Ο βουλευτής της ΝΔ (σίγουρα;) πρόσθεσε (στο Mega) πως δεν μπορεί να υπάρχει σε κανένα μέρος της Αθήνας, απαγόρευση εισόδου σε πολιτικό. 
Αυτά είναι αδιανόητα σε μια Δημοκρατία.

Δες Βασίλη μου....

… είναι σαν να κάνεις κεφτέδες με σκέτο κιμά.

Με σκέτο μαύρο δεν γίνεται…

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ-ΤΕΚΕ του Σκρούμπελου, απέξω, φυλάει ένας μεσήλικας τσιλιαδόρος κάνοντας γύρες σε ακτίνα εβδομήντα μέτρων. Έχει απογεματιάσει.
Γύρω υπάρχουνε αυτοσχέδιοι καρόδρομοι, ξεραμένες λάσπες, και άλλα παραπήγματα είναι στημένα σε απόσταση, αραιά, διάσπαρτα. Ενδιάμεσα μεσολαβούνε χορταριασμένα τσαΐρια και ρηχές ξεραμένες λακκούβες.
Απέξω απ’ τον τεκέ είναι αφημένο το αυτοκίνητο της Αννας. Αστράφτουν τα νίκελ του, φαίνεται παράταιρο κι εντυπωσιακότερο, κόντρα σε τόσες παράγκες και καρόδρομους.
Ο Μάρκος με την Αννα μπαίνουνε μέσα στον τεκέ -λέει η γυναίκα:

Ζαχαρούπολη....Μαγικά Χριστούγεννα στη Λεπτοκαρυά




Και βιντεάκι....

15 Δεκ 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας αν είχε φύγει τη νύχτα της συμφωνίας, δεν θα ήταν σήμερα στη θέση να βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων, να ξεπουλάει τα αεροδρόμια και να κυνηγάει καστανάδες.

tsipras paul mason

Μιλώντας στον Πολ Μέισον για το ντοκιμαντέρ #ThisIsACoup, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως, αν έφευγε τη νύχτα της συμφωνίας, θα γινόταν ήρωας για μια βραδιά, οπότε προτίμησε να γίνει προδότης για πάντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως η καρδιά του έλεγε «όχι» αλλά του την έχουν πέσει και πιο άσχημες γκόμενες από την ...

Το καρότο, το μαστίγιο, το σαλάμι (και το αγγούρι).



Kι όπως έγραψε ο σοφός γέρων της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, κ. Σταύρος Ψυχάρης (στο «Βήμα» της Κυριακής):

«Αν υποθέσουμε ότι μια ομάδα βουλευτών με αρνητική ψήφο γκρέμιζε την κυβέρνηση Τσίπρα θα είχαμε, πρώτον, μια πολιτική ανωμαλία προφανώς αντίστοιχη με το «πολιτικό πραξικόπημα» του Ιουλίου 1965 που οδήγησε σε αλλαγή πολιτεύματος. Κατά πάσα πιθανότητα οι νέο-αποστάτες θα αποχωρούσαν από το πολιτικό σκηνικό προπηλακιζόμενοι.

  • Το δεύτερο και κυριότερο είναι ότι, το γε νυν έχον, δεν φαίνεται να υπάρχει διαδοχή.
  • Γι’ αυτό αφήστε τον κ. Τσίπρα να κάνει τη δουλειά του.»

Πιο θανατηφόρο χτύπημα ...

14 Δεκ 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ..ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..



«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 15.12.2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 μ.μ, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/​2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Φωτιά στον Όλυμπο ....



Απο τη σημερινη φωτια κοντα στο καταφυγιο του ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς... Κατασβεση ευτυχώς απο Π.Υ.. και εθελοντες του ...

Aριστερή η δωδέκατη περικοπή στις συντάξεις, μιλάμε πλέον για συντάξεις των 300 ευρώ

Στο CNBC: 
«Μύθος ότι οι Έλληνες ζούσαν πέρα από τις δυνατότητές τους»
Στο CNBC: «Μύθος ότι οι Έλληνες ζούσαν πέρα από τις δυνατότητές τους»

Τον ισχυρισμό ότι οι Έλληνες ζούσαν πέρα από τις δυνατότητές τους, απέρριψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Λονδίνο, όπου μίλησε για το δημόσιο χρέος και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε επίσημη εκδήλωση του Πανεπιστημίου LSE.

«Αυτός ο μύθος, ότι οι Έλληνες ζούσαν πέρα ​​από τις δυνατότητές τους, έχει διαψευσθεί μέσα από τη δουλειά που κάναμε στο Κοινοβούλιο. Συστήσαμε μια Επιτροπή για να διερευνήσει πώς ακριβώς δημιουργήθηκε το χρέος, την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η οπόια εξέδωσε μια Έκθεση τον περασμένο Ιούνιο, που αποδεικνύει ότι οι δημόσιες δαπάνες στην Ελλάδα, ήταν σε όλα τα επίπεδα χαμηλότερες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με εξαίρεση τις ...

Στάνλεϊ Κιούμπρικ – Εγώ έφτιαξα το πλαστό βίντεο της δήθεν πρώτης προσελήνωσης!!!!!!!!!!!!!!



Σεισμός στην επιστημονική κοινότητα : Στάνλεϊ Κιούμπρικ – Εγώ έφτιαξα το πλαστό βίντεο της δήθεν πρώτης προσελήνωσης.

Το θέμα και το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι γιατί αποφάσισαν σήμερα να το δείξουν στον κόσμο; Γιατί παίζουν σήμερα οι τηλεοράσεις και τα συστημικά μέσα ένα βίντεο αρκετών ετών, γνωστό ευρέως στα δίκτυα εναλλακτικής ενημέρωσης;

Η κυβέρνηση χάρισε στο γερμανικό κράτος τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - φιλέτα της Ελλάδας



Το τραγικό είναι, ότι θα πληρώσουμε και από πάνω του Γερμανούς για να μεταβιβαστούν τα αεροδρόμια και να εκχωρήσουμε την καρδιά των τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας. Η κύρωση αυτής της αποικιακής συμφωνίας παράδοσης των αεροδρομίων μας θα επισύρει βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Αργά ή γρήγορα ο ..