# #

9 Φεβ 2019

Δίον: Η ιερή πόλη των αρχαίων Μακεδόνων



Όσοι ζουν στην Αθήνα και γενικότερα από την Αττική και κάτω, δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα για τους αρχαιολογικούς χώρους της Βορείου Ελλάδας.  Ίσως να έχουν επισκεφθεί τους βασιλικούς τάφους στις Αιγές και ίσως τη Βεργίνα. Πέρα από αυτά, ελάχιστα πράγματα και για να πούμε και την αλήθεια, ο αρχαιολογικός τουρισμός, παρά το γεγονός ότι ζούμε στη χώρα με τους περισσότερους αρχαιολογικούς θησαυρούς, δεν είναι και το καλύτερό μας.


Ήθελα πολύ καιρό να γράψω δύο λόγια για το Δίον, την αρχαία..

7 Φεβ 2019

Δυτική επίθεση στη Βενεζουέλα...Μία αποκρουστική επιδημία κατευθυνόμενου ψέματος και κακοήθειας, που απλώθηκε σε όλη την υφήλιο

ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ Η 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ
 
To υπέροχο σκίτσο του Τάσου Αναστασίου για την Βενεζουέλα... 


Στις 22 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς τηλεφώνησε σε κάποιον κύριο Γκουαϊντό και του έδωσε το πράσινο φως να αυτοανακηρυχθεί πρόεδρος. 


Σύμφωνα με το Associated Press, στα μέσα Δεκεμβρίου, είχε προηγηθεί η μυστική μετάβαση του ίδιου κυρίου στην Ουάσιγκτον, όπου συναντήθηκε με τον Τζον Μπόλτον. 
Είχε ξεκινήσει η προσπάθεια επιβολής ενός "βελούδινου" φαινομενικά πραξικοπήματος εναντίον του λαού της Βενεζουέλας, το οποίο όμως αν επικρατήσει τελικά, θα μοιράσει πολύ πόνο, και τόνους αίματος που κουβαλάει στις αποσκευές του. 

Εδώ και αρκετά χρόνια,

4 Φεβ 2019

Οι ΗΠΑ, η ΕΕ, τα δήθεν Δημοκρατικά κράτη, ο τάχα δήθεν Δημοκρατικός τύπος και οι δημοσιογράφοι του κ@λου...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι
Οι ΗΠΑ, η ΕΕ, τα δήθεν δημοκρατικά κράτη, ο τάχα δήθεν Δημοκρατικός τύπος και οι δημοσιογράφοι του κ@λου, αμέσως, σε κάποιες ελάχιστες ώρες-μέρες, αναγνώρισαν κάποιον τύπο της αντιπολίτευσης του Μαδούρο στην Βενεζουέλα ωσάν νόμιμο ηγέτη της χώρας άσχετα με τις εκλογές σ αυτή τη χώρα και την επιλογή των πολιτών της Βενεζουέλας. 
Ο Φασισμός σ όλο του το μεγαλείο έκανε πάλι την εμφάνισή του ,μετά την..

Το τσιφτετέλι του κωλοτούμπα


Το τσιφτετέλι του κωλοτούμπα  - Media


«Για μια γκαζόζα, ρε γαμώτο!» είδες τι μπορεί να πάθει το Κοινοβούλιο με την ακατάσχετη ροπή προς το ουρείν ορισμένων βουλευτών που πτύουν εκεί που γλείφουν και γλείφουν εκεί που πτύουν! Κυκλοφορεί και σαλμονέλα. 

***
  «Θα μας γαμ@σουν τώρα
ακούστηκε στεντόρεια η φωνή ...

3 Φεβ 2019

Δεν μπορεί να στηρίζεις το πραξικόπημα στη Βενεζουέλα και εδώ να το παίζεις φανατικός πολέμιος της Νέας Τάξης. Αυτό είναι κακουργία ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ…



Υπάρχουν κάποια διεθνή γεγονότα που αποκαλύπτουν τους κάλπικους παράδες… 

Ένα τέτοιο γεγονός είναι το προκλητικό πραξικόπημα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού εναντίον της Βενεζουέλας… 


Απροκάλυπτα κυνικό πραξικόπημα για την κατεδάφιση του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου της Βενεζουέλας, του Μαδούρο και την ΕΠΙΒΟΛΗ του ανδρεικέλου του 4ου Ράιχ: Χουάν Γουαϊδό…


Όλες οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ (ΕΕ και CIA), καθώς και οι κυβερνήσεις-ανδρείκελα, αλλά και οι πολύχρωμες προπαγανδιστικές πόρνες της Νέας Τάξης, έσπευσαν, ταχέως, να ..

Υπάρχουν ξένοι που γνωρίζουν την Ιστορία μας καλύτερα από πολλούς "Έλληνες¨"

Τι ποσοστό Ελλήνων θεωρείτε πως τους ενδιαφέρει η Αλήθεια και θα αγωνιστούν για αυτήν?
-



Mπορεί η ελληνική κυβέρνηση να θεωρεί αλυτρωτισμό και ακραίο εθνικισμό τη διατύπωση της αλήθειας ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που -αν και ξένοι- όντως αγαπούν τη χώρα μας.

Ένας Ούγγρος καλλιτέχνης, ο Kohazy Fankadeli Ferenc στέλνει μήνυμα στους Έλληνες μετά την αναγνώριση των Σκοπίων ως Β. Μακεδονία.

«Έλληνες μην λυγίσετε…